Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Δε ξέρω αν υπάρχουν πλαστικοί χειρούργοι σε δημόσια νοσοκομεία αλλά αν υπάρχουν, καλύτερα να μην τους προτιμήσεις. Καλύτερα να δώσεις χρήματα σε κά...
Απάντηση: Μία φορά χρειάστηκε να πάω σε γιατρό και πήγα σε δημόσιο νοσοκομείο.Κρίμα που δεν υπέγραψα τότε να φύγω οικειοθελώς,τώρα θα είχα ησυχάσει...
Απάντηση: το δημοσιο ειναι η μεγαλυτερη ξεφτιλα της χωρας.δεν θα ηθελα να ειμαι μερος του!δικια μου!...
Απάντηση: Αν έχεις εσύ ή κάποιος γνωστός/συγγενής/ φίλος facebook με αρκετούς φίλους από τη περιοχή σου, μπορείς να ανεβάσεις εκεί μια φωτογραφία, λογικά κάπο...
Απάντηση: Μπορούν να πάνε σε δημόσια ΙΕΚ, ψάξε για ειδικότητες που να τις ενδιαφέρουν...
Απάντηση: παρε τους τηλεφωνο να σου πουνε...
Απάντηση: Μονο αν εχεις γνωστο φαρμακοποιο για να σε βαλει στη δουλεια.Συνηθως οι εργοδοτες προτειμουν πανεπιστημια ή δημοσιες σχολες.(κυριως πανεπιστημια)...
Απάντηση: Θρυμματίζουμε τα γεμιστά μπισκότα στο μπλέντερ μας. Σε μία λεκάνη ρίχνουμε τα θρυμματισμένα μπισκότα μαζί με το Flora Soft με βούτυρο και το λικέρ...
Απάντηση: Σε μία φαρδιά λεκάνη χτυπάμε σε μέτρια προς δυνατή ταχύτητα με το μίξερ μας τη ζάχαρη με τους κρόκους των αυγών για περίπου 10-15 λεπτά έως ότου ασ...
Απάντηση: Σε μία λαδόκολλα κοσκινίζουμε το αλεύρι μαζί με το κακάο. Σε μία φαρδιά λεκάνη ρίχνουμε τα αυγά και τη ζάχαρη και τα χτυπάμε σε μέτρια ταχύτητα έω...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

ποθεν εσχες δημοσιων υπαλληλων αρειος παγος

Απάντηση: μηπως δν υπαρχει αρκετος πληθυσμος; η μηπως οσο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: δες εδω http://www.all.biz/el/ksirs-pghos-bg...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: απο την στιγμη που δεν εισαι χημικος και δεν εχ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Λογικά ναί θα μπορείς να κάνεις χρήση
Απάντηση: Σε μία φαρδιά λεκάνη ρίχνουμε τη φρυγανιά, τη ζ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Σε μία φαρδιά λεκάνη χτυπάμε με το μίξερ μας το...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Για τα brownie: Ρίχνουμε στον κάδο του μίξερ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Σωτάρουμε σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Τρίβουμε το φιστίκι Αιγίνης όσο χρειαστεί (να...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Λιώνουμε τη σοκολάτα υγείας ή την κουβερτούρα μ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Θρυμματίζουμε τα γεμιστά μπισκότα στο μπλέντερ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Για τη βάση του κανταϊφιού Λιώνουμε καλά το Fl...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: πρεπει πρωτα να βγουνε οι ειδικοτητες και μετα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Θα σου πρότεινα σχολή ΟΑΕΔ ή Ε.Π.Α.Σ. είναι δημ...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
μηπως δν υπαρχει αρκετος πληθυσμος; η μηπως οσοι υπαρχουν δεν χρειαζονται δημοσιους χωρους παρκινγκ για τον Α ή Β λογο; Διαβάστε περισσότερα...
Αναρωτιόμουνα από που να αγοράσω ξηρό πάγο από το Διαδύκτιο. Αλλά να είναι σε μεγάλη ποσότητα και σε καλή τιμή πχ. να είναι ένα ΜΕΓΑΛΟ κουτί τεράστιο με πάρα πολύ ξηρό πάγο και σε καλή τιμή περίπου 30-40€.
Απάντηση:
δες εδω http://www.all.biz/el/ksirs-pghos-bgg1078967 Διαβάστε περισσότερα...
Αναρωτιόμουνα, αν μπορώ να φτιάξω ξερό πάγο. Βασικά, τι ακριβώς είναι ο ξερός πάγος;;; Επίσης, είδα κάπου ότι μπορώ, με χημικές ενώσεις να βγάλω καπνό από αυτό και να φαίνεται σαν τις ταινείες με τις μάγγισες, τα μαγικά φίλτρα κτλ. Μήπως θα μπορούσατε να με βοηθησετε με όλο αυτό το θέμα; Επίσης πώς γίνεται να φτιάξω τον καπνό,χωρίς εκείνα τα μηχανήματα αλλά απλώς με απλά χημικά υλικά;;;
Απάντηση:
απο την στιγμη που δεν εισαι χημικος και δεν εχεις ιδεα απο χημικες ενωσεις,θα σου ελεγα να μην το επιχειρησεις... Διαβάστε περισσότερα...
Είμαι στο 1ο έτος. Αν παγωσω τις σπουδές μου για να ξαναδώσω πανελλαδικές δεν θα φαίνεται ότι ειμαι γραμμένος στο τει που πέρασα? Θα μπορώ να χρησημοποιω το πάσο μου?
Απάντηση:
Λογικά ναί θα μπορείς να κάνεις χρήση Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δε ξέρω αν υπάρχουν πλαστικοί χειρούργοι σε δημόσια νοσοκομεία αλλά αν υπάρχουν, καλύτερα να μην τους προτιμήσεις. Καλύτερα να δώσεις χρήματα σε κάποιον που είναι καλός ή μη κανεις καθολου. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μία φορά χρειάστηκε να πάω σε γιατρό και πήγα σε δημόσιο νοσοκομείο.Κρίμα που δεν υπέγραψα τότε να φύγω οικειοθελώς,τώρα θα είχα ησυχάσει. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
το δημοσιο ειναι η μεγαλυτερη ξεφτιλα της χωρας.δεν θα ηθελα να ειμαι μερος του!δικια μου! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αν έχεις εσύ ή κάποιος γνωστός/συγγενής/φίλος facebook με αρκετούς φίλους από τη περιοχή σου, μπορείς να ανεβάσεις εκεί μια φωτογραφία, λογικά κάποιος θα το έχει δει. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μπορούν να πάνε σε δημόσια ΙΕΚ, ψάξε για ειδικότητες που να τις ενδιαφέρουν Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
παρε τους τηλεφωνο να σου πουνε Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μονο αν εχεις γνωστο φαρμακοποιο για να σε βαλει στη δουλεια.Συνηθως οι εργοδοτες προτειμουν πανεπιστημια ή δημοσιες σχολες.(κυριως πανεπιστημια). Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Θρυμματίζουμε τα γεμιστά μπισκότα στο μπλέντερ μας. Σε μία λεκάνη ρίχνουμε τα θρυμματισμένα μπισκότα μαζί με το Flora Soft με βούτυρο και το λικέρ και τα ζυμώνουμε μεταξύ τους. Τοποθετούμε ένα μέτριο τσέρκι επάνω σε μία λαδόκολλα την οποία την έχουμε βάλει μέσα σε ένα ρηχό ταψάκι. Βάζουμε και πιέζουμε τη ζύμη των μπισκότων μέσα στο τσέρκι και δημιουργούμε μία βάση. Βγάζουμε με το σκουπ μπάλες από τη συσκευασία του παγωτού βανίλιας και γεμίζουμε το τσέρκι. Βάζουμε το ταψάκι με την τούρτα ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε μία φαρδιά λεκάνη χτυπάμε σε μέτρια προς δυνατή ταχύτητα με το μίξερ μας τη ζάχαρη με τους κρόκους των αυγών για περίπου 10-15 λεπτά έως ότου ασπρίσουν και διογκωθούν καλά. Προσθέτουμε τη βανιλέτα και το ξύσμα του πορτοκαλιού. Σε μία άλλη λεκάνη ή στον κάδο του μίξερ μας χτυπάμε τα ασπράδια σε μαρέγκα μαζί με το αλάτι και το χυμό λεμονιού. Στο πρώτο μίγμα κρόκων και ζάχαρης ρίχνουμε τη μισή ποσότητα από τη μαρέγκα μας μαζί με το μισό αλεύρι και ανακατεύουμε ελαφρά και αργά. Όταν τα υλι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε μία λαδόκολλα κοσκινίζουμε το αλεύρι μαζί με το κακάο. Σε μία φαρδιά λεκάνη ρίχνουμε τα αυγά και τη ζάχαρη και τα χτυπάμε σε μέτρια ταχύτητα έως ότου αφρατέψουν καλά. Ρίχνουμε το κοσκινισμένο αλεύρι με το κακάο στη λεκάνη με τα αυγά και τη ζάχαρη, τα ανακατεύουμε με τα χέρια μας ή με μία πλαστική σπάτουλα, συμπληρώνουμε με το λιωμένο Flora Soft με βούτυρο και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε. Στη συνέχεια μέσα σε ένα ταψί στρώνουμε μία λαδόκολλα και τοποθετούμε μέσα το τσέρκι μας. Ρίχνουμε ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε μία φαρδιά λεκάνη ρίχνουμε τη φρυγανιά, τη ζάχαρη άχνη και το λιωμένο Flora Soft με βούτυρο καθώς και τη βανιλέτα. Ζυμώνουμε και φτιάχνουμε τη βάση του cheese cake. Σε ρηχό ταψάκι βάζουμε μία λαδόκολλα και πάνω της βάζουμε ένα τσέρκι με ύψος 6-8 εκατοστά και με διάμετρο 28 εκατοστά. Παίρνουμε τη ζύμη της βάσης και την τοποθετούμε πιέζοντάς τη μέσα στο τσέρκι και σε όλη την εσωτερική πλευρά. Με το σκουπ βγάζουμε μπάλες από παγωτό και τις ρίχνουμε σε μία λεκάνη. Μαλακώνουμε την κρέμα τυ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε μία φαρδιά λεκάνη χτυπάμε με το μίξερ μας το Flora Soft με βούτυρο μαζί με τα αυγά και τη ζάχαρη Όταν η ζάχαρη λιώσει και ενσωματωθεί καλά με το Flora Soft με βούτυρο προσθέτουμε το γάλα και συνεχίζουμε το χτύπημα. Προσθέτουμε σιγά σιγά το αλεύρι, το αλάτι και τη βανιλέτα και συνεχίζουμε το χτύπημα με το μίξερ μας έως ότου πάρουμε ένα σφικτό χυλό. Βάζουμε τον χυλό για λίγο στο ψυγείο για να ξεκουραστεί. Αλείφουμε με λίγο Flora Soft με βούτυρο ένα καυτό αντικολλητικό τηγάνι και ρίχνουμε ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για τα brownie: Ρίχνουμε στον κάδο του μίξερ με τη σειρά τη ζάχαρη, το Flora Soft με βούτυρο, το αλάτι, το μπέικιν πάουντερ και το σιρόπι γλυκόζης και τα χτυπάμε έως ότου έχουμε ένα αφράτο μίγμα. Όταν το μίγμα αφρατέψει, προσθέτουμε ένα- ένα τα αυγά συνεχίζοντας να ανακατεύουμε καλά. Στη συνέχεια κοσκινίζουμε σε ένα μικρό μπολ το κακάο με το αλεύρι και τη μαγειρική σόδα και τα ρίχνουμε στον κάδο του μίξερ με τα υπόλοιπα υλικά. Ανά διαστήματα συμπληρώνουμε με το νερό και συνεχίζουμε το ανα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σωτάρουμε σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά τα μήλα, το Flora Soft, τη ζάχαρη και την κανέλα για περίπου 15 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν τα μήλα. Ανακατεύουμε τα μπισκότα με τους ξηρούς καρπούς. Ζεσταίνουμε το σιρόπι καραμέλας στο φούρνο μικροκυμάτων για 1’. Μοιράζουμε τα μήλα σε 4 πιάτα ή μπολ. Πασπαλίζουμε με το μείγμα μπισκότων και ξηρών καρπών. Προσθέτουμε 1 μπάλα Carte D’Or Crème de Vanille σε κάθε πιάτο. Περιχύνουμε με το σιρόπι καραμέλα και σερβίρουμε Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τρίβουμε το φιστίκι Αιγίνης όσο χρειαστεί (να μην είναι ούτε πολύ τριμμένο ούτε πολύ χονδρό). Κατόπιν σε μία λεκάνη ρίχνουμε το φιστίκι και προσθέτουμε τη φρυγανιά, λίγη ζάχαρη άχνη, το μπαχάρι, την κανέλα και ανακατεύουμε τρίβοντας όλα τα υλικά μεταξύ τους με τα χέρια ώστε όλα τα υλικά να πάρουν τη γεύση από τα μπαχαρικά. Αλείφουμε με το Flora το ταψί σε όλες τις πλευρές του. Για τη βάση του μπακλαβά θα χρειαστούν 8 φύλλα, που θα τα αλείψουμε ξεχωριστά το καθένα με αρκετή ποσότητα Flora ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Λιώνουμε τη σοκολάτα υγείας ή την κουβερτούρα μαζί με το Flora Soft με βούτυρο σε μπεν μαρί. Τσακίζουμε τα μπισκότα σε μέτρια κομμάτια. Ρίχνουμε το λιωμένο μίγμα της σοκολάτας σε φαρδιά λεκάνη και προσθέτουμε μέσα σε αυτή όλα τα υπόλοιπα υλικά. Ζυμώνουμε καλά και στη συνέχεια στρώνουμε στο τραπέζι μας μία λαδόκολλα. Τοποθετούμε την ζύμη μας κατά μήκος της λαδόκολλας και τυλίγουμε σε σχήμα ρολού. Καταψύχουμε τον κορμό μας. Ξετυλίγουμε τμηματικά τον κορμό μας, κόβουμε φέτες και σερβίρουμε. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Θρυμματίζουμε τα γεμιστά μπισκότα στο μπλέντερ μας. Σε μία λεκάνη ρίχνουμε τα θρυμματισμένα μπισκότα μαζί με το Flora Soft με βούτυρο και το λικέρ και τα ζυμώνουμε μεταξύ τους. Τοποθετούμε ένα μέτριο τσέρκι επάνω σε μία λαδόκολλα την οποία την έχουμε βάλει μέσα σε ένα ρηχό ταψάκι. Βάζουμε και πιέζουμε τη ζύμη των μπισκότων μέσα στο τσέρκι και δημιουργούμε μία βάση. Βγάζουμε με το σκουπ μπάλες από τη συσκευασία του παγωτού βανίλιας και γεμίζουμε το τσέρκι. Βάζουμε το ταψάκι με την τούρτα ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για τη βάση του κανταϊφιού Λιώνουμε καλά το Flora Soft με βούτυρο σε χαμηλή θερμοκρασία μέσα σε ένα μικρό σκεύος. Ξεμπλέκουμε το φύλλο του κανταϊφιού και τοποθετούμε σε ταψί. Με ένα πινέλο ζαχαροπλαστικής μουσκεύουμε καλά το φύλλο κανταΐφι με το λιωμένο Flora Soft με βούτυρο και στη συνέχεια το ψήνουμε στο φούρνο που έχουμε προθερμάνει στους 190° μέχρι να πάρει χρώμα. Όταν είναι έτοιμο, το βγάζουμε από το φούρνο και το αφήνουμε να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου. Στο χρόνο που περιμέναμε ν... Διαβάστε περισσότερα...
με λίγα λόγια βλέπω οι σταγόνες της πλάτης της συντήρησης λίγο πριν φτάσουν στην οπή , όπου με ένα σωληνάκι φεύγουν στο πίσω μέρος παγώνουν και μέρα τη μέρα ο πάγος μεγαλώνει. τι να φταίει;; ευχαριστώ
Απάντηση:
Anonimos. απάντηση στη rozetaa: δυστυχώς από τον ειδικό επιστρέφω! τον κάλεσα μου άλλαξε τον θερμοστάτη , το πρόβλημα παραμένει και έκτοτε μην είδατε το Παναή !!Έχουμε κάποια πιο υπεύθυνη απάντηση; Ευχαριστώ προκαταβολικά Διαβάστε περισσότερα...
ποτε γινονται οι εγγραφες στα δημοσια ιεκ??
Απάντηση:
πρεπει πρωτα να βγουνε οι ειδικοτητες και μετα γινεται η εγγραφη,να επικοινωνησεις με το πλησιεστερο ιεκ και να ενημερωνεσαι απο το ιντερνετ στο σαιτ του ιεκ της πολης σου! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μπες εδώ http://edu.klimaka.gr/metadevterovathmia- ekpaidevsh/iek/933-dhmosia-iek-katalogos.html Έχει κατάλογο με όλα τα δημόσια ΙΕΚ και τη σελίδα που έχει το καθένα στο internet. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Θα σου πρότεινα σχολή ΟΑΕΔ ή Ε.Π.Α.Σ. είναι δημόσια & σε βοηθάνε περισσότερο απ΄οτι σε ένα ιδιωτικό. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το φτιάχνεις ζεστό, το αφήνεις να κρυώει, το βάζεις στο ψυγείο, κοπανάς και κάνα παγάκι και έτοιμο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
σετεμβριο οκτωμβριο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για άνοιξε & δες τη σκάφη με τα παγάκια, μάλλον κάποια έχουν κολλήσει μεταξύ τους ή/& με τα τοιχώματα & εμποδίζουν & τα άλλα να πέσουν. Διαβάστε περισσότερα...
Εφόσον εμείς οι Έλληνες υπάρχουμε σχεδόν από την αρχή του χρόνου,ανακαλύψαμε τα πάντα,ταξιδέψαμε στις πέντε ηπείρους πριν από όλους τους άλλους λαούς.Κυριαρχούσαμε παγκόσμια,εμείς διοικούσαμε τον κόσμο ενώ οι άλλοι ήταν μαιμούδες στα δέντρα,πως γίνεται σήμερα να είμαστε ΜΟΝΟ 25.000.000 περίπου παγκοσμίως;;Κανονικά έπρεπε να ήμασταν σαν τους κινέζους δισσεκατομμύριοι,μήπως υπάρχουν πολλοί περισσότεροι αλλά το κράτος δεν ψάχνει γιατί έχω ακούσει πολλά για πολλούς Ιταλούς,κατοίκους της Χιλής κτλ...
Απάντηση:
αν δεν υπηρχαν 400 χρονια τουρκοκρατιας αυτη την στιγμη θα ειμασταν 100 εκατομυρια οι ελληνες ο πλυθησμος μειωθηκε αρκετα κατα την τουρκοκρατια την επανανασταση και τους πολεμους αργοτερα....καντε παιδια πολλα παιδια χανομαστε 93 εκατομυρια θα ειναι οι μογγολοι το 2050 και οι ελληνες μολις 7,5 εκατομυρια τα στοιχεια αυτα ειναι απο ερευνα της τουρικης στατιστικης υπηρεσιας.... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 32 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.