Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Είδα το συγκεκριμένο μοντέλο που είπες... είμαι ανάμεσα σε άσπρο και μαύρο...
Απάντηση: 1½ φλ ζάχαρη 1 λίτρο δυνατό ζεστό τσάι 1 λίτρο πορτοκαλάδα 1 φλ. χυμό λεμονιού 1 λίτρο σόδα (ή gingerale) φρέσκα φύλλα μέντας...
Απάντηση: Είναι ωραίο χρώμα καί ταιριάζει μέ πολλά ρούχα.Δέν βλέπω τό λόγο νά τήν αλλάξεις!Μέ τό ντύσιμο που αναφέρεις ταιριάζει πολύ ωραία, οπως επίσης φορ...
Απάντηση: χμ.. το μαυρο ειναι πολυ συνηθισμενο.Εμενα μου αρεσουν πολυ τα ασπρα κινητα.Οποτε η γνωμη μυο ειναι η ασπρο,πυο ειναι ωραιο σαν χρωμα, η χρυσο (το...
Απάντηση: γραφτα καλυτερα στις λεπτομερειες...
Απάντηση: Αν η επαφή ήταν με προφυλακτικό και δεν έσπασε, γιατί ανησυχείς; Σε τέτοιες περιπτώσεις μην αγχώνεσαι, γιατί θα βλέπεις μόνο συμπτώματα...
Απάντηση: Εκχύλισμα βανίλιας μπορείς να χρησιμοποιήσεις και χαραροπλαστικής νομίζω. :p Αν θες άλλη μυρωδιά μπορείς να βάλεις 1-2 σταγόνες απο αιθέρια έλαια...
Απάντηση: στην οδό Αθηνάς πρέπει να έχει αλλιώς μπες στο www.google. γράψε τι θες enter και θα σου βγάλει. Πάρε 11888 και πες μαγαζί που πουλάει ρόμπες στ...
Απάντηση: Απλή και ωραία Υλικά για 4 άτομα Υλικά -1 πακέτο σπαγγέτι -4 φέτες μπέικον ή pancetta ψιλοκομμένα -4 αβγά -1 φλιτζάνι παρμεζάνα τριμμέ...
Απάντηση: Η υγιεινή και διαιτητική εκδοχή ενός μπέργκερ. Το μπιφτέκι είναι γαλοπούλας και άρα χαμηλών λιπαρών, το κατίκι είναι από τα πιο light τυριά, ενώ τα...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

συνταγες με ασπρες μελιτζανες

Απάντηση: έχω ακούσει οτι κανουν καλό οι γαργάρες με αλατ...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Τό λίπος είναι ασπρο,αυτό πού αποθηκεύει ο οργ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Βγάζουμε τα συκωτάκια της γαλοπούλας, τα πλένο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Χτυπάμε στο μούλτι το κρεμμύδι, το σκόρδο και τ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά τις μπάμιες σε τρ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Αναμιγνύουμε σε βαθύ μπολ όλα τα υλικά της γέμ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170°C. Ανακατε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Πλένουμε καλά τις πατάτες και τις βράζουμε με τ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Κοσκινίζουμε το αλεύρι σε λεκάνη και ρίχνουμε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ανακατεύουμε το σιμιγδάλι ή το ρυζάλευρο σε 1...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ξεπλένουμε τα φιλέτα της γλώσσας και τα βάζουμε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Επάνω σε μία λαδόκολλα κοσκινίζουμε τα δύο αλεύ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Για τον κιμά Σε ένα βαθύ σκεύος ρίχνουμε όλα τ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Πλένουμε και ξεφλουδίζουμε τα πομοντόρια, καθαρ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Σε μια λεκάνη ρίχνουμε το κριθαράκι και το μου...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ανοίγουμε προσεκτικά το φύλλο κανταϊφιού, το ξ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Βράζουμε τις πέννες αλ ντέντε με λίγο αλάτι και...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
Ναι,απλά αυτή η αλλαγή θα γίνει σταδιακά.Ας πούμε αν πας εσύ και είσαι μελαχρινή δεν θα αλλάξουν ξαφνικά τα χρωματά σου ακόμα και αν περάσουν μήνες. Αλλά το DNA των παιδιών των παιδίων των παιδίών σου θα αρχίσει να προσταρμόζεται σιγά σιγά στις νέες περιβαλλοντικές συνθήκες! Διαβάστε περισσότερα...
Αν ναι πόσες φορές πρέπει να χρησιμοποιείται;
Απάντηση:
έχω ακούσει οτι κανουν καλό οι γαργάρες με αλατονερο αλλά δυστυχώς δε γνωρίζω λεπτομέρειες... ψάχνοντας βρήκα το παρακάτω.... ΥΛΙΚΑ: -1/4 κ.σ. μαγειρική σόδα -χυμός μισού λεμονιού ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ: Βασική προϋπόθεση: πλενετε τα δόντια σας Ανακατεύετε τα δύο αυτά υλικά σε ένα φλυτζανάκι και με βαμβάκι ή με μπατονέτα το «αλείφετε» στα δόντια σας και το αφήνετε για 30 δευτερόλεπτα… Θα δείτε ότι η μπατονέτα τρίβοντας «παίρνει» τη βρωμιά Ξεπλένετε τα δόντια σας με κρύο νερό… Απλό και αποτ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για συνταγες συγκεκριμένες δεν ξερω αλλα εδω εχει πολλες αν αυτο βοηθα http://www.sintagespareas.gr/ Διαβάστε περισσότερα...
Για ζωγραφικη (σε πορσελανη)
Απάντηση:
Απάντηση:
Είδα το συγκεκριμένο μοντέλο που είπες... είμαι ανάμεσα σε άσπρο και μαύρο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1½ φλ ζάχαρη 1 λίτρο δυνατό ζεστό τσάι 1 λίτρο πορτοκαλάδα 1 φλ. χυμό λεμονιού 1 λίτρο σόδα (ή gingerale) φρέσκα φύλλα μέντας Διαβάστε περισσότερα...
μου αρεσε πάρα πολύ και την πήρα ...όμως δεν ξερω με τι να την συνδυασω..το βασικό ειναι οτι την πήρα για τα πρωινα στην σχολή , με τζιν και ετσι. φορασω συνεχεια σταρακια και μποτακια μαυρα και καφε ...με ανησυχει επισης το χρωμα γιατι ειμαι ξανθια και ανοιχτοχρωμη...εκανα καλά η να πάω να την κανω αλλαγη ;
Απάντηση:
Είναι ωραίο χρώμα καί ταιριάζει μέ πολλά ρούχα.Δέν βλέπω τό λόγο νά τήν αλλάξεις!Μέ τό ντύσιμο που αναφέρεις ταιριάζει πολύ ωραία, οπως επίσης φοριέται καί πολλές ώρες μέσα στήν ημέρα κάτι πού τήν κάνει πολύ εύχρηστη ! Οσο γιά τά χρώματά σου,μπορείς νά προσέξεις καί τό μακιγιάζ σου λίγο,σέ κάποιες στιγμές βόλτας γιά νά τονίσεις τά χρώματα τού προσώπου σου καί τών μαλλιών σου. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
χμ.. το μαυρο ειναι πολυ συνηθισμενο.Εμενα μου αρεσουν πολυ τα ασπρα κινητα.Οποτε η γνωμη μυο ειναι η ασπρο,πυο ειναι ωραιο σαν χρωμα, η χρυσο (το οποιο ειναι και αρκετα πρωτοτυπο) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
γραφτα καλυτερα στις λεπτομερειες Διαβάστε περισσότερα...
Εχει περασει ενας μηνας απο την πρωτη επαφη με προφυλακτικο αλλα εχω πολλα ασπρα υγρα, ειναι επειδη ηταν πρωτη φορα η κατι αλλο; περιοδος δεν ηρθε ακομα αν και εχω ασταθη κυκλο(!) Εχω και μερικες ημικρανιες ή πονοκεφαλους(στα ματια ποναω) idk σιγουρα αλλα ισως φταει κ ο καιρος γτ και περσυ ειχα αλλα ειναι και οτι η θερμοκρασια ανεβοκαταιβενει μερικες φορες σε 36.5-36.8!! Help plz!!!
Απάντηση:
Αν η επαφή ήταν με προφυλακτικό και δεν έσπασε, γιατί ανησυχείς; Σε τέτοιες περιπτώσεις μην αγχώνεσαι, γιατί θα βλέπεις μόνο συμπτώματα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εκχύλισμα βανίλιας μπορείς να χρησιμοποιήσεις και χαραροπλαστικής νομίζω. :p Αν θες άλλη μυρωδιά μπορείς να βάλεις 1-2 σταγόνες απο αιθέρια έλαια. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
στην οδό Αθηνάς πρέπει να έχει αλλιώς μπες στο www.google. γράψε τι θες enter και θα σου βγάλει. Πάρε 11888 και πες μαγαζί που πουλάει ρόμπες στην Αθήνα από που είσαι και θα σου βρει Διαβάστε περισσότερα...
Θα ήθελα να μου προτείνετε μία απλή, εύκολη κ με λίγα υλικά συνταγή για μία νόστιμη καρμπονάρα.
Απάντηση:
Απλή και ωραία Υλικά για 4 άτομα Υλικά -1 πακέτο σπαγγέτι -4 φέτες μπέικον ή pancetta ψιλοκομμένα -4 αβγά -1 φλιτζάνι παρμεζάνα τριμμένη -2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο -1 κουτ. σούπας βούτυρο -αλάτι, πιπέρι Eκτέλεση Bράζουμε αρκετό νερό σε κατσαρόλα και ρίχνουμε 1 κουταλάκι αλάτι. Bράζουμε το σπαγγέτι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας του. Παράλληλα, ζεσταίνουμε το βούτυρο σε τηγάνι και προσθέτουμε το μπέικον. Σοτάρουμε σε σιγανή φωτιά μέχρι να ροδίσει καλά. Ρίχνουμε ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η υγιεινή και διαιτητική εκδοχή ενός μπέργκερ. Το μπιφτέκι είναι γαλοπούλας και άρα χαμηλών λιπαρών, το κατίκι είναι από τα πιο light τυριά, ενώ τα πολλά λαχανικά μιλάνε από μόνα τους. Συστατικά ½ κιλό κιμάς γαλοπούλα (στήθος) ½ κόκκινη πιπεριά, ψιλοκομμένη 1 κ. σ. σχοινόπρασο, ψιλοκομμένο ½ κ. σ. άνηθο, ψιλοκομμένο 1 ½ κ. σ. Μινέρβα Benecol Μαργαρίνη με ελαιόλαδο 3 κ. σ. φρυγανιά τριμμένη 2 κ. σ νερό 4 ψωμιά για μπέργκερ 2 κ. σ. Κατίκι Δομοκού 4 μαρουλόφυλλα αλάτι πιπέρι Εκτέλεση Σ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τό λίπος είναι ασπρο,αυτό πού αποθηκεύει ο οργανισμός γιά ενέργεια,καί καφέ η πρός τό κίτρινο,είναι τό λίπος "συνήθως υπάρχει στά μωρά"πού χρειάζεται γιά τήν διατήρηση τής θερμοκρασίας τους.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βγάζουμε τα συκωτάκια της γαλοπούλας, τα πλένουμε και τα κόβουμε σε καρεδάκια. Καθαρίζουμε και πλένουμε πολύ καλά τη γαλοπούλα. Εάν έχει πούπουλα, την καψαλίζουμε πρώτα και στη συνέχεια την πλένουμε καλά. Σε βαθιά κατσαρόλα βάζουμε νερό, προσθέτουμε το κρεμμύδι, το πράσο, το καρότο, το σέλινο, δάφνη, το ξύλο κανέλας, τα γαρύφαλλα, τη φλούδα του πορτοκαλιού, λίγο αλάτι, και βράζουμε για 10 λεπτά. Στη συνέχεια, βάζουμε στην κατσαρόλα τη γαλοπούλα και τη βράζουμε για μία ώρα. Στο μεταξ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Χτυπάμε στο μούλτι το κρεμμύδι, το σκόρδο και τον μαϊντανό, μαζί με το μισό ελαιόλαδο να γίνουν ένας πολτός. Μουλιάζουμε το ψωμί σε νερό, το στύβουμε πολύ καλά και το ρίχνουμε σε βαθύ μπολ μαζί με τον κιμά. Προσθέτουμε το μείγμα του κρεμμυδιού, το υπόλοιπο ελαιόλαδο, το μοσχοκάρυδο, το αλατοπίπερο και ζυμώνουμε καλά. Αφήνουμε τον κιμά στο ψυγείο για μισή ώρα. Στη συνέχεια, ανοίγουμε πάνω σε λαδόκολλα τον κιμά σε ένα χοντρό οβάλ φύλλο, πάχους ενός δαχτύλου περίπου.Στρώνουμε την επιφάνειά του... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά τις μπάμιες σε τρεχούμενο νερό. Στη συνέχεια τις στραγγίζουμε και τις βάζουμε σε ένα μικρό ταψάκι. Τις ραντίζουμε με το ξύδι και τις αφήνουμε για 10΄ να μαριναριστούν. Τις ξαναπλένουμε και τις στραγγίζουμε καλά. Στη συνέχεια σε μία φαρδιά κατσαρόλα ρίχνουμε το Flora Soft με βούτυρο και το θερμαίνουμε καλά. Ρίχνουμε τις μπάμιες στην κατσαρόλα, τις σοτάρουμε στο Flora Soft και στη συνέχεια τις ρίχνουμε στο ταψί που τις είχαμε μαρινάρει νωρίτερα. Προσθέτουμε στο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αναμιγνύουμε σε βαθύ μπολ όλα τα υλικά της γέμισης. Λιώνουμε το Flora Soft με βούτυρο και αλείφουμε ένα ταψί. Στρώνουμε μέσα τα πρώτα 4 φύλλα αλείφοντάς τα ένα-ένα με Flora Soft με βούτυρο. Στη συνέχεια, αρχίζουμε να πασπαλίζουμε με λίγη γέμιση και να στρώνουμε και να αλείφουμε με Flora Soft με βούτυρο τα φύλλα έως το 7ο φύλλο. Από το 8ο μέχρι το 11ο φύλλο, που είναι το κέντρο του μπακλαβά, πασπαλίζουμε με περισσότερη γέμιση. Από το 12ο και μέχρι το 14ο φύλλο πασπαλίζουμε το καθένα με ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170°C. Ανακατεύουμε στο μίξερ στην χαμηλή ταχύτητα όλα τα υλικά μαζί, εκτός από το ποτό και τα αμύγδαλα μέχρι να γίνει μία ομοιόμορφη ζύμη. Προσθέτουμε στο τέλος το ποτό και τα αμύγδαλα. Κάνουμε μπαλάκια στο μέγεθος που θέλουμε δίνοντας το σχήμα που θέλουμε και τα τοποθετούμε στην λαμαρίνα με την λαδόκολλα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°C για 30 λεπτά μέχρι να ροδίσουν ελαφρά. Μόλις τους βγάλουμε από τον φούρνο τους ραντίζουμε με ανθόνερο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πλένουμε καλά τις πατάτες και τις βράζουμε με τη φλούδα τους σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό. Τις καθαρίζουμε όσο είναι ζεστές, τις χοντροκόβουμε και τις περνάμε από τον μύλο των λαχανικών. Αφήνουμε τον πουρέ να κρυώσει καλά. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το Flora, τα αυγά ελαφρά χτυπημένα, τα τυριά, τον μαϊντανό και ζυμώνουμε το μίγμα. Δοκιμάζουμε τη γεύση και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. Αφήνουμε το μίγμα στο ψυγείο για 1 ώρα περίπου να σφίξει και μετά πλάθουμε στρογγυλούς κεφτέδες. Αν τ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κοσκινίζουμε το αλεύρι σε λεκάνη και ρίχνουμε τα αυγά, τον χυμό πορτοκαλιών, το Flora soft με βούτυρο, το αλάτι και τη σόδα. Τα ζυμώνουμε μέχρι να πετύχουμε μια ζύμη σφιχτή που θα πλάθεται και θα ανοίγει σε φύλλο, τη ραντίζουμε με λίγο νερό και τη ζυμώνουμε πάλι μέχρι να μαλακώσει. Την ανοίγουμε, πάνω σε αλευρωμένη επιφάνεια, με τη βοήθεια ενός πλάστη, σε φύλλα μικρά ή μεγάλα, και τα κόβουμε σε λωρίδες με την ειδική ροδίτσα. Τις τυλίγουμε σαν ρολά ή τις δένουμε σαν φιόγκους και τις ρίχνουμ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ανακατεύουμε το σιμιγδάλι ή το ρυζάλευρο σε 1 φλιτζάνι κρύο γάλα. Βάζουμε το υπόλοιπο γάλα σε κατσαρολάκι, σε μέτρια φωτιά και το αφήνουμε να πάρει βράση. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και ανακατεύουμε. Μόλις πάρει βράση, ρίχνουμε το σιμιγδάλι ή το ρυζάλευρο και τα αφήνουμε όλα μαζί να σιγοβράσουν, μέχρι να πήξει καλά η κρέμα. Σε όλο αυτό το διάστημα ανακατεύουμε διαρκώς με ξύλινη κουτάλα, για να μη κολλήσει η κρέμα. Κατεβάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και αφήνουμε την κρέμα να κρυώσει λίγο. Ρίχ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ξεπλένουμε τα φιλέτα της γλώσσας και τα βάζουμε σε ένα ταψάκι, τα αλατοπιπερώνουμε και τα μαρινάρουμε με το χυμό από τα μοσχολέμονα. Σε ένα φαρδύ τηγάνι ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά και στην συνέχεια μαγειρεύουμε τη σύβρασή μας. Όταν δέσει ελαφρά η σύβραση όλων των υλικών, περιχύνουμε με αυτήν τα φιλέτα της γλώσσας. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° για 20-25΄. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Επάνω σε μία λαδόκολλα κοσκινίζουμε τα δύο αλεύρια μαζί με το αλάτι. Σε ένα κατσαρολάκι διαλύουμε στο 1/3 του νερού τη μαγιά και την ζάχαρη. Σε μία φαρδιά λεκάνη ρίχνουμε το αλεύρι, κατόπιν κάνουμε μία λακουβίτσα και ρίχνουμε στη μέση της το υπόλοιπο χλιαρό νερό και το λιωμένο Flora Soft με βούτυρο σιγά σιγά και εναλλάξ. Στη συνέχεια ζυμώνουμε με τα χέρια μας για 25 λεπτά. Σκεπάζουμε τη λεκάνη με μεμβράνη και αφήνουμε τη ζύμη σε θερμό μέρος για να ξεκουραστεί και να φουσκώσει έως ότου διπλ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για τον κιμά Σε ένα βαθύ σκεύος ρίχνουμε όλα τα υλικά μαζί και τα σιγοβράζουμε για 20΄ έως ότου ο κιμάς γίνει τρυφερός και τραβήξει τα υγρά του Για τη βάση του μουσακά Τηγανίζουμε τα λαχανικά στη φριτέζα μας, τα τοποθετούμε σε σουρωτήρι και στη συνέχεια σε απορροφητικό χαρτί Για τη μπεσαμέλ Σε ένα βαθύ σκεύος ρίχνουμε το Flora Soft με βούτυρο και το θερμαίνουμε καλά σε μέτρια προς δυνατή θερμοκρασία μέχρι να λιώσει. Ψήνουμε το αλεύρι μέσα στο σκεύος με το flora soft με βούτυρο μέχρι να ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πλένουμε και ξεφλουδίζουμε τα πομοντόρια, καθαρίζουμε και κόβουμε τα κρεμμύδια σε ψιλές φέτες και καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε το σκόρδο Τρίβουμε τη φέτα Ταϋγέτου ή το ταλαγάνι. Σε ένα μεγάλο τηγάνι ρίχνουμε τις φέτες των κρεμμυδιών και προσθέτουμε ½ ποτήρι καυτό νερό, τα σκεπάζουμε και τα σιγομαγειρεύουμε έως ότου μαλακώσουν και μαραθούν. Ψιλοκόβουμε τις ξεφλουδισμένα πομοντόρια σε μικρό καρεδάκι. Πλένουμε και χαράζουμε τις μελιτζάνες, τις τρυπάμε σε διάφορα σημεία με πιρούνι, τις βουτάμε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε μια λεκάνη ρίχνουμε το κριθαράκι και το μουσκεύουμε με 2 ποτήρια κρύο νερό για 15 λεπτά. Αλατοπιπερώνουμε τα κομμάτια του κοτόπουλου και τα αλευρώνουμε. Σε ένα σκεύος ρίχνουμε το Flora Soft με βούτυρο και το αφήνουμε να θερμανθεί καλά. Σοτάρουμε καλά μέχρι να ροδίσουν από όλες τις πλευρές τα κομμάτια του κοτόπουλου. Προσθέτουμε τους σπιτικούς ζωμούς κοτόπουλου μαζί με το καυτό νερό, το ψιλοκομμένο τοματάκι, τον πελτέ και μαγειρεύουμε το κοτόπουλο για 20 λεπτά. Προσθέτουμε τ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ανοίγουμε προσεκτικά το φύλλο κανταϊφιού, το ξεμπλέκουμε και το χτενίζουμε ελαφρά μέχρι να γίνει μαλακό στα χέρια μας. Φτιάχνουμε λουρίδες ανάλογα με το τι μέγεθος κανταΐφι θέλουμε να φτιάξουμε. Σκεπάζουμε το κανταΐφι με μία βαμβακερή πετσέτα για να μη στεγνώσει κατά τη διάρκεια της παρασκευής του. Με τη βοήθεια του πινέλου το αλείφουμε με το λιωμένο Flora με βούτυρο καλά. Τοποθετούμε μπροστά μας τις λουρίδες, τις κάνουμε πέταλο με την κλίση του πέταλου προς τα εμάς και πάνω στο φαρδύ μέρος ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βράζουμε τις πέννες αλ ντέντε με λίγο αλάτι και μία κουταλιά της σούπας Flora Soft με βούτυρο για 8-10 λεπτά από τη στιγμή που θα αρχίσει ο βρασμός τους Σε ένα μικρό σκεύος ρίχνουμε νερό, το αφήνουμε να πάρει μία γερή βράση και στην συνέχεια ρίχνουμε μέσα τα πομοντόρια αφού πρώτα τα έχουμε χαράξει στο κάτω μέρος τους σταυρωτά. Τα αφήνουμε να βράσουν για 2 λεπτά και στη συνέχεια τα βάζουμε σε τρεχούμενο κρύο νερό, τα ξεφλουδίζουμε και τα ψιλοκόβουμε σε μέτριο καρεδάκι. Τις μελιτζάνες τις ψι... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 135 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.