Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Διαλύουμε τη μαγιά στο γάλα και προσθέτουμε τη μισή ζάχαρη. Αφήνουμε το μίγμα για 10 λεπτά περίπου, να φουσκώσει. Ρίχνουμε σε μεγάλη λεκάνη το αλε...
Απάντηση: Ανακατεύουμε σε βαθύ μπολ ή λεκάνη την καρυδόψιχα με τη ζάχαρη, τη φρυγανιά, το κονιάκ και την κανέλα. Απλώνουμε τα φύλλα κρούστας σε καθαρό πάγκο...
Απάντηση: Ζεσταίνουμε το Flora Soft με βούτυρο και τσιγαρίζουμε το κρέας, μέχρι να ροδίσει καλά από όλες τις πλευρές. Ρίχνουμε στην κατσαρόλα τα κρεμμύδια,...
Απάντηση: Πλένουμε καλά το χοιρινό και το αλατοπιπερώνουμε. Ετοιμάζουμε τη μαρινάδα σε ένα μεγάλο μπολ αναμιγνύοντας καλά τον χυμό πορτοκαλιού με το μέλι, τ...
Απάντηση: Παίρνουμε το χοιρινό μπούτι, ρίχνουμε το πιπέρι, το αλάτι και στη συνέχεια, παίρνουμε το μαχαίρι μας και δημιουργούμε τρύπες για να βάλουμε το σκό...
Απάντηση: Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 °C. Μουλιάζουμε τα δαμάσκηνα και τα βερίκοκα στο κρασί. Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια. Απλώνουμε το χοιρινό σε έναν...
Απάντηση: Διαλύουμε τη μαγιά στο γάλα και προσθέτουμε τη μισή ζάχαρη. Αφήνουμε το μίγμα για 10 λεπτά περίπου, να φουσκώσει. Ρίχνουμε σε μεγάλη λεκάνη το αλε...
Απάντηση: Βάζουμε τις μπριζόλες σε ένα μπολ και τις μαρινάρουμε με το ξύσμα λεμονιού, τον χυμό λεμονιού, κόκκους από πιπέρι και μπαχάρι, μερικά φυλλαράκια...
Απάντηση: Αλατοπιπερώνουμε τα φιλετάκια και τα σοτάρουμε με το κρεμμύδι, τα μανιτάρια και 2 κουτ. σούπας Flora Soft με βούτυρο. Σβήνουμε με το κρασί, προ...
Απάντηση: Αλατοπιπερώνουμε τα σνίτσελ, τα καρυκεύουμε με το φασκόμηλο και τα πουδράρουμε με το τριμμένο γκούντα. Τα αλευρώνουμε, τα περνάμε από το χτυπημέν...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

ρολο χοιρινο στη γαστρα αργυρω

Απάντηση: Ο τρόπος που τρώμε μπορεί να βελτιώσει τον τρόπ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C. Πλένουμε...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Χτυπάμε στο μούλτι το κρεμμύδι, το σκόρδο και τ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ξεκινάμε με τον πουρέ. Ανοίγουμε την εστία μας...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε τα κομμάτια του χοι...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Πλένουμε και κόβουμε το ψαρονέφρι σε μικρούς κ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Σε ένα βαθύ μπολ βάζουμε το κρέας και καρυκεύου...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Τοποθετούμε τις κομμένες μακρόστενες φέτες κολο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ξεπλένουμε τα φιλέτα του κοτόπουλου, τα στεγνώ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ξεπλένουμε τα κομμάτια του λαγού με άφθονο νερό...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Βάζουμε τις μπριζόλες σε ένα μπολ και τις μαρι...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Πάντα .Έχω και διαφορετικά ανάλογα με την περίσ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ναι κ εγώ ως αργυρουπολιτισσα ας πούμε θα σ πω,...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: http://www.entertv.gr/article/314136/gyros- hoi...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
Ο τρόπος που τρώμε μπορεί να βελτιώσει τον τρόπο που γερνάμε λένε κάποιοι. Ωστόσο, τα σημάδια της γήρανσης μπορεί να κάνουν την εμφάνισής τους και πολύ νωρίς. Ιδιαιτέρως όσον ... αφορά την όρασή μας. Ούτως ή άλλως, σήμερα η αύξηση του μέσου όρου ζωής του σύγχρονου ανθρώπου έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση της συχνότητας εμφάνισης νοσημάτων φθοράς και άλλων εκφυλιστικών νοσημάτων. Σε αυτά συγκαταλέγονται και διαταραχές που επηρεάζουν την ομαλή λειτουργία των οφθαλμών, όπως ο καταρράκτης, η εκφύλ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C. Πλένουμε το κρέας, το στεγνώνουμε και το δένουμε με σπάγκο. Το αλατοπιπέρωνουμε καλά και το βάζουμε σε ταψί ή πυρέξ. Διαλύσουμε το μέλι στο κονιάκ και αλείφουμε με το μίγμα το κρέας. Μοιράζουμε το μισό Flora Soft με βούτυρο και τα φυλλαράκια του φασκόμηλου σε διάφορα σημεία του σκεύους. Περιχύνουμε με το μισό κρασί και ψήνουμε το φαγητό μας για 1 ώρα, περιχύνοντάς το συχνά με το ζωμό του. Στη μέση περίπου του ψησίματος, προσθέτουμε λίγο νερό και το υπόλο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Χτυπάμε στο μούλτι το κρεμμύδι, το σκόρδο και τον μαϊντανό, μαζί με το μισό ελαιόλαδο να γίνουν ένας πολτός. Μουλιάζουμε το ψωμί σε νερό, το στύβουμε πολύ καλά και το ρίχνουμε σε βαθύ μπολ μαζί με τον κιμά. Προσθέτουμε το μείγμα του κρεμμυδιού, το υπόλοιπο ελαιόλαδο, το μοσχοκάρυδο, το αλατοπίπερο και ζυμώνουμε καλά. Αφήνουμε τον κιμά στο ψυγείο για μισή ώρα. Στη συνέχεια, ανοίγουμε πάνω σε λαδόκολλα τον κιμά σε ένα χοντρό οβάλ φύλλο, πάχους ενός δαχτύλου περίπου.Στρώνουμε την επιφάνειά του... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ξεκινάμε με τον πουρέ. Ανοίγουμε την εστία μας και ρίχνουμε τις βρασμένες πατάτες και τα βρασμένα κάστανα στην κατσαρόλα. Προσθέτουμε μισό Flora σε αλουμινόφυλλο. Στη συνέχεια με το ραβδομπλέντερ θα αρχίσουμε να λιώνουμε πολύ καλά τις πατάτες με τα κάστανα. Μετά ρίχνουμε τη μισή κρέμα γάλακτος, συνεχίζουμε με την υπόλοιπη ποσότητα από την κρέμα γάλακτος, καρυκεύουμε με πιπέρι και λίγο αλάτι και ανακατεύουμε για μία ακόμη φορά. Κρατάμε τον πουρέ του κάστανου σε θερμό μέρος, μέχρι να το χρ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Διαλύουμε τη μαγιά στο γάλα και προσθέτουμε τη μισή ζάχαρη. Αφήνουμε το μίγμα για 10 λεπτά περίπου, να φουσκώσει. Ρίχνουμε σε μεγάλη λεκάνη το αλεύρι κοσκινισμένο, την υπόλοιπη ζάχαρη, το αλάτι, τα αυγά (ελαφρά χτυπημένα), το κάρδαμο και το ξύσμα πορτοκαλιού. Ανακατεύουμε και κάνουμε μια λακκούβα στο κέντρο. Ρίχνουμε το μίγμα της μαγιάς και ανακατεύουμε. Ζυμώνουμε για 5 λεπτά περίπου, μέχρι να πετύχουμε μια αφράτη και εύπλαστη ζύμη που δεν θα κολλάει στα χέρια (αν χρειαστεί μπορεί να προσθέσ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ανακατεύουμε σε βαθύ μπολ ή λεκάνη την καρυδόψιχα με τη ζάχαρη, τη φρυγανιά, το κονιάκ και την κανέλα. Απλώνουμε τα φύλλα κρούστας σε καθαρό πάγκο κουζίνας και παίρνουμε τα 2 πρώτα τοποθετώντας τα το ένα πάνω στο άλλο. Λιώνουμε το Flora Soft με βούτυρο σε χαμηλή θερμοκρασία και αλείφουμε με πινέλο το επάνω φύλλο. Παίρνουμε με ένα κουτάλι λίγο από το μίγμα της γέμισης και το τοποθετούμε κατά μήκος πάνω από τα φύλλα. Τυλίγουμε τα φύλλα σε ρολό, πιέζοντας προς τα μέσα τις άκρες τους. Επαναλαμβ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ζεσταίνουμε το Flora Soft με βούτυρο και τσιγαρίζουμε το κρέας, μέχρι να ροδίσει καλά από όλες τις πλευρές. Ρίχνουμε στην κατσαρόλα τα κρεμμύδια, ανακατεύουμε για μερικά λεπτά. Προσθέτουμε το νερό ή το ζωμό, τις τομάτες και αλατοπιπερώνουμε. Μόλις η σάλτσα πάρει βράση, ρίχνουμε και τις πατάτες. Κλείνουμε την κατσαρόλα, χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσει, μέχρι να μαλακώσουν καλά το κρέας και οι πατάτες. Προς το τέλος του μαγειρέματος ρίχνουμε τις ελιές, τα κάστανα κα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πλένουμε καλά το χοιρινό και το αλατοπιπερώνουμε. Ετοιμάζουμε τη μαρινάδα σε ένα μεγάλο μπολ αναμιγνύοντας καλά τον χυμό πορτοκαλιού με το μέλι, τα κρασιά, την κανέλα, τα γαρίφαλα, το σκόρδο, το δενδρολίβανο, τη μουστάρδα, το πιπέρι. Βάζουμε το χοιρινό στη μαρινάδα, το σκεπάζουμε με διαφανή μεμβράνη και το αφήνουμε στο ψυγείο για 24 ώρες. Κατά διαστήματα το γυρίζουμε, ώστε να μαριναριστεί από όλες του τις πλευρές. Την επόμενη μέρα βγάζουμε το χοιρινό από το ψυγείο, το βάζουμε σε μεγάλο ταψ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Παίρνουμε το χοιρινό μπούτι, ρίχνουμε το πιπέρι, το αλάτι και στη συνέχεια, παίρνουμε το μαχαίρι μας και δημιουργούμε τρύπες για να βάλουμε το σκόρδο. Το χοιρινό μπούτι πρέπει να είναι ξεκοκκαλισμένο. Βάζουμε αλάτι και πιπέρι στις τρύπες που έχουμε τοποθετήσει το σκόρδο και αλείφουμε το εσωτερικό μέρος του κρέατος με μουστάρδα για να πάρει γεύση. Στο ταψί βάζουμε το χοιρινό μπούτι, σφίγγοντας ελαφρά το κρέας προς τα μέσα για να πάρει ωραίο σχήμα και με κοφτερό μαχαίρι χαράζουμε ευθείες... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 °C. Μουλιάζουμε τα δαμάσκηνα και τα βερίκοκα στο κρασί. Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια. Απλώνουμε το χοιρινό σε έναν πάγκο. Πασπαλίζουμε με αλάτι, πιπέρι και την κανέλα. Απλώνουμε πάνω του το μπέικον και προσθέτουμε τα μισά ξερά φρούτα, καθώς και τα φουντούκια. Πασπαλίζουμε με τα ψιλοκομμένα φρέσκα μυρωδικά, τυλίγουμε το κρέας σε ρολό και το δένουμε με σπάγκο. Τοποθετούμε το ρολό σε ταψί και γύρω του βάζουμε τα κρεμμύδια, τα ξυλάκια κανέλας σπασμένα στα 2 και τ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Διαλύουμε τη μαγιά στο γάλα και προσθέτουμε τη μισή ζάχαρη. Αφήνουμε το μίγμα για 10 λεπτά περίπου, να φουσκώσει. Ρίχνουμε σε μεγάλη λεκάνη το αλεύρι κοσκινισμένο, την υπόλοιπη ζάχαρη, το αλάτι, τα αυγά (ελαφρά χτυπημένα) και το ξύσμα πορτοκαλιού. Ανακατεύουμε και κάνουμε μια λακκούβα στο κέντρο. Ρίχνουμε το μίγμα της μαγιάς και το λιωμένο Flora με βούτυρο σε αλουμινόχαρτο και ανακατεύουμε. Ζυμώνουμε για 5 λεπτά περίπου, μέχρι να πετύχουμε μια αφράτη και εύπλαστη ζύμη που δεν θα κολλάει σ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βάζουμε τις μπριζόλες σε ένα μπολ και τις μαρινάρουμε με το ξύσμα λεμονιού, τον χυμό λεμονιού, κόκκους από πιπέρι και μπαχάρι, μερικά φυλλαράκια από δενδρολίβανο και το κρασί, για 8 ώρες. Όταν έχουν μαριναριστεί οι μπριζόλες, σε ένα σκεύος βράζουμε το κουσκουσέ και, όταν βράσει, το στραγγίζουμε καλά και το αφήνουμε για λίγο στην άκρη μέσα στο ίδιο σκεύος. Σε ένα καυτό τηγάνι ρίχνουμε το Flora, καρυκεύουμε και αλευρώνουμε μία-μία τις μπριζόλες και τις σοτάρουμε μέχρι να ροδίσουν και να ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αλατοπιπερώνουμε τα φιλετάκια και τα σοτάρουμε με το κρεμμύδι, τα μανιτάρια και 2 κουτ. σούπας Flora Soft με βούτυρο. Σβήνουμε με το κρασί, προσθέτουμε τον ένα «Σπιτικό» ζωμό και συμπληρώνουμε με όσο χλιαρό νερό χρειάζεται για να καλυφθούν τα υλικά. Μαγειρεύουμε το κρέας, έως ότου μαλακώσει. Όταν αρχίσει να δένει ελαφρά η σάλτσα πουδράρουμε με λίγο αλεύρι και ανακατεύουμε έως ότου δέσει εντελώς. Παράλληλα, καθαρίζουμε και μετά τρίβουμε τις σελινόριζες και τις πατάτες σε έναν τρίφ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αλατοπιπερώνουμε τα σνίτσελ, τα καρυκεύουμε με το φασκόμηλο και τα πουδράρουμε με το τριμμένο γκούντα. Τα αλευρώνουμε, τα περνάμε από το χτυπημένο αυγό και τα βουτάμε μέσα στην τριμμένη φρυγανιά και από τις δύο πλευρές. Σε ένα φαρδύ τηγάνι ρίχνουμε το Flora Soft με βούτυρο, το θερμαίνουμε καλά και τηγανίζουμε τα σνίτσελ, μέχρι να ροδίσει η κρούστα τους. Τα βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί για λίγο και μετά σε ένα ταψάκι. Απλώνουμε πάνω τους τις φέτες από το προσούτο και στη συνέχεια το κ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε τα κομμάτια του χοιρινού και όλα τα μπαχαρικά και τα αφήνουμε να μαριναριστούν για 30΄. Στη συνέχεια ρίχνουμε όλη την ποσότητα του Flora Soft με βούτυρο σε ένα βαθύ σκεύος και το αφήνουμε να θερμανθεί καλά. Αλευρώνουμε το μαριναρισμένο χοιρινό και το σοτάρουμε. Προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα λαχανικά και φρούτα και τα μαγειρεύουμε όλα μαζί έως ότου μαλακώσουν και μαραθούν τα λαχανικά και τα φρούτα. Προσθέτουμε τον «Σπιτικό» ζωμό βοδινού και συμπληρώνουμε με... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πλένουμε και κόβουμε το ψαρονέφρι σε μικρούς κύβους και τους τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί. Τοποθετούμε ένα σκεύος επάνω στην εστία μας, σε μέτρια προς δυνατή θερμοκρασία, προσθέτουμε 1 λίτρο χλιαρό νερό, ρίχνουμε μέσα το ψαρονέφρι και βράζουμε για 20΄. Κατά περιόδους το ξαφρίζουμε. Μόλις περάσει ο χρόνος βρασίματος, σουρώνουμε το κρέας και το στραγγίζουμε καλά. Τοποθετούμε ένα άλλο μέτριο σκεύος επάνω στην εστία μας σε δυνατή θερμοκρασία. Ρίχνουμε το Flora Soft με βούτυρο, τ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καρυκεύουμε τα κότσια μας με αλάτι και πιπέρι και στις 2 πλευρές και στη συνέχεια τα αλευρώνουμε. Ρίχνουμε σε ένα καλά θερμασμένο τηγάνι 1 κουταλιά της σούπας Flora και σοτάρουμε τα μοσχαρίσια οσομπούκο γυρίζοντάς τα προσεκτικά και από τις 2 πλευρές, μέχρι το κρέας τους να αρχίζει να θωρακίζεται. Στη συνέχεια, τα τοποθετούμε μέσα στη γάστρα. Στο ίδιο τηγάνι ρίχνουμε και τα λαχανικά μας και τα καρυκεύουμε με λίγο πιπέρι και αλάτι. Καθώς τα σοτάρουμε, προσθέτουμε λίγο ακόμα Flora για επιπλέον ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε ένα βαθύ μπολ βάζουμε το κρέας και καρυκεύουμε καλά με αλάτι και πιπέρι. Κατόπιν προσθέτουμε 2 κουταλιές της σούπας Flora Soft με βούτυρο, ρίχνουμε τη μαγιονέζα, το κρασί, τα μπαχαρικά και τα μυρωδικά μας και ανακατεύουμε καλά με τα χέρια μας. Αφήνουμε το μπολ σκεπασμένο με μια πετσέτα για τουλάχιστον 30 λεπτά. Θερμαίνουμε καλά ένα τηγάνι και τηγανίζουμε το χοιρινό σε μισό ποτήρι του κρασιού ελαιόλαδο μέχρι να ροδίσει και από τις 2 πλευρές. Ταυτόχρονα χτυπάμε στο μπλέντερ τα ντοματάκια... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τοποθετούμε τις κομμένες μακρόστενες φέτες κολοκυθιού σε ένα ξύλο μαγειρικής στο τραπέζι μας. Τις αλατοπιπερώνουμε ελαφρά και τοποθετούμε επάνω τους τις καπνιστές λωρίδες γαλοπούλας. Στη συνέχεια τοποθετούμε πάνω από την καπνιστή γαλοπούλα τα μπαστουνάκια της φορμαέλας και καρυκεύουμε με το θρούμπι. Τυλίγουμε όλα τα υλικά μαζί και κλείνουμε το ρολό μας με μία οδοντογλυφίδα. Τοποθετούμε τη σύνθεσή μας από τα γεμιστά ρολάκια από κολοκύθι και καπνιστή γαλοπούλα σε ταψάκι το οποίο έχουμε προη... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ξεπλένουμε τα φιλέτα του κοτόπουλου, τα στεγνώνουμε με χαρτί κουζίνας και τα χτυπάμε με το σφυρί του κρέατος, για να λεπτύνουν και να πλατύνουν. Αλατοπιπερώνουμε καλά το κοτόπουλο, το πασπαλίζουμε με τη ρίγανη και το αλείφουμε από τη μέσα πλευρά με τη μουστάρδα. Από πάνω, απλώνουμε τις φέτες του ζαμπόν (2 σε κάθε στήθος) και τοποθετούμε τα μπαστουνάκια της γραβιέρας. Κλείνουμε κάθε στήθος σε ρολό και το δένουμε προσεκτικά με τον ειδικό άκαυστο σπάγκο. Ζεσταίνουμε το Flora Soft με βούτυρο σε ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ξεπλένουμε τα κομμάτια του λαγού με άφθονο νερό και με ξύδι και τον αφήνουμε να στραγγίξει καλά. Στη συνέχεια τον τοποθετούμε μέσα στη γάστρα μαζί με τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το Flora Soft με βούτυρο και τον αφήνουμε να μαριναριστεί για τουλάχιστον 24 ώρες. Αφού ο λαγός μαριναριστεί, βάζουμε τη μεταλλική μας γάστρα σε προθερμασμένο φούρνο στους 160-170° και τον σιγομαγειρεύουμε για 2 ώρες. Κατά διαστήματα ξεσκεπάζουμε το καπάκι της γάστρας και ρίχνουμε με ένα κουτάλι στον λαγό σάλτσα μέ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βάζουμε τις μπριζόλες σε ένα μπολ και τις μαρινάρουμε με το ξύσμα λεμονιού, τον χυμό λεμονιού, κόκκους από πιπέρι και μπαχάρι, μερικά φυλλαράκια από δενδρολίβανο και το κρασί, για 8 ώρες. Όταν έχουν μαριναριστεί οι μπριζόλες, σε ένα σκεύος βράζουμε το κουσκουσέ και, όταν βράσει, το στραγγίζουμε καλά και το αφήνουμε για λίγο στην άκρη μέσα στο ίδιο σκεύος. Σε ένα καυτό τηγάνι ρίχνουμε το Flora, καρυκεύουμε και αλευρώνουμε μία-μία τις μπριζόλες και τις σοτάρουμε μέχρι να ροδίσουν και να ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πάντα .Έχω και διαφορετικά ανάλογα με την περίσταση. Τρία σπορ σε μωβ,μπλε,μαύρο ανάλογα με τα χρώματα που φοράω και το καλό μου το λευκόχρυσο για ειδικές περιστάσεις. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Από μαγαζί το πήρες; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ναι κ εγώ ως αργυρουπολιτισσα ας πούμε θα σ πω, κ δε θα πάω να τσίμπησω εγώ τη θέση :Ρ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ωπ, Αργυρουπολη κ εσύ; :Ρ Με μέτρο το κανονικό εισιτήριο είναι 8 ευρώ (εσύ,αν δεν κάνω λάθος εισαι ανήλικη, άρα 4 ευρώ- ΑΝ ειναι για σένα), κ με λεωφορείο ειναι 5 ευρώ (το μειωμένο 2.5 ευρώ) και το κοντινότερο εξπρές για αεροδρόμιο ειναι μάλλον της δάφνης (Χ97). (βέβαια για να πάρεις το εξπρές της δάφνης θα χρειαστεί να πάρεις από Αργυρουπολη το μετρό προς Δάφνη (άρα +1.4 το εισιτήριο- εκτός αν δικαιούσαι μειωμένο 0.70, οποτε συνολικά παει 6.40 ή 3.20 σε περίπτωση μειωμένου) Διαβάστε περισσότερα...
Γνωρίζει κανείς να μου πει ποια είναι η διαδικασία παρασκευής γύρου από χοιρινό για μαγαζί; Δηλαδή τι κρέας μπορώ να χρησιμοποιήσω και τον τρόπο μαριναρίσματος ή και οτιδήποτε άλλο tips.
Απάντηση:
http://www.entertv.gr/article/314136/gyros- hoirinos-spitikos-eykolos-kai-aplos-apo-ton- vaggeli-driska να σου πω την αλήθεια δεν έχω δοκιμάσει αλλά πιστέυω ότι ο λαιμός είναι το καλύτερο σημείο θα σου έλεγα για πανσέτα αλλά είναι πιο λιπαρή.καλό θα είναι να συμβουλευτείς και κανέναν χασάπι κατά προτίμηση απο τους παλιούς. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Απάντηση:
Μπορεις να αλλαξεις σχολειο οποτε θελεις. Πηγαινε με τους γονεις σου στον διευθυντη σου για να κανονισει την μεταγραφη Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 35 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.