Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Αμα εχεις διαροια,βαλε σε ενα ποτηρακι μισο λεμονι με τρεις κουταλιες του γλυκου ελληνικο καφε,πιεστο.Θα κοπει!Δουλευει!...
Απάντηση: ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΣΤΙΦΑΔΟ ΕΠΙΣΗΣ ΝΟΣΤΙΜΟΤΑΤΑ ΒΡΑΣΤΗ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ(ΚΡΕΜΥΔΙ ΠΑΤΑΤΑ ΚΑΡΟΤΟ ΣΕΛΙΝΟ) ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ...
Απάντηση: 1 μεγάλο λαυράκι γύρω στο 1.5 κιλό 4 πατάτες 1-2 κρεμμύδια 2 καρότα 3 κλωνάρια σέλινο 1 φύλλο δάφνης ή ένα κλωνάρι μαϊντανό 2 λεμόνια 1 αυγό...
Απάντηση: 800 γρ. φρέσκα φασολάκια καθαρισμένα 1/2 κούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 1 μεγάλο κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές φέτες 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμέν...
Απάντηση: για 4 άτομα 4 φιλέτα φρέσκου σολομού 3 λεμόνια 200 ml λευκό ξηρό κρασί αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι Για τη σάλτσα: 100 γραμμ. αγελαδινό...
Απάντηση: Υλικά 3 στήθη κοτόπουλο με την πέτσα τους (τους έχεις αφαιρέσει το κόκαλο και τα χεις χτυπήσει με το σφυράκι της κουζίνας ή ένα γουδοχέρι να πλα...
Απάντηση: http://greekcook.gr/ syntages/ splina_mosxarisia_ge misti εγω οχι αλλα δες εδω...
Απάντηση: Βαζεις νερο στην κατσαρολα και αφου βρασει ριχνεις το ρυζι και οταν θα εχει βρασει(μετα απο 15 λεπτα περιπου) το σουρωνεις στο σουρωτηρι,το ξαναβαζ...
Απάντηση: Μπορεις να το κανεις λεμονατο-λαδοριγανη που ειναι καταπληκτικο με πατατες.Επισηςε κοκκινιστο με μακαρονια ή ρυζι...
Απάντηση: Τηγανιτα θα ειναι πολυ νοστιμα...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

τι να μαγειρεψω σημερα

Απάντηση: γδαρμένη...
Απάντηση: Με κοκορα η και με κοτοπουλο κοκκινιστα, το ιδι...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Πέστροφα στο κάρβουνο, στον ατμό, πλακί και άλλ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς να μαγειρέψετε νόστιμ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: αγκιναρες - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: 300 γρ. σπαγγέτι ή πέννες 100 γρ. μπέικον σε λ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ειναι ενα απλο και ευκολο φαγητο.Βαζεις στην κα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Εγω οσες φορες μαγειρεψα κατι επισημο δεν εκανα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ΥΛΙΚΑ: 2 λίτρα πληρες γάλα 250γρ σιμιγδάλι ψι...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: συνταγή μαγειρικής για την αυθεντική σπεσιαλιτέ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: γεμιστα
Απάντηση: Κρητικός ακούγεσαι. Όπως θα μαγείρευες χοιρινό...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: πωσ να μαγειρεψω σπληνα μοσχαριου
Απάντηση: Χοιρινό μπούτι στο φούρνο με πατατούλες και μπρ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ΒΕΒΑΙΩΣ ! ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΦΑΓΗΤΟ ΕΙΝΑΙ (Π.Χ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: εγώ συνήθως χρησιμοπιο νουά αλά μπόρις να βάλης...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: οποιοδήποτε κρέας η ψάρι απλά βραστό.

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
Απάντηση:
Με κοκορα η και με κοτοπουλο κοκκινιστα, το ιδιο ειναι για εμενα αν με ρωτας! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πέστροφα στο κάρβουνο, στον ατμό, πλακί και άλλα - http://www.syntagh.gr Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς να μαγειρέψετε νόστιμα φαγητά χρησιμοποιώντας σκόρδο; Η δυνατή του γεύση το κάνει ιδιαίτερο και αν βάλετε πολύ, το φαγητό ή θα παραείναι πικάντικο ή πολύ απλά, θα καταστραφεί. Από την άλλη αν βάλετε πολύ λίγο, η γεύση του θα χαθεί στη συνταγή και η γεύση του φαγητού θα είναι «φτωχή». Ευτυχώς υπάρχουν μερικοί απλοί κανόνες για να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις γευστικές ιδιότητες του σκόρδου. Δώστε προσοχή στη δοσολογία Αν χρησιμοποιείτε φρέσκο σκόρδο, το μυστι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αμα εχεις διαροια,βαλε σε ενα ποτηρακι μισο λεμονι με τρεις κουταλιες του γλυκου ελληνικο καφε,πιεστο.Θα κοπει!Δουλευει! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΣΤΙΦΑΔΟ ΕΠΙΣΗΣ ΝΟΣΤΙΜΟΤΑΤΑ ΒΡΑΣΤΗ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ(ΚΡΕΜΥΔΙ ΠΑΤΑΤΑ ΚΑΡΟΤΟ ΣΕΛΙΝΟ) ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1 μεγάλο λαυράκι γύρω στο 1.5 κιλό 4 πατάτες 1-2 κρεμμύδια 2 καρότα 3 κλωνάρια σέλινο 1 φύλλο δάφνης ή ένα κλωνάρι μαϊντανό 2 λεμόνια 1 αυγό αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι 1/2 φλυτζάνι ελαιόλαδο. Εκτέλεση Καθαρίζετε το λαυράκι αφαιρώντας τα λέπια, τα εντόσθια και τα βράγχια και τα πλένετε πολύ καλά. Καθαρίζετε όλα τα είδη λαχανικών και τα βάζετε σε κατσαρόλα. Από πάνω τοποθετείτε το ψάρι. Αλατοπιπερώνετε. Προσθέτετε νερό, τόσο ώστε το ψάρι να σκεπάζεται μόλις και βάζετε το φαγη... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
800 γρ. φρέσκα φασολάκια καθαρισμένα 1/2 κούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 1 μεγάλο κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές φέτες 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο 2 μικρές πατάτες καθαρισμένες και κομμένες σε κύβους 800 γρ. φρέσκες ντομάτες ή 400 γρ. ντοματάκια κονσέρβας, ψιλοκομμένα 2/3 κούπας ζεστό νερό 3-4 κουταλιές της σούπας μαϊντανός ψιλοκομμένος αλάτι και πιπέρι 1. Αν τα φασολάκια είναι πολύ μακριά, κόψτε τα στη μέση. Ρίξτε τα σε μια λεκάνη με κρύο νερό. Σοτάρετε το κρεμμύδι, κατόπιν ρίξτε το... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
για 4 άτομα 4 φιλέτα φρέσκου σολομού 3 λεμόνια 200 ml λευκό ξηρό κρασί αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι Για τη σάλτσα: 100 γραμμ. αγελαδινό βούτυρο 5 κλωναράκια μαϊντανό, ψιλοκομμένο χυμό από 1 λεμόνι Προετοιμασία: Στύβουμε το 1 λεμόνι και κόβουμε τα υπόλοιπα σε ροδέλες. Bάζουμε τον σολομό σε ένα μπολ και τον περιχύνουμε με το κρασί και τον χυμό του λεμονιού. Σκεπάζουμε το μπολ και αφήνουμε τον σολομό να μαριναριστεί για 2 ώρες στο ψυγείο. Για τη σάλτσα: Λιώνουμε το βούτυρο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 3 στήθη κοτόπουλο με την πέτσα τους (τους έχεις αφαιρέσει το κόκαλο και τα χεις χτυπήσει με το σφυράκι της κουζίνας ή ένα γουδοχέρι να πλατύνουν) εναλλακτικά 4 φιλέτα στήθος κοτόπουλο 2 κουταλιές μουστάρδα 3 ή 4 φέτες ζαμπόν 200 γρ. γραβιέρα σε κομματάκια 3 φέτες μπέηκον 1 αυγό βραστό ψιλοκομμένο ή πιπεριιές γλυκές αλατοπίπερο κατά βούληση (αν βάλεις όμως πολύ αλμυρό τυρί μετρίασε το αλάτι σου) (με όλα τα υλικά μπορείς να κάνεις αλλαγές ανάλογα τις προτιμήσεις σας) Εκτέ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://greekcook.gr/syntages/ splina_mosxarisia_gemisti εγω οχι αλλα δες εδω. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βαζεις νερο στην κατσαρολα και αφου βρασει ριχνεις το ρυζι και οταν θα εχει βρασει(μετα απο 15 λεπτα περιπου) το σουρωνεις στο σουρωτηρι,το ξαναβαζεις στην κατσαρολα και ριχνεις βιταμ μαγειρικης για να μην λασπωσει και κολλησει. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μπορεις να το κανεις λεμονατο-λαδοριγανη που ειναι καταπληκτικο με πατατες.Επισηςε κοκκινιστο με μακαρονια ή ρυζι. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τηγανιτα θα ειναι πολυ νοστιμα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αγκιναρες - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B9%CF%84%CE% B1%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE% B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CF%86%CE%B1%CF%81%CF%86%CE% AC%CE%BB%CE%B5-%CE%BC%CE%B5-%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CE% B9%CE%BD%CE%AC%CF%81%CE%B5%CF%82 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
στο τηγανι αν ειναι γαμπαρη που τρωγετε με το κελυφος ή ψητη αν ειναι μεγαλη. με μπολικο λεμονι θα σου δωσουν ολο το αρωμα και υπεροχη γευση! (ψαρας γαρ και καλοφαγας) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
300 γρ. σπαγγέτι ή πέννες 100 γρ. μπέικον σε λωρίδες 250 ml κρέμα γάλακτος 100 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο 1 αυγό 1 κ.σ. βούτυρο πιπέρι Βράζουμε τα μακαρόνια σε μπόλικο αλατισμένο νερό για 10 λεπτά και τα σουρώνουμε. Τσιγαρίζουμε το μπέικον σε αντικολλητικό τηγάνι, χωρίς λίπος, μέχρι να γίνει τραγανό. Ανακατεύουμε σε ένα μπολ την κρέμα γάλακτος, το αυγό, το κεφαλοτύρι και το πιπέρι. Βάζουμε πάλι τα μακαρόνια μέσα στην κατσαρόλα, πάνω στη φωτιά, και ρίχνουμε το μπέικον, την κρέμα γάλακτο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ειναι ενα απλο και ευκολο φαγητο.Βαζεις στην κατσαρολα νερο και βαζεις τις φακες μεσα να παρουν την πρωτη βραση για κανα 20λεπτο.Μετα χυνεις το νερο και ξαναβαζεις να βρασουν με νερο,αλατι,λαδακι,δαφνη,πιπερι,ξυδι και pumarro.Βραζουν για οσο θες εσυ,μπορει να τις θες σουπα ή πιο πηχτες.Κατα τη διαρκεια προσθετεις νερακι οσο το πινει για να μην καουν.Σε περιπου μια ωρα ειναι ετοιμες.Καλη επιτυχια Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εγω οσες φορες μαγειρεψα κατι επισημο δεν εκανα ποτε ενα φαγητο.Το κυριως πιατο ηταν συνηθως σουτζουκακια με ρυζι και παραλληλα ειχα ενα σουφλε ζυμαρικων,σαλατα εποχης,κοτοπουλο στο γκριλ με μουσταρδα και λεμονι και μια πατατοσαλατα που εφτιαχνα με τονο, κρεμμυδι,αυγο λιωμενα και μαγιονεζα απο πανω. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΥΛΙΚΑ: 2 λίτρα πληρες γάλα 250γρ σιμιγδάλι ψιλό 4 αυγά 1 βιτάμ 2-3 βανίλλιες 1/2 φλυτζανι τσαγιού ζάχαρη 1/2 κιλό φύλλο για πιτες ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το γάλα, το βιτάμ, το σιμιγδάλι και τη ζαχαρη. Τοποθετουμε στο μάτι και ανακατεύουμε συνεχως μέχρι να ενοποιηθούν τα υλικά και να πάρει βράση το γάλα. Θα πρέπει να προκύψει μια αραιή κρέμα. Χτυπάμε τα αυγά με τις βανίλλιες και τα προσθέτουμε στην κρέμα που έχουμε ήδη κατεβάσει απο τη φωτιά. Βουτυρώνουμε ένα μεγάλο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
συνταγή μαγειρικής για την αυθεντική σπεσιαλιτέ ρεβυθοκεφτέδες σίφνου - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CF%81%CE%B5%CE%B2%CF% 85%CE%B8%CE%BF%CE%BA%CE%B5%CF%86%CF%84%CE%AD%CE% B4%CE%B5%CF%82-%CF%83%CF%80%CE%B5%CF%83%CE%B9%CE% B1%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%AD-%CF%83%CE%AF%CF%86%CE% BD%CE%BF%CF%85 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
με μουννόχυμα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κρητικός ακούγεσαι. Όπως θα μαγείρευες χοιρινό με σέλινο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
πωσ να μαγειρεψω σπληνα μοσχαριου Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Χοιρινό μπούτι στο φούρνο με πατατούλες και μπρόκολο Υλικά για 6 άτομα 1 κομμάτι χοιρινό από μπούτι βάρους 1 ½ κιλού 3 σκελίδες σκόρδο 1 φλιτζ τσαγιού ελαιόλαδο 1 καυτερή πιπερίτσα 1 φλιτζ του καφέ πικάντικη μουστάρδα 4 κουτ σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο κόλιανδρο 1 νεροπότηρο κόκκινο κρασί αλάτι , πιπέρι για τις πατάτες 1 κιλό μικρές στρογγυλές πατάτες καλά καθαρισμένες 1 φλιτζ του καφέ ελαιόλαδο αλάτι 1 κιλό φουντίτσες μπρόκολο 1 φλιτζ του καφέ ελαιόλαδο 2 κουτ σούπας κουκουνάρι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΒΕΒΑΙΩΣ ! ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΦΑΓΗΤΟ ΕΙΝΑΙ (Π.Χ. ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΜΟΙΟΜΟΡΦΟ ΤΟ ΨΗΣΙΜΟ) Ο ΚΑΘΕ ΦΟΥΡΝΟς ΕΧΕΙ ΟΔΗΓΙΕΣ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΩΝ ΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΚΤΟΝΟΒΟΛΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΕΣ ΦΗΜΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΑΘΕΙΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΦΟΥΡΝΟΥ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΦΗΜΕΣ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εγώ συνήθως χρησιμοπιο νουά αλά μπόρις να βάλης και το κρέας που χρησιμοπιης στο κοκκινιστό! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
οποιοδήποτε κρέας η ψάρι απλά βραστό. Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 91 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.