Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: η μοίρα κι ο καιρός το χαν ορίσει.... sml http:// www.youtube.com/ watch?v=Q0gFJecVnbM...
Απάντηση: Από το ένθετο 7 Μέρες TV "ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ" ΜΠΑΚΛΑΒΑΣ 1 κιλό φύλλο κρούστας 1/2 κιλό αμύγδαλα 1/2 κιλό καρύδια 1 φλυτζάνι φρυγανιά...
Απάντηση: http:// www.mageirikesdiadro mes.gr/recipes/ phlioritikos- mpaklabas-ths-mamas- moy.html http:// www.mageirikesdiadro mes.gr/recipes/ mpaklabas-me- taxin...
Απάντηση: ΥΛΙΚΑ (για ένα ρηχό ταψί τύπου σινί 60-65 εκ.) Για το φύλλο : 600 γραμμ. αλεύρι (ει δυνατόν από κίτρινο σκληρό σιτάρι) ½ φλιτζ. του καφέ ελα...
Απάντηση: Υλικά: 1 κουτί φύλλο κρούστας ηλιέλαιο Για την γέμιση: 2 ποτήρια αμύγδαλα αλεσμένα 1/3 ποτηριού ζάχαρη 1 κουταλιά κανέλα 3 κουταλιές...
Απάντηση: Μια καλή και εύκολη συνταγή για μπακλαβα είναι η εξής: ΥΛΙΚΑ για 6 άτομα 1/2 κιλό φύλλο Μπακλαβά. 350 γρ. Καρύδια χοντροκομμένα. 350 γρ. Βούτυρο...
Απάντηση: μου θυμιζει λιγο ερωτηση διαγωνισματος =Ρ...
Απάντηση: γαλακτομπουρεκο κανταιφι και μηλοπιταααααααααααα μιαμ μιαμ...
Απάντηση: στα super market...
Απάντηση: Μπορείς να βάλεις φρουκτόζη αντί για ζάχαρη!!...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

τον τροπο παρασκεβης γαι τουρκικο μπακλαβα

Απάντηση: γιαμ γιαμ http://www.sintagespareas.gr/sintages...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: http://www.sintagespareas.gr/sintages/ mpaklaba...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Γινεται σε στρογγυλο ταψι και κοβονται τα κομμα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Δεν ξέρω φίλη Βασιλική σε ποια θέση ψήνεις το γ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Δεν ξερω!Παντως ενα θα σου πω.Το μυστικο για να...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: χτυπας κρεμα γαλακτος και ζαχαρη μαζι
Απάντηση: Υλικα: 1 νεροποτηρο ζάχαρη 1 νεροπότηρο αλευρ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: 5 1/2 φλιτζ. αλεύρι 1 κουταλιά μαγιά ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: υλικα · 1 πακετο μπισκοτα τυπου πτι μπερ ·...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: εκμεκ! http://www.sintagespareas.gr/sintages/...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Συστατικά Για το παντεσπάνι: 4 αυγά 1 φλ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: με λιγο νισεστε η με περισσοτερο βρασιμο
Απάντηση: ΚΣυστατικά Bγαινουν 12 βαφλες[4 τριγωνα η κατηε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: σιγά μήν πας να πάρεις ειδικό σκεύος ! βάλε νε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: http://sintagoulis.gr/tag/%CF%84%CE%BF%CF%8D% CF...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ασπριζεις αμυγδαλα , βραζεις το συταρι και γλυκ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: την συνταγη που σου δινω την κανω πολυ συχνα τε...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
γιαμ γιαμ http://www.sintagespareas.gr/sintages/mpaklabas- me-elaiolado.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.sintagespareas.gr/sintages/ mpaklabas.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.sintagespareas.gr/sintages/mpaklabas- mono-me-karidia.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γινεται σε στρογγυλο ταψι και κοβονται τα κομματια διαγωνια. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
...η μοίρα κι ο καιρός το χαν ορίσει.... sml http://www.youtube.com/watch?v=Q0gFJecVnbM Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Από το ένθετο 7 Μέρες TV "ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ" ΜΠΑΚΛΑΒΑΣ 1 κιλό φύλλο κρούστας 1/2 κιλό αμύγδαλα 1/2 κιλό καρύδια 1 φλυτζάνι φρυγανιά 1 φλυτζάνι αραβοσιτέλαιο 1/2 κουταλάκι γλ. κανέλα 1/2 κουταλάκι γλ. γαρίφαλο 1 πρέζα μοσχοκάρυδο 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη 1 & 1/2 φλυτζάνι βούτυρο λιωμένο Για το σιρόπι: 1.200 γραμμ. ζάχαρη 4 ποτήρια νερό 1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμόνι 1/2 κουταλάκι γλ. ξινό ΕΚΤΕΛΕΣΗ Στρώνουμε 7 φύλλα και τα λαδώνουμε. Στη συνέχεια ρί... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.mageirikesdiadromes.gr/recipes/ phlioritikos-mpaklabas-ths-mamas-moy.html http://www.mageirikesdiadromes.gr/recipes/ mpaklabas-me-taxini-kai-karydi.html http://www.mageirikesdiadromes.gr/recipes/ gianniotikos-mpaklabas.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΥΛΙΚΑ (για ένα ρηχό ταψί τύπου σινί 60-65 εκ.) Για το φύλλο : 600 γραμμ. αλεύρι (ει δυνατόν από κίτρινο σκληρό σιτάρι) ½ φλιτζ. του καφέ ελαιόλαδο ραφινέ 1 κουτ. σουπ. βούτυρο γάλακτος 110 ml γάλα 110 ml νερό 1 αβγό 2 φλιτζ. τσαγ. νισεστέ ή ρυζάλευρο Για τη γέμιση: 400 γραμμ. φιστίκια Αιγίνης γλυκά ( τα μισά ψιλοτριμμένα και τα μισά χοντροκοπανισμένα Μίγμα για το άλειμμα των φύλλων: 300 γραμμ. φρέσκο βούτυρο αγελαδινό ή πρόβειο 100 γραμμ. μαργαρίνη 6 κουτ. σουπ. ... Διαβάστε περισσότερα...
τι υλικα θελει για να κανεις μπακλαβα;
Απάντηση:
Υλικά: 1 κουτί φύλλο κρούστας ηλιέλαιο Για την γέμιση: 2 ποτήρια αμύγδαλα αλεσμένα 1/3 ποτηριού ζάχαρη 1 κουταλιά κανέλα 3 κουταλιές ανθόνερο Για το σιρόπι: 3 ποτήρια νερό 3 ποτήρια ζάχαρη 3 ξυλάκια κανέλλας 4-5 σταγόνες λεμόνι Διαβάστε περισσότερα...
Ξέρετε καμμιά καλή συνταγή για μπακλαβά;
Απάντηση:
Μια καλή και εύκολη συνταγή για μπακλαβα είναι η εξής: ΥΛΙΚΑ για 6 άτομα 1/2 κιλό φύλλο Μπακλαβά. 350 γρ. Καρύδια χοντροκομμένα. 350 γρ. Βούτυρο. 2 κ. κ. κανέλα σκόνη. ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ 400 γρ. Νερό. 800 γρ. Ζάχαρη. ΕΚΤΕΛΕΣΗ Βουτυρώνουμε ένα μικρό ταψάκι και στρώνουμε την μισή ποσότητα φύλλων βουτυρώνοντας τα ένα ένα χωριστά. Στρώνουμε το μίγμα καρυδιών και κανέλας και προσθέτουμε τα υπόλοιπα φύλλα βουτυρώνοντας με τον ίδιο τρόπο. Χαράζουμε με μυτερό μαχαίρι ρόμβους ή παραλληλόγραμμα στην επι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μου θυμιζει λιγο ερωτηση διαγωνισματος =Ρ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
γαλακτομπουρεκο κανταιφι και μηλοπιταααααααααααα μιαμ μιαμ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Μπορείς να βάλεις φρουκτόζη αντί για ζάχαρη!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν ξέρω φίλη Βασιλική σε ποια θέση ψήνεις το γαλακτομπούρεκο, εκείνο που ξέρω είναι οτι εγω το τρώω σε όποια θέση και αν ψήθηκε. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν ξερω!Παντως ενα θα σου πω.Το μυστικο για να σου πετυχει το παγωτο,χωρις να πιασει κρυσταλλακια ειναι αφου βαλεις το παγωτο στην καταψυξη,μετα απο 1 ωρα να το βγαλεις και να το ξαναχτυπησεις με το μιξερ για 4λεπτα!!!Δοκιμασε το και θα με θυμηθεις! Διαβάστε περισσότερα...
τι υλικα χρειαζομαι για να φτιαξω σαντιγυ
Απάντηση:
χτυπας κρεμα γαλακτος και ζαχαρη μαζι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικα: 1 νεροποτηρο ζάχαρη 1 νεροπότηρο αλευρι 1 1/2 φλυτζάνι βουτηρο 2 νεροπότηρα καρύδα 5 αυγά μισό κουταλάκι μπεικιν λίγο λεμόνι Εκτελεση: Χτυπάμε το βούτηρο με τη ζάχαρη. Ρίχνουμε τους κροκους. Στη συνέχεια ρίχνουμε το λεμόνι, την καρύδα και το αλευρι λιγο-λιγο μαζι με το μπεικιν. Τέλος κανουμε τη μαρεγκα απο τα 5 απράδια και την βαζουμε κι αυτην στο μειγμα. Ψήνουμε σε βουτηροαλευρωμένη φορμα στους 180 βαθμούς για 30 λεπτα περιπου. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
5 1/2 φλιτζ. αλεύρι 1 κουταλιά μαγιά 1 φλιτζ. χλιαρό νερό για τη μαγιά χλιαρό νερό όσο πάρει για την ζύμη 1 κουταλάκι αλάτι λάδι για τηγάνισμα Σιρόπι: 2 φλιτζ. ζάχαρη 1 φλιτζ. μέλι 1 φλιτζ. νερό κανέλλα Κοσκινίζουμε το αλεύρι και του προσθέτουμε το αλάτι. Διαλύουμε την μαγιά στο νερό και περιμένουμε 10-15 λεπτά. Κάνουμε ένα λάκκο στη μέση του αλευριού και ρίχνουμε εκεί τη μαγιά. Ανακατεύουμε και σιγά-σιγά ρίχνουμε νερό μέχρι να γί... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ατομικο προφιτερολ με βαση απο μπισκοτα (οτι ειδους)
Απάντηση:
υλικα · 1 πακετο μπισκοτα τυπου πτι μπερ · 4 μηλα · 1 κουπα τριμμενο ινδοκαρυδο · 3 κουταλιες της σουπας αχνη ζαχαρη · 1 φακελο πουτιγκα με γευση σοκολατα · 2 ½ ποτηρια γαλα · 2 κουταλιες ζαχαρη · 50γρ σοκολατα κουβερτουρα · σαντιγι για το γαρνιρισμα εκτελεση φτιαχνουμε την πουτιγκα με το γαλα, τη ζαχαρη και τη σοκολατα συμφωνα με τις οδηγιες στη συσκευασια. μολις πηξει, ακουμπαμε στην επιφανεια της ενα κομματι μεμβρανη για να μην κανει πετσα και την αφηνουμε να κρυωσει λιγο.... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εκμεκ! http://www.sintagespareas.gr/sintages/ekmek-me- mpagiatiko-tsoureki.html Διαβάστε περισσότερα...
Συνταγή για ρολό με μερέντα;
Απάντηση:
Συστατικά Για το παντεσπάνι: 4 αυγά 1 φλ. αλεύρι 1 φλ. ζάχαρη 1 βανίλια 1/2 κ.σ. μπέικιν πάουντερ 2 κ.σ. νερό βρύσης λαδόκολα μερέντα Οδηγίες Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για το παντεσπάνι με το μίξερ για λίγα λεπτά Παίρνουμε ένα ταψί παραλληλόγραμο περίπου 50Χ25, το βουτυρώνουμε και βάζουμε από πάνω τη λαδόκολα, να κολλήσει στο ταψί. Ρίχνουμε το μείγμα και βάζουμε το ταψί στο φούρνο, αφού πρώτα τον προθερμάνουμε στους 180° (μόνο αντιστάσεις). Το αφήνουμε για 20' για ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
με λιγο νισεστε η με περισσοτερο βρασιμο Διαβάστε περισσότερα...
ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΒΑΦΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΥΝΤΑΓΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΛΗ ...
Απάντηση:
ΚΣυστατικά Bγαινουν 12 βαφλες[4 τριγωνα η κατηε μια x 12] 400 γρ. αλεύρι 150 γρ. ζάχαρη 150 γρ. μαργαρίνη 600 ml γάλα 2 /3 αβγά 1.1/2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ 1.1/2 κ.γ. βανίλια Οδηγίες Ανακατέψτε όλα τα στερεά υλικά σε ένα μπολ. Προσθέστε το γάλα και το βούτυρο λιωμένο. Ανακατέψτε καλά. Προσθέστε τα αβγά στο τέλος. Αφήστε τον χυλό να σταθεί για μισή ώρα. Ψήστε τις βάφλες σε ειδική ψηστιέρα (βαφλιέρα) και σερβίρετε με κρέμα σαντιγύ/μαρμελάδα τις αρεσκείας σας. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
σιγά μήν πας να πάρεις ειδικό σκεύος ! βάλε νερό σε ένα κατσαρολάκι,βάλτο στο μάτι της κουζίνας και μέσα σε αυτό ένα μικρότερο κατσαρολάκι με το υλικό που θέλεις να λειώσει (πχ σοκολάτα κουβερτούρα). Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://sintagoulis.gr/tag/%CF%84%CE%BF%CF%8D%CF% 81%CF%84%CE%B1+%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE% AD%CE%BB%CE%B1?stags=1&adv=1 ΙΣΩΣ ΑΝ ΔΕΙΣ ΕΔΩ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ασπριζεις αμυγδαλα , βραζεις το συταρι και γλυκανισο στο νερο το ιδιο και σησαμι οση ποσοτητα θελεις παντα αλλα να μην ειναι παρα πολλη το σησαμι και καθαριζεις ροβια και πλενεις και σταφιδια και τα βαζεις ολα μαζι και τα ανακατευεις φυσικά στραγγισμενα χωρις καθολου νερο. Μετα οταν τα τρως για να ειναι ποιο νοστιμα τους βαζεις και λιγο ζαχαρη αχνη. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
χαχαχαχα χΔ λολ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
την συνταγη που σου δινω την κανω πολυ συχνα τελευταια.. ειναι πολυ ευκολη συνταγη. αυτο που πρεπει ομως να προσεξεις ειναι το ψησιμο! αν το ψησεις εστω κ λιγο παραπανω θα σ βγει κεικ! για τα υλικα χρειαζεσαι: 400 γρ σοκολατα( οτι σου αρεσει..) 2 κουπες αλευρι που φουσκωνει μονο του, 2 βανιλιες, 4 αυγα, 1κ.γ μπεικ παουντερ, 260 γρ βιταμ 1 κουπα ζαχαρη (οταν το κανω με κουβερτουρες μαυρες μονο βαζω λιγη παρπανω..) λιωνεις το βιταμ με τις σοκολατες(σε μπεν μαρι ή αλλιως σ ενα κατσαρολακι σε ... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 27 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.