Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: http:// sintagoulis.gr/ orektika/ntomates- toyrsi...
Απάντηση: http:// sintagoulis.gr/ orektika/ntomates- toyrsi...
Απάντηση: πιπερια τουρσι - http:// www.sidages.gr/%CF% 83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF% 82-%CE%BC%CE%B1%CE% B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE% BA%CE%AE%CF...
Απάντηση: τις σκιζεις βαθια στα 4 σχεδον μεχρι το κοτσανι, τις βαζεις σε ενα βαζο ή ταπερ και το γεμιζεις μεχρι πανω με νερο και ξυνο που θα προμηθευτεις απο...
Απάντηση: με γαλα το εκανα με τα μακαρονια και ηταν τελειο...
Απάντηση: Στραγγίζουμε το χταπόδι, το ξεπλένουμε και το καθαρίζουμε από τις μεμβράνες. Σε μία σουπιέρα ρίχνουμε το λάδι, το κρασί, την ρίγανη, τα φύλλα δάφ...
Απάντηση: ΑΚΕΡΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΕΡΩΜΑΤΟΣ. ΤΟ ΚΕΡΩΜΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟΥΣ...
Απάντηση: Κρέας! Τσιτσίκο όπως το λέμε στο χωριό μου :D...
Απάντηση: Καρυδόπιτα με σοκολάτα (Περιδόρπιο της Ρόζας) Υλικά Για την καρυδόπιτα • 7 αυγά • 3 κούπες αλεύρι • 1 μικρό μπουκάλι λεμονάδα με ανθρακικ...
Απάντηση: βάζοντας στο μπλέντερ μανιτάρια πορτομπέλο ή πλευρώτους με μικρή δόση σόδας, λαδιού, μπέϊκιν πάουντερ, αλάτι κι αλεύρι. Αν δεν το θες νηστήσιμο...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

πατζαρια τουρσι

Απάντηση: Δες τη συνταγή εδώ: :) http://www.yumyum.gr/ap...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Δες τη συνταγή εδώ: :) http://www.yumyum.gr/ap...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Υλικά για 4 μερίδες: 500 γραμμάρια φασόλ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: δεν εχω δει ποτε μου παντζαρια τουρσι. μηπως εν...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Πλένουμε τις καραβίδες και χωρίζουμε τα κεφάλια...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: καποιος, καποια μακαρναδα, ελαφρια στη γευση, μ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Παιρνουμε μετριες πατατες και τις πλενουμε καλα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: σε μια κλασική κόκκινη ΄σλατσα μπορείς να βαλει...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: στον alpha,η πατα κατι ψηνετε και λογικα θα το...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ΑΑΑ κάτσε να δω στο ντουλάπι..... ααα να πάρει...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά : 1 κιλό σπανάκι βρασμένο, ψιλοκομμένο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: για ριξε μια ματια: http://www.sintagoulis.gr/...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: http://www.sidages.gr/συνταγές-μαγειρικής/ ελλη...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Τέλεια και αυτη η συνταγή σου Ανδρέα !!!
Απάντηση: ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 20’ ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά 5 αρκετά μεγάλες πατάτες 1 κιλό κρεμμύδ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Μισό κιλό κιμά , 2 φέτες ψωμί μουσκεμένες και σ...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
Δες τη συνταγή εδώ: :) http://www.yumyum.gr/apps/gr/spag/melitzanes- toursi.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δες τη συνταγή εδώ: :) http://www.yumyum.gr/apps/gr/spag/melitzanes- toursi.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για 4 μερίδες: 500 γραμμάρια φασόλια πλακέ μεγαλόσπερμα Πρεσπών 2 ξερά κρεμμύδια 2 καρότα 3 κουταλιές της σούπας ντοματοπελτές 2 φλιτζάνια ανάμεικτα λαχανικά τουρσί (καρότο, πράσινες ντομάτες, κουνουπίδι, πιπεριές, λάχανο) ελαιόλαδο αλάτι Εκτέλεση: Μουσκεύετε τα φασόλια από την προηγούμενη ημέρα. Την επόμενη ημέρα τα βάζετε στην κατσαρόλα με 1 λίτρο νερό και τα βράζετε χωρίς αλάτι για 45 λεπτά. Καθαρίζετε και τρίβετε τα κρεμμύδια και τα καρότ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δεν εχω δει ποτε μου παντζαρια τουρσι. μηπως ενοεις ραπανακια; οπως και να χει ολα τα λαχανικα ( πιπεριες, ντοματες, μελιτζανες, καροτα, κ.α ) γινοντε με τον ιδιο τροπο σε ενα δοχειο με καπακι βαζεις τα λαχανικα σου και ριχνεις διαλυμα νερου με ξυνο που θα βρεις στα μπαχαρικα των supermaket μεχρι να σκεπαστουν τελειως ολα τα λαχανικα. επιδη τα λαχανικα ανεβαινουν στην επιφανεια, τα πιεζεις με το χερι σου για να δεις την ποσοτητα του διαλυματος που χρειαζεται. τελος για να μεινουν σκεπασμενα μ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://sintagoulis.gr/orektika/ntomates-toyrsi Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://sintagoulis.gr/orektika/ntomates-toyrsi Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
πιπερια τουρσι - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CF%84%CE%BF%CF%85%CF% 81%CF%83%CE%AF Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
τις σκιζεις βαθια στα 4 σχεδον μεχρι το κοτσανι, τις βαζεις σε ενα βαζο ή ταπερ και το γεμιζεις μεχρι πανω με νερο και ξυνο που θα προμηθευτεις απο σουπερ μαρκετ απο τα μπαχαρικα, και σε 2 εβδομαδες ειναι ετοιμες προς βρωση! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
με γαλα το εκανα με τα μακαρονια και ηταν τελειο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Στραγγίζουμε το χταπόδι, το ξεπλένουμε και το καθαρίζουμε από τις μεμβράνες. Σε μία σουπιέρα ρίχνουμε το λάδι, το κρασί, την ρίγανη, τα φύλλα δάφνης, το αλάτι, το πιπέρι και το χταπόδι. Τα αφήνουμε για 24 ώρες περίπου. Στραγγίζουμε το χταπόδι και το βάζουμε σε σχάρα. Καθώς ψήνεται στα κάρβουνα με ένα πινέλο αλείφουμε το χταπόδι με το μίγμα που αφήσαμε στη σουπιέρα. Oταν το χταπόδι ψηθεί ρίχνουμε λίγο λάδι και λίγο λεμόνι και το σερβίρουμε αμέσως 0 -----------------------... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΑΚΕΡΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΕΡΩΜΑΤΟΣ. ΤΟ ΚΕΡΩΜΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΤΗΣ ΦΛΟΥΔΑΣ ΤΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΖΩΗΣ ΤΟΥ, ΕΝΩ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΟ ΚΑΙ ΕΛΚΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΑΦΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΟ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΓΥΑΛΙΣΜΑ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κρέας! Τσιτσίκο όπως το λέμε στο χωριό μου :D Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καρυδόπιτα με σοκολάτα (Περιδόρπιο της Ρόζας) Υλικά Για την καρυδόπιτα • 7 αυγά • 3 κούπες αλεύρι • 1 μικρό μπουκάλι λεμονάδα με ανθρακικό • 3 κ.σ. baking powder • 1 κούπα ελαιόλαδο • 2 κούπες ζάχαρη • 1 κ.γ. μαγειρική σόδα • 1 κούπα καρυδόψιχα • 1 κ.σ. κανέλα και γαρύφαλλο • Ξύσμα λεμονιού Για το σιρόπι • 3 ποτήρια ζάχαρη • 2 ποτήρια νερό Για το γλάσο σοκολάτας • 250 ml κρέμα γάλακτος • 250 γρ. κουβερτούρα Εκτέλεση Σε μια λεκάνη χτυπάτε τα αυγά με το σύρμ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
....βάζοντας στο μπλέντερ μανιτάρια πορτομπέλο ή πλευρώτους με μικρή δόση σόδας, λαδιού, μπέϊκιν πάουντερ, αλάτι κι αλεύρι. Αν δεν το θες νηστήσιμο σπάσε κι ένα αυγό στο μίγμα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πλένουμε τις καραβίδες και χωρίζουμε τα κεφάλια από το σώμα. Ζεσταίνουμε σε κατσαρόλα 4 κουταλιές σούπας Flora Soft με βούτυρο και σοτάρουμε το κρεμμύδι, το καρότο και το σέλινο για 2-3 λεπτά περίπου. Προσθέτουμε τα κεφάλια των καραβίδων, αλάτι, πιπέρι, μία κουταλιά αλεύρι και ανακατεύουμε. Τέλος, προσθέτουμε το μισό κονιάκ και ανάβουμε με προσοχή φωτιά, να φλαμπαριστούν. Προσθέτουμε την τομάτα, λίγο νερό και βράζουμε για 15 λεπτά περίπου. Στη συνέχεια, περνάμε τη σάλτσα από λεπτή σήτα, πιέ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πως να μαγειρέψω το ρύζι με ζαμπόν και κολοκύθια;
Απάντηση:
καποιος, καποια μακαρναδα, ελαφρια στη γευση, με κολοκυθακια? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Παιρνουμε μετριες πατατες και τις πλενουμε καλα με αφθονο νερο ωστε να φυγουν τα χωματα και τις τοποθετουμε σε μια απορροφητικη πετσετα να στραγγισουν τα πολλα νερα και στη συνεχεια τυλιγουμε μια μια τις πατατες σε αλουμινοχαρτο.Το τζακι πρεπει να εχει αρκετει καρβουνια.Τραβαμε στην ακρη τα καρβουνα και τοποθετουμε τις πατατες.Τις σκεπαζουμε ολες με τα καρβουνα και τισ ψηνουμε για 3 τεταρτα περιπου. Διαβάστε περισσότερα...
σαλτσες για μακαρονια και πως τις παρασκευαζουμε ή ετοιμες σαλτσες οπως η pesto τι γευση και τι υλικα εχουνε?
Απάντηση:
σε μια κλασική κόκκινη ΄σλατσα μπορείς να βαλεις κομματάκια μήλου και τζίντζερ, αν θες μια γλυκειά κι ελαφρά πικάντικη σαλτσα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
χυμο (τον αγαπημενο της ) ή καφε καποιο φρουτο ψωμι με μαρμελαδα/μελι/philadelphia /κλπ ομελετα (αν της αρεσει) διαλεξε ο,τι πιστευεις πως ταιριαζει στα γουστα της ;-) Διαβάστε περισσότερα...
ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΕΠΙΣΟΔΙΟ
Απάντηση:
στον alpha,η πατα κατι ψηνετε και λογικα θα το βρεις Διαβάστε περισσότερα...
http://www.cosmo.gr/Epikairotita/Kosmos/Eidiseis/ sto-fws-h-mystikh-syntagh-ths-coca- cola.1298536.html
Απάντηση:
ΑΑΑ κάτσε να δω στο ντουλάπι..... ααα να πάρει, τα έχω όλα εκτός από τη ζάχαρηηη :ΡΡΡΡΡ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά : 1 κιλό σπανάκι βρασμένο, ψιλοκομμένο και στραγγισμένο καλά 1 κρεμμύδι τριμμένο 1 καρότο ψιλοτριμμένο 1 κουταλιά της σούπας φύλλα σέλινου ψιλοκομμένα ½ φλιτζάνι τσαγιού λάδι Αλάτι, πιπέρι ½ κιλό κοφτό μακαρονάκι Εκτέλεση : Σωτάρουμε το λάδι με το κρεμμύδ και το σέλινο ώσπου να μαραθούν. Προσθέτουμε το σπανάκι, λίγο αλάτι, πιπέρι και αφήνουμε τα υλικά να σιγοψηθούν. Βράζουμε τα ζυμαρικά και τα στραγγίζουμε. Τα σερβίρουμε σε βαθιά πιατέλα. Προσθέτουμε το σπανάκι στη μέση ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
για ριξε μια ματια: http://www.sintagoulis.gr/tag/%CE%B3%CF%81%CE%B1% CE%BD%CE%AF%CF%84%CE%B1%20%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CE% BF%CE%BD%CE%B9%CE%BF%CF%8D Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.sidages.gr/συνταγές-μαγειρικής/ ελληνική-κουζίνα/λαγάνα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Τέλεια και αυτη η συνταγή σου Ανδρέα !!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 20’ ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 10’ ΥΛΙΚΑ (ΓΙΑ 4 - 6 ΑΤΟΜΑ) 6 - 8 πατάτες 2 κρεµµύδια ξερά (κόκκινα), κοµµένα σε ροδέλες ή ζαράκι αλάτι, πιπέρι σπασµένο µαύρο 100 γρ. βούτυρο φρέσκο 1/4 φλ. ελαιόλαδο 1 σκελίδα σκόρδο ΕΚΤΕΛΕΣΗ Βράζουµε τις πατάτες σ’ ένα κατσαρολάκι µε νερό. Τις βγάζουµε και τις αφήνουµε να κρυώσουν. Τις ξεφλουδίζουµε και τις κόβουµε σε ροδέλες. Βάζουµε το βούτυρο µε το ελαιόλαδο σ’ ένα τηγάνι να κάψουν ελαφρά και σοτάρ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 5 αρκετά μεγάλες πατάτες 1 κιλό κρεμμύδια 3 ώριμες ντομάτες 1 πορτοκάλι μαϊντανό αλάτι πιπέρι ρίγανη ελαιόλαδο Εκτέλεση Οι βαρκούλες: Καθαρίζουμε και πλένουμε τις πατάτες. Στη συνέχεια τις κόβουμε στη μέση κάθετα. Έπειτα, προσεκτικά με ένα μαχαίρι και ένα κουτάλι αδειάζουμε το εσωτερικό της κομμένης πατάτας ώστε το σχήμα της να μοιάζει με βαρκούλα. Μέχρι να ετοιμάσουμε τη σάλτσα, διατηρούμε τις πατάτες σε ένα μπολ σκεπασμένες με νερό για να μην μαυρίσουν. Η σάλτσα: Κόβου... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μισό κιλό κιμά , 2 φέτες ψωμί μουσκεμένες και στραγγισμένες , λάδι αλάτι , πιπέρι και 2 σκελίδες σκόρδο ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και πλάθουμε τα μπιφτέκια , Αν θέλουμε τα ψήνουμε στο φούρνο με μια φέτα ντομάτα σε κάθε μπιφτέκι ή με μια φέτα τυρί κίτρινο ή με φέτα και από πάνω ντομάτα ή τα ψήνουμε σε ψηστιέρα χωρίς τίποτα από πάνω Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 32 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.