Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Λιώνουμε το Flora Soft με βούτυρο σε ένα σκεύος σε δυνατή φωτιά. Στη συνέχεια αποσύρουμε το σκεύος από τη φωτιά και διατηρούμε το Flora Soft χλιαρό...
Απάντηση: Ζυμώνουμε σε ένα μπολ 150 γρ. Flora Soft με βούτυρο με το ξύσμα λεμονιού, το θυμάρι, το εστραγκόν, τον άνηθο και το κύμινο. Φτιάχνουμε μπαστουνάκι...
Απάντηση: Μέσα σε ταψάκι καρυκεύουμε τα φιλέτα του σολομού με αλατοπίπερο, τα περιχύνουμε με τον χυμό των μοσχολέμονων και τα αφήνουμε για 10 λεπτά να μαρινα...
Απάντηση: Θα σου ελεγα να το κοψεις!Οπως πολλοι φιλοι μου καπνιστες..το να αρχισεις το καπνισμα το 2013 ειναι μια παρα πολυ κακη επενδυση!Με 10 τσιγαρα την η...
Απάντηση: που να ξερουμε!...
Απάντηση: Μερίδες Συνταγής: 4Συστατικά:4 αυγά βραστά4 κούπες πράσινα λαχανικά2 κουταλιές σούπας σέληνο ψιλοκομμένο100 γρ. κανιστός σολομός3 κουταλιές σούπας...
Απάντηση: Ο καπνός πρωτοεμφανίστηκε στην Βόρεια και Νότια Αμερική πολλά χρόνια πριν και χρησιμοποιούνταν από διάφορες...φυλές. Η χρήση του ήταν συνδεδεμένη μ...
Απάντηση: Aπό ιδιοπαθή πνευμονική ίνωση κινδυνεύουν να προσβληθούν περισσότερο οι άνδρες άνω των 50 ετών, που είναι...συστηματικοί καπνιστές. Η ιδιοπαθής πνε...
Απάντηση: Είναι το whiskey του οποίου η βύνη προτού πάει για ζύμωση έχει στεγνώσει σε φωτιά που χρησιμοποιείται τύρφη(ή αλλιώς χόρτα)και γιαυτό παίρνει αυτή...
Απάντηση: Θα πλύνεις καλά ένα λεμόνι και θα το βράσεις 5 λεπτά με τη φλούδα του, θα το αποσύρεις από τη φωτιά και θα το αφήσεις 15-20 λεπτά ώστε να είναι το...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

σολωμος καπνιστος

Απάντηση: Βράζουμε τις παπαρδέλες και κρατάμε λίγο από τ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Θα χρειαστεις μια συσκευασία σολομού (200γραμ.)...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Ρίχνουμε στον κάδο του μίξερ το Flora Soft με β...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Σε φαρδύ τηγάνι με πυρίμαχη λαβή ρίχνουμε τις β...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Η συντριπτική πλειονότητα όσων πρωτοδοκιμάζουν...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: για 4 άτομα 4 φιλέτα φρέσκου σολομού 3 λεμόνι...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Μάθε στο γουρούνι σου να καπνίζει!!!!!ΧΑΧΑ Σοβ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: παιρνουμε φετα σολωμο φρεσκο,πλενουμε καλα και...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: http://www.sintagespareas.gr/sintages/zimarika-...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: εγω ειμαι φανατικα κατα του καπνισματος για λογ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ο σολομός θεωρείται ένα ιδιαίτερο ψάρι, καθώς ζ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Δεν κάνουν για δόλωμα τα αυγά του σολωμού.
Απάντηση: 2 κιλά αρνάκι μπούτι καθαρισμένο 2 κλωνάρια φρ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Για να είναι γευστικό ένα πιάτο, σε περίπτωση π...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Πατατες με αυγα στο τηγανι...στο φουρνο δεν φτι...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
Βράζουμε τις παπαρδέλες και κρατάμε λίγο από το νερό τους. Σε ένα βαθύ σκεύος ρίχνουμε το Flora Soft με βούτυρο και το θερμαίνουμε καλά. Προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια και το αγγουράκι τουρσί και τα σοτάρουμε. Μόλις ξανθύνουν ρίχνουμε τη μισή ποσότητα από τον καπνιστό σολωμό και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 1-2 λεπτά. Σβήνουμε με το χυμό λεμονιού και τη βότκα. Προσθέτουμε τις παπαρδέλες. Αφήνουμε να εξατμιστούν τα υγρά, συμπληρώνουμε με την κρέμα γάλακτος και μόλις αρχίσει να δένει η... Διαβάστε περισσότερα...
Για πρωτο πιάτο σολωμό καπνιστο πως;
Απάντηση:
Θα χρειαστεις μια συσκευασία σολομού (200γραμ.), άνηθο, λεμόνι, βασιλικό αποξηραμένο, λίγη μαγιονέζα, κάπαρη (προαιρετικά) Ανακατεύουμε σε ένα μπολ 1 κουταλιά μαγιονέζα και λεμόνι προσθέτοντας λεμόνι ή μαγιονέζα, ανάλογα με το πόσο ρευστό θέλουμε να είναι. Προσθέτουμε λίγο βασιλικό και ανακατεύουμε. Βγάζουμε το σολομό από την συσκευασία και τον κόβουμε σε μικρά κομμάτια, τοποθετώντας τα σε ένα πιάτο. Ρίχνουμε την sauce και έχοντας ψιλοκόψει τον άνηθο (αφού τον πλύνουμε καλά), πασπαλίζουμε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ρίχνουμε στον κάδο του μίξερ το Flora Soft με βούτυρο, το καπνιστό τυρί Μετσόβου που μπαίνει στη ζύμη, το αλάτι, τα αυγά και τα χτυπάμε με το φτερό του μίξερ. Αρχικά σε χαμηλή ταχύτητα και μετά σε δυνατή ταχύτητα για 5΄ περίπου. Σταματάμε το μίξερ και ρίχνουμε στον κάδο του μίξερ το μισό αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, το πιπέρι και συνεχίζουμε το χτύπημα, προσθέτοντας το υπόλοιπο αλεύρι που μας έχει περισσέψει. Σιγά - σιγά συνεχίζουμε το ζύμωμα έως ότου γίνει μία μαλακή και λεία ζύμη. Εάν κολλά... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε φαρδύ τηγάνι με πυρίμαχη λαβή ρίχνουμε τις βραστές πατάτες και τις σοτάρουμε με το Flora Soft μέχρι να πάρουν χρώμα. Στη συνέχεια προσθέτουμε το καπνιστό χοιρινό, την ψιλοκομμένη τομάτα και τον μαϊντανό, καρυκεύουμε με αλατοπίπερο και συνεχίζουμε να σοτάρουμε σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία για 2-3 λεπτά ακόμα. Περιχύνουμε τα σοταρισμένα υλικά μας με τα χτυπημένα αυγά και το τριμμένο τυρί, χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία και αφήνουμε να ψηθεί ελαφρά ο πάτος της Fritata μας. Στη συνέχεια αποσ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Λιώνουμε το Flora Soft με βούτυρο σε ένα σκεύος σε δυνατή φωτιά. Στη συνέχεια αποσύρουμε το σκεύος από τη φωτιά και διατηρούμε το Flora Soft χλιαρό. Ρίχνουμε όλα τα υλικά πλην του καπνιστού τυριού σε μία λεκάνη και ζυμώνουμε για λίγο με τα χέρια μας. Προσθέτουμε το λιωμένο Flora Soft με βούτυρο και ζυμώνουμε ξανά έως ότου ομογενοποιηθεί η ζύμη μας. Βάζουμε τη λεκάνη με τον κιμά στο ψυγείο για 45΄ για να ξεκουραστεί η ζύμη μας. Στη συνέχεια αλείφουμε ένα ταψάκι με Flora Soft με βούτυρο και... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ζυμώνουμε σε ένα μπολ 150 γρ. Flora Soft με βούτυρο με το ξύσμα λεμονιού, το θυμάρι, το εστραγκόν, τον άνηθο και το κύμινο. Φτιάχνουμε μπαστουνάκια, πανάρουμε σε ψιλοκομμένο μαϊντανό και τα τοποθετούμε στο ψυγείο. Πλένουμε και κόβουμε τα λαχανικά και τα βάζουμε σε ταψί. Λιώνουμε σε ένα σκεύος το υπόλοιπο Flora Soft με βούτυρο και περιχύνουμε τα λαχανικά. Καρυκεύουμε με βασιλικό, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε για ακόμα μια φορά. Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο στους 180 οC έως ότου μαλακώσ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μέσα σε ταψάκι καρυκεύουμε τα φιλέτα του σολομού με αλατοπίπερο, τα περιχύνουμε με τον χυμό των μοσχολέμονων και τα αφήνουμε για 10 λεπτά να μαριναριστούν. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το Flora Soft με βούτυρο μαζί με το κατίκι Δομοκού, το ξύσμα των μοσχολέμονων και το σχοινόπρασσο και δημιουργούμε μια κρέμα τυριού. Αλείφουμε την πάνω πλευρά των φιλέτων με το μίγμα της κρέμας τυριού και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° για 20-25΄. Προσέχουμε μη μας στεγνώσει το κρέας του σολομού. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Θα σου ελεγα να το κοψεις!Οπως πολλοι φιλοι μου καπνιστες..το να αρχισεις το καπνισμα το 2013 ειναι μια παρα πολυ κακη επενδυση!Με 10 τσιγαρα την ημερα, το πακετο θα σου κραταει 2 μερες, αρα θες περιπου 15 ευρω την εβδομαδα μονο για τσιγαρα, και καθε βδομαδα θα ανεβαινεις. Δε σου λεω για την υγεια, ειναι η ζωη σου και τη "ζεις" οπως θες εσυ :) ακομη και ο πατερας μου φανατικος καπνιστης, και το σταματησε φετος γιατι δεν εβγαινε! Το ιδιο και η θεια μου! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
που να ξερουμε! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μερίδες Συνταγής: 4Συστατικά:4 αυγά βραστά4 κούπες πράσινα λαχανικά2 κουταλιές σούπας σέληνο ψιλοκομμένο100 γρ. κανιστός σολομός3 κουταλιές σούπας άνηθος¼ κόκκινο κρεμμύδι ψιλοκομμένο3 κουταλιές σούπας μαγιονέζα lightΑλάτι και πιπερι Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα:Μερίδα: ¼ συνταγήςΘερμίδες: 230 kcalΠρωτεΐνη: 13 γρ.Υδατάνθρακες: 8 γρ.Λίπος: 18 γρ.Φυτικές Ίνες: 2 γρ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ο καπνός πρωτοεμφανίστηκε στην Βόρεια και Νότια Αμερική πολλά χρόνια πριν και χρησιμοποιούνταν από διάφορες...φυλές. Η χρήση του ήταν συνδεδεμένη με το μυστικισμό και τις διάφορες θρησκευτικές τελετές. Οι πρωτόγονες φυλές πίστευαν, πως ο καπνός κρατούσε μακριά τα κακά πνεύματα. Παράλληλα χρησιμοποιούνταν και για φαρμακευτικούς σκοπούς, δίδονταν συχνά ως φάρμακο για τους πονοκεφάλους, τους πονόδοντους, τα κρυολογήματα, το βήχα και ακόμα για τα σπασμένα άκρα του σώματος. Στις μέρες μας, η χρήση... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Aπό ιδιοπαθή πνευμονική ίνωση κινδυνεύουν να προσβληθούν περισσότερο οι άνδρες άνω των 50 ετών, που είναι...συστηματικοί καπνιστές. Η ιδιοπαθής πνευμονική ίνωση είναι η πιο συχνή και είναι τύπος διάμεσης πνευμονίας που εντοπίζεται μόνο στον πνεύμονα. Είναι άγνωστης αιτιολογίας και τα κλινικά της χαρακτηριστικά είναι περιοδική δύσπνοια, χρόνιος βήχας και διαταραχές της αναπνευστικής λειτουργίας. Η διάγνωση της νόσου γίνεται με κλινικά και ακτινολογικά κριτήρια και όταν αυτά δεν πληρούνται με β... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Είναι το whiskey του οποίου η βύνη προτού πάει για ζύμωση έχει στεγνώσει σε φωτιά που χρησιμοποιείται τύρφη(ή αλλιώς χόρτα)και γιαυτό παίρνει αυτή τη χαρακτηριστική γεύση που δεν αρέσει σε όλους. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Θα πλύνεις καλά ένα λεμόνι και θα το βράσεις 5 λεπτά με τη φλούδα του, θα το αποσύρεις από τη φωτιά και θα το αφήσεις 15-20 λεπτά ώστε να είναι το νερό σε θερμοκρασία που να μπορείς να το πιεις χωρίς να σε κάψει, θα προσθέσεις μια κουταλιά της σούπας μέλι αφού κόψεις και στίψεις το λεμόνι μέσα. Αυτό θα το κάνεις το πρωί κάθε μέρα για 20 μέρες. Επίσης το βράδυ μπορείς να βράζεις νερό και να ρίχνεις 1 κουταλάκι του καφέ σκόνη κανέλας (Κεϋλάνης) να αφήνεις εκτός φωτιάς να γίνεται χλιαρό και να ρ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
υπαρχουν τοσο ηλιθιοι καπνιστες που προτιμουν να πεινανε, παρα να ξεμεινουν απο τσιγαρα. και δυστυχως, γνωριζω τετοια ατομα... οσο για την ωρα του σεξ, προσωπικα δε θα το ανταλλαζα με καρκινο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η συντριπτική πλειονότητα όσων πρωτοδοκιμάζουν το τσιγάρο γίνονται καπνιστές, παρότι δεν σκόπευαν να αρχίσουν το κάπνισμα.Στα ήδη υπάρχοντα ανησυχητικά στοιχεία για το κάπνισμα στην Ελλάδα έρχονται να προστεθούν και τα στοιχεία έρευνας φοιτητών Ιατρικής του ΑΠΘ, σύμφωνα με τα οποία το 86,93% όσων καπνίζουν ή κάπνισαν συστηματικά, δήλωσαν ότι όταν πρωτοδοκίμασαν τσιγάρο, δεν σκόπευαν ούτε να αρχίσουν το κάπνισμα ούτε και να το συνεχίσουν! Η έρευνα, που πραγματοποιήθηκε σε ένα τυχαίο δείγμα ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
για 4 άτομα 4 φιλέτα φρέσκου σολομού 3 λεμόνια 200 ml λευκό ξηρό κρασί αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι Για τη σάλτσα: 100 γραμμ. αγελαδινό βούτυρο 5 κλωναράκια μαϊντανό, ψιλοκομμένο χυμό από 1 λεμόνι Προετοιμασία: Στύβουμε το 1 λεμόνι και κόβουμε τα υπόλοιπα σε ροδέλες. Bάζουμε τον σολομό σε ένα μπολ και τον περιχύνουμε με το κρασί και τον χυμό του λεμονιού. Σκεπάζουμε το μπολ και αφήνουμε τον σολομό να μαριναριστεί για 2 ώρες στο ψυγείο. Για τη σάλτσα: Λιώνουμε το βούτυρο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μάθε στο γουρούνι σου να καπνίζει!!!!!ΧΑΧΑ Σοβαρά τώρα, η διαδικασία δεν ειναι απλή. Δε γνωρίζω πολλά, αλλά προφανώς θα πρέπει να κρεμάσεις σε φυσικό σχοινί (όχι πλαστικο) το κομμάτι με το κρέας σε ορισμέμη απόσταση πάνω από το φωτιά. Πολύ πιθανό καποια ξήλα να μην είναι κατάλληλη καύσιμη ύλη για αυτή τη δουλειά και καλό είναι μεταξύ των ξύλων να ρίξεις και 2-3 κλωνάρια δενδρολιβανο, τόσο για άρωμα όσο και για αντιμικροβιακη προστασια και υγεία. Εαν, παλι, προτιμήσεις τον πρώτο τρόπο που πρ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δεν ειναι πολλες απο οσο θυμαμαι οταν εκανα διατροφη γυρω στις 150 εχει αναλογα και τι ψωμακι χρησιμοποιεις.το ολικης αλεσης εχει λιγο λιγοτερεσ 8ερμιδες Διαβάστε περισσότερα...
τρελενομαι τελειος για σολωμο μπορει να μου πει καποιος μια απλη συνταγη για να ψηνω μονος μου στο σπιτι?ειναι καλος βραστος? επισεις πως εχουν ψησει εδω το σολωμο? http://www.google.gr/imgres?q=%CF%83%CE%BF%CE%BB% CF%89%CE%BC%CF%8C%CF%82+%CE%B2%CF%81%CE%B1%CF%83% CF%84%CF%8C%CF% 82&um=1&hl=el&sa=N&biw=1366&bih=664&tbm=isch&tbnid =YqEqNtBbKYKwTM:&imgrefurl=http://www.lifo.gr/ team/fooddaily/ 24447&docid=S0nfpfMwlKjydM&imgurl=http:// www.lifo.gr/uploads/image...
Απάντηση:
παιρνουμε φετα σολωμο φρεσκο,πλενουμε καλα και αλατοπιπερωνουμε.σε ενα πηλινο ταψι στρωνουμε λαδοκολλα.χτυπαμε μια κουταλια σουπας μουσταρδα με μια κουταλια σουπας μαγιονεζα ,αλειφουμε και απο τις δυο πλευρες το σωλομο και τοποθετουμε στο ταψι.χτυπαμε λεμονι με λιγο ελαιολαδο και περιχυνουμε το ψαρι ,πασπαλιζουμε ριγανη.ψηνουμε στην μεσαια σχαρα του φουρνου στο γκριλλ για 20 λεπτα ,δεν γυριζουμε τα κομματια απο την αλλη πλευρα ,γιατι χανει ο σωλομος τους χυμους του. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.sintagespareas.gr/sintages/zimarika-me- solomo.html Διαβάστε περισσότερα...
Απαντήστε κ οι γυναίκες αλλά κυρίως με ενδιαφέρει η γνώμη των αντρών!θα προσεγγίζατε μια κοπέλα που καπνίζει το τσιγάρο της στην καφετέρεια ή στο club?είστε υπέρ?αν δείτε μια ωραία κοπέλα να καπνίζει κ θέλετε να τη γνωρίσετε ή να κάνετε κίνηση ενδεχομένως να την πλησιάσετε,το ότι καπνίζει είναι ένας λόγος να μην κάνετε την κίνηση αυτή?
Απάντηση:
εγω ειμαι φανατικα κατα του καπνισματος για λογους υγειας.οταν θα βγω ομως που κ που ισως κανω ενα ελαφρυ τσιγαρο.σπανια ομως. οσο αφορα την εικονα τωρα....σε μερικες γυναικες δε παει καθολου εικονικα το τσιγαρο.σε αλλες παλι ταιριαζει.ειναι ο τροπος που το κρατας,ο τροπος που το κανεις και γενικα η εικονα. απ την αλλη δε μ αρεσει γτ βρωμανε μετα ολα τα ρουχα,τα χερια κ το στομα.προτιμω μια γυναικα να μυριζει ακριβο αρωμα παρα τσιγαριλα!!καποιες φορες ομως το τσιγαρο δινει ενα τονο γοητειας! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Στην ακτινογραφία δεν φαίνονται τέτοιου είδους αποτελέσματα. Δείχνει την ανατομία των οργάνων πιο πολύ κ αν παρουσιαστεί κάποιος όγκος πχ, το δείχνει σαν σκιά. Αυτό που θέλεις εσυ να μάθεις, φαίνεται από άλλη εξέταση Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ο σολομός θεωρείται ένα ιδιαίτερο ψάρι, καθώς ζει και μεγαλώνει στη θάλασσα και αναπαράγεται σε λίμνες και ποτάμια, με ένα κύκλο ζωής που φτάνει από 2 έως 7 έτη. Πιο συγκεκριμένα, γεννιέται και αναπτύσσεται σε γλυκό νερό, ωριμάζει σε αλμυρό νερό (το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του) και τέλος γεννά και πεθαίνει πάλι σε νερό λίμνης ή ποταμού (εκεί που γεννήθηκε). Το ταξίδι της επιστροφής του είναι εξαιρετικά δύσκολο, επίπονο και επικίνδυνο, ενώ η απόσταση που καλείται να καλύψει αγγίζει τα 1.00... Διαβάστε περισσότερα...
πως θα αγγιστρωσω τα αυγα σολομου
Απάντηση:
Δεν κάνουν για δόλωμα τα αυγά του σολωμού. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
κοστοσ επενδισησ ολα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
2 κιλά αρνάκι μπούτι καθαρισμένο 2 κλωνάρια φρέσκο δεντρολίβανο, χοντροκομμένο 8 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 20 γρ βούτυρο που έχει μαλακώσει 1 κουταλάκι μαύρο πιπέρι, αλεσμένο Χρόνος προετοιμασίας 10 λεπτά. Χρόνος μαγειρέματος 1 ώρα και 30 λεπτά. 1. Τρυπάτε το αρνάκι παντού με κοφτερό μαχαίρι και το βάζετε σε μεγάλο ταψί. Βάζετε μέσα στις τομές δεντρολίβανο και αλείφετε το αρνάκι με βούτυρο και πιπέρι. 2. Ψήνετε το αρνάκι στον φούρνο ή σε καλυμμένη ψηστιέρα, χρησιμοποιώντας έμμεση φ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για να είναι γευστικό ένα πιάτο, σε περίπτωση που περιέχει κρέας, πέρα από καλομαγειρεμένο πρέπει να είναι και μαλακό. Παρόλο που για ορισμένα είδη και κομμάτια κρέατος αυτό δεν είναι τόσο δύσκολο να επιτευχθεί, ορισμένες φορές όσο το μαγειρεύουμε τόσο παρατηρούμε ότι σκληραίνει. Αρχικά, αν πιστεύουμε ότι το κομμάτι που πρόκειται να μαγειρέψουμε είναι ένα σκληρό κρέας, ξεκινάμε την προετοιμασία νωρίτερα. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε, είναι να το έχουμε αλείψει με ελαιόλαδο κάμποσες ώ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πατατες με αυγα στο τηγανι...στο φουρνο δεν φτιαχνονται.. Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 138 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.