Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Βάζουμε λίγο Flora Soft με βούτυρο σε βαθύ τηγάνι και σοτάρουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια, προσθέτουμε τα καρότα και τον αρακά. Αλατοπιπερώνουμε και τα...
Απάντηση: Ρίχνουμε το μπρόκολο, τις πιπεριές και τα καρότα σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό που βράζει. Τα αφήνουμε 7' για να μαλακώσουν λίγο. ...
Απάντηση: Αλατοπιπερώνουμε και αλευρώνουμε ελαφρά τα κομμάτια από το κοτόπουλο. Τα σοτάρουμε τα με το Flora Soft με βούτυρο έως ότου πάρουν χρώμα. Σβήνουμ...
Απάντηση: Βάζουμε το γάλα σε κατσαρολάκι και το αφήνουμε να βράσει. Βάζουμε σε άλλο σκεύος το Flora και το αφήνουμε να λιώσει σε μέτρια φωτιά. Κατεβάζουμε τ...
Απάντηση: Ναι κ εγώ ως αργυρουπολιτισσα ας πούμε θα σ πω, κ δε θα πάω να τσίμπησω εγώ τη θέση :Ρ...
Απάντηση: Ωπ, Αργυρουπολη κ εσύ; :Ρ Με μέτρο το κανονικό εισιτήριο είναι 8 ευρώ (εσύ,αν δεν κάνω λάθος εισαι ανήλικη, άρα 4 ευρώ- ΑΝ ειναι για σένα), κ με λ...
Απάντηση: Ορίστε: http:// www.argiro.gr/ Recipes :)...
Απάντηση: Και το σουβλάκι έχει βιταμίνη. Βιταμίνη B12 για την ακρίβεια. Απλώς στο σουβλάκι έβαλε και λίπος και τοξίνες τις οποίες δεν έβαλε στο μπρόκολο και...
Απάντηση: Υπάρχει και το λογοπαίγνιο με το φύλλο και το φίλο...
Απάντηση: Εμφανισιακα μαρεσει πολυ! Τα τραγουδια του δεν ξερω! Δεν ακουω ελληνικα... Μπορει ομως να εχω ακουσει καποιο τραγουδι του χωρις να ξερω πως ειναι...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

σουφλε μπροκολο αργυρω

Απάντηση: ναι :) και δεν μπορω να καταλαβω γιατι ακουω απ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Λιώνουμε το Flora Soft με βούτυρο μαζί με τις...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Βράζουμε τις πατάτες και μόλις κρυώσουν τις κόβ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Σοτάρουμε τα μανιτάρια σε λίγο Flora. Πολτοποιο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: την συνταγη που σου δινω την κανω πολυ συχνα τε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: 250 γρ. Flora με βούτυρο σε αλουμινόχαρτο σε θε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Μερίδες Συνταγής: 6 Συστατικά:4 κούπες βρασμ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Μερίδες συνταγής: 2Συστατικά:80 γρ. ανανάς κονσ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ένα φάρμακο με βάση το μπρόκολο ως θεραπεία για...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: αυτο που ξερω ειναι ολες οι συνταγες περιπου ιδ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Στη χώρα μας η καλλιέργεια του μπρόκολου γίνετα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Σε φάση απογείωσης βρίσκεται η καλλιέργεια του...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Σε σπορείο τον Ιούλιο, Άυγουστο και Σεπτέμβριο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: μπες στο site της argiro.gr
Απάντηση: Οργανισμός που την προκαλεί: Spondylocladium at...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Εποχή σποράς - Θερμοκρασία βλάστησης: Σπέρνουμε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Τα μπρόκολα είναι νόστιμα λαχανικά. Είναι φυσικ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Αποτελεί το βαρύ πυροβολικό του φυτικού βασιλεί...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Εποχή σποράς - Θερμοκρασία βλάστησης: Σπέρνουμε...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
ναι :) και δεν μπορω να καταλαβω γιατι ακουω απο τους περισσοτερους οτι δεν ειναι ωραιο ._. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Λιώνουμε το Flora Soft με βούτυρο μαζί με τις κουβερτούρες και τις σοκολάτες σε ένα κατσαρολάκι, σε χαμηλή φωτιά. Χτυπάμε τη ζάχαρη, τα αυγά και προσθέτουμε το μείγμα της λιωμένης σοκολάτας. Στο τέλος, προσθέτουμε το αλεύρι και τις βανίλιες. Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε μια φόρμα του κέικ ή ατομικά φορμάκια και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 °C για 15’. Εάν τα βάλουμε σε ατομικά φορμάκια, ψήνουμε για 10’. Αφήνουμε το σουφλέ να παγώσει στη φόρμα. Όταν το κόψουμε, η σοκο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βράζουμε τις πατάτες και μόλις κρυώσουν τις κόβουμε σε μέτριες φέτες. Σε ένα μπολ ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος, τα αυγά, αλάτι, πιπέρι και χτυπάμε δυνατά προσθέτοντας λίγο - λίγο το κοσκινισμένο αλεύρι, το μισό τριμμένο τυρί και το λιωμένο Flora Soft με βούτυρο. Τα ανακατεύουμε καλά σε ένα μπολ και προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα αλλαντικά συνεχίζοντας το ανακάτεμα με το χέρι ή με μια σπάτουλα. Στρώνουμε τις πατάτες σε αλειμμένο ταψί με Flora Soft με βούτυρο και αλευρωμένο ελαφρά. Ρίχνουμε το μίγμα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σοτάρουμε τα μανιτάρια σε λίγο Flora. Πολτοποιούμε τις πατάτες στον μύλο των λαχανικών ή με το ειδικό εργαλείο και ανακατεύουμε τον πουρέ με το Flora και την κρέμα. Προσθέτουμε το μπέικον, το ζαμπόν, τους κρόκους, τα μανιτάρια, το μοσχοκάρυδο και το μισό τυρί. Αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε καλά. Αλείφουμε με λίγο Flora ένα πυρίμαχο σκεύος και αδειάζουμε το μίγμα. Χτυπάμε τα ασπράδια σε σφιxτή μαρέγκα και την αναμειγνύουμε απαλά με το υπόλοιπο τυρί. Απλώνουμε πάνω από το μίγμα του πουρ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βάζουμε λίγο Flora Soft με βούτυρο σε βαθύ τηγάνι και σοτάρουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια, προσθέτουμε τα καρότα και τον αρακά. Αλατοπιπερώνουμε και τα αφήνουμε για λίγα λεπτά. Αποσύρουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε τον μαϊντανό και ανακατεύουμε. Στη συνέχεια, καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε σε ροδέλες. Τις βράζουμε σε αλατισμένο νερό για μερικά λεπτά, μέχρι να αρχίσουν να μαλακώνουν, χωρίς να βράσουν. Τις στραγγίσουμε. Αλείφουμε με λίγο Flora Soft με βούτυρο ένα μέτριο ταψί και απλώνουμε τ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ρίχνουμε το μπρόκολο, τις πιπεριές και τα καρότα σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό που βράζει. Τα αφήνουμε 7' για να μαλακώσουν λίγο. Τα βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα και τα αφήνουμε να στραγγίξουν σε σουρωτήρι. Τα βάζουμε σε μακρόστενο πυρέξ, το οποίο έχουμε λαδώσει ελαφρά και σκορπίζουμε επάνω τους τις λωρίδες ζαμπόν, περιχύνοντας το λιωμένο Flora Soft με βούτυρο. Για τη μπεσαμέλ, ζεσταίνουμε το γάλα και σε ένα μπολάκι διαλύουμε με λίγο νερό το κορν φλάουρ. Το ρίχνουμε λ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αλατοπιπερώνουμε και αλευρώνουμε ελαφρά τα κομμάτια από το κοτόπουλο. Τα σοτάρουμε τα με το Flora Soft με βούτυρο έως ότου πάρουν χρώμα. Σβήνουμε με το κρασί και συμπληρώνουμε με μισό ποτήρι του κρασιού χλιαρό νερό. Αφήνουμε να δέσουν λίγο τα υγρά και βγάζουμε κοτόπουλο από το τηγάνι. Ρίχνουμε στο τηγάνι το μπρόκολο που έχουμε ήδη βράσει, προσθέτουμε το τυρί και συνεχίζουμε το μαγείρεμα έως ότου δέσει και χυλώσει το μπρόκολο με το τυρί. Σερβίρουμε το κοτόπουλο, είτε ανακατεμένο με το μπ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βάζουμε το γάλα σε κατσαρολάκι και το αφήνουμε να βράσει. Βάζουμε σε άλλο σκεύος το Flora και το αφήνουμε να λιώσει σε μέτρια φωτιά. Κατεβάζουμε την κατσαρόλα με το Flora από τη φωτιά και προσθέτουμε το αλεύρι και τα 60 γρ. από τη ζάχαρη. Ανακατεύουμε με σύρμα, μέχρι να γίνει το μίγμα σαν αλοιφή. Στη συνέχεια, προσθέτουμε το καυτό γάλα και ανακατεύουμε δυνατά. Βάζουμε ξανά την κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και τα αφήνουμε να βράσουν όλα μαζί, ανακατεύοντας διαρκώς, μέχρι να γίνουν μια παχύρρευσ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ναι κ εγώ ως αργυρουπολιτισσα ας πούμε θα σ πω, κ δε θα πάω να τσίμπησω εγώ τη θέση :Ρ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ωπ, Αργυρουπολη κ εσύ; :Ρ Με μέτρο το κανονικό εισιτήριο είναι 8 ευρώ (εσύ,αν δεν κάνω λάθος εισαι ανήλικη, άρα 4 ευρώ- ΑΝ ειναι για σένα), κ με λεωφορείο ειναι 5 ευρώ (το μειωμένο 2.5 ευρώ) και το κοντινότερο εξπρές για αεροδρόμιο ειναι μάλλον της δάφνης (Χ97). (βέβαια για να πάρεις το εξπρές της δάφνης θα χρειαστεί να πάρεις από Αργυρουπολη το μετρό προς Δάφνη (άρα +1.4 το εισιτήριο- εκτός αν δικαιούσαι μειωμένο 0.70, οποτε συνολικά παει 6.40 ή 3.20 σε περίπτωση μειωμένου) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ορίστε: http://www.argiro.gr/Recipes :) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Και το σουβλάκι έχει βιταμίνη. Βιταμίνη B12 για την ακρίβεια. Απλώς στο σουβλάκι έβαλε και λίπος και τοξίνες τις οποίες δεν έβαλε στο μπρόκολο και στο κουνουπίδι. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υπάρχει και το λογοπαίγνιο με το φύλλο και το φίλο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εμφανισιακα μαρεσει πολυ! Τα τραγουδια του δεν ξερω! Δεν ακουω ελληνικα... Μπορει ομως να εχω ακουσει καποιο τραγουδι του χωρις να ξερω πως ειναι εκεινου και να μου αρεσε. :Ρ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
την συνταγη που σου δινω την κανω πολυ συχνα τελευταια.. ειναι πολυ ευκολη συνταγη. αυτο που πρεπει ομως να προσεξεις ειναι το ψησιμο! αν το ψησεις εστω κ λιγο παραπανω θα σ βγει κεικ! για τα υλικα χρειαζεσαι: 400 γρ σοκολατα( οτι σου αρεσει..) 2 κουπες αλευρι που φουσκωνει μονο του, 2 βανιλιες, 4 αυγα, 1κ.γ μπεικ παουντερ, 260 γρ βιταμ 1 κουπα ζαχαρη (οταν το κανω με κουβερτουρες μαυρες μονο βαζω λιγη παρπανω..) λιωνεις το βιταμ με τις σοκολατες(σε μπεν μαρι ή αλλιως σ ενα κατσαρολακι σε ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ελπιζω να μην αργησα...υπαρχει πανεπιστημιακη σχολη στη Στεμνιτσα, ενα χωριο κοντα στη Τριπολη, ψαξε τη σελιδα της σχολης στο internet, κανουν καλη δουλεια νομιζω εκει, και μετα τα ι.ε.κ. mokume στην Αθηνα. Αν θες κατι πραγματικα καλο, θα πρεπει να πας εξωτερικο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
250 γρ. Flora με βούτυρο σε αλουμινόχαρτο σε θερμοκρασία δωματίου 200 γρ. ζάχαρη άχνη 1 κάψουλα βανίλια 3 μεγάλα αυγά 1 κρόκος αυγού 5 γρ. σόδα 5 γρ. μπέικιν πάουντερ 5 γρ. κανέλα 1 γρ. μοσχοκάρυδο 550 γρ. αλεύρι Για το άλειμμα 1 χτυπημένο αυγό Πώς το κάνουμε: Χτυπάμε καλά σε ένα μίξερ το Flora με τη ζάχαρη, μέχρι το μίγμα να ασπρίσει. Παράλληλα τοποθετούμε τα αυγά, τον κρόκο και τη βανίλια μέσα σε μια μπασίνα, ανακα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μερίδες Συνταγής: 6 Συστατικά:4 κούπες βρασμένο μπρόκολο½ κούπα ψιλοκομμένο κόκκινο κρεμμύδι¼ κούπας ηλιόσποροι¼ κούπας σταφίδες1/3 κούπας θριμματισμένη φέτα½ κούπα γιαούρτι 0%¼ κούπας μαγιονέζα light 1½ κουταλιές σούπας καστανή ζάχαρη1 κουταλιά σούπας φρέσκος χυμός λεμόνιΑλάτι και φρέσκο τριμμένο πιπέριΔιατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα:Μερίδα: 1/3 συνταγήςΘερμίδες: 143 kcalΠρωτεΐνη: 5,2 γρ.Υδατάνθρακες: 14 γρ.Λίπος: 7,2 γρ.Φυτικές Ίνες: 2,7 γρ.ΟδηγίεςΑναμείξτε το γιαούρτι, τη μαγιονέ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μερίδες συνταγής: 2Συστατικά:80 γρ. ανανάς κονσέρβας χωρίς σιρόπι1 κούπα κομμένα πράσινα λαχανικά1 κούπα κομμένο σπανάκι 1 κούπα άνθη μπρόκολου½ πράσινη πιπεριά¼ κρεμμύδι ψιλοκομμένο140 γρ. φιλέτο γαλοπούλας ψητό1 κουταλιά σούπας ελαιόλαδο1½ κουταλιές σούπας μπαλσάμικο½ κουταλιά γλυκού καφέ ζάχαρη1 κουταλιά γλυκού μουστάρδα Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα:Μερίδα: ½ συνταγήΘερμίδες: 165 kcalΠρωτεΐνη: 14 γρ.Υδατάνθρακες: 10 γρ.Λίπος: 8 γρ.Φυτικές Ίνες: 2 γρ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ένα φάρμακο με βάση το μπρόκολο ως θεραπεία για τον καρκίνο του μαστού άρχισαν να δοκιμάζουν επιστήμονες στις ΗΠΑ και στον Καναδά. Προγενέστερες μελέτες έχουν δείξει ότι μία ουσία που απελευθερώνεται έπειτα από την κατανάλωση του συγκεκριμένου λαχανικού, μπορεί να διεγείρει προστατευτικά ένζυμα στον ιστό των μαστών. Όπως αναφέρουν τα Νέα, οι επιστήμονες συνέλεξαν την ουσία αυτή, που λέγεται σουλφοραφάνη, και έχουν αρχίσει να την χορηγούν σε ασθενείς οι οποίες προσφάτως διαγνώστηκαν με τη ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αυτο που ξερω ειναι ολες οι συνταγες περιπου ιδιες...η επιτυχια οφειλεται στην προσοχη,να μην βραση πολυ και λιωσει το κυδωνι,και να το βαλεις οταν το καθαρισεις σε νερο με χυμο λεμονιου.οσο για τη ζαχαρη,1 κιλο στο 1 κιλο κυδωνι,αναλογα ποσο γλυκο το θελεις!!! εγω π.χ βαζω λιγοτερη ζαχαρη,το προτιμο ελαφρυ.εκανα σημερα με επιτυχια και με χρωμα χρυσαφι, [οχι ροζ η κοκκινο] οπως το βλεπουμε συνηθως...καλη επιτυχια ! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Στη χώρα μας η καλλιέργεια του μπρόκολου γίνεται με σπορά δύο εποχών: Τα χειμωνιάτικα που σπέρνονται από τον Ιούλιο μέχρι και τον Οκτώβριο για να δώσουν παραγωγή από το Νοέμβριο ως το τέλος Απριλίου και τα θερινά που σπέρνονται από τα μέσα Φεβρουαρίου έως τα μέσα Απριλίου και δίνουν παραγωγή την άνοιξη και νωρίς το καλοκαίρι. Για τα μπρόκολα αυτά χρησιμοποιούνται υβρίδια πρώιμα και ανθεκτικά στη ζέστη. Συνήθως οι παραγωγοί αγοράζουν έτοιμα σπορόφυτα και τα μεταφυτεύουν στις τελικές θέσεις στ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε φάση απογείωσης βρίσκεται η καλλιέργεια του μπρόκολου τα τελευταία χρόνια τόσο στη χώρα μας, όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο. Όλο και περισσότεροι καταναλωτές ανταποκρίνονται στις ωφέλιμες ιδιότητες του προϊόντος, με αποτέλεσμα να παρατηρείται σταθερή αύξηση στις καλλιεργούμενες εκτάσεις. Η στροφή αυτή, σε διεθνές επίπεδο, είχε ως αποτέλεσμα οι εκτάσεις του μπρόκολου να φτάσουν αυτές του κουνουπιδιού, βάζοντας «στόχο» αυτές του λάχανου. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με στοιχεία της ΕΕΠΕΣ, στη χ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε σπορείο τον Ιούλιο, Άυγουστο και Σεπτέμβριο ανά 15 ημέρες για συνεχή συγκομιδή. Μεταφύτευση όταν το φυτό βγάλει τέσσερα πραγματικά φύλλα και σε αποστάση φυτού από φυτό στην ίδια σειρά 40 εκ. Στις σειρές μεταξύ τους 80 εκ. Συγκομιδή περίπου 70 ημέρες μετά την μεταφύτευση και πρότου ανθίσει. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μπες στο site της argiro.gr Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Οργανισμός που την προκαλεί: Spondylocladium atrovirens Αυτός ο ατελής μύκητας βρίσκεται σε κάθε έδαφος και προκαλεί μικρές έως μεγαλύτερες ζημιές παντού, δεν είναι ασθένεια καραντίνας και δεν προκαλεί ποτέ συνολική εξασθένηση ολόκληρων των φυτειών. Εύρος ξενιστών: Πατάτα Εμφάνιση και σημασία: Ο μύκητας εμφανίζεται παντού στην Ε.Ε. και τα γύρω κράτη. Μόνο οι αγροί στους οποίους δεν έχει καλλιεργηθεί ποτέ πατάτα είναι απαλλαγμένοι από αυτόν τον μύκητα. Το παθογόνο προτιμά τα ψυχρά κ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εποχή σποράς - Θερμοκρασία βλάστησης: Σπέρνουμε μέσα καλοκαιριού έως αρχές φθινοπώρου (Ιούλιο-Σεπτέμβριο) ανά 15 ημέρες για συνεχή συγκομιδή όταν οι θερμοκρασίες είναι 10-30 C Προτεινόμενη εποχή σποράς για υπαίθρια καλλιέργεια: Ιούνιο-Ιούλιο-Αύγουστο Βάθος φύτευσης: 0.5 εκατοστά Ημέρες βλάστησης: 3-10 Μεταφύτευση: Ανάλογα την ποικιλία και της συνθήκες ανάπτυξης συνήθως 40 ημέρες μετά Ωρίμανση: 55-75 ημέρες μετά την μεταφύτευση ανάλογα με την ποικιλία Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα μπρόκολα είναι νόστιμα λαχανικά. Είναι φυσική πηγή βιταμίνης C και βήτα καροτίνης. Έχουν πολύ λίγες θερμίδες γι' αυτό τα συναντάμε συχνά σε δίαιτες. Άλλα Ονόματα Λατινικό Όνομα: Brassica oleraceae. Brassicaceae Family. Αγγλικό Όνομα: Broccoli Βαθμός Δυσκολίας Μεσαίο Εποχή ΣποράςIcon Εποχή Σποράς Ιούνιος, Ιούλιος, Αύγουστος, Σεπτέμβριος Εποχή ΜεταφύτευσηςIcon Εποχή Μεταφύτευσης Ιούλιος, Αύγουστος, Σεπτέμβριος, Οκτώβριος ΣυμβουλέςIcon Συμβουλές Σπέρνω μπρόκολα Μπορείτε να σπ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αποτελεί το βαρύ πυροβολικό του φυτικού βασιλείου στη μάχη κατά του καρκίνου και των λοιπών νοσημάτων φθοράς" Το μπρόκολο, είναι ετήσιο φυτό της οικογένειας των Σταυρανθών του γένους Βράσσικα (Brassica oleracea var., italica), με καταγωγή από την Ιταλία, υπάγεται κι αυτό στην οικογένεια των Cruciferae ενώ ανήκει στην ίδια οικογένεια λαχανικών με το λάχανο και το κουνουπίδι. Σύμφωνα με ιστορικές πηγές, καλλιεργήθηκε αρχικά από τους Ρωμαίους και εισήχθη στην Αγγλία στις αρχές του 16ο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εποχή σποράς - Θερμοκρασία βλάστησης: Σπέρνουμε μέσα καλοκαιριού έως αρχές φθινοπώρου (Ιούλιο-Σεπτέμβριο) ανά 15 ημέρες για συνεχή συγκομιδή όταν οι θερμοκρασίες είναι 10-30 C Προτεινόμενη εποχή σποράς για υπαίθρια καλλιέργεια: Ιούνιο-Ιούλιο-Αύγουστο Βάθος φύτευσης: 0.5 εκατοστά Ημέρες βλάστησης: 3-10 Μεταφύτευση: Ανάλογα την ποικιλία και της συνθήκες ανάπτυξης συνήθως 40 ημέρες μετά Ωρίμανση: 55-75 ημέρες μετά την μεταφύτευση ανάλογα με την ποικιλία Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 142 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.