Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: ναι
Απάντηση: 1 κούπα αλεύρι ζυγίζει ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... 125 γρ.
Απάντηση: μια
Απάντηση: 1 κουπα αλευρι ειναι 125 γραμμαρια περιπου
Απάντηση: 8 ευρω το κιλο
Απάντηση: kane me add sto. panagioths_@hotmail. com exo arketes sintages me <kima> aples kai paralagis;)
Απάντηση: Βάζουμε το κοτόπουλο σε κατσαρόλα με μπόλικο νερό ώστε να το σκεπάζει. Το αφήνουμε σε δυνατή φωτιά να βράσει και προσθέτουμε τον ζωμό, τ...
Απάντηση: τι ειναι αυτο?
Απάντηση: ΣυστατικάΚιμάς :700 γραμ. μοσχαρίσιο κιμά 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι 2 μεγάλες ντομάτες ξεφλουδισμένες 1 μεσαία πράσινη πιπεριά 1 ποτ...
Απάντηση: http:// sintagoulis.gr/ kreata/katsikaki- foyrnoy-me- patates-kai- agkinares
 

1,5 κιλο αλευρι με ποσες κουπες αντοιστηχει;

Σχετικές ερωτήσεις
Εγώ το αγοράζω στο "Μπαχάρ" Ευριπίδου και Αθηνάς αλλά και στο Σούπερ Μάρκετ "Θανόπουλος" στην Κηφισιά
Εγώ για σιμιγδάλι ξέρω... Άλλες το κάνουν και με αλεύρι, αλλά ποιό ακριβώς βάζουν θα σε γελάσω :-/ Μήπως αυτό που είναι για όλες τις χρήσ...
1 μεγάλο λαυράκι γύρω στο 1.5 κιλό 4 πατάτες 1-2 κρεμμύδια 2 καρότα 3 κλωνάρια σέλινο 1 φύλλο δάφνης ή ένα κλωνάρι μαϊντανό 2 λεμόν...
μαλλον εννοει ενα κιλο γαλα ποσα λιτρα ειναι
600 γραμμάρια (περίπου) αλεύρι για όλες τις χρήσεις 450 ml (περίπου) χλιαρό νερό 1,5 κουταλάκι ζάχαρη 1,5 κουταλάκι αλάτι 1 φακελάκι ...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Συνταγές / Μαγειρική

εγω θελω να μαθω που πουλανε το ντιγκελ αλευρι
Απάντηση:
Εγώ το αγοράζω στο "Μπαχάρ" Ευριπίδου και Αθηνάς αλλά και στο Σούπερ Μάρκετ "Θανόπουλος" στην Κηφισιά Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εγώ για σιμιγδάλι ξέρω... Άλλες το κάνουν και με αλεύρι, αλλά ποιό ακριβώς βάζουν θα σε γελάσω :-/ Μήπως αυτό που είναι για όλες τις χρήσεις; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1 μεγάλο λαυράκι γύρω στο 1.5 κιλό 4 πατάτες 1-2 κρεμμύδια 2 καρότα 3 κλωνάρια σέλινο 1 φύλλο δάφνης ή ένα κλωνάρι μαϊντανό 2 λεμόνια 1 αυγό αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι 1/2 φλυτζάνι ελαιόλαδο. Εκτέλεση Καθαρίζετε το λαυράκι αφαιρώντας τα λέπια, τα εντόσθια και τα βράγχια και τα πλένετε πολύ καλά. Καθαρίζετε όλα τα είδη λαχανικών και τα βάζετε σε κατσαρόλα. Από πάνω τοποθετείτε το ψάρι. Αλατοπιπερώνετε. Προσθέτετε νερό, τόσο ώστε το ψάρι να σκεπάζεται μόλις και βάζετε το φαγη... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μαλλον εννοει ενα κιλο γαλα ποσα λιτρα ειναι Διαβάστε περισσότερα...
λαγανα 2011
Απάντηση:
600 γραμμάρια (περίπου) αλεύρι για όλες τις χρήσεις 450 ml (περίπου) χλιαρό νερό 1,5 κουταλάκι ζάχαρη 1,5 κουταλάκι αλάτι 1 φακελάκι ξερή μαγιά σουσάμι Ας δούμε όμως πως γίνονται… Αρχικά βάζουμε σε μια λεκανίτσα τη μαγιά μας με 150 ml χλιαρό νερό και την ανακατεύουμε. Στη συνέχεια προσθέτουμε τη ζάχαρη, το αλάτι και 100 γραμμάρια αλεύρι και ανακατεύουμε με μια ξύλινη κουτάλα για να γίνει χυλός. Το σκεπάζουμε με μια πετσέτα και το αφήνουμε κοντά σε θερμό μέρος για να φουσκώσει και να... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
1 κούπα αλεύρι ζυγίζει ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... 125 γρ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
1 κουπα αλευρι ειναι 125 γραμμαρια περιπου Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
kane me add sto. panagioths_@hotmail.com exo arketes sintages me <kima> aples kai paralagis;) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βάζουμε το κοτόπουλο σε κατσαρόλα με μπόλικο νερό ώστε να το σκεπάζει. Το αφήνουμε σε δυνατή φωτιά να βράσει και προσθέτουμε τον ζωμό, το καρότο, το κρεμμύδι και το σέλερι. Αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε το κοτόπουλο να σιγοβράσει για 45 περίπου λεπτά ή μέχρι να μαλακώσει. (Εάν το κοτόπουλο είναι χωριάτικο θέλει περισσότερο χρόνο). Αποσύρουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά, βγάζουμε το κοτόπουλο, το ξεψαχνίζουμε και το διατηρούμε σε σκεύος ζεστό. Στραγγίζουμε τον ζωμό που έβρασε το κοτόπουλο και ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
τι ειναι αυτο? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΣυστατικάΚιμάς :700 γραμ. μοσχαρίσιο κιμά 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι 2 μεγάλες ντομάτες ξεφλουδισμένες 1 μεσαία πράσινη πιπεριά 1 ποτήρι περίπου λάδι 1,5 κρασοπότηρο κρασί λευκό 1,5 κρασοπότηρο περίπου σάλτσα pummaro αλάτι κανέλλα (σκόνη) γαρύφαλλο (σκόνη) μοσχοκάρυδο (σκόνη) νερό Μακαρόνια: μακαρονια Νο 3 βούτυρο Μπεσαμέλ : 130 με 150 γραμ. κορν φλάουρ 1,5 περίπου λίτρο γάλα φρέσκο 2 αυγά ολόκληρα 2 πλούσιες κουταλιές της σούπας βούτυρο αλάτι κανέλλα (σκόνη)... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://sintagoulis.gr/kreata/katsikaki-foyrnoy-me- patates-kai-agkinares Διαβάστε περισσότερα...
Ποιά συνταγή ακολουθείτε για κεφτεδάκια με σάλτσα από σκόρδο;
Απάντηση:
Απάντηση:
συστατικά 650γρ. γαύρο ξίδι (όσο χρειάζεται) χυμό από 2-3 λεμόνια 3-4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο 1 φλ. άγριο μάραθο ψιλοκομμένο ή ξυσμένη μαραθόριζα ανακατεμένη με 2 κ.σ. μαραθόσπορο φρεσκοαλεσμένο παρθένο ελαιόλαδο (όσο χρειάζεται) οδηγίες Βρέχουμε με ξύδι το γαύρο και αφήνουμε για 2-3 λεπτά. Πιάνουμε το κεφάλι του γαύρου και με το δάκτυλο προσεκτικά ξεκολλάμε τη ραχοκοκαλιά, προχωρώντας προς την κοιλιά για αφαιρέσουμε τα εντόσθια μαζί με το κεφάλι. 1. Ανοίγουμε στη μέση το... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προετοιμασία: 20΄, Μαγείρεμα: 25΄ Υλικά (για 6 άτομα): Για το ριζότο: 300 γρ. ρύζι για ριζότο (καρολίνα ή αρμπόριο) 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 1 μέτριο ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 φλιτζ. τσαγιού γλυκό σαμιώτικο κρασί 1½ lt ζωμός ψαριού 1 κουτ. γλυκού κοφτό μείγμα μπαχαρικών ραζ ελ χανούτ (ras el hanout - στα καλά μπαχαράδικα, όπως για παράδειγμα: το Μπαχάρ, ο Αρκευθος, το Ελιξίριον) ή 1 κουτ. γλυκού από λίγο κύμινο, κόλιανδρο και μπαχάρι σε σκόνη αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι 1 φ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
κάνω την σάλτσα όπως για τα μακαρόνια και ρίχνω μέσα και της χυλοπιτες για να βράσουν μαζί με την σάλτσα. Σαλτσάτες δηλαδή! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ανακατεύουμε το σιμιγδάλι ή το ρυζάλευρο σε 1 φλιτζάνι κρύο γάλα. Βάζουμε το υπόλοιπο γάλα σε κατσαρολάκι, σε μέτρια φωτιά και το αφήνουμε να πάρει βράση. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και ανακατεύουμε. Μόλις πάρει βράση, ρίχνουμε το σιμιγδάλι ή το ρυζάλευρο και τα αφήνουμε όλα μαζί να σιγοβράσουν, μέχρι να πήξει καλά η κρέμα. Σε όλο αυτό το διάστημα ανακατεύουμε διαρκώς με ξύλινη κουτάλα, για να μη κολλήσει η κρέμα. Κατεβάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και αφήνουμε την κρέμα να κρυώσει λίγο. Ρίχ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πλένουμε καλά τις πατάτες και τις βράζουμε με τη φλούδα τους σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό. Τις καθαρίζουμε όσο είναι ζεστές, τις χοντροκόβουμε και τις περνάμε από τον μύλο των λαχανικών. Αφήνουμε τον πουρέ να κρυώσει καλά. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το Flora, τα αυγά ελαφρά χτυπημένα, τα τυριά, τον μαϊντανό και ζυμώνουμε το μίγμα. Δοκιμάζουμε τη γεύση και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. Αφήνουμε το μίγμα στο ψυγείο για 1 ώρα περίπου να σφίξει και μετά πλάθουμε στρογγυλούς κεφτέδες. Αν τ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε- όπως στον μουσακά- λεπτές φέτες και τις απλώνουμε στο ταψί.Χρησιμοποιούμε ταχινέλαιο το οποίο ρίχνουμε στι πατάτες,στο ταψί, μαζί με ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο, ρίγανη, πράσινο πιπέρι και λίγο μουστάρδα. Τα βάζουμε όλα μαζί και τα ανακατεύουμε πολύ καλά. Ρίχνουμε ελάχιστο λεμόνι και βάζουμε το φαγητό σε μέτριο φούρνο να ψηθέι περίπου 50'. Κατά τη διάρκεια του ψησίματος, ετοιμάζουμε ροδέλες φέτες από ώριμες ντομάτες και μόλις ψηθεί το φαγητό, το βγά... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1 κιλό ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ( κομμένο σε μερίδες σερβιρίσματος ) 1 φλιτζανάκι ΚΡΑΣΙ ΛΕΥΚΟ 4 κουταλιές Βιτάμ Culinesse 1 κουταλάκι ΡΙΓΑΝΗ 1 σκελίδα ΣΚΟΡΔΟ 1 ΚΥΒΟΙ ΜΥΡΩΔΙΚΩΝ KNORR "ΣΚΟΡΔΟ & ΚΡΕΜΜΥΔΙ" 1 κιλό ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ( μικρά καθαρισμένα ) ½ φλιτζάνι ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΑΛΤΙΣ ΚΛΑΣΙΚΟ Εκτέλεση: 1. Σοτάρετε το κοτόπουλο με 2 κουταλιές από το Βιτάμ Culinesse σε κατσαρόλα. Σβήνετε με το κρασί, προσθέτετε το σκόρδο, ρίχνετε 1 ποτήρι νερό, αλάτι και πιπέρι και τη ρίγανη. Αφήνετε το κοτόπουλο να σιγο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
προζύμι Μία δόση για 1 κιλό αλεύριΧρόνος ετοιμασίας 24-72 ώρες 250 γρ. αλεύρι δυνατό15 γρ. μαγιά νωπή ή 2 κουταλάκια ξερή2 κούπες νερό Βάλτε τη μαγιά σένα μπολ, διαλύστε τη σε λίγο νερό καικατόπιν προσθέστε το υπόλοιπο νερό. Προσθέστε τοαλεύρι και χτυπήστε το μίγμα μένα ξύλινο κουτάλι, ναγίνει πηχτός χυλός. Δεν είναι απαραίτητο ο χυλός ναείναι λείος. Η δράση της μαγιάς θα σπάσει όλους τουςτυχόν σβώλους του αλευριού. Καλύψτε το μπολ μεπλαστική μεμβράνη κι αφήστε το να σταθεί 24 ώρεςτουλάχισ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εγώ πάλι τα τρώω με τζατζίκι ή με πάπρικα ! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συνήθως 15 -20 λεπτά. http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE% BF%CE%BA%CF%85%CE%B8%CE%AC%CE%BA%CE%B9%CE%B1-%CE% B2%CF%81%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AC Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το «ταπεινό» καρότο είναι γεμάτο θρεπτικά συστατικά, αντιοξειδωτικές βιταμίνες Α, Β και C, καθώς επίσης και πολύτιμα ιχνοστοιχεία όπως σίδηρο, ασβέστιο και κάλιο. Η τακτική κατανάλωση καρότων αποτελεί θαυμάσια δυναμωτική αγωγή, ειδικά για όσους αισθάνονται αδύναμοι και καταβεβλημένοι, όσους υποφέρουν από στρες και όσους αναρρώνουν από κάποια ασθένεια. Το καρότο προάγει την ανάπτυξη και την ενεργητικότητα των παιδιών και των εφήβων, και τους βοηθά να χτίσουν γερό οργανισμό με υγιείς ιστούς και... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά * Κοτοπουλο * Πολυχρωμες πιπεριες * Μανιταρια (οχι κονσερβας) * Κρεμμύδι ξερό * Πατατούλες * λάδι, αλάτι, πιπέρι, λεμόνι (ακομα πιο νόστιμο είναι με τις αλλιώτικες πατάτες φούρνου) Οδηγίες 1. Λοιποοοον! Τα πράγματα ειναι απλα! 2. Ροδέλες οι πιπεριές 3. Ολόκληρα τα μανιτάρια 4. Ψιλοκομμένο το κρεμμυδι 5. Πατατούλες 6. Στο ταψί όλα μαζί... λαδάκι, αλατάκι, πιπεράκι και λεμονάκι. Λίγα μυστικά ακόμα 1ον Συνήθως βάζω μπούτια κ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βάζουμε σε μπολ τον κιμά, προσθέτουμε το αυγό, την πιπεριά, τη γραβιέρα, τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και 1 κουταλιά Flora Soft με βούτυρο. Αλατοπιπερώνουμε και ζυμώνουμε το μίγμα, μέχρι να ομοιογενοποιηθούν τα υλικά. Στη συνέχεια, χαράζουμε με κοφτερό μαχαίρι έναν σταυρό στα φιλέτα, από τη χοντρή τους πλευρά και ανοίγουμε στο κέντρο τους μια τρύπα σαν τούνελ. Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα και τα γεμίζουμε με το μίγμα του κιμά. Κλείνουμε το άνοιγμα με οδοντογλυφίδες, για να μη βγει η γέμιση και τα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε ένα μπωλ ανακατεύω το χυμό από 2 πορτοκάλια και από ένα λεμόνι, 1 κ.γ. μουστάρδα, 1 φλ.του καφέ (το μικρό) ελαιόλαδο, πιπέρι, αλάτι(ή κύβο διαλυμένο σε νερό). όλο αυτό το ρίχνω στο ταψί με τις πατάτες και ανακεύω να πάει παντού σε όλες τις πατάτες. Ψήσιμο στους 250 βαθμούς για 45 λεπτά. Να πιάσουν κρούστα και να φύγουν όλα τα υγρά. Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 139 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: