Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Ξεκινάμε με τον πουρέ. Ανοίγουμε την εστία μας και ρίχνουμε τις βρασμένες πατάτες και τα βρασμένα κάστανα στην κατσαρόλα. Προσθέτουμε μισό Flora...
Απάντηση: Σε ένα μεγάλο μπολ τοποθετούμε τη φιλεταρισμένη γαλοπούλα, ρίχνουμε ξύσμα από πορτοκάλι, χυμό από πορτοκάλι, προσθέτουμε Knorr έξτρα γεύση ζωμό κό...
Απάντηση: Σαν συνταγή είναι εύκολη διότι μοιάζει με το γλυκό ψωμί στον τρόπο της εκτέλεση του καθώς και στην υφή του . Τοποθετούμε ένα μικρό σκεύος επάνω...
Απάντηση: Βράζουμε το σπαγγέτι, το στραγγίζουμε και κρατάμε λίγο από το νερό. Σοτάρουμε την καπνιστή πανσέτα με το Flora Soft με βούτυρο. Σε ένα μικρό μπο...
Απάντηση: Ανοίγουμε προσεκτικά το φύλλο κανταϊφιού, το ξεμπλέκουμε και το χτενίζουμε ελαφρά μέχρι να γίνει μαλακό στα χέρια μας. Φτιάχνουμε λουρίδες ανάλογα...
Απάντηση: Πλένουμε καλά τις γλυκοπατάτες και τις βράζουμε σε κατσαρόλα με άφθονο νερό. Περιμένουμε λίγο να κρυώσουν, τις ξεφλουδίζουμε αφαιρώντας τυχόν ίνες...
Απάντηση: Θα πω παραδοσιακά. Γενικότερα προτιμώ να καταναλώσω κάτι που είναι φταιγμένο με αγνά υλικά από τα χεράκια μου παρά να τρώω πολλές επεξεργασμένες τ...
Απάντηση: Η δίπλα..δεν ξέρω αν ξέρετε εσείς τι είναι..θα στείλω εικόνα, ξέρει να φτιάχνει η προγιαγιά μου και η μαμά μου. https:// www.google.gr/ search? ne...
Απάντηση: Για το αν θα ειναι δημοφιλης η οχι δε μ ενδιαφερει...ας ειναι ο,τι γουσταρει...Ειλικριν α αν δε με πρηζει και να κριτικαρει την παρεα μου θα το εκτι...
Απάντηση: εγω κατεβαζω ταινιες απο το torrents.eu που ειναι σαν το piretebay...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

παραδοσιακα ιταλικα γλυκα

Απάντηση: Αχ ναί, μία μηλόπιτα μέ παγωτό είναι τό καλύτερ...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: μην φοαβασαι, δεν θα σε δαγκωσουν :P αμα το αγα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Κόβουμε το φιλέτο σε λεπτές φέτες. Το βάζουμε σ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Γλυκό τού κουταλιού μέ φράουλα. 1 κιλό φράου...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: 500κατι χιλιόμετρα...ενα κλικ περισσότερο από τ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Οταν ακούω ιταλικό τραγούδι μου έρχεται το a ca...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: εγω μαθαινω απο φετος!ναι χρησιμοποιουν πληθυντ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: μμμ..ισως να μην αντεχεις αυτη τη γευση και θες...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Πάρε πρόταση πρόταση, δες που έχει ρήμα, υποκεί...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Εκτός απο ούζο,τσίπουρο(υπάρχουν με και χωρίς γ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Αυτη ειναι δουλεια που πρεπει να την κανεις εσυ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Μα με προσωπικη επαφη σε καταστημαατα βιολογικω...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Εμ...λέω να κάνω η μηλόπιτα με παγωτό ή κεικ.Τι προτιμάτε; Τι θέλετε να σας φτιάξω; :p
Απάντηση:
Αχ ναί, μία μηλόπιτα μέ παγωτό είναι τό καλύτερο πού θά προτιμούσα αυτήν τήν στιγμή.. Διαβάστε περισσότερα...
