Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Υλικά για 6 μερίδες: 6 κότσια αρνίσια ή 2 κιλά αρνίσιο μπούτι κομμένο σε μικρότερα κομμάτια 300 γραμμάρια φασόλια μέτρια Φαρσ...
Απάντηση: όπως το φτιάχνετε συνήθως, απλά το αρνί πρέπει να είναι κλεμμένο.
Απάντηση: 2 κιλά αρνάκι μπούτι καθαρισμένο 2 κλωνάρια φρέσκο δεντρολίβανο, χοντροκομμένο 8 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 20 γρ βούτυρο που έχει ...
Απάντηση: Πέρκα στη λαδόκολλα με ​​Δενδρολίβανο και Σκόρδο, συνταγή της Ήβης Χρόνος προετοιμασίας: 20 λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 1 ώρα και 25 – 3...
Απάντηση: Υλικά μπουτάκι αρνίσιο: 1, γύρω στα 1.500 γρ. περίπου καρότο: 1, κομμένο σε λεπτές λωρίδες αλάτι: όσο θέλετε πιπέρι: φρεσκοτριμμένο...
Απάντηση: Βάζω το κρασί κι άντε στην υγειά μας βρε παιδιά.
Απάντηση: Φωτιά,πανσέτες ,λαδόκολα. Βάζεις τις πανσέτες στη φωτια αλατοπιπερομένες,ψήν εις κι απ τις δυό μεριές και τίς βγάζεις στη λαδόκολα. Έτσι...
Απάντηση: Κατσικακι στη λαδοκολα συνταγη - http:// www.sidages.gr/%CF% 83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE%B1%CE%B3%CE% AD%CF%82-%CE%BC%CE% B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF...
Απάντηση: Σε ένα μπολ ανακατεύουμε μουστάρδα πικάντικη, με τριμμένα στο μπλέντερ στραγάλια αφράτα, και λάδι , λεμόνι , αλάτι πιπέρι, μπαχάρι, τριμμ...
Απάντηση: Σε ένα μπολ ανακατεύουμε μουστάρδα πικάντικη, με τριμμένα στο μπλέντερ στραγάλια αφράτα, και λάδι , λεμόνι , αλάτι πιπέρι, μπαχάρι, τριμμ...
 

Αρνακι στη λαδοκολα;

Σχετικές ερωτήσεις
1 ολόκληρο αρνίσιο μπούτι (1,8-2 κιλά) 2 σκελ.σκόρδο σε φετούλες χυμός λεμονιού 3 κουτ. λάδι αλάτι πιπέρι δεντρολίβανο καρφάκια γα...
Ξεπλένουμε το ανοιγμένο αρνίσιο μπούτι καλά και στη συνέχεια το τοποθετούμε μέσα σε ένα ταψί. Το καρυκεύουμε με τα μυρωδικά μας και το αλ...
Χρησιμοποιούμε ένα ανοιγμένο μπούτι, το τοποθετούμε σε ένα μπολ για να το μαρινάρουμε, με μέλι, ξύσμα λεμονιού, φρέσκο χυμό λεμονιού, τ...
Πλένουμε το αρνάκι και το στραγγίζουμε. Κατόπιν, το βάζουμε σε μια λεκάνη και το μαρινάρουμε με το χυμό των 2 λεμονιών για 15 λεπτά. ...
Μέσα σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε καυτό νερό και τον σπιτικό ζωμό βοδινού. Ανακατεύουμε ελαφρά να διαλυθεί και να πάρει μία βράση και κατόπι...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Συνταγές / Μαγειρική

τα υλικα που χρειαζονται για να φτιαξω νοστιμο αρνακι στο φουρνο με λαδοκολα
Απάντηση:
1 ολόκληρο αρνίσιο μπούτι (1,8-2 κιλά) 2 σκελ.σκόρδο σε φετούλες χυμός λεμονιού 3 κουτ. λάδι αλάτι πιπέρι δεντρολίβανο καρφάκια γαρίφαλο 1 κιλό πατάτες για φούρνο 2 κουτ. βούτυρο αλατοπίπερο και λεμόνι για τις πατάτες Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ξεπλένουμε το ανοιγμένο αρνίσιο μπούτι καλά και στη συνέχεια το τοποθετούμε μέσα σε ένα ταψί. Το καρυκεύουμε με τα μυρωδικά μας και το αλατοπίπερο και στη συνέχεια το μαρινάρουμε με το χυμό λεμονιού και το κρασί για περίπου 15 λεπτά. Βγάζουμε το αρνάκι από το ταψί μας και το βάζουμε σε καθαρό τραπέζι ή ένα μεγάλο ξύλο μαγειρικής. Το γεμίζουμε κατά μήκος με τη βαρελίσια φέτα, το φυστίκι Αιγίνης και τη μισή ποσότητα από το Flora Soft με βούτυρο. Το διπλώνουμε καλά σε ρολό και το δένουμε με σ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Χρησιμοποιούμε ένα ανοιγμένο μπούτι, το τοποθετούμε σε ένα μπολ για να το μαρινάρουμε, με μέλι, ξύσμα λεμονιού, φρέσκο χυμό λεμονιού, τριμμένο σκόρδο και knorr εξτρα γεύση ζωμό λαχανικών. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά και αφήνουμε να μαριναριστεί για δέκα λεπτά. Στον πάγκο της κουζίνας τοποθετούμε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο και από πάνω ένα κομμάτι αντικολλητικό χαρτί. Αλείφουμε το αντικολλητικό χαρτί με Flora που έχουμε λιώσει προηγουμένως, προσθέτουμε πιπέρι και λίγο αλάτι, παίρνουμε το... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πλένουμε το αρνάκι και το στραγγίζουμε. Κατόπιν, το βάζουμε σε μια λεκάνη και το μαρινάρουμε με το χυμό των 2 λεμονιών για 15 λεπτά. Στη συνέχεια αλευρώνουμε τα κομμάτια από το αρνάκι και τα κρατάμε στην άκρη για λίγο. Σε ένα φαρδύ σκεύος ρίχνουμε το Flora Soft με βούτυρο και το αφήνουμε να θερμανθεί καλά. Έπειτα, βάζουμε μέσα τα κομμάτια από το αρνάκι και τα σοτάρουμε από τις δυο πλευρές τους. Συμπληρώνουμε με 3 - 4 ποτήρια του νερού καυτό νερό, τους ζωμούς λαχανικών Knorr «Σπιτ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μέσα σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε καυτό νερό και τον σπιτικό ζωμό βοδινού. Ανακατεύουμε ελαφρά να διαλυθεί και να πάρει μία βράση και κατόπιν προσθέτουμε το αρνάκι. Προσθέτουμε μερικούς σπόρους μπαχάρι, πιπέρι μαύρο σε κόκκους, ένα φύλλο δάφνης και ένα κλαράκι δενδρολίβανο, ανακατεύουμε και αφήνουμε να μαγειρευτεί μέχρι να γίνει τρυφερό το κρέας σε σιγανή θερμοκρασία. Παράλληλα, χτυπάμε σε ένα μπολ την κρέμα γάλακτος με τα αυγά μέχρι να ομογενοποιηθούν και τα αφήνουμε στην άκρη. Μόλις βράσει το ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για 6 μερίδες: 6 κότσια αρνίσια ή 2 κιλά αρνίσιο μπούτι κομμένο σε μικρότερα κομμάτια 300 γραμμάρια φασόλια μέτρια Φαρσάλων 4 ξερά κρεμμύδια 2 σκελίδες σκόρδο 1 φλιτζάνι κόκκινο κρασί 3 φλιτζάνια ντοματάκια κονκασέ 1 φακελάκι σαφράν σε σκόνη από 1 κουταλιά του γλυκού τριμμένο ξερό δεντρολίβανο, δυόσμο, ρίγανη 3 κουταλιές της σούπας ντοματοπελτές ξύσμα από 1 πορτοκάλι ελαιόλαδο αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι Εκτέλεση: ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
όπως το φτιάχνετε συνήθως, απλά το αρνί πρέπει να είναι κλεμμένο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
2 κιλά αρνάκι μπούτι καθαρισμένο 2 κλωνάρια φρέσκο δεντρολίβανο, χοντροκομμένο 8 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 20 γρ βούτυρο που έχει μαλακώσει 1 κουταλάκι μαύρο πιπέρι, αλεσμένο Χρόνος προετοιμασίας 10 λεπτά. Χρόνος μαγειρέματος 1 ώρα και 30 λεπτά. 1. Τρυπάτε το αρνάκι παντού με κοφτερό μαχαίρι και το βάζετε σε μεγάλο ταψί. Βάζετε μέσα στις τομές δεντρολίβανο και αλείφετε το αρνάκι με βούτυρο και πιπέρι. 2. Ψήνετε το αρνάκι στον φούρνο ή σε καλυμμένη ψηστιέρα, χρησιμοποιώντας έμμεση φ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πέρκα στη λαδόκολλα με ​​Δενδρολίβανο και Σκόρδο, συνταγή της Ήβης Χρόνος προετοιμασίας: 20 λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 1 ώρα και 25 – 30 λεπτά Μερίδες: 6 Υλικά: 2 φιλέτα πέρκας, φρέσκα ή κατεψυγμένα (περίπου 1 κιλό το καθένα) Αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι 1 σκελίδα σκόρδο 2 κουταλιές της σούπας αγουρέλαιο ή έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 2 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού 1 κλωναράκι φρέσκο ​​δενδρολίβανο ½ κουταλάκι ρίγανη Για τις ψητές πατάτες: Υλικά: 6 μέτριες πατάτες (1 π... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά μπουτάκι αρνίσιο: 1, γύρω στα 1.500 γρ. περίπου καρότο: 1, κομμένο σε λεπτές λωρίδες αλάτι: όσο θέλετε πιπέρι: φρεσκοτριμμένο ελαιόλαδο: για το άλειμμα Για τον πουρέ σκόρδου σκόρδο: 20 σκελίδες κρασί γλυκό Λημνιό: 200ml ελαιόλαδο: 60ml Για το φρικασέ ελαιόλαδο: 50ml κρεμμύδι ξερό: 150 γρ., ψιλοκομμένο πράσα: 200 γρ., ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμυδάκια: 200 γρ., ψιλοκομμένα παραπούλες: 1.000 γρ., καθαρισμένες από τα χοντρά κομμάτια κρασί λευκό: 100ml ζωμός κρέατος: 60ml χ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βάζω το κρασί κι άντε στην υγειά μας βρε παιδιά. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Φωτιά,πανσέτες ,λαδόκολα. Βάζεις τις πανσέτες στη φωτια αλατοπιπερομένες,ψήνεις κι απ τις δυό μεριές και τίς βγάζεις στη λαδόκολα. Έτσι γλυτώνεις κι απ τα πιάτα. Καλή όρεξη. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κατσικακι στη λαδοκολα συνταγη - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BC%CE%B1%CF%83%CF% 84%CE%AD%CE%BB%CE%BF-%CF%83%CE%AF%CF%86%CE%BD%CE% BF%CF%85 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε μουστάρδα πικάντικη, με τριμμένα στο μπλέντερ στραγάλια αφράτα, και λάδι , λεμόνι , αλάτι πιπέρι, μπαχάρι, τριμμένο δενδρολίβανο μέχρι ο πολτός να γίνει ..