Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: φυλο σφολιατασ...
Απάντηση: # 1 φυλλο σφολιατας # 3 μεγαλα μηλα # 5-6 κουταλιες ζαχαρη # 1/2 κουπας σταφιδες η καρυδια χοντροκομμενα # 3 κουταλιες της σουπας βουτυρο # λι...
Απάντηση: ΥΛΙΚΑ: 2 φύλλα σφολιάτα 500 γρ. φέτα τριμμένη 3 αυγά 1/2 φλ. φρέσκο γάλα πιπέρι 1 αυγό χτυπημένο για άλειμμα ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Χτυπάμε τα 3 αυγά...
Απάντηση: ναι!...
Απάντηση: Φτιάχνω κρουασάν αρκετό καιρό, και ακόμα δεν πέτυχα το μυστικό που τα κάνει πολυ αφράτα (άρα και ελαφρυά!!!) όπως των φούρνων...
Απάντηση: Τα έχω κόψει εδώ και χρόνια...
Απάντηση: μπες http:// sintagoulis.gr/...
Απάντηση: Mε κρεμα γαλακτος σε μπεν μαρι...
Απάντηση: οτι ωρα ανοιγουν κ τα αλλα ζαχαροπλαστεια...
Απάντηση: Εγώ ξέρω κέικ από άλλη ινδική ποικιλία αν σε ενδιαφέρει. ;)...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

σφολιατα

Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Υλικά 16 έτοιμα σφολιατάκια ή 1 δόση σφολιάτ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Θρυμματίζουμε σε βαθύ μπολ το τυρί και το αναμ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Χτυπάμε στο μίξερ το Flora Soft με βούτυρο με τ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170ο C. Αλεί...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Θρυμματίζουμε τα γεμιστά μπισκότα στο μπλέντερ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Θρυμματίζουμε τα γεμιστά μπισκότα στο μπλέντερ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά 100 γραμμ. ζάχαρη άχνη 400 γραμμ. βού...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά 550 γραμμ. αλεύρι δυνατό για τσουρ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ή το πετας ή το βραζεις λιγο για να λυωσει το ζ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΑ ΖΩΑ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΙΑΤΙ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Προτιμώ την μαύρη όταν(σπάνια)τρώω σοκολάτα.Άν...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Κοσκινίζουμε το αλεύρι μέσα σε ένα μπολ μαζί με...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: 340 βούτυρο 420 ζάχαρη λευκή 10 αλάτι 3 αυγά...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: 180 βούτυρο 180 μαυρη ζάχαρη 2 αλάτι 1 αυγό ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: αμα τη μαθεις τη θελω κ γω!!!
Απάντηση: Ρίχνουμε τα μπισκότα σπασμένα στο μπλέντερ και...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180ο C. Βράζουμε τις πέννες και τις στραγγίζουμε. Τρίβουμε τα τυριά και ψιλοκόβουμε το μπέικον και την πιπεριά. Χτυπάμε τα αυγά με το αλεύρι, την παρμεζάνα και την κρέμα γάλακτος στο μπλέντερ. Αλείφουμε ένα μεγάλο ταψί με Flora Soft με βούτυρο και τοποθετούμε μέσα σε αυτό το φύλλο σφολιάτας προσεκτικά, ώστε τα πλαϊνά του ταψιού να είναι καλυμμένα με σφολιάτα. Τρυπάμε με ένα πιρούνι τη σφολιάτα σε όλη της την επιφάνεια. Σοτάρουμε το μπέικον και... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καλημέρα. Αν έχετε κάποιο συγγενή στη Γερμανία θα μπορούσατε να πάτε εκεί ,να πάτε σε κάποιους φούρνους και ζαχαροπλαστεία .ξενοδοεχεία και εστιατόρια και να αφήστε κάποιο βιογραφικό.Απο εδώ μπορείτε να μπείτε σε κάποιες σελίδες με αγγελίες για εργασία στο εξωτερικό.Πχ.http://www.ergasia.info/downloads/ ergasia-sto-eksoteriko/ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 16 έτοιμα σφολιατάκια ή 1 δόση σφολιάτα σπιτική 1 κροκάδι αραιωμένο με λίγο νερό για τη γέμιση 1 κιλό μήλα τύπου Αμερικής 2 κουταλιές χυμό λεμονιού 1/2 κούπα σταφίδα ξανθή 1/2 κούπα ζάχαρη 1/2 κουταλάκι κανέλα 1/8 κουταλάκι τριμμένο μοσχοκάρυδο 2 κουταλιές τριμμένη φρυγανιά 3 κουταλιές λωμένο βούτυρο Ατομα: Γίνονται 16 μηλόπιτες Χρόνος προετοιμασίας: 1 ώρα Χρόνος ψησίματος: 35 Εκτέλεση Καθαρίστε τα μήλα και κόψτε τα πρώτα σε όγδοα και ύστερα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
φυλο σφολιατασ Διαβάστε περισσότερα...
θέλω μια συνταγή για μηλόπιτα που να έχει σφολιάτα, να είναι εύκολη και να είναι και πολύ τραγανή ειδικά στις άκρες και να μην έχει και πολύ ζάχαρη επίσης.
Απάντηση:
# 1 φυλλο σφολιατας # 3 μεγαλα μηλα # 5-6 κουταλιες ζαχαρη # 1/2 κουπας σταφιδες η καρυδια χοντροκομμενα # 3 κουταλιες της σουπας βουτυρο # λιγο νερο #1 κ.γλ κανελα και λιγο μοσχοκαρυδο Βαζουμε την ζαχαρη σε ενα τηγανι με το νερο να γινει καραμελα, οταν γινει ριχνουμε μια κουταλια βουτυρο. Κοβουμε τα μηλα σε κυβους και τα ριχνουμε στο τηγανι με την καραμελα. Ανακατευουμε για 4-5 λεπτα. Η γεμιση ειναι ετοιμη, το απλωνουμε στην σφολιατα και την κλεινουμε. Λιωνουμε το βουτυρο και π... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΥΛΙΚΑ: 2 φύλλα σφολιάτα 500 γρ. φέτα τριμμένη 3 αυγά 1/2 φλ. φρέσκο γάλα πιπέρι 1 αυγό χτυπημένο για άλειμμα ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Χτυπάμε τα 3 αυγά με το γάλα. Προσθέτουμε το τριμμένο τυρί και πιπέρι. Στρώνουμε το ένα φύλλο σφολιάτας σε βουτυρωμένο ταψί. Απλώνουμε τη γέμιση ομοιόμορφα. Σκεπάζουμε με το δεύτερο φύλλο. Χαράζουμε την πίτα και αλείφουμε με το αυγό. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20-25'. στις 7:16 AM μαγείρεψε η anna Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
γιατί τα κρουασάν δεν μου βγαίνουν αφράτα σαν του εμπορίου;
Απάντηση:
Φτιάχνω κρουασάν αρκετό καιρό, και ακόμα δεν πέτυχα το μυστικό που τα κάνει πολυ αφράτα (άρα και ελαφρυά!!!) όπως των φούρνων... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα έχω κόψει εδώ και χρόνια. Διαβάστε περισσότερα...
τι υλικα χρειαζονται
Απάντηση:
μπες http://sintagoulis.gr/ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Mε κρεμα γαλακτος σε μπεν μαρι Διαβάστε περισσότερα...
τι ωρα ανοιγουν τα max perry
Απάντηση:
οτι ωρα ανοιγουν κ τα αλλα ζαχαροπλαστεια Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εγώ ξέρω κέικ από άλλη ινδική ποικιλία αν σε ενδιαφέρει. ;) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Θρυμματίζουμε σε βαθύ μπολ το τυρί και το αναμιγνύουμε με τα χτυπημένα αυγά. Σε άλλο μπολ αναμιγνύουμε τη ζάχαρη, την κανέλα, το γαρίφαλο, τις σταφίδες και τα σύκα. Αλείφουμε το ταψί με λίγο Flora και απλώνουμε 2 φύλλα αλειμμένα επίσης με Flora. Πασπαλίζουμε την επιφάνεια του φύλλου με λίγο από το μίγμα των τυριών και λίγη ποσότητα από το μίγμα των αποξηραμένων φρούτων. Σκεπάζουμε με άλλο φύλλο αλείφουμε με λίγο Flora και πασπαλίζουμε με τυρί και ξηρά φρούτα. Συνεχίζουμε μέχρι να τελειώσο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Χτυπάμε στο μίξερ το Flora Soft με βούτυρο με τη ζάχαρη στη δυνατή ταχύτητα, μέχρι να αφρατέψει το μίγμα και να λιώσει η ζάχαρη. Προσθέτουμε τους κρόκους των αυγών έναν-έναν, το κονιάκ, τον χυμό και το ξύσμα του πορτοκαλιού και τις βανίλιες, συνεχίζοντας το χτύπημα μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Στο μεταξύ κοσκινίζουμε το αλεύρι σε λεκανίτσα και το αναμιγνύουμε με το μπέικιν πάουντερ. Χαμηλώνουμε την ταχύτητα του μίξερ και αρχίζουμε να ρίχνουμε το αλεύρι σε δόσεις και εναλλάξ με το γιαο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
τι βουτηματα? πχ παξιμαδακια κανελας ? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170ο C. Αλείφουμε με λίγο Flora Soft με βούτυρο ένα τετράγωνο ταψί 20x20 εκατοστών και ύψους 8 εκατοστών και το αλευρώνουμε. Στη συνέχεια, το τινάζουμε ώστε να φύγει το περιττό αλεύρι. Λιώνουμε σε χλιαρό μπεν μαρί τη σοκολάτα μαζί με το Flora Soft με βούτυρο. Κοσκινίζουμε το αλεύρι μαζί με το μπέικιν πάουντερ σε ένα μεγάλο μπολ. Ανακατεύουμε τα αυγά με τη λιωμένη σοκολάτα, προσθέτουμε το φυστικοβούτυρο και ρίχνουμε όλα τα υλικά στο μπολ με το αλεύρι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Θρυμματίζουμε τα γεμιστά μπισκότα στο μπλέντερ μας. Σε μία λεκάνη ρίχνουμε τα θρυμματισμένα μπισκότα μαζί με το Flora Soft με βούτυρο και το λικέρ και τα ζυμώνουμε μεταξύ τους. Τοποθετούμε ένα μέτριο τσέρκι επάνω σε μία λαδόκολλα την οποία την έχουμε βάλει μέσα σε ένα ρηχό ταψάκι. Βάζουμε και πιέζουμε τη ζύμη των μπισκότων μέσα στο τσέρκι και δημιουργούμε μία βάση. Βγάζουμε με το σκουπ μπάλες από τη συσκευασία του παγωτού βανίλιας και γεμίζουμε το τσέρκι. Βάζουμε το ταψάκι με την τούρτα ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Θρυμματίζουμε τα γεμιστά μπισκότα στο μπλέντερ μας. Σε μία λεκάνη ρίχνουμε τα θρυμματισμένα μπισκότα μαζί με το Flora Soft με βούτυρο και το λικέρ και τα ζυμώνουμε μεταξύ τους. Τοποθετούμε ένα μέτριο τσέρκι επάνω σε μία λαδόκολλα την οποία την έχουμε βάλει μέσα σε ένα ρηχό ταψάκι. Βάζουμε και πιέζουμε τη ζύμη των μπισκότων μέσα στο τσέρκι και δημιουργούμε μία βάση. Βγάζουμε με το σκουπ μπάλες από τη συσκευασία του παγωτού βανίλιας και γεμίζουμε το τσέρκι. Βάζουμε το ταψάκι με την τούρτα ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 100 γραμμ. ζάχαρη άχνη 400 γραμμ. βούτυρο γάλακτος 100 γραμμ. φυτίνη 2 κρόκοι 1 αυγό 2 βανίλιες 1/2 κ.γλ. μοσχοκάρυδο 1/3 φλ. τσαγιού κονιάκ 1 κοφτό κ.γλ. σόδα μαγειρική 250 γραµµ. καβουρντισμένο και χοντροκομμένο αμύγδαλο 850 γραµµ. (περίπου) αλεύρι μαλακό, κοσκινισμένο 1 κιλό άχνη ζάχαρη 2 βανίλιες Εκτέλεση Απλώνουμε την αμυγδαλόψιχα σε λαμαρίνα και την ψήνουμε 10΄ στους 200οC, να ροδίσει. Την χοντροκόβουµε. Βάζουμε στον κάδο του μίξερ το βούτυρο, την άχνη και τη φυ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 550 γραμμ. αλεύρι δυνατό για τσουρέκι 1 κύβο νωπής μαγιάς 50 ml χλιαρό νερό 100 ml χλιαρό γάλα 100 γραμμ. βούτυρο λιωμένο, χλιαρό 150 γραμμ. ζάχαρη 2 αυγά χτυπημένα, σε θερμοκρασία δωματίου 2 πορτοκάλια (βιολογικά και ακέρωτα)(το ξύσμα) 1 κ.γλ. μαχλέπι σε σκόνη 1 κ.γλ. κακουλέ σε σκόνη 1/2 κ.γλ μαστίχα σε σκόνη Για τη γέμιση: 6 κ.σ. πραλίνα φουντουκιού 200 γρ. κουβερτούρα τριμμένη Εκτέλεση Θρυμματίζουμε τη... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ή το πετας ή το βραζεις λιγο για να λυωσει το ζαχαρωμα το ιδιο κανεις με το μελι και την μαρμελλαδα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΑ ΖΩΑ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΥΦΛΩΘΟΥΝ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προτιμώ την μαύρη όταν(σπάνια)τρώω σοκολάτα.Άν έπρεπε να διαλέξω μεταξύ των δύο,θα έλεγα η γάλακτος,η λευκή είναι πολύ γλυκιά για τα γούστα μου. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κοσκινίζουμε το αλεύρι μέσα σε ένα μπολ μαζί με το μπέικιν πάουντερ. Προσθέτουμε μέσα στο αλεύρι το Flora Soft με βούτυρο και τρίβουμε με τα χέρια μας τη ζύμη των υλικών μέχρι να ψιχουλιαστεί. Στη συνέχεια προσθέτουμε την κρυσταλλική ζάχαρη και τα μπαχαρικά και κατόπιν τα κεράσια και συνεχίζουμε το ανακάτεμα. Προσθέτουμε και το χυμό του κερασιού ή βύσσινου και ανακατεύουμε έως ότου δέσουν τα υλικά. Αλείφουμε με Flora Soft με βούτυρο μία φόρμα κέικ και πουδράρουμε εσωτερικά με την καστανή ... Διαβάστε περισσότερα...
Συνταγη για μπισκότα λευκής σοκολάτας εύκολη και γρήγορη
Απάντηση:
340 βούτυρο 420 ζάχαρη λευκή 10 αλάτι 3 αυγά 520 αλευρι 270 καρύδια ψιλοκομμένα 400 δακρυα λευκής σοκολάτας Χτυπαμε βούτυρο και αλάτι. Προσθέτουμε ζάχαρη και χτυπάμε μεχρι να αφρατεψουν. Προσθέτουμε αυγό. Βγάζουμε τον κάδο απο το μίξερ και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα με μια κουτάλα. Διαβάστε περισσότερα...
Συνταγή για μπισκότα με κουάκερ και σταφίδες
Απάντηση:
180 βούτυρο 180 μαυρη ζάχαρη 2 αλάτι 1 αυγό 135 αλευρι 100 quacker 90 σταφίδες 6 μπεικιν πάουντερ Χτυπαμε βούτυρο και αλάτι. Προσθέτουμε ζάχαρη και χτυπάμε μεχρι να αφρατεψουν. Προσθέτουμε αυγό. Βγάζουμε τον κάδο απο το μίξερ και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα με μια κουτάλα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αμα τη μαθεις τη θελω κ γω!!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ρίχνουμε τα μπισκότα σπασμένα στο μπλέντερ και τα θρυμματίζουμε σε σκόνη. Τα ρίχνουμε σε μπολ και τα αναμιγνύουμε με το Flora. Παίρνουμε ένα τσέρκι ή μια φόρμα με αποσπώμενο πάτο και, αφού στρώσουμε μια λαδόκολλα, απλώνουμε από πάνω το μίγμα των μπισκότων. Το πιέζουμε με την ανάποδη ενός κουταλιού να είναι ισόπαχο σε όλη την επιφάνεια. Τοποθετούμε το τσέρκι στο ψυγείο και το αφήνουμε να σφίξει καλά η βάση μας. Στο μεταξύ, βάζουμε την κρέμα γάλακτος μαζί με την άχνη στο μπολ του μίξερ και τα ... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 38 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.