Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Όποτε θέλεις κερνας..Εγώ που είχα γενέθλια τη προηγούμενη εβδομάδα πχ πήγα γλυκά στη δουλειά (για συναδέλφους κλπ) και έβγαλα τη παρέα για ένα χαλα...
Απάντηση: γραφτα καλυτερα στις λεπτομερειες...
Απάντηση: κι εγω χαιρομαι που δεν εφυγες, παρολο που δεν σχολιασα στα προηγουμενα σου.. παρεπιπτωντως σχολια απο ο,τι φαινεται δεν μπορω να κανω οποτε αν μου...
Απάντηση: στον κηφισο θα παρεις το 051 και θα κατεβεις μετρο μεταξουργειο η με τα ποδια περπατα 1,8 χλμ https:// www.google.gr/maps/ dir/ 37.9977613,23.697791 7...
Απάντηση: Θά σού πρότεινα μιά προτότυπη διακόσμηση,μέ φαντασία καί γούστο,πού θά συνδύαζες μέ εναν εορταστικό μπουφέ στολισμένο μέ φωτάκια η κεράκια, τόν οπ...
Απάντηση: Το 1ο φυσικα, αν δεν ειναι σιγουρακι ξεχαστε το... αφηνετε να το υποψιαζονται, δεν τους το λετε κ μετα κανετε τετοιες ερωτησεις...
Απάντηση: Αναμεσα σε αυτα που ανεφερες, ισως να σκεφτοσουν και ενα μπρελοκ με το μονογραμμα του...
Απάντηση: Εκχύλισμα βανίλιας μπορείς να χρησιμοποιήσεις και χαραροπλαστικής νομίζω. :p Αν θες άλλη μυρωδιά μπορείς να βάλεις 1-2 σταγόνες απο αιθέρια έλαια...
Απάντηση: πρεπει να του μιλησεις,εστω και για το πιο απλο θεμα.αν ντρεπεσαι να του μιλησεις,δεν υπαρχει κατι αλλο που μπορεις να κανεις...
Απάντηση: Απλή και ωραία Υλικά για 4 άτομα Υλικά -1 πακέτο σπαγγέτι -4 φέτες μπέικον ή pancetta ψιλοκομμένα -4 αβγά -1 φλιτζάνι παρμεζάνα τριμμέ...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

συνταγες για ευκολες τουρτες γενεθλιων

Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: αν πατε για σινεμα και μετα για φαγητο καπου?
Απάντηση: Η αντίληψη αυτή κυκλοφορεί ευρύτατα, καθώς για...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Το γήρας ού γαρ έρχεται μόνο λέει η παράδοση κα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Η υγιεινή και διαιτητική εκδοχή ενός μπέργκερ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ευτυχώς από την εφηβεία μου που είχα χάσει 40 ο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ξερω ενα σχετικα ευκολο τροπο αλλα δεν το λεω...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Βγάζουμε τα συκωτάκια της γαλοπούλας, τα πλένο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Χτυπάμε στο μούλτι το κρεμμύδι, το σκόρδο και τ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170οC. Αλείφου...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά τις μπάμιες σε τρ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ετοιμάζουμε πρώτα το κέικ. Προθερμαίνουμε τον...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Αναμιγνύουμε σε βαθύ μπολ όλα τα υλικά της γέμ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170°C. Ανακατε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Σαν συνταγή είναι εύκολη διότι μοιάζει με το γ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Πλένουμε καλά τις πατάτες και τις βράζουμε με τ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Κοσκινίζουμε το αλεύρι σε λεκάνη και ρίχνουμε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ανακατεύουμε το σιμιγδάλι ή το ρυζάλευρο σε 1...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
Μαλιστα..και η ερωτηση ποια ειναι? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για συνταγες συγκεκριμένες δεν ξερω αλλα εδω εχει πολλες αν αυτο βοηθα http://www.sintagespareas.gr/ Διαβάστε περισσότερα...
θελω πολυ να περασουμε ολοι καλα και θα ηθελα μερικες ιδεες.....
Απάντηση:
αν πατε για σινεμα και μετα για φαγητο καπου? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1½ φλ ζάχαρη 1 λίτρο δυνατό ζεστό τσάι 1 λίτρο πορτοκαλάδα 1 φλ. χυμό λεμονιού 1 λίτρο σόδα (ή gingerale) φρέσκα φύλλα μέντας Διαβάστε περισσότερα...
ή μόνο στην γιορτή κερνάς;;;
Απάντηση:
Όποτε θέλεις κερνας..Εγώ που είχα γενέθλια τη προηγούμενη εβδομάδα πχ πήγα γλυκά στη δουλειά (για συναδέλφους κλπ) και έβγαλα τη παρέα για ένα χαλαρό ποτό... Στη γιορτή μου Δε θυμάμαι αν κερασα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
γραφτα καλυτερα στις λεπτομερειες Διαβάστε περισσότερα...
μου λειψατε τρελοπαιδα... Χρονια Πολλα σε ολους κ φιλιά στα μωρακια μου, ξερουν αυτες ποιες ειναι... ;)
Απάντηση:
κι εγω χαιρομαι που δεν εφυγες, παρολο που δεν σχολιασα στα προηγουμενα σου.. παρεπιπτωντως σχολια απο ο,τι φαινεται δεν μπορω να κανω οποτε αν μου πεις κατι απο δω κατω μην περιμενεις απαντηση... :/ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
στον κηφισο θα παρεις το 051 και θα κατεβεις μετρο μεταξουργειο η με τα ποδια περπατα 1,8 χλμ https://www.google.gr/maps/dir/ 37.9977613,23.6977917/38.0025293,23.713135/ @38.0010288,23.713884,2827m/data=!3m1!1e3!4m2!4m1! 3e2 Διαβάστε περισσότερα...
Σε δυο μηνες θα ειναι τα γενεθλια μου ,,θελω να κανω κατι το ξεχωριστο , χρησιμη πληροφορια που ισως σας βοηθισει ειναι οτι θα εχω μονο 5 καλεσμενους..
Απάντηση:
Θά σού πρότεινα μιά προτότυπη διακόσμηση,μέ φαντασία καί γούστο,πού θά συνδύαζες μέ εναν εορταστικό μπουφέ στολισμένο μέ φωτάκια η κεράκια, τόν οποίον θά συνόδευες μέ κόκκινο κρασί η σανγκριά.Τήν ατμόσφαιρα θά τόνιζες μέ καλή μουσική γιά νά συντηρεί τήν καλή καί εορταστική διάθεση στίς καλεσμένες σου καθολη τήν διάρκεια τής βραδυάς.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το 1ο φυσικα, αν δεν ειναι σιγουρακι ξεχαστε το... αφηνετε να το υποψιαζονται, δεν τους το λετε κ μετα κανετε τετοιες ερωτησεις... Διαβάστε περισσότερα...
Καλησπέρα σας, Αχ αυτοί οι άντρες και τα δώρα, τι δύσκολη επιλογή. Ψάχνω δώρο για τον φίλο μου, που δε γνωριζόμαστε αρκετο καιρό κ γι αυτό δεν ξέρω προς τα που να κινηθώ. Είναι 27 ετών, εργάζεται στον στρατό (δεν είναι πορωμένος), γυμνάζεται, δεν ασχολήται με Gadgets και κονσόλες. Έχω σκεφτεί τα βασικά-κλασσικά, πορτοφόλι, ρουχα, αναπτηρα, γραβάτα, μανικετόκουμπα κλπ αλλά είπα μήπως κάποιος έχει κάποια εναλλακτική ιδέα. Δεν θέλω κάτι πολύ απλό-φθηνό μιας και θα έιναι το πρώτο μου δώρο π...
Απάντηση:
Αναμεσα σε αυτα που ανεφερες, ισως να σκεφτοσουν και ενα μπρελοκ με το μονογραμμα του. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εκχύλισμα βανίλιας μπορείς να χρησιμοποιήσεις και χαραροπλαστικής νομίζω. :p Αν θες άλλη μυρωδιά μπορείς να βάλεις 1-2 σταγόνες απο αιθέρια έλαια. Διαβάστε περισσότερα...
ΜΡΟΣΤΑ ΜΟΥ.ΔΕΝ ξέρω τι να κανω θελω να τον πλησιάσω αλλα πως? ντρεπομαι..
Απάντηση:
πρεπει να του μιλησεις,εστω και για το πιο απλο θεμα.αν ντρεπεσαι να του μιλησεις,δεν υπαρχει κατι αλλο που μπορεις να κανεις Διαβάστε περισσότερα...
Θα ήθελα να μου προτείνετε μία απλή, εύκολη κ με λίγα υλικά συνταγή για μία νόστιμη καρμπονάρα.
Απάντηση:
Απλή και ωραία Υλικά για 4 άτομα Υλικά -1 πακέτο σπαγγέτι -4 φέτες μπέικον ή pancetta ψιλοκομμένα -4 αβγά -1 φλιτζάνι παρμεζάνα τριμμένη -2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο -1 κουτ. σούπας βούτυρο -αλάτι, πιπέρι Eκτέλεση Bράζουμε αρκετό νερό σε κατσαρόλα και ρίχνουμε 1 κουταλάκι αλάτι. Bράζουμε το σπαγγέτι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας του. Παράλληλα, ζεσταίνουμε το βούτυρο σε τηγάνι και προσθέτουμε το μπέικον. Σοτάρουμε σε σιγανή φωτιά μέχρι να ροδίσει καλά. Ρίχνουμε ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η αντίληψη αυτή κυκλοφορεί ευρύτατα, καθώς για πολλούς τα ολικής αλέσεως ζυμαρικά είναι «καθαγιασμένα» θερμιδικά και έτσι μπορούν να καταναλώνονται ελεύθερα ή έστω σε μεγαλύτερες ποσότητες. Κάτι τέτοιο φυσικά δεν ισχύει. Μπορεί τα ολικής αλέσεως προϊόντα να έχουν μεγαλύτερο ποσό φυτικών ινών και πολλές φορές και κάποιων βιταμινών, όπως οι βιταμίνες συμπλέγματος Β. Κατά συνέπεια ίσως να μας χορταίνουν λίγο καλύτερα και να μην πεινάμε πολύ γρήγορα. Ωστόσο, σε καμία περίπτωση οι θερμίδες του... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το γήρας ού γαρ έρχεται μόνο λέει η παράδοση και στην προκειμένη περίπτωση αυτή η ρύση δεν έχει να κάνει μόνο προβλήματα υγείας αλλά και με το σωματικό βάρος και τα κιλά μας. Όσο μεγαλώνουμε λοιπόν η βιολογική τάση του οργανισμού αλλά και οι συνθήκες ζωής συνήθως έχουν ως άμεσο αποτέλεσμα την αύξηση του σωματικού μας βάρους. Το γεγονός αυτό έχει πολλές και διαφορετικές εξηγήσεις. Ας τις δούμε αναλυτικά : - Μετά τα σαράντα ανά δεκαετία έχουμε μια σταθερή μείωση του βασικού μας μεταβολισμού... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η υγιεινή και διαιτητική εκδοχή ενός μπέργκερ. Το μπιφτέκι είναι γαλοπούλας και άρα χαμηλών λιπαρών, το κατίκι είναι από τα πιο light τυριά, ενώ τα πολλά λαχανικά μιλάνε από μόνα τους. Συστατικά ½ κιλό κιμάς γαλοπούλα (στήθος) ½ κόκκινη πιπεριά, ψιλοκομμένη 1 κ. σ. σχοινόπρασο, ψιλοκομμένο ½ κ. σ. άνηθο, ψιλοκομμένο 1 ½ κ. σ. Μινέρβα Benecol Μαργαρίνη με ελαιόλαδο 3 κ. σ. φρυγανιά τριμμένη 2 κ. σ νερό 4 ψωμιά για μπέργκερ 2 κ. σ. Κατίκι Δομοκού 4 μαρουλόφυλλα αλάτι πιπέρι Εκτέλεση Σ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ευτυχώς από την εφηβεία μου που είχα χάσει 40 ολόκληρα κιλά μέσα σε μόλις 4 μήνες και εώς τώρα(30 ετών) δεν τα πήρα ποτέ πίσω.Και αν και φαίνονται πολλά τα 40 κιλά σε 4 μήνες μέσα,όπως με είχε πει η διαιτολόγος μου τότε,λόγω της εφηβείας τα έχασα πολύ γρήγορα,αν σκεφτείς κιόλας ότι επειδή σε έναν μήνα είχα χάσει τα πρώτα 15 κιλά,έπειτα μου πρόσθεσε παραπάνω γεύματα και μου αύξησε τις μερίδες πολύ περισσότερο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ξερω ενα σχετικα ευκολο τροπο αλλα δεν το λεω I dont tell you ειναι παρανομο!!!ασε που δεν το πολυ θημαμε Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βγάζουμε τα συκωτάκια της γαλοπούλας, τα πλένουμε και τα κόβουμε σε καρεδάκια. Καθαρίζουμε και πλένουμε πολύ καλά τη γαλοπούλα. Εάν έχει πούπουλα, την καψαλίζουμε πρώτα και στη συνέχεια την πλένουμε καλά. Σε βαθιά κατσαρόλα βάζουμε νερό, προσθέτουμε το κρεμμύδι, το πράσο, το καρότο, το σέλινο, δάφνη, το ξύλο κανέλας, τα γαρύφαλλα, τη φλούδα του πορτοκαλιού, λίγο αλάτι, και βράζουμε για 10 λεπτά. Στη συνέχεια, βάζουμε στην κατσαρόλα τη γαλοπούλα και τη βράζουμε για μία ώρα. Στο μεταξ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Χτυπάμε στο μούλτι το κρεμμύδι, το σκόρδο και τον μαϊντανό, μαζί με το μισό ελαιόλαδο να γίνουν ένας πολτός. Μουλιάζουμε το ψωμί σε νερό, το στύβουμε πολύ καλά και το ρίχνουμε σε βαθύ μπολ μαζί με τον κιμά. Προσθέτουμε το μείγμα του κρεμμυδιού, το υπόλοιπο ελαιόλαδο, το μοσχοκάρυδο, το αλατοπίπερο και ζυμώνουμε καλά. Αφήνουμε τον κιμά στο ψυγείο για μισή ώρα. Στη συνέχεια, ανοίγουμε πάνω σε λαδόκολλα τον κιμά σε ένα χοντρό οβάλ φύλλο, πάχους ενός δαχτύλου περίπου.Στρώνουμε την επιφάνειά του... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170οC. Αλείφουμε το ταψί με λίγο Flora και το πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι. Περιχύνουμε τις σταφίδες με το ζεστό κονιάκ και τις αφήνουμε να μουλιάσουν. Πασπαλίζουμε τους ξηρούς καρπούς με λίγο αλεύρι και τους αφήνουμε στην άκρη. Ρίχνουμε το Flora στο μπολ του μίξερ και το χτυπάμε μαζί με τη ζάχαρη, μέχρι να λιώσει καλά η ζάχαρη και να ασπρίσει το μίγμα. Προσθέτουμε ένα - ένα τα αυγά, το άρωμα βανίλιας και το ξύσμα πορτοκαλιού. Ανακατεύουμε και προσθέτουμε το ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά τις μπάμιες σε τρεχούμενο νερό. Στη συνέχεια τις στραγγίζουμε και τις βάζουμε σε ένα μικρό ταψάκι. Τις ραντίζουμε με το ξύδι και τις αφήνουμε για 10΄ να μαριναριστούν. Τις ξαναπλένουμε και τις στραγγίζουμε καλά. Στη συνέχεια σε μία φαρδιά κατσαρόλα ρίχνουμε το Flora Soft με βούτυρο και το θερμαίνουμε καλά. Ρίχνουμε τις μπάμιες στην κατσαρόλα, τις σοτάρουμε στο Flora Soft και στη συνέχεια τις ρίχνουμε στο ταψί που τις είχαμε μαρινάρει νωρίτερα. Προσθέτουμε στο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ετοιμάζουμε πρώτα το κέικ. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170Ο C βαθμούς. Αλείφουμε το ταψί με λίγο Flora soft με βούτυρο και το πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι. Ρίχνουμε το Flora soft με βούτυρο το μπολ του μίξερ και το χτυπάμε μαζί με τη ζάχαρη, μέχρι να λιώσει καλά η ζάχαρη και να ασπρίσει το μίγμα. Προσθέτουμε ένα - ένα τα αυγά και το άρωμα βανίλιας. Ανακατεύουμε και προσθέτουμε το γάλα και λίγο - λίγο το αλεύρι ανακατεμένο. Μόλις το μίγμα ομοιογενοποιηθεί, το αδειάζουμε σε στρογγυλό ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αναμιγνύουμε σε βαθύ μπολ όλα τα υλικά της γέμισης. Λιώνουμε το Flora Soft με βούτυρο και αλείφουμε ένα ταψί. Στρώνουμε μέσα τα πρώτα 4 φύλλα αλείφοντάς τα ένα-ένα με Flora Soft με βούτυρο. Στη συνέχεια, αρχίζουμε να πασπαλίζουμε με λίγη γέμιση και να στρώνουμε και να αλείφουμε με Flora Soft με βούτυρο τα φύλλα έως το 7ο φύλλο. Από το 8ο μέχρι το 11ο φύλλο, που είναι το κέντρο του μπακλαβά, πασπαλίζουμε με περισσότερη γέμιση. Από το 12ο και μέχρι το 14ο φύλλο πασπαλίζουμε το καθένα με ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170°C. Ανακατεύουμε στο μίξερ στην χαμηλή ταχύτητα όλα τα υλικά μαζί, εκτός από το ποτό και τα αμύγδαλα μέχρι να γίνει μία ομοιόμορφη ζύμη. Προσθέτουμε στο τέλος το ποτό και τα αμύγδαλα. Κάνουμε μπαλάκια στο μέγεθος που θέλουμε δίνοντας το σχήμα που θέλουμε και τα τοποθετούμε στην λαμαρίνα με την λαδόκολλα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°C για 30 λεπτά μέχρι να ροδίσουν ελαφρά. Μόλις τους βγάλουμε από τον φούρνο τους ραντίζουμε με ανθόνερο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σαν συνταγή είναι εύκολη διότι μοιάζει με το γλυκό ψωμί στον τρόπο της εκτέλεση του καθώς και στην υφή του . Τοποθετούμε ένα μικρό σκεύος επάνω στην εστία σε χαμηλή θερμοκρασία και βάζουμε μέσα το γάλα, τη ζάχαρη, το μαχλέπι, τη μαγιά, το χυμό και το ξύσμα πορτοκαλιού, ανακατεύοντας μέχρι να διαλυθεί η μαγιά. Το μίγμα πρέπει να έχει χλιαρή θερμοκρασία. Κατεβάζουμε το σκεύος από την εστία και το αφήνουμε στην άκρη. Στη συνέχεια, σε 2 διαφορετικά μπολ χτυπάμε ξεχωριστά τους κρόκους και τα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πλένουμε καλά τις πατάτες και τις βράζουμε με τη φλούδα τους σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό. Τις καθαρίζουμε όσο είναι ζεστές, τις χοντροκόβουμε και τις περνάμε από τον μύλο των λαχανικών. Αφήνουμε τον πουρέ να κρυώσει καλά. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το Flora, τα αυγά ελαφρά χτυπημένα, τα τυριά, τον μαϊντανό και ζυμώνουμε το μίγμα. Δοκιμάζουμε τη γεύση και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. Αφήνουμε το μίγμα στο ψυγείο για 1 ώρα περίπου να σφίξει και μετά πλάθουμε στρογγυλούς κεφτέδες. Αν τ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κοσκινίζουμε το αλεύρι σε λεκάνη και ρίχνουμε τα αυγά, τον χυμό πορτοκαλιών, το Flora soft με βούτυρο, το αλάτι και τη σόδα. Τα ζυμώνουμε μέχρι να πετύχουμε μια ζύμη σφιχτή που θα πλάθεται και θα ανοίγει σε φύλλο, τη ραντίζουμε με λίγο νερό και τη ζυμώνουμε πάλι μέχρι να μαλακώσει. Την ανοίγουμε, πάνω σε αλευρωμένη επιφάνεια, με τη βοήθεια ενός πλάστη, σε φύλλα μικρά ή μεγάλα, και τα κόβουμε σε λωρίδες με την ειδική ροδίτσα. Τις τυλίγουμε σαν ρολά ή τις δένουμε σαν φιόγκους και τις ρίχνουμ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ανακατεύουμε το σιμιγδάλι ή το ρυζάλευρο σε 1 φλιτζάνι κρύο γάλα. Βάζουμε το υπόλοιπο γάλα σε κατσαρολάκι, σε μέτρια φωτιά και το αφήνουμε να πάρει βράση. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και ανακατεύουμε. Μόλις πάρει βράση, ρίχνουμε το σιμιγδάλι ή το ρυζάλευρο και τα αφήνουμε όλα μαζί να σιγοβράσουν, μέχρι να πήξει καλά η κρέμα. Σε όλο αυτό το διάστημα ανακατεύουμε διαρκώς με ξύλινη κουτάλα, για να μη κολλήσει η κρέμα. Κατεβάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και αφήνουμε την κρέμα να κρυώσει λίγο. Ρίχ... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 48 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.