Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε κυδωνάτες ή σε χοντρές φέτες. Τις βάζουμε σε μπολ και προσθέτουμε όλα τα υλικά εκτός από το νερό. Τις ανακα...
Απάντηση: Παίρνουμε το χοιρινό μπούτι, ρίχνουμε το πιπέρι, το αλάτι και στη συνέχεια, παίρνουμε το μαχαίρι μας και δημιουργούμε τρύπες για να βάλουμε το σκό...
Απάντηση: Πλένουμε καλά τις πατάτες και τις βράζουμε με τη φλούδα τους σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό. Τις καθαρίζουμε όσο είναι ζεστές, τις χοντροκόβο...
Απάντηση: Ζεσταίνουμε 2-3 κουταλιές Flora Soft με βούτυρο σε αντικολλητικό βαθύ τηγάνι και σοτάρουμε τις πιπεριές, μέχρι να αρχίσουν να μαλακώνουν. Προσθέτου...
Απάντηση: Πλένουμε καλά τις μπριζόλες, τις στεγνώνουμε με χαρτί κουζίνας και τις βάζουμε σε μπολ. Τις περιχύνουμε με τη μπύρα, τη μία κουταλιά από το Flora...
Απάντηση: Ρίχνουμε όλα τα λαχανικά σε ένα ταψί και τα περιχύνουμε με το λιωμένο Flora Soft με βούτυρο. Καρυκεύουμε με τα μυρωδικά και στη συνέχεια ανακατ...
Απάντηση: Στραγγίζουμε τις τοματοπιπεριές και τις καθαρίζουμε καλά. Τις βάζουμε στο μπλέντερ και τις πολτοποιούμε. Σε ένα μέτριο σκεύος ρίχνουμε το σκόρδο σ...
Απάντηση: Βράζουμε τις πατάτες και μόλις κρυώσουν τις κόβουμε σε μέτριες φέτες. Σε ένα μπολ ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος, τα αυγά, αλάτι, πιπέρι και χτυπάμε δ...
Απάντηση: Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε σε κυδωνάτες φέτες. Τις βράζουμε σε νερό μέχρι να μαλακώσουν αλλά προσέχουμε να μας κρατάνε λίγο. Σε ένα...
Απάντηση: Σε ένα μεγάλο και φαρδύ τηγάνι το οποίο έχουμε θερμάνει καλά, προσθέτουμε 2-3 κουταλιές της σούπας Flora. Αφήνουμε το Flora να λιώσει, καρυκεύουμε...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

τηγανιτες πατατες στο φουρνο

Απάντηση: κοιτα γενικοτερα ειναι η αληθεια οτι δεν βγαινο...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Να πάρεις τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία και να ρο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Σε μία λεκάνη ρίχνουμε τους τρεις διαφορετικούς...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Σοτάρουμε τα μανιτάρια σε λίγο Flora. Πολτοποιο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Πλένουμε πολύ καλά τις πατάτες με τη φλούδα το...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Σε φαρδύ τηγάνι με πυρίμαχη λαβή ρίχνουμε τις β...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Λιώνουμε το Flora Soft με βούτυρο σε ένα σκεύος...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Πλένουμε καλά το κοτόπουλο, αφαιρούμε τα εντόσθ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Σε ένα βαθύ μπολ βάζουμε το κρέας και καρυκεύου...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Πλένουμε τα κολοκυθάκια τα καθαρίζουμε και τα κ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Πλένουμε πολύ καλά τις πατάτες χωρίς να τις κα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Σε ένα φαρδύ σκεύος ρίχνουμε το Flora Soft με β...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Βάζουμε λίγο Flora Soft με βούτυρο σε βαθύ τηγά...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ρίχνουμε όλα τα λαχανικά σε ένα ταψί και τα πε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Βάζουμε τους κιμάδες σε βαθύ μπολ, μαζί με το σ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Επάνω σε μία λαδόκολλα κοσκινίζουμε το αλεύρι μ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Πλένουμε τις ντομάτες, τις ψιλοκόβουμε, τις ανα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ξεπλένουμε τα κομμάτια του λαγού με άφθονο νερό...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Τις κάνατε ποτέ; Σας βγήκαν καλές; Όσες φορές τις έχω κάνει,κολάνε μεταξύ τους και κολάνε και στο στόμα.Δηλαδή καμμία σχέση με τις τηγανιτές που κάνουν χρουτσου-χρούτσου. Σκέφτομαι να κάνω μια τελευταία προσπάθεια οσωνούπω,αλλά αναρωτιέμαι αν ξέρετε τίποτα παραπάνω. Τι κάνω λάθος;Όπως ακριβώς το έχω βρει εδώ τις κάνω http://www.sintagespareas.gr/sintages/tiganites- patates-xoris-tipseis.html
Απάντηση:
κοιτα γενικοτερα ειναι η αληθεια οτι δεν βγαινουν και πλ πετυχημενες. για να μην κολανε βαλε μια λαδοκολα απο κατω. σαν τις τιγανητες παντως μην περιμενεις να βρεις! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μπες στα site των σουπερ μάρκετ και φούρνων και στείλε βιογραφικό, μπορείς εναλλακτικά να πας στα κεντρικά και να τους το δώσεις,θα μου πεις τώρα χαίρω πολύ κάτι μας ειπες...δεν βρίσκω όμως κάτι άλλο που να μπορείς να κάνεις. Δες και στην γειτονιά σου συνήθως βάζουν αγγελίες και εξω απο καταστήματα Διαβάστε περισσότερα...
Καλησπερα σας μ τρυπησε ο φουρνος διπλα ακριβως απο την αντισταση εχει κανεις καποια ιδεα πως μπορω να την κλεισω .. ειναι μεγαλη αναγκη παρακαλω
Απάντηση:
Να πάρεις τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία και να ρους πεις τι προβλημα υπαρχει και να ρωτήσεις τι πρεπει να γίνει αν χρειαστεί να το επισκευάσουν θα σου πουν Διαβάστε περισσότερα...
Ερώτηση ή κατάφαση????.....τα φουρνάκια για νύχια με τζέλ τα βοηθούν να στεγνώσουν και να σταθεροποιηθούν!!!!
Απάντηση:
Απάντηση:
Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε κυδωνάτες ή σε χοντρές φέτες. Τις βάζουμε σε μπολ και προσθέτουμε όλα τα υλικά εκτός από το νερό. Τις ανακατεύουμε πολύ καλά να λαδωθούν παντού. Τις αδειάζουμε σε ταψί καθώς και όλα τα υγρά που υπάρχουν στο μπολ. Περιχύνουμε με το νερό και ψήνουμε στους 200°C για 1 ώρα σκεπασμένες, μέχρι να μαλακώσουν. Στο μεταξύ, ετοιμάζουμε τα μπιφτέκια. Βάζουμε τον κιμά σε μπολ, τρίβουμε τα κρεμμύδια και τις ντομάτες μέσα στον κιμά γιατί χρειαζόμαστε όλα τα υγρά ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Παίρνουμε το χοιρινό μπούτι, ρίχνουμε το πιπέρι, το αλάτι και στη συνέχεια, παίρνουμε το μαχαίρι μας και δημιουργούμε τρύπες για να βάλουμε το σκόρδο. Το χοιρινό μπούτι πρέπει να είναι ξεκοκκαλισμένο. Βάζουμε αλάτι και πιπέρι στις τρύπες που έχουμε τοποθετήσει το σκόρδο και αλείφουμε το εσωτερικό μέρος του κρέατος με μουστάρδα για να πάρει γεύση. Στο ταψί βάζουμε το χοιρινό μπούτι, σφίγγοντας ελαφρά το κρέας προς τα μέσα για να πάρει ωραίο σχήμα και με κοφτερό μαχαίρι χαράζουμε ευθείες... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πλένουμε καλά τις πατάτες και τις βράζουμε με τη φλούδα τους σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό. Τις καθαρίζουμε όσο είναι ζεστές, τις χοντροκόβουμε και τις περνάμε από τον μύλο των λαχανικών. Αφήνουμε τον πουρέ να κρυώσει καλά. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το Flora, τα αυγά ελαφρά χτυπημένα, τα τυριά, τον μαϊντανό και ζυμώνουμε το μίγμα. Δοκιμάζουμε τη γεύση και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. Αφήνουμε το μίγμα στο ψυγείο για 1 ώρα περίπου να σφίξει και μετά πλάθουμε στρογγυλούς κεφτέδες. Αν τ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ζεσταίνουμε 2-3 κουταλιές Flora Soft με βούτυρο σε αντικολλητικό βαθύ τηγάνι και σοτάρουμε τις πιπεριές, μέχρι να αρχίσουν να μαλακώνουν. Προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια, ανακατεύουμε με ξύλινη σπάτουλα για 2 λεπτά. Στη συνέχεια, ρίχνουμε τα μανιτάρια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα, μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά τους. Αποσύρουμε το τηγάνι από τη φωτιά και αλατοπιπερώνουμε. Σπάμε τα αυγά σε γυάλινο μπολ και τα χτυπάμε με πιρούνι, μαζί με το γάλα. Προσθέτουμε τον μαϊντανό, το τριμμένο τυρί και τέλος τ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πλένουμε καλά τις μπριζόλες, τις στεγνώνουμε με χαρτί κουζίνας και τις βάζουμε σε μπολ. Τις περιχύνουμε με τη μπύρα, τη μία κουταλιά από το Flora Soft με βούτυρο, το μέλι και τη μουστάρδα διαλυμένη στο χυμό λεμονιού. Τις πασπαλίζουμε με τη ρίγανη, το ξύσμα λεμονιού, το σκόρδο και το φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Ανακατεύουμε να πάει παντού το μίγμα, σκεπάζουμε το μπολ και αφήνουμε τις μπριζόλες στο ψυγείο να μαριναριστούν για τουλάχιστον μία ώρα. Στη συνέχεια, τοποθετούμε τις μπριζόλες σε ταψί. Κα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ρίχνουμε όλα τα λαχανικά σε ένα ταψί και τα περιχύνουμε με το λιωμένο Flora Soft με βούτυρο. Καρυκεύουμε με τα μυρωδικά και στη συνέχεια ανακατεύουμε όλα τα υλικά ελαφρά μέσα στο ταψί. Σε ένα σκεύος ρίχνουμε το καυτό νερό, τον πελτέ, το ζωμό λαχανικών Knorr «Σπιτικός» και βράζουμε ελαφρά σε χαμηλή θερμοκρασία για 10 λεπτά. Κατόπιν, απλώνουμε την ελαφριά σάλτσα που έχει δημιουργηθεί σε όλο το ταψί με τα λαχανικά και πουδράρουμε σε όλη την επιφάνεια του ταψιού την τριμμένη φέτα. Τέ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Στραγγίζουμε τις τοματοπιπεριές και τις καθαρίζουμε καλά. Τις βάζουμε στο μπλέντερ και τις πολτοποιούμε. Σε ένα μέτριο σκεύος ρίχνουμε το σκόρδο στο 1/3 από την ποσότητα του Flora Soft με βούτυρο και το σοτάρουμε ελαφρά, κατόπιν ρίχνουμε τον πολτό της τοματοπιπεριάς, το δυόσμο, τη ρίγανη και ½ ποτήρι του νερού καυτό νερό. Αφήνουμε τα υλικά μας να σιγοβράσουν έως ότου δέσει η σάλτσα μας. Παράλληλα σε ένα τηγάνι ρίχνουμε την υπόλοιπη ποσότητα από το Flora Soft με βούτυρο, το αφήνουμε να θερμ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βράζουμε τις πατάτες και μόλις κρυώσουν τις κόβουμε σε μέτριες φέτες. Σε ένα μπολ ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος, τα αυγά, αλάτι, πιπέρι και χτυπάμε δυνατά προσθέτοντας λίγο - λίγο το κοσκινισμένο αλεύρι, το μισό τριμμένο τυρί και το λιωμένο Flora Soft με βούτυρο. Τα ανακατεύουμε καλά σε ένα μπολ και προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα αλλαντικά συνεχίζοντας το ανακάτεμα με το χέρι ή με μια σπάτουλα. Στρώνουμε τις πατάτες σε αλειμμένο ταψί με Flora Soft με βούτυρο και αλευρωμένο ελαφρά. Ρίχνουμε το μίγμα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε σε κυδωνάτες φέτες. Τις βράζουμε σε νερό μέχρι να μαλακώσουν αλλά προσέχουμε να μας κρατάνε λίγο. Σε ένα φαρδύ τηγάνι ρίχνουμε το Flora Soft με βούτυρο να λιώσει και να θερμανθεί καλά και σοτάρουμε τις πατάτες με το απάκι μέχρι να πάρουν χρώμα οι πατάτες. Στη συνέχεια τις πατάτες και το απάκι σε ένα μικρό ταψάκι, πασπαλίζουμε με το τριμμένο καπνιστό τυρί και τον κόλιανδρο και ανακατεύουμε ελαφρά μαζί με το στραγγιστό γιαούρτι. Ψήνουμε σε προθερμασμέ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε ένα μεγάλο και φαρδύ τηγάνι το οποίο έχουμε θερμάνει καλά, προσθέτουμε 2-3 κουταλιές της σούπας Flora. Αφήνουμε το Flora να λιώσει, καρυκεύουμε τα κότσια με πιπέρι και αλάτι. Τα αλευρώνουμε ελαφρά και στη συνέχεια τα σοτάρουμε στο τηγάνι μας μέχρι να πάρουν χρώμα και να ροδίσουν. Κατόπιν, ανοίγουμε τις σακούλες ψησίματος και τοποθετούμε τα κότσια μέσα. Κόβουμε τα λαχανικά εκτός από τα τοματίνια τσέρι και τα ρίχνουμε στο ίδιο τηγάνι που σοτάραμε τα κότσια μας προσθέτοντας λίγο ακόμα Flora... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε μία λεκάνη ρίχνουμε τους τρεις διαφορετικούς κιμάδες, την μισή ποσότητα Flora Soft, τη φρυγανιά, αλάτι και πιπέρι και ζυμώνουμε καλά με τα χέρια μας. Πλάθουμε με τα χέρια μας σουτζουκάκια σε μέτριο μέγεθος και τα τοποθετούμε στο ταψί, το ένα δίπλα στο άλλο. Φτιάχνουμε μία σύβραση με το υπόλοιπο Flora Soft με βούτυρο, το σκόρδο, τον συμπυκνωμένο χυμό τομάτας και το νερό και σιγομαγειρεύουμε για 15΄. Στη συνέχεια περιχύνουμε τα σουτζουκάκια με την σύβραση και ανακινούμε το ταψί ελαφρά για... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σοτάρουμε τα μανιτάρια σε λίγο Flora. Πολτοποιούμε τις πατάτες στον μύλο των λαχανικών ή με το ειδικό εργαλείο και ανακατεύουμε τον πουρέ με το Flora και την κρέμα. Προσθέτουμε το μπέικον, το ζαμπόν, τους κρόκους, τα μανιτάρια, το μοσχοκάρυδο και το μισό τυρί. Αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε καλά. Αλείφουμε με λίγο Flora ένα πυρίμαχο σκεύος και αδειάζουμε το μίγμα. Χτυπάμε τα ασπράδια σε σφιxτή μαρέγκα και την αναμειγνύουμε απαλά με το υπόλοιπο τυρί. Απλώνουμε πάνω από το μίγμα του πουρ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πλένουμε πολύ καλά τις πατάτες με τη φλούδα τους. Τις βάζουμε σε κατσαρόλα και τις καλύπτουμε με κρύο νερό. Τις αφήνουμε να βράσουν μέχρι να μαλακώσουν καλά. Τις ξεφλουδίζουμε πριν κρυώσουν και τις αλέθουμε στο μύλο λαχανικών ή με το ειδικό εργαλείο για πουρέ. Ρίχνουμε το Flora σε κατσαρόλα προσθέτουμε τον πουρέ και ανακατεύουμε συνεχώς, μέχρι να λιώσει. Τέλος, προσθέτουμε το γάλα και αλατοπιπερώνουμε. Tips • Καλό θα είναι να μην πολτοποιήσουμε τις πατάτες στο μπλέντερ ή το multi γιατί... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε φαρδύ τηγάνι με πυρίμαχη λαβή ρίχνουμε τις βραστές πατάτες και τις σοτάρουμε με το Flora Soft μέχρι να πάρουν χρώμα. Στη συνέχεια προσθέτουμε το καπνιστό χοιρινό, την ψιλοκομμένη τομάτα και τον μαϊντανό, καρυκεύουμε με αλατοπίπερο και συνεχίζουμε να σοτάρουμε σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία για 2-3 λεπτά ακόμα. Περιχύνουμε τα σοταρισμένα υλικά μας με τα χτυπημένα αυγά και το τριμμένο τυρί, χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία και αφήνουμε να ψηθεί ελαφρά ο πάτος της Fritata μας. Στη συνέχεια αποσ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Λιώνουμε το Flora Soft με βούτυρο σε ένα σκεύος σε δυνατή φωτιά. Στη συνέχεια αποσύρουμε το σκεύος από τη φωτιά και διατηρούμε το Flora Soft χλιαρό. Ρίχνουμε όλα τα υλικά πλην του καπνιστού τυριού σε μία λεκάνη και ζυμώνουμε για λίγο με τα χέρια μας. Προσθέτουμε το λιωμένο Flora Soft με βούτυρο και ζυμώνουμε ξανά έως ότου ομογενοποιηθεί η ζύμη μας. Βάζουμε τη λεκάνη με τον κιμά στο ψυγείο για 45΄ για να ξεκουραστεί η ζύμη μας. Στη συνέχεια αλείφουμε ένα ταψάκι με Flora Soft με βούτυρο και... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πλένουμε καλά το κοτόπουλο, αφαιρούμε τα εντόσθια που μπορεί να έχει και το σκουπίζουμε με απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Το αλατοπιπερώνουμε και το πασπαλίζουμε με ρίγανη και δεντρολίβανο (δεν ξεχνάμε να ρίξουμε και στην κοιλίτσα του). Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε κυδωνάτες, τις αλατοπιπερώνουμε και τις πασπαλίζουμε κι αυτές με ρίγανη και δεντρολίβανο. Βάζουμε το κοτόπουλο σε ταψί και τοποθετούμε γύρω του τις πατάτες. Περιχύνουμε με το Flora Soft με βούτυρο, με το χυμό λεμονιού και... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε ένα βαθύ μπολ βάζουμε το κρέας και καρυκεύουμε καλά με αλάτι και πιπέρι. Κατόπιν προσθέτουμε 2 κουταλιές της σούπας Flora Soft με βούτυρο, ρίχνουμε τη μαγιονέζα, το κρασί, τα μπαχαρικά και τα μυρωδικά μας και ανακατεύουμε καλά με τα χέρια μας. Αφήνουμε το μπολ σκεπασμένο με μια πετσέτα για τουλάχιστον 30 λεπτά. Θερμαίνουμε καλά ένα τηγάνι και τηγανίζουμε το χοιρινό σε μισό ποτήρι του κρασιού ελαιόλαδο μέχρι να ροδίσει και από τις 2 πλευρές. Ταυτόχρονα χτυπάμε στο μπλέντερ τα ντοματάκια... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πλένουμε τα κολοκυθάκια τα καθαρίζουμε και τα κόβουμε σε ροδέλες ή κύβους. Ζεσταίνουμε λίγο Flora και τα τσιγαρίζουμε, μέχρι να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές. Τα βγάζουμε και τα αφήνουμε στην άκρη. Κόβουμε το μπέικον και το ροδίζουμε σε αντικολλητικό σκεύος μέχρι να γίνει τραγανό. Βάζουμε τα τορτελίνια σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό και τα βράζουμε, μέχρι να μαλακώσουν, χωρίς όμως να είναι έτοιμα. Τα στραγγίζουμε και τα ανακατεύουμε με 2 κουταλιές λιωμένο Flora. Αλείφουμε με Flora ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πλένουμε πολύ καλά τις πατάτες χωρίς να τις καθαρίσουμε, τις καρυκεύουμε εξωτερικά με αλάτι, τις τυλίγουμε σε αλουμινόχαρτο και ψήνουμε στο φούρνο για 60΄. Χονδροτρίβουμε τα πιπέρια όλα μαζί, τα βάζουμε σε ένα πιάτο μεγάλο και πανάρουμε και από τις δύο πλευρές τις μπριζόλες. Λιώνουμε σε 500 ml καυτό νερό τους σπιτικούς ζωμούς και κρατάμε το ζωμό στην άκρη. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σοτάρουμε σε ένα μεγάλο τηγάνι με τη μισή ποσότητα από το Flora Soft με βούτυρο. Μόλις μαραθεί ε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε ένα φαρδύ σκεύος ρίχνουμε το Flora Soft με βούτυρο, το θερμαίνουμε καλά και σοτάρουμε σε μέτρια θερμοκρασία όλα τα λαχανικά μας, εκτός από τις ντομάτες, μέχρι να μαλακώσουν. Σβήνουμε με το μπαλσάμικο. Ρίχνουμε τα σοταρισμένα λαχανικά σε ταψάκι, καρυκεύουμε με αλατοπίπερο και τοποθετούμε τις τομάτες πάνω από τα λαχανικά μας. Τρίβουμε τη φέτα πάνω από τις τομάτες και ψήνουμε στο φούρνο στους 180° για 15-20΄. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βάζουμε λίγο Flora Soft με βούτυρο σε βαθύ τηγάνι και σοτάρουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια, προσθέτουμε τα καρότα και τον αρακά. Αλατοπιπερώνουμε και τα αφήνουμε για λίγα λεπτά. Αποσύρουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε τον μαϊντανό και ανακατεύουμε. Στη συνέχεια, καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε σε ροδέλες. Τις βράζουμε σε αλατισμένο νερό για μερικά λεπτά, μέχρι να αρχίσουν να μαλακώνουν, χωρίς να βράσουν. Τις στραγγίσουμε. Αλείφουμε με λίγο Flora Soft με βούτυρο ένα μέτριο ταψί και απλώνουμε τ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ρίχνουμε όλα τα λαχανικά σε ένα ταψί και τα περιχύνουμε με το λιωμένο Flora Soft με βούτυρο. Καρυκεύουμε με τα μυρωδικά και στη συνέχεια ανακατεύουμε όλα τα υλικά ελαφρά μέσα στο ταψί. Σε ένα σκεύος ρίχνουμε το καυτό νερό, τον πελτέ, το ζωμό λαχανικών Knorr «Σπιτικός» και βράζουμε ελαφρά σε χαμηλή θερμοκρασία για 10 λεπτά. Κατόπιν, απλώνουμε την ελαφριά σάλτσα που έχει δημιουργηθεί σε όλο το ταψί με τα λαχανικά και πουδράρουμε σε όλη την επιφάνεια του ταψιού την τριμμένη φέτα. Τέ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βάζουμε τους κιμάδες σε βαθύ μπολ, μαζί με το στυμμένο ψωμί, τα αυγά, το 1/3 του κρασιού και τα καρυκεύματα. Στη συνέχεια, σοτάρουμε με το μισό Flora Soft με βούτυρο το κρεμμύδι και το σκόρδο. Περιμένουμε να κρυώσουν λίγο και τα ρίχνουμε κι αυτά στο μπολ. Ζυμώνουμε καλά το μίγμα και πλάθουμε σε μέτρια μπιφτέκια. Αλείφουμε με λίγο Flora Soft με βούτυρο ένα ταψί και βάζουμε τα μπιφτέκια. Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο σε δυνατή θερμοκρασία για 10 λεπτά περίπου. Στο μεταξύ σοτάρουμε για λίγ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Επάνω σε μία λαδόκολλα κοσκινίζουμε το αλεύρι μαζί με το αλάτι και στη συνέχεια τα τοποθετούμε σε μία λεκάνη. Δημιουργούμε έναν κρατήρα στη μέση του αλευριού μας και ρίχνουμε μέσα στον κρατήρα το λιωμένο Flora Soft με βούτυρο και τα χτυπημένα αυγά. Παράλληλα σε ένα μπολάκι ανακατεύουμε τη μαγιά με το 1/3 του γάλακτος, το οποίο το έχουμε θερμάνει ελαφρά και τα προσθέτουμε στον κρατήρα με τα υπόλοιπα υλικά μας. Ανακατεύουμε ελαφρά, συμπληρώνουμε με το υπόλοιπο χλιαρό γάλα και ζυμώνουμε έως ότ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πλένουμε τις ντομάτες, τις ψιλοκόβουμε, τις ανακατεύουμε σε ένα μπολ με το βασιλικό, το μαϊντανό, αλάτι και πιπέρι. Ρίχνουμε το μισό μίγμα σε ένα ταψί, τοποθετούμε από πάνω τις γλώσσες και έπειτα σκεπάζουμε με το υπόλοιπο μίγμα τομάτας. Περιχύνουμε τα φιλέτα μας με κρασί, προσθέτουμε το Flora Soft με Βούτυρο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ξεπλένουμε τα κομμάτια του λαγού με άφθονο νερό και με ξύδι και τον αφήνουμε να στραγγίξει καλά. Στη συνέχεια τον τοποθετούμε μέσα στη γάστρα μαζί με τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το Flora Soft με βούτυρο και τον αφήνουμε να μαριναριστεί για τουλάχιστον 24 ώρες. Αφού ο λαγός μαριναριστεί, βάζουμε τη μεταλλική μας γάστρα σε προθερμασμένο φούρνο στους 160-170° και τον σιγομαγειρεύουμε για 2 ώρες. Κατά διαστήματα ξεσκεπάζουμε το καπάκι της γάστρας και ρίχνουμε με ένα κουτάλι στον λαγό σάλτσα μέ... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 37 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.