Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: ΕΚΤΕΛΕΣΗ : Καθαρίζουμε και κόβουμε το κολοκύθι σε φέτες.Το αλατίζουμε και το βάζουμε σε ταψί, σε στρώσεις : κολοκύθι-κρεμμύδι- δυόσμος- πιπέρι κα...
Απάντηση: Υλικά : 6 μανιτάρια φρέσκα κομμένα σε μεγάλα κομμάτια , άγρια ή καλλιέργειας 2 μελιτζάνες κομμένες σε φέτες 2 κρεμμύδια ξερά κομμένα σε μεγάλ...
Απάντηση: Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε- όπως στον μουσακά- λεπτές φέτες και τις απλώνουμε στο ταψί.Χρησιμοποιούμε ταχινέλαιο το οποίο ρίχνουμε στι...
Απάντηση: Υλικά 1 κιλό ρεβίθια ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα ή λιωμένα 1 κουταλιά ρίγανη 2 καρότα κομμένα σε λεπτές ροδέλες Αλάτι και...
Απάντηση: Προσθέτουμε στην κατσαρόλα 4-5 ποτήρια νερού λίγο αλάτι και μόλις βράσει ρίχνουμε τις χυλοπίτες. 2.Τις αφήνουμε να βράσουν για 15 λεπτά χωρίς να χυ...
Απάντηση: Υλικά : 1 κιλό πατάτες 6 σκελίδες σκόρδο ½ κιλό αγριόπρασα ή μανιτάρια 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο φυτικό 1,5 κουταλιά της σούπας αλάτι 1,5...
Απάντηση: Μπες στα site των σουπερ μάρκετ και φούρνων και στείλε βιογραφικό, μπορείς εναλλακτικά να πας στα κεντρικά και να τους το δώσεις,θα μου πεις τώρα χ...
Απάντηση: Να πάρεις τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία και να ρους πεις τι προβλημα υπαρχει και να ρωτήσεις τι πρεπει να γίνει αν χρειαστεί να το επισκευάσουν θα σο...
Απάντηση: Ναι. Τι?...
Απάντηση: Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε κυδωνάτες ή σε χοντρές φέτες. Τις βάζουμε σε μπολ και προσθέτουμε όλα τα υλικά εκτός από το νερό. Τις ανακα...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

χυλοπιτες με κοτοπουλο στο φουρνο

Απάντηση: Υλικά : 1 κιλό κολιοί 5 σκελίδες σκόρδο κομ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά : 5 λαυράκια 4-5 μέτριες τομάτες 1 κιλ...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Καθαρίζουμε τις πατάτες και τα κυδ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ΕΚΤΕΛΕΣΗ : Πλένουμε το κουνουπίδι και το κόβ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Παίρνουμε το χοιρινό μπούτι, ρίχνουμε το πιπέρ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Εκτέλεση για τις κρέπες: Σε ένα μεγάλο μπολ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ζεσταίνουμε 2-3 κουταλιές Flora Soft με βούτυρο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Πλένουμε καλά τις μπριζόλες, τις στεγνώνουμε μ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ρίχνουμε όλα τα λαχανικά σε ένα ταψί και τα πε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Πλένουμε το κρέας, το σκουπίζουμε με χαρτί κουζ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Σε ένα ταψί ρίχνουμε όλα τα υλικά μας εκτός από...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Πλένουμε και καθαρίζουμε πολύ καλά το κοτόπουλο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε σε κυδω...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Σε ένα μεγάλο και φαρδύ τηγάνι το οποίο έχουμε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Κόβουμε το κοτόπουλο και τα λαχανικά σε κυβάκι...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Κόβουμε το κοτόπουλο και όλα τα λαχανικά σε ψι...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Σε μια λεκάνη ρίχνουμε το κριθαράκι και το μου...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Πλένουμε καλά τις πιπεριές, κόβουμε τα καπάκια...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Σε μία λεκάνη ρίχνουμε τους τρεις διαφορετικούς...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Αλατοπιπερώνουμε το κοτόπουλο και ψήνουμε στο...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
Υλικά : 1 κιλό κολιοί 5 σκελίδες σκόρδο κομμένο σε ψηλά φετάκια 1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο 4 φύλλα δάφνης ¼ φλιτζανιού λάδι 1 κουταλιά της σούπας ντοματοπολτέ Αλάτι, πιπέρι Ντομάτες κομμένες ροδέλες Εκτέλεση : Καθαρίζουμε, πλένουμε και αλατίζουμε τα ψάρια. Τα απλώνουμε σε ταψί. Τσιγαρίζουμε σε λάδι και ρίχνουμε τον ντοματοπολτέ διαλυμένο σε λίγο νερό, τον μαϊντανό, τη δάφνη, αλάτι και πιπέρι. Όταν πάρει μία καλή βράση η σάλτσα την απλώνουμε πάνω στα ψάρια. Από πάνω βάζο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά : 5 λαυράκια 4-5 μέτριες τομάτες 1 κιλό πατάτες 1 ματσάκι μαϊντανός 10 σκελίδες σκόρδο 4 φύλλα δάφνης Λεμόνι Λάδι Αλάτι Εκτέλεση : Καθαρίζουμε τα λαβράκια. Απλώνουμε τα ψάρια και κόβουμε τις πατάτες κυδωνάτες και τις αλατίζουμε. Τις τοποθετούμε ανάμεσα στα ψάρια ώστε να γεμίσει το ταψί. Απλώνουμε τον ψιλοκομμένο μαϊντανό, την τομάτα, την δάφνη, το πιπέρι, το σκόρδο ψιλοκομμένο και ρίχνουμε λάδι. Ρίχνουμε και λίγο νερό για να βράσουν οι πατάτες. Βγάζουμε από τον φούρνο ότα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Καθαρίζουμε τις πατάτες και τα κυδώνια και τα κόβουμε "κυδωνάτα". Τα βάζουμε όλα στο ταψί.Ρίχνουμε τα ντοματάκια, το πιπέρι και το αλάτι.Τα ανακατεύουμε και μετά προσθέτουμε το λάδι. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς. Υλικά : 1 κιλό πατάτες 4 κυδώνια 1 κουτί ντοματάκια αποφλοιωμένα λάδι αλάτι πιπέρι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΕΚΤΕΛΕΣΗ : Πλένουμε το κουνουπίδι και το κόβουμε σε μικρά μπουκετάκια. τα οποία βράζουμε σε αλατοπίπερο ώσπου να μαλακώσουν.Τα στραγγίζουμε σε τρυπητό. Τα στρώνουμε ομοιόμορφα σε ταψί.Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα,αλάτι, πιπέρι και ρίγανη.Περιχύνουμε το κουνουπίδι και ψήνουμε σε μέτριο φούρνο, ώσπου να φουσκώσει και να πάρει χρώμα. ΥΛΙΚΑ 1 κιλό κουνουπιδι 8 αυγά 4 κουτάλια της σούπας γάλα αλάτι,πιπέρι,ρίγανη Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΕΚΤΕΛΕΣΗ : Καθαρίζουμε και κόβουμε το κολοκύθι σε φέτες.Το αλατίζουμε και το βάζουμε σε ταψί, σε στρώσεις : κολοκύθι-κρεμμύδι-δυόσμος- πιπέρι και τυρί.Επαναλβάνουμε, εώς ότου τα υλικά τελειώσουν. Από πάνω περιχύνουμε λάδι και αλεύρι, να πάνε παντού. Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο, στους 200c , ώσπου να "πιει" το νερό που βγάζει το κολοκύθι.Χρειάζεται αρκετή ώρα. Υλικά : 2 κιλά κόκκινο κολυκύθι 2-3 κρεμμύδια ξερά κομμένα σε φέτες 1 φλυτζάνι ελαιολαδο ψιλοκομμένος δυόσμος λίγο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά : 6 μανιτάρια φρέσκα κομμένα σε μεγάλα κομμάτια , άγρια ή καλλιέργειας 2 μελιτζάνες κομμένες σε φέτες 2 κρεμμύδια ξερά κομμένα σε μεγάλα κομμάτια 2 ντομάτες ώριμες ½ λίτρο γάλα 4 αυγά Τυρί 1 ματσάκι μαϊντανό Λίγη φρυγανιά , αλάτι , πιπέρι, λάδι Εκτέλεση : 1)Βάζουμε τις μελιτζάνες σε ένα μεγάλο μπολ με αλάτι και τις αφήνουμε για μισή ώρα να ξεπικρίσουν. Τις πλένουμε και τις σοτάρουμε με το λάδι ελαφρώς. 2)Σοτάρουμε τα κρεμμύδια τα μανιτάρια και την ντομάτα. Ρίχνουμε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε- όπως στον μουσακά- λεπτές φέτες και τις απλώνουμε στο ταψί.Χρησιμοποιούμε ταχινέλαιο το οποίο ρίχνουμε στι πατάτες,στο ταψί, μαζί με ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο, ρίγανη, πράσινο πιπέρι και λίγο μουστάρδα. Τα βάζουμε όλα μαζί και τα ανακατεύουμε πολύ καλά. Ρίχνουμε ελάχιστο λεμόνι και βάζουμε το φαγητό σε μέτριο φούρνο να ψηθέι περίπου 50'. Κατά τη διάρκεια του ψησίματος, ετοιμάζουμε ροδέλες φέτες από ώριμες ντομάτες και μόλις ψηθεί το φαγητό, το βγά... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 1 κιλό ρεβίθια ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα ή λιωμένα 1 κουταλιά ρίγανη 2 καρότα κομμένα σε λεπτές ροδέλες Αλάτι και κόκκους μαύρο πιπέρι 1 ματσάκι ψιλοκομμένο σέλινο 1 φλιτζάνι χυμό λεμονιού Εκτέλεση Χρησιμοποιούμε ευρύχωρο πήλινο σκεύος ή γάστρα φούρνου. Μουλιάζουμε από το προηγούμενο βράδυ τα ρεβίθια σε αρκετό νερό. Το πρωί τα ξεπλένουμε καλά και τα βάζουμε στο πήλινο σκεύος. Ψήνουμε σε φούρνο προθερμασμένο στους 180 με 200 βαθμούς για 2 με 3 ώρες περ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προσθέτουμε στην κατσαρόλα 4-5 ποτήρια νερού λίγο αλάτι και μόλις βράσει ρίχνουμε τις χυλοπίτες. 2.Τις αφήνουμε να βράσουν για 15 λεπτά χωρίς να χυλώσουν και τις σουρώνουμε και τις αφήνουμε να κρυώσουν. 3.Στην κατσαρόλα βάζουμε την Αγιορείτικη μελιτζανοσαλάτα με το λάδι της και το αφήνουμε μέχρι να πάρει βράση. 4.Κλείνουμε τη φωτιά προσθέτουμε στην κατσαρόλα τις χυλοπίτες και τις αφήνουμε να σιγοβράσουν όλα μαζί για 3 λεπτά, ανακατεύοντας καλά 3-4 φορές. 5.Τέλος τις σερβίρουμε σε μια πιατέλα.... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά : 1 κιλό πατάτες 6 σκελίδες σκόρδο ½ κιλό αγριόπρασα ή μανιτάρια 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο φυτικό 1,5 κουταλιά της σούπας αλάτι 1,5 φλιτζάνι λάδι 1 κρασοπότηρο λεμόνι Αλάτι, πιπέρι Εκτέλεση : Καθαρίζουμε και κόβουμε τις πατάτες κυδωνάτες. Τα αγριόπρασα τα πλένουμε καλά και τα κόβουμε χονδρές ροδέλες 3-4 εκ. (Αν είναι μανιτάρια τα κόβουμε ψιλές φέτες). Κόβουμε τα σκόρδα ψιλές φετίτσες. Ανακατεύουμε σε ταψί όλα τα υλικά και προσθέτουμε με προσοχή νερό, ίσα-ίσα να σκεπαστού... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μπες στα site των σουπερ μάρκετ και φούρνων και στείλε βιογραφικό, μπορείς εναλλακτικά να πας στα κεντρικά και να τους το δώσεις,θα μου πεις τώρα χαίρω πολύ κάτι μας ειπες...δεν βρίσκω όμως κάτι άλλο που να μπορείς να κάνεις. Δες και στην γειτονιά σου συνήθως βάζουν αγγελίες και εξω απο καταστήματα Διαβάστε περισσότερα...
Καλησπερα σας μ τρυπησε ο φουρνος διπλα ακριβως απο την αντισταση εχει κανεις καποια ιδεα πως μπορω να την κλεισω .. ειναι μεγαλη αναγκη παρακαλω
Απάντηση:
Να πάρεις τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία και να ρους πεις τι προβλημα υπαρχει και να ρωτήσεις τι πρεπει να γίνει αν χρειαστεί να το επισκευάσουν θα σου πουν Διαβάστε περισσότερα...
Ερώτηση ή κατάφαση????.....τα φουρνάκια για νύχια με τζέλ τα βοηθούν να στεγνώσουν και να σταθεροποιηθούν!!!!
Απάντηση:
Απάντηση:
Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε κυδωνάτες ή σε χοντρές φέτες. Τις βάζουμε σε μπολ και προσθέτουμε όλα τα υλικά εκτός από το νερό. Τις ανακατεύουμε πολύ καλά να λαδωθούν παντού. Τις αδειάζουμε σε ταψί καθώς και όλα τα υγρά που υπάρχουν στο μπολ. Περιχύνουμε με το νερό και ψήνουμε στους 200°C για 1 ώρα σκεπασμένες, μέχρι να μαλακώσουν. Στο μεταξύ, ετοιμάζουμε τα μπιφτέκια. Βάζουμε τον κιμά σε μπολ, τρίβουμε τα κρεμμύδια και τις ντομάτες μέσα στον κιμά γιατί χρειαζόμαστε όλα τα υγρά ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Παίρνουμε το χοιρινό μπούτι, ρίχνουμε το πιπέρι, το αλάτι και στη συνέχεια, παίρνουμε το μαχαίρι μας και δημιουργούμε τρύπες για να βάλουμε το σκόρδο. Το χοιρινό μπούτι πρέπει να είναι ξεκοκκαλισμένο. Βάζουμε αλάτι και πιπέρι στις τρύπες που έχουμε τοποθετήσει το σκόρδο και αλείφουμε το εσωτερικό μέρος του κρέατος με μουστάρδα για να πάρει γεύση. Στο ταψί βάζουμε το χοιρινό μπούτι, σφίγγοντας ελαφρά το κρέας προς τα μέσα για να πάρει ωραίο σχήμα και με κοφτερό μαχαίρι χαράζουμε ευθείες... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εκτέλεση για τις κρέπες: Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε το αλεύρι, τα αυγά, το αλάτι, το πιπέρι και χτυπάμε δυνατά με το μίξερ χειρός ή με το σύρμα, έως ότου ομογενοποιηθούν. Προσθέτουμε το μισό γάλα και σιγά - σιγά το μισολιωμένο Flora Soft με βούτυρο, συνεχίζοντας το χτύπημα με το σύρμα. Τέλος, προσθέτουμε το υπόλοιπο Flora Soft με βούτυρο και το αλεύρι ανακατεύοντας μέχρι να αρχίσει το μείγμα να γίνεται παχύρρευστο και ο χυλός να πάρει γυαλιστερή υφή. Αν θέλουμε οι κρέπες μας να έχουν περ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ζεσταίνουμε 2-3 κουταλιές Flora Soft με βούτυρο σε αντικολλητικό βαθύ τηγάνι και σοτάρουμε τις πιπεριές, μέχρι να αρχίσουν να μαλακώνουν. Προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια, ανακατεύουμε με ξύλινη σπάτουλα για 2 λεπτά. Στη συνέχεια, ρίχνουμε τα μανιτάρια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα, μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά τους. Αποσύρουμε το τηγάνι από τη φωτιά και αλατοπιπερώνουμε. Σπάμε τα αυγά σε γυάλινο μπολ και τα χτυπάμε με πιρούνι, μαζί με το γάλα. Προσθέτουμε τον μαϊντανό, το τριμμένο τυρί και τέλος τ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πλένουμε καλά τις μπριζόλες, τις στεγνώνουμε με χαρτί κουζίνας και τις βάζουμε σε μπολ. Τις περιχύνουμε με τη μπύρα, τη μία κουταλιά από το Flora Soft με βούτυρο, το μέλι και τη μουστάρδα διαλυμένη στο χυμό λεμονιού. Τις πασπαλίζουμε με τη ρίγανη, το ξύσμα λεμονιού, το σκόρδο και το φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Ανακατεύουμε να πάει παντού το μίγμα, σκεπάζουμε το μπολ και αφήνουμε τις μπριζόλες στο ψυγείο να μαριναριστούν για τουλάχιστον μία ώρα. Στη συνέχεια, τοποθετούμε τις μπριζόλες σε ταψί. Κα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ρίχνουμε όλα τα λαχανικά σε ένα ταψί και τα περιχύνουμε με το λιωμένο Flora Soft με βούτυρο. Καρυκεύουμε με τα μυρωδικά και στη συνέχεια ανακατεύουμε όλα τα υλικά ελαφρά μέσα στο ταψί. Σε ένα σκεύος ρίχνουμε το καυτό νερό, τον πελτέ, το ζωμό λαχανικών Knorr «Σπιτικός» και βράζουμε ελαφρά σε χαμηλή θερμοκρασία για 10 λεπτά. Κατόπιν, απλώνουμε την ελαφριά σάλτσα που έχει δημιουργηθεί σε όλο το ταψί με τα λαχανικά και πουδράρουμε σε όλη την επιφάνεια του ταψιού την τριμμένη φέτα. Τέ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πλένουμε το κρέας, το σκουπίζουμε με χαρτί κουζίνας και το κόβουμε σε μπουκιές. Ζεσταίνουμε το Flora Soft με βούτυρο σε βαθύ τηγάνι ή κατσαρόλα και σοτάρουμε το κοτόπουλο, μέχρι να ροδίσει καλά από όλες τις πλευρές. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, ανακατεύουμε για 1-2 λεπτά να μαλακώσει και ρίχνουμε το σκόρδο. «Σβήνουμε» το φαγητό με τον χυμό λεμονιού, τον χυμό πορτοκαλιού και το νερό ή το ζωμό. Προσθέτουμε το ξύσμα πορτοκαλιού και το θυμάρι, περιμένουμε να πάρουν μια βράση και χαμηλώνουμε τη φωτιά... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε ένα ταψί ρίχνουμε όλα τα υλικά μας εκτός από το κοτόπουλο, τους σπιτικούς ζωμούς και τη μισή ποσότητα από το Flora Soft με βούτυρο. Σε ένα άλλο μικρό σκεύος ρίχνουμε την υπόλοιπη ποσότητα από το Flora Soft με βούτυρο, το θερμαίνουμε καλά και σοτάρουμε τις μπουκιές του κοτόπουλου έως ότου πάρουν χρώμα. Προσθέτουμε στο ταψί μας το κοτόπουλο και τα ζουμάκια που έχει αποκτήσει κατά το σοτάρισμά του και συμπληρώνουμε με τον διαλυμένο ζωμό κότας. Μαγειρεύουμε σε προθερμασμένο φούρνο έως ότου ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πλένουμε και καθαρίζουμε πολύ καλά το κοτόπουλο. Το ραντίζουμε με λίγο χυμό λεμονιού και το βράζουμε σε αλατισμένο νερό μαζί με τα αρωματικά χόρτα, το καρότο και το κρεμμύδι. Μόλις μαλακώσει το βγάζουμε από την κατσαρόλα και το αφήνουμε να στραγγίξει. Σουρώνουμε το ζωμό που έβρασε το κοτόπουλο και κρατάμε στην άκρη 1½ φλιτζάνι για τη σάλτσα. Το υπόλοιπο το ξαναρίχνουμε στην κατσαρόλα, (πρέπει να είναι σχεδόν 4 φλιτζάνια αλλιώς συμπληρώνουμε με νερό). Ξαναβράζουμε το ζωμό και ρίχνουμε το ρύζι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε σε κυδωνάτες φέτες. Τις βράζουμε σε νερό μέχρι να μαλακώσουν αλλά προσέχουμε να μας κρατάνε λίγο. Σε ένα φαρδύ τηγάνι ρίχνουμε το Flora Soft με βούτυρο να λιώσει και να θερμανθεί καλά και σοτάρουμε τις πατάτες με το απάκι μέχρι να πάρουν χρώμα οι πατάτες. Στη συνέχεια τις πατάτες και το απάκι σε ένα μικρό ταψάκι, πασπαλίζουμε με το τριμμένο καπνιστό τυρί και τον κόλιανδρο και ανακατεύουμε ελαφρά μαζί με το στραγγιστό γιαούρτι. Ψήνουμε σε προθερμασμέ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε ένα μεγάλο και φαρδύ τηγάνι το οποίο έχουμε θερμάνει καλά, προσθέτουμε 2-3 κουταλιές της σούπας Flora. Αφήνουμε το Flora να λιώσει, καρυκεύουμε τα κότσια με πιπέρι και αλάτι. Τα αλευρώνουμε ελαφρά και στη συνέχεια τα σοτάρουμε στο τηγάνι μας μέχρι να πάρουν χρώμα και να ροδίσουν. Κατόπιν, ανοίγουμε τις σακούλες ψησίματος και τοποθετούμε τα κότσια μέσα. Κόβουμε τα λαχανικά εκτός από τα τοματίνια τσέρι και τα ρίχνουμε στο ίδιο τηγάνι που σοτάραμε τα κότσια μας προσθέτοντας λίγο ακόμα Flora... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κόβουμε το κοτόπουλο και τα λαχανικά σε κυβάκια. Ζεσταίνουμε το μισό Flora Soft με βούτυρο σε κατσαρόλα και ρίχνουμε το κοτόπουλο. Αλατοπιπερώνουμε και το σοτάρουμε, μέχρι να ροδίσει από όλες τις πλευρές. Το βγάζουμε από την κατσαρόλα και ρίχνουμε το υπόλοιπο Flora Soft με βούτυρο. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το πράσο, τις πιπεριές και τα καρότα. Σοτάρουμε για 2 λεπτά και προσθέτουμε τα κολοκυθάκια. Τα σοτάρουμε όλα μαζί, μέχρι να μαραθούν τα λαχανικά. Ξαναβάζουμε στην κατσαρόλα το κοτόπουλο κ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κόβουμε το κοτόπουλο και όλα τα λαχανικά σε ψιλές λωρίδες. Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε το Flora Soft με βούτυρο και το θερμαίνουμε καλά. Σοτάρουμε όλα τα λαχανικά με το κοτόπουλο μέχρι να μαλακώσουν. Σβήνουμε με την τεκίλα και καρυκεύουμε με το αλατοπίπερο και τα μπαχαρικά. Ανακατεύουμε και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για πέντε λεπτά ακόμα, κατόπιν ρίχνουμε το καυτό νερό και συμπληρώνουμε με τον «Σπιτικό» ζωμό. Κλείνουμε με καπάκι, χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία και συνεχίζουμε το μαγείρε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε μια λεκάνη ρίχνουμε το κριθαράκι και το μουσκεύουμε με 2 ποτήρια κρύο νερό για 15 λεπτά. Αλατοπιπερώνουμε τα κομμάτια του κοτόπουλου και τα αλευρώνουμε. Σε ένα σκεύος ρίχνουμε το Flora Soft με βούτυρο και το αφήνουμε να θερμανθεί καλά. Σοτάρουμε καλά μέχρι να ροδίσουν από όλες τις πλευρές τα κομμάτια του κοτόπουλου. Προσθέτουμε τους σπιτικούς ζωμούς κοτόπουλου μαζί με το καυτό νερό, το ψιλοκομμένο τοματάκι, τον πελτέ και μαγειρεύουμε το κοτόπουλο για 20 λεπτά. Προσθέτουμε τ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πλένουμε καλά τις πιπεριές, κόβουμε τα καπάκια και τα κρατάμε στην άκρη, βγάζουμε τα εσωτερικά σπόρια και τις πλένουμε ξανά. Τις τοποθετούμε όρθιες σε απορροφητικό χαρτί με το άνοιγμά τους προς τα κάτω για να στραγγίξουν καλά. Σε ένα φαρδύ τηγάνι ρίχνουμε το Flora Soft με βούτυρο και το αφήνουμε να λιώσει. Προσθέτουμε μετά στο τηγάνι το κρεμμύδι και το κοτόπουλο, καρυκεύουμε με τα μπαχαρικά μας (κύμινο – αλατοπίπερο), σβήνουμε με το κρασί και συμπληρώνουμε ενάμιση ποτήρι καυτό νερό στο οπο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε μία λεκάνη ρίχνουμε τους τρεις διαφορετικούς κιμάδες, την μισή ποσότητα Flora Soft, τη φρυγανιά, αλάτι και πιπέρι και ζυμώνουμε καλά με τα χέρια μας. Πλάθουμε με τα χέρια μας σουτζουκάκια σε μέτριο μέγεθος και τα τοποθετούμε στο ταψί, το ένα δίπλα στο άλλο. Φτιάχνουμε μία σύβραση με το υπόλοιπο Flora Soft με βούτυρο, το σκόρδο, τον συμπυκνωμένο χυμό τομάτας και το νερό και σιγομαγειρεύουμε για 15΄. Στη συνέχεια περιχύνουμε τα σουτζουκάκια με την σύβραση και ανακινούμε το ταψί ελαφρά για... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αλατοπιπερώνουμε το κοτόπουλο και ψήνουμε στο γκριλ. Σε ένα μικρό τηγάνι ρίχνουμε τη μισή ποσότητα από το Flora Soft με βούτυρο. Αφού θερμάνουμε καλά, ρίχνουμε το σουσάμι, το καβουρδίζουμε έως ότου πάρει χρώμα και το τοποθετούμε σε ένα μπολ. Ρίχνουμε τη μαυροδάφνη σε ένα τηγάνι, μαζί με το μέλι και το θυμάρι και την αφήνουμε να πάρει μια καλή βράση. Προσθέτουμε το σουσάμι που έχουμε καβουρδίσει και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για 5 λεπτά. Όταν η σάλτσα είναι έτοιμη, ρίχνουμε μέσα το ψη... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 107 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.