Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: φυλο σφολιατασ...
Απάντηση: # 1 φυλλο σφολιατας # 3 μεγαλα μηλα # 5-6 κουταλιες ζαχαρη # 1/2 κουπας σταφιδες η καρυδια χοντροκομμενα # 3 κουταλιες της σουπας βουτυρο # λι...
Απάντηση: ΥΛΙΚΑ: 2 φύλλα σφολιάτα 500 γρ. φέτα τριμμένη 3 αυγά 1/2 φλ. φρέσκο γάλα πιπέρι 1 αυγό χτυπημένο για άλειμμα ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Χτυπάμε τα 3 αυγά...
Απάντηση: Εχω μια αδυναμια στην παστα καραμελας!!!...
Απάντηση: με αλευρι,νερο,μαγια,αλ ατι...
Απάντηση: Χτυπάμε καλά σε ένα μίξερ το Flora με τη ζάχαρη, μέχρι το μίγμα να ασπρίσει. Παράλληλα τοποθετούμε τα αυγά, το ξύσμα, το μέλι, το μοσχοκάρυδο και τ...
Απάντηση: http:// sintagoulis.gr/tag/% CF%84%CE%BF%CF%8D% CF% 81%CF%84%CE%B1? stags=1&adv=1...
Απάντηση: 1 κουτί φυτική κρέμα γάλακτος 1 κουτί ζωική κρεμα γάλακτος 1 βανίλια σε σκόνη 2-3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνη 1-2 σφηνάκια κονιάκ ΜΕΤΑ...
Απάντηση: Τρίβουμε το φιστίκι Αιγίνης όσο χρειαστεί (να μην είναι ούτε πολύ τριμμένο ούτε πολύ χονδρό). Κατόπιν σε μία λεκάνη ρίχνουμε το φιστίκι και προσθέ...
Απάντηση: ΜΠΑΡΕΣ ΜΕ ΒΡΩΜΗ ΚΑΙ ΛΕΥΚΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ http:// www.chefonair.gr/ index.php? option=com_content&v iew=article&id=180: baresvromis&catid=64 :swe...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

σφολιατα

Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Υλικά 16 έτοιμα σφολιατάκια ή 1 δόση σφολιάτ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Σε μία λαδόκολλα κοσκινίζουμε το αλεύρι μαζί με...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Από μιά άποψη είναι καλά γιατί είναι σκέτη χημε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Το έθιμο της βασιλόπιτας είναι πολύ παλαιό, προ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υπέροχα, αφράτα, μυρωδάτα Πασχαλινά Κουλουράκια...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: μπες στο site συνταγές της παρέας και βρες τη σ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: nai ασπρα μουρα περιπου 6 φλυντζανια
Απάντηση: περιπου 4 1/2 κουπες...
Απάντηση: συνταγές μαγειρικής - Μακράν καλύτερα τρουφάκια...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Για τη βάση του κανταϊφιού Λιώνουμε καλά το Fl...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Δεν ξερω την συνταγη του προφιτερολ του Ανδριας...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά για μπισκότα φυστικοβούτυρου 135 βούτυ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Κάντε κλικ εδώ και γράψτε την απάντησή σΠέθανε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: 700ml (698ml για την ακρίβεια).

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180ο C. Βράζουμε τις πέννες και τις στραγγίζουμε. Τρίβουμε τα τυριά και ψιλοκόβουμε το μπέικον και την πιπεριά. Χτυπάμε τα αυγά με το αλεύρι, την παρμεζάνα και την κρέμα γάλακτος στο μπλέντερ. Αλείφουμε ένα μεγάλο ταψί με Flora Soft με βούτυρο και τοποθετούμε μέσα σε αυτό το φύλλο σφολιάτας προσεκτικά, ώστε τα πλαϊνά του ταψιού να είναι καλυμμένα με σφολιάτα. Τρυπάμε με ένα πιρούνι τη σφολιάτα σε όλη της την επιφάνεια. Σοτάρουμε το μπέικον και... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καλημέρα. Αν έχετε κάποιο συγγενή στη Γερμανία θα μπορούσατε να πάτε εκεί ,να πάτε σε κάποιους φούρνους και ζαχαροπλαστεία .ξενοδοεχεία και εστιατόρια και να αφήστε κάποιο βιογραφικό.Απο εδώ μπορείτε να μπείτε σε κάποιες σελίδες με αγγελίες για εργασία στο εξωτερικό.Πχ.http://www.ergasia.info/downloads/ ergasia-sto-eksoteriko/ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 16 έτοιμα σφολιατάκια ή 1 δόση σφολιάτα σπιτική 1 κροκάδι αραιωμένο με λίγο νερό για τη γέμιση 1 κιλό μήλα τύπου Αμερικής 2 κουταλιές χυμό λεμονιού 1/2 κούπα σταφίδα ξανθή 1/2 κούπα ζάχαρη 1/2 κουταλάκι κανέλα 1/8 κουταλάκι τριμμένο μοσχοκάρυδο 2 κουταλιές τριμμένη φρυγανιά 3 κουταλιές λωμένο βούτυρο Ατομα: Γίνονται 16 μηλόπιτες Χρόνος προετοιμασίας: 1 ώρα Χρόνος ψησίματος: 35 Εκτέλεση Καθαρίστε τα μήλα και κόψτε τα πρώτα σε όγδοα και ύστερα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
φυλο σφολιατασ Διαβάστε περισσότερα...
θέλω μια συνταγή για μηλόπιτα που να έχει σφολιάτα, να είναι εύκολη και να είναι και πολύ τραγανή ειδικά στις άκρες και να μην έχει και πολύ ζάχαρη επίσης.
Απάντηση:
# 1 φυλλο σφολιατας # 3 μεγαλα μηλα # 5-6 κουταλιες ζαχαρη # 1/2 κουπας σταφιδες η καρυδια χοντροκομμενα # 3 κουταλιες της σουπας βουτυρο # λιγο νερο #1 κ.γλ κανελα και λιγο μοσχοκαρυδο Βαζουμε την ζαχαρη σε ενα τηγανι με το νερο να γινει καραμελα, οταν γινει ριχνουμε μια κουταλια βουτυρο. Κοβουμε τα μηλα σε κυβους και τα ριχνουμε στο τηγανι με την καραμελα. Ανακατευουμε για 4-5 λεπτα. Η γεμιση ειναι ετοιμη, το απλωνουμε στην σφολιατα και την κλεινουμε. Λιωνουμε το βουτυρο και π... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΥΛΙΚΑ: 2 φύλλα σφολιάτα 500 γρ. φέτα τριμμένη 3 αυγά 1/2 φλ. φρέσκο γάλα πιπέρι 1 αυγό χτυπημένο για άλειμμα ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Χτυπάμε τα 3 αυγά με το γάλα. Προσθέτουμε το τριμμένο τυρί και πιπέρι. Στρώνουμε το ένα φύλλο σφολιάτας σε βουτυρωμένο ταψί. Απλώνουμε τη γέμιση ομοιόμορφα. Σκεπάζουμε με το δεύτερο φύλλο. Χαράζουμε την πίτα και αλείφουμε με το αυγό. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20-25'. στις 7:16 AM μαγείρεψε η anna Διαβάστε περισσότερα...
εμενα μου αρεσει ο χαλβας φαρσαλων και το καζαν ντιπι,εσας;
Απάντηση:
Εχω μια αδυναμια στην παστα καραμελας!!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
με αλευρι,νερο,μαγια,αλατι. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Χτυπάμε καλά σε ένα μίξερ το Flora με τη ζάχαρη, μέχρι το μίγμα να ασπρίσει. Παράλληλα τοποθετούμε τα αυγά, το ξύσμα, το μέλι, το μοσχοκάρυδο και τη βανίλια μέσα σε μια μπασίνα, ανακατεύουμε καλά με το σύρμα και τα προσθέτουμε όλα στο μίξερ. Τοποθετούμε το γάλα, το γιαούρτι και την αμμωνία σε ένα ποτήρι, τα ανακατεύουμε καλά μέχρι να διαλυθεί η αμμωνία και τα προσθέτουμε στο μίξερ. Προσθέτουμε το αλεύρι λίγο-λίγο, ανακατεύοντας απαλά με το χέρι. Όταν ενσωματωθεί, σκεπάζουμε το μπολ και το βάζ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://sintagoulis.gr/tag/%CF%84%CE%BF%CF%8D%CF% 81%CF%84%CE%B1?stags=1&adv=1 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1 κουτί φυτική κρέμα γάλακτος 1 κουτί ζωική κρεμα γάλακτος 1 βανίλια σε σκόνη 2-3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνη 1-2 σφηνάκια κονιάκ ΜΕΤΑΧΑ Οδηγίες 1.Τοποθετήτε όλα το υλικά στο μίξερ και τα χτυπάτε δυνατά μέχρι να δέσουν. 2.Για καλύτερα αποτελέσματα αφήστε την να σταθεί στο ψυγέιο για μία με δύο ώρες. Λίγα μυστικά ακόμαΜπορείτε να πειραματιστείτε με διάφορα λικέρ και αρωματα ζαχαροπλαστικής στην σαντιγύ σας. Προσωπικα πιστεύω ότι το κονιάκ και η βανίλια είναι η καλύτερη και... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τρίβουμε το φιστίκι Αιγίνης όσο χρειαστεί (να μην είναι ούτε πολύ τριμμένο ούτε πολύ χονδρό). Κατόπιν σε μία λεκάνη ρίχνουμε το φιστίκι και προσθέτουμε τη φρυγανιά, λίγη ζάχαρη άχνη, το μπαχάρι, την κανέλα και ανακατεύουμε τρίβοντας όλα τα υλικά μεταξύ τους με τα χέρια ώστε όλα τα υλικά να πάρουν τη γεύση από τα μπαχαρικά. Αλείφουμε με το Flora το ταψί σε όλες τις πλευρές του. Για τη βάση του μπακλαβά θα χρειαστούν 8 φύλλα, που θα τα αλείψουμε ξεχωριστά το καθένα με αρκετή ποσότητα Flora ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΜΠΑΡΕΣ ΜΕ ΒΡΩΜΗ ΚΑΙ ΛΕΥΚΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ http://www.chefonair.gr/index.php? option=com_content&view=article&id=180: baresvromis&catid=64:sweets&Itemid=100 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε μία λαδόκολλα κοσκινίζουμε το αλεύρι μαζί με το κακάο. Σε μία φαρδιά λεκάνη ρίχνουμε τα αυγά και τη ζάχαρη και τα χτυπάμε σε μέτρια ταχύτητα έως ότου αφρατέψουν καλά. Ρίχνουμε το κοσκινισμένο αλεύρι με το κακάο στη λεκάνη με τα αυγά και τη ζάχαρη, τα ανακατεύουμε με τα χέρια μας ή με μία πλαστική σπάτουλα, συμπληρώνουμε με το λιωμένο Flora Soft με βούτυρο και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε. Στη συνέχεια μέσα σε ένα ταψί στρώνουμε μία λαδόκολλα και τοποθετούμε μέσα το τσέρκι μας. Ρίχνουμε ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Από μιά άποψη είναι καλά γιατί είναι σκέτη χημεία,αν έχεις βάλλει φαρίνα θα φουσκώσει. Αν έχεις βάλε μαγιά. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το έθιμο της βασιλόπιτας είναι πολύ παλαιό, προέρχεται από εκείνο το τελούμενο στην αρχαία εορτή των «Κρονίων» (των ρωμαϊκών «Σατουρναλίων») που παρέλαβαν οι Φράγκοι, από τους οποίους και προήλθε η συνήθεια της τοποθέτησης νομίσματος μέσα στη πίτα και της ανακήρυξης ως «Βασιλιά της βραδιάς» αυτού που το έβρισκε. Κατά άλλο έθιμο, αντί νομίσματος, έβαζαν φασόλι και αυτόν που το έβρισκε τον αποκαλούσαν "φασουλοβασιλιά". Πέρα όμως αυτού του φράγκικου εθίμου, που επικράτησε στην Ευρώπη,... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Νομίζω αυτά θα σου φανούν χρήσιμα! http://www.youtube.com/watch?v=Je-FspTul44 και αυτο εδω http://www.youtube.com/watch?v=iXEM8eXYNIM Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υπέροχα, αφράτα, μυρωδάτα Πασχαλινά Κουλουράκια! Εκτέλεση:45′ λεπτά Ψήσιμο: 20′ λεπτά 120-130 κομμάτια Τα υλικά 1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 φλυτζάνια ζάχαρη 1 φλυτζάνι γάλα 250 gr. βούτυρο 4 αυγά 3 κουταλιές της σούπας λικέρ μαστίχα 2 κοφτές κουταλιές της σούπας αμμωνία ½ κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ ½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι 4 βανίλιες Χυμό ενός πορτοκαλιού Ξύσμα ενός πορτοκαλιού για την επάλειψη 2 κρόκους αυγών Εκτέλεση Συνταγής Στο μίξερ χτυ... Διαβάστε περισσότερα...
που εχει γινει με σπορελαιο οχι με βουτυρο κ χωρις σταφίδες
Απάντηση:
Απάντηση:
μπες στο site συνταγές της παρέας και βρες τη συνταγή της χριστίνας είναι καταπληκτικό παγωτό Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
nai ασπρα μουρα περιπου 6 φλυντζανια Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Θα βάζεις λάδι λίγο παραπάνω από εκεί που έχει για νερό και είσαι εντάξει. Το 1 λίτρο νερό είναι 1000 γραμμάρια ενώ το 1 λίτρο λάδι είναι 920 γραμμάρια. Στις δόσεις τα γραμάρια είναι λιγότερα από 1000 άρα έχει μικρή διαφορά και καλύπτεσαι με τον τρόπο που σου είπα στην αρχή. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
περιπου 4 1/2 κουπες... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
συνταγές μαγειρικής - Μακράν καλύτερα τρουφάκια απο morfat ή οτιδήποτε άλλο.. εδώ: http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CF%84%CF%81%CE%BF%CF% 85%CF%86%CE%AC%CE%BA%CE%B9%CE%B1 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για τη βάση του κανταϊφιού Λιώνουμε καλά το Flora Soft με βούτυρο σε χαμηλή θερμοκρασία μέσα σε ένα μικρό σκεύος. Ξεμπλέκουμε το φύλλο του κανταϊφιού και τοποθετούμε σε ταψί. Με ένα πινέλο ζαχαροπλαστικής μουσκεύουμε καλά το φύλλο κανταΐφι με το λιωμένο Flora Soft με βούτυρο και στη συνέχεια το ψήνουμε στο φούρνο που έχουμε προθερμάνει στους 190° μέχρι να πάρει χρώμα. Όταν είναι έτοιμο, το βγάζουμε από το φούρνο και το αφήνουμε να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου. Στο χρόνο που περιμέναμε ν... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν ξερω την συνταγη του προφιτερολ του Ανδριας γιατι αμα την ηξερα θα του εκλεινα το μαγαζι...Ξερω μια αλλη: ΥΛΙΚΑ: Σουδάκια 1 1/2 κούπα γάλα 4 κουταλακια κορν φλάουρ 1/2 κούπα ζάχαρη 4 κροκους 200 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα 2 κουταλιές κονιάκ ή λίγη βανίλια 400 γρ. σαντιγύ ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Βράστε το γάλα. Ανακατέψτε σε κατσαρόλα το κορν φλάουρ με τη ζάχαρη και τους κρόκους. Ρίξτε μονομιάς το γάλα ανακατεύοντας και βράστε την κρέμα σε χαμηλή φωτιά να πήξει. Κρατήστε σε ένα μπολάκι λί... Διαβάστε περισσότερα...
Πως φτιαχνω μπισκοτα με φυστικοβουτυρο;
Απάντηση:
Υλικά για μπισκότα φυστικοβούτυρου 135 βούτυρο 135 φυστικοβούτυρο 90 ζαχαρη 90 μαυρη ζαχαρη 1 αυγό 180 αλευρι 3 μπεικιν παουντερ Εκτελεση Χτυπαμε βούτυρο και αλάτι. Προσθέτουμε ζάχαρη και χτυπάμε μεχρι να αφρατεψουν. Προσθέτουμε αυγό. Βγάζουμε τον κάδο απο το μίξερ και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα με μια κουτάλα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κάντε κλικ εδώ και γράψτε την απάντησή σΠέθανε ο Μανώλης Ρασούλης ας! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
700ml (698ml για την ακρίβεια). Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 30 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.