Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Βγάζουμε τα συκωτάκια της γαλοπούλας, τα πλένουμε και τα κόβουμε σε καρεδάκια. Καθαρίζουμε και πλένουμε πολύ καλά τη γαλοπούλα. Εάν έχει πούπουλα,...
Απάντηση: Χτυπάμε στο μούλτι το κρεμμύδι, το σκόρδο και τον μαϊντανό, μαζί με το μισό ελαιόλαδο να γίνουν ένας πολτός. Μουλιάζουμε το ψωμί σε νερό, το στύβο...
Απάντηση: Χτυπάμε το Flora με τη ζάχαρη καλά, μέχρι να ασπρίσει με ένα μιξερ. Παράλληλα τοποθετούμε τα αυγά, το ξύσμα, το μέλι, το αλάτι και τη βανίλια μέσα...
Απάντηση: Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά τις μπάμιες σε τρεχούμενο νερό. Στη συνέχεια τις στραγγίζουμε και τις βάζουμε σε ένα μικρό ταψάκι. Τις ραντίζουμε με...
Απάντηση: Χτυπάμε και τα δυο Flora με τη ζάχαρη, το μέλι, μαχλέπι, αλάτι, λεμόνι ξύσμα και τη βανίλια, μέχρι το μίγμα να ασπρίσει. Ρίχνουμε ένα-ένα τα αυγά κ...
Απάντηση: Χτυπάμε καλά σε ένα μίξερ το Flora με τη ζάχαρη, μέχρι το μίγμα να ασπρίσει. Παράλληλα τοποθετούμε τα αυγά, το ξύσμα, το μέλι, το μοσχοκάρυδο και τ...
Απάντηση: Χτυπάμε καλά σε ένα μίξερ το Flora με τη ζάχαρη, μέχρι το μίγμα να ασπρίσει. Παράλληλα τοποθετούμε τα αυγά, το κάρδαμο, το μέλι, το αλάτι, το γιαού...
Απάντηση: Αναμιγνύουμε σε βαθύ μπολ όλα τα υλικά της γέμισης. Λιώνουμε το Flora Soft με βούτυρο και αλείφουμε ένα ταψί. Στρώνουμε μέσα τα πρώτα 4 φύλλα α...
Απάντηση: Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170°C. Ανακατεύουμε στο μίξερ στην χαμηλή ταχύτητα όλα τα υλικά μαζί, εκτός από το ποτό και τα αμύγδαλα μέχρι να γ...
Απάντηση: Πλένουμε καλά τις πατάτες και τις βράζουμε με τη φλούδα τους σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό. Τις καθαρίζουμε όσο είναι ζεστές, τις χοντροκόβο...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

συνταγες της παρεας κουλουρακια διαιτης

Απάντηση: Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190-200 ˚C. Ρίχν...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Χτυπάμε καλά σε ένα μίξερ το Flora με τη ζάχαρ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ρίχνουμε στο μπολ του μίξερ το Flora με τη ζάχα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Κοσκινίζουμε το αλεύρι σε λεκάνη και ρίχνουμε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ανακατεύουμε το σιμιγδάλι ή το ρυζάλευρο σε 1...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ρίχνουμε στον κάδο του μίξερ το Flora Soft με β...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ξεπλένουμε τα φιλέτα της γλώσσας και τα βάζουμε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Επάνω σε μία λαδόκολλα κοσκινίζουμε τα δύο αλεύ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Για τον κιμά Σε ένα βαθύ σκεύος ρίχνουμε όλα τ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Πλένουμε και ξεφλουδίζουμε τα πομοντόρια, καθαρ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Σε μια λεκάνη ρίχνουμε το κριθαράκι και το μου...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ανοίγουμε προσεκτικά το φύλλο κανταϊφιού, το ξ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Βάζουμε το γάλα σε κατσαρόλα μαζί με τη βανίλια...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Καθαρίζουμε τις γαρίδες από το κεφάλι, ουρά, πό...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Για την τάρτα Κοσκινίζουμε το αλεύρι με το...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Σε μία φαρδιά λεκάνη κοσκινίζουμε το αλεύρι μα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Αλείφουμε το ταψί με λίγο Flora Soft με βούτυρ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Αλείφουμε με λίγο Flora Soft με βούτυρο τη φόρ...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
διατροφη ειναι η υγιηνη ζωη δηλαδη οταν δεν προσπαθουμε να χασουμε κιλα αλλα να κρατηθουμε σε αυτα που ειμαστε δηλαδη πχ Αυτη κανει υγιηνη διατροφη και ειναι ακομα 60 κιλα αλλα αυτο ισχυει οταν ειμαστε στα φυσιολογικα πλαισια αλλιως δεν μπορουμε να πουμε πως κανει καποιος διατροφη αμμα ειναι πολυ αδυνατος ή πολυ χοντρος επισης η θερμιδες που καταναλωνουμε ειναι ισσες με αυτες που χρειαζομαστε . Διαιτα ειναι οταν προσπαθουμε να χασουμε βαρος δηλαδη καταναλονουμε λιγοτερες θερμιδες απο αυ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190-200 ˚C. Ρίχνουμε στον κάδο του μίξερ 250 γρ. Flora Soft με βούτυρο, το αλάτι, τη βανίλια, τη ζάχαρη, τη μαστίχα με τη ζάχαρη, το μαχλέπι, το ξύσμα πορτοκαλιού και το μέλι. Σε μια λεκάνη χτυπάμε τα αυγά με το γάλα και στη συνέχεια τα χτυπάμε σε μέτρια προς δυνατή ταχύτητα με το σύρμα μέχρι να αφρατέψουν. Αλείφουμε ένα μεγάλο ταψί με το λιωμένο Flora Soft με βούτυρο και στη συνέχεια, προσθέτουμε το κοσκινισμένο αλεύρι στο μείγμα και ανακατεύουμε. Σταματάμε το ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Χτυπάμε καλά σε ένα μίξερ το Flora με τη ζάχαρη, μέχρι το μίγμα να ασπρίσει. Παράλληλα τοποθετούμε τα αυγά, το μέλι, τη βανίλια, τη σόδα και το λευκό πιπέρι μέσα σε μια μπασίνα, ανακατεύουμε καλά με το σύρμα και τα προσθέτουμε όλα στο μίξερ. Τοποθετούμε το γάλα, το γιαούρτι και την αμμωνία σε ένα ποτήρι, τα ανακατεύουμε καλά μέχρι να διαλυθεί η αμμωνία και τα προσθέτουμε στο μίξερ. Προσθέτουμε το αλεύρι λίγο-λίγο, ανακατεύοντας απαλά με το χέρι. Όταν ενσωματωθεί, σκεπάζουμε το μπολ και το βά... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υποθέτω οτι μιλάμε για android. Οπότε οχι,αν περιμένεις να επεξεργαστείς αρχεία office οπως στα Windows ξεχνά το. Παρόλα αυτα αν έχεις πρόσβαση στο google play ,κατέβασε το office suit,με τις τελευταίες ενημέρωσεις μπορείς να κανεις επεξεργασία,δεν θα κάνεις τα πάντα,αλλα θα κανεις τα βασικά. Οσο για την άλλη ερώτηση δεν γνωρίζω. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βγάζουμε τα συκωτάκια της γαλοπούλας, τα πλένουμε και τα κόβουμε σε καρεδάκια. Καθαρίζουμε και πλένουμε πολύ καλά τη γαλοπούλα. Εάν έχει πούπουλα, την καψαλίζουμε πρώτα και στη συνέχεια την πλένουμε καλά. Σε βαθιά κατσαρόλα βάζουμε νερό, προσθέτουμε το κρεμμύδι, το πράσο, το καρότο, το σέλινο, δάφνη, το ξύλο κανέλας, τα γαρύφαλλα, τη φλούδα του πορτοκαλιού, λίγο αλάτι, και βράζουμε για 10 λεπτά. Στη συνέχεια, βάζουμε στην κατσαρόλα τη γαλοπούλα και τη βράζουμε για μία ώρα. Στο μεταξ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Χτυπάμε στο μούλτι το κρεμμύδι, το σκόρδο και τον μαϊντανό, μαζί με το μισό ελαιόλαδο να γίνουν ένας πολτός. Μουλιάζουμε το ψωμί σε νερό, το στύβουμε πολύ καλά και το ρίχνουμε σε βαθύ μπολ μαζί με τον κιμά. Προσθέτουμε το μείγμα του κρεμμυδιού, το υπόλοιπο ελαιόλαδο, το μοσχοκάρυδο, το αλατοπίπερο και ζυμώνουμε καλά. Αφήνουμε τον κιμά στο ψυγείο για μισή ώρα. Στη συνέχεια, ανοίγουμε πάνω σε λαδόκολλα τον κιμά σε ένα χοντρό οβάλ φύλλο, πάχους ενός δαχτύλου περίπου.Στρώνουμε την επιφάνειά του... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Χτυπάμε το Flora με τη ζάχαρη καλά, μέχρι να ασπρίσει με ένα μιξερ. Παράλληλα τοποθετούμε τα αυγά, το ξύσμα, το μέλι, το αλάτι και τη βανίλια μέσα σε μια μπασίνα, ανακατεύουμε καλά με το σύρμα και τα προσθέτουμε όλα στο μίξερ. Τοποθετουμε το γάλα, το γιαούρτι και την αμμωνία σε ένα ποτήρι, τα ανακατεύουμε καλά μέχρι να διαλυθεί η αμμωνία και τα προσθέτουμε στο μίξερ. Προσθέτουμε το αλεύρι λίγο-λίγο, ανακατεύοντας απαλά με το χέρι. Όταν ενσωματωθεί, σκεπάζουμε το μπολ και το βάζουμε στο ψυγείο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά τις μπάμιες σε τρεχούμενο νερό. Στη συνέχεια τις στραγγίζουμε και τις βάζουμε σε ένα μικρό ταψάκι. Τις ραντίζουμε με το ξύδι και τις αφήνουμε για 10΄ να μαριναριστούν. Τις ξαναπλένουμε και τις στραγγίζουμε καλά. Στη συνέχεια σε μία φαρδιά κατσαρόλα ρίχνουμε το Flora Soft με βούτυρο και το θερμαίνουμε καλά. Ρίχνουμε τις μπάμιες στην κατσαρόλα, τις σοτάρουμε στο Flora Soft και στη συνέχεια τις ρίχνουμε στο ταψί που τις είχαμε μαρινάρει νωρίτερα. Προσθέτουμε στο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Χτυπάμε και τα δυο Flora με τη ζάχαρη, το μέλι, μαχλέπι, αλάτι, λεμόνι ξύσμα και τη βανίλια, μέχρι το μίγμα να ασπρίσει. Ρίχνουμε ένα-ένα τα αυγά και μετά το γάλα. Προσθέτουμε το αλεύρι λίγο-λίγο, ανακατεύοντας απαλά με το χέρι. Όταν ενσωματωθεί, σκεπάζουμε το μπολ για 5 λεπτά. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 °C. Στρώνουμε λαμαρίνες με λαδόχαρτο ψησίματος. Πλάθουμε κουλουράκια στο σχήμα που θέλουμε και τα αραδιάζουμε στη σειρά στη λαμαρίνα. Τα αλείφουμε με το χτυπημένο αυγό και τα ψήνουμε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Χτυπάμε καλά σε ένα μίξερ το Flora με τη ζάχαρη, μέχρι το μίγμα να ασπρίσει. Παράλληλα τοποθετούμε τα αυγά, το ξύσμα, το μέλι, το μοσχοκάρυδο και τη βανίλια μέσα σε μια μπασίνα, ανακατεύουμε καλά με το σύρμα και τα προσθέτουμε όλα στο μίξερ. Τοποθετούμε