Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: ναι
Απάντηση: 1 κούπα αλεύρι ζυγίζει ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... 125 γρ.
Απάντηση: μια
Απάντηση: 1 κουπα αλευρι ειναι 125 γραμμαρια περιπου
Απάντηση: 8 ευρω το κιλο
Απάντηση: Ξεφλουδίζουμε τα κρεμμύδια, τα κόβουμε, πρώτα στη μέση και μετά σε λεπτές φέτες. Σε κατσαρόλα προσθέτουμε το Flora Soft με βούτυρο, το α...
Απάντηση: Υλικά για 4 - 6 μερίδες: 500 γραμμάρια γίγαντες-ελέφαντες Καστοριάς 2 ξερά κρεμμύδια 2 πράσα 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ...
Απάντηση: ΥΛΙΚΑ: 700 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος 1 κρεμύδι μικρό τριμμένο 2-3 σκελίδες σκόρδο τριμμένες 1/2 κ.γ. κίμινο τριμμένο αλάτι και πιπέρι λ...
Απάντηση: Υλικά για τη βάση Μίγμα για Βάση Πίτσας ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ: 500 γρ. (1/2 πακέτο) Νερό (χλιαρό): 290 γρ. (1 & 1/5 φλιτζανιού) Ελαιόλαδο: 35 γ...
Απάντηση: Σε μια λεκάνη ρίχνουμε το κριθαράκι και το μουσκεύουμε με 2 ποτήρια κρύο νερό για 15 λεπτά. Αλατοπιπερώνουμε τα κομμάτια του κοτόπουλ...
 

1,5 κιλο αλευρι με ποσες κουπες αντοιστηχει;

Σχετικές ερωτήσεις
Εγώ το αγοράζω στο "Μπαχάρ" Ευριπίδου και Αθηνάς αλλά και στο Σούπερ Μάρκετ "Θανόπουλος" στην Κηφισιά
Εγώ για σιμιγδάλι ξέρω... Άλλες το κάνουν και με αλεύρι, αλλά ποιό ακριβώς βάζουν θα σε γελάσω :-/ Μήπως αυτό που είναι για όλες τις χρήσ...
1 μεγάλο λαυράκι γύρω στο 1.5 κιλό 4 πατάτες 1-2 κρεμμύδια 2 καρότα 3 κλωνάρια σέλινο 1 φύλλο δάφνης ή ένα κλωνάρι μαϊντανό 2 λεμόν...
μαλλον εννοει ενα κιλο γαλα ποσα λιτρα ειναι
600 γραμμάρια (περίπου) αλεύρι για όλες τις χρήσεις 450 ml (περίπου) χλιαρό νερό 1,5 κουταλάκι ζάχαρη 1,5 κουταλάκι αλάτι 1 φακελάκι ...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Συνταγές / Μαγειρική

εγω θελω να μαθω που πουλανε το ντιγκελ αλευρι
Απάντηση:
Εγώ το αγοράζω στο "Μπαχάρ" Ευριπίδου και Αθηνάς αλλά και στο Σούπερ Μάρκετ "Θανόπουλος" στην Κηφισιά Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εγώ για σιμιγδάλι ξέρω... Άλλες το κάνουν και με αλεύρι, αλλά ποιό ακριβώς βάζουν θα σε γελάσω :-/ Μήπως αυτό που είναι για όλες τις χρήσεις; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1 μεγάλο λαυράκι γύρω στο 1.5 κιλό 4 πατάτες 1-2 κρεμμύδια 2 καρότα 3 κλωνάρια σέλινο 1 φύλλο δάφνης ή ένα κλωνάρι μαϊντανό 2 λεμόνια 1 αυγό αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι 1/2 φλυτζάνι ελαιόλαδο. Εκτέλεση Καθαρίζετε το λαυράκι αφαιρώντας τα λέπια, τα εντόσθια και τα βράγχια και τα πλένετε πολύ καλά. Καθαρίζετε όλα τα είδη λαχανικών και τα βάζετε σε κατσαρόλα. Από πάνω τοποθετείτε το ψάρι. Αλατοπιπερώνετε. Προσθέτετε νερό, τόσο ώστε το ψάρι να σκεπάζεται μόλις και βάζετε το φαγη... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μαλλον εννοει ενα κιλο γαλα ποσα λιτρα ειναι Διαβάστε περισσότερα...
λαγανα 2011
Απάντηση:
600 γραμμάρια (περίπου) αλεύρι για όλες τις χρήσεις 450 ml (περίπου) χλιαρό νερό 1,5 κουταλάκι ζάχαρη 1,5 κουταλάκι αλάτι 1 φακελάκι ξερή μαγιά σουσάμι Ας δούμε όμως πως γίνονται… Αρχικά βάζουμε σε μια λεκανίτσα τη μαγιά μας με 150 ml χλιαρό νερό και την ανακατεύουμε. Στη συνέχεια προσθέτουμε τη ζάχαρη, το αλάτι και 100 γραμμάρια αλεύρι και ανακατεύουμε με μια ξύλινη κουτάλα για να γίνει χυλός. Το σκεπάζουμε με μια πετσέτα και το αφήνουμε κοντά σε θερμό μέρος για να φουσκώσει και να... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
1 κούπα αλεύρι ζυγίζει ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... 125 γρ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
1 κουπα αλευρι ειναι 125 γραμμαρια περιπου Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Ξεφλουδίζουμε τα κρεμμύδια, τα κόβουμε, πρώτα στη μέση και μετά σε λεπτές φέτες. Σε κατσαρόλα προσθέτουμε το Flora Soft με βούτυρο, το αλεύρι, τα κρεμμύδια, τους κόκκους πιπεριού, το φύλλο δάφνης και τα φυλλαράκια από το κλωναράκι θυμαριού. Μαγειρεύουμε σε δυνατή φωτιά και ανακατεύουμε για αρκετή ώρα μέχρι τα κρεμμύδια να γίνουν διάφανα και να αρχίσουν να καραμελώνουν. Σβήνουμε με το κρασί και συνεχίζουμε το ανακάτεμα για 2-3 λεπτά. Προσθέτουμε στα κρεμμύδια τους δύο ζωμούς, ανακατεύουμε ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για 4 - 6 μερίδες: 500 γραμμάρια γίγαντες-ελέφαντες Καστοριάς 2 ξερά κρεμμύδια 2 πράσα 2 φρέσκα κρεμμυδάκια 2 κίτρινες πιπεριές 250 γραμμάρια φρέσκα στρογγυλά μανιτάρια 300 γρ. φρέσκο σπανάκι πλυμένο και κομμένο ½ ματσάκι άνηθος ελαιόλαδο αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι Εκτέλεση: Μουσκεύετε από την προηγούμενη ημέρα τους γίγαντες. Την επόμενη ημέρα, τους ξεπλένετε και τους βράζετε για 45 λεπτά σε νερό χωρίς αλάτι. Οταν βράσουν,... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΥΛΙΚΑ: 700 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος 1 κρεμύδι μικρό τριμμένο 2-3 σκελίδες σκόρδο τριμμένες 1/2 κ.γ. κίμινο τριμμένο αλάτι και πιπέρι λίγο λάδι ελάχιστη φρυγανιά τριμμένη 1/2 πιπεριά πράσινη χοντροκομμένη 3-4 σταγόνες ταμπάσκο (προαιρετικά) 1 κουταλιά κέτσαπ ντομάτα φρεσκοκομμένη ή 2 κουταλιές πελτέ αραιωμένο με 1/2 ποτήρι νερό λίγο ταμπάσκο ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Ζυμώνουμε καλά τον κιμά με το κρεμύδι,σκόρδο,το κίμινο,το αλάτι-πιπέρι και το λάδι προσθέτουμε στο τέλος λίγη φρυγανιά. Ζυμώνουμε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για τη βάση Μίγμα για Βάση Πίτσας ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ: 500 γρ. (1/2 πακέτο) Νερό (χλιαρό): 290 γρ. (1 & 1/5 φλιτζανιού) Ελαιόλαδο: 35 γρ. (2 & 1/2 κουταλιές) Υλικά για το γαρνίρισμα Κρεμμύδια: 500 γρ. Μπέικον: 200 γρ. Κρέμα Γάλακτος: 200 γρ. Ελαιόλαδο: 50 γρ. Αυγά: 2 Αλάτι: 1 πρέζα Πιπέρι: 1 πρέζα Θυμάρι: λίγο Ρίγανη: λίγη Εκτέλεση Ετοιμάζουμε το ζυμάρι της πίτσας ζυμώνοντας όλα τα υλικά μαζί και αφήνοντας το για 30 λεπτά να ξεκουραστεί. Χωρίζουμε τη ζύμη στα δύο και ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε μια λεκάνη ρίχνουμε το κριθαράκι και το μουσκεύουμε με 2 ποτήρια κρύο νερό για 15 λεπτά. Αλατοπιπερώνουμε τα κομμάτια του κοτόπουλου και τα αλευρώνουμε. Σε ένα σκεύος ρίχνουμε το Flora Soft με βούτυρο και το αφήνουμε να θερμανθεί καλά. Σοτάρουμε καλά μέχρι να ροδίσουν από όλες τις πλευρές τα κομμάτια του κοτόπουλου. Προσθέτουμε τους σπιτικούς ζωμούς κοτόπουλου μαζί με το καυτό νερό, το ψιλοκομμένο τοματάκι, τον πελτέ και μαγειρεύουμε το κοτόπουλο για 20 λεπτά. Προσθέτουμε τ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μπλιαχ..εγω τρωω μονο με στρουθοκαμηλου.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε μουστάρδα πικάντικη, με τριμμένα στο μπλέντερ στραγάλια αφράτα, και λάδι , λεμόνι , αλάτι πιπέρι, μπαχάρι, τριμμένο δενδρολίβανο μέχρι ο πολτός να γίνει ..αλείψιμος, να αλείφετε δηλαδή εύκολα και να μένει πάνω στο αρνάκι η κατσικάκι. Αλείφουμε συχνά όσο διαρκεί το ψήσιμο. Μόλις είναι έτοιμο το κατσικάκια μας, ορμάμε πρώτοι, γιατί δεν θα προλάβουμε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΕΚΤΕΛΕΣΗ : Αδειάζουμε προσεκτικά τις ντομάτες και τις πιπεριές, ρίχνουμε μέσα λίγο αλάτι και τις γυρνάμε ανάποδα για να στραγγίσουν.Το εσωτερικό απο τις ντομάτες το περνάμε στον τρίφτη.Τσιγαρίζουμε στο λάδι το κρεμμύδι, το σκορδο, τη μελιτζάνα και τα κολυκυθάκια.Προσθέτουμε την τριμμένη ντομάτα, μισό φλυτζάνι νερό, αλάτι, πιπέρι, το μαιντανό, τον άνηθο και το ρύζι.Ανακατεύουμε και αφήνουμε να πάρουν μία μόνο βράση,για να μαλακώσει λίγο το ρύζι.Γεμίζουμε τις ντομάτες και τις πιπεριές μέχρι ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μερίδες συνταγής: 2Συστατικά:160 γρ. τεμαχισμένο ψημένο ή βρασμένο στήθος κοτόπουλου4 κούπες πράσινα λαχανικά½ ψιλοκομμένο κρεμμύδι1 μικρό μήλο ψιλοκομμένο χωρίς τη φλούδα¼ κούπας σταφίδες1/3 κούπας πράσινο σταφύλι¼ κούπας καρύδια ψιλοκομμένα1 κουταλιά σούπας μπαλσάμικοΛίγο αλάτι½ κουταλιά γλυκού σκόνη κάρρυ¼ κουταλιάς γλυκού μαύρο πιπέρι τριμμένο Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα:Μερίδα: ½ συνταγήΘερμίδες: 280 kcalΠρωτεΐνη: 15 γρ.Υδατάνθρακες: 11 γρ.Λίπος: 20 γρ.Φυτικές Ίνες: 2 γρ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τι πιο απλο απο ρυζι,ψιλοκομενη ντοματα και μαιντανο.Αντε και καλη ορεξη. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά : 5 λαυράκια 4-5 μέτριες τομάτες 1 κιλό πατάτες 1 ματσάκι μαϊντανός 10 σκελίδες σκόρδο 4 φύλλα δάφνης Λεμόνι Λάδι Αλάτι Εκτέλεση : Καθαρίζουμε τα λαβράκια. Απλώνουμε τα ψάρια και κόβουμε τις πατάτες κυδωνάτες και τις αλατίζουμε. Τις τοποθετούμε ανάμεσα στα ψάρια ώστε να γεμίσει το ταψί. Απλώνουμε τον ψιλοκομμένο μαϊντανό, την τομάτα, την δάφνη, το πιπέρι, το σκόρδο ψιλοκομμένο και ρίχνουμε λάδι. Ρίχνουμε και λίγο νερό για να βράσουν οι πατάτες. Βγάζουμε από τον φούρνο ότα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εγώ πάντως το βάζω στα γεμιστά αντί για ρύζι . Τώρα αν θες κάτι πιο απλό ,όπως ακριβώς φτιάχνεις το κριθαράκι ,το βράζεις απλά σε τοματοχυμό ,προσθέτεις και λίγο κρασί ,αν δεν έχεις βέβαια παιδιά(μην τα μεθύσουμε κιόλας) ,ρίχνεις κι έναν κύβο μέσα και βουαλά ! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ζεσταίνουμε το Flora Soft με βούτυρο σε φαρδιά κατσαρόλα και ρίχνουμε το κοτόπουλο. Το ροδίζουμε καλά από όλες τις πλευρές. Όταν είναι σχεδόν έτοιμο, προσθέτουμε το κρεμμύδι και το μαραίνουμε κι αυτό. Σβήνουμε με το κρασί και όταν εξατμιστεί περίπου το μισό, προσθέτουμε το χυμό λεμονιού, το αλατοπίπερο και το θυμάρι. Χαμηλώνουμε τη φωτιά, ώστε το φαγητό να σιγοβράζει, σκεπάζουμε την κατσαρόλα και το αφήνουμε να μαγειρευτεί. Ελέγχουμε τακτικά μήπως χρειαστεί νερό και επίσης, με προσοχή, αναπ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΥΛΙΚΑ: μισό κιλό μοσχαράκι 2 λεμόνια αλάτι πιπέρι 1 κρεμμύδι μεγάλο λάδι 4 - 5 πατάτες μέτριες ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Ζεματάμε για λίγο το μοσχαράκι. Επειτα σοτάρουμε το κρεμμύδι με το μοσχαράκι το πιπέρι και το αλάτι . Μετά προσθέτουμε τα λεμόνια τις πατάτες κομμένες και ρίχνουμε νερό μέχρι να σκεπαστούν οι πατάτες. Κλείνουμε τη χύτρα και αφήνουμε να βράσουν για 20 λεπτά. Μετά ανοίγουμε το καπάκι και το αφήνουμε άλλα 5 λεπτά περίπου να δέσει η σάλτσα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αλείφουμε με λίγο Flora Soft με βούτυρο ένα στρογγυλό ταψί και προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 °C. Βάζουμε σε βαθύ μπολ τη φέτα, το ανθότυρο, το γιαούρτι και τα αυγά ελαφρώς χτυπημένα. Ανακατεύουμε και αλατοπιπερώνουμε. Απλώνουμε σε καθαρό πάγκο τα φύλλα κρούστας και με πινέλο αλείφουμε ελαφρά το πρώτο φύλλο. Βάζουμε μια μικρή ποσότητα από τη γέμιση στην άκρη και κατά μήκος του φύλλου και το τυλίγουμε σε ρολό. Στη συνέχεια τυλίγουμε το ρολό σαν σαλιγκάρι και το τοποθετούμε στα κέντρο του ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε ένα ταψί ρίχνουμε όλα τα υλικά μας εκτός από το κοτόπουλο, τους σπιτικούς ζωμούς και τη μισή ποσότητα από το Flora Soft με βούτυρο. Σε ένα άλλο μικρό σκεύος ρίχνουμε την υπόλοιπη ποσότητα από το Flora Soft με βούτυρο, το θερμαίνουμε καλά και σοτάρουμε τις μπουκιές του κοτόπουλου έως ότου πάρουν χρώμα. Προσθέτουμε στο ταψί μας το κοτόπουλο και τα ζουμάκια που έχει αποκτήσει κατά το σοτάρισμά του και συμπληρώνουμε με τον διαλυμένο ζωμό κότας. Μαγειρεύουμε σε προθερμασμένο φούρνο έως ότου ... Διαβάστε περισσότερα...
πως φτιαχνω ομελετα φουρνου
Απάντηση:
ΥΛΙΚΑ ΟΜΕΛΕΤΑ ΦΟΥΡΝΟΥ: 2 φλιτζάνια κομμένα κρέας ή πουλερικό 2-3 κ.σ ελαιόλαδο 10-12 αυγά 1 μεγάλη ντομάτα σε κυβάκια 1 πιπεριά κέρατο σε κυβάκια 1 μέτριο ξερό λευκό κρεμμύδι σε κυβάκια 3 φρέσκα κρεμμυδάκια το λευκό και λίγο από το πράσινο μέρος τους 1 φλιτζάνι τριμμένη γραβιέρα και κασέρι 1 ποτήρι φρέσκο γάλα 1 μέτρια πατάτα βρασμένη και πατημένη με το πιρούνι Ελάχιστο αλάτι, διότι έχει τα τυριά πιπέρι φρεσκοτριμμένο, κύμινο, μοσχοκάρυδο Σωτάρουμε ελαφρά ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
χυμο (τον αγαπημενο της ) ή καφε καποιο φρουτο ψωμι με μαρμελαδα/μελι/philadelphia /κλπ ομελετα (αν της αρεσει) διαλεξε ο,τι πιστευεις πως ταιριαζει στα γουστα της ;-) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
EΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ρώτησε τους 37 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: