Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Υλικά για 6 μερίδες: 6 κότσια αρνίσια ή 2 κιλά αρνίσιο μπούτι κομμένο σε μικρότερα κομμάτια 300 γραμμάρια φασόλια μέτρια Φαρσ...
Απάντηση: όπως το φτιάχνετε συνήθως, απλά το αρνί πρέπει να είναι κλεμμένο.
Απάντηση: 2 κιλά αρνάκι μπούτι καθαρισμένο 2 κλωνάρια φρέσκο δεντρολίβανο, χοντροκομμένο 8 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 20 γρ βούτυρο που έχει ...
Απάντηση: Πέρκα στη λαδόκολλα με ​​Δενδρολίβανο και Σκόρδο, συνταγή της Ήβης Χρόνος προετοιμασίας: 20 λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 1 ώρα και 25 – 3...
Απάντηση: Υλικά μπουτάκι αρνίσιο: 1, γύρω στα 1.500 γρ. περίπου καρότο: 1, κομμένο σε λεπτές λωρίδες αλάτι: όσο θέλετε πιπέρι: φρεσκοτριμμένο...
Απάντηση: Βάζω το κρασί κι άντε στην υγειά μας βρε παιδιά.
Απάντηση: Φωτιά,πανσέτες ,λαδόκολα. Βάζεις τις πανσέτες στη φωτια αλατοπιπερομένες,ψήν εις κι απ τις δυό μεριές και τίς βγάζεις στη λαδόκολα. Έτσι...
Απάντηση: Κατσικακι στη λαδοκολα συνταγη - http:// www.sidages.gr/%CF% 83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE%B1%CE%B3%CE% AD%CF%82-%CE%BC%CE% B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF...
Απάντηση: Σε ένα μπολ ανακατεύουμε μουστάρδα πικάντικη, με τριμμένα στο μπλέντερ στραγάλια αφράτα, και λάδι , λεμόνι , αλάτι πιπέρι, μπαχάρι, τριμμ...
Απάντηση: Σε ένα μπολ ανακατεύουμε μουστάρδα πικάντικη, με τριμμένα στο μπλέντερ στραγάλια αφράτα, και λάδι , λεμόνι , αλάτι πιπέρι, μπαχάρι, τριμμ...
 

Αρνακι στη λαδοκολα;

Σχετικές ερωτήσεις
1 ολόκληρο αρνίσιο μπούτι (1,8-2 κιλά) 2 σκελ.σκόρδο σε φετούλες χυμός λεμονιού 3 κουτ. λάδι αλάτι πιπέρι δεντρολίβανο καρφάκια γα...
Ξεπλένουμε το ανοιγμένο αρνίσιο μπούτι καλά και στη συνέχεια το τοποθετούμε μέσα σε ένα ταψί. Το καρυκεύουμε με τα μυρωδικά μας και το αλ...
Χρησιμοποιούμε ένα ανοιγμένο μπούτι, το τοποθετούμε σε ένα μπολ για να το μαρινάρουμε, με μέλι, ξύσμα λεμονιού, φρέσκο χυμό λεμονιού, τ...
Πλένουμε το αρνάκι και το στραγγίζουμε. Κατόπιν, το βάζουμε σε μια λεκάνη και το μαρινάρουμε με το χυμό των 2 λεμονιών για 15 λεπτά. ...
Μέσα σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε καυτό νερό και τον σπιτικό ζωμό βοδινού. Ανακατεύουμε ελαφρά να διαλυθεί και να πάρει μία βράση και κατόπι...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Συνταγές / Μαγειρική

τα υλικα που χρειαζονται για να φτιαξω νοστιμο αρνακι στο φουρνο με λαδοκολα
Απάντηση:
1 ολόκληρο αρνίσιο μπούτι (1,8-2 κιλά) 2 σκελ.σκόρδο σε φετούλες χυμός λεμονιού 3 κουτ. λάδι αλάτι πιπέρι δεντρολίβανο καρφάκια γαρίφαλο 1 κιλό πατάτες για φούρνο 2 κουτ. βούτυρο αλατοπίπερο και λεμόνι για τις πατάτες Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ξεπλένουμε το ανοιγμένο αρνίσιο μπούτι καλά και στη συνέχεια το τοποθετούμε μέσα σε ένα ταψί. Το καρυκεύουμε με τα μυρωδικά μας και το αλατοπίπερο και στη συνέχεια το μαρινάρουμε με το χυμό λεμονιού και το κρασί για περίπου 15 λεπτά. Βγάζουμε το αρνάκι από το ταψί μας και το βάζουμε σε καθαρό τραπέζι ή ένα μεγάλο ξύλο μαγειρικής. Το γεμίζουμε κατά μήκος με τη βαρελίσια φέτα, το φυστίκι Αιγίνης και τη μισή ποσότητα από το Flora Soft με βούτυρο. Το διπλώνουμε καλά σε ρολό και το δένουμε με σ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Χρησιμοποιούμε ένα ανοιγμένο μπούτι, το τοποθετούμε σε ένα μπολ για να το μαρινάρουμε, με μέλι, ξύσμα λεμονιού, φρέσκο χυμό λεμονιού, τριμμένο σκόρδο και knorr εξτρα γεύση ζωμό λαχανικών. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά και αφήνουμε να μαριναριστεί για δέκα λεπτά. Στον πάγκο της κουζίνας τοποθετούμε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο και από πάνω ένα κομμάτι αντικολλητικό χαρτί. Αλείφουμε το αντικολλητικό χαρτί με Flora που έχουμε λιώσει προηγουμένως, προσθέτουμε πιπέρι και λίγο αλάτι, παίρνουμε το... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πλένουμε το αρνάκι και το στραγγίζουμε. Κατόπιν, το βάζουμε σε μια λεκάνη και το μαρινάρουμε με το χυμό των 2 λεμονιών για 15 λεπτά. Στη συνέχεια αλευρώνουμε τα κομμάτια από το αρνάκι και τα κρατάμε στην άκρη για λίγο. Σε ένα φαρδύ σκεύος ρίχνουμε το Flora Soft με βούτυρο και το αφήνουμε να θερμανθεί καλά. Έπειτα, βάζουμε μέσα τα κομμάτια από το αρνάκι και τα σοτάρουμε από τις δυο πλευρές τους. Συμπληρώνουμε με 3 - 4 ποτήρια του νερού καυτό νερό, τους ζωμούς λαχανικών Knorr «Σπιτ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μέσα σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε καυτό νερό και τον σπιτικό ζωμό βοδινού. Ανακατεύουμε ελαφρά να διαλυθεί και να πάρει μία βράση και κατόπιν προσθέτουμε το αρνάκι. Προσθέτουμε μερικούς σπόρους μπαχάρι, πιπέρι μαύρο σε κόκκους, ένα φύλλο δάφνης και ένα κλαράκι δενδρολίβανο, ανακατεύουμε και αφήνουμε να μαγειρευτεί μέχρι να γίνει τρυφερό το κρέας σε σιγανή θερμοκρασία. Παράλληλα, χτυπάμε σε ένα μπολ την κρέμα γάλακτος με τα αυγά μέχρι να ομογενοποιηθούν και τα αφήνουμε στην άκρη. Μόλις βράσει το ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για 6 μερίδες: 6 κότσια αρνίσια ή 2 κιλά αρνίσιο μπούτι κομμένο σε μικρότερα κομμάτια 300 γραμμάρια φασόλια μέτρια Φαρσάλων 4 ξερά κρεμμύδια 2 σκελίδες σκόρδο 1 φλιτζάνι κόκκινο κρασί 3 φλιτζάνια ντοματάκια κονκασέ 1 φακελάκι σαφράν σε σκόνη από 1 κουταλιά του γλυκού τριμμένο ξερό δεντρολίβανο, δυόσμο, ρίγανη 3 κουταλιές της σούπας ντοματοπελτές ξύσμα από 1 πορτοκάλι ελαιόλαδο αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι Εκτέλεση: ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
όπως το φτιάχνετε συνήθως, απλά το αρνί πρέπει να είναι κλεμμένο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
2 κιλά αρνάκι μπούτι καθαρισμένο 2 κλωνάρια φρέσκο δεντρολίβανο, χοντροκομμένο 8 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 20 γρ βούτυρο που έχει μαλακώσει 1 κουταλάκι μαύρο πιπέρι, αλεσμένο Χρόνος προετοιμασίας 10 λεπτά. Χρόνος μαγειρέματος 1 ώρα και 30 λεπτά. 1. Τρυπάτε το αρνάκι παντού με κοφτερό μαχαίρι και το βάζετε σε μεγάλο ταψί. Βάζετε μέσα στις τομές δεντρολίβανο και αλείφετε το αρνάκι με βούτυρο και πιπέρι. 2. Ψήνετε το αρνάκι στον φούρνο ή σε καλυμμένη ψηστιέρα, χρησιμοποιώντας έμμεση φ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πέρκα στη λαδόκολλα με ​​Δενδρολίβανο και Σκόρδο, συνταγή της Ήβης Χρόνος προετοιμασίας: 20 λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 1 ώρα και 25 – 30 λεπτά Μερίδες: 6 Υλικά: 2 φιλέτα πέρκας, φρέσκα ή κατεψυγμένα (περίπου 1 κιλό το καθένα) Αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι 1 σκελίδα σκόρδο 2 κουταλιές της σούπας αγουρέλαιο ή έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 2 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού 1 κλωναράκι φρέσκο ​​δενδρολίβανο ½ κουταλάκι ρίγανη Για τις ψητές πατάτες: Υλικά: 6 μέτριες πατάτες (1 π... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά μπουτάκι αρνίσιο: 1, γύρω στα 1.500 γρ. περίπου καρότο: 1, κομμένο σε λεπτές λωρίδες αλάτι: όσο θέλετε πιπέρι: φρεσκοτριμμένο ελαιόλαδο: για το άλειμμα Για τον πουρέ σκόρδου σκόρδο: 20 σκελίδες κρασί γλυκό Λημνιό: 200ml ελαιόλαδο: 60ml Για το φρικασέ ελαιόλαδο: 50ml κρεμμύδι ξερό: 150 γρ., ψιλοκομμένο πράσα: 200 γρ., ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμυδάκια: 200 γρ., ψιλοκομμένα παραπούλες: 1.000 γρ., καθαρισμένες από τα χοντρά κομμάτια κρασί λευκό: 100ml ζωμός κρέατος: 60ml χ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βάζω το κρασί κι άντε στην υγειά μας βρε παιδιά. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Φωτιά,πανσέτες ,λαδόκολα. Βάζεις τις πανσέτες στη φωτια αλατοπιπερομένες,ψήνεις κι απ τις δυό μεριές και τίς βγάζεις στη λαδόκολα. Έτσι γλυτώνεις κι απ τα πιάτα. Καλή όρεξη. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κατσικακι στη λαδοκολα συνταγη - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BC%CE%B1%CF%83%CF% 84%CE%AD%CE%BB%CE%BF-%CF%83%CE%AF%CF%86%CE%BD%CE% BF%CF%85 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε μουστάρδα πικάντικη, με τριμμένα στο μπλέντερ στραγάλια αφράτα, και λάδι , λεμόνι , αλάτι πιπέρι, μπαχάρι, τριμμένο δενδρολίβανο μέχρι ο πολτός να γίνει ..αλείψιμος, να αλείφετε δηλαδή εύκολα και να μένει πάνω στο αρνάκι η κατσικάκι. Αλείφουμε συχνά όσο διαρκεί το ψήσιμο. Μόλις είναι έτοιμο το κατσικάκια μας, ορμάμε πρώτοι, γιατί δεν θα προλάβουμε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε μουστάρδα πικάντικη, με τριμμένα στο μπλέντερ στραγάλια αφράτα, και λάδι , λεμόνι , αλάτι πιπέρι, μπαχάρι, τριμμένο δενδρολίβανο μέχρι ο πολτός να γίνει ..αλείψιμος, να αλείφετε δηλαδή εύκολα και να μένει πάνω στο αρνάκι η κατσικάκι. Αλείφουμε συχνά όσο διαρκεί το ψήσιμο. Μόλις είναι έτοιμο το κατσικάκια μας, ορμάμε πρώτοι, γιατί δεν θα προλάβουμε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συνταγή για νόστιμο αρνάκι με πατάτες στο φούρνο - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%B1%CF%81%CE%BD%CE% AC%CE%BA%CE%B9-%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE% AC%CF%84%CE%BF Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ηλιθιε δεν ξερεις οτι τα μυδια τα βραζουν ζωντανα;αν δεν το καταλαβενεις βουτα σε μια κατσαρολα με βραστο νερο να δουμε αν θα σου αρεσει! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 1,5 κιλό αρνί μπούτι 1 κιλό κάστανα καθαρισμένα 4 κουταλιές φυτικό λίπος ή βούτυρο 1 κρεμμύδι τριμμένο 1/2 ποτήρι κρασιού μπράντυ (κονιάκ) 1 κούπα νερό για χύτρα, 3 για κανονική κατσαρόλα 2 κουταλιές της σούπας μέλι αλάτι και πιπέρι Πως το μαγειρεύουμε Βάζουμε στην κατσαρόλα το βούτυρο να κάψει και σοτάρουμε το κρέας σε μερίδες. Όταν το ροδίσουμε και από τις δύο πλευρές το βγάζουμε και σοτάρουμε το κρεμμύδι. Ξαναρίχνουμε το αρνί στην κατσαρόλα και ρίχνουμε όλα μαζί το μπράντ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα λιθρινια ,θα τα ψησεις στη σχαρα η στο φουρνο.Σε μια λαδοκολλα κομμενα σε φετες τα λαχανικα και τα βαζεις κι αυτα σε φουρνο με γριλ. Λαδολεμενο για τα ψαρια στο σερβιρισμα και βαλσαμικο για τα λαχνικα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συνταγή για νόστιμες φακές. http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CF%86%CE%B1%CE%BA%CE% AD%CF%82 Διαβάστε περισσότερα...
τυροπιτα με φυλλο κρουστας
Απάντηση:
http://www.mageirikesdiadromes.gr/recipes/ tyropitta-me-kantace90fi.html http://www.mageirikesdiadromes.gr/recipes/ tyropita.html http://www.mageirikesdiadromes.gr/recipes/ kantace90fityropita.html http://www.mageirikesdiadromes.gr/recipes/pita- eykolh-me-fyllota-pontiaka.html http://www.mageirikesdiadromes.gr/recipes/ kaseropita-eykolh.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
κυριακη με ρυζι δεν νομιζω :) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά : 1.5 κιλό πράσα 1 μέτριο κρεμμύδι τριμμένο 1.5 φλιτζάνι τσαγιού λάδι 1 φλιτζάνι τσαγιού χυμό ντομάτας 2 κουταλιές της σούπας κέτσαπ 3 καρότα Αλάτι, πιπέρι Χυμός λεμονιού Εκτέλεση : Σοτάρουμε το κρεμμύδι στο λάδι, ρίχνουμε την ντομάτα, την κέτσαπ, το αλάτι, πιπέρι και τα αφήνουμε να βράσουν. Πλένουμε και κόβουμε τα πράσα σε μακρόστενα κομμάτια ή ψιλοκομμένα. Τα ρίχνουμε στη σάλτσα που κάναμε και προσθέτουμε τα καρότα και λίγο νερό. Τα αφήνουμε να σιγοβράσουν. Πριν τα σερ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ουγγαρεζα μονο εβερεστ βρισκεις,αν εισαι απο λαρισσα κ πανω, εχουν κ τα σουπερ μαρκετ.συνταγη δε γνωριζω,λογικα μαγιονεζα κετσαπ ζαχαρη ζαμπον αλατοπιπερο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
στην πολη μου αυτο το φαγητο ειναι το παραδοσιακο 1 φορα το χρονο 26 ιουλιου .το καλυτερο ψητο γινεται απο χοιρινη πανσετα πολυ απλα.αλατοπιπερωνεις και τυλιγεις με λαδοχαρτο 2 φορες σφιχτα.το τοποθετουμε σε ταψι ,και ψηνουμε σε μετριο φουρνο 3-4 ωρες...αν θελεις την πετσα ξεροψημενη αφαιρεις τη λαδοκολα και συνεχιζεις ακομη λιγο το ψησημο,η καλυτερα στο γκριλ...καλη ορεξη Διαβάστε περισσότερα...
Πως θα φτιάξω ριζότο στο γουόκ;
Απάντηση:
1/3 φλυτζανιού του τσαγιού ελαιόλαδο 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι σε φέτες 2 κόκκινες πιπεριές κομμένες σε μικρά κομμάτια 2 κίτρινες πιπεριές κομμένες σε μικρά κομμάτια 250 γρ. χοντροκομμένο λάχανο 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού σόγια σος 1/2 κουταλάκι του γλυκού ταμπάσκο 2 καλαμαράκια σε ροδέλλες 12 γαρίδες 2 σκελίδες σκόρδο σε φέτες 1/2 κουταλάκι του γλυκού κρόκο Κοζάνης ή κούρκουμα 2 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένο μαιντανό 1 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού ρύζι μακρύκοκκο Εκτέλεση Σε γουόκ βά... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μια πολύ νόστιμη και χορταστική συνταγή. Θερμιδικά θα μπορούσε να αποτελέσει από ένα βραδινό μέχρι και πλήρες γεύμα, ανάλογα με την ποσότητα που θα καταναλώσουμε. Υλικά 500 γρ ανάμικτα κίτρινα τυριά χαμηλών λιπαρών (π.χ. Gouda, ρεγγάτο, τσένταρ) 1 μέτριο καρότο 1 πιπεριά φλωρίνης 1 μικρό κρεμμύδι ξερό 3 αυγά 1 γιαούρτι στραγγιστό χαμηλών λιπαρών 1 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 κουταλάκια του γλυκού baking powder 50 γρ μαργαρίνη Εκτέλεση Καθαρίζουμε το κρεμμύδι και την... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 500 γρ. γίγαντες 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια μεγάλα κομμένα σε ροδέλες 4 σκελίδες σκόρδο τεμαχισμένες 100 γρ. λάχανο χοντροκομμένο 2 πιπεριές κομμένες σε ροδέλες ½ φλιτζάνι ψιλοκομμένο μαϊντανό ½ φλιτζάνι ψιλοκομμένο σέλινο ½ φλιτζάνι συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας 1 κύβο λαχανικών διαλυμένο σε ½ φλιτζάνι ζεστό νερό Αλάτι πιπέρι 4 ντομάτες κομμένες σε ροδέλες 1 κουταλάκι ζάχαρη Εκτέλεση Βράζουμε για 30 λεπτά τους γίγαντες και τους στραγγίζουμε. Σοτάρουμε στο λάδι ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
το φρέσκο σπανακι αφού το πλύνεις καλά το ρίχνεις σε μια κατσαρόλα όπου το νερό κοχλάζει για 2-3λεπτά . Με μια τρυπητή κουτάλα το βγάζεις και το ρίχνεις σε λεκάνη με κρύο νερό μέχρι να κρυώσει.Το στραγγίζεις σε τρυπητό και το βάζεις σε σακουλάκια κατάψυξης και τα βάζεις στην κατάψυξη. Όταν θα το μαγειρέψεις θα το ρίξεις κατευθείαν στην κατσαρόλα παγωμένο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170 ˚C. Τρίβουμε όλα τα τυριά και ψιλοκόβουμε την πιπεριά, το μαϊντανό και το κρεμμύδι. Ρίχνουμε στο μίξερ 400 γρ. Flora Soft με βούτυρο και προσθέτουμε τα τριμμένα τυριά, το αλάτι, το πιπέρι τις πιπεριές, το ψιλοκομμένο μαϊντανό και το κρεμμύδι. Τα χτυπάμε όλα μαζί με το φτερό του μίξερ σε χαμηλή ταχύτητα κι έπειτα σε δυνατή, έως ότου ομογενοποιηθούν και αφρατέψουν. Προσθέτουμε το μισό αλεύρι το μπέικιν πάουντερ, τη ζάχαρη και το μισό γάλα. Συνεχίζουμε το ανακά... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 143 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: