Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: 16 κουταλιές σούπας είναι 125 γρ αλεύρι άρα 16*90/125=11 και μισή κουταλιές περίπου
Απάντηση: Υλικα: 2 κουβερτουρες 2 κουπες φρεσκο γαλα 1 κουτι γαλα εβαπορε (νουνου) 3 βανιλιες 1 κουπα ζάχαρη 3 αυγα 1 σακουλακι μικρα κομμ...
Απάντηση: Μέσα στο κόσκινό μας ρίχνουμε το αλεύρι και το κακάο μαζί με τον τριμμένο στιγμιαίο καφέ και τα κοσκινίζουμε επάνω σε μία λαδόκολλα. Σε ...
Απάντηση: κι εγω αυτο ψαχνω.. βρηκα μια συνταγη, δεν την εχω δοκιμασει,, προσπαθησε εσυ και πες μου! καλη επιτυχια http:// sofetogeyseisygeias. bl...
Απάντηση: ΓΑΛΑΚΤΟΜΠΟΥΡΕΚΟ Υλικά:  900 gr. Φύλλα Κρούστας  420 gr. Βούτυρο (Αγελαδινό)  1500gr. Γάλα (Αγελαδινό)  115 gr. Σιμιγδάλι (ψιλό) ...
Απάντηση: καταρχας ειναι ζαχαρη αχνη την οποια την βαζεις μολις τους βγαλεις απο τον φουρνο κ ειναι ζεστοι κ αργοτερα τους περνας αλλο ενα χερι...
Απάντηση: σταφυλι γλυκο - http:// www.sidages.gr/%CF% 83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF% 82-%CE%BC%CE%B1%CE% B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE% BA...
Απάντηση: 1 αβγο 1 ποτηρι γαλα 1 ποτηρι αλευρι μια πρεζα αλατι και μια κουταλια του γλυκου ζαχαρη και1/2 κουτ γλυ μπεικιν 2 κουταλιες σουπας ...
Απάντηση: Υοur sweet.
Απάντηση: ειναι σουπερ!!!!!οπως τα γλυκα του κουταλιου γινεται.απλα μετριασε την ζαχαρη
 

1 φλυτζανι ποσα γραμμαρια ειναι?

Σχετικές ερωτήσεις
Λίγο είναι ! Πολύ λίγο ! Κανείς δεν μπορεί να φάει τόσο !
5-6 γραμμάρια, και ανάλογα το κουταλάκι, και κατά πόσο γεμάτο θα είναι...
εξαρταται τι υλικο καθως καθε υλικο εχει και διαφορετικη πυκνοτητα....
1/4 λιτρο νερό πόσα γραμμαρια ειναι
1 κούπα γάλα ζυγίζει ... ... ... ... ... ... ... 240 γρ.
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Ζαχαροπλαστική

Απάντηση:
Λίγο είναι ! Πολύ λίγο ! Κανείς δεν μπορεί να φάει τόσο ! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
5-6 γραμμάρια, και ανάλογα το κουταλάκι, και κατά πόσο γεμάτο θα είναι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εξαρταται τι υλικο καθως καθε υλικο εχει και διαφορετικη πυκνοτητα.... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1/4 λιτρο νερό πόσα γραμμαρια ειναι Διαβάστε περισσότερα...
πωσ μετρας τα γραμμαρια?
Απάντηση:
1 κούπα γάλα ζυγίζει ... ... ... ... ... ... ... 240 γρ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
16 κουταλιές σούπας είναι 125 γρ αλεύρι άρα 16*90/125=11 και μισή κουταλιές περίπου Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικα: 2 κουβερτουρες 2 κουπες φρεσκο γαλα 1 κουτι γαλα εβαπορε (νουνου) 3 βανιλιες 1 κουπα ζάχαρη 3 αυγα 1 σακουλακι μικρα κομματακια κουβερτουρας Εκτελεση: Λιωνω τις κουβερτουρες σε χαμηλη φωτια και ριχνω και το εβαπορε ανακατευοντας μεχρι να γινουν ενα. Ξεχωριστα χτυπαω στο μιξερ τα αυγα το γαλα την ζαχαρη και τις βανιλιες και επιτα ριχνω το μιγμα με την σοκολατα και συνεχιζω το χτυπημα. Βαζω το υλικο σε ενα μπολ και το βαζω για μιση ωρα στο ψυγειο μετα το μισαωρο το βγαζω... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μέσα στο κόσκινό μας ρίχνουμε το αλεύρι και το κακάο μαζί με τον τριμμένο στιγμιαίο καφέ και τα κοσκινίζουμε επάνω σε μία λαδόκολλα. Σε μία φαρδιά λεκάνη ρίχνουμε τα αυγά και τη ζάχαρη και τα χτυπάμε σε μέτρια ταχύτητα έως ότου αφρατέψουν και ασπρίσουν. Σταματάμε το χτύπημα στο μίξερ, προσθέτουμε σιγά-σιγά το αλεύρι με το κακάο και με μία πλαστική σπάτουλα ανακατεύουμε ελαφρά. Όταν ομογενοποιηθούν τα υλικά μας ρίχνουμε το λιωμένο Flora Soft με βούτυρο και συνεχίζουμε το ανακάτεμα έως ότου απ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
κι εγω αυτο ψαχνω.. βρηκα μια συνταγη, δεν την εχω δοκιμασει,, προσπαθησε εσυ και πες μου! καλη επιτυχια http://sofetogeyseisygeias.blogspot.gr/2012/05/ blog-post_8666.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΓΑΛΑΚΤΟΜΠΟΥΡΕΚΟ Υλικά:  900 gr. Φύλλα Κρούστας  420 gr. Βούτυρο (Αγελαδινό)  1500gr. Γάλα (Αγελαδινό)  115 gr. Σιμιγδάλι (ψιλό)  350 gr. Ζάχαρη  3 Αυγά Υλικά για σιρόπι:  1300 gr. Νερό  1300 gr Ζάχαρη  300 gr. Γλυκόζη  ½ Φλιτζανάκι Χυμό Λεμόνι Προετοιμασία για Κρέμα: Σε μια κατσαρόλα προσθέτουμε το γάλα και μισή ποσότητα ζάχαρης και τα βράζουμε. Σε μία δεύτερη κατσαρόλα προσθέτουμε τα αυγά, την υπόλοιπη ζάχαρη και το σιμιγδάλι. Μόλις βράσει το μίγμα της πρώτης κατσαρό... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
καταρχας ειναι ζαχαρη αχνη την οποια την βαζεις μολις τους βγαλεις απο τον φουρνο κ ειναι ζεστοι κ αργοτερα τους περνας αλλο ενα χερι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
σταφυλι γλυκο - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%B3%CE%BB%CF%85%CE% BA%CF%8C-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF% 84%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%BF%CF%8D-%CF%83%CF%84%CE% B1%CF%86%CF%8D%CE%BB%CE%B9 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1 αβγο 1 ποτηρι γαλα 1 ποτηρι αλευρι μια πρεζα αλατι και μια κουταλια του γλυκου ζαχαρη και1/2 κουτ γλυ μπεικιν 2 κουταλιες σουπας λιομενο βουτυρο 1/2 σφυνακι γκραν μαρνιε Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
ειναι σουπερ!!!!!οπως τα γλυκα του κουταλιου γινεται.απλα μετριασε την ζαχαρη Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ειναι καρυδοπιτα και απότι θυμαμαι το μυστικο της ηταν οτι εβαζε μισο λιτρο λεμοναδα με ανθρακικο !!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
το αγαπημενο μου!!ειναι πανευκολο απλως πρεπει να προσεξεις τους χρονους βρασιματος ττου σταφυλιου και του σιροπιου,, 2 κιλά σταφύλια 2 κιλά ζάχαρη 1 φλ. νερό χυμός 1 λεμονιού 1 βανίλια 100 γρ. αμύγδαλα κομμένα στα τέσσερα Πλένετε καλά τα σταφύλια και τα αφήνετε να στεγνώσουν. Βάλτε το σταφύλι μαζί με τη ζάχαρη και το νερό σε μια κατσαρόλα και αφήστε τα να βράσουν για 10 λεπτά. Κατεβάστε την κατσαρόλα από τη φωτιά, σκεπάστε τη με μια υφασμάτινη πετσέτα και αφήστε τη έτσι για 24 ώρες. ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Πέθανε ο Μανώλης Ρασούλης Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τι χρειαζόμαστε: 2 αβγά 1 φλ. γάλα 1/2 κ.γ. αλάτι 1 φλ. αλεύρι 2 κ.σ. λιωμένο βούτυρο ή μαργαρίνη ή λάδι Πώς το κάνουμε: Χτυπάμε καλά τα αβγά, προσθέτουμε το γάλα, το αλάτι, το αλεύρι και το βούτυρο. Σκεπάζουμε και αφήνουμε για 30 λεπτά. Σε αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε μια μικρή ποσότητα της ζύμης (ίσα να καλύπτει το τηγάνι), και μόλις ψηθεί από κάτω, τη γυρίζουμε. Αφήνουμε για λίγο και από την άλλη και τη βγάζουμε από το τηγάνι. Μπορούμ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δεν ξερω να την φτιαχνω αυτο που ξερω ειναι οτι ειναι πεντανοιστιμη!!! μπες στο google και κατι θα βρεις,σιγουρα! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αλευρι νερο.. και προαιρετηκα αυγα και γαλα.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ο κορμος με μπισκοτο και η μηλοπιτα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Στο σουπερ μαρκετ,στον τομεα με τις τουρτες ,σαντιγες και σιροπια. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Υλικα: 1 κουτί μόρφατ 1 κουτί μόρφατ γεμάτο με άχνη 2 βανίλιες 5 αυγά 1 φλιτζάνι ζάχαρη 1 μικρό βιτάμ λίγο κονιάκ 2 κουβερτούρες 2 πακέτα μπισκότα marie 1 ποτήρι κρύο γάλα Εκτελεση: Χτυπάμε το μόρφατ με την άχη Ρίχνουμε τις βανίλιες και το κονιάκ και το βάζουμε στο ψυγείο. Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη και τα αφήνουμε. Σε μια κατσαρόλίτσα λιώνουμε το βιτάμ και τις κουβερτούρες. Τις αφήνουμε να κρυώσουν και το ανακατεύουμε με τα αυγά και τη ζάχαρη και περιμένουμε λίγο να πήξ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τι χρειαζόμαστε: 1. 1/4 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2. 1 φλ. ζάχαρη 3. 1 φλ. σπορέλαιο 4. 1 φλ. σιμιγδάλι ψιλό 5. 1 φλ. καρυδόψιχα 6. 1 μπείκιν 7. 1 βανίλια 8. 1 κ.γ. κανέλα 9. λίγο γαρύφαλλο 10. 6 αυγά σιρόπι 1. 2 φλ. ζάχαρη 2. 2 φ. νερό 3. λίγες σταγόνες κονιάκ Πως το κάνουμε: 1. Χτυπάμε πρώτα τα αυγά με τη ζάχαρη και μετά όλα τα υπόλοιπα υλικά ένα ένα. 2. Το βάζουμε σε ταψάκι αντικολλητικό ή σε τετράγωνη φόρμα και ψήνουμε για 40-45 λεπτά στους 180 3. ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
φιλε μου,ειναι δυσκολο γιατι θα χρειαστεις καζανι απο χαλκο σε σχημα μισου πορτοκαλιου και τεχνικη για να τον γυριζεις ετσι ωστε να μην σου αρπαζει απο κατω καθως καιει το φλωγιστρο.Στο τελος θα χρειαστει να καψεις το κατω μερος ωστε να γινει η περιφημη κρουστα και να τον πεταξεις στον αερα (τουμπα) για να ερθει το πανω κατω.Ελπιζω να βοηθησα, 26 χρονια μαστορας στο χαλβα! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ποιός είναι ο ισολογισμός της λάκτας??? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μαλλον... σκεψου οτι μπορεις να κανεις γρανιτα παγωνοντας απλα χυμο η αναψυκτικο Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 145 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: