Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Γινεται σε στρογγυλο ταψι και κοβονται τα κομματια διαγωνια...
Απάντηση: η μοίρα κι ο καιρός το χαν ορίσει.... sml http:// www.youtube.com/ watch?v=Q0gFJecVnbM...
Απάντηση: Από το ένθετο 7 Μέρες TV "ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ" ΜΠΑΚΛΑΒΑΣ 1 κιλό φύλλο κρούστας 1/2 κιλό αμύγδαλα 1/2 κιλό καρύδια 1 φλυτζάνι φρυγανιά...
Απάντηση: http:// www.mageirikesdiadro mes.gr/recipes/ phlioritikos- mpaklabas-ths-mamas- moy.html http:// www.mageirikesdiadro mes.gr/recipes/ mpaklabas-me- taxin...
Απάντηση: ΥΛΙΚΑ (για ένα ρηχό ταψί τύπου σινί 60-65 εκ.) Για το φύλλο : 600 γραμμ. αλεύρι (ει δυνατόν από κίτρινο σκληρό σιτάρι) ½ φλιτζ. του καφέ ελα...
Απάντηση: Υλικά: 1 κουτί φύλλο κρούστας ηλιέλαιο Για την γέμιση: 2 ποτήρια αμύγδαλα αλεσμένα 1/3 ποτηριού ζάχαρη 1 κουταλιά κανέλα 3 κουταλιές...
Απάντηση: Μια καλή και εύκολη συνταγή για μπακλαβα είναι η εξής: ΥΛΙΚΑ για 6 άτομα 1/2 κιλό φύλλο Μπακλαβά. 350 γρ. Καρύδια χοντροκομμένα. 350 γρ. Βούτυρο...
Απάντηση: Αν δεν κάνω λάθος ,τις Κυριακές στην Θεσσαλονίκη τα 70% τουλάχιστον ανοιχτά είναι...
Απάντηση: αμα τη μαθεις τη θελω κ γω!!!...
Απάντηση: Sweet alchemy by Stelios Parliaros Ηροδοτου 24 Κολωνακι 210 7240205...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

τον τροπο παρασκεβης γαι τουρκικο μπακλαβα

Απάντηση: γιαμ γιαμ http://www.sintagespareas.gr/sintages...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: http://www.sintagespareas.gr/sintages/ mpaklaba...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Για να φουσκώσει το κέικ χρησιμοποιούμε αλεύρι...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Αλείφουμε τη φόρμα με λίγο νερό και τοποθετούμ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: καλυτερα με αλευρι...ειναι πιο ωραιος.. :P
Απάντηση: Σοκολάτα <3
Απάντηση: μπες http://sintagoulis.gr/
Απάντηση: Ένας απλός χυλός είναι η βάση για τις κρέπες. Α...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά 1 κιλό αλεύρι μπλε (για όλες της χρίσης...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Θα χρειαστείς 40 σουδάκια μικρά, 1 1/2 κούπα γά...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 °C. Αλείφου...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Λίγο είναι ! Πολύ λίγο ! Κανείς δεν μπορεί να φ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: οτι ωρα ανοιγουν κ τα αλλα ζαχαροπλαστεια
Απάντηση: Ετοιμάζουμε πρώτα τη ζύμη: Ρίχνουμε το αλεύρι...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: χαχαχα καλο μου θυμιζει ανεκδοτο δυστυχως σοβαρ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Σε μία φαρδιά λεκάνη ρίχνουμε τη φρυγανιά, τη ζ...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
πετα το και φτιαξε καινουριο με σωστο σιρωπι αυτη τη φορα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
γιαμ γιαμ http://www.sintagespareas.gr/sintages/mpaklabas- me-elaiolado.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.sintagespareas.gr/sintages/ mpaklabas.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.sintagespareas.gr/sintages/mpaklabas- mono-me-karidia.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γινεται σε στρογγυλο ταψι και κοβονται τα κομματια διαγωνια. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
...η μοίρα κι ο καιρός το χαν ορίσει.... sml http://www.youtube.com/watch?v=Q0gFJecVnbM Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Από το ένθετο 7 Μέρες TV "ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ" ΜΠΑΚΛΑΒΑΣ 1 κιλό φύλλο κρούστας 1/2 κιλό αμύγδαλα 1/2 κιλό καρύδια 1 φλυτζάνι φρυγανιά 1 φλυτζάνι αραβοσιτέλαιο 1/2 κουταλάκι γλ. κανέλα 1/2 κουταλάκι γλ. γαρίφαλο 1 πρέζα μοσχοκάρυδο 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη 1 & 1/2 φλυτζάνι βούτυρο λιωμένο Για το σιρόπι: 1.200 γραμμ. ζάχαρη 4 ποτήρια νερό 1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμόνι 1/2 κουταλάκι γλ. ξινό ΕΚΤΕΛΕΣΗ Στρώνουμε 7 φύλλα και τα λαδώνουμε. Στη συνέχεια ρί... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.mageirikesdiadromes.gr/recipes/ phlioritikos-mpaklabas-ths-mamas-moy.html http://www.mageirikesdiadromes.gr/recipes/ mpaklabas-me-taxini-kai-karydi.html http://www.mageirikesdiadromes.gr/recipes/ gianniotikos-mpaklabas.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΥΛΙΚΑ (για ένα ρηχό ταψί τύπου σινί 60-65 εκ.) Για το φύλλο : 600 γραμμ. αλεύρι (ει δυνατόν από κίτρινο σκληρό σιτάρι) ½ φλιτζ. του καφέ ελαιόλαδο ραφινέ 1 κουτ. σουπ. βούτυρο γάλακτος 110 ml γάλα 110 ml νερό 1 αβγό 2 φλιτζ. τσαγ. νισεστέ ή ρυζάλευρο Για τη γέμιση: 400 γραμμ. φιστίκια Αιγίνης γλυκά ( τα μισά ψιλοτριμμένα και τα μισά χοντροκοπανισμένα Μίγμα για το άλειμμα των φύλλων: 300 γραμμ. φρέσκο βούτυρο αγελαδινό ή πρόβειο 100 γραμμ. μαργαρίνη 6 κουτ. σουπ. ... Διαβάστε περισσότερα...
τι υλικα θελει για να κανεις μπακλαβα;
Απάντηση:
Υλικά: 1 κουτί φύλλο κρούστας ηλιέλαιο Για την γέμιση: 2 ποτήρια αμύγδαλα αλεσμένα 1/3 ποτηριού ζάχαρη 1 κουταλιά κανέλα 3 κουταλιές ανθόνερο Για το σιρόπι: 3 ποτήρια νερό 3 ποτήρια ζάχαρη 3 ξυλάκια κανέλλας 4-5 σταγόνες λεμόνι Διαβάστε περισσότερα...
Ξέρετε καμμιά καλή συνταγή για μπακλαβά;
Απάντηση:
Μια καλή και εύκολη συνταγή για μπακλαβα είναι η εξής: ΥΛΙΚΑ για 6 άτομα 1/2 κιλό φύλλο Μπακλαβά. 350 γρ. Καρύδια χοντροκομμένα. 350 γρ. Βούτυρο. 2 κ. κ. κανέλα σκόνη. ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ 400 γρ. Νερό. 800 γρ. Ζάχαρη. ΕΚΤΕΛΕΣΗ Βουτυρώνουμε ένα μικρό ταψάκι και στρώνουμε την μισή ποσότητα φύλλων βουτυρώνοντας τα ένα ένα χωριστά. Στρώνουμε το μίγμα καρυδιών και κανέλας και προσθέτουμε τα υπόλοιπα φύλλα βουτυρώνοντας με τον ίδιο τρόπο. Χαράζουμε με μυτερό μαχαίρι ρόμβους ή παραλληλόγραμμα στην επι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αν δεν κάνω λάθος ,τις Κυριακές στην Θεσσαλονίκη τα 70% τουλάχιστον ανοιχτά είναι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αμα τη μαθεις τη θελω κ γω!!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Sweet alchemy by Stelios Parliaros Ηροδοτου 24 Κολωνακι 210 7240205 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Για να φουσκώσει το κέικ χρησιμοποιούμε αλεύρι που φουσκώνει μόνο του ή αλεύρι για όλες τις χρήσεις προσθέτωντας μπέικιν πάουντερ ή σόδα ή αμμωνία, ανάλογα. Επίσης, δεν πρέπει να ανοίγουμε κάθε τόσο τον φούρνο μας, τουλάχιστον μετά τη μισή ώρα με 40 λεπτά δοκιμάζουμε αν έγινε, αν και συνηθως χρειάζεται 50 λεπτά με 1 ώρα ψησιμο. Κάτι δεν κάνεις σωστά. Με περισσότερες πληροφορίες ίσως βοηθήσω. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αλείφουμε τη φόρμα με λίγο νερό και τοποθετούμε τη μεμβράνη στο εσωτερικό. Κατόπιν βάζουμε λευκή σοκολάτα σε μπεν μαρί για να λιώσει καλά και ανακατεύουμε. Παίρνουμε το Flora με βούτυρο και κόβουμε σε μικρά κομματάκια. Στην αρχή ρίχνουμε τη μισή ποσότητα και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να λιώσει. Αφού λιώσει η σοκολάτα με το Flora, ρίχνουμε το ζαχαρούχο γάλα και την υπόλοιπη ποσότητα από το Flora με βούτυρο και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει καλά. Το μίγμα θα αποκτήσει όμορφη υφή. Το βγάζ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
καλυτερα με αλευρι...ειναι πιο ωραιος.. :P Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
τι υλικα χρειαζονται
Απάντηση:
μπες http://sintagoulis.gr/ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ένας απλός χυλός είναι η βάση για τις κρέπες. Αλλά είναι ο τρόπος που μαγειρεύονται και η διαφορετική γέμιση που μπαίνει στο καθένα απ' αυτά που τα κάνει να ξεχωρίζουν μεταξύ τους. Οι κρέπες πρέπει να είναι πολύ λεπτές, έτσι ώστε να τυλίγονται εύκολα σε ρολό, με μια αλμυρή ή γλυκιά γέμιση. Η ετοιμασία του χυλού για τις κρέπες είναι εύκολη, αλλά το τηγάνισμά τους πολύ πιο δύσκολο. Για τις κρέπες θα χρειαστείτε ένα τηγάνι διαμέτρου 15 εκατοστών ή ένα ειδικό τηγανάκι για κρέπες που είναι λίγ... Διαβάστε περισσότερα...
συνταγη για τσουρεκι με καστανο
Απάντηση:
Υλικά 1 κιλό αλεύρι μπλε (για όλες της χρίσης ) 1 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη +2 κουταλιές 1 πρεζα αλάτι 2 αυγά Μισό βιταμ 1 πρεζα αλάτι 3 βανίλιες 2 φακελάκια ξερή μαγιά 2 ποτήρια γάλα (όσο πάρει) Για την γέμιση εγώ βάζω κομμένα κάστανα βουτηγμένα σε μαύρη σοκολάτα. Μπορούμε να βάλουμε μερεντα ,σταφίδες η ότι αρέσει στο καθένα . Εκτέλεση Βάζουμε το αλεύρι σε λεκάνη και κάνουμε μια λακουβιτσα και ρίχνουμε το μισό ποτήρι το γάλα χλιαρό που μέσα έχουμε διαλειση τη μαγιά και της 2... Διαβάστε περισσότερα...
Μια καλή συνταγή για προφιτερόλ παρακαλώ με λεπτομέρειες γιατί δε τα καταφέρνω και πολύ καλά στα γλυκά!
Απάντηση:
Θα χρειαστείς 40 σουδάκια μικρά, 1 1/2 κούπα γάλα, 4 κουταλιές κορν φλάουρ, 1/2 κούπα ζάχαρη, 5 κροκάδια, 250 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα, 2 κουταλιές κονιάκ ή λίγη βανίλια, 500 γρ. σαντιγύ. Ο χρόνος προετοιμασίας είναι 45 λεπτά. Βράστε το γάλα. Ανακατέψτε σε κατσαρόλα το κορν φλάουρ με τη ζάχαρη και τα κροκάδια. Ρίξτε μονομιάς το γάλα ανακατεύοντας ζωηρά και βράστε την κρέμα σε χαμηλή φωτιά ή σε μπεν μαρί, να πήξει. Ρίξτε την κουβερτούρα σε κομματάκια μέσα στην κρέμα κι ανακατέψτε τη να λιώσει... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αααχχχχ.....γιατί να μη μπορουμε να φαμε σοκολατα χωρις περιορισμους??? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 °C. Αλείφουμε με λίγο Flora τα φορμάκια, που θα χρησιμοποιήσουμε και τα πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι. (Αν θέλουμε χρησιμοποιούμε ειδικά χαρτάκια – θήκες). Ανακατεύουμε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ, τη βανίλια και το αλάτι. Ρίχνουμε το Flora με τη ζάχαρη στο μπολ του μίξερ και τα χτυπάμε για λίγο, μέχρι να λιώσει καλά η ζάχαρη και να αφρατέψει το μίγμα. Προσθέτουμε τα ασπράδια, το ξινόγαλο, τον παπαρουνόσπορο (εάν βάλουμε) και τον χυμό λεμονιού και τα χτυ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Λίγο είναι ! Πολύ λίγο ! Κανείς δεν μπορεί να φάει τόσο ! Διαβάστε περισσότερα...
τι ωρα ανοιγουν τα max perry
Απάντηση:
οτι ωρα ανοιγουν κ τα αλλα ζαχαροπλαστεια Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ετοιμάζουμε πρώτα τη ζύμη: Ρίχνουμε το αλεύρι και το κακάο σε βαθύ μπολ. Κάνουμε μια λακκούβα στο κέντρο και προσθέτουμε τα κυβάκια του Flora, το αυγό, τη ζάχαρη και το αλάτι. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Αν χρειαστεί προσθέτουμε και το νερό. Πλάθουμε τη ζύμη σε μπάλα, την τυλίγουμε με μεμβράνη και την αφήνουμε στο ψυγείο για ½ ώρα τουλάχιστον. Στη συνέχεια την ανοίγουμε σε λεπτό φύλλο και την απλώνουμε σε φόρμα τάρτας, φροντίζοντας να ανεβαίνει και στα πλαϊνά τοιχώμα... Διαβάστε περισσότερα...
πρώτα τα κακά νέα...λένε ότι σε κανά χρόνο η σοκολάτα θα γίνει εξαιρετικά σπάνια, (οχχιιιιιι!!!!!!), άρα και πιο ακριβή, αλλά δεν έχω καταφέρει να μάθω τον πραγματικό λόγο (λόγω της μεγάλης ζήτησης ή λόγω του ότι είναι ανίκανοι να κάνουν σωστή διαχείριση κακαόδεντρου..;) και τα καλά νέα είναι ότι αν τρως συστηματικά σοκολάτα, έχω διαβάσει, δεν παχαίνεις εύκολα από αυτήν, όσο αν δεν τρως. αν τρως κάθε μέρα από λίγη, ο οργανισμός σου τη συνηθίζει και δεν παχαίνεις.(κι ένα αποδεικτικό στοιχείο...
Απάντηση:
χαχαχα καλο μου θυμιζει ανεκδοτο δυστυχως σοβαρολογεις απο οσο καταλαβα.ειναι ο σωματοτυπος σου τετοιος που δεν παχαινεις οτι και να φας και η σοκολατα απο μονη της δεν νομιζω να μπορει να σε παχυνει τοσσο πολυ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε μία φαρδιά λεκάνη ρίχνουμε τη φρυγανιά, τη ζάχαρη άχνη και το λιωμένο Flora Soft με βούτυρο καθώς και τη βανιλέτα. Ζυμώνουμε και φτιάχνουμε τη βάση του cheese cake. Σε ρηχό ταψάκι βάζουμε μία λαδόκολλα και πάνω της βάζουμε ένα τσέρκι με ύψος 6-8 εκατοστά και με διάμετρο 28 εκατοστά. Παίρνουμε τη ζύμη της βάσης και την τοποθετούμε πιέζοντάς τη μέσα στο τσέρκι και σε όλη την εσωτερική πλευρά. Με το σκουπ βγάζουμε μπάλες από παγωτό και τις ρίχνουμε σε μία λεκάνη. Μαλακώνουμε την κρέμα τυ... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 60 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.