Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Το γήρας ού γαρ έρχεται μόνο λέει η παράδοση και στην προκειμένη περίπτωση αυτή η ρύση δεν έχει να κάνει μόνο προβλήματα υγείας αλλά και με το σωμα...
Απάντηση: Η υγιεινή και διαιτητική εκδοχή ενός μπέργκερ. Το μπιφτέκι είναι γαλοπούλας και άρα χαμηλών λιπαρών, το κατίκι είναι από τα πιο light τυριά, ενώ τα...
Απάντηση: Ευτυχώς από την εφηβεία μου που είχα χάσει 40 ολόκληρα κιλά μέσα σε μόλις 4 μήνες και εώς τώρα(30 ετών) δεν τα πήρα ποτέ πίσω.Και αν και φαίνονται...
Απάντηση: Ξερω ενα σχετικα ευκολο τροπο αλλα δεν το λεω I dont tell you ειναι παρανομο!!!ασε που δεν το πολυ θημαμε...
Απάντηση: Βγάζουμε τα συκωτάκια της γαλοπούλας, τα πλένουμε και τα κόβουμε σε καρεδάκια. Καθαρίζουμε και πλένουμε πολύ καλά τη γαλοπούλα. Εάν έχει πούπουλα,...
Απάντηση: Χτυπάμε στο μούλτι το κρεμμύδι, το σκόρδο και τον μαϊντανό, μαζί με το μισό ελαιόλαδο να γίνουν ένας πολτός. Μουλιάζουμε το ψωμί σε νερό, το στύβο...
Απάντηση: Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170οC. Αλείφουμε το ταψί με λίγο Flora και το πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι. Περιχύνουμε τις σταφίδες με το ζεστό κο...
Απάντηση: Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά τις μπάμιες σε τρεχούμενο νερό. Στη συνέχεια τις στραγγίζουμε και τις βάζουμε σε ένα μικρό ταψάκι. Τις ραντίζουμε με...
Απάντηση: Ετοιμάζουμε πρώτα το κέικ. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170Ο C βαθμούς. Αλείφουμε το ταψί με λίγο Flora soft με βούτυρο και το πασπαλίζουμε με...
Απάντηση: Αναμιγνύουμε σε βαθύ μπολ όλα τα υλικά της γέμισης. Λιώνουμε το Flora Soft με βούτυρο και αλείφουμε ένα ταψί. Στρώνουμε μέσα τα πρώτα 4 φύλλα α...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

συνταγες για ευκολες τουρτες γενεθλιων

Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Απλή και ωραία Υλικά για 4 άτομα Υλικά ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Η αντίληψη αυτή κυκλοφορεί ευρύτατα, καθώς για...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170°C. Ανακατε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Σαν συνταγή είναι εύκολη διότι μοιάζει με το γ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Πλένουμε καλά τις πατάτες και τις βράζουμε με τ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Κοσκινίζουμε το αλεύρι σε λεκάνη και ρίχνουμε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ανακατεύουμε το σιμιγδάλι ή το ρυζάλευρο σε 1...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Με το διαβασμα νυσταζεις πολυ ευκολα.. Βεβαια...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Αν τυχει ναι, αλλά δεν ψαχνομαι γενικα για καιν...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Η ίδια και για το κακάο
Απάντηση: Γλυκό τού κουταλιού μέ φράουλα. 1 κιλό φράου...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Κάλεσε τους σπίτι με μπόλικο φαγητό και ποτό,πά...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
Εκχύλισμα βανίλιας μπορείς να χρησιμοποιήσεις και χαραροπλαστικής νομίζω. :p Αν θες άλλη μυρωδιά μπορείς να βάλεις 1-2 σταγόνες απο αιθέρια έλαια. Διαβάστε περισσότερα...
ΜΡΟΣΤΑ ΜΟΥ.ΔΕΝ ξέρω τι να κανω θελω να τον πλησιάσω αλλα πως? ντρεπομαι..
Απάντηση:
πρεπει να του μιλησεις,εστω και για το πιο απλο θεμα.αν ντρεπεσαι να του μιλησεις,δεν υπαρχει κατι αλλο που μπορεις να κανεις Διαβάστε περισσότερα...
Θα ήθελα να μου προτείνετε μία απλή, εύκολη κ με λίγα υλικά συνταγή για μία νόστιμη καρμπονάρα.
Απάντηση:
Απλή και ωραία Υλικά για 4 άτομα Υλικά -1 πακέτο σπαγγέτι -4 φέτες μπέικον ή pancetta ψιλοκομμένα -4 αβγά -1 φλιτζάνι παρμεζάνα τριμμένη -2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο -1 κουτ. σούπας βούτυρο -αλάτι, πιπέρι Eκτέλεση Bράζουμε αρκετό νερό σε κατσαρόλα και ρίχνουμε 1 κουταλάκι αλάτι. Bράζουμε το σπαγγέτι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας του. Παράλληλα, ζεσταίνουμε το βούτυρο σε τηγάνι και προσθέτουμε το μπέικον. Σοτάρουμε σε σιγανή φωτιά μέχρι να ροδίσει καλά. Ρίχνουμε ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η αντίληψη αυτή κυκλοφορεί ευρύτατα, καθώς για πολλούς τα ολικής αλέσεως ζυμαρικά είναι «καθαγιασμένα» θερμιδικά και έτσι μπορούν να καταναλώνονται ελεύθερα ή έστω σε μεγαλύτερες ποσότητες. Κάτι τέτοιο φυσικά δεν ισχύει. Μπορεί τα ολικής αλέσεως προϊόντα να έχουν μεγαλύτερο ποσό φυτικών ινών και πολλές φορές και κάποιων βιταμινών, όπως οι βιταμίνες συμπλέγματος Β. Κατά συνέπεια ίσως να μας χορταίνουν λίγο καλύτερα και να μην πεινάμε πολύ γρήγορα. Ωστόσο, σε καμία περίπτωση οι θερμίδες του... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το γήρας ού γαρ έρχεται μόνο λέει η παράδοση και στην προκειμένη περίπτωση αυτή η ρύση δεν έχει να κάνει μόνο προβλήματα υγείας αλλά και με το σωματικό βάρος και τα κιλά μας. Όσο μεγαλώνουμε λοιπόν η βιολογική τάση του οργανισμού αλλά και οι συνθήκες ζωής συνήθως έχουν ως άμεσο αποτέλεσμα την αύξηση του σωματικού μας βάρους. Το γεγονός αυτό έχει πολλές και διαφορετικές εξηγήσεις. Ας τις δούμε αναλυτικά : - Μετά τα σαράντα ανά δεκαετία έχουμε μια σταθερή μείωση του βασικού μας μεταβολισμού... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η υγιεινή και διαιτητική εκδοχή ενός μπέργκερ. Το μπιφτέκι είναι γαλοπούλας και άρα χαμηλών λιπαρών, το κατίκι είναι από τα πιο light τυριά, ενώ τα πολλά λαχανικά μιλάνε από μόνα τους. Συστατικά ½ κιλό κιμάς γαλοπούλα (στήθος) ½ κόκκινη πιπεριά, ψιλοκομμένη 1 κ. σ. σχοινόπρασο, ψιλοκομμένο ½ κ. σ. άνηθο, ψιλοκομμένο 1 ½ κ. σ. Μινέρβα Benecol Μαργαρίνη με ελαιόλαδο 3 κ. σ. φρυγανιά τριμμένη 2 κ. σ νερό 4 ψωμιά για μπέργκερ 2 κ. σ. Κατίκι Δομοκού 4 μαρουλόφυλλα αλάτι πιπέρι Εκτέλεση Σ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ευτυχώς από την εφηβεία μου που είχα χάσει 40 ολόκληρα κιλά μέσα σε μόλις 4 μήνες και εώς τώρα(30 ετών) δεν τα πήρα ποτέ πίσω.Και αν και φαίνονται πολλά τα 40 κιλά σε 4 μήνες μέσα,όπως με είχε πει η διαιτολόγος μου τότε,λόγω της εφηβείας τα έχασα πολύ γρήγορα,αν σκεφτείς κιόλας ότι επειδή σε έναν μήνα είχα χάσει τα πρώτα 15 κιλά,έπειτα μου πρόσθεσε παραπάνω γεύματα και μου αύξησε τις μερίδες πολύ περισσότερο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ξερω ενα σχετικα ευκολο τροπο αλλα δεν το λεω I dont tell you ειναι παρανομο!!!ασε που δεν το πολυ θημαμε Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βγάζουμε τα συκωτάκια της γαλοπούλας, τα πλένουμε και τα κόβουμε σε καρεδάκια. Καθαρίζουμε και πλένουμε πολύ καλά τη γαλοπούλα. Εάν έχει πούπουλα, την καψαλίζουμε πρώτα και στη συνέχεια την πλένουμε καλά. Σε βαθιά κατσαρόλα βάζουμε νερό, προσθέτουμε το κρεμμύδι, το πράσο, το καρότο, το σέλινο, δάφνη, το ξύλο κανέλας, τα γαρύφαλλα, τη φλούδα του πορτοκαλιού, λίγο αλάτι, και βράζουμε για 10 λεπτά. Στη συνέχεια, βάζουμε στην κατσαρόλα τη γαλοπούλα και τη βράζουμε για μία ώρα. Στο μεταξ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Χτυπάμε στο μούλτι το κρεμμύδι, το σκόρδο και τον μαϊντανό, μαζί με το μισό ελαιόλαδο να γίνουν ένας πολτός. Μουλιάζουμε το ψωμί σε νερό, το στύβουμε πολύ καλά και το ρίχνουμε σε βαθύ μπολ μαζί με τον κιμά. Προσθέτουμε το μείγμα του κρεμμυδιού, το υπόλοιπο ελαιόλαδο, το μοσχοκάρυδο, το αλατοπίπερο και ζυμώνουμε καλά. Αφήνουμε τον κιμά στο ψυγείο για μισή ώρα. Στη συνέχεια, ανοίγουμε πάνω σε λαδόκολλα τον κιμά σε ένα χοντρό οβάλ φύλλο, πάχους ενός δαχτύλου περίπου.Στρώνουμε την επιφάνειά του... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170οC. Αλείφουμε το ταψί με λίγο Flora και το πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι. Περιχύνουμε τις σταφίδες με το ζεστό κονιάκ και τις αφήνουμε να μουλιάσουν. Πασπαλίζουμε τους ξηρούς καρπούς με λίγο αλεύρι και τους αφήνουμε στην άκρη. Ρίχνουμε το Flora στο μπολ του μίξερ και το χτυπάμε μαζί με τη ζάχαρη, μέχρι να λιώσει καλά η ζάχαρη και να ασπρίσει το μίγμα. Προσθέτουμε ένα - ένα τα αυγά, το άρωμα βανίλιας και το ξύσμα πορτοκαλιού. Ανακατεύουμε και προσθέτουμε το ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά τις μπάμιες σε τρεχούμενο νερό. Στη συνέχεια τις στραγγίζουμε και τις βάζουμε σε ένα μικρό ταψάκι. Τις ραντίζουμε με το ξύδι και τις αφήνουμε για 10΄ να μαριναριστούν. Τις ξαναπλένουμε και τις στραγγίζουμε καλά. Στη συνέχεια σε μία φαρδιά κατσαρόλα ρίχνουμε το Flora Soft με βούτυρο και το θερμαίνουμε καλά. Ρίχνουμε τις μπάμιες στην κατσαρόλα, τις σοτάρουμε στο Flora Soft και στη συνέχεια τις ρίχνουμε στο ταψί που τις είχαμε μαρινάρει νωρίτερα. Προσθέτουμε στο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ετοιμάζουμε πρώτα το κέικ. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170Ο C βαθμούς. Αλείφουμε το ταψί με λίγο Flora soft με βούτυρο και το πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι. Ρίχνουμε το Flora soft με βούτυρο το μπολ του μίξερ και το χτυπάμε μαζί με τη ζάχαρη, μέχρι να λιώσει καλά η ζάχαρη και να ασπρίσει το μίγμα. Προσθέτουμε ένα - ένα τα αυγά και το άρωμα βανίλιας. Ανακατεύουμε και προσθέτουμε το γάλα και λίγο - λίγο το αλεύρι ανακατεμένο. Μόλις το μίγμα ομοιογενοποιηθεί, το αδειάζουμε σε στρογγυλό ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αναμιγνύουμε σε βαθύ μπολ όλα τα υλικά της γέμισης. Λιώνουμε το Flora Soft με βούτυρο και αλείφουμε ένα ταψί. Στρώνουμε μέσα τα πρώτα 4 φύλλα αλείφοντάς τα ένα-ένα με Flora Soft με βούτυρο. Στη συνέχεια, αρχίζουμε να πασπαλίζουμε με λίγη γέμιση και να στρώνουμε και να αλείφουμε με Flora Soft με βούτυρο τα φύλλα έως το 7ο φύλλο. Από το 8ο μέχρι το 11ο φύλλο, που είναι το κέντρο του μπακλαβά, πασπαλίζουμε με περισσότερη γέμιση. Από το 12ο και μέχρι το 14ο φύλλο πασπαλίζουμε το καθένα με ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170°C. Ανακατεύουμε στο μίξερ στην χαμηλή ταχύτητα όλα τα υλικά μαζί, εκτός από το ποτό και τα αμύγδαλα μέχρι να γίνει μία ομοιόμορφη ζύμη. Προσθέτουμε στο τέλος το ποτό και τα αμύγδαλα. Κάνουμε μπαλάκια στο μέγεθος που θέλουμε δίνοντας το σχήμα που θέλουμε και τα τοποθετούμε στην λαμαρίνα με την λαδόκολλα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°C για 30 λεπτά μέχρι να ροδίσουν ελαφρά. Μόλις τους βγάλουμε από τον φούρνο τους ραντίζουμε με ανθόνερο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σαν συνταγή είναι εύκολη διότι μοιάζει με το γλυκό ψωμί στον τρόπο της εκτέλεση του καθώς και στην υφή του . Τοποθετούμε ένα μικρό σκεύος επάνω στην εστία σε χαμηλή θερμοκρασία και βάζουμε μέσα το γάλα, τη ζάχαρη, το μαχλέπι, τη μαγιά, το χυμό και το ξύσμα πορτοκαλιού, ανακατεύοντας μέχρι να διαλυθεί η μαγιά. Το μίγμα πρέπει να έχει χλιαρή θερμοκρασία. Κατεβάζουμε το σκεύος από την εστία και το αφήνουμε στην άκρη. Στη συνέχεια, σε 2 διαφορετικά μπολ χτυπάμε ξεχωριστά τους κρόκους και τα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πλένουμε καλά τις πατάτες και τις βράζουμε με τη φλούδα τους σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό. Τις καθαρίζουμε όσο είναι ζεστές, τις χοντροκόβουμε και τις περνάμε από τον μύλο των λαχανικών. Αφήνουμε τον πουρέ να κρυώσει καλά. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το Flora, τα αυγά ελαφρά χτυπημένα, τα τυριά, τον μαϊντανό και ζυμώνουμε το μίγμα. Δοκιμάζουμε τη γεύση και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. Αφήνουμε το μίγμα στο ψυγείο για 1 ώρα περίπου να σφίξει και μετά πλάθουμε στρογγυλούς κεφτέδες. Αν τ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κοσκινίζουμε το αλεύρι σε λεκάνη και ρίχνουμε τα αυγά, τον χυμό πορτοκαλιών, το Flora soft με βούτυρο, το αλάτι και τη σόδα. Τα ζυμώνουμε μέχρι να πετύχουμε μια ζύμη σφιχτή που θα πλάθεται και θα ανοίγει σε φύλλο, τη ραντίζουμε με λίγο νερό και τη ζυμώνουμε πάλι μέχρι να μαλακώσει. Την ανοίγουμε, πάνω σε αλευρωμένη επιφάνεια, με τη βοήθεια ενός πλάστη, σε φύλλα μικρά ή μεγάλα, και τα κόβουμε σε λωρίδες με την ειδική ροδίτσα. Τις τυλίγουμε σαν ρολά ή τις δένουμε σαν φιόγκους και τις ρίχνουμ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ανακατεύουμε το σιμιγδάλι ή το ρυζάλευρο σε 1 φλιτζάνι κρύο γάλα. Βάζουμε το υπόλοιπο γάλα σε κατσαρολάκι, σε μέτρια φωτιά και το αφήνουμε να πάρει βράση. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και ανακατεύουμε. Μόλις πάρει βράση, ρίχνουμε το σιμιγδάλι ή το ρυζάλευρο και τα αφήνουμε όλα μαζί να σιγοβράσουν, μέχρι να πήξει καλά η κρέμα. Σε όλο αυτό το διάστημα ανακατεύουμε διαρκώς με ξύλινη κουτάλα, για να μη κολλήσει η κρέμα. Κατεβάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και αφήνουμε την κρέμα να κρυώσει λίγο. Ρίχ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Με το διαβασμα νυσταζεις πολυ ευκολα.. Βεβαια υπαρχει ενα προβλημα αν δεν μπορεις να κλεισεις το βιβλιο οταν εχει αγωνια και δεν θες να κοιμηθεις αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα:ρ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν με ενοχλεί ο θόρυβος καθόλου..αυτό που με ενοχλεί και δεν μπορώ να κοιμηθώ καθόλου είναι το φως..αν έχω φως (ή βάλει για κάποιο άσχετο λόγο η αδελφή μου) ξυπνάω και το κλείνω γιατί με ενοχλεί..ο θόρυβος όχι..έχω συνηθίσει την αδελφή μου.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αν τυχει ναι, αλλά δεν ψαχνομαι γενικα για καινουργιες γευσεις... συνηθως τρωω μεσογειακα... αποκλειω το κινεζικο, δεν θα δοκιμαζα ποτε! απο ποτα φτιαχνω διαφορους συνδιασμους χυμων... απο αλκοολουχα δεν καιγομαι να μαθω τι παιζει... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καλημέρα. Αν έχετε κάποιο συγγενή στη Γερμανία θα μπορούσατε να πάτε εκεί ,να πάτε σε κάποιους φούρνους και ζαχαροπλαστεία .ξενοδοεχεία και εστιατόρια και να αφήστε κάποιο βιογραφικό.Απο εδώ μπορείτε να μπείτε σε κάποιες σελίδες με αγγελίες για εργασία στο εξωτερικό.Πχ.http://www.ergasia.info/downloads/ ergasia-sto-eksoteriko/ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η ίδια και για το κακάο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εξαρτάται απο το πρόβλημα.Βέβαια υπάρχουν φορές που πρέπει να λύσεις ένα πρόβλημα γρήγορα και αποτελεσματικά.Όταν βρίσκομαι κάτω απο πίεση είναι η αλήθεια δυσκολεύομαι να αντιμετωπίσω μία σοβαρή κατάσταση.Είτε δεν μπορώ να σκεφτώ καθαρά και ενώ κάτι είναι μπροστά μου δεν το βλέπω,είτε τα κάνω θάλασσα. Αυτό βέβαια δεν συμβαίνει πάντα.Το ότι δουλεύω με έχει κάνει πιο υπεύθυνη,γρήγορη κ.τλ. και τελευταία χειρίζομαι καταστάσεις με περισσότερη εξυπνάσα,διπλωματία και κατά συνέπεια αποτελεσματικό... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τι χρήματα εχεις σκοπό να ξόδεψες; Ποσο ετών ειναι; Εκτός απο αυτοκίνητα τι αλλο του αρεσει; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γλυκό τού κουταλιού μέ φράουλα. 1 κιλό φράουλες (ζυγισμένες αφού καθαριστούν) 600- 700γρ steviolina 1 μεγάλο λεμόνι (ο χυμός του) 1 φάκελο ζελατίνη (10γρ.) Παρασκευή Καθαρίζουμε και πλένουμε πολύ καλά τις φράουλες. Τις περνάμε από μπλέντερ να διαλυθούν εντελώς. Βάζουμε τη ζελατίνη να διαλυθεί σε 3 κουταλιές της σούπας νερό. Βάζουμε τον πολτό τους σε κατσαρόλα, σε χαμηλή φωτιά. Μόλις πάρει βράση, προσθέτουμε τη στέβια και το χυμό λεμονιού. Ανακατεύουμε κα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εκεινος μου ειχε παρει την φωτογραφικη μου μηχανη Να μην του το ανταποδωσω; Αφηστε που συχαινεται τα ρολογια! Ξερετε μηπως με δηλωμενα 200€ τον μηνα παιζει να μου βγαλει η τραπεζα πιστωτικη; Ευχαριστω οσους απαντησαν :) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
η ισλανδικη ειναι πανδυσκολη γτ εχει δικους της χαρακτηρες(αλλα παρ ολα αυτα ειναι γερμανογενεις..)...η φινλανδικη ειναι αστα να πανε δε μπορεις να τη μαθεις με τπτ... (γτ δεν προερχεται απο τα γερμανικα και δεν εχει καμια ομοιοτητα με τις αλλες γλωσσες που θες να μαθεις..) σουηδικα και νορβηγικα ειναι πιο ευκολα.. και μοιαζουν οποτε αμα μαθεις σουηδικα ξερεις νορβηγικα.. τα δανεζικα πιστευω οτι ειναι τα πιο ευκολα απο ολα γτ ειναι ακριβως γερμανικα αφου η γερμανια ειναι γειτονικη χωρα με τ... Διαβάστε περισσότερα...
Σε περιπου δυο μηνες εχω τα γενεθλια μου .... και δεν ξερω τι να κανω ? να κανω παρτυ? και αμα κανω παρτυ τι θα κανουμε ? να βγαλω εξω την παρεα μου και να την κερασω .. δεν μπορω γιατι εχουμε ενα μικρο προβληματακι στα οικονομικα μας ( ξερω θα μου πειτε νωρις δεν ειναι για να ρωταω κατι τετοιο ? αλλα το θεμα με εχει προβλιματισει .. και θελω την βοηθεια σας ) Σας ευχαριστω ( ειμαι 14 χρονων )
Απάντηση:
Κάλεσε τους σπίτι με μπόλικο φαγητό και ποτό,πάρτε καμια ταινία θρίλερ (απλα φρόντισε να μην έχει κανένας πρόβλημα με την καρδιά :Ρ) η καμια κωμωδία,παίξτε κανα παιχνίδι,βγάλτε φωτογραφίες,φάτε,ακούστε μουσική...τοσα πράγματα θα βρείτε.. Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 154 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.