Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Συστατικά 1/2 κούπα βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 1 κούπα λευκή ζάχαρη 2 αβγά 2 βανίλιες (σκόνη) 2 κουταλάκια γλυκού μπέικιν πάουντερ 1...
Απάντηση: συνταγη...
Απάντηση: Στα σουπερ μαρκετ μηπως?...
Απάντηση: http://greekcook.gr/ syntages/ analafri_tourta_krem a_me_aroma_lemoni...
Απάντηση: Υλικά * 250 gr κουβερτούρα * 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη * 1/2 φλιτζάνι αλεύρι * 150 gr βιτάμ * 3 αυγά Εκτέλεση 1. Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη στο...
Απάντηση: δεν θα φουσκωσει εκτος αν χρησιμοποιησεις αλευρι που φουσκωνει μονο του...
Απάντηση: Λουκουμαδες γεμιστοι με σοκολατα: Υλικα: Για την γέμιση: 100γρ κουβερτούρα τεμαχισμένη 100γρ κρέμα γάλακτος Για τους λουκουμάδες: 500γρ γά...
Απάντηση: παρα πολυυυυυυυυυυυυυυυυυ...
Απάντηση: εδω στην παρο στο νησι μας εχουμε παντου σχεδον ειναισ την ελλα δα καλα φυσικο ειναι για να μιλαω ελληνικα τελος παντον ΕΔΩ ΕΧΕΙ!!...
Απάντηση: Αλείφουμε με λίγο Flora Soft με βούτυρο τη φόρμα, πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι και προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 °C. Στη συνέχεια, ρίχνουμ...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

που θα βρω κανελα κευλανης

Απάντηση χρήστη: Κανέλα κευλάνης και μεγάλη γκάμα μπαχαρικών, βοτάνων, αιθέριων ελαίων, κηραλοιφών, θεραπευτικών αλοιφών κτλ βρήκα στην ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ στην Πάτρα στην Οδό ΕΡΜΟΥ 90 (απεναντι από Αστυνομικο Μέγαρο). Τηλεφωνο 2610223869. Διαβάστε περισσότερα...
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Μπορείτε να το βρείτε στην ιστοσελίδα www.bagat...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: 250 γρ. Flora με βούτυρο σε αλουμινόχαρτο σε θε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: οχι δεν ειναι αληθεια αρεσει η κανελα στους ανδ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικα: 1/2 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: φρεσκο πολυ κρυο γαλα , το χτυπας σε φραπιερα μ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: 1/4 λιτρο νερό πόσα γραμμαρια ειναι
Απάντηση: ΥΛΙΚΑ 1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Δυστυχως οχι.Μονο με χρωμα ζαχαροπλαστικης απ ο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: να αγορασω αποσταγμα ροδιυ
Απάντηση: δες αυτην απο την γιωτης Η κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ανοίγουμε προσεκτικά το φύλλο κανταϊφιού, το ξ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ρίχνουμε στο μίξερ το Flora soft με βούτυρο με...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Σε μία φαρδιά λεκάνη χτυπάμε σε μέτρια προς δυν...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 °C. Αλείφου...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Συστατικά20 γρ. μαγιά νωπή ή 2 κ.γ. μαγιά σε σκ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ετοιμάζουμε πρώτα το σιρόπι, βράζοντας όλα τα υ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: δες εδω http://www.healthinvest.gr/%CF%84%CE%B1...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ποσα λιτρα?αμα λιωσεις μια μπαλα παγωτου δε θα...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
Μπορείτε να το βρείτε στην ιστοσελίδα www.bagatzounis.com απο όπου μπορείτε να το παραγγείλετε. Τηλέφωνο 2461 0 36902, φαξ 2461 0 31544 , info@bagatzounis.com Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
250 γρ. Flora με βούτυρο σε αλουμινόχαρτο σε θερμοκρασία δωματίου 200 γρ. ζάχαρη άχνη 1 κάψουλα βανίλια 3 μεγάλα αυγά 1 κρόκος αυγού 5 γρ. σόδα 5 γρ. μπέικιν πάουντερ 5 γρ. κανέλα 1 γρ. μοσχοκάρυδο 550 γρ. αλεύρι Για το άλειμμα 1 χτυπημένο αυγό Πώς το κάνουμε: Χτυπάμε καλά σε ένα μίξερ το Flora με τη ζάχαρη, μέχρι το μίγμα να ασπρίσει. Παράλληλα τοποθετούμε τα αυγά, τον κρόκο και τη βανίλια μέσα σε μια μπασίνα, ανακα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
οχι δεν ειναι αληθεια αρεσει η κανελα στους ανδρες καλα οχι και σε ολους αλλα μερικους που ξερω ναι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικα: 1/2 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κουταλάκι σόδα 2 κουταλάκια baking powder 1 1/2 κουταλάκι κανέλα 1/4 κουταλάκι γαρύφαλο 1/4 κουταλάκι μοσχοκάρυδο 1 κούπα ζάχαρη 1 κούπα σπορέλαιο 2 κουταλιές κονιάκ 1/4 κούπας χυμός πορτοκάλι το ξύσμα ενός πορτοκαλιού Εκτελεση: Κοσκινίστε το αλεύρι και προσθέστε σε αυτό σόδα, baking powder, κανέλα, γαρύφαλο, μοσχοκάρυδο Χτυπήστε το λάδι με τη ζάχαρη, προσθέτοντας κονιάκ, ξύσμα, χυμό Ανακατέψτε και ρίξτε τα στο αλεύρι Ζυμώστε να ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά 1/2 κούπα βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 1 κούπα λευκή ζάχαρη 2 αβγά 2 βανίλιες (σκόνη) 2 κουταλάκια γλυκού μπέικιν πάουντερ 1 κουταλιά σούπας κανέλα 1 πρέζα αλάτι 3 κούπες αλεύρι κοσκινισμένο Λίγη χοντρή ζάχαρη (λευκή ή καστανή) για πασπάλισμα 50 μπισκότα Οδηγίες 1.Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να ασπρίσουν και προσθέτουμε πρώτα τα ασπράδια και κατόπιν τους κρόκους. 2.Προσθέτουμε τις βανίλιες, το μπέικιν, την κανέλα και το αλάτι και συνεχίζο... Διαβάστε περισσότερα...
ευκολη συνταγη μπισκοτου
Απάντηση:
Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω που μπορώ να διαθέσω γλυκά του κουταλιού δικής μου παραγωγής;Διατηρώ επιχείρηση και μπορώ να κόψω και τιμολόγιο.
Απάντηση:
Στα σουπερ μαρκετ μηπως? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://greekcook.gr/syntages/ analafri_tourta_krema_me_aroma_lemoni Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά * 250 gr κουβερτούρα * 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη * 1/2 φλιτζάνι αλεύρι * 150 gr βιτάμ * 3 αυγά Εκτέλεση 1. Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη στο multi. 2. Λιώνουμε την κουβερτούρα με το βιτάμ σε χαμηλή φωτιά. 3. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να γίνουν ενιαίο μείγμα. 4. Βάζουμε σε βουτυρωμένα ατομικά φορμάκια ψησίματος. 5. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 βαθμούς για 6 λεπτά. Πρέπει να ψηθεί απ’ έξω και να μείνει υγρό από μέσα. 6. Ξεφορμάρουμε μόλις κρυώσει και σερβίρουμ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δεν θα φουσκωσει εκτος αν χρησιμοποιησεις αλευρι που φουσκωνει μονο του Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Λουκουμαδες γεμιστοι με σοκολατα: Υλικα: Για την γέμιση: 100γρ κουβερτούρα τεμαχισμένη 100γρ κρέμα γάλακτος Για τους λουκουμάδες: 500γρ γάλα πλήρες 20γρ φρέσκια μαγιά μπύρας 30γρ ζάχαρη 5γρ αλάτι 520γρ αλεύρι αραβοσιτέλαιο για το τηγάνισμα μέλι για το σερβίρισμα Εκτελεση: Για την κρέμα: Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος και την ρίχνουμε πάνω στην κουβερτούρα Ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να λιώσει η σοκολάτα Τοποθετούμε την κρέμα στο ψυγείο και την αφήνουμε να κρυώσει καλά ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
παρα πολυυυυυυυυυυυυυυυυυ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εδω στην παρο στο νησι μας εχουμε παντου σχεδον ειναισ την ελλα δα καλα φυσικο ειναι για να μιλαω ελληνικα τελος παντον ΕΔΩ ΕΧΕΙ!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αλείφουμε με λίγο Flora Soft με βούτυρο τη φόρμα, πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι και προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 °C. Στη συνέχεια, ρίχνουμε στο μπολ του μίξερ το Flora Soft με βούτυρο και το χτυπάμε για λίγο να αφρατέψει. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και τα χτυπάμε μαζί στη δυνατή ταχύτητα, μέχρι να λιώσει καλά η ζάχαρη και να έχουμε ένα αφράτο μίγμα. Χαμηλώνουμε την ένταση του μίξερ και ρίχνουμε το ξύσμα, το χυμό πορτοκαλιού και ένα-ένα τα αυγά εναλλάξ με το αλεύρι. Συνεχίζουμε το χτύπημα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
φρεσκο πολυ κρυο γαλα , το χτυπας σε φραπιερα με αρκετα watt στις πολλες στροφες περιπου 1 λεπτο...ετοιμο! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1/4 λιτρο νερό πόσα γραμμαρια ειναι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΥΛΙΚΑ 1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 μεγάλα κρεμμύδια 3 σκ. σκόρδο 1 φλ. ελαιόλαδο Άλτις 24 γρ. ξερή μαγιά Χλιαρό νερό Ρίγανη Σουσάμι Αλάτι & πιπέρι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Σε ένα τηγάνι, όπου έχουμε βάλει ελαιόλαδο, τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο μέχρι να ροδοκοκκινίσουν. Έπειτα τα αφαιρούμε από τη φωτιά και τα αφήνουμε να κρυώσουν. Σε ένα φλιτζάνι ρίχνουμε χλιαρό νερό και την ξερή μαγιά και ανακατεύουμε για να διαλυθεί καλά. Σε ένα μπολ ρίχνουμε το αλεύρι και ανοίγουμε στ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δυστυχως οχι.Μονο με χρωμα ζαχαροπλαστικης απ οτι ξερω., Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
να αγορασω αποσταγμα ροδιυ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δες αυτην απο την γιωτης Η κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ φτιάχνεται από σοκολάτα υψηλής ποιότητας που λιώνει τέλεια, έχει βελούδινη υφή και πλούσιο άρωμα, προσφέροντας υπέροχο αποτέλεσμα και γεύση ακόμα και στις πιο απαιτητικές σοκολατένιες δημιουργίες σας. Την κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ θα τη βρείτε σε συσκευασία των 100 γρ., ενώ είναι χωρισμένη σε κομμάτια των 20 γρ. για να σας διευκολύνει. Κυκλοφορεί σε τριπλή συσκευασία με προσφορά -0,30€. Η κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ είναι φτιαγμένη με αγνά υλικά και είναι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ανοίγουμε προσεκτικά το φύλλο κανταϊφιού, το ξεμπλέκουμε και το χτενίζουμε ελαφρά μέχρι να γίνει μαλακό στα χέρια μας. Φτιάχνουμε λουρίδες ανάλογα με το τι μέγεθος κανταΐφι θέλουμε να φτιάξουμε. Σκεπάζουμε το κανταΐφι με μία βαμβακερή πετσέτα για να μη στεγνώσει κατά τη διάρκεια της παρασκευής του. Με τη βοήθεια του πινέλου το αλείφουμε με το λιωμένο Flora με βούτυρο καλά. Τοποθετούμε μπροστά μας τις λουρίδες, τις κάνουμε πέταλο με την κλίση του πέταλου προς τα εμάς και πάνω στο φαρδύ μέρος ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ρίχνουμε στο μίξερ το Flora soft με βούτυρο με τη ζάχαρη και τα χτυπάμε για 10 λεπτά περίπου, μέχρι να διαλυθεί καλά η ζάχαρη και να ασπρίσει το μίγμα. Προσθέτουμε τα αυγά και τα χτυπάμε για λίγο όλα μαζί. Βάζουμε σε μεγάλο ποτήρι το κονιάκ και διαλύουμε μέσα τη σόδα. Κοσκινίζουμετο αλεύρι και το αναμιγνύουμε με την αμυγδαλόψιχα. Ρίχνουμε στο μίξερ τη διαλυμένη σόδα και λίγο από το αλεύρι. Τα ανακατεύουμε για λίγο και στη συνέχεια βάζουμε τους γάντζους στο μίξερ. Ρίχνουμε σιγά–σιγά το αλε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε μία φαρδιά λεκάνη χτυπάμε σε μέτρια προς δυνατή ταχύτητα με το μίξερ μας τη ζάχαρη με τους κρόκους των αυγών για περίπου 10-15 λεπτά έως ότου ασπρίσουν και διογκωθούν καλά. Προσθέτουμε τη βανιλέτα και το ξύσμα του πορτοκαλιού. Σε μία άλλη λεκάνη ή στον κάδο του μίξερ μας χτυπάμε τα ασπράδια σε μαρέγκα μαζί με το αλάτι και το χυμό λεμονιού. Στο πρώτο μίγμα κρόκων και ζάχαρης ρίχνουμε τη μισή ποσότητα από τη μαρέγκα μας μαζί με το μισό αλεύρι και ανακατεύουμε ελαφρά και αργά. Όταν τα υλι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 °C. Αλείφουμε με λίγο Flora τα φορμάκια, που θα χρησιμοποιήσουμε και τα πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι. (Αν θέλουμε χρησιμοποιούμε ειδικά χαρτάκια – θήκες). Ανακατεύουμε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ, τη βανίλια και το αλάτι. Ρίχνουμε το Flora με τη ζάχαρη στο μπολ του μίξερ και τα χτυπάμε για λίγο, μέχρι να λιώσει καλά η ζάχαρη και να αφρατέψει το μίγμα. Προσθέτουμε τα ασπράδια, το ξινόγαλο, τον παπαρουνόσπορο (εάν βάλουμε) και τον χυμό λεμονιού και τα χτυ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά20 γρ. μαγιά νωπή ή 2 κ.γ. μαγιά σε σκόνη 1/2 φλ. ζεστό νερό (40°) 1 κιλό αλεύρι χωριάτικο ή μαλακό 1 κ.σ. αλάτι 2 κ.σ. λάδι ή βούτυρο λιωμένο 2 κ.σ. ζάχαρη λίγο σουσάμι Οδηγίες1.Διαλύστε τη μαγιά στο ζεστό νερό, ρίξτε λίγο από το αλεύρι, να γίνει πηχτός χυλός, σκεπάστε τον με πλαστική μεμβράνη κι αφήστε τον σε ζεστό μέρος 12 ώρες. 2.Κοσκινίστε σε λεκανίτσα το αλεύρι με το αλάτι και κάντε στο κέντρο ένα λάκκο. Ρίξτε μέσα τη ζάχαρη, το λάδι, τη μαγιά και 2 κούπες χλιαρό... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ετοιμάζουμε πρώτα το σιρόπι, βράζοντας όλα τα υλικά μαζί σε μέτρια φωτιά, ανακατεύοντας συχνά μέχρι να γίνει ένα μέτριο σιρόπι. Ετοιμάζουμε τη γέμιση, αναμιγνύοντας όλα τα υλικά της μέσα σε μπολ. Ανακατεύουμε με το χέρι μέσα σε μια λεκανίτσα το λάδι μαζί με το Flora Soft με βούτυρο, τη ζάχαρη, τον χυμό πορτοκαλιού και το κονιάκ. Προσθέτουμε τα μπαχαρικά και στη συνέχεια το αλεύρι λίγο-λίγο ώσπου να πετύχουμε μια εύπλαστη ζύμη. Παίρνουμε μικρές ποσότητες από τη ζύμη και πλάθουμε στην αρχή ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δες εδω http://www.healthinvest.gr/%CF%84%CE%B1-%CE%BF%CF% 86%CE%AD%CE%BB%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%83%CE% BF%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%AC%CF%84%CE%B1%CF%82/ nutrition Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι μέχρι να μαραθεί. Ρίχνουμε το κρέας στην κατσαρόλα και το ανακατεύουμε μέχρι να ροδίσει από όλες τις πλευρές. Προσθέτουμε τον ζωμό, το καγιέν και αλατοπιπερώνουμε ανάλαγα με τη γεύση μας. Αφήνουμε το κρέας να σιγομαγειρευτεί μέχρι να μαλακώσει για 45 λεπτά περίπου. Στραγγίζουμε το κρέας, το ρίχνουμε σε μεγάλο μπολ και κρατάμε τον ζωμό του στην άκρη. Θα πρέπει να είναι περίπου 11/2 (δείκτης) φλιτζάνι, αλλιώς συμπληρώνουμε με νερό. Παράλληλα,... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ποσα λιτρα?αμα λιωσεις μια μπαλα παγωτου δε θα βγει πανω απο 150 ml Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ρώτησε τους 145 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.