αλείψιμος, να αλείφετε δηλαδή εύκολα και να μένει πάνω στο αρνάκι η κατσικάκι. Αλείφουμε συχνά όσο διαρκεί το ψήσιμο. Μόλις είναι έτοιμο το κατσικάκια μας, ορμάμε πρώτοι, γιατί δεν θα προλάβουμε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε μουστάρδα πικάντικη, με τριμμένα στο μπλέντερ στραγάλια αφράτα, και λάδι , λεμόνι , αλάτι πιπέρι, μπαχάρι, τριμμένο δενδρολίβανο μέχρι ο πολτός να γίνει ..αλείψιμος, να αλείφετε δηλαδή εύκολα και να μένει πάνω στο αρνάκι η κατσικάκι. Αλείφουμε συχνά όσο διαρκεί το ψήσιμο. Μόλις είναι έτοιμο το κατσικάκια μας, ορμάμε πρώτοι, γιατί δεν θα προλάβουμε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συνταγή για νόστιμο αρνάκι με πατάτες στο φούρνο - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%B1%CF%81%CE%BD%CE% AC%CE%BA%CE%B9-%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE% AC%CF%84%CE%BF Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ηλιθιε δεν ξερεις οτι τα μυδια τα βραζουν ζωντανα;αν δεν το καταλαβενεις βουτα σε μια κατσαρολα με βραστο νερο να δουμε αν θα σου αρεσει! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 1,5 κιλό αρνί μπούτι 1 κιλό κάστανα καθαρισμένα 4 κουταλιές φυτικό λίπος ή βούτυρο 1 κρεμμύδι τριμμένο 1/2 ποτήρι κρασιού μπράντυ (κονιάκ) 1 κούπα νερό για χύτρα, 3 για κανονική κατσαρόλα 2 κουταλιές της σούπας μέλι αλάτι και πιπέρι Πως το μαγειρεύουμε Βάζουμε στην κατσαρόλα το βούτυρο να κάψει και σοτάρουμε το κρέας σε μερίδες. Όταν το ροδίσουμε και από τις δύο πλευρές το βγάζουμε και σοτάρουμε το κρεμμύδι. Ξαναρίχνουμε το αρνί στην κατσαρόλα και ρίχνουμε όλα μαζί το μπράντ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα λιθρινια ,θα τα ψησεις στη σχαρα η στο φουρνο.Σε μια λαδοκολλα κομμενα σε φετες τα λαχανικα και τα βαζεις κι αυτα σε φουρνο με γριλ. Λαδολεμενο για τα ψαρια στο σερβιρισμα και βαλσαμικο για τα λαχνικα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
πλενω και στεγνωνω καλα τις μαριδες,τις αλατιζω, τις αλευρωνω (καλυτερα με χοντρο αλευρι) και φροντιζω να φυγει απο πανω τους το περριτο αλευρι (μπορουμε να το κανουμε με κοσκινο),τηγανιζω σε πολυ λαδι ,καυτο για λιγη ωρα , τις ακουμπαω σε χαρτι να φυγει το πολυ λαδι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 1 Κιλό πιπεριές μετρίου μεγέθους 750 γρ. τυρί φέτα 4 αυγά 4-5 ώριμες ντομάτες Λάδι για τηγάνισμα 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο Εκτέλεση Πλένουμε τις πιπεριές, τις ανοίγουμε, βγάζουμε τους σπόρους και τις τηγανίζουμε ελαφρά. Χτυπάμε τα αυγά, ρίχνουμε σε αυτά το τυρί τριμμένο και τις 3 ντομάτες, αφού τις περάσουμε από το ρεντέ. Γεμίζουμε με το μείγμα τις πιπεριές και τις τοποθετούμε σε ένα μεγάλο τηγάνι η σε ταψάκι. Χύνουμε επάνω τους τις υπόλοιπες ντομάτες ψιλοκομμένες και... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Να ρωτησεις τον Ακη;) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
νεροβραστα ναι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μπιφτεκια σχαρας - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BC%CF%80%CE%B9%CF% 86%CF%84%CE%AD%CE%BA%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%87%CE% AC%CF%81%CE%B1%CF%82 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1 πακέτο μακαρονια 250γρ. μανιτάρια φρέσκα κομμένα σε φέτες 3-4 σκόρδα λίγο βούτυρο για το τσιγάρισμα μαϊντανός αλάτι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βράζουμε τα ζυμαρικά σε μπόλικο αλατισμένο νερό, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας τους και τα στραγγίζουμε. Τα ρίχνουμε σε βαθύ μπολ και τα περιχύνουμε με 2 κουταλιές Flora Soft με βούτυρο. Τα ανακατεύουμε και τα διατηρούμε ζεστά. Ζεσταίνουμε το Flora Soft με βούτυρο και σοτάρουμε ελαφρά το σκόρδο. Προσθέτουμε τα μανιτάρια και την πιπεριά και ανακατεύουμε, μέχρι να μαραθούν και να βγάλουν τα υγρά τους. Σβήνουμε με το κρασί και σιγοβράζουμε για μερικά λεπτά, να εξατμισθεί το αλκοόλ. Πρ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ρίχνουμε στο μπολ του μίξερ το Flora με τη ζάχαρη και τα χτυπάμε για λίγο να λιώσει καλά η ζάχαρη. Προσθέτουμε τους κρόκους και το γάλα και τα χτυπάμε ξανά μέχρι να ομοιογενοποιηθούν τα υλικά. Σταματάμε το μίξερ και προσθέτουμε το αλεύρι, ανακατεμένο με το μπέικιν πάουντερ και το ξύσμα του φρούτου, εάν βάλουμε. Ανακατεύουμε με τα χέρια ή με τον γάντζο του μίξερ, μέχρι να ομοιογενοποιηθούν τα υλικά και να πετύχουμε μια μαλακή αλλά εύπλαστη ζύμη. Σκεπάζουμε τη ζύμη με καθαρή πετσέτα κουζίνας κα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ίπλες στο πι και φι Προετοιμασία:30 λεπτά Ψήσιμο:30 λεπτά Υλικά ½ κιλό φύλλο κρούστας ή φύλλο Βηρυτού 1 φλιτζάνι σουσάμι καβουρντισμένο 2/3 φλιτζανιού ελαιόλαδο Για το σιρόπι 500 γραμμάρια ζάχαρη 500 γρ. νερό 1 μπαστουνάκι κανέλα 4-5 καρφάκια γαρίφαλο ½ λεμόνι 1 κουταλιά της σούπας μέλι Για το πασπάλισμα ½ φλιτζάνι αμύγδαλο ασπρισμένο και ψιλοκομμένο ½ φλιτζάνι καρύδι ασπρισμένο και ψιλοκομμένο Διαδικασία Στρώνουμε ένα φύλλο στο πάγκο εργασίας ,πασπαλίζουμε με σουσάμι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τοποθετούμε τα φιλετάκια σε ένα βαθύ τηγάνι και γεμίζουμε με κρύο νερό ώσπου να καλυφθούν. Προσθέτουμε 2 κουταλιές της σούπας Flora Soft με βούτυρο, αλάτι, πιπέρι, το χυμό λεμονιού και τη φλούδα του. Ποσάρουμε για 3-8 λεπτά από τη στιγμή που θα αρχίσουν τα υλικά να βράζουν. Αποσύρουμε από τη φωτιά όταν το χρώμα του φιλέτου γίνει έντονο λευκό και μπορούμε να το τρυπήσουμε με πιρούνι. Σε ένα άλλο τηγάνι ρίχνουμε τα λαχανικά, το υπόλοιπο Flora Soft με βούτυρο, τη ζάχαρη, αλάτι και... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Στον αχνό (ατμό), χρειάζονται μόνο 10 με 15 λεπτά Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 146 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: