Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Γίνεται αυτό,δεν το απαγορεύει κανείς.Απλά χρειάζεται να βρεθεί κοιμητήριο αντίστοιχο με το θρήσκευμα του.Αν είναι καθολικός δεν υπάρχει πρόβλημα μ...
Απάντηση: Μπορειτε εκτος απο φωτογραφια, να φτιαξετε ενα βιντεο... Εμεις ειχαμε κανειστο Μαθηματικο μας στη Β Γυμνασιου μια μπλουζα με τη φωτογραφια της τα...
Απάντηση: Παλιά τρελαινόμουν για όλα τα γλυκά.Τώρα θέλω να τρώω για γλυκό παγωτό χειμώνα καλοκαίρι άντε και κανένα γλυκό του κουταλιού ή κάποιο άλλο γλυκό πο...
Απάντηση: πικρός...
Απάντηση: Η γλυκοζη εχει ημερομηνια ληξης αναγραφεται κατα απο το κουτι συσκευασιας της, αλλα και οταν ανοιξουμε το κουτι πρεπει να καταναλωθει...
Απάντηση: δεν ειμαι φαν...μονο το βυσσινο μαρεσει που ειπες.Και αυτο ομως να ειναι φτιαγμενο μονο απο συγκεκριμενα ατομα,δεν μου αρεσουν ολα ;ρ παντα ομως με...
Απάντηση: Βαλε τις φιλες σου να πιασουνε τους δικους του φιλους και να τους ρωτησουνε το "γιατι" μπορει απλα επειδη αυτοι σε αντιπαθουνε να λενε τα...
Απάντηση: Ειμαι κ γω Γ Λυκειου θετικη, κ το καλοκαιρι π ξεκινησα μαθηματα τα ειχα βρει μπαστουνια, ηταν η πρωτη φορα στη ζωη μ που προσπαθουσα να αποστηθισω...
Απάντηση: Bueno, ή σοκολατα και μπανανα.Αυτα ειναι τα 2 αγαπημενα μου.Αλλα γιατι δεν κανεις μονη σου? απλα βαζεις μεσα μερεντα,απο πανω σιροπι σοκολατας,και...
Απάντηση: Ολα οσα ειπώθηκαν πιό πάνω μέ βρίσκουν σύμφωνη..Σίγουρα οι γυναίκες,εχουν καί τίς δυό ιδιότητες μέσα τους,τόν τσαμπουκά αλλά καί τήν γλυκύτητα,τίς...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

παραδοσιακα ιταλικα γλυκα

Απάντηση: γλυκιά. :3 Αλλά τώρα τα έχω κόψει λίγο το Σεπ...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Θεωρώ οτι πρέπει να υπάρχει ισορροπία στην διατ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Αχ ναί, μία μηλόπιτα μέ παγωτό είναι τό καλύτερ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: μην φοαβασαι, δεν θα σε δαγκωσουν :P αμα το αγα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Κόβουμε το φιλέτο σε λεπτές φέτες. Το βάζουμε σ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ξεκινάμε με τον πουρέ. Ανοίγουμε την εστία μας...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Σε ένα μεγάλο μπολ τοποθετούμε τη φιλεταρισμέν...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Σαν συνταγή είναι εύκολη διότι μοιάζει με το γ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Βράζουμε το σπαγγέτι, το στραγγίζουμε και κρατ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ανοίγουμε προσεκτικά το φύλλο κανταϊφιού, το ξ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Πλένουμε καλά τις γλυκοπατάτες και τις βράζουμ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Θα πω παραδοσιακά. Γενικότερα προτιμώ να καταν...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Η δίπλα..δεν ξέρω αν ξέρετε εσείς τι είναι..θα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: εγω κατεβαζω ταινιες απο το torrents.eu που ειν...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Γλυκό τού κουταλιού μέ φράουλα. 1 κιλό φράου...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: 500κατι χιλιόμετρα...ενα κλικ περισσότερο από τ...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
γλυκιά. :3 Αλλά τώρα τα έχω κόψει λίγο το Σεπτέμβρη θα πάω διακοπές θέλω να έχω κορμάρα. ;p :3 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
γλυκα η κρεατικα????..... ειναι πειρασμος το ξερω .... αλλα μια διατροφη πρεπει να τα εχει ολα...ελα ομως που η διαφορα ειναι αναλογη.......πειρασμος τα κρεατικα αλλα και τα γλυκα παλι....πειτε μ ελευθερα.....
