Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Τα αλμυρά εδέσματα κατέχουν μια εξαίρετη θέση στην Μεσογειακή διατροφή μας τα τυριά ,οι αλμυρές πίττες και ιδιαίτερα οι τηγανητές πατάτες. Έχω αδυν...
Απάντηση: κοιτα εχω κι εγω πιντσερ το οποιο προσφατα αντιμετωπισε προβλημα με το συκωτι του και γενικα πληροφορηθηκα αρκετα για τη διατροφη τους. γενικα να π...
Απάντηση: σε θερμοκηπιο ειναι?...
Απάντηση: υποθέτω εννοείς σε κρετικό... εκτός από κοτόπουλο και χοιρινό, έχει μπιφτέκι, κεμπαπ, λουκάνικο και κοτομπέικον (δούλευα ταμείο σε ψητοπωλείο, κα...
Απάντηση: 6 ωρες υπολογισε...
Απάντηση: γίνετε και με κοτοπουλο αλλα κανονοκά πρέπει να έχει κατσικάκι ή αρνάκι...
Απάντηση: Συστατικά:2 κούπες φασόλια ξηρά1 κούπα καλαμπόκι½ κόκκινη πιπεριά½ πράσινη πιπεριά¼ κίτρινη πιπεριά2 κουταλιές σούπας κρεμμύδι ψιλοκομμένο1 κουταλι...
Απάντηση: Είναι γνωστό ότι το τηγανητό ψάρι έχει υψηλό θερμιδικό περιεχόμενο, περιέχοντας μεγάλες ποσότητες λίπους και trans λιπαρών. Αυτό οφείλεται στη μεγά...
Απάντηση: Οι προτηγανισμένες πατάτες μπορεί να βλάπτουν σοβαρά την υγεία, επειδή έχουν περισσότερες πιθανότητες να περιέχουν υψηλά επίπεδα... καρκινογόνων χη...
Απάντηση: Οι ουσίες που περιέχονται μέσα στα φαγητά μας και οι οποίες πιθανόν να προκαλούν καρκίνο αποτελούν μια σημαντική πηγή ανησυχίας. Η αύξηση των πε...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

χοιρινη τηγανια με πιπεριες φλωρινης

Απάντηση: http://www.entertv.gr/article/314136/gyros- hoi...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: κοιτα γενικοτερα ειναι η αληθεια οτι δεν βγαινο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: τα τηγανιτα δεν ενδεικνυνται για μια σωστη διατ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Η γνωστή σε όλους μας πιπεριά δεν είναι μόνο ορ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Βακτηριακός μαρασμός (Pseudomonas solanacerum) ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Τι εννοεί θέματα μεταπτυχιακού?μήπως αναφέρεσαι...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Οι πιπεριές μαζι με τις μελιτζάνες, τις ντομάτε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Οι πιπεριές είναι έτοιμες για συγκομιδή όταν εί...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Το χώμα θα πρέπει να είναι υγρό, αλλά προσοχή ν...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Το έδαφος που θα φυτεύσετε τις πιπεριές θα πρέπ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Φασόλια Παπούδα Αμυνταίου – Σαλάτα με Πιπεριές...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά για 4 μερίδες: Για το χοιρινό: ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά για 4 μερίδες: 250 γραμμάρια γίγαν...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Φασόλια Παπούδα Αμυνταίου – Σαλάτα με Πιπεριές...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Μπορείτε να ξεκινήσετε τις πιπεριές, σπέρνοντας...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Η πιπεριά σπέρνεται σε παράλληλες γραμμές. Το κ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Απευθείας στον κήπο: Μπορείτε να σπείρετε σπόρο...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Γνωρίζει κανείς να μου πει ποια είναι η διαδικασία παρασκευής γύρου από χοιρινό για μαγαζί; Δηλαδή τι κρέας μπορώ να χρησιμοποιήσω και τον τρόπο μαριναρίσματος ή και οτιδήποτε άλλο tips.
Απάντηση:
http://www.entertv.gr/article/314136/gyros- hoirinos-spitikos-eykolos-kai-aplos-apo-ton- vaggeli-driska να σου πω την αλήθεια δεν έχω δοκιμάσει αλλά πιστέυω ότι ο λαιμός είναι το καλύτερο σημείο θα σου έλεγα για πανσέτα αλλά είναι πιο λιπαρή.καλό θα είναι να συμβουλευτείς και κανέναν χασάπι κατά προτίμηση απο τους παλιούς. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τις κάνατε ποτέ; Σας βγήκαν καλές; Όσες φορές τις έχω κάνει,κολάνε μεταξύ τους και κολάνε και στο στόμα.Δηλαδή καμμία σχέση με τις τηγανιτές που κάνουν χρουτσου-χρούτσου. Σκέφτομαι να κάνω μια τελευταία προσπάθεια οσωνούπω,αλλά αναρωτιέμαι αν ξέρετε τίποτα παραπάνω. Τι κάνω λάθος;Όπως ακριβώς το έχω βρει εδώ τις κάνω http://www.sintagespareas.gr/sintages/tiganites- patates-xoris-tipseis.html
Απάντηση:
κοιτα γενικοτερα ειναι η αληθεια οτι δεν βγαινουν και πλ πετυχημενες. για να μην κολανε βαλε μια λαδοκολα απο κατω. σαν τις τιγανητες παντως μην περιμενεις να βρεις! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
τα τηγανιτα δεν ενδεικνυνται για μια σωστη διατροφη... κ ναι παχαινουν περισσοτερο, οκ μια φορα στο τοσο δεν παθαινεις τιποτα αν φας τηγανιτα, αλλά μην το κανεις καθημερινα! μπορεις να μαγειρεψεις την μπριζολα σε αντικολλητικο τηγανι χωρις καθολου λαδι, μονο με το δικο της λιπος! :) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα αλμυρά εδέσματα κατέχουν μια εξαίρετη θέση στην Μεσογειακή διατροφή μας τα τυριά ,οι αλμυρές πίττες και ιδιαίτερα οι τηγανητές πατάτες. Έχω αδυναμία στις... τηγανητές πατάτες τι να κάνω; Πως μπορούμε να απολαύσουμε τις τηγανητές μας πατάτες ποιο υγιεινά; Ωστόσο, όσο νόστιμες κι αν είναι, οι τηγανητές πατάτες δεν θεωρούνται και από τα πιο υγιεινά εδέσματα, γιατί ο τρόπος παρασκευής τους μας επιβαρύνει με βλαβερές για την υγεία μας ουσίες που παράγονται κατά το τηγάνισμα, αλλά και με πολ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
κοιτα εχω κι εγω πιντσερ το οποιο προσφατα αντιμετωπισε προβλημα με το συκωτι του και γενικα πληροφορηθηκα αρκετα για τη διατροφη τους. γενικα να προσεχεις τι της δινεις, μην εχει πολλα λιπαρα και μην το παρακανεις με την ποσοτητα. μπορεις να την ταισεις που και που με ορισμενα φαγητα που τρως κι εσυ (κρεας, μακαρονια, αυγο,κλπ) αλλα μην το παρκανεις. και προπαντως καθολου γλυκα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
σε θερμοκηπιο ειναι? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
υποθέτω εννοείς σε κρετικό... εκτός από κοτόπουλο και χοιρινό, έχει μπιφτέκι, κεμπαπ, λουκάνικο και κοτομπέικον (δούλευα ταμείο σε ψητοπωλείο, και είμαι ενημερωμένη :P εκεί μάλιστα μπορούσες να βάλεις και κοντοσούβλι ή κοκορέτσι(!) αλλά δε νομίζω να γίνεται αυτό σε πολλά σουβλατζίδικα :P ) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
6 ωρες υπολογισε Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
γίνετε και με κοτοπουλο αλλα κανονοκά πρέπει να έχει κατσικάκι ή αρνάκι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά:2 κούπες φασόλια ξηρά1 κούπα καλαμπόκι½ κόκκινη πιπεριά½ πράσινη πιπεριά¼ κίτρινη πιπεριά2 κουταλιές σούπας κρεμμύδι ψιλοκομμένο1 κουταλιά σούπας ελαιόλαδο2 κουταλιές σούπας χυμός μήλου1 κουταλιά σούπας μπαλσάμικο2 τοματίνια1 φύλλο λάχανο¼ κουταλιάς γλυκού αλάτι1/8 κουταλιάς γλυκού μαύρο πιπέρι Οδηγίες:Βράστε τα φασόλια και το καλαμπόκι και αφήστε τα να κρυώσουν. Τοποθετήστε το φύλλο λάχανου στο πιάτο και από πάνω το μείγμα καλαμποκιού και φασολιών. Κόψτε τις πιπεριές και προσθέ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Είναι γνωστό ότι το τηγανητό ψάρι έχει υψηλό θερμιδικό περιεχόμενο, περιέχοντας μεγάλες ποσότητες λίπους και trans λιπαρών. Αυτό οφείλεται στη μεγάλη... προσρόφηση του τηγανισμένου λαδιού, από το αλεύρι που έχει χρησιμοποιηθεί στο ψάρι. Αν μάλιστα το λάδι έχει πολυτηγανιστεί, είναι ακόμη περισσότερο πλούσιο σε trans λιπαρά, τα οποία έχουν συνδεθεί με την αύξηση της κακής (LDL) χοληστερόλης και την μείωση της καλής (HDL) χοληστερόλης. Είναι τα είδη ψαριών που χρησιμοποιούν στα εστιατόρι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Οι προτηγανισμένες πατάτες μπορεί να βλάπτουν σοβαρά την υγεία, επειδή έχουν περισσότερες πιθανότητες να περιέχουν υψηλά επίπεδα... καρκινογόνων χημικών ουσιών, υποστηρίζουν Βρετανοί επιστήμονες. Όπως εξηγούν στην «Επιθεώρηση Γεωργικής & Διατροφικής Χημείας (JAFC), οι προτηγανισμένες πατάτες κόβονται σε μικρά κομμάτια, τηγανίζονται εν μέρει και καταψύχονται, με μία διαδικασία που τους επιτρέπει να είναι τραγανές στο εξωτερικό αλλά ωμές στο εσωτερικό τους. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζονται ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Οι ουσίες που περιέχονται μέσα στα φαγητά μας και οι οποίες πιθανόν να προκαλούν καρκίνο αποτελούν μια σημαντική πηγή ανησυχίας. Η αύξηση των περιστατικών καρκίνου οδηγεί σε μια έντονη αναζήτηση των παραγόντων που προκαλούν τις σοβαρές αυτές παθήσεις. Οι έρευνες για την αναζήτηση νοσηρών παραγόντων που περιέχονται μέσα στη διατροφή, έχουν εντατικοποιηθεί. Πρόσφατα μια βαρυσήμαντη ανακάλυψη, δημιούργησε ένα βαθύ προβληματισμό σε πολλές χώρες και διεθνείς οργανισμούς που μεριμνούν για ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η γνωστή σε όλους μας πιπεριά δεν είναι μόνο ορεκτικό και καρύκευμα. Παράλληλα, συνιστά πολύτιμο φάρμακο με ποικίλες ιδιότητες. Ιδιότητες: Η πιπεριά είναι διεγερτική, ερεθιστική και χωνευτική. Πιστεύεται δε, ότι ανοίγει και την όρεξη. Χρησιμοποιείται σαν φάρμακο κατά της άτονης δυσπεψίας. Βάμμα πιπεριάς σε σταγόνες είναι κατά του αλκοολισμού. Και αυτό γιατί το βάμμα, στο στομάχι του αλκοολικού δημιουργεί εφάμιλλο αίσθημα με αυτό του οινοπνεύματος. Εξωτερικά, η πιπεριά δημιουργεί, λόγω ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
καλο θα ηταν να πας σε γιατρο και μαλιστα πολυ συντομα!καλυτερα να πας και να μην εχεις τιποτα παρα να μην πας,να εχεις κατι τελικα και μετα να μετανιωνεις. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βακτηριακός μαρασμός (Pseudomonas solanacerum) Ο βακτηριακός μαρασμός είναι ασθένεια αγγειακή, που προκαλείται από το Pseudomonas solanacerum, ένα ραβδόμορφο βακτήριο, που πολλαπλασιάζεται και μετακινείται εύκολα μέσα από τους ξυληματικά αγγεία. Έτσι εμποδίζεται η μεταφορά νερού και θρεπτικών συστατικών και προκαλείται ο μαρασμός. Συμπτώματα: Το πρώτο σύμπτωμα είναι ελαφρός μαρασμός λίγων φύλλων. Απότομα όμως ο μαρασμός επηρεάζει ολόκληρο το φυτό. Σύνηθες είναι να εντοπίζονται πολλά γειτο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τι εννοεί θέματα μεταπτυχιακού?μήπως αναφέρεσαι σε κάποιο συγκεκριμένο μεταπτυχιακό για το οποίο για να γίνεις δεκτός πρέπει να δώσεις εξετάσεις? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Οι πιπεριές μαζι με τις μελιτζάνες, τις ντομάτες και τις πατάτες ανήκουν στην οικογένεια στρυχνοειδών (Solanaceae). Η επιστημονική τους ονομασία είναι Capsicum annuum. Οι πιπεριές υπάρχουν σε ποικίλα χρώματα (πράσινο, κίτρινο, πορτοκαλί, κόκκινο, μοβ, καφέ και μαύρο) και σε ποικιλία σχημάτων (σφαιρικό, κωνικό και μακρύ, τοματόμορφο). Η καυστικότητα των πιπεριών ποικίλει αναλόγως της περιεκτικότητάς τους σε μία ουσία που ονομάζεται καψαϊκίνη και μπορεί να είναι ήπια ως και πολύ καυτερή. ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αν οχι στο σουπερμάρκετ τότε σε.μαγαζιά με μπαχαρικά,ρηγανες και τέτοια. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Οι πιπεριές είναι έτοιμες για συγκομιδή όταν είναι σκληρές και μεγάλες. Αν όμως περιμένετε ακόμη περισσότερο, το φρούτο θα ωριμάσει επιπλέον και θα αλλάξει χρώμα σε κόκκινο, κίτρινο, καφέ ή μωβ. Η γλυκύτητα και η περιεκτικότητα σε βιταμίνη C αυξάνουν κατακόρυφα όταν η πιπεριά αλλάζει χρώμα. Αν όμως μαζεύετε τις πιπεριές είναι ακόμη πράσινες, τότε το φυτό θα παράγει περισσότερες πιπεριές. Η αναμενόμενη παραγωγή, αν και αυτό εξαρτάται και από την ποικλιία, είναι 5-10 μεγάλες πιπεριές ανά ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το χώμα θα πρέπει να είναι υγρό, αλλά προσοχή να μη λιμνάζει το νερό. Η ιδανική ύδρευση γίνεται με πότισμα σταγόνας Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το έδαφος που θα φυτεύσετε τις πιπεριές θα πρέπει να είναι πλούσιο σε ασβέστιο και φώσφορο. Γι' αυτό θα πρέπει να έχετε εμπλουτίσει το χώμα με λίπασμα που περιέχει ασβέστιο και φώσφορο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κομπόστ, κοπριά ή άλλα οργανικά λιπάσματα που θα βρείτε στο εμπόριο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Φασόλια Παπούδα Αμυνταίου – Σαλάτα με Πιπεριές Φλωρίνης Υλικά για 6 άτομα: 300 γρ. φασόλια Παπούδα, ¼ φλιτζάνι ελαιόλαδο ¼ φλιτζάνι ξίδι ¼ φλιτζάνι ψιλοκομμένο μαϊντανό 2 πιπεριές Φλωρίνης 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη 1 ξερό κρεμμύδι σε ροδέλες αλάτι, πιπέρι Εκτέλεση: Αφού βράσουμε τα φασόλια τα στραγγίζουμε και τα κρατάμε στην άκρη να κρυώσουν. Ψήνουμε στο γκριλ τις πιπεριές Φλωρίνης και τις ξεφλουδίζουμε. Ψιλοκόβουμε τον μαϊντανό, τις πιπεριές Φλωρίνη... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για 4 μερίδες: Για το χοιρινό: 1 κιλό χοιρινό μπούτι χωρίς κόκαλο κομμένο σε μερίδες 2 ξερά κρεμμύδια 2 σκελίδες σκόρδο 4 κλωναράκια σέλερι 4 καρότα 2 φλιτζάνια ντοματάκια κονκασέ 1 φλιτζάνι λευκό κρασί αλάτι πιπέρι Για τον πουρέ φασολιών: 4 φλιτζάνια φασόλια μέτρια Φαρσάλων βρασμένα 1 κουτ. του γλυκού πάπρικα 1 φλιτζάνι χλιαρός ζωμός κρέατος ή κοτόπουλου ελαιόλαδο ξίδι αλάτι ψιλοκομμένος μαϊνταν... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για 4 μερίδες: 250 γραμμάρια γίγαντες-ελέφαντες Πρεσπών 2 αβγά 2 φλιτζάνια γαλέτα 1 χούφτα φρέσκο θυμάρι από 1 κουταλιά του γλυκού κύμινο και πάπρικα λάδι για τηγάνισμα αλάτι 1 λεμόνι Εκτέλεση: Μουσκεύετε τους γίγαντες από το προηγούμενο βράδυ. Την επόμενη ημέρα τους βράζετε σε νερό χωρίς αλάτι για 1 ώρα. Οταν μαλακώσουν, τους κατεβάζετε από τη φωτιά και τους στραγγίζετε. Αφήνετε να κρυώσουν πριν τους πανάρετε. Χτυπάτε τα αβγά με το θυμά... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Φασόλια Παπούδα Αμυνταίου – Σαλάτα με Πιπεριές Φλωρίνης Υλικά για 6 άτομα: 300 γρ. φασόλια Παπούδα, ¼ φλιτζάνι ελαιόλαδο ¼ φλιτζάνι ξίδι ¼ φλιτζάνι ψιλοκομμένο μαϊντανό 2 πιπεριές Φλωρίνης 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη 1 ξερό κρεμμύδι σε ροδέλες αλάτι, πιπέρι Εκτέλεση: Αφού βράσουμε τα φασόλια τα στραγγίζουμε και τα κρατάμε στην άκρη να κρυώσουν. Ψήνουμε στο γκριλ τις πιπεριές Φλωρίνης και τις ξεφλουδίζουμε. Ψιλοκόβουμε τον μαϊντανό, τις πιπεριές Φλωρίνη... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μπορείτε να ξεκινήσετε τις πιπεριές, σπέρνοντας τους σπόρους σε σπορείο, 6 με 8 εβδομάδες πριν τα τελευταία κρύα. Πρακτικά αυτό σημαίνει αρχές με μέσα Μαρτίου. Το βάθος σποράς είναι περίπου 0,5 με 1 εκατοστό. Πρέπει όμως να φροντίσετε όμως ώστε το σπορείο να βρίσκεται σε ένα ζεστό μέρος. Το σπορείο πρέπει να έχει τουλάχιστον 24 βαθμούς Κελσίου, ώστε να βλαστήσουν οι σπόροι. Μπορεί να χρειαστεί να περιμένετε ακόμη και δύο εβδομάδες μέχρι να βλαστήσουν οι σπόροι και να δείτε τα φυτάκια... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η πιπεριά σπέρνεται σε παράλληλες γραμμές. Το κάθε φυτό πιπεριάς δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο. Έχουμε δύο αποστάσεις. Την απόσταση γραμμής από γραμμή και την απόσταση των φυτών επάνω στη γραμμή. Οι αποστάσεις γραμμής από γραμμή είναι μεταξύ 60 και 90 εκατοστών. Η απόσταση ανάμεσα στα φυτά στην ίδια γραμμή είναι από 30 έως 50 εκατοστά. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απευθείας στον κήπο: Μπορείτε να σπείρετε σπόρους πιπεριάς απευθείας στον κήπο τον Απρίλιο και Ιούνιο. Σε σπορείο: Μπορείτε να σπείρετε σπόρους πιπεριάς σε σπορείο, 6-8 εβδομάδες πριν τα τελευταία κρύα. Πρακτικά αυτό σημαίνει από τον Μάρτιο και μετά. Με έτοιμα σπορόφυτα: Μπορείτε να φυτέψετε έτοιμα σπορόφυτα πιπεριάς Απρίλιο και Μάιο. Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 148 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.