το γάλα, το γιαούρτι και την αμμωνία σε ένα ποτήρι, τα ανακατεύουμε καλά μέχρι να διαλυθεί η αμμωνία και τα προσθέτουμε στο μίξερ. Προσθέτουμε το αλεύρι λίγο-λίγο, ανακατεύοντας απαλά με το χέρι. Όταν ενσωματωθεί, σκεπάζουμε το μπολ και το βάζ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Χτυπάμε καλά σε ένα μίξερ το Flora με τη ζάχαρη, μέχρι το μίγμα να ασπρίσει. Παράλληλα τοποθετούμε τα αυγά, το κάρδαμο, το μέλι, το αλάτι, το γιαούρτι και τη βανίλια μέσα σε μια μπασίνα, ανακατεύουμε καλά με το σύρμα και τα προσθέτουμε όλα στο μίξερ. Κοσκινίζουμε το αλεύρι με το κακάο και το μπέικιν πάουντερ πολύ καλά και τα ανακατεύουμε απαλά με το χέρι με όλα τα υπόλοιπα υλικά. Όταν ενσωματωθεί, σκεπάζουμε το μπολ και το βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 °C.... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αναμιγνύουμε σε βαθύ μπολ όλα τα υλικά της γέμισης. Λιώνουμε το Flora Soft με βούτυρο και αλείφουμε ένα ταψί. Στρώνουμε μέσα τα πρώτα 4 φύλλα αλείφοντάς τα ένα-ένα με Flora Soft με βούτυρο. Στη συνέχεια, αρχίζουμε να πασπαλίζουμε με λίγη γέμιση και να στρώνουμε και να αλείφουμε με Flora Soft με βούτυρο τα φύλλα έως το 7ο φύλλο. Από το 8ο μέχρι το 11ο φύλλο, που είναι το κέντρο του μπακλαβά, πασπαλίζουμε με περισσότερη γέμιση. Από το 12ο και μέχρι το 14ο φύλλο πασπαλίζουμε το καθένα με ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170°C. Ανακατεύουμε στο μίξερ στην χαμηλή ταχύτητα όλα τα υλικά μαζί, εκτός από το ποτό και τα αμύγδαλα μέχρι να γίνει μία ομοιόμορφη ζύμη. Προσθέτουμε στο τέλος το ποτό και τα αμύγδαλα. Κάνουμε μπαλάκια στο μέγεθος που θέλουμε δίνοντας το σχήμα που θέλουμε και τα τοποθετούμε στην λαμαρίνα με την λαδόκολλα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°C για 30 λεπτά μέχρι να ροδίσουν ελαφρά. Μόλις τους βγάλουμε από τον φούρνο τους ραντίζουμε με ανθόνερο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πλένουμε καλά τις πατάτες και τις βράζουμε με τη φλούδα τους σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό. Τις καθαρίζουμε όσο είναι ζεστές, τις χοντροκόβουμε και τις περνάμε από τον μύλο των λαχανικών. Αφήνουμε τον πουρέ να κρυώσει καλά. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το Flora, τα αυγά ελαφρά χτυπημένα, τα τυριά, τον μαϊντανό και ζυμώνουμε το μίγμα. Δοκιμάζουμε τη γεύση και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. Αφήνουμε το μίγμα στο ψυγείο για 1 ώρα περίπου να σφίξει και μετά πλάθουμε στρογγυλούς κεφτέδες. Αν τ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ρίχνουμε στο μπολ του μίξερ το Flora με τη ζάχαρη και τα χτυπάμε για λίγο να λιώσει καλά η ζάχαρη. Προσθέτουμε τους κρόκους και το γάλα και τα χτυπάμε ξανά μέχρι να ομοιογενοποιηθούν τα υλικά. Σταματάμε το μίξερ και προσθέτουμε το αλεύρι, ανακατεμένο με το μπέικιν πάουντερ και το ξύσμα του φρούτου, εάν βάλουμε. Ανακατεύουμε με τα χέρια ή με τον γάντζο του μίξερ, μέχρι να ομοιογενοποιηθούν τα υλικά και να πετύχουμε μια μαλακή αλλά εύπλαστη ζύμη. Σκεπάζουμε τη ζύμη με καθαρή πετσέτα κουζίνας κα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κοσκινίζουμε το αλεύρι σε λεκάνη και ρίχνουμε τα αυγά, τον χυμό πορτοκαλιών, το Flora soft με βούτυρο, το αλάτι και τη σόδα. Τα ζυμώνουμε μέχρι να πετύχουμε μια ζύμη σφιχτή που θα πλάθεται και θα ανοίγει σε φύλλο, τη ραντίζουμε με λίγο νερό και τη ζυμώνουμε πάλι μέχρι να μαλακώσει. Την ανοίγουμε, πάνω σε αλευρωμένη επιφάνεια, με τη βοήθεια ενός πλάστη, σε φύλλα μικρά ή μεγάλα, και τα κόβουμε σε λωρίδες με την ειδική ροδίτσα. Τις τυλίγουμε σαν ρολά ή τις δένουμε σαν φιόγκους και τις ρίχνουμ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ανακατεύουμε το σιμιγδάλι ή το ρυζάλευρο σε 1 φλιτζάνι κρύο γάλα. Βάζουμε το υπόλοιπο γάλα σε κατσαρολάκι, σε μέτρια φωτιά και το αφήνουμε να πάρει βράση. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και ανακατεύουμε. Μόλις πάρει βράση, ρίχνουμε το σιμιγδάλι ή το ρυζάλευρο και τα αφήνουμε όλα μαζί να σιγοβράσουν, μέχρι να πήξει καλά η κρέμα. Σε όλο αυτό το διάστημα ανακατεύουμε διαρκώς με ξύλινη κουτάλα, για να μη κολλήσει η κρέμα. Κατεβάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και αφήνουμε την κρέμα να κρυώσει λίγο. Ρίχ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ρίχνουμε στον κάδο του μίξερ το Flora Soft με βούτυρο, το καπνιστό τυρί Μετσόβου που μπαίνει στη ζύμη, το αλάτι, τα αυγά και τα χτυπάμε με το φτερό του μίξερ. Αρχικά σε χαμηλή ταχύτητα και μετά σε δυνατή ταχύτητα για 5΄ περίπου. Σταματάμε το μίξερ και ρίχνουμε στον κάδο του μίξερ το μισό αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, το πιπέρι και συνεχίζουμε το χτύπημα, προσθέτοντας το υπόλοιπο αλεύρι που μας έχει περισσέψει. Σιγά - σιγά συνεχίζουμε το ζύμωμα έως ότου γίνει μία μαλακή και λεία ζύμη. Εάν κολλά... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ξεπλένουμε τα φιλέτα της γλώσσας και τα βάζουμε σε ένα ταψάκι, τα αλατοπιπερώνουμε και τα μαρινάρουμε με το χυμό από τα μοσχολέμονα. Σε ένα φαρδύ τηγάνι ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά και στην συνέχεια μαγειρεύουμε τη σύβρασή μας. Όταν δέσει ελαφρά η σύβραση όλων των υλικών, περιχύνουμε με αυτήν τα φιλέτα της γλώσσας. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° για 20-25΄. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Επάνω σε μία λαδόκολλα κοσκινίζουμε τα δύο αλεύρια μαζί με το αλάτι. Σε ένα κατσαρολάκι διαλύουμε στο 1/3 του νερού τη μαγιά και την ζάχαρη. Σε μία φαρδιά λεκάνη ρίχνουμε το αλεύρι, κατόπιν κάνουμε μία λακουβίτσα και ρίχνουμε στη μέση της το υπόλοιπο χλιαρό νερό και το λιωμένο Flora Soft με βούτυρο σιγά σιγά και εναλλάξ. Στη συνέχεια ζυμώνουμε με τα χέρια μας για 25 λεπτά. Σκεπάζουμε τη λεκάνη με μεμβράνη και αφήνουμε τη ζύμη σε θερμό μέρος για να ξεκουραστεί και να φουσκώσει έως ότου διπλ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για τον κιμά Σε ένα βαθύ σκεύος ρίχνουμε όλα τα υλικά μαζί και τα σιγοβράζουμε για 20΄ έως ότου ο κιμάς γίνει τρυφερός και τραβήξει τα υγρά του Για τη βάση του μουσακά Τηγανίζουμε τα λαχανικά στη φριτέζα μας, τα τοποθετούμε σε σουρωτήρι και στη συνέχεια σε απορροφητικό χαρτί Για τη μπεσαμέλ Σε ένα βαθύ σκεύος ρίχνουμε το Flora Soft με βούτυρο και το θερμαίνουμε καλά σε μέτρια προς δυνατή θερμοκρασία μέχρι να λιώσει. Ψήνουμε το αλεύρι μέσα στο σκεύος με το flora soft με βούτυρο μέχρι να ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πλένουμε και ξεφλουδίζουμε τα πομοντόρια, καθαρίζουμε και κόβουμε τα κρεμμύδια σε ψιλές φέτες και καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε το σκόρδο Τρίβουμε τη φέτα Ταϋγέτου ή το ταλαγάνι. Σε ένα μεγάλο τηγάνι ρίχνουμε τις φέτες των κρεμμυδιών και προσθέτουμε ½ ποτήρι καυτό νερό, τα σκεπάζουμε και τα σιγομαγειρεύουμε έως ότου μαλακώσουν και μαραθούν. Ψιλοκόβουμε τις ξεφλουδισμένα πομοντόρια σε μικρό καρεδάκι. Πλένουμε και χαράζουμε τις μελιτζάνες, τις τρυπάμε σε διάφορα σημεία με πιρούνι, τις βουτάμε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε μια λεκάνη ρίχνουμε το κριθαράκι και το μουσκεύουμε με 2 ποτήρια κρύο νερό για 15 λεπτά. Αλατοπιπερώνουμε τα κομμάτια του κοτόπουλου και τα αλευρώνουμε. Σε ένα σκεύος ρίχνουμε το Flora Soft με βούτυρο και το αφήνουμε να θερμανθεί καλά. Σοτάρουμε καλά μέχρι να ροδίσουν από όλες τις πλευρές τα κομμάτια του κοτόπουλου. Προσθέτουμε τους σπιτικούς ζωμούς κοτόπουλου μαζί με το καυτό νερό, το ψιλοκομμένο τοματάκι, τον πελτέ και μαγειρεύουμε το κοτόπουλο για 20 λεπτά. Προσθέτουμε τ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ανοίγουμε προσεκτικά το φύλλο κανταϊφιού, το ξεμπλέκουμε και το χτενίζουμε ελαφρά μέχρι να γίνει μαλακό στα χέρια μας. Φτιάχνουμε λουρίδες ανάλογα με το τι μέγεθος κανταΐφι θέλουμε να φτιάξουμε. Σκεπάζουμε το κανταΐφι με μία βαμβακερή πετσέτα για να μη στεγνώσει κατά τη διάρκεια της παρασκευής του. Με τη βοήθεια του πινέλου το αλείφουμε με το λιωμένο Flora με βούτυρο καλά. Τοποθετούμε μπροστά μας τις λουρίδες, τις κάνουμε πέταλο με την κλίση του πέταλου προς τα εμάς και πάνω στο φαρδύ μέρος ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βάζουμε το γάλα σε κατσαρόλα μαζί με τη βανίλια και τα αφήνουμε σε μέτρια φωτιά, να πάρουν βράση. Στο μεταξύ χτυπάμε στο μίξερ τα αυγά με τη ζάχαρη. Προσθέτουμε το σιμιγδάλι και ανακατεύουμε. Κατεβάζουμε την κατσαρόλα με το γάλα από τη φωτιά και ρίχνουμε λίγο βραστό γάλα στο μίγμα των αυγών. Ανακατεύουμε και ρίχνουμε το μίγμα στην κατσαρόλα. Ξαναβάζουμε την κατσαρόλα στη φωτιά και αφήνουμε την κρέμα να βράσει, ανακατεύοντας συνεχώς με ξύλινη σπάτουλα. Μόλις η κρέμα πήξει αποσύρουμε την κατσαρ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καθαρίζουμε τις γαρίδες από το κεφάλι, ουρά, πόδια και τη ράχη της -προσοχή δεν τα πετάμε, θα τα χρειαστούμε αργότερα. Με τη βοήθεια ενός μικρού μαχαιριού, χαρακώνουμε τη ράχη κάθε γαρίδας ελαφρά, με μια οδοντογλυφίδα, αφαιρούμε το εντεράκι τους και τις κρατάμε στην άκρη. Σε ένα βαθύ σκεύος ρίχνουμε τα 3/4 της ποσότητας από το Flora Soft με βούτυρο και το αφήνουμε να θερμανθεί καλά και να κάψει. Ρίχνουμε τα κεφάλια και όλα τα υπόλοιπα μέρη από τις γαρίδες που έχουμε αφαιρέσει και τα σοτάρουμ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για την τάρτα Κοσκινίζουμε το αλεύρι με το αλάτι πάνω σε μία λαδόκολλα και φτιάχνουμε μία λακκουβίτσα στη μέση με διάμετρο 25 εκ. Στο κέντρο της λακκούβας ρίχνουμε το Flora Soft με βούτυρο και προσθέτουμε τον κρόκο από το αυγό. Συμπληρώνουμε με τη ζάχαρη και τη βανίλια και ανακατεύουμε τα υλικά με τα δάκτυλά μας καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν. Προσθέτουμε το αλεύρι που είναι περιμετρικά της λακκούβας με μία σπάτουλα και τρίβουμε το μίγμα με τα χέρια μας. Ζυμώνουμε το μίγμα σε μ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε μία φαρδιά λεκάνη κοσκινίζουμε το αλεύρι μαζί με το αλάτι. Σε μια λεκάνη ρίχνουμε το Flora Soft με βούτυρο, την τριμμένη αμυγδαλόψιχα, και τη ζάχαρη άχνη και ανακατεύουμε τρίβοντας την ζύμη μας. Προσθέτουμε τα αυγά το ένα μετά το άλλο και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε με τον ίδιο τρόπο. Κατόπιν προσθέτουμε το κοσκινισμένο αλεύρι λίγο-λίγο συνεχίζοντας το ανακάτεμα. Ζυμώνουμε ελαφρά τη ζύμη μας σε μπάλα, την τυλίγουμε με διάφανη μεμβράνη και την αφήνουμε στο ψυγείο για 1 ώρα και 30 λεπτά ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αλείφουμε το ταψί με λίγο Flora Soft με βούτυρο και προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 °C. Σπάμε τα αυγά και χωρίζουμε τους κρόκους από τα ασπράδια. Βάζουμε στο μπολ του μίξερ το Flora Soft με βούτυρο με τη ζάχαρη και τα χτυπάμε για 5-10 λεπτά, μέχρι να λιώσει καλά η ζάχαρη και το μίγμα να ασπρίσει και να αφρατέψει. Στο μεταξύ, χτυπάμε με το μίξερ χειρός τα ασπράδια σε πυκνή μαρέγκα και την αφήνουμε στην άκρη. Σταματάμε το μίξερ και ρίχνουμε τους κρόκους, το γιαούρτι και το ξύσμα του λε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αλείφουμε με λίγο Flora Soft με βούτυρο τη φόρμα, πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι και προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 °C. Στη συνέχεια, ρίχνουμε στο μπολ του μίξερ το Flora Soft με βούτυρο και το χτυπάμε για λίγο να αφρατέψει. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και τα χτυπάμε μαζί στη δυνατή ταχύτητα, μέχρι να λιώσει καλά η ζάχαρη και να έχουμε ένα αφράτο μίγμα. Χαμηλώνουμε την ένταση του μίξερ και ρίχνουμε το ξύσμα, το χυμό πορτοκαλιού και ένα-ένα τα αυγά εναλλάξ με το αλεύρι. Συνεχίζουμε το χτύπημα... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 33 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.