Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Βράζουμε τις παπαρδέλες και κρατάμε λίγο από το νερό τους. Σε ένα βαθύ σκεύος ρίχνουμε το Flora Soft με βούτυρο και το θερμαίνουμε καλά. Προ...
Απάντηση: Αλείφουμε με λίγο Flora Soft με βούτυρο τη φόρμα, πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι και προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 °C. Στη συνέχεια, ρίχνουμ...
Απάντηση: Καρυκεύουμε τα κότσια μας με αλάτι και πιπέρι και στις 2 πλευρές και στη συνέχεια τα αλευρώνουμε. Ρίχνουμε σε ένα καλά θερμασμένο τηγάνι 1 κουταλι...
Απάντηση: Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200ο C. Τοποθετούμε 12 χάρτινες θήκες για muffin σε 12 αλουμινένια φορμάκια, τα οποία προηγουμένως έχουμε αλείψε...
Απάντηση: Ζυμώνουμε σε ένα μπολ 150 γρ. Flora Soft με βούτυρο με το ξύσμα λεμονιού, το θυμάρι, το εστραγκόν, τον άνηθο και το κύμινο. Φτιάχνουμε μπαστουνάκι...
Απάντηση: Μέσα σε ταψάκι καρυκεύουμε τα φιλέτα του σολομού με αλατοπίπερο, τα περιχύνουμε με τον χυμό των μοσχολέμονων και τα αφήνουμε για 10 λεπτά να μαρινα...
Απάντηση: Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 ˚C. Ρίχνουμε στον κάδο του μίξερ το Flora Soft με βούτυρο, το ξύσμα από το πορτοκάλι, το lime, τη ζάχαρη, τη βαν...
Απάντηση: Υπάρχουν κάποιες τροφές που μπορούν να σε βοηθήσουν.. Αλλά μην περιμένεις καμιά μεγάλη διαφορά.. Υπάρχουν επίσης κάποια χάπια που θα δεις σίγουρα δ...
Απάντηση: Πάρε καποιο σιλβερ σαμπουαν.. Ή κάνε ρεφλε (δε μας έχεις πει κ τι χρώμα είναι το μαλλί σου για να σου προτείνω το αντίστοιχο ρεφλε..αν ειναι κασταν...
Απάντηση: εχει βγει μια καλη απο οτι ακουγεται... olia της garnier... δεν την εχω δοκιμασει για να σου πω σιγουρα αποτελεσματα.. ρωτα καμια γνωστη σου πρωτα...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

σολωμος μαριναρισμενος με πορτοκαλι

Απάντηση: Κόβουμε το φιλέτο σε λεπτές φέτες. Το βάζουμε σ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Πλένουμε καλά το χοιρινό και το αλατοπιπερώνου...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Παίρνουμε το χοιρινό μπούτι, ρίχνουμε το πιπέρ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Πλένουμε το κρέας, το σκουπίζουμε με χαρτί κουζ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: τι δωματιο θα ειναι;;; το πρασινο (γνωμη μου)...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Όπως αναφέρουν οι ειδικοί από το Πανεπιστήμιο Μ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Αυτό έδειξε μία πρόσφατη έρευνα. Πρόκειται για...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Μερίδες συνταγής: 4 Συστατικά:7 κουταλιές σο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Μία ουσία που υπάρχει στα πορτοκάλια, τα γκρέιπ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Το χειμώνα (Δεκέμβριο - Ιανουάριο), όχι όμως αυ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Περιγραφή συνταγής Δροσερή πρωτοτυπη γευση, γε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: δεν ξερω να την φτιαχνω αυτο που ξερω ειναι οτι...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: μέρα παρα μέρα :Ρ (ο μπαμπάς μου είναι γεωπόνος...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
Κόβουμε το φιλέτο σε λεπτές φέτες. Το βάζουμε σε μπολ. Βάζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά στο μπλέντερ και τα χτυπάμε να γίνουν κρέμα. Περιχύνουμε τη γαλοπούλα. Αφήνουμε σκεπασμένο στο ψυγείο για 1 ώρα το λιγότερο. Όσο πιο πολύ το αφήσουμε τόσο πιο ωραίο θα γίνει. Το ψήνουμε σε γκριλιέρα για 3'- 4' από κάθε πλευρά. Εναλλακτικά ψήνουμε στο φούρνο σε ταψάκι στρωμένο με λαδόκολλα στους 200ºC για 15'. Ετοιμάζουμε την σαλάτα. Πλένουμε, στεγνώνουμε και κόβουμε τα ντοματίνια στη μέση. Σ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πλένουμε καλά το χοιρινό και το αλατοπιπερώνουμε. Ετοιμάζουμε τη μαρινάδα σε ένα μεγάλο μπολ αναμιγνύοντας καλά τον χυμό πορτοκαλιού με το μέλι, τα κρασιά, την κανέλα, τα γαρίφαλα, το σκόρδο, το δενδρολίβανο, τη μουστάρδα, το πιπέρι. Βάζουμε το χοιρινό στη μαρινάδα, το σκεπάζουμε με διαφανή μεμβράνη και το αφήνουμε στο ψυγείο για 24 ώρες. Κατά διαστήματα το γυρίζουμε, ώστε να μαριναριστεί από όλες του τις πλευρές. Την επόμενη μέρα βγάζουμε το χοιρινό από το ψυγείο, το βάζουμε σε μεγάλο ταψ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Παίρνουμε το χοιρινό μπούτι, ρίχνουμε το πιπέρι, το αλάτι και στη συνέχεια, παίρνουμε το μαχαίρι μας και δημιουργούμε τρύπες για να βάλουμε το σκόρδο. Το χοιρινό μπούτι πρέπει να είναι ξεκοκκαλισμένο. Βάζουμε αλάτι και πιπέρι στις τρύπες που έχουμε τοποθετήσει το σκόρδο και αλείφουμε το εσωτερικό μέρος του κρέατος με μουστάρδα για να πάρει γεύση. Στο ταψί βάζουμε το χοιρινό μπούτι, σφίγγοντας ελαφρά το κρέας προς τα μέσα για να πάρει ωραίο σχήμα και με κοφτερό μαχαίρι χαράζουμε ευθείες... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πλένουμε το κρέας, το σκουπίζουμε με χαρτί κουζίνας και το κόβουμε σε μπουκιές. Ζεσταίνουμε το Flora Soft με βούτυρο σε βαθύ τηγάνι ή κατσαρόλα και σοτάρουμε το κοτόπουλο, μέχρι να ροδίσει καλά από όλες τις πλευρές. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, ανακατεύουμε για 1-2 λεπτά να μαλακώσει και ρίχνουμε το σκόρδο. «Σβήνουμε» το φαγητό με τον χυμό λεμονιού, τον χυμό πορτοκαλιού και το νερό ή το ζωμό. Προσθέτουμε το ξύσμα πορτοκαλιού και το θυμάρι, περιμένουμε να πάρουν μια βράση και χαμηλώνουμε τη φωτιά... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βράζουμε τις παπαρδέλες και κρατάμε λίγο από το νερό τους. Σε ένα βαθύ σκεύος ρίχνουμε το Flora Soft με βούτυρο και το θερμαίνουμε καλά. Προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια και το αγγουράκι τουρσί και τα σοτάρουμε. Μόλις ξανθύνουν ρίχνουμε τη μισή ποσότητα από τον καπνιστό σολωμό και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 1-2 λεπτά. Σβήνουμε με το χυμό λεμονιού και τη βότκα. Προσθέτουμε τις παπαρδέλες. Αφήνουμε να εξατμιστούν τα υγρά, συμπληρώνουμε με την κρέμα γάλακτος και μόλις αρχίσει να δένει η... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αλείφουμε με λίγο Flora Soft με βούτυρο τη φόρμα, πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι και προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 °C. Στη συνέχεια, ρίχνουμε στο μπολ του μίξερ το Flora Soft με βούτυρο και το χτυπάμε για λίγο να αφρατέψει. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και τα χτυπάμε μαζί στη δυνατή ταχύτητα, μέχρι να λιώσει καλά η ζάχαρη και να έχουμε ένα αφράτο μίγμα. Χαμηλώνουμε την ένταση του μίξερ και ρίχνουμε το ξύσμα, το χυμό πορτοκαλιού και ένα-ένα τα αυγά εναλλάξ με το αλεύρι. Συνεχίζουμε το χτύπημα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καρυκεύουμε τα κότσια μας με αλάτι και πιπέρι και στις 2 πλευρές και στη συνέχεια τα αλευρώνουμε. Ρίχνουμε σε ένα καλά θερμασμένο τηγάνι 1 κουταλιά της σούπας Flora και σοτάρουμε τα μοσχαρίσια οσομπούκο γυρίζοντάς τα προσεκτικά και από τις 2 πλευρές, μέχρι το κρέας τους να αρχίζει να θωρακίζεται. Στη συνέχεια, τα τοποθετούμε μέσα στη γάστρα. Στο ίδιο τηγάνι ρίχνουμε και τα λαχανικά μας και τα καρυκεύουμε με λίγο πιπέρι και αλάτι. Καθώς τα σοτάρουμε, προσθέτουμε λίγο ακόμα Flora για επιπλέον ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200ο C. Τοποθετούμε 12 χάρτινες θήκες για muffin σε 12 αλουμινένια φορμάκια, τα οποία προηγουμένως έχουμε αλείψει με Flora Soft με βούτυρο. Κοσκινίζουμε και τα δύο αλεύρια μαζί. Ρίχνουμε σε ένα μπολ τη ζάχαρη, τα αυγά και το Flora Soft με βούτυρο και ανακατεύουμε με το μίξερ έως ότου ομογενοποιηθούν και αφρατέψουν. Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε το καρότο, το ξύσμα και το χυμό πορτοκαλιού και το γάλα και ανακατεύουμε καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ζυμώνουμε σε ένα μπολ 150 γρ. Flora Soft με βούτυρο με το ξύσμα λεμονιού, το θυμάρι, το εστραγκόν, τον άνηθο και το κύμινο. Φτιάχνουμε μπαστουνάκια, πανάρουμε σε ψιλοκομμένο μαϊντανό και τα τοποθετούμε στο ψυγείο. Πλένουμε και κόβουμε τα λαχανικά και τα βάζουμε σε ταψί. Λιώνουμε σε ένα σκεύος το υπόλοιπο Flora Soft με βούτυρο και περιχύνουμε τα λαχανικά. Καρυκεύουμε με βασιλικό, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε για ακόμα μια φορά. Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο στους 180 οC έως ότου μαλακώσ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μέσα σε ταψάκι καρυκεύουμε τα φιλέτα του σολομού με αλατοπίπερο, τα περιχύνουμε με τον χυμό των μοσχολέμονων και τα αφήνουμε για 10 λεπτά να μαριναριστούν. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το Flora Soft με βούτυρο μαζί με το κατίκι Δομοκού, το ξύσμα των μοσχολέμονων και το σχοινόπρασσο και δημιουργούμε μια κρέμα τυριού. Αλείφουμε την πάνω πλευρά των φιλέτων με το μίγμα της κρέμας τυριού και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° για 20-25΄. Προσέχουμε μη μας στεγνώσει το κρέας του σολομού. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 ˚C. Ρίχνουμε στον κάδο του μίξερ το Flora Soft με βούτυρο, το ξύσμα από το πορτοκάλι, το lime, τη ζάχαρη, τη βανίλια, το αλάτι και τα χτυπάμε με το φτερό μέχρι να αφρατέψουν, για 1-2 λεπτά, σε χαμηλή ταχύτητα. Στη συνέχεια, τα χτυπάμε σε δυνατότερη ταχύτητα έως ότου ομογενοποιηθούν καλά και διογκωθούν. Προσθέτουμε τα ¾ αλεύρι με το χυμό πορτοκαλιού και του lime, τα αυγά και τα χτυπάμε όλα μαζί. Κατόπιν, ρίχνουμε τα φουντούκια και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υπάρχουν κάποιες τροφές που μπορούν να σε βοηθήσουν.. Αλλά μην περιμένεις καμιά μεγάλη διαφορά.. Υπάρχουν επίσης κάποια χάπια που θα δεις σίγουρα διαφορά αλλά είναι ορμόνες και καλό θα ήταν να τις αποφύγεις, δεν υπάρχει λόγος να επιβαρύνεις τον οργανισμό σου.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πάρε καποιο σιλβερ σαμπουαν.. Ή κάνε ρεφλε (δε μας έχεις πει κ τι χρώμα είναι το μαλλί σου για να σου προτείνω το αντίστοιχο ρεφλε..αν ειναι καστανό σκούρο πάντως κάνε 10.1 με 20αρι οξυζενέ ρεφλε Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εχει βγει μια καλη απο οτι ακουγεται... olia της garnier... δεν την εχω δοκιμασει για να σου πω σιγουρα αποτελεσματα.. ρωτα καμια γνωστη σου πρωτα που την εχει δοκιμασει και μετα παρε την πρωτοβουλια... απο οτι εχω ακουσει ομως ειναι αρκετα καλη γιατι δεν εχει πολλες χημικες ουσιες και ειναι φυσικη! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βγάζει καλά πορτοκάλια 3-4 χρόνια αφού φυτευτεί σε ένα σημείο. Αν βγάλει καρπούς πιο πριν καλύτερα να τους κόβεις για να ωριμάσει το δέντρο πιο γρήγορα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
καλο μαλλον υπαρχει κριση στον καλιτεχνικο χωρο και το ριξανε στο εμποριο καλης η κακης διατροφης Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εγώ θα περίμενα 1-2 εβδομάδες και θα τα περνούσα ένα καστανό αρκετά ανοιχτό και θα έκανα και πολλά φλασάκια :P αλλά είσαι σίγουρη οτι βγήκε τόσο χάλια? πολλές φορές ένα σοκ το παθαίνουμε όταν κάνουμε κάποια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά μας... δε περιμένεις λίγο καιρό μήπως και αλλάξεις γνώμη... άλλωστε το κιτρινο-πορτοκαλί φεύγει με τα πολλά λουσίματα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εχω δοκιμασει τρεις σειρες εξισου καλες απλα διαφερουν οι τιμες..ειναι η σειρα syoss colour protect ειναι το BC της schwarzkopf κ η σειρα aussie colour mate Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
τι δωματιο θα ειναι;;; το πρασινο (γνωμη μου) θα πηγαινει πολυ σε κουζινα ή σε μπανιο κατι πιο απαλο οπως ενα πιο ανοιχτο πορτοκαλι θα πηγαινε για υπνοδωματιο κ σαλονι.. το πορτοκαλι απο μονο του ειναι εντονο χρωμα,ζωηρο κ γεμιζει το χωρο με ενεργεια, εγω το εχω στο υπνοδωματιο αλλα προσεξα να μη το φορτωσω πολυ παιζοντας με πιο σκουρο πορτοκαλι κ πιο ανοιχτο σε τοιχους κ κουρτινες...βαζοντας κατι πιο ανοιχτο ηρεμει το δωματιο,βαζοντας κανα πιο εντονο το κανεις πιο "ζωηρο"ας πουμ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σου γίνεται πορτοκαλί ή κοκκινωπή η ρίζα;Τι οξυζενέ βάζεις;Ντεκαπάζ;Ωραία χρώματα αναμιγνύεις πάντως.Για πες πως κάνεις τη διαδικασία να σου πω γτ είχα το ίδιο πρόβλημα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Όπως αναφέρουν οι ειδικοί από το Πανεπιστήμιο Μπρίγκαμ Γιανγκ στη Γιούτα, το μοναδικό μείγμα αντιοξειδωτικών που περιέχεται στο πορτοκάλι δρα πολύ πιο αποτελεσματικά για τον οργανισμό από το να πάρει κάποιος ξεχωριστά συστατικά του φρούτου υπό μορφή χαπιού (πολυβιταμίνες). Οι αντιοξειδωτικές ουσίες του πορτοκαλιού επιβραδύνουν τη γήρανση των κυττάρων, προστατεύουν από τον καρκίνο και βοηθούν στην πρόληψη των καρδιοπαθειών- αν και σε ότι αφορά τις καρδιοπάθειες, τελευταία στοιχεία θέτουν υπ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αυτό έδειξε μία πρόσφατη έρευνα. Πρόκειται για ένα νέο εύρημα από τη μεγάλη προοδευτική μελέτη Nurse’s Health Study, που παρακολουθεί εδώ και 14 χρόνια σχεδόν 70000 γυναίκες στη Μεγάλη Βρετανία. Στην έρευνα αυτή, μελετήθηκε η επίδραση των φλαβονοειδών και των υποκατηγοριών τους στην εμφάνιση Αγγειακού Εγκεφαλικού Επεισοδίου. Το συστατικό που βρέθηκε να έχει κάποια επίδραση είναι οι φλαβανόνες, μία υποκατηγορία φλαβονοειδών που βρίσκεται στα εσπεριδοειδή. Βρέθηκε λοιπόν, ότι οι γυναίκες ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μερίδες συνταγής: 4 Συστατικά:7 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο1/3 κούπας ψιλοκομμένος φρέσκος δυόσμος1/3 κούπας ψιλοκομμένος φρέσκος βασιλικός6 σκελίδες σκόρδο400 γρ. κολοκύθια κομμένα σε φέτες400 γρ. μελιτζάνες κομμένες σε φέτες300 γρ. πιπεριές κομμένες σε λωρίδες100 γρ. κατίκιΑλάτι και φρέσκο πιπέρι Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα:Μερίδα: ¼ συνταγήςΘερμίδες: 325 kcalΠρωτεΐνη: 15 γρ.Υδατάνθρακες: 13 γρ.Λίπος: 26 γρ.Φυτικές Ίνες: 4,5 γρ. Οδηγίες:Αλοίψτε τα λαχανικάμε 2 κουταλιές ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Όλες οι βιταμίνες κάνουνε δουλεία αρκεί να τις συνδυάζεις με σωστή διατροφή και καθημερινή άσκηση και ΌΧΙ βλαβερές συνήθειες!(ποτά,τσιγάρα,εξάρτηση από υπολογιστές/τζόγο,κτλπ)Είναι σα να μου λες "το Listerine βοηθάει?"εεε άμα δε πλένεις τα δόντια σου τακτικά και τρως όλο γλυκά φυσικά και δε βοηθάει!Άμα όμως δε τρως και τα πλένεις βοηθάει!Όλα είναι θέμα τι κάνεις εσύ,από μόνo του ΤΙΠΟΤΑ δε γίνεται!!;) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μία ουσία που υπάρχει στα πορτοκάλια, τα γκρέιπ φρουτ και άλλα εσπεριδοειδή μειώνει τον κίνδυνο ισχαιμικού εγκεφαλικού επεισοδίου, αναφέρουν αμερικανοί ερευνητές. Προγενέστερες μελέτες έχουν δείξει πως η ακολούθηση μίας διατροφής πλούσιας σε φρούτα και λαχανικά συμβάλλει στην προστασία από τα εγκεφαλικά και πολλοί ειδικοί πιστεύουν ότι το όφελος πηγάζει από τις αντιοξειδωτικές ουσίες των φυτικών τροφίμων – κυρίως από τα φλαβονοειδή, τα οποία έχει διαπιστωθεί ότι βελτιώνουν την λειτουργία τω... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το χειμώνα (Δεκέμβριο - Ιανουάριο), όχι όμως αυστηρό κλάδεμα. Γενικά στα εσπεριδοειδή κλαδεύουμε αμέσως μετά την συγκομιδή. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Περιγραφή συνταγής Δροσερή πρωτοτυπη γευση, γεμάτη ωφέλιμα συστατικά 5′. Μια πολύ ενδιαφέρουσα παραλλαγή. Συστατικά συνταγής 1 φλ. χυμό λεμόνι 3 φλ. χυμό πορτοκάλι 2 κουταλιες ζαχαρη Οδηγίες συνταγής Στιβουμε το λεμονι και τα πορτοκαλια σε μεταλικο στιφτη ( παντοτε σε μεταλικο τα οξινα), προσθετουμε την ζαχαρη ανακατευουμε καλα σε μεταλικο σεικερ ή μεταλικο κατσαρολακι, ριχνουμε τον παγο και ειμαστε ετοιμοι. Πρόταση σερβιρίσματος Σε κρυστάλλινη κανάτα, γεμάτη παγάκια και όσο το... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Είναι μήνυμα σφάλματος. Κοίταξε στο βιβλίο οδηγιών τι σημαίνει αυτό το μήνυμα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δεν ξερω να την φτιαχνω αυτο που ξερω ειναι οτι ειναι πεντανοιστιμη!!! μπες στο google και κατι θα βρεις,σιγουρα! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μέρα παρα μέρα :Ρ (ο μπαμπάς μου είναι γεωπόνος :Ρ ) Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 147 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.