Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Επάνω σε μία λαδόκολλα κοσκινίζουμε το αλεύρι μαζί με το αλάτι και στη συνέχεια τα τοποθετούμε σε μία λεκάνη. Δημιουργούμε έναν κρατήρα στη μέση τ...
Απάντηση: Ναι κ εγώ ως αργυρουπολιτισσα ας πούμε θα σ πω, κ δε θα πάω να τσίμπησω εγώ τη θέση :Ρ...
Απάντηση: Ωπ, Αργυρουπολη κ εσύ; :Ρ Με μέτρο το κανονικό εισιτήριο είναι 8 ευρώ (εσύ,αν δεν κάνω λάθος εισαι ανήλικη, άρα 4 ευρώ- ΑΝ ειναι για σένα), κ με λ...
Απάντηση: Κι όταν το ακούς είναι ακόμα καλύτερο http:// www.youtube.com/ watch?v=RXhbsD16eHs...
Απάντηση: Ορίστε: http:// www.argiro.gr/ Recipes :)...
Απάντηση: Οχι...
Απάντηση: Όταν το φρέσκο και αφράτο ψωμάκι σας μπαγιατέψει, συνήθως το πετάτε στα σκουπίδια ή το ταΐζετε στα πουλιά, σωστά; Λάθος... Το μπαγιάτικο ψωμί, εκτ...
Απάντηση: Αγαπητοί φιλοι τελεια ψωμακια για χονδρικη, burger ,hot dog, σαντουιτς ,και φοβερο κουλουρι θεσσαλονικης ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ 146 ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ τηλ.215-5400747 ...
Απάντηση: Ντεμοντέ ειναι οι ουσιες...
Απάντηση: Υπάρχει και το λογοπαίγνιο με το φύλλο και το φίλο...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

σκορδαλια με ψωμι αργυρω

Απάντηση: Υλικά : 1.5 φλιτζάνι τσαγιού σπανάκι πλυμένο...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Υλικά : 1 κιλό παστός μπακαλιάρος ½ φλιτζάν...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Σαν συνταγή είναι εύκολη διότι μοιάζει με το γ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Τα λεγόμενα «ψωμάκια» είναι η πιο συνηθισμένη π...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: 250 γρ. Flora με βούτυρο σε αλουμινόχαρτο σε θε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Αν έχετε «ψωμάκια» και θέλετε να τα καταπολεμήσ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ποιο είναι το αγαθό που βάζουμε πρώτα απ΄ όλα σ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Αμερικανοί γιατροί ανακάλυψαν ότι το υποδόριο λ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: αυτο που ξερω ειναι ολες οι συνταγες περιπου ιδ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: α επίπεδα γλυκόζης στο αίμα επηρεάζονται από το...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: μπες στο site της argiro.gr
Απάντηση: το λενε συνηθως οι ανθρωποι που εχουν ζησει πολ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: μια λεπτη φέτα έχει 80θερμίδες...

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
Ναι μου αρέσει.Αλλά τις περισσότερες φορές επειδή η μαμά μου μαγείρευε πάντα το βράδυ έ μου έγινε συνήθεια!!!Κακό το ξέρω αλλά το έχω συνηθίσει...όταν όμως βαριέμαι να μαγειρέψω είναι η καλύτερη επιλογή!!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά : 1.5 φλιτζάνι τσαγιού σπανάκι πλυμένο, ψιλοκομμένο και ζεματισμένο 1.5 φλιτζάνι τσαγιού καρύδια 1 φλιτζάνι τσαγιού ψωμί μουσκεμένο και στυμμένο 1 φλιτζάνι τσαγιού λάδι 3 σκελίδες σκόρδο Ξύδι ή χυμός λεμονιού Αλάτι Εκτέλεση : Αν έχουμε μπλέντερ, βάζουμε όλα τα υλικά μαζί να χτυπηθούν, πρώτα σε σιγανή και έπειτα στη μεσαία ταχύτητα. Αν δεν έχουμε μπλέντερ, κάνουμε τη σκορδαλιά κατά τον παραδοσιακό τρόπο, δηλαδή στο γουδί. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά : 1 κιλό παστός μπακαλιάρος ½ φλιτζάνι λάδι 1 ματσάκι σέλινο 4 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 6 σκελίδες σκόρδο 5 πατάτες 3 κουταλιές ξίδι 2 κουταλιές άνηθο Αλάτι, πιπέρι Εκτέλεση : Τεμαχίζουμε τον μπακαλιάρο, αφαιρούμε τα πτερύγια και την ουρά και τον ξαλμυρίζουμε για 24 ώρες. Απλώνουμε στον νταβά το σέλινο και πάνω του τα κομματάκια του μπακαλιάρου. Από πάνω ρίχνουμε το κρεμμύδι. Προσθέτουμε λάδι και νερό. Μαγειρεύουμε σε δυνατή φωτιά ώσπου να χυλώσει η σάλτσα. Πριν χυλώσει όμ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σαν συνταγή είναι εύκολη διότι μοιάζει με το γλυκό ψωμί στον τρόπο της εκτέλεση του καθώς και στην υφή του . Τοποθετούμε ένα μικρό σκεύος επάνω στην εστία σε χαμηλή θερμοκρασία και βάζουμε μέσα το γάλα, τη ζάχαρη, το μαχλέπι, τη μαγιά, το χυμό και το ξύσμα πορτοκαλιού, ανακατεύοντας μέχρι να διαλυθεί η μαγιά. Το μίγμα πρέπει να έχει χλιαρή θερμοκρασία. Κατεβάζουμε το σκεύος από την εστία και το αφήνουμε στην άκρη. Στη συνέχεια, σε 2 διαφορετικά μπολ χτυπάμε ξεχωριστά τους κρόκους και τα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Επάνω σε μία λαδόκολλα κοσκινίζουμε το αλεύρι μαζί με το αλάτι και στη συνέχεια τα τοποθετούμε σε μία λεκάνη. Δημιουργούμε έναν κρατήρα στη μέση του αλευριού μας και ρίχνουμε μέσα στον κρατήρα το λιωμένο Flora Soft με βούτυρο και τα χτυπημένα αυγά. Παράλληλα σε ένα μπολάκι ανακατεύουμε τη μαγιά με το 1/3 του γάλακτος, το οποίο το έχουμε θερμάνει ελαφρά και τα προσθέτουμε στον κρατήρα με τα υπόλοιπα υλικά μας. Ανακατεύουμε ελαφρά, συμπληρώνουμε με το υπόλοιπο χλιαρό γάλα και ζυμώνουμε έως ότ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ναι κ εγώ ως αργυρουπολιτισσα ας πούμε θα σ πω, κ δε θα πάω να τσίμπησω εγώ τη θέση :Ρ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ωπ, Αργυρουπολη κ εσύ; :Ρ Με μέτρο το κανονικό εισιτήριο είναι 8 ευρώ (εσύ,αν δεν κάνω λάθος εισαι ανήλικη, άρα 4 ευρώ- ΑΝ ειναι για σένα), κ με λεωφορείο ειναι 5 ευρώ (το μειωμένο 2.5 ευρώ) και το κοντινότερο εξπρές για αεροδρόμιο ειναι μάλλον της δάφνης (Χ97). (βέβαια για να πάρεις το εξπρές της δάφνης θα χρειαστεί να πάρεις από Αργυρουπολη το μετρό προς Δάφνη (άρα +1.4 το εισιτήριο- εκτός αν δικαιούσαι μειωμένο 0.70, οποτε συνολικά παει 6.40 ή 3.20 σε περίπτωση μειωμένου) Διαβάστε περισσότερα...
Μια πάπια μπαίνει σε ένα μπαρ και λέει στον μπάρμαν: - Έχεις ψωμάκι? - Όχι. - Έχεις ψωμάκι? - Όχι. - Έχεις ψωμάκι? - Όχι. - Έχεις ψωμάκι? - Όχι, δεν έχουμε ψωμάκι. - Έχεις ψωμάκι? - Όχι!! Δεν έχουμε γαμημένο ψωμάκι!! - Έχεις ψωμάκι? - Κουφή είσαι? Δεν έχουμε καθόλου ψωμί, και αν με ρωτήσεις άλλη μία φορά, θα σου καρφώσω το ράμφος στο μπαρ!!! - Έχεις καρφιά? - Όχι. - Έχεις ψωμάκι?
Απάντηση:
Κι όταν το ακούς είναι ακόμα καλύτερο http://www.youtube.com/watch?v=RXhbsD16eHs Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ορίστε: http://www.argiro.gr/Recipes :) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Όταν το φρέσκο και αφράτο ψωμάκι σας μπαγιατέψει, συνήθως το πετάτε στα σκουπίδια ή το ταΐζετε στα πουλιά, σωστά; Λάθος... Το μπαγιάτικο ψωμί, εκτός από βασικό υλικό για μπιφτέκια και κεφτέδες, μπορεί να μετατραπεί σε ωραιότατα σπιτικά κρουτόν για σούπες και σαλάτες! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το κόψετε σε μικρά τετραγωνάκια, να τα απλώσετε σε ένα ταψί ραντίζοντάς τα με ελαιόλαδο και αλατοπίπερο και να τα ψήσετε. Χίλιες φορές πιο νόστιμα από τα αγοραστά και σίγουρα πιο υγιεινά. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αγαπητοί φιλοι τελεια ψωμακια για χονδρικη, burger ,hot dog, σαντουιτς ,και φοβερο κουλουρι θεσσαλονικης ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ 146 ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ τηλ.215-5400747 Νικος Κυριακου Διαβάστε περισσότερα...
:P χεχεχεχ :P
Απάντηση:
Ντεμοντέ ειναι οι ουσιες... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υπάρχει και το λογοπαίγνιο με το φύλλο και το φίλο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εμφανισιακα μαρεσει πολυ! Τα τραγουδια του δεν ξερω! Δεν ακουω ελληνικα... Μπορει ομως να εχω ακουσει καποιο τραγουδι του χωρις να ξερω πως ειναι εκεινου και να μου αρεσε. :Ρ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα λεγόμενα «ψωμάκια» είναι η πιο συνηθισμένη περιοχή όπου γίνεται λιποαναρρόφηση. Περίπου εννέα στις δέκα γυναίκες περιλαμβάνουν και αυτήν την περιοχή, όταν «μπαίνουν στη διαδικασία της λιποαναρρόφησης». Ιδίως στην Ελλάδα, η κατασκευή του σώματος των γυναικών είναι τέτοια, που σχεδόν πάντα υπάρχει μία μικρότερη ή μεγαλύτερη εναπόθεση λίπους στην περιοχή αυτή. Η περιοχή αυτή πάσχει συνήθως περισσότερο από τις άλλες και παρουσιάζει συσσώρευση λίπους τοπικά, καθώς και κυτταρίτιδα. Επίσης, η περ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ελπιζω να μην αργησα...υπαρχει πανεπιστημιακη σχολη στη Στεμνιτσα, ενα χωριο κοντα στη Τριπολη, ψαξε τη σελιδα της σχολης στο internet, κανουν καλη δουλεια νομιζω εκει, και μετα τα ι.ε.κ. mokume στην Αθηνα. Αν θες κατι πραγματικα καλο, θα πρεπει να πας εξωτερικο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
250 γρ. Flora με βούτυρο σε αλουμινόχαρτο σε θερμοκρασία δωματίου 200 γρ. ζάχαρη άχνη 1 κάψουλα βανίλια 3 μεγάλα αυγά 1 κρόκος αυγού 5 γρ. σόδα 5 γρ. μπέικιν πάουντερ 5 γρ. κανέλα 1 γρ. μοσχοκάρυδο 550 γρ. αλεύρι Για το άλειμμα 1 χτυπημένο αυγό Πώς το κάνουμε: Χτυπάμε καλά σε ένα μίξερ το Flora με τη ζάχαρη, μέχρι το μίγμα να ασπρίσει. Παράλληλα τοποθετούμε τα αυγά, τον κρόκο και τη βανίλια μέσα σε μια μπασίνα, ανακα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αν έχετε «ψωμάκια» και θέλετε να τα καταπολεμήσετε, μπορείτε να δοκιμάσετε την άσκηση πιλάτες που ακολουθεί και συνιστά η Βρετανίδα γυμνάστρια Κάρον Κάρτερ. Κατά τη διάρκεια της περιστροφικής κίνησης του ποδιού πρέπει να εισπνέετε αργά και βαθιά, ώστε να σφίγγονται οι κοιλιακοί σας και να σταθεροποιείται η σπονδυλική σας στήλη. Ξαπλώστε ανάσκελα στο πάτωμα, με τον αυχένα και τα πόδια ίσια. Βάλτε τα χέρια στα πλάγια του σώματος, με τις παλάμες να ακουμπούν στο πάτωμα. Φέρτε το δεξί γόνατο στο ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ποιο είναι το αγαθό που βάζουμε πρώτα απ΄ όλα στο τραπέζι μας; Μα φυσικά το ψωμί που είναι η βασική τροφή του ανθρώπου και συνοδεύει όλες τις υπόλοιπες. Το φρέσκο ψωμί παρέχει στον οργανισμό μας σημαντική ενέργεια με τους υδατάνθρακες και τις πρωτεΐνες. Στην αγορά υπάρχουν πολλά είδη όπως λευκό, μαύρο, ολικής άλεσης, πολύσπορο, με προζύμη, ζυμωτό κτλ. Όποιο κι αν διαλέξετε έχουν σχεδόν τις ίδιες θερμίδες και περίπου τις ίδιες θρεπτικές ουσίες. Βέβαια όσο πιο σκούρο τόσο μεγαλύτερη διατροφι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σημαίνει "είμαστε φίλοι τόσα χρόνια και έχουμε περάσει πολλά μαζί". Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αμερικανοί γιατροί ανακάλυψαν ότι το υποδόριο λίπος (λίπος που βρίσκεται κάτω από το δέρμα) είναι πηγή πολύτιμων βλαστοκυττάρων, ικανών να μετατραπούν στο εργαστήριο σε οποιονδήποτε τύπο ιστού. Οι ερευνητές έδειξαν ότι τα βλαστικά κύτταρα του λιπώδους ιστού μπορούν να μετατραπούν σε τεχνητά πολυδύναμα βλαστοκύτταρα (iPS), κύτταρα που έχουν τις ιδιότητες των εμβρυϊκών βλαστοκυττάρων και μπορούν να καλλιεργηθούν για να δώσουν οποιονδήποτε τύπο ιστού στο ανθρώπινο σώμα. Τα βλαστοκύτταρα του λι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
σιγουρος τροπος ... παρε ενα καρουλι με πετονια και θα ζυτησεις απο το ψαραδικο ενα δεκαγκιστρο ...δες το με την πετονια και παρε ενα κομματι ψωμι στο μεγεθος ενος μικρου λεμονιου ... απο τα 10 αγκυστρια το πρωτο το μπυγεις στην κορα και με τα υπολοιπα τυληγεις το κομματι και το τελευταιο το μπυγεις καικεινο στην κορα .. εαν εχει κειμα ασε το υπολοιπα αγκυστρια να ειναι ελευθερα εαν οχι ... καλυτερα μην φαρεψεις καιφαλους ... καλυτερα να εχει κυμα και αερα προς το μερος πο ψαρεβεις..... αλιως... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Φίλε μου είχα παρόμοιο πρόβλημα με εσένα στην πλάτη μου μόνο που εγώ είχα κύφωση! Όταν ξεκίνησα γυμναστήριο πριν 2 χρόνια μου το είπανε στο γυμναστήριο ότι έχω πρόβλημα και να το κοιτάξω.. Βέβαια εγώ δεν ήθελα να χάσω κιλά ήθελα να κάνω γράμμωση! Έτσι πήγα στον ορθοπεδικό και μου είπε να φορέσω κηδεμόνα για 9 μήνες γιατί ότι και να έκανα σε σχέση με γυμναστική ακόμα και περπάτημα θα επιβαρύνω την μέση μου και στο μέλλον θα έχω πρόβλημα.. Το μόνο που έκανα στο διάστημα τον 9 μηνώ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αυτο που ξερω ειναι ολες οι συνταγες περιπου ιδιες...η επιτυχια οφειλεται στην προσοχη,να μην βραση πολυ και λιωσει το κυδωνι,και να το βαλεις οταν το καθαρισεις σε νερο με χυμο λεμονιου.οσο για τη ζαχαρη,1 κιλο στο 1 κιλο κυδωνι,αναλογα ποσο γλυκο το θελεις!!! εγω π.χ βαζω λιγοτερη ζαχαρη,το προτιμο ελαφρυ.εκανα σημερα με επιτυχια και με χρωμα χρυσαφι, [οχι ροζ η κοκκινο] οπως το βλεπουμε συνηθως...καλη επιτυχια ! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
α επίπεδα γλυκόζης στο αίμα επηρεάζονται από τους υδατάνθρακες που καταναλώνουμε (όπως ψωμί, ρύζι, ζυμαρικά, πατάτες, φρούτα, ζάχαρη, μέλι και αμυλούχα λαχανικά). Οι υδατάνθρακες αποτελούν πηγή ενέργειας για τους μυς και για τον εγκέφαλο μας. Όταν τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα είναι χαμηλά (υπογλυκαιμία) μπορεί να αισθανόμαστε αδυναμία, κούραση και να μη μπορούμε να συγκεντρωθούμε. Αυτό μπορεί να συμβεί όταν δεν παίρνουμε αρκετή ενέργεια από την διατροφή μας, και είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο για... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μπες στο site της argiro.gr Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Λοιπον αν θες τη γνωμη μου, απεφευγε να τρως και να πινεις ανθυγιεινα τροφιμα! μια στις τοσες σιγα το πραμα!! κανε αερομπικ για να σφιξεις και να εισαι σιγουρη οτι θα δεις πολλες αλλαγες ακομη!!! και αν τα κανεις αυτα θα εισαι μια κουκλα!! τα ψωμακια τα ειχα κι εγω οπως και ολα τα κοριτσια στην εφηβεια!!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
το λενε συνηθως οι ανθρωποι που εχουν ζησει πολλα γεγονοτα μαζι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μια λεπτη φέτα έχει 80θερμίδες... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 147 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.