Απάντηση:
Θεωρώ οτι πρέπει να υπάρχει ισορροπία στην διατροφή μας και δεν αναφέρομαι σε οσους είναι χορτοφάγοι. Πάντως αν εχει κάποιος καταφέρει να εχει το ιδανικο βάρος στο σώμα του,δεν εχει να προσέξει κάτι ιδιαίτερο σε αυτό,πού αναφέρεσαι ,σε σχέση με τα γλυκά και τα κρεατικά. Χρειάζεται καμμιά φορά να ενδίδουμε και στους πειρασμούς οταν μάλιστα δεν παραβιάζουν σοβαρά τους κανόνες ισορροπίας της διατροφής μας. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αν κάποιος Έλληνας με Ιταλική υπηκοότητα πεθάνει στην Ιταλία μπορεί να ταφεί εκεί;;; υφίσταται κάτι τέτοιο;
Απάντηση:
Γίνεται αυτό,δεν το απαγορεύει κανείς.Απλά χρειάζεται να βρεθεί κοιμητήριο αντίστοιχο με το θρήσκευμα του.Αν είναι καθολικός δεν υπάρχει πρόβλημα μιας και το μεγαλύτερο ποσοστό του πληθυσμού της Ιταλίας είναι καθολικοί.Για ορθόδοξους λογικά υπάρχουν κοιμητήρια και στην Ιταλία.Όπως και για άλλα θρησκεύματα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μπορειτε εκτος απο φωτογραφια, να φτιαξετε ενα βιντεο... Εμεις ειχαμε κανειστο Μαθηματικο μας στη Β Γυμνασιου μια μπλουζα με τη φωτογραφια της ταξης μας και ο καθενας με εναν μαρκαδορο εγραγε επανω μια ευχη, κι ηταν πολυ ομορφο! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Παλιά τρελαινόμουν για όλα τα γλυκά.Τώρα θέλω να τρώω για γλυκό παγωτό χειμώνα καλοκαίρι άντε και κανένα γλυκό του κουταλιού ή κάποιο άλλο γλυκό που να μου κάνει κλικ. Α μου αρέσουν και τα ντονατ αλλά αν θες να έχεις ωραία σώμα απογορεύεται να φας..Αυτά που έχουν γέμιση μέσα.Αλλά ευτυχώς δεν αγοράζω βέβαια μια μέρα μου έφερε ένα παιδί στη δουλειά και δεν μπορούσα να πω όχι. ;p :3 χαχα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Η γλυκοζη εχει ημερομηνια ληξης αναγραφεται κατα απο το κουτι συσκευασιας της, αλλα και οταν ανοιξουμε το κουτι πρεπει να καταναλωθει μεσα σε 3 μηνες. Θα ζαχαρωσει, μονον αν περασει η η ημερομηνια καταναλωσης της και δεν τηρηθουν σωστα οι κανονες ασφαλειας του προιοντως που αναγρα φονται κατω απο την συσκευασια του. Διαβάστε περισσότερα...
Εμένα μου αρέσει το μελιτζανάκι(ξέρω ξέρω μπλιάχ :p) το κεράσι και το βύσσινο με παγωτό.
Απάντηση:
δεν ειμαι φαν...μονο το βυσσινο μαρεσει που ειπες.Και αυτο ομως να ειναι φτιαγμενο μονο απο συγκεκριμενα ατομα,δεν μου αρεσουν ολα ;ρ παντα ομως με κατι αλλο,οχι σκετο. Διαβάστε περισσότερα...
