Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: φυλο σφολιατασ...
Απάντηση: # 1 φυλλο σφολιατας # 3 μεγαλα μηλα # 5-6 κουταλιες ζαχαρη # 1/2 κουπας σταφιδες η καρυδια χοντροκομμενα # 3 κουταλιες της σουπας βουτυρο # λι...
Απάντηση: ΥΛΙΚΑ: 2 φύλλα σφολιάτα 500 γρ. φέτα τριμμένη 3 αυγά 1/2 φλ. φρέσκο γάλα πιπέρι 1 αυγό χτυπημένο για άλειμμα ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Χτυπάμε τα 3 αυγά...
Απάντηση: Δεν νομίζω να είναι ωραίες...
Απάντηση: Γιατί όχι; Π.χ. μια τούρτα με σοκολάτα δεν έχει & αυγά μέσα;...
Απάντηση: Ειναι 2.20...
Απάντηση: Λέγεται ότι οι Κινέζοι εφηύραν το παγωτό το 2000 π.Χ. και ότι ο Μάρκο Πόλο έφερε την ιδέα στην Ευρώπη το 13ο αιώνα. Σύμφωνα όμως με το Canal Museum...
Απάντηση: nai ασπρα μουρα περιπου 6 φλυντζανια...
Απάντηση: αχου βαλε μου λιγο!!!:)...
Απάντηση: Για τη βάση: Ρίχνουμε το Flora με βούτυρο στον κάδο του μίξερ, προσθέτουμε τη ζάχαρη και ξεκινάμε να χτυπάμε δυνατά μέχρι να γίνει μία αφράτη κρέ...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

σφολιατα

Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Υλικά 16 έτοιμα σφολιατάκια ή 1 δόση σφολιάτ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: λογικα αν το βαλεις σε ενα μπολακι η σε ενα ποτ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: υπαρχει κ ετοιμη!
Απάντηση: Υλικά: 1800 gr. Φύλλα Κανταΐφι 500...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Λίγο είναι ! Πολύ λίγο ! Κανείς δεν μπορεί να φ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ΥΛΙΚΑ (για ένα ρηχό ταψί τύπου σινί 60-65 εκ.)...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: 3 κούπες αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 250 γρ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: 1 συσκευασία Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ, 500 gr 1 ποτηρ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ετοιμάζουμε πρώτα τις κρέπες: Ρίχνουμε στο μπλέ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Όταν έφτιαχνα πριν από χρόνια κεικ,δεν χρησιμοπ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: αλευρι νερο.. και προαιρετηκα αυγα και γαλα..
Απάντηση: Υπάρχουν πολλοί τρόποι να φτιάξεις βασιλόπιτα.
Απάντηση: *επειδη δεν διευκρινισες τι κουλουρακια θες,βαζ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: βαλ της λίγο νερό και ξαναβράστη μέχρι να πίξει...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Πιστευω να σε προλαβα! http://3.bp.blogspot.com...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Χτυπάμε στο μίξερ το Flora Soft με βούτυρο με τ...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180ο C. Βράζουμε τις πέννες και τις στραγγίζουμε. Τρίβουμε τα τυριά και ψιλοκόβουμε το μπέικον και την πιπεριά. Χτυπάμε τα αυγά με το αλεύρι, την παρμεζάνα και την κρέμα γάλακτος στο μπλέντερ. Αλείφουμε ένα μεγάλο ταψί με Flora Soft με βούτυρο και τοποθετούμε μέσα σε αυτό το φύλλο σφολιάτας προσεκτικά, ώστε τα πλαϊνά του ταψιού να είναι καλυμμένα με σφολιάτα. Τρυπάμε με ένα πιρούνι τη σφολιάτα σε όλη της την επιφάνεια. Σοτάρουμε το μπέικον και... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καλημέρα. Αν έχετε κάποιο συγγενή στη Γερμανία θα μπορούσατε να πάτε εκεί ,να πάτε σε κάποιους φούρνους και ζαχαροπλαστεία .ξενοδοεχεία και εστιατόρια και να αφήστε κάποιο βιογραφικό.Απο εδώ μπορείτε να μπείτε σε κάποιες σελίδες με αγγελίες για εργασία στο εξωτερικό.Πχ.http://www.ergasia.info/downloads/ ergasia-sto-eksoteriko/ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 16 έτοιμα σφολιατάκια ή 1 δόση σφολιάτα σπιτική 1 κροκάδι αραιωμένο με λίγο νερό για τη γέμιση 1 κιλό μήλα τύπου Αμερικής 2 κουταλιές χυμό λεμονιού 1/2 κούπα σταφίδα ξανθή 1/2 κούπα ζάχαρη 1/2 κουταλάκι κανέλα 1/8 κουταλάκι τριμμένο μοσχοκάρυδο 2 κουταλιές τριμμένη φρυγανιά 3 κουταλιές λωμένο βούτυρο Ατομα: Γίνονται 16 μηλόπιτες Χρόνος προετοιμασίας: 1 ώρα Χρόνος ψησίματος: 35 Εκτέλεση Καθαρίστε τα μήλα και κόψτε τα πρώτα σε όγδοα και ύστερα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
φυλο σφολιατασ Διαβάστε περισσότερα...
θέλω μια συνταγή για μηλόπιτα που να έχει σφολιάτα, να είναι εύκολη και να είναι και πολύ τραγανή ειδικά στις άκρες και να μην έχει και πολύ ζάχαρη επίσης.
Απάντηση:
# 1 φυλλο σφολιατας # 3 μεγαλα μηλα # 5-6 κουταλιες ζαχαρη # 1/2 κουπας σταφιδες η καρυδια χοντροκομμενα # 3 κουταλιες της σουπας βουτυρο # λιγο νερο #1 κ.γλ κανελα και λιγο μοσχοκαρυδο Βαζουμε την ζαχαρη σε ενα τηγανι με το νερο να γινει καραμελα, οταν γινει ριχνουμε μια κουταλια βουτυρο. Κοβουμε τα μηλα σε κυβους και τα ριχνουμε στο τηγανι με την καραμελα. Ανακατευουμε για 4-5 λεπτα. Η γεμιση ειναι ετοιμη, το απλωνουμε στην σφολιατα και την κλεινουμε. Λιωνουμε το βουτυρο και π... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΥΛΙΚΑ: 2 φύλλα σφολιάτα 500 γρ. φέτα τριμμένη 3 αυγά 1/2 φλ. φρέσκο γάλα πιπέρι 1 αυγό χτυπημένο για άλειμμα ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Χτυπάμε τα 3 αυγά με το γάλα. Προσθέτουμε το τριμμένο τυρί και πιπέρι. Στρώνουμε το ένα φύλλο σφολιάτας σε βουτυρωμένο ταψί. Απλώνουμε τη γέμιση ομοιόμορφα. Σκεπάζουμε με το δεύτερο φύλλο. Χαράζουμε την πίτα και αλείφουμε με το αυγό. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20-25'. στις 7:16 AM μαγείρεψε η anna Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν νομίζω να είναι ωραίες Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γιατί όχι; Π.χ. μια τούρτα με σοκολάτα δεν έχει & αυγά μέσα; Διαβάστε περισσότερα...
όταν θα βάλω 1 κιλό πόσες λίβρες είναι
Απάντηση:
Απάντηση:
Λέγεται ότι οι Κινέζοι εφηύραν το παγωτό το 2000 π.Χ. και ότι ο Μάρκο Πόλο έφερε την ιδέα στην Ευρώπη το 13ο αιώνα. Σύμφωνα όμως με το Canal Museum του Λονδίνου, αυτό είναι περισσότερο μύθος παρά ιστορικό γεγόνος που βασίζεται σε αποδείξεις. Η Κίνα, πάντως, δικαιούται να υπερηφανεύεται ότι όντως ανακάλυψε το παγωτό όπως το ξέρουμε με τη σημερινή του μορφή, τον 1ο μ.Χ. αιώνα. Πριν από αυτό, έφτιαχναν κάτι σαν παγωμένο «ρυζόγαλο», ένα επιδόρπιο από ελαφρώς βρασμένο ρύζι, γάλα και μυρωδικά π... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
nai ασπρα μουρα περιπου 6 φλυντζανια Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αχου βαλε μου λιγο!!!:) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για τη βάση: Ρίχνουμε το Flora με βούτυρο στον κάδο του μίξερ, προσθέτουμε τη ζάχαρη και ξεκινάμε να χτυπάμε δυνατά μέχρι να γίνει μία αφράτη κρέμα. Με μία σπάτουλα σπρώχνουμε το μίγμα προς τα κάτω και στη συνέχεια δυναμώνουμε για λίγο, συμπληρώνουμε με το αλεύρι και ανακατεύουμε ξανά όλα τα υλικά μαζί σε χαμηλή ταχύτητα μέχρι να ομοιογενοποιηθούν. Τρίβουμε στον πολυκόφτη τα φουντούκια καλά και τα ρίχνουμε μέσα στον κάδο συνεχίζοντας το ανακάτεμα σε χαμηλή ταχύτητα. Η βάση είναι έτοιμη... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
σε μαγαζι με σοκολατες! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
λογικα αν το βαλεις σε ενα μπολακι η σε ενα ποτηρι και το σκεπασεις αεροστεγος θα ειναι καλα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
υπαρχει κ ετοιμη! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά: 1800 gr. Φύλλα Κανταΐφι 500 gr. Βούτυρο (Αγελαδινό) 500 gr. Καρύδι Υλικά για σιρόπι: 2 κιλά Νερό 2 κιλά Ζάχαρη 1500 gr. Γλυκόζη ½ Φλιτζανάκι Χυμό Λεμόνι Προετοιμασία: Θα χρησιμοποιηθεί ταψί 45Χ 30 εκ. Παίρνουμε τα φύλλα κανταΐφι σοκολάτας τρίβοντας στα χέρια, έτσι ώστε να ανοίξει η τρίχα τους. Έπειτα βρέχουμε τα ξεχωρισμένα φύλλα κανταΐφι σοκολάτας και τα αφήνουμε να ξεκουραστούν για πέντε λεπτά. Μετά δημιουργούμε μερίδες στο μέγεθος περ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Λίγο είναι ! Πολύ λίγο ! Κανείς δεν μπορεί να φάει τόσο ! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΥΛΙΚΑ (για ένα ρηχό ταψί τύπου σινί 60-65 εκ.) Για το φύλλο : 600 γραμμ. αλεύρι (ει δυνατόν από κίτρινο σκληρό σιτάρι) ½ φλιτζ. του καφέ ελαιόλαδο ραφινέ 1 κουτ. σουπ. βούτυρο γάλακτος 110 ml γάλα 110 ml νερό 1 αβγό 2 φλιτζ. τσαγ. νισεστέ ή ρυζάλευρο Για τη γέμιση: 400 γραμμ. φιστίκια Αιγίνης γλυκά ( τα μισά ψιλοτριμμένα και τα μισά χοντροκοπανισμένα Μίγμα για το άλειμμα των φύλλων: 300 γραμμ. φρέσκο βούτυρο αγελαδινό ή πρόβειο 100 γραμμ. μαργαρίνη 6 κουτ. σουπ. ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
3 κούπες αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 250 γρ. μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου 2 κούπες ζάχαρη 4 αυγά σε θερμοκρασία δωματίου 1 κούπα γάλα 2 βανίλιες 1 πρέζα αλάτι 2 κ.σ. κακάο Εκτέλεση Χτυπάμε τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη μέχρι ν ασπρίσουν. Προσθέτουμε ένα ένα τα αυγά και χτυπάμε να εσωματωθούν καλά στο μείγμα. Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το αλεύρι, τις βανίλιες και το αλάτι. Ρίχνουμε στο μείγμα το αλεύρι με το γάλα, εναλλάξ, μέχρι να τελειώσουν τα υλικά.Βάζουμε τα 3/4 του μείγματος... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1 συσκευασία Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ, 500 gr 1 ποτηράκι κρασί, λευκό 1 φλιτζ. μαργαρίνη 1 φλιτζ. ζάχαρη 4 αβγά 2 βανίλιες 2 κουταλάκια κανέλα 1/2 κουταλάκι μοσχοκάρυδο γαρίφαλα (αν θέλουμε) Για το γλάσο της επικάλυψης: 1 φλιτζ. ζάχαρη, άχνη 4-5 κουταλιές γάλα 1/2 κουταλάκι κανέλα Για το γαρνίρισμα: σταφύλια, κόκκινα 1 ασπράδι αβγού ζάχαρη, κρυσταλλική Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180οC. Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ετοιμάζουμε πρώτα τις κρέπες: Ρίχνουμε στο μπλέντερ όλα τα υλικά και τα χτυπάμε για λίγο όλα μαζί, μέχρι να ομοιογενοποιηθούν. Αφήνουμε το μίγμα να “ξεκουραστεί” για 1 ώρα περίπου, σε θερμοκρασία περιβάλλοντος. Αλείφουμε με λίγο Flora Soft με βούτυρο μια κρεπιέρα ή μικρό τηγάνι, τη βάζουμε στη φωτιά να ζεσταθεί και με μια μικρή κουτάλα ή φλιτζανάκι του καφέ, ρίχνουμε λίγο από το μίγμα. Γυρίζουμε ολόγυρα το σκεύος, έτσι ώστε ο χυλός να απλωθεί και να γίνει η κρέπα στρογγυλή και ισοπαχής. Περι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Όταν έφτιαχνα πριν από χρόνια κεικ,δεν χρησιμοποιούσα τον ανεμιστήρα του φούρνου.Έβαζα την θερμότητα πάνω-κατω και ψηνόταν ομοιόμορφα το κεικ.Συν το ότι χρειαζόταν λιγότερο χρόνο στο ψήσιμο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αλευρι νερο.. και προαιρετηκα αυγα και γαλα.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να φτιάξεις βασιλόπιτα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
*επειδη δεν διευκρινισες τι κουλουρακια θες,βαζω μια συνταγη της επιλογης μου ονοματι:ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΜΕ 2 ΕΙΔΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ Υλικα: 225γρ βουτυρο 225γρ ζαχαρη 1 κροκο αυγου 1 βανιλια 250γρ αλευρι Μισο κουταλακι σοδα μαγειρικη 125γρ πικρη σοκολατα σε νιφάδες 125γρ σοκολατα γαλακτος σε μικρα κομματακια Εκτελεση: Χτυπαμε το βούτυρο που βρίσκεται σε θερμοκρασια δωματιου και προσθετουμε λιγο λιγο τη ζαχαρη, μετα βαζουμε τον κροκο αυγου. Κοσκινιζουμε το αλευρι και το ανακατεύουμε με τη σ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
βαλ της λίγο νερό και ξαναβράστη μέχρι να πίξει ελαφρός Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πιστευω να σε προλαβα! http://3.bp.blogspot.com/_-37_cjWn2PQ/TQ0awb8laCI/ AAAAAAAABGI/pVgehc5ltWs/s400/ kroyasan+me+tyri2.jpg Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Χτυπάμε στο μίξερ το Flora Soft με βούτυρο με τη ζάχαρη στη δυνατή ταχύτητα, μέχρι να αφρατέψει το μίγμα και να λιώσει η ζάχαρη. Προσθέτουμε τους κρόκους των αυγών έναν-έναν, το κονιάκ, τον χυμό και το ξύσμα του πορτοκαλιού και τις βανίλιες, συνεχίζοντας το χτύπημα μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Στο μεταξύ κοσκινίζουμε το αλεύρι σε λεκανίτσα και το αναμιγνύουμε με το μπέικιν πάουντερ. Χαμηλώνουμε την ταχύτητα του μίξερ και αρχίζουμε να ρίχνουμε το αλεύρι σε δόσεις και εναλλάξ με το γιαο... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 146 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.