Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: 1 κούπα γάλα ζυγίζει ... ... ... ... ... ... ... 240 γρ.
Απάντηση: 16 κουταλιές σούπας είναι 125 γρ αλεύρι άρα 16*90/125=11 και μισή κουταλιές περίπου
Απάντηση: Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170οC και αλείφουμε με λίγο Flora ένα στρογγυλό ταψί. Σπάμε τα αυγά και τα χτυπάμε με σύρμα. Θρυμματίζο...
Απάντηση: καποιος να μας πει που να ξερει???που να ρωτησουμε εστω??
Απάντηση: κρέμα πατισερί 240 ml γάλα 1 κ.γλ. βανίλια 2 κροκάδια αβγών 30 γρ. άχνη ζάχαρη 25 γρ. κορν φλάουρ
Απάντηση: Μα με προσωπικη επαφη σε καταστημαατα βιολογικων προιοντων φανταζομαι...
Απάντηση: Με παγωτο και γαλα (και μπορεις να προσθεσεις και ζαχαρη ή καποιο σιροπι)
Απάντηση: http://www.queen.gr/ MAGEIRIKH/THS- TEMPELAS/item/ 35953-Tragana- mpiskota-me- sokolata-galaktos- kai- nifades-brwmhs εμένα πάλι μου κόλλησε σ...
Απάντηση: 125γρ βούτυρο 80γρ. μαργαρίνη 2 βανίλιες 1 αυγό 1 κρόκο (επιπλέον από το αυγο) 160γρ Farine Lactee Nestle 5...
Απάντηση: ή το πετας ή το βραζεις λιγο για να λυωσει το ζαχαρωμα το ιδιο κανεις με το μελι και την μαρμελλαδα
 

1/2 φλιτζανι τσαγιού Ποσα γραμμαρια περιπου ειναι

Σχετικές ερωτήσεις
Λίγο είναι ! Πολύ λίγο ! Κανείς δεν μπορεί να φάει τόσο !
200- 240 μλ
5-6 γραμμάρια, και ανάλογα το κουταλάκι, και κατά πόσο γεμάτο θα είναι...
εξαρταται τι υλικο καθως καθε υλικο εχει και διαφορετικη πυκνοτητα....
1/4 λιτρο νερό πόσα γραμμαρια ειναι
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Ζαχαροπλαστική

Απάντηση:
Λίγο είναι ! Πολύ λίγο ! Κανείς δεν μπορεί να φάει τόσο ! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
5-6 γραμμάρια, και ανάλογα το κουταλάκι, και κατά πόσο γεμάτο θα είναι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εξαρταται τι υλικο καθως καθε υλικο εχει και διαφορετικη πυκνοτητα.... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1/4 λιτρο νερό πόσα γραμμαρια ειναι Διαβάστε περισσότερα...
πωσ μετρας τα γραμμαρια?
Απάντηση:
1 κούπα γάλα ζυγίζει ... ... ... ... ... ... ... 240 γρ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
16 κουταλιές σούπας είναι 125 γρ αλεύρι άρα 16*90/125=11 και μισή κουταλιές περίπου Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170οC και αλείφουμε με λίγο Flora ένα στρογγυλό ταψί. Σπάμε τα αυγά και τα χτυπάμε με σύρμα. Θρυμματίζουμε τα τυριά και τα ρίχνουμε στο μπολ με τα αυγά. Προσθέτουμε το σιμιγδάλι, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε. Στρώνουμε στο ταψί 5-6 φύλλα αλειμμένα ένα – ένα με Flora. Αδειάζουμε τη γέμιση στο ταψί και την απλώνουμε με ένα κουτάλι να είναι ομοιόμορφη. Βάζουμε το φλουρί, τυλιγμένο σε λίγο αλουμινόχαρτο. Σκεπάζουμε τη γέμιση με τα υπόλοιπα φύλλα αλειμμένα ε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
καποιος να μας πει που να ξερει???που να ρωτησουμε εστω?? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
κρέμα πατισερί 240 ml γάλα 1 κ.γλ. βανίλια 2 κροκάδια αβγών 30 γρ. άχνη ζάχαρη 25 γρ. κορν φλάουρ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μα με προσωπικη επαφη σε καταστημαατα βιολογικων προιοντων φανταζομαι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Με παγωτο και γαλα (και μπορεις να προσθεσεις και ζαχαρη ή καποιο σιροπι) Διαβάστε περισσότερα...
θελω να φτιαξω μπισκοτακια με σοκολατα και νιφαδες βρωμης,εχετε καμια απλη και ευκολη συνταγη με αυτα τα υλικα?
Απάντηση:
http://www.queen.gr/MAGEIRIKH/THS-TEMPELAS/item/ 35953-Tragana-mpiskota-me-sokolata-galaktos-kai- nifades-brwmhs εμένα πάλι μου κόλλησε στο μυαλό η σοκολατόπιτα αλλά λοηικά έχει πολλές θερμίδες όποτε μακρία. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
125γρ βούτυρο 80γρ. μαργαρίνη 2 βανίλιες 1 αυγό 1 κρόκο (επιπλέον από το αυγο) 160γρ Farine Lactee Nestle 5 κ.γ. μπέικιν παουντερ 200γρ αλεύρι Χτυπάω στο μίξερ το βούτυρο, τη μαργαρίνη, τις βανίλιες, το αυγό και τον κρόκο Προσθέτω το αλεύρι, την Farine Lactee και το μπ.παουντερ. Πλαθω κουλουρακια σε ότι σχημα θέλω Τα ψήνω στους 165 βαθμούς για 30 λεπτα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ή το πετας ή το βραζεις λιγο για να λυωσει το ζαχαρωμα το ιδιο κανεις με το μελι και την μαρμελλαδα Διαβάστε περισσότερα...
Ξέρετε καμμιά καλή συνταγή για μπακλαβά;
Απάντηση:
Μια καλή και εύκολη συνταγή για μπακλαβα είναι η εξής: ΥΛΙΚΑ για 6 άτομα 1/2 κιλό φύλλο Μπακλαβά. 350 γρ. Καρύδια χοντροκομμένα. 350 γρ. Βούτυρο. 2 κ. κ. κανέλα σκόνη. ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ 400 γρ. Νερό. 800 γρ. Ζάχαρη. ΕΚΤΕΛΕΣΗ Βουτυρώνουμε ένα μικρό ταψάκι και στρώνουμε την μισή ποσότητα φύλλων βουτυρώνοντας τα ένα ένα χωριστά. Στρώνουμε το μίγμα καρυδιών και κανέλας και προσθέτουμε τα υπόλοιπα φύλλα βουτυρώνοντας με τον ίδιο τρόπο. Χαράζουμε με μυτερό μαχαίρι ρόμβους ή παραλληλόγραμμα στην επι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν ξερω την συνταγη του προφιτερολ του Ανδριας γιατι αμα την ηξερα θα του εκλεινα το μαγαζι...Ξερω μια αλλη: ΥΛΙΚΑ: Σουδάκια 1 1/2 κούπα γάλα 4 κουταλακια κορν φλάουρ 1/2 κούπα ζάχαρη 4 κροκους 200 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα 2 κουταλιές κονιάκ ή λίγη βανίλια 400 γρ. σαντιγύ ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Βράστε το γάλα. Ανακατέψτε σε κατσαρόλα το κορν φλάουρ με τη ζάχαρη και τους κρόκους. Ρίξτε μονομιάς το γάλα ανακατεύοντας και βράστε την κρέμα σε χαμηλή φωτιά να πήξει. Κρατήστε σε ένα μπολάκι λί... Διαβάστε περισσότερα...
γιατι δεν μου ψηνετε εσωτερικα και δεν φουσκωνει το κεικ φουντουκι
Απάντηση:
«Φουλ της σοκολάτας με τυρί» (Κέικ με φουντούκια, γέμιση μασκαρπόνε και επικάλυψη κουβερτούρας) ΥΛΙΚΑ Για πέντε άτομα: • 125 γρ. κουβερτούρα • ½ κούπας μαργαρίνη • ¼ κούπας γάλα • 1/3 κούπας ζάχαρη άσπρη • 1/3 κούπας ζάχαρη καστανή • 1 βανίλια • 1 κ.σ. λικέρ • 2 αυγά • ¾ κούπας αλεύρι που φουσκώνει μόνο του • 1 κούπα χοντροαλεσμένα φουντούκια Για τη λευκή γέμιση • 400 γρ. τυρί μασκαρπόνε • 6 κ.σ. ζάχαρη άχνη • 2 βανίλιες Για την επικάλυψη • ¼ κούπας βούτυρο λιωμέ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170°C. Ανακατεύουμε στο μίξερ στην χαμηλή ταχύτητα όλα τα υλικά μαζί, εκτός από το ποτό και τα αμύγδαλα μέχρι να γίνει μία ομοιόμορφη ζύμη. Προσθέτουμε στο τέλος το ποτό και τα αμύγδαλα. Κάνουμε μπαλάκια στο μέγεθος που θέλουμε δίνοντας το σχήμα που θέλουμε και τα τοποθετούμε στην λαμαρίνα με την λαδόκολλα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°C για 30 λεπτά μέχρι να ροδίσουν ελαφρά. Μόλις τους βγάλουμε από τον φούρνο τους ραντίζουμε με ανθόνερο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εχεις αδεια;αν οχι ειναι πολυ δυσκολο και μπορει να μπλεξεις. πρεπει να εχεις ( νομιζω ) αδεια απο το υγειονομικο, απο την εφορια και τα σχετικα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά 1 κουτί φυτική κρέμα γάλακτος 1 κουτί ζωική κρεμα γάλακτος 1 βανίλια σε σκόνη 2-3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνη 1-2 σφηνάκια κονιάκ ΜΕΤΑΧΑ Οδηγίες 1.Τοποθετήτε όλα το υλικά στο μίξερ και τα χτυπάτε δυνατά μέχρι να δέσουν. 2.Για καλύτερα αποτελέσματα αφήστε την να σταθεί στο ψυγέιο για μία με δύο ώρες. Λίγα μυστικά ακόμαΜπορείτε να πειραματιστείτε με διάφορα λικέρ και αρωματα ζαχαροπλαστικής στην σαντιγύ σας. Προσωπικα πιστεύω ότι το κονιάκ και η βανίλια είναι η ... Διαβάστε περισσότερα...
Που βρισκεται το καταστημα του παρλιαρου
Απάντηση:
Swer alchemy by Stelios Parliaros ΗΡΟΔΟΤΟΥ 24 ΚΟΛΩΝΑΚΙ 210 7240205 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Οσο πιανεις με τα 3 σου δαχτυλα. Διαβάστε περισσότερα...
4-4 1/2 κουπα αλευρι ποσο ειναι θελω να φτιαξω ντονατς.
Απάντηση:
Απάντηση:
ΥΛΙΚΑ 800 γρ. αλεύρι σκληρό 15 γρ. μαγιά ½ κ.γ. αλάτι 200 ml χλιαρό νερό 700 γρ. φέτα 1 κ.γ. θυμάρι Σουσάμι για το πασπάλισμα Ελαιόλαδο Άλτις ΕΚΤΕΛΕΣΗ Σε μεγάλο μπολ βάζουμε το αλεύρι, τη μαγιά, το αλάτι και ρίχνουμε λίγο λίγο το χλιαρό νερό. Ανακατεύουμε καλά κάθε φορά πριν προσθέσουμε επιπλέον νερό μέχρι η ζύμη που να μην κολλάει στα χέρια μας. Θερμαίνουμε τον φούρνο στους 50 βαθμούς για μερικά λεπτά να πάρει θερμοκρασία. Σβήνουμε το φούρνο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Λογικα 8α πρεπει να βρεις κατι που να ειναι απο μονο του μπλε. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εξαρτατε υπαρχουν πολλα ηδη σοκολατας Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 150ο C. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά της βάσης σε ένα μπολ. Τοποθετούμε το μίγμα μπισκότου σε μία βαθιά στρογγυλή φόρμα ή σε τσέρκι ζαχαροπλαστικής με διάμετρο 20 εκ. και ύψος 8 εκ. στη βάση του οποίου έχουμε τοποθετήσει μια λαδόκολλα, και πιέζουμε πολύ καλά. Ψήνουμε τη βάση στο φούρνο για 10-12 λεπτά μέχρι να γίνει τραγανή και να ροδίσει. Μόλις ψηθεί, τη βγάζουμε από το φούρνο και την αφήνουμε να κρυώσει αρκετά καλά. Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος μέχ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ποσα λιτρα?αμα λιωσεις μια μπαλα παγωτου δε θα βγει πανω απο 150 ml Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.supersyntages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE%B1%CE%B3%CE%AD%CF%82/%CE%BC%CF%89%CF%83%CE% B1%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%BA%CE%BF%CF%81%CE%BC%CF% 8C%CF%82-%CF%83%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%AC%CF% 84%CE%B1%CF%82 Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 43 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: