Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: http:// trollel.blogspot.gr/ 2014/09/blog- post_61.html Μπείτε και εδώ για πολύ γέλιο...
Απάντηση: Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό και τα σουρώνουμε. Τρίβουμε το τυρί και ανακατεύουμε τη μισή ποσότητα με τα ζυμαρικά, 2 κουταλιές σούπας Fl...
Απάντηση: Καθαρίζουμε, πλένουμε και χοντροκόβουμε το σπανάκι (αν χρησιμοποιήσουμε baby δεν χρειάζεται να το κόψουμε). Ρίχνουμε ελάχιστο νερό σε μια μεγάλη κ...
Απάντηση: Ζεσταίνουμε 3-4 κουταλιές Flora σε βαθύ τηγάνι και σοτάρουμε το κρεμμύδι, μαζί με τις αγκινάρες. Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε τον ζωμό. Αλα...
Απάντηση: Ψιλοκόβουμε τα πράσα και τεμαχίζουμε το μπέικον. Λιώνουμε σε τηγάνι 3 κουταλιές σούπας Flora και σοτάρουμε τα πράσα και το μπέικον, μέχρι να μαλακ...
Απάντηση: Καθαρίζουμε και πλένουμε πολύ καλά το σπανάκι. Το χοντροκόβουμε και το βάζουμε σε μεγάλο τρυπητό. Το στύβουμε με τα χέρια να “μαραθεί” και να φύγου...
Απάντηση: Διαλύουμε τον ζωμό Κότας σε πάστα σε 1½ λίτρο ζεστό νερό και αφήνουμε να πάρει μία βράση. Μαγειρεύουμε το σπανάκι σε βραστό νερό μέχρι να ξεπαγώσ...
Απάντηση: Διαλύουμε τον ζωμό Λαχανικών σε πάστα σε 1 ½ λίτρο ζεστό νερό και αφήνουμε να πάρει μία βράση. Κόβουμε τα σπαράγγια σε ροδέλες και κρατάμε ξεχωρι...
Απάντηση: Σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια με το Flora, χαμηλώνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε τα μυρωδικά. Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε τις ντομάτες, αλατοπιπ...
Απάντηση: Ζεσταίνουμε το Flora Soft με βούτυρο σε φαρδιά κατσαρόλα (κρατάμε περίπου 2 κουταλιές για τα ζυμαρικά) και τσιγαρίζουμε για λίγο το κρεμμύδι. Προσθ...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

Spa πατρα

Απάντηση: Υλικά : 1 κιλό πατάτες ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά : 1.5 φλιτζάνι τσαγιού σπανάκι πλυμένο...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Υλικά : 1 κιλό σπανάκι βρασμένο, ψιλοκομμένο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ice bucket challege δεν λεγετε ? Τελος παντων α...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ισως οχι σέ ολα,στά περισσότερα ομως βρίσκεις..
Απάντηση: δεν καταλαβα αυτο που λες με τις σελιδες,αλλα ε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Δέν ειναι τά τραγούδια πού ακούω συνήθως,αλλά ε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: το κουνέλι στιφάδο :P τα κουνέλια καλό είναι να...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Αν δοκιμάσεις οξυγόνα, μάλλον θα καεί ο σάκος...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Τι είναι τα pixels για να σπάσουν, μπιμπίκια; :...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: θεωρώ υπέρτατη ύβρι να πετιέται φαγητό. Ως άνθρ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: απο που το εκλεψες ρε αλανι?
Απάντηση: Ακούγονται διάφορα, καί υπάρχουν πολλές προκατα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Δεν είναι δύσκολο. Το θέμα είναι ότι δε θα έχει...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Αν θέλεις βάζεις, αν δεν θέλεις δεν βάζεις. Περ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: πρώτον, διατροφή... δε καταναλώνεις αρκετό ασβέ...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
Υλικά : 1 κιλό πατάτες ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 φλιτζάνι ζωμό λαχανικών 2 σκελίδες σκόρδο 2 κουταλιές μουστάρδα 300 γρ. σπανάκι, χοντροκομμένο αλάτι ΕΚΤΕΛΕΣΗ : Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε σε κομμάτια. Σωτάρουμε στο λάδι τα κρεμμύδια και προσθέτουμε τον ζωμό, τις πατάτες, το σκόρδο και τη μουστάρδα. Σιγοβράζουμε ώσπου να μαλακώσουν οι πατάτες, σκεπάζοντας την κατσαρόλα για 20 λεπτά περίπου. Προσθέτουμε το σπανάκι και αλάτι και το αφήνουμε για ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά : 1.5 φλιτζάνι τσαγιού σπανάκι πλυμένο, ψιλοκομμένο και ζεματισμένο 1.5 φλιτζάνι τσαγιού καρύδια 1 φλιτζάνι τσαγιού ψωμί μουσκεμένο και στυμμένο 1 φλιτζάνι τσαγιού λάδι 3 σκελίδες σκόρδο Ξύδι ή χυμός λεμονιού Αλάτι Εκτέλεση : Αν έχουμε μπλέντερ, βάζουμε όλα τα υλικά μαζί να χτυπηθούν, πρώτα σε σιγανή και έπειτα στη μεσαία ταχύτητα. Αν δεν έχουμε μπλέντερ, κάνουμε τη σκορδαλιά κατά τον παραδοσιακό τρόπο, δηλαδή στο γουδί. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά : 1 κιλό σπανάκι βρασμένο, ψιλοκομμένο και στραγγισμένο καλά 1 κρεμμύδι τριμμένο 1 καρότο ψιλοτριμμένο 1 κουταλιά της σούπας φύλλα σέλινου ψιλοκομμένα ½ φλιτζάνι τσαγιού λάδι Αλάτι, πιπέρι ½ κιλό κοφτό μακαρονάκι Εκτέλεση : Σωτάρουμε το λάδι με το κρεμμύδ και το σέλινο ώσπου να μαραθούν. Προσθέτουμε το σπανάκι, λίγο αλάτι, πιπέρι και αφήνουμε τα υλικά να σιγοψηθούν. Βράζουμε τα ζυμαρικά και τα στραγγίζουμε. Τα σερβίρουμε σε βαθιά πιατέλα. Προσθέτουμε το σπανάκι στη μέση ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μπορει να του αρεσεις.. μαλλον σιγουρα.. σκεψου το απο την μερια σου, εσυ οταν σου αρεσει καποιος ξεκολλας? οχι. αρα ουτε αυτος προκειται, αρα απλως αγνοησε τον, ή δειξε με καποιον τροπο οτι σε ενδιαφερει αλλος, τοτε μπορει να το ξεχασει.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://trollel.blogspot.gr/2014/09/blog- post_61.html Μπείτε και εδώ για πολύ γέλιο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό και τα σουρώνουμε. Τρίβουμε το τυρί και ανακατεύουμε τη μισή ποσότητα με τα ζυμαρικά, 2 κουταλιές σούπας Flora και τον μαϊντανό. Ζεσταίνουμε 2 κουταλιές σούπας Flora σε τηγάνι και σοτάρουμε το κρεμμύδι, προσθέτουμε τις ντομάτες και μαγειρεύουμε για λίγο. Αποσύρουμε το τηγάνι από τη φωτιά και αφήνουμε τη σάλτσα να κρυώσει. Προσθέτουμε τη φέτα και το σαλάμι και ανακατεύουμε. Χτυπάμε τα αυγά σε μπολ και τα αλατοπιπερώνουμε. Βάζουμε το υπόλοιπο βούτυρο σ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καθαρίζουμε, πλένουμε και χοντροκόβουμε το σπανάκι (αν χρησιμοποιήσουμε baby δεν χρειάζεται να το κόψουμε). Ρίχνουμε ελάχιστο νερό σε μια μεγάλη κατσαρόλα και το αχνίζουμε. Το αλατίζουμε, το αφήνουμε να βγάλει τα υγρά του και να μαραθεί. Το στραγγίζουμε και το πιέζουμε με μία σπάτουλα ή με τα χέρια για να φύγουν όλα τα υγρά του. Στη συνέχεια το πολτοποιούμε στο μπλέντερ. Στο μεταξύ ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος σε κατσαρολάκι. Ρίχνουμε το σπανάκι, τον άνηθο, το Flora και ανακατεύουμε μέχρι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ζεσταίνουμε 3-4 κουταλιές Flora σε βαθύ τηγάνι και σοτάρουμε το κρεμμύδι, μαζί με τις αγκινάρες. Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε τον ζωμό. Αλατοπιπερώνουμε και σιγομαγειρεύουμε μέχρι να μαλακώσουν οι αγκινάρες. Λίγο πριν το τέλος προσθέτουμε τις λιαστές ντομάτες και το θυμάρι. Αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το προσούτο. Βράζουμε τα σπαγγέτι σε αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας του. Τα σουρώνουμε και, όσο είναι ακόμη ζεστά, τα αναμιγνύουμε με τη σάλτσα. Αλε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ψιλοκόβουμε τα πράσα και τεμαχίζουμε το μπέικον. Λιώνουμε σε τηγάνι 3 κουταλιές σούπας Flora και σοτάρουμε τα πράσα και το μπέικον, μέχρι να μαλακώσουν και να πάρουν χρώμα. Βράζουμε σε κατσαρόλα με αλατισμένο νερό τα σπαγγετίνι, τα σουρώνουμε, τα ξαναβάζουμε στην κατσαρόλα με το υπόλοιπο flora και ανακατεύουμε να πάει παντού (αν θέλουμε προσθέτουμε λίγη ποσότητα από τα τριμμένα τυριά και ανακατεύουμε). Αλείφουμε με λίγο Flora μία φόρμα για τάρτες διαμέτρου 24 εκ. περίπου. Στρώνουμε τα σπαγ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καθαρίζουμε και πλένουμε πολύ καλά το σπανάκι. Το χοντροκόβουμε και το βάζουμε σε μεγάλο τρυπητό. Το στύβουμε με τα χέρια να “μαραθεί” και να φύγουν τα πολλά υγρά. Κατόπιν, το ρίχνουμε σε φαρδιά λεκάνη και προσθέτουμε το κρεμμύδι, τα φρέσκα κρεμμυδάκια, τον μάραθο, τις καυκαλήθρες, το ελαιόλοδο, τα μυρώνια και το τυρί. Ανακατεύουμε καλά. Χτυπάμε ελαφρά τα αυγά και τα ρίχνουμε στο μίγμα, μαζί με τον τραχανά. Ανακατεύουμε ξανά να ομογενοποιηθεί το μίγμα. Αλείφουμε ένα ταψί με λίγο Flora Soft μ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Διαλύουμε τον ζωμό Κότας σε πάστα σε 1½ λίτρο ζεστό νερό και αφήνουμε να πάρει μία βράση. Μαγειρεύουμε το σπανάκι σε βραστό νερό μέχρι να ξεπαγώσει και να φύγουν τα περισσότερα υγρά του. Το αφήνουμε να κρυώσει, το λιώνουμε στο μίξερ και ανακατεύουμε καλά μέχρι να γίνει πουρές. Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε το εσαλότ, το σοτάρουμε σε μία κατσαρόλα με ελαιόλαδο και το μισό Flora. Προσθέτουμε το ρύζι και σβήνουμε με το κρασί. Αφήνουμε να μαγειρευτεί προσθέτοντας σταδιακά τον ζωμό κότας. 5 λε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Διαλύουμε τον ζωμό Λαχανικών σε πάστα σε 1 ½ λίτρο ζεστό νερό και αφήνουμε να πάρει μία βράση. Κόβουμε τα σπαράγγια σε ροδέλες και κρατάμε ξεχωριστά τις κορυφές τους. Κόβουμε τη μισή ποσότητα από τα πράσα και όλα τα υπόλοιπα λαχανικά σε κύβους 0,5 εκ. Κόβουμε τα υπόλοιπα πράσα και βάζουμε κάτω από τρεχούμενο κρύο νερό, τα στραγγίζουμε τα στεγνώνουμε, τα αλευρώνουμε με το κορν φλάουρ και τα τηγανίζουμε στο σπορέλαιο. Σοτάρουμε τα υπόλοιπα πράσα σε μία κατσαρόλα με το μισό ελαιόλαδο και π... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια με το Flora, χαμηλώνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε τα μυρωδικά. Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε τις ντομάτες, αλατοπιπερώνουμε κι αφήνουμε τη σάλτσα να σιγοβράζει, για 15 περίπου λεπτά. Στη συνέχεια, την περνάμε από το μπλέντερ και τη σουρώνουμε με λεπτή σήτα. Σε άλλο σκεύος σοτάρουμε με το υπόλοιπο Flora soft με βούτυρο τα λαχανικά, αρχίζοντας από τη μελιτζάνα. Κατεβάζουμε τα σοταρισμένα λαχανικά από τη φωτιά και τα περιχύνουμε με τη σάλτσα της ντομάτας. Ανακα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ζεσταίνουμε το Flora Soft με βούτυρο σε φαρδιά κατσαρόλα (κρατάμε περίπου 2 κουταλιές για τα ζυμαρικά) και τσιγαρίζουμε για λίγο το κρεμμύδι. Προσθέτουμε τον κιμά, ανακατεύοντας με ξύλινη σπάτουλα, μέχρι να αλλάξει το χρώμα του.«Σβήνουμε» με το κρασί και προσθέτουμε τις τομάτες και λίγο ζεστό νερό. Καρυκεύουμε τον κιμά, χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία και σκεπάζουμε την κατσαρόλα. Σιγοβράζουμε για 20 λεπτά περίπου. Προσθέτουμε τον μαϊντανό 10 λεπτά πριν από το τέλος του μαγειρέματος. Στο μεταξύ, ... Διαβάστε περισσότερα...
Χρειαζεται να με εχουν προκαλεση για να κανω
Απάντηση:
Ice bucket challege δεν λεγετε ? Τελος παντων αν ειναι αυτο τοτε πρεπει να σε εχουν προκαλεσει για να κανεις και αμα το κανεις πρεπει να δωσεις 10 $ (ολο αυτο γινετε για φιλανθρωπικο σκοπο αλλιως ειναι ανοησια να το κανεις). Επισης οταν ριχνεις τον κουβα με το νερο πρεπει να προκαλεσεις εναν αλλο και παει λεγοντας ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ισως οχι σέ ολα,στά περισσότερα ομως βρίσκεις.. Διαβάστε περισσότερα...
Ειναι ενας αντρας που ειχαι μια βιλα και τον σκωτοσαν ειπηρχαν 3 ειποτποι ο μπατλερ ο μαγειρας και η καθαριστρια ο μοατλερ ειπε οτι εκεινη την στημγη ειταν στο αυτοκινιτο του ο μαγειρας ειπε μαγειρευα η καθαριστρια ειπε οτι διαβαζε ενα βιβλιο και ριπε οτι ειταν αναμεσα στην σεληδα 22 με 23 πιος εκανε τον φονο
Απάντηση:
δεν καταλαβα αυτο που λες με τις σελιδες,αλλα εγω λεω καθαρηστρια γιατι μου κανει "καπως" το αναμεσα στις σελιδες 22 και 23 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τι προσόντα θα θέλατε να εχει μια βοηθός αισθητικού? Εταιρικό μέιλ δεν έχετε; Διαβάστε περισσότερα...
http://www.youtube.com/watch?v=lW6HX-th1Gs
Απάντηση:
Δέν ειναι τά τραγούδια πού ακούω συνήθως,αλλά εντάξει δέν τό βρισκω κακό! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
το κουνέλι στιφάδο :P τα κουνέλια καλό είναι να έχουν κάτι ξύλο αν δεν κάνω λάθος για να τροχίζουν τα δόντια τους. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αν δοκιμάσεις οξυγόνα, μάλλον θα καεί ο σάκος. Και με ψαλίδι γίνεται και με σιδηροπρίονο γίνεται και με τροχό γίνεται, αλλά για όλα εκτός από το ψαλίδι χρειάζεσαι μέγγενη. Για να το παγώσεις σε τέτοια θερμοκρασία που το μέταλλο σπάει σαν γυαλί, χρειάζεσαι φρέον ή υγρό άζωτο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τι είναι τα pixels για να σπάσουν, μπιμπίκια; :D Προφανώς εννοείς ότι έσπασε η οθόνη, κάτι που φυσικά δεν επισκευάζεται χωρίς κόστος (τόσο υλικών όσο & εργατικών). Διαβάστε περισσότερα...
Πώς πιστεύετε ότι μπορεί να αντιμετωπιστεί το γεγονός ότι ενώ υπάρχουν τόσοι φτωχοί άνθρωποι, συνυπάρχει και η υπερβολική σπατάλη φαγητού; Παίρνουμε πολύ μεγάλες μερίδες που δεν τρώμε, παραγγέλνουμε πολλά, αγοράζουμε περισσότερα..κι όλα αυτά καταλήγουν στον κάδο των αχρήστων.. Εσείς τι πιστεύετε;
Απάντηση:
θεωρώ υπέρτατη ύβρι να πετιέται φαγητό. Ως άνθρωπος που έχει περάσει πείνα, που έχει φάει στα συσίττια της εκκλησίας- που είναι πολύ καλο το φαγητό πραγματικά-, που δεν είχε κανέναν να με συμβουλέψει ότι καλό θα ήταν να μην αγοράζω ποτέ ΤΙΠΟΤΑ αν δε το χρειαζόμαι ΑΠΟΛΥΤΩΣ, που δεν γνώριζε ότι τα ΝΙΚΕ αφού τα αγοράσεις- γιατί είναι σε προσφορά και σούπερ και συλλεκτικά και άλλες τέτοιες ανοησίες της στιγμής- δε τρώγονται σα φαγητό ούτε δια μαγείας μετατρέπονται σε ηλεκτρικό ρεύμα ή πετρέλαιο (... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Χμ, σταματώντας να πηγαίνεις σε αυτή τη σελίδα ίσως; :p Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
απο που το εκλεψες ρε αλανι? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
απο την στιγμή που δεν θα σε ενοχλεί εσενα γιατι να μην μπορείς να παίξεις. άλλωστε το κόκκαλο που εχει σπάσει οταν θεραπευτεί τελείως δεν ξανασπαει ποτε στο ιδιο σημείο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ακούγονται διάφορα, καί υπάρχουν πολλές προκαταλήψεις γύρω απο τους καθρέπτες, οταν μάλιστα σπάσουν.Προσωπικά επειδή είμαι πολύ απρόσεκτη δέν μένει γιά πολύ καθρέπτης στό σπίτι,τόν σπάω και.. τρέχω νά αγοράσω αλλον.Πιστεύω οτι οι προκαταλήψεις, καί οί δυσηδαιμονίες είναι στό μυαλό μας καί εξαρτάται πόσο επιρρεάζουτν τήν ζωή του ανθρώπου,αν τίς πιστέψει. Διαβάστε περισσότερα...
Πως μπορω να εχω ιντερνετ απο τον γειτονα;
Απάντηση:
Δεν είναι δύσκολο. Το θέμα είναι ότι δε θα έχεις 100% πιθανότητες επιτυχίας. Πρέπει πρώτα απόλα να εγκαταστήσεις backtrack αφού πρώτα σιγουρευτείς πως έχεις συμβατή κάρτα δικτύου. Πρέπει ακόμα να κατεβάσεις μια μεγάλη wordlist (wordlist είναι μια λίστα με πιθανούς κωδικούς) και να τη χρησιμοποιήσεις για να κάνεις bruteforce (=δοκιμή τυχαίων κωδικών από τη wordlist μέχρι τελικά να βρεις τον σωστό). Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αν θέλεις βάζεις, αν δεν θέλεις δεν βάζεις. Περί ορέξεως... :p Θα συμφωνήσω ότι καλύτερα είναι να μην βάλεις στους άλλους & να τους αφήσεις να βάλουν εκείνοι αν θέλουν. Προσωπικά λεμόνι δεν βάζω σχεδόν πουθενά, μόνο σε μύδια & τέτοια. Στο σπανακόρυζο βάζω φέτα, την κομματιάζω & την ανακατεύω & γίνεται σαν σπανακόπιτα. :p) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
πρώτον, διατροφή... δε καταναλώνεις αρκετό ασβέστιο... βάλε στη διατροφή σου γαλακτοκομικά (γάλα, γιαούρτι, φέτα κλπ), δεύτερον, ένα καλό σκληρυντικό θα έκανε δουλειά, τρίτον, να τα προστατεύεις... μη τα ταλαιπωρείς ξύνοντας πράγματα/ δαγκώνοντάς τα, και μη βάζεις πάνω από 2 φορές το μήνα ασετόν... τα καταστρέφει, τέταρτον, 2 φορές το μήνα μπορείς να τρίβεις τα νύχια σου με σκόρδο (το κόβεις στη μέση και με το υγρό περνάς τα νύχια) που λειτουργεί σαν σκληρυντικό... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 149 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.