Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Δυστυχως λατρευω ο,τι εχει κρεμα και οχι ο,τι εχει σοκολατα.Λεω δυστυχως γιατι οσοι το ακουν με ψιλοδουλευουν .Παρολα αυτα λατρευω το μιλ...
Απάντηση: Αυτη ειναι δουλεια που πρεπει να την κανεις εσυ ή καποιος συνεργατης σου, θα πρεπει να επισκευτεις καταστηματα που μπορουν να βαλουν στ...
Απάντηση: Μα με προσωπικη επαφη σε καταστημαατα βιολογικων προιοντων φανταζομαι...
Απάντηση: Όταν πήγαινα στο σχολείο κεράσματα και πλέον στην δουλειά μου,πάντα μα πάντα παίρνω διάφορα από το σούπερ μάρκετ,ζητάω και ένα κουτί από ...
Απάντηση: Η νύφη μου είχε ατομικές πάβλοβες !
Απάντηση: Ορίστε..! :) Εκτέλεση 1. Καθαρίζουμε τα κυδώνια. Αφαιρούμε την καρδιά και τα κουκούτσια και τα κόβουμε σε μπαστουνάκια. 2. Βάζο...
Απάντηση: http://faghta- giagias.blogspot.com /2013/04/blog- post_10.html
Απάντηση: Ζαχαρωσε θελεις να πεις; Ξαναβρασε το γλυκο αραιωνοντας το με 1 κουπα νερο και 1 κουταλια λεμονι, προς το τελος.
Απάντηση: καληνυχταααα :))
Απάντηση: Γίνεται.Αλλά πρέπει να κόβεις τιμολόγιο στην επιχείρηση που θα τα πουλήσεις.Ειδάλλως δεν μπορούν να πουληθούν νόμιμα.Χρειάζεται πρώτα βέβ...
 

Αγαπημενο γλυκο σας???

γαλακτομπουρεκο κανταιφι και μηλοπιταααααααααααα μιαμ μιαμ
τζιζκεικ νομιζω,,αλλα και αλλα μου αρεσουν πολυ,,

Σχόλια απάντησης

απάντησε η superstar

Αααα!Me too!
σχολίασε η vasoulaa  - 2011-09-21 18:16:09
αληθεια?εμενα μου αρεσει με γλυκο βυσσινο απο πανω η μαυρο βατομουρο,,ξερεις να το φτιαχνεις και μονη σου?
σχολίασε η superstar  - 2011-09-21 18:18:39
κορμος σοκολατα και μηλοπιτα :D
ταρτα φραουλα, κορμος, οτιδηποτε με σοκολατα, τσιζκεικ, μηλοπιτα......... γενικα ειμαι γλυκατζου που να μην ημουνα
Προφιτερόλ και μηλόπιτα.
Μωρε γλυκο να ναι κι οτι να ναι! Μονο αυτα με τα φυλλα δεν τα μπορω!
οτιδηποτε με σοκολατα και χωρις σαντυγι. εκτος απο τουρτες & παστες...
Σχετικές ερωτήσεις
Καληνυχτα
Γαλακτομπούρεκο, μελομακάρονα τα χριστούγεννα, ότι έχει σχέση με σαντυγί, καραμέλα.. Μου αρέσουν τα κορνεδάκια, πάστες, το παγωτό για καλ...
Αγαπημένη συγκεκριμένη γεύση σε γλυκό του κουταλιού δεν έχω . Σε μάρκα έχω . Είναι μια που δεν θυμάμαι τώρα πως την λένε ,αλλά βγάζει απ...
Κι εγω τρελαινομαι για χαλβα φαρσαλων! Το καζαν ντιπι δεν εχω ιδεα τι ειναι... :Ρ Λατρευω επισης παστες, τουρτες, προφιτερολ και γενικοτ...
Αν το καρπουζι μπορει να θεωρηθει και σαν γλυκο, τοτε το αγαπημενο μου ειναι το καρπουζι, αλλιως η γρανιτα καρπουζι...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Ζαχαροπλαστική

http://www.youtube.com/watch?v=Rbrn22oNTmU Να ξέρεις όλη τη ζωή μου δίνω σώμα και ψυχή φτάνει πάλι να είμαστε μαζί... Σε θέλω, δε με νοιάζει που πηγαίνω ούτε που θα βγει είσαι εσύ το τέλος μου και αρχή!!!
Απάντηση:
Απάντηση:
Γαλακτομπούρεκο, μελομακάρονα τα χριστούγεννα, ότι έχει σχέση με σαντυγί, καραμέλα.. Μου αρέσουν τα κορνεδάκια, πάστες, το παγωτό για καλοκαίρι.... Πολλά, πολλά.... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αγαπημένη συγκεκριμένη γεύση σε γλυκό του κουταλιού δεν έχω . Σε μάρκα έχω . Είναι μια που δεν θυμάμαι τώρα πως την λένε ,αλλά βγάζει από κάθε περιοχή της Ελλάδας και το ανάλογο γλυκό του κουταλιού σε σχέση με το τι βγάζει ο τόπος τους .Αυτό που έχω πάντως στο ψυγείο μου αυτή την στιγμή είναι αγριοβύσσινο Πηλιου . Διαβάστε περισσότερα...
εμενα μου αρεσει ο χαλβας φαρσαλων και το καζαν ντιπι,εσας;
Απάντηση:
Κι εγω τρελαινομαι για χαλβα φαρσαλων! Το καζαν ντιπι δεν εχω ιδεα τι ειναι... :Ρ Λατρευω επισης παστες, τουρτες, προφιτερολ και γενικοτερα οτι εχει σαντιγυ! Σιροπιαστα δεν τα μπορω με τιποτα ομως... :Ρ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αν το καρπουζι μπορει να θεωρηθει και σαν γλυκο, τοτε το αγαπημενο μου ειναι το καρπουζι, αλλιως η γρανιτα καρπουζι... Διαβάστε περισσότερα...
ετσι να παρω καμια ιδεα γιατι θα παω για γλυκα σε λιγο χαχααχα
Απάντηση:
Δυστυχως λατρευω ο,τι εχει κρεμα και οχι ο,τι εχει σοκολατα.Λεω δυστυχως γιατι οσοι το ακουν με ψιλοδουλευουν .Παρολα αυτα λατρευω το μιλ-φειγ,γαλακτομπουρεκο,ραβανι.Αν τωρα τα βαλω με σειρα προτεραιοτητας θα σου πω του κουταλιου.ΛΙωνω για κερασακι,περγαμοντο,μελιτζανακι,κυδωνι και σταφυλι.Αυτα τα λιγα... Διαβάστε περισσότερα...
Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω που μπορώ να διαθέσω γλυκά του κουταλιού δικής μου παραγωγής;Διατηρώ επιχείρηση και μπορώ να κόψω και τιμολόγιο.
Απάντηση:
Αυτη ειναι δουλεια που πρεπει να την κανεις εσυ ή καποιος συνεργατης σου, θα πρεπει να επισκευτεις καταστηματα που μπορουν να βαλουν στο ραφι το προϊον σου, οπως super markets, ζαχαροπλαστεια, καβες, ακομα κ σε ψιλικα πουλανε γλυκα σε συσκευασια! Φανταζομαι θα υπαρχει πιστοποιηση με την ετικετα της εταιριας παραγωγης (δικης σου), ταινια ασφαλειας, ημερομηνια ληξης του προϊοντος κλπ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μα με προσωπικη επαφη σε καταστημαατα βιολογικων προιοντων φανταζομαι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Όταν πήγαινα στο σχολείο κεράσματα και πλέον στην δουλειά μου,πάντα μα πάντα παίρνω διάφορα από το σούπερ μάρκετ,ζητάω και ένα κουτί από το ζαχαροπλαστείο,τα βουτάω μέσα και ότι θέλει καθένας διαλέγει.Τώρα τα διάφορα είναι πολλά. Σοκοφρετάκια,μινι μπάουντι,μίνι μαρς,μίνι τουΐγκξ,κ.α. πολλά πολλά τέτοια. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η νύφη μου είχε ατομικές πάβλοβες ! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ορίστε..! :) Εκτέλεση 1. Καθαρίζουμε τα κυδώνια. Αφαιρούμε την καρδιά και τα κουκούτσια και τα κόβουμε σε μπαστουνάκια. 2. Βάζουμε τα κυδώνια σε κατσαρόλα και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν για 10΄. 3. Προσθέτουμε και τη ζάχαρη και σιγοβράζουμε μέχρι να δέσει το γλυκό. 4. Τότε ρίχνουμε στην κατσαρόλα το χυμό του λεμονιού, τ’ αμύγδαλα και την αρμπαρόριζα. Τα αφήνουμε όλα μαζί να πάρουν μία βράση και κατεβάζουμε από τη φωτιά. Χρόνος Προετοιμασίας: 15 λεπτά Χρόνος Μαγειρέματος... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://faghta-giagias.blogspot.com/2013/04/blog- post_10.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ζαχαρωσε θελεις να πεις; Ξαναβρασε το γλυκο αραιωνοντας το με 1 κουπα νερο και 1 κουταλια λεμονι, προς το τελος. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
καληνυχταααα :)) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γίνεται.Αλλά πρέπει να κόβεις τιμολόγιο στην επιχείρηση που θα τα πουλήσεις.Ειδάλλως δεν μπορούν να πουληθούν νόμιμα.Χρειάζεται πρώτα βέβαια να κάνεις έναρξη επαγγέλματος για να μπορείς να εκδόσεις τιμολόγια.Και να αποδίδεις το ΦΠΑ στο κράτος. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά: 400 γρ φύλλο μπακλαβά ½ φλ. βούτυρο για τα φύλλα 1 φλ. ζάχαρη 3 φλ. αμυγδαλόψιχα κοπανισμένη με τη φλούδα 1 φλ. φρυγανιά κοπανισμένη 1 κ. γλυκού baking powder 6 αυγά 1 κ. γλυκού κανέλα σκόνη 1 φλ. καφέ κονιάκ Υλικά για το σιρόπι: 2 ½ φλ. νερό 1 φλ. ζάχαρη 2 κομματάκια ακοπάνιστη κανέλα 1 κ. γλυκού χυμός λεμονιού 2-3 φλούδες λεμονιού Εκτέλεση: Χτυπάμε τους κρόκους των αυγών με το 1 φλ. ζάχαρη. Προσθέτ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 500 γραμμ. καθαρισμένα κυδώνια 1 ποτήρι νερό 500 γραμμ. ζάχαρη 1 φλ. αμυγδαλόψιχα 1 κλωνάρι αρμπαρόριζα χυμός από 1/2 λεμόνι Εκτέλεση 1. Καθαρίζουμε τα κυδώνια. Αφαιρούμε την καρδιά και τα κουκούτσια και τα κόβουμε σε μπαστουνάκια. 2. Βάζουμε τα κυδώνια σε κατσαρόλα και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν για 10΄. 3. Προσθέτουμε και τη ζάχαρη και σιγοβράζουμε μέχρι να δέσει το γλυκό. 4. Τότε ρίχνουμε στην κατσαρόλα το χυμό του λεμονιού, τ’... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μπορεί γτ έβαλες το δαχτυλάκι σου στο βάζο με το γλυκό :P Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αυτο που ξερω ειναι ολες οι συνταγες περιπου ιδιες...η επιτυχια οφειλεται στην προσοχη,να μην βραση πολυ και λιωσει το κυδωνι,και να το βαλεις οταν το καθαρισεις σε νερο με χυμο λεμονιου.οσο για τη ζαχαρη,1 κιλο στο 1 κιλο κυδωνι,αναλογα ποσο γλυκο το θελεις!!! εγω π.χ βαζω λιγοτερη ζαχαρη,το προτιμο ελαφρυ.εκανα σημερα με επιτυχια και με χρωμα χρυσαφι, [οχι ροζ η κοκκινο] οπως το βλεπουμε συνηθως...καλη επιτυχια ! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
η κλασσικη μαρεσει περισσοτερο απολες........οχι οτι οι αλλες δεν ειναι ωραιες αλλα σαν την κλασσικη καμια... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το λεμόνι είναι ένα από τα αγαπημένα μου υλικά. Φτιάξτε το γλυκό του κουταλιού και θα με θυμηθείτε! Μόνο φροντίστε, να χρησιμοποιήσετε λεμόνια βιολογικά και ακέρωτα. Υλικά: - 8 μεγάλα χοντρόφλουδα λεμόνια (ακέρωτα, βιολογικά) - 1 κιλό ζάχαρη - 1½ ποτήρι νερό - ½ λεμόνι (το χυμό) Εκτέλεση: Διαλέγουμε χοντρόφλουδα λεμόνια, χωρίς χτυπήματα και σημάδια. Τα πλένουμε και τα ξύνουμε ελαφρά εξωτερικά. Τα χαράζουμε στα τέσσερα κι αφαιρούμε τη φλούδα. Τώρα έχουμε 32 κομμάτια (τέταρτα) φλ... Διαβάστε περισσότερα...
1) αμυγδαλωτα (πχ κουραμπιεδες) 2) κεικ 3) τουρτες 4) σοκολατες 5) σιροπιαστα (πχ καρυδοπιτα) 6) παγωτα 7) γλυκα του κουταλιου
Απάντηση:
Πωωω,,τρελενομαι γ γλυκα..τρωω τ παντα..δν μ αρεσουν ομως ιδιαιτερα τ κουταλιου..οστωσο η αδυναμια μ ειναι οι τουρτες κ γενικα τ γλυκα τ ταψιου.τρελενομαιιιιι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
πρώτα αλμυρό και μετά γλυκό,αν και προσπαθώ να τα αποφεύγω τα γλύκα με παχαίνουν:P εσύ kristincrazy αλμυρό η γλυκό; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ειναι σουπερ!!!!!οπως τα γλυκα του κουταλιου γινεται.απλα μετριασε την ζαχαρη Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εχεις αδεια;αν οχι ειναι πολυ δυσκολο και μπορει να μπλεξεις. πρεπει να εχεις ( νομιζω ) αδεια απο το υγειονομικο, απο την εφορια και τα σχετικα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αχου βαλε μου λιγο!!!:) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το λεμόνι είναι ένα από τα αγαπημένα μου υλικά. Φτιάξτε το γλυκό του κουταλιού και θα με θυμηθείτε! Μόνο φροντίστε, να χρησιμοποιήσετε λεμόνια βιολογικά και ακέρωτα. Υλικά: - 8 μεγάλα χοντρόφλουδα λεμόνια (ακέρωτα, βιολογικά) - 1 κιλό ζάχαρη - 1½ ποτήρι νερό - ½ λεμόνι (το χυμό) Εκτέλεση: Διαλέγουμε χοντρόφλουδα λεμόνια, χωρίς χτυπήματα και σημάδια. Τα πλένουμε και τα ξύνουμε ελαφρά εξωτερικά. Τα χαράζουμε στα τέσσερα κι αφαιρούμε τη φλούδα. Τώρα έχουμε 32 κομμάτια (τέταρτα) φλ... Διαβάστε περισσότερα...
καλα γενικα τρελενωμαι για παγωτο! οι πιο αγαπημενες μου γευσεις ειναι η μερεντα, το γιαουρτη, η καραμελα και το μπισκοτο!
Απάντηση:
φράουλα, φιστίκι, μπανάνα, βανίλια. Βασικά όλες οι γεύσεις μαρέσουν. και μοκα και καραμέλα και τα πάντα όλα. αλλά δεν βρίσκουμε οικογενειακα με περιεργες γευσεις, σχεδον ολα εχου σοκολατα βανιλια και κατι αλλο (θα μαρεσε να βρισκα οικογενειακο με φιστικι μπανανα μοκα) και γενικα δεν τρωω πλεον παγωτα. τα χορτασα μικρη, τώρα ειμαι του αλμυρου περισσοτερο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ή το πετας ή το βραζεις λιγο για να λυωσει το ζαχαρωμα το ιδιο κανεις με το μελι και την μαρμελλαδα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Λίγο είναι ! Πολύ λίγο ! Κανείς δεν μπορεί να φάει τόσο ! Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 20 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: