Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Με TIDE ή ARIEL
Απάντηση: Ίιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιντα παθες μωρέεεεεεεεε!!!
Απάντηση: το εμα σου ινε ροζ γιατι πινις πολι νερο κ αρεοσε
Απάντηση: Η επιτυχής ξήρανση εξαρτάτε από τη θερμοκρασία, την ξηρότητα και τη καλή κυκλοφορία του αέρα. Προετοιμάστε τα κομμάτια των φρούτ...
Απάντηση: Όχι το κόκκινο είναι πολύ πιο καυτό!
Απάντηση: Οχι. Ειναι αρρωστια αυτο το πραγμα.
Απάντηση: ενταξη καλο ειναι το καρπουζι αλλα σαν το παγωτο ΤΙΠΟΤΑ!!!!!! ^ - ^
Απάντηση: ναι
Απάντηση: εισαι ακριβος... κ εγω πουλαω λαδακι καλαματιανο, 55€πουλα τον 17κιλο ντενεκε...
Απάντηση: Κολοκύθια!!!
 

Αφρατα τηγανητα καλαμαρια

Σχετικές ερωτήσεις
ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΛΑΚΟ ΤΟ ΨΗΤΟ ΨΑΡΙ
Γιατί όχι; Για να το ρωτάς πάντως μήπως έχεις την υποψία ότι θα σε χαλάσει; Αν πιστεύεις ότι θα σε χαλάσει καλύτερα μην φας, ειδικά εάν ε...
Σήμα κατατεθέν του Αυγούστου. Έχει ιδιαίτερη υφή και γεύση, κυρίως όμως αποτελεί καλή πηγή ενέργειας. Τα σύκα περιέχουν φυτικές ίνες, κά...
Δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο...τι εννοείς εξαγωγή;Παραγωγή θες να πεις μήπως;;
Επετεύχθη σε ηλικιωμένα ποντίκια μέσω της αύξησης ενός ενζύμου στον εγκέφαλο. Την αδύναμη μνήμη που συνοδεύει την πάροδο του χρόνου κατά...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Φαγητά - Άλλα

Απάντηση:
ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΛΑΚΟ ΤΟ ΨΗΤΟ ΨΑΡΙ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γιατί όχι; Για να το ρωτάς πάντως μήπως έχεις την υποψία ότι θα σε χαλάσει; Αν πιστεύεις ότι θα σε χαλάσει καλύτερα μην φας, ειδικά εάν είναι βράδυ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σήμα κατατεθέν του Αυγούστου. Έχει ιδιαίτερη υφή και γεύση, κυρίως όμως αποτελεί καλή πηγή ενέργειας. Τα σύκα περιέχουν φυτικές ίνες, κάλιο ασβέστιο, μαγνήσιο και σίδηρο, ενώ τα μαύρα σύκα είναι πλούσια σε πολυφαινόλες, αντιοξειδωτικά με αντιγηραντική δράση. Βοηθούν: -Στη δυσκοιλιότητα: Οι φυτικές ίνες που περιέχει απορροφούν ομαλά τα σάκχαρα, παρέχοντας λύση σε περιπτώσεις δυσκοιλιότητας. -Στην απώλεια βάρους: Χάρη στις φυτικές ίνες που επιβραδύνουν την πέψη, δημιουργώντας αίσθημα κορεσμ... Διαβάστε περισσότερα...
Έχω ακούσει ότι για την εξαγωγή του μελιού χρησιμοποιείται αλεύρι. Είναι αλήθεια;
Απάντηση:
Δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο...τι εννοείς εξαγωγή;Παραγωγή θες να πεις μήπως;; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Επετεύχθη σε ηλικιωμένα ποντίκια μέσω της αύξησης ενός ενζύμου στον εγκέφαλο. Την αδύναμη μνήμη που συνοδεύει την πάροδο του χρόνου κατάφεραν να αναστρέψουν σε ποντίκια ερευνητές στη Γερμανία. Λονδίνο Η λησμονιά που συνοδεύει την πάροδο του χρόνου μπορεί να είναι αναστρέψιμη – τουλάχιστον στα ποντίκια. Ερευνητές του Πανεπιστημίου της Χαïδελβέργης κατάφεραν να επαναφέρουν την αδύναμη μνήμη ποντικών χορηγώντας τους επιπλέον ποσότητες ενός ενζύμου που «ανάβει» και «σβήνει» γονίδια στον εγκέφ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Ίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιντα παθες μωρέεεεεεεεε!!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
το εμα σου ινε ροζ γιατι πινις πολι νερο κ αρεοσε Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η επιτυχής ξήρανση εξαρτάτε από τη θερμοκρασία, την ξηρότητα και τη καλή κυκλοφορία του αέρα. Προετοιμάστε τα κομμάτια των φρούτων σε ασκορβικό οξύ, κιτρικό οξύ, χυμό λεμονιού ή μίγμα μεταμπισουλφίτ. Όταν ξεραθούν αφήστε τα φρούτα σε αυτή την κατάσταση 4 με 10 ημέρες πριν τα πακετάρετε για αποθήκευση. Η ξήρανση είναι ένας δημιουργικός τρόπος να διατηρήσετε τροφές και δικά σας φρούτα όταν έχετε περισσότερη παραγωγή. Όπως όλα οι μέθοδοι συντήρησης , η ξήρανση προκαλεί απώλεια μ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Όχι το κόκκινο είναι πολύ πιο καυτό! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Οχι. Ειναι αρρωστια αυτο το πραγμα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ενταξη καλο ειναι το καρπουζι αλλα σαν το παγωτο ΤΙΠΟΤΑ!!!!!! ^ - ^ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
εισαι ακριβος... κ εγω πουλαω λαδακι καλαματιανο, 55€πουλα τον 17κιλο ντενεκε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Να σας πω τα μόνα που θυμάμαι για αυτό το προϊόν. Ήταν κάτι σαν μπισκότα, πολύ σκληρά και δεν είχαν ιδιαίτερη γεύση.. Σε γρι συσκευασίες ήταν και είχαν σχέση με το στρατό (κάπως έτσι θυμάμαι, παίζει να είπα και καμιά βλακεια).. Α επίσης μου είχε πει ο ξάδερφος μου πως είναι πολύ θρεπτικά.Heeeelppp :-P
Απάντηση:
Διπυρίτης λέγεται Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
καθόλου...είμαι χορτοφάγος. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
τα παντα εκτος απο τα πολυ αλμυρα οπως πατατακια κτλ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
οταν προσπαθεις να σταματησεις κατι... πχ αποτοξινωση στο αλκοολ,το τσιγαρο,τα ναρκωτικα... προσπαθεις να σταματησεις τη χρηση τους.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για να περιοριστούν οι αρρώστιες και για να διατηρηθεί το γάλα για μεγάλο χρονικό διάστημα πρέπει να παίρνονται τα κατάλληλα μέτρα από τη στιγμή του αρμέγματος ως την κατανάλωσή του. Αμέσως μετά το άρμεγμα πρέπει το γάλα να φιλτράρεται για να απομακρύνονται οι ακαθαρσίες, στη συνέχεια πρέπει να ψύχεται κάτω από τους 30ο C και να προφυλάγεται από την επίδραση των ηλιακών ακτίνων, επειδή η επίδραση της ηλιακής ακτινοβολίας για μεγάλο χρονικό διάστημα καταστρέφει τις βιταμίνες Β2 και C και προκα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ανάλογα τι διαθέτει το κατάστημα, βάλε σοκολάτα και τριμμένο μπισκότο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απο τις Πουτανες στη Ναπολι που ετρωγαν αυτου του ειδους τα ζυμαρικά.Υπάρχει στο βικιπαιδεια μπορεις να το ψαξεις. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δεν εχω δοκιμασει :ρ Θα ηθελα ομως.Αλλα δεν θα το κανω,λογω του οτι επελεξα να γινω χορτοφαγος. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
(πάντα είχα απορία)
Απάντηση:
Γιατι τα αλλα τυρια τι χρωμα εχουν ;;;;; Βερικοκι ; Διαβάστε περισσότερα...
Τι τρώμε? Προσοχή μαργαρίνη! Μια πλαστική ουσία! Η μαργαρίνη αρχικά κατασκευάστηκε για τη χρήση σε γαλοπούλες ως τροφή πάχυνσης. Όταν από την χρήση πέθαναν οι γαλοπούλες, οι επενδυτές που είχαν ξοδέψει αρκετά κεφάλαια για την έρευνα ήθελαν να κάνουν απόσβεση. Το προϊόν ήταν μια άσπρη ουσία χωρίς να έχει την εμφάνιση είδους φαγώσιμου. Πρόσθεσαν χρωστικό κίτρινο χρώμα και μια γευστική ουσία και το διέθεσαν στην καταναλωτική αγορά. Γνωρίζετε τη διαφορά μεταξύ βουτύρου και μαργαρίνη; Συνεχίστε να διαβάζετε, έχει πολύ ενδιαφέρον 1) Και τα δύο προϊόντα έχουν σχεδόν τις ίδιες θερμίδες. 2) Το βούτυρο έχει λίγο περισσότερο κεκορεσμένο λίπος 8 γραμμάρια έναντι 5 γραμμάρια της μαργαρίνης. 3) Μια πρόσφατη ιατρική μελέτη του HARVARD έδειξε ότι τρώγοντας μαργαρίνη, αυξάνει (στις γυναίκες) κατά 53% τις πιθανότητες να προκαλέσει καρδιακή δυσλειτουργία. 4) Τρώγοντας βούτυρο αυξάνεται η απορρόφηση άλλων θρεπτικών ουσιών από τα αλλά φαγητά. 5) Το βούτυρο από την φύση του έχει πολλές θρεπτικές ουσίες, ενώ η μαργαρίνη περιέχει μόνο τα πρόσθετα στοιχεία που του βάζουν. 6) Το βούτυρο έχει πολύ καλή γεύση και αυξάνει την γεύση των άλλων φαγητών, δηλαδή τα κάνει πιο νόστιμα. 7) Το βούτυρο υπάρχει εδώ και μερικούς αιώνες, η μαργαρίνη είναι μόνο εκατό χρονών. 8) Η μαργαρίνη έχει υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά οξέα (trans fatty acids). 9) Παρέχει τριπλό κίνδυνο για την εμφάνιση στεφανιαίας νόσου. 10) Αυξάνει την συνολική χοληστερόλη και την LDL (την κακή χοληστερίνη), μειώνει την HDL (καλή χοληστερίνη). 11) Αυξάνει των κίνδυνο καρκίνου κατά 5 φορές. 12) Μειώνει την ποιότητα του μητρικού γάλακτος. 13) Μειώνει την αντίδραση των αντί-σωμάτων. 14) Μειώνει την αντίδραση της ινσουλίνης. Το πολύ ενδιαφέρον μέρος Η μαργαρίνη πλησιάζει πάρα πολύ να είναι μια ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΟΥΣΙΑ, αν είχε ένα μόριο επί πλέον θα ήταν πλαστικό. Μόνο αυτή η ιδιότητα, αρκεί ώστε να αποφεύγουμε την χρήση της. Όλα τα φαγώσιμα προϊόντα που έχουν υποστεί υδρογόνωση (προσθέτουμε υδρογόνο για να αλλάξουμε την μοριακή τους σύνθεση) πρέπει να θεωρηθούν ύποπτα. Κάνετε ένα πείραμα μόνοι σας. Αγοράστε ένα κυπελλάκι μαργαρίνη και βάλτε το σε μια γωνία με σκιά, ή στο γκαράζ. Σε μερικές ημέρες θα παρατηρήσετε τα εξής: καμία μύγα, ούτε αυτά τα μικρά μυγάκια δεν πλησιάζουν. Δεν σαπίζει, ούτε μυρίζει διότι δεν έχει θρεπτική ουσία ώστε να αναπτυχθεί ζωή, έστω και μικρό-οργανισμοί. Γιατί; Διότι είναι σχεδόν μια πλαστική ουσία. Τα παραπάνω ισχύουν φυσικά για όλα τα είδη μαργαρινών που κυκλοφορούν στην ελληνική αλλά και στην παγκόσμια αγορά και φυσικά και για τα προϊόντα που διαφημίζονται και χρησιμοποιούνται για τη μάχη εναντίον της χοληστερίνης
Απάντηση:
Πολύ ενδιαφέροντα όλα αυτά.Να προσθέσουμε και κάτι ακόμα;Οτι ενώ το βούτυρο που είναι φυσικό προιόν μπορεί να το επεξεργαστεί ο ανθρώπινος οργανισμός,την μαργαρίνη δεν μπορεί να την μεταβολίσει αποτελεσματικά με αποτέλεσμα να συσσωρεύεται στις αρτηρίες μέχρι που τις αποφράσσει. Διαβάστε περισσότερα...
Πιο είναι το καλύτερο πρωινό για άτομα που δεν έχουν πολύ χρόνο;
Απάντηση:
γαλα με λιγο ψωμι!!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1 σπεσιαλ μακαροναδα, 3 κομματια πιτσα , λιγο κεικ σοκολατα κ πιες κ μια σοδα να διαλυθει το φαγητο ευκολοτεραα... :/ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μία επιλογή είναι να τον βάλεις στο φούρνο μικροκυμάτων... αν δεν έχεις βάλτο σε ένα κατσαρολάκι σε συγανί φωτια (για να μην καει) ... ή σαν μπενμαρι δηλαδή βάζεις σε μία κατσαρόλα νερό και μέσα σε αυτό βάζεις ένα μικρότερο κατσαρολάκι με τον πουρε Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 41 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: