Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Ο καπνός πρωτοεμφανίστηκε στην Βόρεια και Νότια Αμερική πολλά χρόνια πριν και χρησιμοποιούνταν από διάφορες...φυλές. Η χρήση του ήταν συνδεδεμένη μ...
Απάντηση: Aπό ιδιοπαθή πνευμονική ίνωση κινδυνεύουν να προσβληθούν περισσότερο οι άνδρες άνω των 50 ετών, που είναι...συστηματικοί καπνιστές. Η ιδιοπαθής πνε...
Απάντηση: Είναι το whiskey του οποίου η βύνη προτού πάει για ζύμωση έχει στεγνώσει σε φωτιά που χρησιμοποιείται τύρφη(ή αλλιώς χόρτα)και γιαυτό παίρνει αυτή...
Απάντηση: Θα πλύνεις καλά ένα λεμόνι και θα το βράσεις 5 λεπτά με τη φλούδα του, θα το αποσύρεις από τη φωτιά και θα το αφήσεις 15-20 λεπτά ώστε να είναι το...
Απάντηση: υπαρχουν τοσο ηλιθιοι καπνιστες που προτιμουν να πεινανε, παρα να ξεμεινουν απο τσιγαρα. και δυστυχως, γνωριζω τετοια ατομα... οσο για την ωρα του...
Απάντηση: Η συντριπτική πλειονότητα όσων πρωτοδοκιμάζουν το τσιγάρο γίνονται καπνιστές, παρότι δεν σκόπευαν να αρχίσουν το κάπνισμα.Στα ήδη υπάρχοντα ανησυχη...
Απάντηση: για 4 άτομα 4 φιλέτα φρέσκου σολομού 3 λεμόνια 200 ml λευκό ξηρό κρασί αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι Για τη σάλτσα: 100 γραμμ. αγελαδινό...
Απάντηση: Μάθε στο γουρούνι σου να καπνίζει!!!!!ΧΑΧΑ Σοβαρά τώρα, η διαδικασία δεν ειναι απλή. Δε γνωρίζω πολλά, αλλά προφανώς θα πρέπει να κρεμάσεις σε φυσ...
Απάντηση: δεν ειναι πολλες απο οσο θυμαμαι οταν εκανα διατροφη γυρω στις 150 εχει αναλογα και τι ψωμακι χρησιμοποιεις.το ολικης αλεσης εχει λιγο λιγοτερεσ 8ε...
Απάντηση: παιρνουμε φετα σολωμο φρεσκο,πλενουμε καλα και αλατοπιπερωνουμε.σε ενα πηλινο ταψι στρωνουμε λαδοκολλα.χτυπαμε μια κουταλια σουπας μουσταρδα με μια...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

σολωμος καπνιστος

Απάντηση: Θα χρειαστεις μια συσκευασία σολομού (200γραμ.)...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Μερίδες Συνταγής: 4Συστατικά:4 αυγά βραστά4 κού...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: http://www.sintagespareas.gr/sintages/zimarika-...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: εγω ειμαι φανατικα κατα του καπνισματος για λογ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ο σολομός θεωρείται ένα ιδιαίτερο ψάρι, καθώς ζ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Δεν κάνουν για δόλωμα τα αυγά του σολωμού.
Απάντηση: Μερίδες Συνταγής: 1Συστατικά:1 κούπα ψιλοκομμέν...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Συστατικά 1 φλ.σογιέλαιο 2 αυγά 1 φακελ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ο καλυτερο μαριναρισμα για κοτοπουλο στα καρβουνα
Απάντηση: και παλι μπραβο για τις συνταγες σου!Θα τις δο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ΥΛΙΚΑ: 2 φύλλα σφολιάτα 500 γρ. φέτα τριμμένη...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Μερίδες συνταγής: 2Συστατικά:80 γρ. ανανάς κονσ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: http://www.sidages.gr/συνταγές-μαγειρικής/ ελλη...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικα: 7 κρεμμύδια μέτρια κομμένα σε ροδέλες ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ΟΟΟΟΟΟοοοοοοοοοχι καριολακι θα παραγγειλεις σου...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Για πρωτο πιάτο σολωμό καπνιστο πως;
Απάντηση:
Θα χρειαστεις μια συσκευασία σολομού (200γραμ.), άνηθο, λεμόνι, βασιλικό αποξηραμένο, λίγη μαγιονέζα, κάπαρη (προαιρετικά) Ανακατεύουμε σε ένα μπολ 1 κουταλιά μαγιονέζα και λεμόνι προσθέτοντας λεμόνι ή μαγιονέζα, ανάλογα με το πόσο ρευστό θέλουμε να είναι. Προσθέτουμε λίγο βασιλικό και ανακατεύουμε. Βγάζουμε το σολομό από την συσκευασία και τον κόβουμε σε μικρά κομμάτια, τοποθετώντας τα σε ένα πιάτο. Ρίχνουμε την sauce και έχοντας ψιλοκόψει τον άνηθο (αφού τον πλύνουμε καλά), πασπαλίζουμε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Θα σου ελεγα να το κοψεις!Οπως πολλοι φιλοι μου καπνιστες..το να αρχισεις το καπνισμα το 2013 ειναι μια παρα πολυ κακη επενδυση!Με 10 τσιγαρα την ημερα, το πακετο θα σου κραταει 2 μερες, αρα θες περιπου 15 ευρω την εβδομαδα μονο για τσιγαρα, και καθε βδομαδα θα ανεβαινεις. Δε σου λεω για την υγεια, ειναι η ζωη σου και τη "ζεις" οπως θες εσυ :) ακομη και ο πατερας μου φανατικος καπνιστης, και το σταματησε φετος γιατι δεν εβγαινε! Το ιδιο και η θεια μου! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
που να ξερουμε! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μερίδες Συνταγής: 4Συστατικά:4 αυγά βραστά4 κούπες πράσινα λαχανικά2 κουταλιές σούπας σέληνο ψιλοκομμένο100 γρ. κανιστός σολομός3 κουταλιές σούπας άνηθος¼ κόκκινο κρεμμύδι ψιλοκομμένο3 κουταλιές σούπας μαγιονέζα lightΑλάτι και πιπερι Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα:Μερίδα: ¼ συνταγήςΘερμίδες: 230 kcalΠρωτεΐνη: 13 γρ.Υδατάνθρακες: 8 γρ.Λίπος: 18 γρ.Φυτικές Ίνες: 2 γρ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ο καπνός πρωτοεμφανίστηκε στην Βόρεια και Νότια Αμερική πολλά χρόνια πριν και χρησιμοποιούνταν από διάφορες...φυλές. Η χρήση του ήταν συνδεδεμένη με το μυστικισμό και τις διάφορες θρησκευτικές τελετές. Οι πρωτόγονες φυλές πίστευαν, πως ο καπνός κρατούσε μακριά τα κακά πνεύματα. Παράλληλα χρησιμοποιούνταν και για φαρμακευτικούς σκοπούς, δίδονταν συχνά ως φάρμακο για τους πονοκεφάλους, τους πονόδοντους, τα κρυολογήματα, το βήχα και ακόμα για τα σπασμένα άκρα του σώματος. Στις μέρες μας, η χρήση... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Aπό ιδιοπαθή πνευμονική ίνωση κινδυνεύουν να προσβληθούν περισσότερο οι άνδρες άνω των 50 ετών, που είναι...συστηματικοί καπνιστές. Η ιδιοπαθής πνευμονική ίνωση είναι η πιο συχνή και είναι τύπος διάμεσης πνευμονίας που εντοπίζεται μόνο στον πνεύμονα. Είναι άγνωστης αιτιολογίας και τα κλινικά της χαρακτηριστικά είναι περιοδική δύσπνοια, χρόνιος βήχας και διαταραχές της αναπνευστικής λειτουργίας. Η διάγνωση της νόσου γίνεται με κλινικά και ακτινολογικά κριτήρια και όταν αυτά δεν πληρούνται με β... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Είναι το whiskey του οποίου η βύνη προτού πάει για ζύμωση έχει στεγνώσει σε φωτιά που χρησιμοποιείται τύρφη(ή αλλιώς χόρτα)και γιαυτό παίρνει αυτή τη χαρακτηριστική γεύση που δεν αρέσει σε όλους. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Θα πλύνεις καλά ένα λεμόνι και θα το βράσεις 5 λεπτά με τη φλούδα του, θα το αποσύρεις από τη φωτιά και θα το αφήσεις 15-20 λεπτά ώστε να είναι το νερό σε θερμοκρασία που να μπορείς να το πιεις χωρίς να σε κάψει, θα προσθέσεις μια κουταλιά της σούπας μέλι αφού κόψεις και στίψεις το λεμόνι μέσα. Αυτό θα το κάνεις το πρωί κάθε μέρα για 20 μέρες. Επίσης το βράδυ μπορείς να βράζεις νερό και να ρίχνεις 1 κουταλάκι του καφέ σκόνη κανέλας (Κεϋλάνης) να αφήνεις εκτός φωτιάς να γίνεται χλιαρό και να ρ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
υπαρχουν τοσο ηλιθιοι καπνιστες που προτιμουν να πεινανε, παρα να ξεμεινουν απο τσιγαρα. και δυστυχως, γνωριζω τετοια ατομα... οσο για την ωρα του σεξ, προσωπικα δε θα το ανταλλαζα με καρκινο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η συντριπτική πλειονότητα όσων πρωτοδοκιμάζουν το τσιγάρο γίνονται καπνιστές, παρότι δεν σκόπευαν να αρχίσουν το κάπνισμα.Στα ήδη υπάρχοντα ανησυχητικά στοιχεία για το κάπνισμα στην Ελλάδα έρχονται να προστεθούν και τα στοιχεία έρευνας φοιτητών Ιατρικής του ΑΠΘ, σύμφωνα με τα οποία το 86,93% όσων καπνίζουν ή κάπνισαν συστηματικά, δήλωσαν ότι όταν πρωτοδοκίμασαν τσιγάρο, δεν σκόπευαν ούτε να αρχίσουν το κάπνισμα ούτε και να το συνεχίσουν! Η έρευνα, που πραγματοποιήθηκε σε ένα τυχαίο δείγμα ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
για 4 άτομα 4 φιλέτα φρέσκου σολομού 3 λεμόνια 200 ml λευκό ξηρό κρασί αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι Για τη σάλτσα: 100 γραμμ. αγελαδινό βούτυρο 5 κλωναράκια μαϊντανό, ψιλοκομμένο χυμό από 1 λεμόνι Προετοιμασία: Στύβουμε το 1 λεμόνι και κόβουμε τα υπόλοιπα σε ροδέλες. Bάζουμε τον σολομό σε ένα μπολ και τον περιχύνουμε με το κρασί και τον χυμό του λεμονιού. Σκεπάζουμε το μπολ και αφήνουμε τον σολομό να μαριναριστεί για 2 ώρες στο ψυγείο. Για τη σάλτσα: Λιώνουμε το βούτυρο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μάθε στο γουρούνι σου να καπνίζει!!!!!ΧΑΧΑ Σοβαρά τώρα, η διαδικασία δεν ειναι απλή. Δε γνωρίζω πολλά, αλλά προφανώς θα πρέπει να κρεμάσεις σε φυσικό σχοινί (όχι πλαστικο) το κομμάτι με το κρέας σε ορισμέμη απόσταση πάνω από το φωτιά. Πολύ πιθανό καποια ξήλα να μην είναι κατάλληλη καύσιμη ύλη για αυτή τη δουλειά και καλό είναι μεταξύ των ξύλων να ρίξεις και 2-3 κλωνάρια δενδρολιβανο, τόσο για άρωμα όσο και για αντιμικροβιακη προστασια και υγεία. Εαν, παλι, προτιμήσεις τον πρώτο τρόπο που πρ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δεν ειναι πολλες απο οσο θυμαμαι οταν εκανα διατροφη γυρω στις 150 εχει αναλογα και τι ψωμακι χρησιμοποιεις.το ολικης αλεσης εχει λιγο λιγοτερεσ 8ερμιδες Διαβάστε περισσότερα...
τρελενομαι τελειος για σολωμο μπορει να μου πει καποιος μια απλη συνταγη για να ψηνω μονος μου στο σπιτι?ειναι καλος βραστος? επισεις πως εχουν ψησει εδω το σολωμο? http://www.google.gr/imgres?q=%CF%83%CE%BF%CE%BB% CF%89%CE%BC%CF%8C%CF%82+%CE%B2%CF%81%CE%B1%CF%83% CF%84%CF%8C%CF% 82&um=1&hl=el&sa=N&biw=1366&bih=664&tbm=isch&tbnid =YqEqNtBbKYKwTM:&imgrefurl=http://www.lifo.gr/ team/fooddaily/ 24447&docid=S0nfpfMwlKjydM&imgurl=http:// www.lifo.gr/uploads/image...
Απάντηση:
παιρνουμε φετα σολωμο φρεσκο,πλενουμε καλα και αλατοπιπερωνουμε.σε ενα πηλινο ταψι στρωνουμε λαδοκολλα.χτυπαμε μια κουταλια σουπας μουσταρδα με μια κουταλια σουπας μαγιονεζα ,αλειφουμε και απο τις δυο πλευρες το σωλομο και τοποθετουμε στο ταψι.χτυπαμε λεμονι με λιγο ελαιολαδο και περιχυνουμε το ψαρι ,πασπαλιζουμε ριγανη.ψηνουμε στην μεσαια σχαρα του φουρνου στο γκριλλ για 20 λεπτα ,δεν γυριζουμε τα κομματια απο την αλλη πλευρα ,γιατι χανει ο σωλομος τους χυμους του. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.sintagespareas.gr/sintages/zimarika-me- solomo.html Διαβάστε περισσότερα...
Απαντήστε κ οι γυναίκες αλλά κυρίως με ενδιαφέρει η γνώμη των αντρών!θα προσεγγίζατε μια κοπέλα που καπνίζει το τσιγάρο της στην καφετέρεια ή στο club?είστε υπέρ?αν δείτε μια ωραία κοπέλα να καπνίζει κ θέλετε να τη γνωρίσετε ή να κάνετε κίνηση ενδεχομένως να την πλησιάσετε,το ότι καπνίζει είναι ένας λόγος να μην κάνετε την κίνηση αυτή?
Απάντηση:
εγω ειμαι φανατικα κατα του καπνισματος για λογους υγειας.οταν θα βγω ομως που κ που ισως κανω ενα ελαφρυ τσιγαρο.σπανια ομως. οσο αφορα την εικονα τωρα....σε μερικες γυναικες δε παει καθολου εικονικα το τσιγαρο.σε αλλες παλι ταιριαζει.ειναι ο τροπος που το κρατας,ο τροπος που το κανεις και γενικα η εικονα. απ την αλλη δε μ αρεσει γτ βρωμανε μετα ολα τα ρουχα,τα χερια κ το στομα.προτιμω μια γυναικα να μυριζει ακριβο αρωμα παρα τσιγαριλα!!καποιες φορες ομως το τσιγαρο δινει ενα τονο γοητειας! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Στην ακτινογραφία δεν φαίνονται τέτοιου είδους αποτελέσματα. Δείχνει την ανατομία των οργάνων πιο πολύ κ αν παρουσιαστεί κάποιος όγκος πχ, το δείχνει σαν σκιά. Αυτό που θέλεις εσυ να μάθεις, φαίνεται από άλλη εξέταση Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ο σολομός θεωρείται ένα ιδιαίτερο ψάρι, καθώς ζει και μεγαλώνει στη θάλασσα και αναπαράγεται σε λίμνες και ποτάμια, με ένα κύκλο ζωής που φτάνει από 2 έως 7 έτη. Πιο συγκεκριμένα, γεννιέται και αναπτύσσεται σε γλυκό νερό, ωριμάζει σε αλμυρό νερό (το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του) και τέλος γεννά και πεθαίνει πάλι σε νερό λίμνης ή ποταμού (εκεί που γεννήθηκε). Το ταξίδι της επιστροφής του είναι εξαιρετικά δύσκολο, επίπονο και επικίνδυνο, ενώ η απόσταση που καλείται να καλύψει αγγίζει τα 1.00... Διαβάστε περισσότερα...
πως θα αγγιστρωσω τα αυγα σολομου
Απάντηση:
Δεν κάνουν για δόλωμα τα αυγά του σολωμού. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μερίδες Συνταγής: 1Συστατικά:1 κούπα ψιλοκομμένα κολοκύθια½ κούπα ψιλοκομμένο κρεμμύδι½ κουταλιά γλυκού καστανή ζάχαρη1 κουταλιά γλυκού ψιλοκομμένος βασιλικός1/3 κούπας κόκκινιη πιπεριά ψιλοκομμένη2 κουταλιές γλυκού χυμός λεμονιού Αλάτι και πιπέρι Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα:Μερίδα: 1 συνταγή Θερμίδες: 101 kcalΠρωτεΐνη: 2,6 γρ.Υδατάνθρακες: 26 γρ.Λίπος: 0,5 γρ.Φυτικές Ίνες: 3,5 γρ.Οδηγίες:Σε ένα μπώλ αναμείξτε όλα τα παραπάνω συστατικά και τοποθετείστε το μπωλ στο ψυγείο καθώς η ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά 1 φλ.σογιέλαιο 2 αυγά 1 φακελ. μαγιά ξηρή 1 φλ. γάλα χλιαρό 1 κ.γ αλάτι 1 κ.γ ζάχαρη αλεύρι όσο πάρει Στα γρήγοραΚατηγορίαΖύμεςΔιατροφήΧορτοφαγικήΟδηγίες 1.Διαλύουμε τη μαγιά στο γάλα 2.Ρίχνουμε το λάδι, το αλάτι, τα αυγά, τη ζάχαρη και ανακατεύουμε 3.Τέλος το αλεύρι ώσπου να γίνει μια σφιχτή και ελαστική ζύμη Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ο καλυτερο μαριναρισμα για κοτοπουλο στα καρβουνα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
η καλυτερη σαλτσα για μακαροναδα ειναι..Παιρνουμε ενα κουτι πουμαρο σαλτσα κοκκινη.. και ενα χαρτινο κουτι κρεμα γαλακτος.. Μπεικον σε φετες.. σε ποσοτητα.. αναλογα με τα ατομα που θα εχουμε στο τραπεζι μας.. Μανιταρια και αυτα αναλογα με το πως θελουμε την σαλτσα μας..Τυρι σκληρο για τριψιμο πανω απο την σαλτσα μας.. μαρκα αναλογα της αρεσκειας μας..ολα αυτα μαζι στο τιγανη τα προσθετουμε τα σιγοβραζουμε και προσθετουμε αλατι και πιπερι αναλογα με τις προτιμησεις μας..Προσοχη το μπεικον βγα... Διαβάστε περισσότερα...
Ρολό Από Φακές Και Ξηρούς Καρπούς 07/01/2010 Filed under: Κυρίως — veganfox @ 8:56 πμ Tags: φρυγανιά, φακές, αμύγδαλα, κρεμμύδι, κάσιους, καρύδια, μανιτάρια Η συνταγή δημοσιεύθηκε στο χορτοφαγικό φόρουμ από τη Μαζικήν. Έφτιαξα το ρολό για το τραπέζι των Χριστουγέννων και είχε μεγάλη επιτυχία. Γίνεται πάρα πολύ νόστιμο και μπορείτε να κάνετε ό,τι παραλλαγές θέλετε (χρησιμοποιήστε ό,τι ξηρούς καρπούς θέλετε, διαφορετικά λαχανικά, ή νιφάδες βρώμης αντί για φρυγανιά). (φωτό: foxy vegan) ...
Απάντηση:
και παλι μπραβο για τις συνταγες σου!Θα τις δοκιμασω! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΥΛΙΚΑ: 2 φύλλα σφολιάτα 500 γρ. φέτα τριμμένη 3 αυγά 1/2 φλ. φρέσκο γάλα πιπέρι 1 αυγό χτυπημένο για άλειμμα ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Χτυπάμε τα 3 αυγά με το γάλα. Προσθέτουμε το τριμμένο τυρί και πιπέρι. Στρώνουμε το ένα φύλλο σφολιάτας σε βουτυρωμένο ταψί. Απλώνουμε τη γέμιση ομοιόμορφα. Σκεπάζουμε με το δεύτερο φύλλο. Χαράζουμε την πίτα και αλείφουμε με το αυγό. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20-25'. στις 7:16 AM μαγείρεψε η anna Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μερίδες συνταγής: 2Συστατικά:80 γρ. ανανάς κονσέρβας χωρίς σιρόπι1 κούπα κομμένα πράσινα λαχανικά1 κούπα κομμένο σπανάκι 1 κούπα άνθη μπρόκολου½ πράσινη πιπεριά¼ κρεμμύδι ψιλοκομμένο140 γρ. φιλέτο γαλοπούλας ψητό1 κουταλιά σούπας ελαιόλαδο1½ κουταλιές σούπας μπαλσάμικο½ κουταλιά γλυκού καφέ ζάχαρη1 κουταλιά γλυκού μουστάρδα Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα:Μερίδα: ½ συνταγήΘερμίδες: 165 kcalΠρωτεΐνη: 14 γρ.Υδατάνθρακες: 10 γρ.Λίπος: 8 γρ.Φυτικές Ίνες: 2 γρ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.sidages.gr/συνταγές-μαγειρικής/ ελληνική-κουζίνα/λαγάνα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικα: 7 κρεμμύδια μέτρια κομμένα σε ροδέλες 6 φέτες μπέικον κομμένες σε κομμάτια 3 αβγά 1 χούφτα τυρί ρεγγάτο ή άλλο τυρί τριμμένο 1/2 φλυτζάνι κρέμα γάλακτος φύλλο κουρού λάδι ή φυτίνη αλάτι, πιπέρι Εκτελεση: Τσιγαρίζουμε το μπέικον και προσθέτουμε τα κρεμμύδια. Συνεχίζουμε το τσιγάρισμα ανακατεύοντας συνεχώς για περίπου 10. Αποσύρουμε από τη φωτιά και, όταν κρυώσουν λιγάκι, προσθέτουμε το τυρί και τα αβγά χτυπημένα με την κρέμα γάλακτος. Στρώνουμε το φύλλο στο ταψί, ρίχνουμ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΟΟΟΟΟΟοοοοοοοοοχι καριολακι θα παραγγειλεις σουβλακια! Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 143 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.