ενω ειμασταν μια χαρα και μεσα στις γλυκες μπηκαν αναμεσα μας κατι φιλοι του και του ειπαν ασχημα πραγματα για μενα τα οποια δεν ισχυουν. τσακωθηκαμε. με αντιμετωπισε πολυ σκληρα, μου μιλησε ασχημα και δεν με αφησε να του εξηγισω απο τοτε δεν μου ξανα μιλησε και δεν μου απανταει στα τηλεφωνα και στα μηνυματα..χρειαζομαι την βοηθεια σας :(
Απάντηση:
Βαλε τις φιλες σου να πιασουνε τους δικους του φιλους και να τους ρωτησουνε το "γιατι" μπορει απλα επειδη αυτοι σε αντιπαθουνε να λενε τα κακα λογια ετσι ωστε να σπειρουνε τη διχονοια μεταξυ σας και να χωρισετε.Ξερεις οι φιλες και οι φιλοι των κοριτσιων/αγοριων επηρρεαζουν κατα ΠΟΛΥ τη τελικη αποφαση επειδη ειναι οι κοντινοι σου ανθρωποι οποτε σου βαζουνε ιδεες που πολλες φορες δεν ειναι προς ωφελος σου αλλα εσυ τους/τις εμπιστευεσαι επειδη σε εχουνε βοηθησει και στο παρελθον οποτε ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ειμαι κ γω Γ Λυκειου θετικη, κ το καλοκαιρι π ξεκινησα μαθηματα τα ειχα βρει μπαστουνια, ηταν η πρωτη φορα στη ζωη μ που προσπαθουσα να αποστηθισω σωστα κατι, κ η βιολογια κατευθυνσης ειναι πολυ απαιτητικη δυστυχως, οποτε οταν εχανα λεπτομερειες, εχανα κ πολλη ουσια κ εμενα πισω.. Αλλά με τον καιρο συνηθισα, "προπονηθηκε" το μυαλο μ ας πουμε κ βρηκα εναν δικο μ τροπο κ ρυθμο να διαβαζω. Δοκιμασα να τα γραφω, να κανω πλαγιοτιτλους κλπ, αλλά τελικα με βολευει τ εξης: Αρχικα υπογραμμιζ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Bueno, ή σοκολατα και μπανανα.Αυτα ειναι τα 2 αγαπημενα μου.Αλλα γιατι δεν κανεις μονη σου? απλα βαζεις μεσα μερεντα,απο πανω σιροπι σοκολατας,και κοβεις μια μπανανα (αν κανεις τον συνδιασμο σοκολατα-μπανανα) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ολα οσα ειπώθηκαν πιό πάνω μέ βρίσκουν σύμφωνη..Σίγουρα οι γυναίκες,εχουν καί τίς δυό ιδιότητες μέσα τους,τόν τσαμπουκά αλλά καί τήν γλυκύτητα,τίς οποίες ιδιότητες αυτές, εκφράζουν κατά περίπτωση,εκεί καί οπου ο αλλος θέλει νά τίς δεί. Διαβάστε περισσότερα...
Εμ...λέω να κάνω η μηλόπιτα με παγωτό ή κεικ.Τι προτιμάτε; Τι θέλετε να σας φτιάξω; :p
Απάντηση:
Αχ ναί, μία μηλόπιτα μέ παγωτό είναι τό καλύτερο πού θά προτιμούσα αυτήν τήν στιγμή.. Διαβάστε περισσότερα...
θελω περιπου 50 καρεκλες παραδοσιακες ξυλινες μεταχειρισμενες ή και ψαθινες στο χρωμα του ξυλου
Απάντηση:
υπαρχουν.ποτε θελεις να τις παραλαβεις? Διαβάστε περισσότερα...
Η ειδικότητα λέγεται Θαλάσσιες Επιστήμες.
Απάντηση:
μην φοαβασαι, δεν θα σε δαγκωσουν :P αμα το αγαπας πολυ και θες οντως να τα πας καλα και στα μαθηματικα παρολο που δεν σου αρεσουν, καλο ειναι να κανεις ιδιαιτερα εδω κι εκει. κι εγω περιπου το ιδιο σκοπευω να κανω.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κόβουμε το φιλέτο σε λεπτές φέτες. Το βάζουμε σε μπολ. Βάζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά στο μπλέντερ και τα χτυπάμε να γίνουν κρέμα. Περιχύνουμε τη γαλοπούλα. Αφήνουμε σκεπασμένο στο ψυγείο για 1 ώρα το λιγότερο. Όσο πιο πολύ το αφήσουμε τόσο πιο ωραίο θα γίνει. Το ψήνουμε σε γκριλιέρα για 3'- 4' από κάθε πλευρά. Εναλλακτικά ψήνουμε στο φούρνο σε ταψάκι στρωμένο με λαδόκολλα στους 200ºC για 15'. Ετοιμάζουμε την σαλάτα. Πλένουμε, στεγνώνουμε και κόβουμε τα ντοματίνια στη μέση. Σ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ξεκινάμε με τον πουρέ. Ανοίγουμε την εστία μας και ρίχνουμε τις βρασμένες πατάτες και τα βρασμένα κάστανα στην κατσαρόλα. Προσθέτουμε μισό Flora σε αλουμινόφυλλο. Στη συνέχεια με το ραβδομπλέντερ θα αρχίσουμε να λιώνουμε πολύ καλά τις πατάτες με τα κάστανα. Μετά ρίχνουμε τη μισή κρέμα γάλακτος, συνεχίζουμε με την υπόλοιπη ποσότητα από την κρέμα γάλακτος, καρυκεύουμε με πιπέρι και λίγο αλάτι και ανακατεύουμε για μία ακόμη φορά. Κρατάμε τον πουρέ του κάστανου σε θερμό μέρος, μέχρι να το χρ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε ένα μεγάλο μπολ τοποθετούμε τη φιλεταρισμένη γαλοπούλα, ρίχνουμε ξύσμα από πορτοκάλι, χυμό από πορτοκάλι, προσθέτουμε Knorr έξτρα γεύση ζωμό κότας και ανακατεύουμε. Μαρινάρουμε για δέκα λεπτά και συνεχίζουμε με τη γέμιση. ΓΕΜΙΣΗ: Λιώνουμε καλά στο τηγάνι το Flora με βούτυρο και προσθέτουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και τον κιμά. Βάζουμε έπειτα τα κάστανα, την καπνιστή γαλοπούλα, το ρύζι, το κουκουνάρι, τα κράνμπερις, τα βερίκοκα, αλάτι και πιπέρι, ανακατεύουμε ελαφρά για να σοτα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σαν συνταγή είναι εύκολη διότι μοιάζει με το γλυκό ψωμί στον τρόπο της εκτέλεση του καθώς και στην υφή του . Τοποθετούμε ένα μικρό σκεύος επάνω στην εστία σε χαμηλή θερμοκρασία και βάζουμε μέσα το γάλα, τη ζάχαρη, το μαχλέπι, τη μαγιά, το χυμό και το ξύσμα πορτοκαλιού, ανακατεύοντας μέχρι να διαλυθεί η μαγιά. Το μίγμα πρέπει να έχει χλιαρή θερμοκρασία. Κατεβάζουμε το σκεύος από την εστία και το αφήνουμε στην άκρη. Στη συνέχεια, σε 2 διαφορετικά μπολ χτυπάμε ξεχωριστά τους κρόκους και τα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βράζουμε το σπαγγέτι, το στραγγίζουμε και κρατάμε λίγο από το νερό. Σοτάρουμε την καπνιστή πανσέτα με το Flora Soft με βούτυρο. Σε ένα μικρό μπολ ρίχνουμε τα αυγά με την παρμεζάνα και ανακατεύουμε έως ότου γίνει ένα ομοιόμορφο μίγμα. Ρίχνουμε το σπαγγέτι στο τηγάνι που σοτάραμε την πανσέτα. Προσθέτουμε το νερό που κρατήσαμε, συμπληρώνουμε με τα αυγά που έχουμε ανακατέψει την παρμεζάνα και μαγειρεύουμε αναδεύοντας τα ζυμαρικά έως ότου δέσουν. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ανοίγουμε προσεκτικά το φύλλο κανταϊφιού, το ξεμπλέκουμε και το χτενίζουμε ελαφρά μέχρι να γίνει μαλακό στα χέρια μας. Φτιάχνουμε λουρίδες ανάλογα με το τι μέγεθος κανταΐφι θέλουμε να φτιάξουμε. Σκεπάζουμε το κανταΐφι με μία βαμβακερή πετσέτα για να μη στεγνώσει κατά τη διάρκεια της παρασκευής του. Με τη βοήθεια του πινέλου το αλείφουμε με το λιωμένο Flora με βούτυρο καλά. Τοποθετούμε μπροστά μας τις λουρίδες, τις κάνουμε πέταλο με την κλίση του πέταλου προς τα εμάς και πάνω στο φαρδύ μέρος ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πλένουμε καλά τις γλυκοπατάτες και τις βράζουμε σε κατσαρόλα με άφθονο νερό. Περιμένουμε λίγο να κρυώσουν, τις ξεφλουδίζουμε αφαιρώντας τυχόν ίνες που βρίσκονται κοντά στη φλούδα και τις αφήνουμε σε σουρωτήρι να στραγγίσουν. Τις λιώνουμε στον μύλο των λαχανικών ή με το ειδικό εργαλείο για πουρέ. Ρίχνουμε το Flora σε κατσαρόλα προσθέτουμε τον πουρέ και ανακατεύουμε συνεχώς, μέχρι να λιώσει το Flora. Προσθέτουμε το γάλα και αλατοπιπερώνουμε. Tips Μπορούμε να αντικαταστήσουμε τις μι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Θα πω παραδοσιακά. Γενικότερα προτιμώ να καταναλώσω κάτι που είναι φταιγμένο με αγνά υλικά από τα χεράκια μου παρά να τρώω πολλές επεξεργασμένες τροφές με συντηριτικά κ.τλ.Όσο γίνεται και όσο μπορώ τα αποφεύγω. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η δίπλα..δεν ξέρω αν ξέρετε εσείς τι είναι..θα στείλω εικόνα, ξέρει να φτιάχνει η προγιαγιά μου και η μαμά μου. https://www.google.gr/search? newwindow=1&es_sm=122&biw=1366&bih=677&tbm=isch&sa =1&q=%CE%B4%CE%B9%CF%80%CE%BB%CE%B1+%CE%B3%CE%BB% CF%85%CE%BA%CE%BF&oq=%CE%B4%CE%B9%CF%80%CE%BB%CE% B1+%CE%B3%CE%BB%CF%85%CE%BA%CE% BF&gs_l=img.3...1122.1693.0.1990.6.6.0.0.0.0.0.0.. 0.0....0...1c.1.51.img..6.0.0.OAWOA8l_BDg#facrc=_& imgdii=_&imgrc=K8sqaRRCm0iPqM%253A... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για το αν θα ειναι δημοφιλης η οχι δε μ ενδιαφερει...ας ειναι ο,τι γουσταρει...Ειλικρινα αν δε με πρηζει και να κριτικαρει την παρεα μου θα το εκτιμουσα πολυ!Να ειναι καλη μαγειρισσα και να μη ζηλευει...γιατι κι εγω δημοφιλης ειμαι...(μουααααχαχα) Παμε τωρα στο φανταστικο της υποθεσης... Να μη προσπαθει να ανταγωνιστει οοολες τις γυναικες γυρω της... Να μη προσποιειται κατι που δεν ειναι. Να μη προσποιειται οτι γνωριζει πραγματα για τα οποια δεν εχει ιδεα... Να μη την μιανουν τα υπαρ... Διαβάστε περισσότερα...
Υπάρχει κάποια ιστοσελίδα που μπορώ να τη δω εκεί; (είτε με ελληνικούς είτε με αγγλικούς υπότιτλους). Δεν υπάρχει στο online filmer.
Απάντηση:
εγω κατεβαζω ταινιες απο το torrents.eu που ειναι σαν το piretebay Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γλυκό τού κουταλιού μέ φράουλα. 1 κιλό φράουλες (ζυγισμένες αφού καθαριστούν) 600- 700γρ steviolina 1 μεγάλο λεμόνι (ο χυμός του) 1 φάκελο ζελατίνη (10γρ.) Παρασκευή Καθαρίζουμε και πλένουμε πολύ καλά τις φράουλες. Τις περνάμε από μπλέντερ να διαλυθούν εντελώς. Βάζουμε τη ζελατίνη να διαλυθεί σε 3 κουταλιές της σούπας νερό. Βάζουμε τον πολτό τους σε κατσαρόλα, σε χαμηλή φωτιά. Μόλις πάρει βράση, προσθέτουμε τη στέβια και το χυμό λεμονιού. Ανακατεύουμε κα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
500κατι χιλιόμετρα...ενα κλικ περισσότερο από το Αθήνα- Θεσσαλονίκη Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 143 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.