θελω περιπου 50 καρεκλες παραδοσιακες ξυλινες μεταχειρισμενες ή και ψαθινες στο χρωμα του ξυλου
Απάντηση:
υπαρχουν.ποτε θελεις να τις παραλαβεις? Διαβάστε περισσότερα...
Η ειδικότητα λέγεται Θαλάσσιες Επιστήμες.
Απάντηση:
μην φοαβασαι, δεν θα σε δαγκωσουν :P αμα το αγαπας πολυ και θες οντως να τα πας καλα και στα μαθηματικα παρολο που δεν σου αρεσουν, καλο ειναι να κανεις ιδιαιτερα εδω κι εκει. κι εγω περιπου το ιδιο σκοπευω να κανω.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κόβουμε το φιλέτο σε λεπτές φέτες. Το βάζουμε σε μπολ. Βάζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά στο μπλέντερ και τα χτυπάμε να γίνουν κρέμα. Περιχύνουμε τη γαλοπούλα. Αφήνουμε σκεπασμένο στο ψυγείο για 1 ώρα το λιγότερο. Όσο πιο πολύ το αφήσουμε τόσο πιο ωραίο θα γίνει. Το ψήνουμε σε γκριλιέρα για 3'- 4' από κάθε πλευρά. Εναλλακτικά ψήνουμε στο φούρνο σε ταψάκι στρωμένο με λαδόκολλα στους 200ºC για 15'. Ετοιμάζουμε την σαλάτα. Πλένουμε, στεγνώνουμε και κόβουμε τα ντοματίνια στη μέση. Σ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ξεκινάμε με τον πουρέ. Ανοίγουμε την εστία μας και ρίχνουμε τις βρασμένες πατάτες και τα βρασμένα κάστανα στην κατσαρόλα. Προσθέτουμε μισό Flora σε αλουμινόφυλλο. Στη συνέχεια με το ραβδομπλέντερ θα αρχίσουμε να λιώνουμε πολύ καλά τις πατάτες με τα κάστανα. Μετά ρίχνουμε τη μισή κρέμα γάλακτος, συνεχίζουμε με την υπόλοιπη ποσότητα από την κρέμα γάλακτος, καρυκεύουμε με πιπέρι και λίγο αλάτι και ανακατεύουμε για μία ακόμη φορά. Κρατάμε τον πουρέ του κάστανου σε θερμό μέρος, μέχρι να το χρ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε ένα μεγάλο μπολ τοποθετούμε τη φιλεταρισμένη γαλοπούλα, ρίχνουμε ξύσμα από πορτοκάλι, χυμό από πορτοκάλι, προσθέτουμε Knorr έξτρα γεύση ζωμό κότας και ανακατεύουμε. Μαρινάρουμε για δέκα λεπτά και συνεχίζουμε με τη γέμιση. ΓΕΜΙΣΗ: Λιώνουμε καλά στο τηγάνι το Flora με βούτυρο και προσθέτουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και τον κιμά. Βάζουμε έπειτα τα κάστανα, την καπνιστή γαλοπούλα, το ρύζι, το κουκουνάρι, τα κράνμπερις, τα βερίκοκα, αλάτι και πιπέρι, ανακατεύουμε ελαφρά για να σοτα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σαν συνταγή είναι εύκολη διότι μοιάζει με το γλυκό ψωμί στον τρόπο της εκτέλεση του καθώς και στην υφή του . Τοποθετούμε ένα μικρό σκεύος επάνω στην εστία σε χαμηλή θερμοκρασία και βάζουμε μέσα το γάλα, τη ζάχαρη, το μαχλέπι, τη μαγιά, το χυμό και το ξύσμα πορτοκαλιού, ανακατεύοντας μέχρι να διαλυθεί η μαγιά. Το μίγμα πρέπει να έχει χλιαρή θερμοκρασία. Κατεβάζουμε το σκεύος από την εστία και το αφήνουμε στην άκρη. Στη συνέχεια, σε 2 διαφορετικά μπολ χτυπάμε ξεχωριστά τους κρόκους και τα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βράζουμε το σπαγγέτι, το στραγγίζουμε και κρατάμε λίγο από το νερό. Σοτάρουμε την καπνιστή πανσέτα με το Flora Soft με βούτυρο. Σε ένα μικρό μπολ ρίχνουμε τα αυγά με την παρμεζάνα και ανακατεύουμε έως ότου γίνει ένα ομοιόμορφο μίγμα. Ρίχνουμε το σπαγγέτι στο τηγάνι που σοτάραμε την πανσέτα. Προσθέτουμε το νερό που κρατήσαμε, συμπληρώνουμε με τα αυγά που έχουμε ανακατέψει την παρμεζάνα και μαγειρεύουμε αναδεύοντας τα ζυμαρικά έως ότου δέσουν. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ανοίγουμε προσεκτικά το φύλλο κανταϊφιού, το ξεμπλέκουμε και το χτενίζουμε ελαφρά μέχρι να γίνει μαλακό στα χέρια μας. Φτιάχνουμε λουρίδες ανάλογα με το τι μέγεθος κανταΐφι θέλουμε να φτιάξουμε. Σκεπάζουμε το κανταΐφι με μία βαμβακερή πετσέτα για να μη στεγνώσει κατά τη διάρκεια της παρασκευής του. Με τη βοήθεια του πινέλου το αλείφουμε με το λιωμένο Flora με βούτυρο καλά. Τοποθετούμε μπροστά μας τις λουρίδες, τις κάνουμε πέταλο με την κλίση του πέταλου προς τα εμάς και πάνω στο φαρδύ μέρος ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πλένουμε καλά τις γλυκοπατάτες και τις βράζουμε σε κατσαρόλα με άφθονο νερό. Περιμένουμε λίγο να κρυώσουν, τις ξεφλουδίζουμε αφαιρώντας τυχόν ίνες που βρίσκονται κοντά στη φλούδα και τις αφήνουμε σε σουρωτήρι να στραγγίσουν. Τις λιώνουμε στον μύλο των λαχανικών ή με το ειδικό εργαλείο για πουρέ. Ρίχνουμε το Flora σε κατσαρόλα προσθέτουμε τον πουρέ και ανακατεύουμε συνεχώς, μέχρι να λιώσει το Flora. Προσθέτουμε το γάλα και αλατοπιπερώνουμε. Tips Μπορούμε να αντικαταστήσουμε τις μι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Θα πω παραδοσιακά. Γενικότερα προτιμώ να καταναλώσω κάτι που είναι φταιγμένο με αγνά υλικά από τα χεράκια μου παρά να τρώω πολλές επεξεργασμένες τροφές με συντηριτικά κ.τλ.Όσο γίνεται και όσο μπορώ τα αποφεύγω. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η δίπλα..δεν ξέρω αν ξέρετε εσείς τι είναι..θα στείλω εικόνα, ξέρει να φτιάχνει η προγιαγιά μου και η μαμά μου. https://www.google.gr/search? newwindow=1&es_sm=122&biw=1366&bih=677&tbm=isch&sa =1&q=%CE%B4%CE%B9%CF%80%CE%BB%CE%B1+%CE%B3%CE%BB% CF%85%CE%BA%CE%BF&oq=%CE%B4%CE%B9%CF%80%CE%BB%CE% B1+%CE%B3%CE%BB%CF%85%CE%BA%CE% BF&gs_l=img.3...1122.1693.0.1990.6.6.0.0.0.0.0.0.. 0.0....0...1c.1.51.img..6.0.0.OAWOA8l_BDg#facrc=_& imgdii=_&imgrc=K8sqaRRCm0iPqM%253A... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για το αν θα ειναι δημοφιλης η οχι δε μ ενδιαφερει...ας ειναι ο,τι γουσταρει...Ειλικρινα αν δε με πρηζει και να κριτικαρει την παρεα μου θα το εκτιμουσα πολυ!Να ειναι καλη μαγειρισσα και να μη ζηλευει...γιατι κι εγω δημοφιλης ειμαι...(μουααααχαχα) Παμε τωρα στο φανταστικο της υποθεσης... Να μη προσπαθει να ανταγωνιστει οοολες τις γυναικες γυρω της... Να μη προσποιειται κατι που δεν ειναι. Να μη προσποιειται οτι γνωριζει πραγματα για τα οποια δεν εχει ιδεα... Να μη την μιανουν τα υπαρ... Διαβάστε περισσότερα...
Υπάρχει κάποια ιστοσελίδα που μπορώ να τη δω εκεί; (είτε με ελληνικούς είτε με αγγλικούς υπότιτλους). Δεν υπάρχει στο online filmer.
Απάντηση:
εγω κατεβαζω ταινιες απο το torrents.eu που ειναι σαν το piretebay Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γλυκό τού κουταλιού μέ φράουλα. 1 κιλό φράουλες (ζυγισμένες αφού καθαριστούν) 600- 700γρ steviolina 1 μεγάλο λεμόνι (ο χυμός του) 1 φάκελο ζελατίνη (10γρ.) Παρασκευή Καθαρίζουμε και πλένουμε πολύ καλά τις φράουλες. Τις περνάμε από μπλέντερ να διαλυθούν εντελώς. Βάζουμε τη ζελατίνη να διαλυθεί σε 3 κουταλιές της σούπας νερό. Βάζουμε τον πολτό τους σε κατσαρόλα, σε χαμηλή φωτιά. Μόλις πάρει βράση, προσθέτουμε τη στέβια και το χυμό λεμονιού. Ανακατεύουμε κα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
500κατι χιλιόμετρα...ενα κλικ περισσότερο από το Αθήνα- Θεσσαλονίκη Διαβάστε περισσότερα...
Θα κανω μια παρουσιαση power point για να δειξουμε στο σχολειο φωτο και γενικα τι καναμε στην 5-ημερη στην Ιταλια και ψαχνω να βρω ενα ιταλικο τραγουδι για να το βαλω σστην παρουσιαση. Καμια προταση; Ευχαριστω προκαταβολικα:)
Απάντηση:
Οταν ακούω ιταλικό τραγούδι μου έρχεται το a casa direne :P ή το volare(nel blu dipinto di blu) αλλα δε κολλάει καθόλου :Ρ χμμ θες κάτι με στίχους ή όχι; Καποιο γνωστό τραγούδι ή πιο ψαγμένο; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
παραδοσιακα δεν υπαρχουν πια ταπαραδοσιακα ηταν αυτα στο καζανι που εφτιαχναν οι γιαγιαδες με τη θερμη μεθοδο .Τωρα γινονται με τη κρυα μεθοδο ταπερισσοτερα και με χρηση αρωματικων ουσιων που ειναι και ζημικα αρωματισμενα πολλες φορες + το χρωμα.Επισης βαζουν οτι παλιολαδο καμενο θες μεσα για να φτιαξουν το σαπουνι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αν η εξέταση γίνεται για να διαγνώσουμε αν ένας ασθενής έχει σακχαρώδη διαβήτη η τιμή της γλυκοζυλιωμένης αιμοσφαιρίνης θα πρέπει να είναι κάτω από 6. Αν η τιμή της γλυκοζυλιωμένης αιμοσφαιρίνης είναι ίση ή μεγαλύτερη από 6.5 αυτό σημαίνει πως ο ασθενής μας πιθανότατα έχει σακχαρώδη διαβήτη αλλά θα πρέπει να επαναλάβει την εξέταση άλλη μία φορά για επιβεβαίωση Αν η τιμή της γλυκοζυλιωμένης αιμοσφαιρίνης είναι μεταξύ 5.7 και 6.4 ο ασθενής μας διατρέχει μεγάλο κίνδυνο ανάπτυξης σακ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
χαλάρωσε... έκανες τη θεραπεία κανονικά, ή τη διέκοψες πριν τελειώσει? επίσης ήταν θεραπεία με χάπια? κοίτα, είναι λογικό που κοκκινίζεις κ για 2 μήνες θα έχεις αυτό το θεματάκι... στους ερχόμενους 2 μήνες θα φύγουν κ τα σπυράκια κ όλα οκ. απλά τώρα το δέρμα σου είναι ευαίσθητο, γι αυτό απέφυγε τον ήλιο, φόρα πάντα ενυδατική, και όχι μη το ριξεις στα λιπαρά. (ε ένα γλυκάκι κανέναν δεν έβλαψε :P ) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
....ας μου απαντησει . Στην Ιταλια χρησιμοποιουν πληθυντικο ευγενειας ;
Απάντηση:
εγω μαθαινω απο φετος!ναι χρησιμοποιουν πληθυντικο ευγενειας.γιατι ρωτας? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μμμ..ισως να μην αντεχεις αυτη τη γευση και θες κατι αλλο!εγω εχω αλλο προβλημα..αφου φαω κατι γλυκο μετα απο λιγη ωρα αρχιζω να εχω ξινη γευση!και θελω και αλλο γλυκο! :P Διαβάστε περισσότερα...
Παδιά θέλω την βοήθεια σας!! ἐπὶ τοῖσδε ξυμμαχίαν ἐποιήσαντο πρὸς βασιλέα καὶ Τισσαφέρνην Λακεδαιμόνιοι καὶ οἱ ξύμμαχοι. ὁπόσην χώραν καὶ πόλεις βασιλεὺς ἔχει καὶ οἱ πατέρες οἱ βασιλέως εἶχον, βασιλέως ἔστω· καὶ ἐκ τούτων τῶν πόλεων ὁπόσα Ἀθηναίοις ἐφοίτα χρήματα ἢ ἄλλο τι, κωλυόντων κοινῇ βασιλεὺς καὶ Λακεδαιμόνιοι καὶ οἱ ξύμμαχοι ὅπως μήτε χρήματα λαμβάνωσιν Ἀθηναῖοι μήτε ἄλλο μηδέν. 8.18.2καὶ τὸν πόλεμον τὸν πρὸς Ἀθηναίους κοινῇ πολεμούντων βασιλεὺς καὶ Λακεδαιμόνιοι καὶ οἱ ξύμμαχοι· καὶ κ...
Απάντηση:
Πάρε πρόταση πρόταση, δες που έχει ρήμα, υποκείμενο κλπ Διάβασε το αρκετές φορές να δεις τι πάνω κάτω λεει πιάσε μερικές λέξεις. Διαβάστε περισσότερα...
δειτε τις εικονες εδω http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=28228 Μιας και οι γαριδες γλυκου νερου ειναι μια σχετικα νεα εισοδος στο χομπυ, παρακατω εμφανιζεται ενας καταλογος με τα γνωστοτερα ειδη και μορφες που ειναι διαθεσιμα -και ειναι πιθανον να συναντησουμε- για τα ενυδρεια μας: Amano shrimp: Caridina multidentata (japponica) Η πιο κοινη και πιο δημοφιλης γαριδα γλυκου νερου ! Ευπροσαρμοστη και ανεκτικη σε παραμετρους νερου και θερμοκρασιας. θα τη συναντησουμε και με την ονο...
Απάντηση:
Παρα πολυ ωραια! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κατι μου θυμιζει πρεπει να ειναι πολυ παλιο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Εκτός απο ούζο,τσίπουρο(υπάρχουν με και χωρίς γλυκάνισο),αψέντι,sambuca,Pastis και ένα λικερ που ονομάζεται Sambo,όλα τα υπόλοιπα ποτά δεν περιέχουν γλυκάνισο. Διαβάστε περισσότερα...
Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω που μπορώ να διαθέσω γλυκά του κουταλιού δικής μου παραγωγής;Διατηρώ επιχείρηση και μπορώ να κόψω και τιμολόγιο.
Απάντηση:
Αυτη ειναι δουλεια που πρεπει να την κανεις εσυ ή καποιος συνεργατης σου, θα πρεπει να επισκευτεις καταστηματα που μπορουν να βαλουν στο ραφι το προϊον σου, οπως super markets, ζαχαροπλαστεια, καβες, ακομα κ σε ψιλικα πουλανε γλυκα σε συσκευασια! Φανταζομαι θα υπαρχει πιστοποιηση με την ετικετα της εταιριας παραγωγης (δικης σου), ταινια ασφαλειας, ημερομηνια ληξης του προϊοντος κλπ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μα με προσωπικη επαφη σε καταστημαατα βιολογικων προιοντων φανταζομαι... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 132 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.