Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Ναι,άνετα.Στην χειρότερη θα με έτρωγε λάχανο όποιο ζώο και να ήταν.Στην καλύτερη θα κέρδιζα ένα δις ευρω.Τα πολύ παλιά χρόνια στην Σκανδιναβία το έ...
Απάντηση: σπόρος παπαρούνας, νιζερ... το κόκκαλο της σουπιάς δεν το τρώει... τροχίζει και καθαρίζει το ράμφος του...
Απάντηση: Η σουπιά πιάνεται στην εποχή της, δηλαδή τότε που συνέρχονται τα θηλυκά με τα αρσενικά για την αναπαραγωγή. Οι ψαράδες, την εποχή εκείνη, κάνουν το...
Απάντηση: Με κοκορα η και με κοτοπουλο κοκκινιστα, το ιδιο ειναι για εμενα αν με ρωτας!...
Απάντηση: σουπιες 8α βρεις μαη-ιουνη κυριως στα πολυ ρηχα ερχονται εξω εξω για να ζευγαρωσουν με λαδι 8αλασσα ειναι καλυτερα γιατι τις βλεπεις αμεσως με καμα...
Απάντηση: Ποιο ήταν το ανέκδοτο που ήθελες να μας πεις;...
Απάντηση: απο μεσα Νοεμβρη μεχρι μεσα Απριλιου!...
Απάντηση: σε παραμαλο με 2 αγκιστρια, καρφωνουμε το ενα στην κορυφη της κουκουλας και το αλλο αναμεσα στα πλοκαμια...
Απάντηση: ολες τις ωρες...
Απάντηση: αν δεν κανω λαθο βαζεις κατι στο καλαμι ψαρεματος δεν θυμαμαι πωςλεγετε που ειναι για μαλακια...π.χ.σουπιε ς καλαμαρακια χταποδια και δεν ξερω τι αλ...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

σουπιες κρασατες με κοφτο μακαρονακι

Απάντηση: Ξεπλένουμε τις σουπιές, τις κόβουμε σε λωρίδες...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Πλένουμε και καθαρίζουμε τα χορταρικά μας. Βρά...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Μουσκεύουμε το κριθαράκι σε κρύο νερό για 10 λε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Γεμίζουμε μια βαθιά κατσαρόλα με 1 λίτρο νερό κ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Τι ρωτάς? ποιά είναι η ερώτηση σου?
Απάντηση: η καλύτερη εποχή για την σουπιά ειναι τον Μαιο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: και γαριδα και ψαρια μικρα
Απάντηση: ΥΛΙΚΑ1 κιλό κρέας χοιρινό μπούτι4 ποτήρια κρασί...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: αλατοπιπερονις βαζεις και μπολικη ριγανη της βα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: συνταγή για σουπιές σαγανάκι - http://www.sidag...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: πως μαγειρεβοντε η σουπιεσ σπανακη?
Απάντηση: Η λίμνη Superior είναι η μεγαλύτερη από τις πέν...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: 1 κιλό σουπιές φιλέτο χωρίς τα πλοκάμια 3 κρεμ...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
Ξεπλένουμε τις σουπιές, τις κόβουμε σε λωρίδες και τις προβράζουμε. Βράζουμε το κοφτό μακαρονάκι. Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά μας και τα μαγειρεύουμε σε χαμηλή θερμοκρασία. Όταν οι σουπιές είναι έτοιμες τις ρίχνουμε στην κατσαρόλα με τα υπόλοιπα υλικά μας και συνεχίζουμε το μαγείρεμα έως ότου μαγειρευτούν καλά και μαλακώσουν. Εάν δέσει η σάλτσα απότομα προσθέτουμε λίγο από το ζουμί που έβρασαν οι σουπιές. Στραγγίζουμε το κοφτό μακαρονάκι και μέσα στο ίδιο σκεύος που το βρ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πλένουμε και καθαρίζουμε τα χορταρικά μας. Βράζουμε τις σουπιές για 10 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν ελαφρά. Σε ένα φαρδύ και βαθύ σκεύος ρίχνουμε το Flora Soft με βούτυρο σε δυνατή θερμοκρασία και το αφήνουμε να λιώσει. Σοτάρουμε μέσα στο σκεύος τα χορταρικά μας, το φρέσκο κρεμμυδάκι και τον άνηθο. Όταν τα χορταρικά μας μαζέψουν και μαραθούν σβήνουμε με το κρασί και το χυμό λεμονιού. Προσθέτουμε τις σουπιές και τον πελτέ της τομάτας μαζί με 3 ½ ποτήρια καυτό νερό και αφήνουμε να βράσουν ό... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μουσκεύουμε το κριθαράκι σε κρύο νερό για 10 λεπτά. Σε ένα φαρδύ σκεύος ρίχνουμε το Flora Soft με βούτυρο, το μουσκεμένο κριθαράκι, το κρεμμύδι, την πιπεριά και τις σουπιές και τα σοτάρουμε μέχρι να πάρουν χρώμα. Σβήνουμε με το κρασί και συμπληρώνουμε κατά διαστήματα με τον σπιτικό ζωμό λαχανικών. Ανακατεύουμε ελαφρά και συνεχόμενα έως ότου χυλώσει το κριθαράκι. Προαιρετικά μπορούμε να σερβίρουμε με λίγη τριμμένη παρμεζάνα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γεμίζουμε μια βαθιά κατσαρόλα με 1 λίτρο νερό και ρίχνουμε μέσα το ξύδι. Στη συνέχεια τοποθετούμε στον πάτο της κατσαρόλας, μέσα στο νερό, ένα μεταλλικό σουρωτήρι. Τοποθετούμε μέσα στο σουρωτήρι το χταπόδι, σκεπάζουμε την κατσαρόλα και βράζουμε το χταπόδι στον ατμό έως ότου μαλακώσει καλά. Όταν έχει μαλακώσει, κόβουμε τα πλοκάμια του και το καθαρίζουμε. Παράλληλα καθαρίζουμε τα κρεμμύδια και τα βράζουμε έως ότου μαλακώσουν, προσέχοντας όμως ώστε να μη διαλυθούν. Σε ένα φαρδύ σκεύος ρίχνου... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ναι,άνετα.Στην χειρότερη θα με έτρωγε λάχανο όποιο ζώο και να ήταν.Στην καλύτερη θα κέρδιζα ένα δις ευρω.Τα πολύ παλιά χρόνια στην Σκανδιναβία το έκαναν αυτό,μόνο που ήταν ολόγυμνοι οι μαχητές και δεν είχαν μαχαίρι.Έπρεπε με γυμνά χέρια να σκοτώσουν είτε έναν λύκο ή μια αρκούδα.Οι πιο πολλοί διάλεγαν το λύκο βέβαια.Το έπαθλο ήταν πολύ μεγάλο:το τομάρι του ζώου σαν φορεσιά. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
σπόρος παπαρούνας, νιζερ... το κόκκαλο της σουπιάς δεν το τρώει... τροχίζει και καθαρίζει το ράμφος του. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η σουπιά πιάνεται στην εποχή της, δηλαδή τότε που συνέρχονται τα θηλυκά με τα αρσενικά για την αναπαραγωγή. Οι ψαράδες, την εποχή εκείνη, κάνουν το εξής: Πιάνουν μια θηλυκιά σουπιά, τη δένουν πίσω από τη βάρκα και βάζουν μπροστά. Τότε τα αρσενικά, που βλέπουν τη θηλυκιά σουπιά, τρέχουν από πίσω της και ο ψαρά με την απόχη τις πιάνει. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Με κοκορα η και με κοτοπουλο κοκκινιστα, το ιδιο ειναι για εμενα αν με ρωτας! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
σουπιες 8α βρεις μαη-ιουνη κυριως στα πολυ ρηχα ερχονται εξω εξω για να ζευγαρωσουν με λαδι 8αλασσα ειναι καλυτερα γιατι τις βλεπεις αμεσως με καμακι πλησιαζεις α8ορυβα και καρφωνεις γιατι αμα κανεις 8ορυβο η σε δει εγινε πυραυλος.επισης με μεγαλη αποχη αν εισαι γρηγορος.το ιδιο και το βραδυ με λαμπα η φακο παλι στα ρηχα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ποιο ήταν το ανέκδοτο που ήθελες να μας πεις; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
απο μεσα Νοεμβρη μεχρι μεσα Απριλιου! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
σε παραμαλο με 2 αγκιστρια, καρφωνουμε το ενα στην κορυφη της κουκουλας και το αλλο αναμεσα στα πλοκαμια Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
αν δεν κανω λαθο βαζεις κατι στο καλαμι ψαρεματος δεν θυμαμαι πωςλεγετε που ειναι για μαλακια...π.χ.σουπιες καλαμαρακια χταποδια και δεν ξερω τι αλλο :P... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τι ρωτάς? ποιά είναι η ερώτηση σου? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
η καλύτερη εποχή για την σουπιά ειναι τον Μαιο..και ψαρεύεται όπως και τα καλαμάρια. μπορεί να πιάσεις και τώρα αλλα ειναι ποιο σπάνιες. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
και γαριδα και ψαρια μικρα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΥΛΙΚΑ1 κιλό κρέας χοιρινό μπούτι4 ποτήρια κρασί κόκκινο πικροδάφνη1 κιλό πατάτες μικρέςΛίγο κόλιανδροΛίγα φύλλα δάφνηςΑλάτι-πιπέριΕΚΤΕΛΕΣΗΚόβουμε σε κομμάτια το κρέας,τα χτυπάμε λίγο να πλατύνουν και τα τοποθετούμεσε μια πιατέλα.Ρίχνουμε το κρασί,τον κόλιανδρο και τα φήνουμε να μαριναριστούν για 5 ώρες.... Διάβασε τη συνταγή στο syntagies.gr Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αλατοπιπερονις βαζεις και μπολικη ριγανη της βαζεις στο τηγανι με λιγο λαδι και οταν ειναι ετοιμες ριχνεις ενα φλθτζανι του τσαγιου χωριατικο κοκκινο κρασι.. το αφηνεις να τραβηξει λιγο και ειναι ετοιμες. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
συνταγή για σουπιές σαγανάκι - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CF%83%CE%BF%CF%85%CF% 80%CE%B9%CE%AD%CF%82-%CF%83%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE% AC%CE%BA%CE%B9 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
πως μαγειρεβοντε η σουπιεσ σπανακη? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Η λίμνη Superior είναι η μεγαλύτερη από τις πέντε Μεγάλες Λίμνες της Βόρειας Αμερικής. Βρίσκεται στα σύνορα με τις καναδικές επαρχίες του Οντάριο και του Ουισκόνσιν, και Michigan (ΗΠΑ). Λίμνη Superior είναι η πιο εκτεταμένη λίμνη γλυκού νερού στον κόσμο. Λίμνη περιοχή είναι 82.413 τετραγωνικά χιλιόμετρα. Το μεγαλύτερο τμήμα της λίμνης μέτρα 563 χιλιόμετρα. Το μέγιστο βάθος είναι 406 μέτρα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://greekcook.gr/syntages/ soupies_krasates_dukan_diet καλη όρεξη Διαβάστε περισσότερα...
Τι υλικά χρειάζομαι για σουπιές σαγανάκι;
Απάντηση:
1 κιλό σουπιές φιλέτο χωρίς τα πλοκάμια 3 κρεμμύδια 2 πράσινες πιπεριές 1 κίτρινη πιπεριά 1 ντομάτα μεγάλη Χυμό ντομάτας Ελαιόλαδο 1/4 κεφαλοτύρι Αλάτι Πιπέρι Εκτέλεση: Βράζουμε τις σουπιές μέχρι να μαλακώσουν, τις στραγγίζουμε, τις κόβουμε σε δάχτυλα και τις τοποθετούμε σε πυρέξ. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και τις πιπεριές χοντροκομμένες, τον χυμό ντομάτας, αλάτι, πιπέρι και λάδι και ανακατεύομε. Στην συνέχεια στρώνουμε από πάνω την ντομάτα κομμένη σε ροδέλες και ψήνουμε στους 18... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 146 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.