Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: 16 κουταλιές σούπας είναι 125 γρ αλεύρι άρα 16*90/125=11 και μισή κουταλιές περίπου
Απάντηση: http:// www.sintagespareas.g r/sintages/rabani- tis- mamas.html
Απάντηση: Το απόσταγμα από το βράσιμο σταφυλιών ή σύκων. Βράζουμε δηλαδή σταφύλια ή σύκα με ζάχαρη και νερό και το απόσταγμά τους (σιρόπι) λέγεται ...
Απάντηση: ναι!
Απάντηση: βανιλια με κανταιφι μεσα μμμμμμμμμμμμμμμ τρομερο
Απάντηση: Γλυκό τού κουταλιού μέ φράουλα. 1 κιλό φράουλες (ζυγισμένες αφού καθαριστούν) 600- 700γρ steviolina 1 μεγάλο λεμόνι (ο χυμός του...
Απάντηση: Στο www.pastryideas.gr
Απάντηση: ΙΖΖΥ
Απάντηση: 480 γρ. ζάχαρη άχνη 320 γρ. αμύγδαλο σκόνη 200 γρ. αλεύρι 4 κουταλάκια του γλυκού μπέικιν πάουντερ 560 γρ. ασπράδι αυγού (περίπου από...
Απάντηση: ΜΠΑΝΑΝΑ ΜΙΛΚΣΕΙΚ :Συστατικά 2 μπανάνες και 250γρ γάλα.Βαζεις ολα τα υλικα στο μπλεντερ,τα αλεθεις τελεια και μετα τσουπ σε ενα ποτηρι.Ειν...
 

1 φλυτζανι ποσα γραμμαρια ειναι?

Σχετικές ερωτήσεις
Λίγο είναι ! Πολύ λίγο ! Κανείς δεν μπορεί να φάει τόσο !
5-6 γραμμάρια, και ανάλογα το κουταλάκι, και κατά πόσο γεμάτο θα είναι...
εξαρταται τι υλικο καθως καθε υλικο εχει και διαφορετικη πυκνοτητα....
1/4 λιτρο νερό πόσα γραμμαρια ειναι
1 κούπα γάλα ζυγίζει ... ... ... ... ... ... ... 240 γρ.
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Ζαχαροπλαστική

Απάντηση:
Λίγο είναι ! Πολύ λίγο ! Κανείς δεν μπορεί να φάει τόσο ! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
5-6 γραμμάρια, και ανάλογα το κουταλάκι, και κατά πόσο γεμάτο θα είναι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εξαρταται τι υλικο καθως καθε υλικο εχει και διαφορετικη πυκνοτητα.... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1/4 λιτρο νερό πόσα γραμμαρια ειναι Διαβάστε περισσότερα...
πωσ μετρας τα γραμμαρια?
Απάντηση:
1 κούπα γάλα ζυγίζει ... ... ... ... ... ... ... 240 γρ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
16 κουταλιές σούπας είναι 125 γρ αλεύρι άρα 16*90/125=11 και μισή κουταλιές περίπου Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.sintagespareas.gr/sintages/rabani-tis- mamas.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το απόσταγμα από το βράσιμο σταφυλιών ή σύκων. Βράζουμε δηλαδή σταφύλια ή σύκα με ζάχαρη και νερό και το απόσταγμά τους (σιρόπι) λέγεται πετιμέζι. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
βανιλια με κανταιφι μεσα μμμμμμμμμμμμμμμ τρομερο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γλυκό τού κουταλιού μέ φράουλα. 1 κιλό φράουλες (ζυγισμένες αφού καθαριστούν) 600- 700γρ steviolina 1 μεγάλο λεμόνι (ο χυμός του) 1 φάκελο ζελατίνη (10γρ.) Παρασκευή Καθαρίζουμε και πλένουμε πολύ καλά τις φράουλες. Τις περνάμε από μπλέντερ να διαλυθούν εντελώς. Βάζουμε τη ζελατίνη να διαλυθεί σε 3 κουταλιές της σούπας νερό. Βάζουμε τον πολτό τους σε κατσαρόλα, σε χαμηλή φωτιά. Μόλις πάρει βράση, προσθέτουμε τη στέβια και το χυμό λεμονιού. Ανακατεύουμε κα... Διαβάστε περισσότερα...
ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΡΩ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΓΑΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΡΤΑ
Απάντηση:
Στο www.pastryideas.gr Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ
Απάντηση:
480 γρ. ζάχαρη άχνη 320 γρ. αμύγδαλο σκόνη 200 γρ. αλεύρι 4 κουταλάκια του γλυκού μπέικιν πάουντερ 560 γρ. ασπράδι αυγού (περίπου από 16 αυγά) 520 γρ. βούτυρο λιωμένο Lurpak 2 κουταλάκια του γλυκού κανέλα ξύσμα από δύο πορτοκάλια Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί, τα βάζουμε σ’ ένα βουτυρωμένο και αλευρωμένο τσέρκι 28 ή 30 εκ. και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170οC για μισή ώρα και στους 160οC για 30΄ ακόμη. Αφήνουμε να κρυώσει και πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη. Χρόνος προε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΜΠΑΝΑΝΑ ΜΙΛΚΣΕΙΚ :Συστατικά 2 μπανάνες και 250γρ γάλα.Βαζεις ολα τα υλικα στο μπλεντερ,τα αλεθεις τελεια και μετα τσουπ σε ενα ποτηρι.Ειναι ετοιμο.Απο κει και περα βεβαια προσθετεις οτι αλλο θελεις:Σιροπι κ.α. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε μία φαρδιά λεκάνη ρίχνουμε τη φρυγανιά, τη ζάχαρη άχνη και το λιωμένο Flora Soft με βούτυρο καθώς και τη βανιλέτα. Ζυμώνουμε και φτιάχνουμε τη βάση του cheese cake. Σε ρηχό ταψάκι βάζουμε μία λαδόκολλα και πάνω της βάζουμε ένα τσέρκι με ύψος 6-8 εκατοστά και με διάμετρο 28 εκατοστά. Παίρνουμε τη ζύμη της βάσης και την τοποθετούμε πιέζοντάς τη μέσα στο τσέρκι και σε όλη την εσωτερική πλευρά. Με το σκουπ βγάζουμε μπάλες από παγωτό και τις ρίχνουμε σε μία λεκάνη. Μαλακώνουμε την κρέμα τυ... Διαβάστε περισσότερα...
Χρειάζομαι μια καλή και εύκολη αν είναι δυνατόν συνταγή για κορμό σοκολάτας
Απάντηση:
Θα χρειαστείς 2 σοκολάτες γάλακτος ΙΟΝ (200γρ. συνολικά), 1 ζαχαρούχο γάλα PANDA (380γρ), 250 γρ. μαργαρίνη τύπου βιτάμ (μαλακιά), 3 σφηνάκια λικέρ Sheridan, μπισκότα μαλακά (1 1/2 κουτί) τύπου Μιράντα,150 γρ. καρύδα Λιώνω σοκολάτες και μαργαρίνη σε μπεν μαρί. Προσθέτω το γάλα, το λικερ και τα μπισκότα κομμένα με το χέρι. Τέλος, προσθέτω καρύδα. Βάζω το μείγμα σε φόρμα του κεικ - την μακρόστενη, περιμένω να κρυώσει λίγο και βάζω στην καταψύξη. Πιο απλή δεν γίνεται! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
3 κούπες αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 250 γρ. μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου 2 κούπες ζάχαρη 4 αυγά σε θερμοκρασία δωματίου 1 κούπα γάλα 2 βανίλιες 1 πρέζα αλάτι 2 κ.σ. κακάο Εκτέλεση Χτυπάμε τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη μέχρι ν ασπρίσουν. Προσθέτουμε ένα ένα τα αυγά και χτυπάμε να εσωματωθούν καλά στο μείγμα. Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το αλεύρι, τις βανίλιες και το αλάτι. Ρίχνουμε στο μείγμα το αλεύρι με το γάλα, εναλλάξ, μέχρι να τελειώσουν τα υλικά.Βάζουμε τα 3/4 του μείγματος... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Θρυμματίζουμε σε βαθύ μπολ το τυρί και το αναμιγνύουμε με τα χτυπημένα αυγά. Σε άλλο μπολ αναμιγνύουμε τη ζάχαρη, την κανέλα, το γαρίφαλο, τις σταφίδες και τα σύκα. Αλείφουμε το ταψί με λίγο Flora και απλώνουμε 2 φύλλα αλειμμένα επίσης με Flora. Πασπαλίζουμε την επιφάνεια του φύλλου με λίγο από το μίγμα των τυριών και λίγη ποσότητα από το μίγμα των αποξηραμένων φρούτων. Σκεπάζουμε με άλλο φύλλο αλείφουμε με λίγο Flora και πασπαλίζουμε με τυρί και ξηρά φρούτα. Συνεχίζουμε μέχρι να τελειώσο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προτιμώ την μαύρη όταν(σπάνια)τρώω σοκολάτα.Άν έπρεπε να διαλέξω μεταξύ των δύο,θα έλεγα η γάλακτος,η λευκή είναι πολύ γλυκιά για τα γούστα μου. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
για να μη ζαχαροσουν Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Έχει ανοίξει χαμηλά στην Κατεχάκη προς τη Μεσογείων ένα ζαχαροπλαστείο που λέγεται Max Perry και πουλάει και γλύκά "διαίτης" αλλά και για αλλεργικούς (χωρίς αυγά κτλ). Είναι πιθανό να έχει και για διαβητικούς (νομίζω ότι αυτό εννοεί με τα "διαίτης"). Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Θρυμματίζουμε τα γεμιστά μπισκότα στο μπλέντερ μας. Σε μία λεκάνη ρίχνουμε τα θρυμματισμένα μπισκότα μαζί με το Flora Soft με βούτυρο και το λικέρ και τα ζυμώνουμε μεταξύ τους. Τοποθετούμε ένα μέτριο τσέρκι επάνω σε μία λαδόκολλα την οποία την έχουμε βάλει μέσα σε ένα ρηχό ταψάκι. Βάζουμε και πιέζουμε τη ζύμη των μπισκότων μέσα στο τσέρκι και δημιουργούμε μία βάση. Βγάζουμε με το σκουπ μπάλες από τη συσκευασία του παγωτού βανίλιας και γεμίζουμε το τσέρκι. Βάζουμε το ταψάκι με την τούρτα ... Διαβάστε περισσότερα...
http://www.otherside.gr/2010/01/weird-cakes-part-9/
Απάντηση:
απίθανες! τέλιες!!!!!!!!!!!!!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.sintagespareas.gr/sintages/mpaklabas- mono-me-karidia.html Διαβάστε περισσότερα...
Ξέρετε καμμιά καλή συνταγή για μπακλαβά;
Απάντηση:
Μια καλή και εύκολη συνταγή για μπακλαβα είναι η εξής: ΥΛΙΚΑ για 6 άτομα 1/2 κιλό φύλλο Μπακλαβά. 350 γρ. Καρύδια χοντροκομμένα. 350 γρ. Βούτυρο. 2 κ. κ. κανέλα σκόνη. ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ 400 γρ. Νερό. 800 γρ. Ζάχαρη. ΕΚΤΕΛΕΣΗ Βουτυρώνουμε ένα μικρό ταψάκι και στρώνουμε την μισή ποσότητα φύλλων βουτυρώνοντας τα ένα ένα χωριστά. Στρώνουμε το μίγμα καρυδιών και κανέλας και προσθέτουμε τα υπόλοιπα φύλλα βουτυρώνοντας με τον ίδιο τρόπο. Χαράζουμε με μυτερό μαχαίρι ρόμβους ή παραλληλόγραμμα στην επι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ποια ειναι η συνταγη του ψωμιου με αλευρι ντινκελ? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εγω φτιαχνω καιρο μαρμελαδες.Σημασια εχειη ωρα βρασιματος.Αν το μεγιστο ειναι το 9 στο ματι σου,να βραζεις στο 6 περιπου για 1.3 ωρα τουλαχιστον.Και καθε τοσο ανακατευεις γ να μην κολλησει.Και να ξερεις πως οταν κρυωσει η μαρμελαδα πηζει κι αλλο. Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 30 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: