Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: υποθέτω εννοείς σε κρετικό... εκτός από κοτόπουλο και χοιρινό, έχει μπιφτέκι, κεμπαπ, λουκάνικο και κοτομπέικον (δούλευα ταμείο σε ψητοπωλείο, κα...
Απάντηση: γίνετε και με κοτοπουλο αλλα κανονοκά πρέπει να έχει κατσικάκι ή αρνάκι...
Απάντηση: Έκανες πλύση στομάχου δηλαδή; ;p Μπα, δεν παθαίνεις τίποτα, το πολύ-πολύ να λειτουργήσει σαν καθαρτικό! ;D Μόνο μακροχρόνια κατάποση σαπουνιού μπ...
Απάντηση: Κατεβασε λιγο την τιμη... κριση εχουμε, τα ενοικια εχουν πεσει παρα πολυ. Για να το βαζεις εδω σημαινει οτι εχεις δοκιμασει στην "χρυση ευκαι...
Απάντηση: Υλικά για 4 μερίδες: Για το χοιρινό: 1 κιλό χοιρινό μπούτι χωρίς κόκαλο κομμένο σε μερίδες 2 ξερά κρεμμύδια 2 σκελίδες σκόρδο ...
Απάντηση: Υλικά για το ρολό 1,5 – 2 κιλά χοιρινό σε ένα κομμάτι, κατάλληλο για ρολό 4 μήλα φιρίκια 50 γρ. καρυδόψυχα αλάτι, πιπέρι 1,5 φλ. τσαγιού χυμό...
Απάντηση: Τα υλικά 500 gr. χοιρινό κρέας χωρίς κόκαλο 1 ξερό κρεμμύδι 1 σκελίδα σκόρδο τριμμένο 1 κόκκινη γλυκιά πιπεριά 1 πράσινη γλυκιά πιπεριά 100...
Απάντηση: βαλε κρυο απο το ψυγει βηταμ πανω στο σημειο και αστο οσο περισσοτερη ωρα μπορεις... τραβαει το καψιμο με τη φουσκαλα και μαλακωνει το σημειο και δ...
Απάντηση: παιρνετε ένα μπούτι χοιρινό χωρίς κόκκαλα με τη πέτσα αφού το πλείνετε και αφαιρέσετε τυχόν τρίχες, χαράζετε με κοφτερό μαχαίρι σε σχήμα ρόμβου τη...
Απάντηση: Από τα must πιάτα στην περιοχή της Φλωρεντίας, ένα φαγητό παραδοσιακό, κλασικό και κυρίως πολύ νόστιμο. Η προετοιμασία του θέλει, δεν θέλει πέντε λ...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

χοιρινο κρασατο στην κατσαρολα

Απάντηση: Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C. Πλένουμε...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Εύκολα.Παίρνετε ένα κουτάκι Coca Cola και το αδ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Αν καεί το φαγητό, καθάρισε τον μαύρο πάτο της...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΤΟ ΤΡΩΩ... ΜΕ ΛΙΓΟ ΟΜΩΣ ΑΛΑΤΑΚΙ.. ΟΚ?
Απάντηση: Υλικα: 1 κιλό χοιρινός κιμάς (ζητάμε από τον κ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Φωτιά,πανσέτες ,λαδόκολα. Βάζεις τις πανσέτες...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Μάθε στο γουρούνι σου να καπνίζει!!!!!ΧΑΧΑ Σοβ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: θες για ρύζι ? το κοτσύφι,πέταξε ... :(
Απάντηση: βασικα εχω ακουσει μια ιστορια γιαυτο...διαδραμ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ουτε κοτοπουλο ουτε χοιρινο το κρεας γενικα σκο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: γιατι μαυριζουνε απο κατω; μαλλον επειδη καιγον...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Μπορεις να το κανεις λεμονατο-λαδοριγανη που ει...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Τα βαζεις σε ενα ταψι,ριχνεις αλατι ,πιπερι,βαζ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: την γεμιζεις με ζεστο νερο με ξυδι, την αφηνεις...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C. Πλένουμε το κρέας, το στεγνώνουμε και το δένουμε με σπάγκο. Το αλατοπιπέρωνουμε καλά και το βάζουμε σε ταψί ή πυρέξ. Διαλύσουμε το μέλι στο κονιάκ και αλείφουμε με το μίγμα το κρέας. Μοιράζουμε το μισό Flora Soft με βούτυρο και τα φυλλαράκια του φασκόμηλου σε διάφορα σημεία του σκεύους. Περιχύνουμε με το μισό κρασί και ψήνουμε το φαγητό μας για 1 ώρα, περιχύνοντάς το συχνά με το ζωμό του. Στη μέση περίπου του ψησίματος, προσθέτουμε λίγο νερό και το υπόλο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αστακοί, καβούρια και λοιπά καρκινοειδή υποφέρουν όταν βράζουν ζωντανά μέσα στην κατσαρόλα. Αυτό είναι το συμπέρασμα έρευνας που μελετά το νευρικό σύστημα των ειδών αυτών και δημοσιεύεται στην επιθεώρηση Journal of Experimental Biology. Τα καρκινοειδή και πολλοί ακόμα οργανισμοί διαθέτουν ειδικούς υποδοχείς (αισθητήρες πόνου, αλγοϋποδοχείς) που αντιλαμβάνονται τα επικίνδυνα ερεθίσματα και ενεργοποιούν ένα ταχύτατο ανακλαστικό αποφυγής. Η μελέτη έδειξε πως τα είδη αυτά διαθέτουν μια μ...
Απάντηση:
10 λόγοι για να μην φάτε αστακούς 1. Οι αστακοί έχουν δικαιώματα Η PETA πιστεύει, ότι πρέπει να σεβόμαστε τα δικαίωματα όλων των ζώων, άσχετα αν τα ζώα έχουν κάποια ωφέλεια στον άνθρωπο ή ισχύουν σαν εκλεκτή τροφή. Οπως ακριβώς και εμείς, και αυτά υποφέρουν και θέλουν να ζήσουν την ζωή τους, μια ελεύθερη και ασφαλή ζωή . Γιαυτό δεν έχουμε το δικαίωμα, να ψαρεύουμε αστακούς προς τροφή, να τους βασανίζουμε και να τους σκοτώνουμε. 2. Το βράσιμο πονάει...ισχύει επίσης και για τους αστακο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μηπως δεν ειναι τοσο γευστικο το βοτυρο; Αν αλλαζες βουτρο; Όσο για το αλ΄΄ατι προσθεσε επιπλεον στον τελος! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
υποθέτω εννοείς σε κρετικό... εκτός από κοτόπουλο και χοιρινό, έχει μπιφτέκι, κεμπαπ, λουκάνικο και κοτομπέικον (δούλευα ταμείο σε ψητοπωλείο, και είμαι ενημερωμένη :P εκεί μάλιστα μπορούσες να βάλεις και κοντοσούβλι ή κοκορέτσι(!) αλλά δε νομίζω να γίνεται αυτό σε πολλά σουβλατζίδικα :P ) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
γίνετε και με κοτοπουλο αλλα κανονοκά πρέπει να έχει κατσικάκι ή αρνάκι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Έκανες πλύση στομάχου δηλαδή; ;p Μπα, δεν παθαίνεις τίποτα, το πολύ-πολύ να λειτουργήσει σαν καθαρτικό! ;D Μόνο μακροχρόνια κατάποση σαπουνιού μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στην πανίδα του πεπτικού συστήματος & να έχεις προβλήματα στην πέψη. Κατά τ άλλα, για την ποσότητα που αναφέρεις, το μόνο κακό είναι η χαλασμένη γεύση του ποπκόρν... ;) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κατεβασε λιγο την τιμη... κριση εχουμε, τα ενοικια εχουν πεσει παρα πολυ. Για να το βαζεις εδω σημαινει οτι εχεις δοκιμασει στην "χρυση ευκαιρια", ισως και αλλου και δεν καταφερες να το νοικιασεις, ο λογος ειναι οτι ειναι ακριβο για την σημερινη εποχη. Δεν ξερω βεβαια σε τι κατασταση ειναι το σπιτι, μπορει να ειναι νεοδμητο, τοτε καλα το νοικιαζεις, αλλα αν οχι κατεβα πιο κατω. Για 2άρι ειναι λιγο ακριβο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για 4 μερίδες: Για το χοιρινό: 1 κιλό χοιρινό μπούτι χωρίς κόκαλο κομμένο σε μερίδες 2 ξερά κρεμμύδια 2 σκελίδες σκόρδο 4 κλωναράκια σέλερι 4 καρότα 2 φλιτζάνια ντοματάκια κονκασέ 1 φλιτζάνι λευκό κρασί αλάτι πιπέρι Για τον πουρέ φασολιών: 4 φλιτζάνια φασόλια μέτρια Φαρσάλων βρασμένα 1 κουτ. του γλυκού πάπρικα 1 φλιτζάνι χλιαρός ζωμός κρέατος ή κοτόπουλου ελαιόλαδο ξίδι αλάτι ψιλοκομμένος μαϊνταν... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για το ρολό 1,5 – 2 κιλά χοιρινό σε ένα κομμάτι, κατάλληλο για ρολό 4 μήλα φιρίκια 50 γρ. καρυδόψυχα αλάτι, πιπέρι 1,5 φλ. τσαγιού χυμός μήλου 4 κουτ. βούτυρο βαμβακερός σπάγγος και αλουμινόχαρτο για τη σάλτσα 2 ρόδια (μόνο τα σπόρια) 1 μικρό ξερόκρεμμύδι 2 κουτ. βούτυρο τους χυμούς από το ταψί που ψήθηκε το ρολό επιπλέον 2 κουτ. σπασμένη καρυδόψυχα Εκτέλεση Ανοίγετε το κρέας σε ένα παραλληλόγραμο (ή ζητάτε από τον κρεοπώλη σας να το ετοιμάσει). Το αλατοπιπερώνετε καλ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα υλικά 500 gr. χοιρινό κρέας χωρίς κόκαλο 1 ξερό κρεμμύδι 1 σκελίδα σκόρδο τριμμένο 1 κόκκινη γλυκιά πιπεριά 1 πράσινη γλυκιά πιπεριά 100 gr. ρίζες μπαμπού 1 καρότο 3 φέτες ανανά σε κονσέρβα ½ φλυτζάνι σιρόπι από την κονσέρβα ανανά 4 κουταλιές της σούπας σόγια σος 3 κουταλιές της σούπας ντοματοπελτέ 2 κουταλιές της σούπας καστανή ζάχαρη 1 κουταλιά της σούπας κορν φλάουρ 2 κουταλιές της σούπας ρυζόξιδο 2 κουταλιές της σούπας σησαμέλαιο Αλάτι Πιπέρι Επιπλέον θα χρειαστεί... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
βαλε κρυο απο το ψυγει βηταμ πανω στο σημειο και αστο οσο περισσοτερη ωρα μπορεις... τραβαει το καψιμο με τη φουσκαλα και μαλακωνει το σημειο και δε θα σου αφησει και σημαδι... αλλιως βαλε κρυο γιαουρτι ή παγακια και σε καμια περιπτωση μη σπασεις τη φουσκαλα γιατι θα σε τσουζει πολυ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
παιρνετε ένα μπούτι χοιρινό χωρίς κόκκαλα με τη πέτσα αφού το πλείνετε και αφαιρέσετε τυχόν τρίχες, χαράζετε με κοφτερό μαχαίρι σε σχήμα ρόμβου τη πέτσα έως το κρέας αλατοπιπερώνετε και σε κάθε ρόμβο μπήζεται ένα γαρύφαλλο καρφί. Βάζουμε το μπούτι σε προθερμασμένο φούρνο και ψήνουμε στους 170 ο C περίπου 4 ώρες . Συχνά περιχύνουμε το μπούτι με το λάδι από το ταψί. Καλή επιτυχία Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Από τα must πιάτα στην περιοχή της Φλωρεντίας, ένα φαγητό παραδοσιακό, κλασικό και κυρίως πολύ νόστιμο. Η προετοιμασία του θέλει, δεν θέλει πέντε λεπτά. Και το καλύτερο; Αρέσει πολύ στις γυναίκες, έστω κι αν υπάρχει η λέξη σκόρδο στη συνταγή. Βασικά ψημένο και ανακατεμένο με πολύ δεντρολίβανο, ακυρώνεται η έντονη μυρωδιά και δίνει μόνο γεύση. Πάμε, όμως να το δούμε στην πράξη: Ζητάτε από το χασάπη να σας δώσει άκοπες μπριζόλες χοιρινού, ένα ενιαίο πλευρό. Ζητάτε ανάλογα με τα πόσα άτομα είστ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εύκολα.Παίρνετε ένα κουτάκι Coca Cola και το αδειάζετε στην κατσαρόλα.Βάζετε την κατσαρόλα στη φωτιά και αφήνετε να βράσει για λίγη ώρα το αναψυκτικό.Στη συνέχεια αδειάζετε το αναψυκτικό και αφήνετε την κατσαρόλα να μουλιάσει με νερό και σαπούνι για να μαλακώσει και το υπόλοιπο καμμένο υπόλειμμα φαγητού που δεν βγήκε και θα καθαρίσει πολύ πιο εύκολα απο ότν αν τρίβατε με τις ώρες.Ελπίζω να σας βοήθησα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αν καεί το φαγητό, καθάρισε τον μαύρο πάτο της κατσαρόλας χρησιμοποιώντας λευκό ξίδι. Αφήνεις το σκεύος να μουλιάσει με ζεστό νερό και μπόλικο ξίδι όλο το βράδυ, κατόπιν ξύνεις με ξύλινη σπάτουλα για να απομακρυνθούν τα καμένα κομμάτια και τέλος το πλένεις με συνηθισμένο υγρό πιάτων. Πιο γρήγορος τρόπος; Γεμίζεις την κατσαρόλα με ζεστό νερό και ρίχνεις μέσα μια ταμπλέτα απορρυπαντικό πλυντηρίου πιάτων. Μόλις διαλυθεί η ταμπλέτα, καθαρίζεις χωρίς κόπο. Μια λύση επίσης για όσους/ες διαθέτουν τζ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΤΟ ΤΡΩΩ... ΜΕ ΛΙΓΟ ΟΜΩΣ ΑΛΑΤΑΚΙ.. ΟΚ? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://syntages.matia.gr/%CF%86%CE%B1%CE%B3%CE%B7% CF%84%CE%AC/%CE%B6%CF%85%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%B9% CE%BA%CE%AC/%CE%BC%CE%BF%CF%83%CF%87%CE%AC%CF%81% CE%B9-%CE%BA%CE%BF%CE%BA%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B9% CF%83%CF%84%CF%8C-%CE%BC%CE%B5-%CE%BC%CE%B1%CE%BA% CE%B1%CF%81%CF%8C%CE%BD%CE%B9%CE%B1.html Παρε μια γευση απο δω! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικα: 1 κιλό χοιρινός κιμάς (ζητάμε από τον κρεοπώλη να μας ετοιμάσει μείγμα κατά 3/4 από σπάλα και κατά 1/4 από λαιμό, που είναι λιπαρός και δίνει ζουμερό κιμά - επίσης ζητάμε να μας τον αλέσει 2 φορές) 1 κουτ. γλυκού αλάτι 1/2 κουτ. γλυκού πιπέρι, φρεσκοτριμμένο 1/2 κουτ. γλυκού θυμάρι ή θρούμπι ξερό, τριμμένο 1/2 κουτ. γλυκού (ή όσο σας αρέσει) κύμινο, σε σκόνη 1 σκελίδα σκόρδου, πολτοποιημένη 2 μέτρια ξερά κρεμμύδια, τριμμένα 1 αυγό, προτιμάμε βιολογικό ελαιόλαδο Εκτελεση: Σ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Φωτιά,πανσέτες ,λαδόκολα. Βάζεις τις πανσέτες στη φωτια αλατοπιπερομένες,ψήνεις κι απ τις δυό μεριές και τίς βγάζεις στη λαδόκολα. Έτσι γλυτώνεις κι απ τα πιάτα. Καλή όρεξη. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μάθε στο γουρούνι σου να καπνίζει!!!!!ΧΑΧΑ Σοβαρά τώρα, η διαδικασία δεν ειναι απλή. Δε γνωρίζω πολλά, αλλά προφανώς θα πρέπει να κρεμάσεις σε φυσικό σχοινί (όχι πλαστικο) το κομμάτι με το κρέας σε ορισμέμη απόσταση πάνω από το φωτιά. Πολύ πιθανό καποια ξήλα να μην είναι κατάλληλη καύσιμη ύλη για αυτή τη δουλειά και καλό είναι μεταξύ των ξύλων να ρίξεις και 2-3 κλωνάρια δενδρολιβανο, τόσο για άρωμα όσο και για αντιμικροβιακη προστασια και υγεία. Εαν, παλι, προτιμήσεις τον πρώτο τρόπο που πρ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απο όσο ξέρω η coca cola βοηθάει.Την βάζετε στην κατσαρόλα και τη βάζετε στη φωτιά να ζεσταθεί.Θα βγάλει το πιο πολύ καμμένο σιρόπι και δεν χρειάζεται ξύσιμο.Ελπίζω να βοήθησα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
θες για ρύζι ? το κοτσύφι,πέταξε ... :( Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
βασικα εχω ακουσει μια ιστορια γιαυτο...διαδραματιζεται ειτε υπο τελη βυζαντινης εποχης ειτε οταν τελουσαμε υπο τουρκικη κατοχη...συγγνωμη που δεν θυμαμαι πολυ καλα απλως το ειχα ακουσει πριν απο καιρο.λοιπον,αν διαδραματιζεται στην κατοχη η ιστορια,φιλονικουσαν ελληνες και τουρκοι για το αν θα ελευθερωθουν οι Ελληνες και αυτο θα το διαπιστωναν με το αν θα μπορουσαν οι τουρκοι να βγαλουν νερο απο ενα ερημο χωραφι.αν τα καταφερναν και οι ελληνες οχι,δεν θα απελευθερωνονταν,αν δεν τα καταφερνα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ουτε κοτοπουλο ουτε χοιρινο το κρεας γενικα σκοτωνει τον ανθρωπο ο οποιος ειναι θυμα της πειραματικης μαγειρικησ-λαιμαργιας -απληστιας Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
οχι του παγκαλου. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
γιατι μαυριζουνε απο κατω; μαλλον επειδη καιγονται απο την φλογα γι αυτο μαυριζου\ν. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μπορεις να το κανεις λεμονατο-λαδοριγανη που ειναι καταπληκτικο με πατατες.Επισηςε κοκκινιστο με μακαρονια ή ρυζι. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα βαζεις σε ενα ταψι,ριχνεις αλατι ,πιπερι,βαζεις και πιπεριες αν θες και τα ψηνεις στο γκριλ με λιγο νερακι να μην κολλησουν. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
την γεμιζεις με ζεστο νερο με ξυδι, την αφηνεις να μουλιασει κ ξεκινας με συρμα...αν δν καθαριζει προσθεσε κ λιγη σοδα Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 54 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.