Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C. Πλένουμε το κρέας, το στεγνώνουμε και το δένουμε με σπάγκο. Το αλατοπιπέρωνουμε καλά και το βάζουμε σε ταψί...
Απάντηση: http:// www.entertv.gr/ article/314136/ gyros- hoirinos-spitikos- eykolos-kai-aplos- apo-ton- vaggeli-driska να σου πω την αλήθεια δεν έχω δοκιμάσει αλλ...
Απάντηση: Καλό!...
Απάντηση: κοιτα γενικοτερα ειναι η αληθεια οτι δεν βγαινουν και πλ πετυχημενες. για να μην κολανε βαλε μια λαδοκολα απο κατω. σαν τις τιγανητες παντως μην π...
Απάντηση: τα τηγανιτα δεν ενδεικνυνται για μια σωστη διατροφη... κ ναι παχαινουν περισσοτερο, οκ μια φορα στο τοσο δεν παθαινεις τιποτα αν φας τηγανιτα, αλ...
Απάντηση: Τα αλμυρά εδέσματα κατέχουν μια εξαίρετη θέση στην Μεσογειακή διατροφή μας τα τυριά ,οι αλμυρές πίττες και ιδιαίτερα οι τηγανητές πατάτες. Έχω αδυν...
Απάντηση: κοιτα εχω κι εγω πιντσερ το οποιο προσφατα αντιμετωπισε προβλημα με το συκωτι του και γενικα πληροφορηθηκα αρκετα για τη διατροφη τους. γενικα να π...
Απάντηση: σε θερμοκηπιο ειναι?...
Απάντηση: υποθέτω εννοείς σε κρετικό... εκτός από κοτόπουλο και χοιρινό, έχει μπιφτέκι, κεμπαπ, λουκάνικο και κοτομπέικον (δούλευα ταμείο σε ψητοπωλείο, κα...
Απάντηση: 6 ωρες υπολογισε...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

χοιρινη τηγανια με πιπεριες φλωρινης

Απάντηση: Καταρχήν κάνοντας δίαιτα θα πρέπει να τρώτε πολ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά 1 Κιλό πιπεριές μετρίου μεγέθους 750...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Υλικά 4 πιπεριές Φλωρίνης από βάζο 4 ώριμες...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά 8 πιπεριές για γέμισμα 2 ποτήρια ψιλο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: γίνετε και με κοτοπουλο αλλα κανονοκά πρέπει να...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Συστατικά:2 κούπες φασόλια ξηρά1 κούπα καλαμπόκ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Είναι γνωστό ότι το τηγανητό ψάρι έχει υψηλό θε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Οι προτηγανισμένες πατάτες μπορεί να βλάπτουν σ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Οι ουσίες που περιέχονται μέσα στα φαγητά μας κ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Η γνωστή σε όλους μας πιπεριά δεν είναι μόνο ορ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Βακτηριακός μαρασμός (Pseudomonas solanacerum) ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Τι εννοεί θέματα μεταπτυχιακού?μήπως αναφέρεσαι...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Οι πιπεριές μαζι με τις μελιτζάνες, τις ντομάτε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Οι πιπεριές είναι έτοιμες για συγκομιδή όταν εί...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Το χώμα θα πρέπει να είναι υγρό, αλλά προσοχή ν...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Το έδαφος που θα φυτεύσετε τις πιπεριές θα πρέπ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Φασόλια Παπούδα Αμυνταίου – Σαλάτα με Πιπεριές...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά για 4 μερίδες: Για το χοιρινό: ...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
Καταρχήν κάνοντας δίαιτα θα πρέπει να τρώτε πολλά λαχανικά. Περιέχουν πληθώρα θρεπτικά συστατικών, πολλές φυτικές ίνες, νερό και ελάχιστες θερμίδες. Μας χορταίνουν και διευκολύνουν τη φυσική μας αποτοξίνωση, κάτι που χρειαζόμαστε κάνοντας δίαιτα. Όσον αφορά ειδικότερα τις πιπεριές, αποτελούν λαχανικά εξαιρετικής θρεπτικής αξίας, λόγω του υψηλού περιεχομένου τους σε αντιοξειδωτικά συστατικά. Ειδικότερα η κόκκινη πιπεριά αποτελεί εξαιρετική πηγή βιταμίνης C, περιέχει βιταμίνη Α, βιταμίνη Β6... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 1 Κιλό πιπεριές μετρίου μεγέθους 750 γρ. τυρί φέτα 4 αυγά 4-5 ώριμες ντομάτες Λάδι για τηγάνισμα 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο Εκτέλεση Πλένουμε τις πιπεριές, τις ανοίγουμε, βγάζουμε τους σπόρους και τις τηγανίζουμε ελαφρά. Χτυπάμε τα αυγά, ρίχνουμε σε αυτά το τυρί τριμμένο και τις 3 ντομάτες, αφού τις περάσουμε από το ρεντέ. Γεμίζουμε με το μείγμα τις πιπεριές και τις τοποθετούμε σε ένα μεγάλο τηγάνι η σε ταψάκι. Χύνουμε επάνω τους τις υπόλοιπες ντομάτες ψιλοκομμένες και... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 4 πιπεριές Φλωρίνης από βάζο 4 ώριμες ντομάτες 1 καυτερή πιπεριά 3 σκελίδες σκόρδο 1 μεγάλο κρεμμύδι 2/3 φλιτζανιού ελαιόλαδο 2 κουταλιές ψιλοκομμένο μαϊντανό 3 κουταλιές ξύδι Αλάτι και πιπέρι 500γρ. πένες’ Εκτέλεση Καθαρίζουμε τα λαχανικά , τα τεμαχίζουμε και τα αλέθουμε στο μίξερ να γίνουν πουρές. Σε βαθύ τηγάνι βάζουμε το λάδι να ζεσταθεί, ρίχνουμε τον πουρέ και προσθέτουμε τον μαϊντανό, το ξύδι, αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύουμε λίγο να πήξει η σάλτσα και την αποσύ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 8 πιπεριές για γέμισμα 2 ποτήρια ψιλοκομμένα μανιτάρια 2 κουταλιές ρύζι Καρολίνα για κάθε πιπεριά 2 κρεμμύδια ξερά 2 ώριμες ντομάτες 2 καρότα Μαϊντανό , πιπέρι , αλάτι , λάδι Εκτέλεση 1.Σοτάρουμε τα μανιτάρια με το λάδι καλά. Ρίχνουμε τα κρεμμύδια , τις ντομάτες , τα καρότα ψιλοκομμένα και συνεχίζουμε το σοτάρισμα. 2.Στη συνέχεια ρίχνουμε το ρύζι και ένα ποτήρι νερό. Βράζουμε το φαγητό μέχρι να σωθούν όλα τα υγρά. Προσθέτουμε το αλάτι , το πιπέρι και το μαϊντανό. 3.Γεμί... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C. Πλένουμε το κρέας, το στεγνώνουμε και το δένουμε με σπάγκο. Το αλατοπιπέρωνουμε καλά και το βάζουμε σε ταψί ή πυρέξ. Διαλύσουμε το μέλι στο κονιάκ και αλείφουμε με το μίγμα το κρέας. Μοιράζουμε το μισό Flora Soft με βούτυρο και τα φυλλαράκια του φασκόμηλου σε διάφορα σημεία του σκεύους. Περιχύνουμε με το μισό κρασί και ψήνουμε το φαγητό μας για 1 ώρα, περιχύνοντάς το συχνά με το ζωμό του. Στη μέση περίπου του ψησίματος, προσθέτουμε λίγο νερό και το υπόλο... Διαβάστε περισσότερα...
Γνωρίζει κανείς να μου πει ποια είναι η διαδικασία παρασκευής γύρου από χοιρινό για μαγαζί; Δηλαδή τι κρέας μπορώ να χρησιμοποιήσω και τον τρόπο μαριναρίσματος ή και οτιδήποτε άλλο tips.
Απάντηση:
http://www.entertv.gr/article/314136/gyros- hoirinos-spitikos-eykolos-kai-aplos-apo-ton- vaggeli-driska να σου πω την αλήθεια δεν έχω δοκιμάσει αλλά πιστέυω ότι ο λαιμός είναι το καλύτερο σημείο θα σου έλεγα για πανσέτα αλλά είναι πιο λιπαρή.καλό θα είναι να συμβουλευτείς και κανέναν χασάπι κατά προτίμηση απο τους παλιούς. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τις κάνατε ποτέ; Σας βγήκαν καλές; Όσες φορές τις έχω κάνει,κολάνε μεταξύ τους και κολάνε και στο στόμα.Δηλαδή καμμία σχέση με τις τηγανιτές που κάνουν χρουτσου-χρούτσου. Σκέφτομαι να κάνω μια τελευταία προσπάθεια οσωνούπω,αλλά αναρωτιέμαι αν ξέρετε τίποτα παραπάνω. Τι κάνω λάθος;Όπως ακριβώς το έχω βρει εδώ τις κάνω http://www.sintagespareas.gr/sintages/tiganites- patates-xoris-tipseis.html
Απάντηση:
κοιτα γενικοτερα ειναι η αληθεια οτι δεν βγαινουν και πλ πετυχημενες. για να μην κολανε βαλε μια λαδοκολα απο κατω. σαν τις τιγανητες παντως μην περιμενεις να βρεις! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
τα τηγανιτα δεν ενδεικνυνται για μια σωστη διατροφη... κ ναι παχαινουν περισσοτερο, οκ μια φορα στο τοσο δεν παθαινεις τιποτα αν φας τηγανιτα, αλλά μην το κανεις καθημερινα! μπορεις να μαγειρεψεις την μπριζολα σε αντικολλητικο τηγανι χωρις καθολου λαδι, μονο με το δικο της λιπος! :) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα αλμυρά εδέσματα κατέχουν μια εξαίρετη θέση στην Μεσογειακή διατροφή μας τα τυριά ,οι αλμυρές πίττες και ιδιαίτερα οι τηγανητές πατάτες. Έχω αδυναμία στις... τηγανητές πατάτες τι να κάνω; Πως μπορούμε να απολαύσουμε τις τηγανητές μας πατάτες ποιο υγιεινά; Ωστόσο, όσο νόστιμες κι αν είναι, οι τηγανητές πατάτες δεν θεωρούνται και από τα πιο υγιεινά εδέσματα, γιατί ο τρόπος παρασκευής τους μας επιβαρύνει με βλαβερές για την υγεία μας ουσίες που παράγονται κατά το τηγάνισμα, αλλά και με πολ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
κοιτα εχω κι εγω πιντσερ το οποιο προσφατα αντιμετωπισε προβλημα με το συκωτι του και γενικα πληροφορηθηκα αρκετα για τη διατροφη τους. γενικα να προσεχεις τι της δινεις, μην εχει πολλα λιπαρα και μην το παρακανεις με την ποσοτητα. μπορεις να την ταισεις που και που με ορισμενα φαγητα που τρως κι εσυ (κρεας, μακαρονια, αυγο,κλπ) αλλα μην το παρκανεις. και προπαντως καθολου γλυκα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
σε θερμοκηπιο ειναι? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
υποθέτω εννοείς σε κρετικό... εκτός από κοτόπουλο και χοιρινό, έχει μπιφτέκι, κεμπαπ, λουκάνικο και κοτομπέικον (δούλευα ταμείο σε ψητοπωλείο, και είμαι ενημερωμένη :P εκεί μάλιστα μπορούσες να βάλεις και κοντοσούβλι ή κοκορέτσι(!) αλλά δε νομίζω να γίνεται αυτό σε πολλά σουβλατζίδικα :P ) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
6 ωρες υπολογισε Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
γίνετε και με κοτοπουλο αλλα κανονοκά πρέπει να έχει κατσικάκι ή αρνάκι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά:2 κούπες φασόλια ξηρά1 κούπα καλαμπόκι½ κόκκινη πιπεριά½ πράσινη πιπεριά¼ κίτρινη πιπεριά2 κουταλιές σούπας κρεμμύδι ψιλοκομμένο1 κουταλιά σούπας ελαιόλαδο2 κουταλιές σούπας χυμός μήλου1 κουταλιά σούπας μπαλσάμικο2 τοματίνια1 φύλλο λάχανο¼ κουταλιάς γλυκού αλάτι1/8 κουταλιάς γλυκού μαύρο πιπέρι Οδηγίες:Βράστε τα φασόλια και το καλαμπόκι και αφήστε τα να κρυώσουν. Τοποθετήστε το φύλλο λάχανου στο πιάτο και από πάνω το μείγμα καλαμποκιού και φασολιών. Κόψτε τις πιπεριές και προσθέ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Είναι γνωστό ότι το τηγανητό ψάρι έχει υψηλό θερμιδικό περιεχόμενο, περιέχοντας μεγάλες ποσότητες λίπους και trans λιπαρών. Αυτό οφείλεται στη μεγάλη... προσρόφηση του τηγανισμένου λαδιού, από το αλεύρι που έχει χρησιμοποιηθεί στο ψάρι. Αν μάλιστα το λάδι έχει πολυτηγανιστεί, είναι ακόμη περισσότερο πλούσιο σε trans λιπαρά, τα οποία έχουν συνδεθεί με την αύξηση της κακής (LDL) χοληστερόλης και την μείωση της καλής (HDL) χοληστερόλης. Είναι τα είδη ψαριών που χρησιμοποιούν στα εστιατόρι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Οι προτηγανισμένες πατάτες μπορεί να βλάπτουν σοβαρά την υγεία, επειδή έχουν περισσότερες πιθανότητες να περιέχουν υψηλά επίπεδα... καρκινογόνων χημικών ουσιών, υποστηρίζουν Βρετανοί επιστήμονες. Όπως εξηγούν στην «Επιθεώρηση Γεωργικής & Διατροφικής Χημείας (JAFC), οι προτηγανισμένες πατάτες κόβονται σε μικρά κομμάτια, τηγανίζονται εν μέρει και καταψύχονται, με μία διαδικασία που τους επιτρέπει να είναι τραγανές στο εξωτερικό αλλά ωμές στο εσωτερικό τους. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζονται ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Οι ουσίες που περιέχονται μέσα στα φαγητά μας και οι οποίες πιθανόν να προκαλούν καρκίνο αποτελούν μια σημαντική πηγή ανησυχίας. Η αύξηση των περιστατικών καρκίνου οδηγεί σε μια έντονη αναζήτηση των παραγόντων που προκαλούν τις σοβαρές αυτές παθήσεις. Οι έρευνες για την αναζήτηση νοσηρών παραγόντων που περιέχονται μέσα στη διατροφή, έχουν εντατικοποιηθεί. Πρόσφατα μια βαρυσήμαντη ανακάλυψη, δημιούργησε ένα βαθύ προβληματισμό σε πολλές χώρες και διεθνείς οργανισμούς που μεριμνούν για ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η γνωστή σε όλους μας πιπεριά δεν είναι μόνο ορεκτικό και καρύκευμα. Παράλληλα, συνιστά πολύτιμο φάρμακο με ποικίλες ιδιότητες. Ιδιότητες: Η πιπεριά είναι διεγερτική, ερεθιστική και χωνευτική. Πιστεύεται δε, ότι ανοίγει και την όρεξη. Χρησιμοποιείται σαν φάρμακο κατά της άτονης δυσπεψίας. Βάμμα πιπεριάς σε σταγόνες είναι κατά του αλκοολισμού. Και αυτό γιατί το βάμμα, στο στομάχι του αλκοολικού δημιουργεί εφάμιλλο αίσθημα με αυτό του οινοπνεύματος. Εξωτερικά, η πιπεριά δημιουργεί, λόγω ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
καλο θα ηταν να πας σε γιατρο και μαλιστα πολυ συντομα!καλυτερα να πας και να μην εχεις τιποτα παρα να μην πας,να εχεις κατι τελικα και μετα να μετανιωνεις. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βακτηριακός μαρασμός (Pseudomonas solanacerum) Ο βακτηριακός μαρασμός είναι ασθένεια αγγειακή, που προκαλείται από το Pseudomonas solanacerum, ένα ραβδόμορφο βακτήριο, που πολλαπλασιάζεται και μετακινείται εύκολα μέσα από τους ξυληματικά αγγεία. Έτσι εμποδίζεται η μεταφορά νερού και θρεπτικών συστατικών και προκαλείται ο μαρασμός. Συμπτώματα: Το πρώτο σύμπτωμα είναι ελαφρός μαρασμός λίγων φύλλων. Απότομα όμως ο μαρασμός επηρεάζει ολόκληρο το φυτό. Σύνηθες είναι να εντοπίζονται πολλά γειτο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τι εννοεί θέματα μεταπτυχιακού?μήπως αναφέρεσαι σε κάποιο συγκεκριμένο μεταπτυχιακό για το οποίο για να γίνεις δεκτός πρέπει να δώσεις εξετάσεις? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Οι πιπεριές μαζι με τις μελιτζάνες, τις ντομάτες και τις πατάτες ανήκουν στην οικογένεια στρυχνοειδών (Solanaceae). Η επιστημονική τους ονομασία είναι Capsicum annuum. Οι πιπεριές υπάρχουν σε ποικίλα χρώματα (πράσινο, κίτρινο, πορτοκαλί, κόκκινο, μοβ, καφέ και μαύρο) και σε ποικιλία σχημάτων (σφαιρικό, κωνικό και μακρύ, τοματόμορφο). Η καυστικότητα των πιπεριών ποικίλει αναλόγως της περιεκτικότητάς τους σε μία ουσία που ονομάζεται καψαϊκίνη και μπορεί να είναι ήπια ως και πολύ καυτερή. ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αν οχι στο σουπερμάρκετ τότε σε.μαγαζιά με μπαχαρικά,ρηγανες και τέτοια. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Οι πιπεριές είναι έτοιμες για συγκομιδή όταν είναι σκληρές και μεγάλες. Αν όμως περιμένετε ακόμη περισσότερο, το φρούτο θα ωριμάσει επιπλέον και θα αλλάξει χρώμα σε κόκκινο, κίτρινο, καφέ ή μωβ. Η γλυκύτητα και η περιεκτικότητα σε βιταμίνη C αυξάνουν κατακόρυφα όταν η πιπεριά αλλάζει χρώμα. Αν όμως μαζεύετε τις πιπεριές είναι ακόμη πράσινες, τότε το φυτό θα παράγει περισσότερες πιπεριές. Η αναμενόμενη παραγωγή, αν και αυτό εξαρτάται και από την ποικλιία, είναι 5-10 μεγάλες πιπεριές ανά ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το χώμα θα πρέπει να είναι υγρό, αλλά προσοχή να μη λιμνάζει το νερό. Η ιδανική ύδρευση γίνεται με πότισμα σταγόνας Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το έδαφος που θα φυτεύσετε τις πιπεριές θα πρέπει να είναι πλούσιο σε ασβέστιο και φώσφορο. Γι' αυτό θα πρέπει να έχετε εμπλουτίσει το χώμα με λίπασμα που περιέχει ασβέστιο και φώσφορο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κομπόστ, κοπριά ή άλλα οργανικά λιπάσματα που θα βρείτε στο εμπόριο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Φασόλια Παπούδα Αμυνταίου – Σαλάτα με Πιπεριές Φλωρίνης Υλικά για 6 άτομα: 300 γρ. φασόλια Παπούδα, ¼ φλιτζάνι ελαιόλαδο ¼ φλιτζάνι ξίδι ¼ φλιτζάνι ψιλοκομμένο μαϊντανό 2 πιπεριές Φλωρίνης 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη 1 ξερό κρεμμύδι σε ροδέλες αλάτι, πιπέρι Εκτέλεση: Αφού βράσουμε τα φασόλια τα στραγγίζουμε και τα κρατάμε στην άκρη να κρυώσουν. Ψήνουμε στο γκριλ τις πιπεριές Φλωρίνης και τις ξεφλουδίζουμε. Ψιλοκόβουμε τον μαϊντανό, τις πιπεριές Φλωρίνη... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για 4 μερίδες: Για το χοιρινό: 1 κιλό χοιρινό μπούτι χωρίς κόκαλο κομμένο σε μερίδες 2 ξερά κρεμμύδια 2 σκελίδες σκόρδο 4 κλωναράκια σέλερι 4 καρότα 2 φλιτζάνια ντοματάκια κονκασέ 1 φλιτζάνι λευκό κρασί αλάτι πιπέρι Για τον πουρέ φασολιών: 4 φλιτζάνια φασόλια μέτρια Φαρσάλων βρασμένα 1 κουτ. του γλυκού πάπρικα 1 φλιτζάνι χλιαρός ζωμός κρέατος ή κοτόπουλου ελαιόλαδο ξίδι αλάτι ψιλοκομμένος μαϊνταν... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 149 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.