Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Βάζουμε σε κατσαρόλα το Flora Soft με βούτυρο και το αφήνουμε σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί. Προσθέτουμε τον κιμά και τον τσιγαρίζουμε, ανακατεύοντα...
Απάντηση: Γεμίζουμε μια βαθιά κατσαρόλα με 1 λίτρο νερό και ρίχνουμε μέσα το ξύδι. Στη συνέχεια τοποθετούμε στον πάτο της κατσαρόλας, μέσα στο νερό, ένα μετα...
Απάντηση: Κόβουμε το εντρεκότ σε φαρδιές φέτες και στη συνέχεια κόβουμε την κάθε φέτα σε λεπτές λωρίδες. Το καρυκεύουμε και το ψήνουμε στη σχάρα μας. Παράλλ...
Απάντηση: Anonimos. απάντηση στη rozetaa: δυστυχώς από τον ειδικό επιστρέφω! τον κάλεσα μου άλλαξε τον θερμοστάτη , το πρόβλημα παραμένει και έκτοτε μην είδα...
Απάντηση: δεν διευκρίνησες τη αλαγες ??στην φορά που ανοίγουν ?η αν ειναι χτυπημένη και θελη αλαγη !και στα δυο ναι γεινοντε εκτος αν δεν υπάρχουν σαν ανταλ...
Απάντηση: Για άνοιξε & δες τη σκάφη με τα παγάκια, μάλλον κάποια έχουν κολλήσει μεταξύ τους ή/& με τα τοιχώματα & εμποδίζουν & τα άλλα να π...
Απάντηση: οχι κανονικα το ανεβαζης την ψύξη κατά 1 με 2 μονάδες απο εκεί που το έχεις !!το βγάζουμε μονον αν έχουμε συχνές διακοπές ρεύματος!! [ενοιτε οτι ξέ...
Απάντηση: Ελένη αν δεν έχεις δει οτι είναι σαύρα,δεν μπορείς να είσαι σίγουρη για τίποτα..Καταρχας οι σαύρες δεν τρώνε σακούλες αλλα μικρά έντομα.Κατα δευτερ...
Απάντηση: Η δίπλα..δεν ξέρω αν ξέρετε εσείς τι είναι..θα στείλω εικόνα, ξέρει να φτιάχνει η προγιαγιά μου και η μαμά μου. https:// www.google.gr/ search? ne...
Απάντηση: Για το αν θα ειναι δημοφιλης η οχι δε μ ενδιαφερει...ας ειναι ο,τι γουσταρει...Ειλικριν α αν δε με πρηζει και να κριτικαρει την παρεα μου θα το εκτι...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

συνταγες αργυρως γλυκα ψυγειου

Απάντηση: Ζεσταίνουμε το Flora Soft με βούτυρο σε μια κατ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Χτυπάμε τα αυγά και τη ζάχαρη μέσα σε μια λεκάν...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το αναμιγνύουμε με...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Αλείφουμε με λίγο Flora Soft με βούτυρο ένα στρ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Η ίδια και για το κακάο
Απάντηση: Γλυκό τού κουταλιού μέ φράουλα. 1 κιλό φράου...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ίσως έχετε ακούσει τον όρο γλυκαιμικός δείκτης,...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: παιρνεις απλα το μετρο με τερμα ανθουπολη και...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Aρνάκι :3 Το κατσίκι δεν μου αρέσει καθόλου για...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Δέν νομίζω οτι υποχρεωνεσαι νά παρεις καί τά δύ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Τα άστρα είναι τα διεθνή σύμβολα που δηλώνουν τ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Εντός 3/μέρου εχεις περιθώριο, νά εκτελέσεις τή...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: http://www.sintagespareas.gr/ εχει δοκιμασμενε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: μμμ..ισως να μην αντεχεις αυτη τη γευση και θες...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: http://lmgtfy.com/?q=%CF%83%CE%BF%CE%BA%CE%BF% C...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Πάρε πρόταση πρόταση, δες που έχει ρήμα, υποκεί...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Μπραβο σου και συγχαρητηρια απο μενα!Βρισκω τη...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
Ζεσταίνουμε το Flora Soft με βούτυρο σε μια κατσαρόλα και τσιγαρίζουμε το κοτόπουλο, φροντίζοντας να πάρει χρώμα απ΄ όλες τις πλευρές. Προσθέτουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και το σκόρδο και ανακατεύουμε για 1-2 λεπτά περίπου. Τα “σβήνουμε” με το κρασί, περιμένουμε 5 λεπτά και προσθέτουμε στην κατσαρόλα τις φρέσκες τομάτες ψιλοκομμένες ή τα τοματάκια κονκασέ, λίγο ζεστό νερό, το μαϊντανό εάν θέλουμε και αλατοπιπερώνουμε. Στη συνέχεια σκεπάζουμε την κατσαρόλα και αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Χτυπάμε τα αυγά και τη ζάχαρη μέσα σε μια λεκάνη δυνατά με το σύρμα για να αφρατέψουν. Στη συνέχεια, προσθέτουμε το κακάο, τα καρύδια και τελευταία τα μπισκότα τα οποία τα έχουμε χονδροτρίψει. Με μια σπάτουλα ανακατεύουμε το μείγμα. Έπειτα, συμπληρώνουμε με το Flora Soft με βούτυρο και συνεχίζουμε το ανακάτεμα με τη σπάτουλα έως ότου ομογενοποιηθούν όλα μας τα υλικά. Τέλος, ρίχνουμε το μείγμα του κορμού στο αντικολλητικό χαρτί και το τυλίγουμε σφιχτά σε σχήμα ρολού. Το βάζουμε στην κατάψυξη ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το αναμιγνύουμε με το μπέικιν πάουντερ. Σπάμε τα αυγά, χωρίζουμε τους κρόκους από τα ασπράδια και χτυπάμε τα ασπράδια στο μίξερ μέχρι να πετύχουμε μια σφιχτή μαρέγκα. Αλείφουμε με Flora Soft με βούτυρο, πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι τη φόρμα και προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 °C. Βάζουμε στο μπολ του μίξερ το Flora Soft με βούτυρο και το χτυπάμε για μερικά λεπτά μαζί με τη ζάχαρη, μέχρι να διαλυθεί καλά η ζάχαρη και να αφρατέψει το μίγμα. Προσθέτουμε έναν-έ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αλείφουμε με λίγο Flora Soft με βούτυρο ένα στρογγυλό ταψί και προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 °C. Βάζουμε σε βαθύ μπολ τη φέτα, το ανθότυρο, το γιαούρτι και τα αυγά ελαφρώς χτυπημένα. Ανακατεύουμε και αλατοπιπερώνουμε. Απλώνουμε σε καθαρό πάγκο τα φύλλα κρούστας και με πινέλο αλείφουμε ελαφρά το πρώτο φύλλο. Βάζουμε μια μικρή ποσότητα από τη γέμιση στην άκρη και κατά μήκος του φύλλου και το τυλίγουμε σε ρολό. Στη συνέχεια τυλίγουμε το ρολό σαν σαλιγκάρι και το τοποθετούμε στα κέντρο του ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βάζουμε σε κατσαρόλα το Flora Soft με βούτυρο και το αφήνουμε σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί. Προσθέτουμε τον κιμά και τον τσιγαρίζουμε, ανακατεύοντας διαρκώς με ξύλινη σπάτουλα, μέχρι να αλλάξει το χρώμα του. Ρίχνουμε το κρεμμύδι και ανακατεύουμε. «Σβήνουμε» με το κρασί και προσθέτουμε την τομάτα. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε τον κιμά να σιγοβράσει για 15 λεπτά περίπου, μέχρι να πιει τα υγρά του. Τον αφήνουμε να κρυώσει και αν θέλουμε χτυπάμε το αυγό ελαφρά και το ανακατεύουμε με τον κιμ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γεμίζουμε μια βαθιά κατσαρόλα με 1 λίτρο νερό και ρίχνουμε μέσα το ξύδι. Στη συνέχεια τοποθετούμε στον πάτο της κατσαρόλας, μέσα στο νερό, ένα μεταλλικό σουρωτήρι. Τοποθετούμε μέσα στο σουρωτήρι το χταπόδι, σκεπάζουμε την κατσαρόλα και βράζουμε το χταπόδι στον ατμό έως ότου μαλακώσει καλά. Όταν έχει μαλακώσει, κόβουμε τα πλοκάμια του και το καθαρίζουμε. Παράλληλα καθαρίζουμε τα κρεμμύδια και τα βράζουμε έως ότου μαλακώσουν, προσέχοντας όμως ώστε να μη διαλυθούν. Σε ένα φαρδύ σκεύος ρίχνου... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κόβουμε το εντρεκότ σε φαρδιές φέτες και στη συνέχεια κόβουμε την κάθε φέτα σε λεπτές λωρίδες. Το καρυκεύουμε και το ψήνουμε στη σχάρα μας. Παράλληλα σε φαρδύ τηγάνι ρίχνουμε το Flora Soft με βούτυρο, το κρεμμύδι, το θυμάρι και τα μανιτάρια και τα σοτάρουμε σε δυνατή θερμοκρασία. Σβήνουμε με το κρασί, συμπληρώνουμε ½ ποτήρι νερό καυτό, σκεπάζουμε με το καπάκι και συνεχίζουμε το μαγείρεμα. Όταν τα φιλέ μινιόν από το εντρεκότ μας έχουν ψηθεί, τα βάζουμε στο τηγάνι με τα υπόλοιπα υλικά. Προσ... Διαβάστε περισσότερα...
με λίγα λόγια βλέπω οι σταγόνες της πλάτης της συντήρησης λίγο πριν φτάσουν στην οπή , όπου με ένα σωληνάκι φεύγουν στο πίσω μέρος παγώνουν και μέρα τη μέρα ο πάγος μεγαλώνει. τι να φταίει;; ευχαριστώ
Απάντηση:
Anonimos. απάντηση στη rozetaa: δυστυχώς από τον ειδικό επιστρέφω! τον κάλεσα μου άλλαξε τον θερμοστάτη , το πρόβλημα παραμένει και έκτοτε μην είδατε το Παναή !!Έχουμε κάποια πιο υπεύθυνη απάντηση; Ευχαριστώ προκαταβολικά Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δεν διευκρίνησες τη αλαγες ??στην φορά που ανοίγουν ?η αν ειναι χτυπημένη και θελη αλαγη !και στα δυο ναι γεινοντε εκτος αν δεν υπάρχουν σαν ανταλλάχτηκα ! και σε ορισμένα μοντελα που εχουν πίνακα με κουμπια επανω δεν γυρνάνε [σε λιγα μοντελα ] Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για άνοιξε & δες τη σκάφη με τα παγάκια, μάλλον κάποια έχουν κολλήσει μεταξύ τους ή/& με τα τοιχώματα & εμποδίζουν & τα άλλα να πέσουν. Διαβάστε περισσότερα...
Ας μου λυσει καποιος την απορια,οταν φευγει καποιος για διακοπες τουλαχιστον 15 μερες,θα πρεπει να αδειαζει το ψυγειο να το καθαριζει και να το βγαζει απο την μπριζα?
Απάντηση:
οχι κανονικα το ανεβαζης την ψύξη κατά 1 με 2 μονάδες απο εκεί που το έχεις !!το βγάζουμε μονον αν έχουμε συχνές διακοπές ρεύματος!! [ενοιτε οτι ξέρουμε απο άλλες χρόνιες αν κάνη] μονον τοτες! και το αδειάζουμε να μην καει και να μην ανάψουν τα τρόφιμα!! αλλιώς αν κάνη καμιά διακοπή θα εχει ψύξη μέσα για πολες ώρες [γιαυτό ανεβάζουμε ψύξη] ώστε να κρατηση όσο χρειαστεί κρύα τα τρόφιμα μέσα!! Διαβάστε περισσότερα...
Aγαπητοί φίλοι χρειάζομαι την βοήθειά σας ,διότι έχω σαύρα στην κουζίνα μου και έχω κατα τρομάξει,μην γελάσετε όμως, έκανε την φωλιάτης πίσω από το τεράστιο ψυγείο μου και εγώ άκουγα θορήβους περίεργους όπως τρακ τρακ σαν να σπαγανε καρύδια όμως οι φίλες μου μου είπαν κάνει το ψυγείο απόψυξη.Όταν σήμερα άνοιξα το ψυγείο..ώ την έκπληξη βλέπω τις πατάτες σκορπισμένες και το δεικτάκι που ήταν μέσα οι πατάτες άφαντο!!!εκεί δε που ήταν η μικρή τρυπούλα που έχουν όλα τα ψυγεία μιά τρυπάρα σαν το μέ...
Απάντηση:
Ελένη αν δεν έχεις δει οτι είναι σαύρα,δεν μπορείς να είσαι σίγουρη για τίποτα..Καταρχας οι σαύρες δεν τρώνε σακούλες αλλα μικρά έντομα.Κατα δευτερον, εισαι σίγουρη οτι συτο το ζώο και έχει φωλιά? Πως μπορούσε να μπει στο σπίτι σου και φυσικά να κάνει μεγαλύτερη την τρυπα στο ψυγείο? Μια σαύρα δεν μπορεί να κάνει τρυπα :| Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η δίπλα..δεν ξέρω αν ξέρετε εσείς τι είναι..θα στείλω εικόνα, ξέρει να φτιάχνει η προγιαγιά μου και η μαμά μου. https://www.google.gr/search? newwindow=1&es_sm=122&biw=1366&bih=677&tbm=isch&sa =1&q=%CE%B4%CE%B9%CF%80%CE%BB%CE%B1+%CE%B3%CE%BB% CF%85%CE%BA%CE%BF&oq=%CE%B4%CE%B9%CF%80%CE%BB%CE% B1+%CE%B3%CE%BB%CF%85%CE%BA%CE% BF&gs_l=img.3...1122.1693.0.1990.6.6.0.0.0.0.0.0.. 0.0....0...1c.1.51.img..6.0.0.OAWOA8l_BDg#facrc=_& imgdii=_&imgrc=K8sqaRRCm0iPqM%253A... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για το αν θα ειναι δημοφιλης η οχι δε μ ενδιαφερει...ας ειναι ο,τι γουσταρει...Ειλικρινα αν δε με πρηζει και να κριτικαρει την παρεα μου θα το εκτιμουσα πολυ!Να ειναι καλη μαγειρισσα και να μη ζηλευει...γιατι κι εγω δημοφιλης ειμαι...(μουααααχαχα) Παμε τωρα στο φανταστικο της υποθεσης... Να μη προσπαθει να ανταγωνιστει οοολες τις γυναικες γυρω της... Να μη προσποιειται κατι που δεν ειναι. Να μη προσποιειται οτι γνωριζει πραγματα για τα οποια δεν εχει ιδεα... Να μη την μιανουν τα υπαρ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η ίδια και για το κακάο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γλυκό τού κουταλιού μέ φράουλα. 1 κιλό φράουλες (ζυγισμένες αφού καθαριστούν) 600- 700γρ steviolina 1 μεγάλο λεμόνι (ο χυμός του) 1 φάκελο ζελατίνη (10γρ.) Παρασκευή Καθαρίζουμε και πλένουμε πολύ καλά τις φράουλες. Τις περνάμε από μπλέντερ να διαλυθούν εντελώς. Βάζουμε τη ζελατίνη να διαλυθεί σε 3 κουταλιές της σούπας νερό. Βάζουμε τον πολτό τους σε κατσαρόλα, σε χαμηλή φωτιά. Μόλις πάρει βράση, προσθέτουμε τη στέβια και το χυμό λεμονιού. Ανακατεύουμε κα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ίσως έχετε ακούσει τον όρο γλυκαιμικός δείκτης, αλλά γνωρίζετε τι είναι πραγματικά; Οι τροφές που καταναλώνουμε καθημερινά δεν ανεβάζουν το σάκχαρο στο αίμα μας στον ίδιο βαθμό. Υπάρχουν τρόφιμα που ανεβάζουν το σάκχαρο πολύ, όπως είναι τα γλυκά και άλλα τρόφιμα που το ανεβάζουν λιγότερο όπως είναι τα όσπρια. Προκειμένου λοιπόν να κατηγοριοποιήσουμε τα τρόφιμα ανάλογα με την αύξηση του σακχάρου που μας προκαλούν, δημιουργήθηκε ο γλυκαιμικός δείκτης. Με απλά λόγια λοιπόν, ο δείκτης α... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
παιρνεις απλα το μετρο με τερμα ανθουπολη και κατεβαινεις συνταγμα.τι πιο απλο δηλαδη? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Aρνάκι :3 Το κατσίκι δεν μου αρέσει καθόλου για αυτό πέρσυ δεν έφαγα καθόλου. -_- :p Και το κοκορέτσι μου αρέσει πολύ. :3 Μικρή μου άρεσαν πολύ και τα πασχαλινά κουλούρια και τα σοκολατένια αυγά :3 ε τώρα δεν μου κάνει κέφι να φάω :p Και το τζατζίκι μου αρέσει 3:) :p Διαβάστε περισσότερα...
Εχω συνταγη με 2 φαρμακα, ενος εκ των οποιον ειναι με κοκκινη γραμμη. Μπορω να παρω μονο αυτο με την κοκκινη γραμμη ή ειναι υποχρεωτικο να αγορασω και τα 2 ?
Απάντηση:
Δέν νομίζω οτι υποχρεωνεσαι νά παρεις καί τά δύο φαρμακα.. Διαβάστε περισσότερα...
Πρόσφατα, λόγω της κρίσης, αγόρασα ένα μικρό μεταχειρισμένο ψυγείο, έξω από τον ψυκτικό θάλαμο του οποίου, υπάρχουν δύο αστέρια (**). Ξέρει κανείς τι σημαίνουν; Παρακαλώ μόνο σοβαρές απαντήσεις.
Απάντηση:
Τα άστρα είναι τα διεθνή σύμβολα που δηλώνουν την ταξινόμηση των θαλάμων ψύξης στους οποίους συντηρούνται, ψύχονται ή καταψύχονται τα τρόφιμα. Ο αριθμός των άστρων με τον οποίο πιστοποιούνται οι συσκευές ψύξης αντιστοιχεί στην θερμοκρασία που μπορεί να καταφτάσουν . Αναλυτικά : -ένα αστέρι Υποδηλώνει ότι η θερμοκρασία μπορεί να φτάσει τους -6° και μπορεί να συντηρήσει τα προϊόντα για μια εβδομάδα. -δύο αστέρια Υποδηλώνει ότι η θερμοκρασία μπορεί να φτάσει τους -12° και μπορεί να συντη... Διαβάστε περισσότερα...
Ας υποθεσουμε οτι σημερα 01/4 παιρνω μια ιατρικη συνταγη. Τι διαστημα θα εχω για να παω σε φαρμακειο για να την παρω, προτου ληξει ? Εαν ειναι συνταγη διπλης κοκκινης γραμμης εχει διαφορα ? Ευχαριστω
Απάντηση:
Εντός 3/μέρου εχεις περιθώριο, νά εκτελέσεις τήν συνταγή πού είναι διπλής κόκκινης γρραμμή,αυτό τό είδος τής συνταγής θεωρείται αμεσα εκτελεστέα,ενώ τίς απλές συνταγές τίς εκτελείς μέσα σέ διάστημα ενός μήνα.Αλλωστε επάνω δεξιά η συνταγή γράφει καί τήν ημερομηνία πού εχεις περιθώριο νά τήν εκτελέσεις. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
χαλάρωσε... έκανες τη θεραπεία κανονικά, ή τη διέκοψες πριν τελειώσει? επίσης ήταν θεραπεία με χάπια? κοίτα, είναι λογικό που κοκκινίζεις κ για 2 μήνες θα έχεις αυτό το θεματάκι... στους ερχόμενους 2 μήνες θα φύγουν κ τα σπυράκια κ όλα οκ. απλά τώρα το δέρμα σου είναι ευαίσθητο, γι αυτό απέφυγε τον ήλιο, φόρα πάντα ενυδατική, και όχι μη το ριξεις στα λιπαρά. (ε ένα γλυκάκι κανέναν δεν έβλαψε :P ) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.sintagespareas.gr/ εχει δοκιμασμενες συνταγες σχχεδον ολες οσες εχω φτιαξει ηταν τελειες Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μμμ..ισως να μην αντεχεις αυτη τη γευση και θες κατι αλλο!εγω εχω αλλο προβλημα..αφου φαω κατι γλυκο μετα απο λιγη ωρα αρχιζω να εχω ξινη γευση!και θελω και αλλο γλυκο! :P Διαβάστε περισσότερα...
Ξερει κανεις καμια καλη συνταγη σοκολατινας;;; (sorry αν σας ανοιξα την ορεξη)
Απάντηση:
http://lmgtfy.com/?q=%CF%83%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE% BB%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BD%CE%B1+%CF%83%CF%85%CE% BD%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B7 Διαβάστε περισσότερα...
http://www.youtube.com/watch?v=Rbrn22oNTmU Να ξέρεις όλη τη ζωή μου δίνω σώμα και ψυχή φτάνει πάλι να είμαστε μαζί... Σε θέλω, δε με νοιάζει που πηγαίνω ούτε που θα βγει είσαι εσύ το τέλος μου και αρχή!!!
Απάντηση:
Παδιά θέλω την βοήθεια σας!! ἐπὶ τοῖσδε ξυμμαχίαν ἐποιήσαντο πρὸς βασιλέα καὶ Τισσαφέρνην Λακεδαιμόνιοι καὶ οἱ ξύμμαχοι. ὁπόσην χώραν καὶ πόλεις βασιλεὺς ἔχει καὶ οἱ πατέρες οἱ βασιλέως εἶχον, βασιλέως ἔστω· καὶ ἐκ τούτων τῶν πόλεων ὁπόσα Ἀθηναίοις ἐφοίτα χρήματα ἢ ἄλλο τι, κωλυόντων κοινῇ βασιλεὺς καὶ Λακεδαιμόνιοι καὶ οἱ ξύμμαχοι ὅπως μήτε χρήματα λαμβάνωσιν Ἀθηναῖοι μήτε ἄλλο μηδέν. 8.18.2καὶ τὸν πόλεμον τὸν πρὸς Ἀθηναίους κοινῇ πολεμούντων βασιλεὺς καὶ Λακεδαιμόνιοι καὶ οἱ ξύμμαχοι· καὶ κ...
Απάντηση:
Πάρε πρόταση πρόταση, δες που έχει ρήμα, υποκείμενο κλπ Διάβασε το αρκετές φορές να δεις τι πάνω κάτω λεει πιάσε μερικές λέξεις. Διαβάστε περισσότερα...
δειτε τις ολες εδω http://www.argiro.gr/Recipes/%CE%A7%CE%BF%CF%81% CF%84%CE%BF%CF%86%CE%B1%CE%B3%CE%AF%CE%B1 http://www.sintagoulis.gr/tag/%CF%87%CE%BF%CF%81% CF%84%CE%BF%CF%86%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CE%AD% CF%82 http://www.xortofagos.gr/category/syntages-gia- vegans http://psychanimalvegan.blogspot.gr/p/blog- page_6506.html
Απάντηση:
Μπραβο σου και συγχαρητηρια απο μενα!Βρισκω την ενημερωση πολυ χρησιμη.. Διαβάστε περισσότερα...
δειτε τις εικονες εδω http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=28228 Μιας και οι γαριδες γλυκου νερου ειναι μια σχετικα νεα εισοδος στο χομπυ, παρακατω εμφανιζεται ενας καταλογος με τα γνωστοτερα ειδη και μορφες που ειναι διαθεσιμα -και ειναι πιθανον να συναντησουμε- για τα ενυδρεια μας: Amano shrimp: Caridina multidentata (japponica) Η πιο κοινη και πιο δημοφιλης γαριδα γλυκου νερου ! Ευπροσαρμοστη και ανεκτικη σε παραμετρους νερου και θερμοκρασιας. θα τη συναντησουμε και με την ονο...
Απάντηση:
Παρα πολυ ωραια! Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 33 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.