Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΑΣ ΕΦ ΟΣΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΨΑΡΙΚΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΤΜΟ.ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ.Η ΣΤΟ ΑΝΤΙΚΟΛΗΤΙΚΟ...
Απάντηση: Γειά σου mariza! Ο μουσακάς είναι μια αμαρτία... ευτυχώς υπάρχουν τρόποι να τον κάνουμε πιο ελαφρύ... Διάβασε την παρακάτω συνταγή που βρήκα από...
Απάντηση: ΥΛΙΚΑ: 1/2 κιλό γίγαντες (μουλιασμένοι) 1 Ματσάκι μαιντανό 2 Ντομάτες 1 κουτί κόν κασέ 2 κ.σ. ζάχαρη 1κ.σ. πελτέ φρυγανιά τριμμένη Ελαιόλαδ...
Απάντηση: βρασε την στους 60-70 βαθμους για πολυ ωρα...
Απάντηση: Πέστροφα στο κάρβουνο, στον ατμό, πλακί και άλλα - http:// www.syntagh.gr...
Απάντηση: Λιώνουμε τη μία κουταλιά σούπας βούτυρο σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε το κρεμμύδι για 2΄-3΄, να γίνει διάφανο. Το αφήνουμε να κρυώσει. Κοσκινίζουμε...
Απάντηση: Υλικα: 7 κρεμμύδια μέτρια κομμένα σε ροδέλες 6 φέτες μπέικον κομμένες σε κομμάτια 3 αβγά 1 χούφτα τυρί ρεγγάτο ή άλλο τυρί τριμμένο 1/2 φλυτζά...
Απάντηση: Υλικά για 6 άτομα 600 γραμ μαυρομάτικα φασόλια 400 γραμ ξερά κρεμμύδια καθαρισμένα και τριμμένα στον τρίφτη 1 φλιτζ τσαγιού ελαιόλαδο 2 σκελί...
Απάντηση: Ναι τι??...
Απάντηση: 1. Κόβουμε τις τομάτες και τα ραπανάκια σε πολύ μικρά κυβάκια. 2. Ψιλοκόβουμε μαϊντανό και βασιλικό. 3. Αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε ελαιό...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

ντουκαν προγραμμα διατροφης

Απάντηση: Η Ασία προσφέρει ποικιλία παρασκευασμάτων και γ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Αρκετές κυρίες, ζουν με την ελπίδα να χάσουν μέ...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 7ο Συνέδριο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Το ποσοστό των Αυστραλών που προσβάλλονται από...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: μπλιαχ..εγω τρωω μονο με στρουθοκαμηλου..
Απάντηση: Βράζουμε τις πέννες αλ ντέντε με λίγο αλάτι και...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Κουνέλι στο φούρνο συνταγή - http://www.sidages...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ειναι πολυ απλο. σε ενα βαθυ πιατο σπαζεις 2-3...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Τέλεια και αυτη η συνταγή σου Ανδρέα !!!
Απάντηση: Γρήγορος και εύκολος τρόπος για να φτιάξουμε δι...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά 1/2 γαλλική μπαγκέτα κομμένη σε λεπτές...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: στο google θα βρεις πληθωρα συνταγων... Πάτα συ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: 10 πιπεριές είτε στρογγυλές είτε μακριές 300 γ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ΥΛΙΚΑ (για 4-6 άτομα) 500 γρ. στήθος κοτόπου...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ΥΛΙΚΑ 1. 500γρ. Φασόλια πρεσπών 2...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικα: 1 κιλο σπανακι ψιλοκομενο 800γρ φετα σ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: http://www.sintagespareas.gr/sintages/ magioneza...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Πλένουμε τις καραβίδες και χωρίζουμε τα κεφάλια...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ΣΥΝΤΑΓΗ ΠΙΤΣΑΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
Η Ασία προσφέρει ποικιλία παρασκευασμάτων και γαστρονομικών συνηθειών. Με έμφαση στα λαχανικά, στο ρύζι και τα noodles, η ασιατική παραδοσιακή κουζίνα είναι ιδιαίτερα νόστιμη, υγιεινή και ιδανική για όσους προσέχουν το... σωματικό τους βάρος. Ιδιαίτερα αγαπητές στην χώρα μας, είναι η κινέζικη και η ιαπωνική κουζίνα, οι οποίες διαρκώς κερδίζουν ολοένα και περισσότερους υποστηρικτές. Τα υλικά των πιάτων της ασιατικής κουζίνας, συνθέτουν ισορροπημένα διατροφικά γεύματα με έμφαση κυρίως στο ρ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αρκετές κυρίες, ζουν με την ελπίδα να χάσουν μέσω συγκεκριμένης διατροφής το πλεονάζον λίπος απο τη περιφέρεια τους, τα λεγόμενα “ψωμάκια”. Θα πρέπει να διευκρινισθεί, ότι μία τέτοιου είδους διατροφή, φυσικά και δεν υπάρχει. Διατροφή, σημαίνει να ακολουθηθεί ένα υγιεινό μοντέλο διατροφικού πλάνου, προσαρμοσμένο στις ανάγκες του εκάστοτε διαιτώμενου, όχι όμως προσαρμοσμένο στις ανάγκες του σώματος του. Δεν νοείται με μία συγκεκριμένη διατροφή, ότι θα χαθεί αποκλειστικά το σωματικό λίπος από... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 7ο Συνέδριο Κλινικής Ογκολογίας Δυτικής Ελλάδας με κύριο αντικείμενο «Διατροφή και Καρκίνος», όπου αποδείχθηκε η ουσιαστική σχέση που έχει η καθημερινής μας διατροφή με πολλούς τύπους καρκίνου (κυρίως με τους δύσκολα αντιμετωπίσιμους) που απασχολούν την καθημερινή ιατρική πρακτική. Όπως υπογραμμίζει ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, Δρ. Παναγιώτης Γκινόπουλος, τα συμπεράσματα που προκύπτουν με την ολοκλήρωση του Συνεδρίου μεταξύ άλλων, είναι τα ακόλου... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το ποσοστό των Αυστραλών που προσβάλλονται από καρκίνο του προστάτη είναι μεγαλύτερο από αυτό των Ελλήνων και αυτό πιθανότατα οφείλεται στην διατροφή τους, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύονται στο επιστημονικό έντυπο Medical Journal of Australia. Η μελέτη του Δρ Ρόμπερτ Καμινγκς καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η διατροφή, μπορεί να επηρεάζει τις πιθανότητες που έχει κάποιος να παρουσιάσει καρκίνο του προστάτη. Μάλιστα, οι Αυστραλοί παρουσιάζουν υψηλότερα ποσοστά καρκίνου του προστάτη από του... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΑΣ ΕΦ ΟΣΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΨΑΡΙΚΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΤΜΟ.ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ.Η ΣΤΟ ΑΝΤΙΚΟΛΗΤΙΚΟ...ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΑ ΑΠΟ 10 ΟΚΤΩΜΒΡΗ ΤΟΥ 13 ΚΑΙ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΣΕ 5 ΜΗΝΕΣ 25 ΚΙΛΑ...ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ... Διαβάστε περισσότερα...
έχω ακούσει πως μειώνονται πολύ οι θερμίδες του αλλά πως φτιάχνετε?
Απάντηση:
Γειά σου mariza! Ο μουσακάς είναι μια αμαρτία... ευτυχώς υπάρχουν τρόποι να τον κάνουμε πιο ελαφρύ... Διάβασε την παρακάτω συνταγή που βρήκα από το madata.gr. Την έχω κάνει και εγώ και ομολογώ ότι βγήκε υπέροχο! Μουσακάς "διαίτης" 600 γρ. κιμά μοσχαρίσιο ( από νουά) 1 κρεμμύδι ξερό τριμμένο 1 καρότο τριμμένο 1 κολοκυθάκι τριμμένο 2 ντομάτες τριμμένες 4-5 μελιτζάνες φλάσκες κομμένες σε μακριές φέτες 3 κ.σ ελαιόλαδο Μαϊντανός, κανέλα, αλάτι, πιπέρι Για... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΥΛΙΚΑ: 1/2 κιλό γίγαντες (μουλιασμένοι) 1 Ματσάκι μαιντανό 2 Ντομάτες 1 κουτί κόν κασέ 2 κ.σ. ζάχαρη 1κ.σ. πελτέ φρυγανιά τριμμένη Ελαιόλαδο αλάτι 1 πιπερίτσα ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Βαζουμε στην χύτρα τους μουλιασμένους γίγαντες για περίπου 20 λεπτά. Χτυπάμε στο multi το κον κασε με τις ντομάτες και το πελτέ και 2 κ.σ. ζάχαρη. Στην Γάστρα ή σε πήλινο αδειάζουμε τους γίγαντες το κοκτέιλ ντομάτας, τον ψιλοκομμένο μαιντανό, το λάδι, την πιπερίτσα ολόκληρη (για να την αφαιρέσουμε μετά) και α... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
βρασε την στους 60-70 βαθμους για πολυ ωρα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πέστροφα στο κάρβουνο, στον ατμό, πλακί και άλλα - http://www.syntagh.gr Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Λιώνουμε τη μία κουταλιά σούπας βούτυρο σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε το κρεμμύδι για 2΄-3΄, να γίνει διάφανο. Το αφήνουμε να κρυώσει. Κοσκινίζουμε το αλεύρι σε λεκανίτσα, προσθέτουμε το υπόλοιπο βούτυρο σε κομματάκια, το σοταρισμένο κρεμμύδι, το δεντρολίβανο και τα 2/3 του τυριού. Προσθέτουμε σιγά σιγά νερό τόσο έως ότου να έχουμε μια μαλακή ζύμη που να μην κολλάει στα χέρια (απαλή όπως η ζύμη του τσουρεκιού, όχι σκληρή όπως του ψωμιού). Τη βγάζουμε σε αλευρωμένο πάγκο και τη ζυμώνουμε μέχρι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικα: 7 κρεμμύδια μέτρια κομμένα σε ροδέλες 6 φέτες μπέικον κομμένες σε κομμάτια 3 αβγά 1 χούφτα τυρί ρεγγάτο ή άλλο τυρί τριμμένο 1/2 φλυτζάνι κρέμα γάλακτος φύλλο κουρού λάδι ή φυτίνη αλάτι, πιπέρι Εκτελεση: Τσιγαρίζουμε το μπέικον και προσθέτουμε τα κρεμμύδια. Συνεχίζουμε το τσιγάρισμα ανακατεύοντας συνεχώς για περίπου 10. Αποσύρουμε από τη φωτιά και, όταν κρυώσουν λιγάκι, προσθέτουμε το τυρί και τα αβγά χτυπημένα με την κρέμα γάλακτος. Στρώνουμε το φύλλο στο ταψί, ρίχνουμ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για 6 άτομα 600 γραμ μαυρομάτικα φασόλια 400 γραμ ξερά κρεμμύδια καθαρισμένα και τριμμένα στον τρίφτη 1 φλιτζ τσαγιού ελαιόλαδο 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο 1 φλιτζ τσαγιού μαϊντανό ψιλοκομμένο 1 φλιτζ τσαγιού κοτσανάκι σέλινο ψιλοκομμένα 1 νεροπότηρο χυμό ντομάτας 1 κουτ γλυκού πάπρικα Αλάτι, πιπέρι Σε μια μεγάλη κατσαρόλα ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και ρίχνετε μέσα ταυτόχρονα τα κρεμμύδια και το σκόρδο. Τα ανακατεύετε και τα σοτάρετε για περίπου 5 λεπτά. Ρίχνετε μέσα τα μα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
1. Κόβουμε τις τομάτες και τα ραπανάκια σε πολύ μικρά κυβάκια. 2. Ψιλοκόβουμε μαϊντανό και βασιλικό. 3. Αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε ελαιόλαδο και ανακατεύουμε. 4. Το αφήνουμε 2-3 ώρες στο ψυγείο πριν το προσφέρουμε. 5. Σερβίρουμε σε πιατέλα ώστε το εζμέ μας να είναι ζουμερό. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μπλιαχ..εγω τρωω μονο με στρουθοκαμηλου.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βράζουμε τις πέννες αλ ντέντε με λίγο αλάτι και μία κουταλιά της σούπας Flora Soft με βούτυρο για 8-10 λεπτά από τη στιγμή που θα αρχίσει ο βρασμός τους Σε ένα μικρό σκεύος ρίχνουμε νερό, το αφήνουμε να πάρει μία γερή βράση και στην συνέχεια ρίχνουμε μέσα τα πομοντόρια αφού πρώτα τα έχουμε χαράξει στο κάτω μέρος τους σταυρωτά. Τα αφήνουμε να βράσουν για 2 λεπτά και στη συνέχεια τα βάζουμε σε τρεχούμενο κρύο νερό, τα ξεφλουδίζουμε και τα ψιλοκόβουμε σε μέτριο καρεδάκι. Τις μελιτζάνες τις ψι... Διαβάστε περισσότερα...
γλυκο
Απάντηση:
θέλω το γλυκο μπανοφλι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κουνέλι στο φούρνο συνταγή - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE% BD%CE%AD%CE%BB%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%86%CE% AC%CE%B4%CE%BF Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ειναι πολυ απλο. σε ενα βαθυ πιατο σπαζεις 2-3 αυγα. ριχνεις λιγο αλατακι και λιγο πιπερι. στη συνεχεια τα χτυπας με ενα πιρουνι μεχρι να βγαλουν μικρες φουσκαλες. (τωρα αν θελεις μπορεις να προσθεσεις τριμμενο παριζακι, ελιες, τυρι φετα, λιγο σκορδο..... ή οποια υλικα αρεσουν σε εσενα..... απλα πειραματισου στην αρχη με μικρες ποσοτητες υλικων.) σε ενα τηγανι ριχνεις λαδι και το αφηνεις να ζεσταθει για να μην κολλησουν τα αβγα. τα αφηνεις λιγο να ροδισουν και μετα τα γυριζεις απο την αλλη με... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τέλεια και αυτη η συνταγή σου Ανδρέα !!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γρήγορος και εύκολος τρόπος για να φτιάξουμε δικό μας σπιτικό σαπούνι Αναλογία υλικών : 1,5 L ελαιόλαδο 0.5 L χλιαρό νερό 250 γρ. καυστική σόδα (υδροξείδιο του νατρίου) ή καυστική ποτάσα (υδροξείδιο του καλίου) Εκτέλεση : - Σε ανοξείδωτο ή πλαστικό δοχείο βάζουμε πρώτα το νερό και διαλύουμε την καυστική σόδα ή ποτάσα ανακατεύοντας με μια κουτάλα. - Ρίχνουμε το λάδι λίγο-λίγο ανακατεύοντας προς τα δεξιά. Αμέσως θα δούμε τη χημική αντίδραση των υλικών σχηματίζοντας ένα κρεμώδες ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 1/2 γαλλική μπαγκέτα κομμένη σε λεπτές φέτες 1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένο 600 γραμμ. στήθος κοτόπουλου φιλέτο ψημένο 1 τρυφερό μαρούλι χοντροκομμένο 6 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 2 κ.σ. ψιλοκομμένος μαϊντανός 1 φλ. τσαγιού τριμμένη παρμεζάνα Για το ντρέσινγκ 1 βιολογικό αυγό 1 σκελίδα σκόρδο 2 κ.σ. χυμός λεμονιού 1 κ.σ. μουστάρδα 4 φιλέτα αντσούγιας 1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο Εκτέλεση 1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180οC. Χτυπά... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
στο google θα βρεις πληθωρα συνταγων... Πάτα συνταγη μουσακας και θα σου βγαλει πολλα... Τόσο απλό.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
10 πιπεριές είτε στρογγυλές είτε μακριές 300 γρ. φέτα χοντροτριμμένη 5 κουταλιές ελαιόλαδο λίγο πιπέρι λίγη ρίγανη Οι γεμιστές πιπεριές είναι ένας πολύ νόστιμος μεζές. Φτιάχνονται πολύ εύκολα. Λιώνουμε την φέτα και την ανακατεύουμε καλά με το λάδι , την ρίγανη και το πιπέρι. Κόβουμε το πάνω μέρος απο τις πιπεριές και αφαιρούμε τα σπόρια. Τις ζεματίζουμε για πολύ λίγο, περίπου 5 λεπτά και τις στραγγίζουμε καλά. Μόλις στραγγίξουν και κρυώσουν τις γεμίζουμε και τις κλείνουμε. ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΥΛΙΚΑ (για 4-6 άτομα) 500 γρ. στήθος κοτόπουλο, δίχως κόκαλο και πέτσα Το χυμό από 1/2 λεμόνι 1/2 φλιτζ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, και λίγο ακόμα για να αλείψετε 1 κουτ. γλυκού μπαχάρι Αλάτι και πιπέρι μαύρο φρεσκοτριμμένο, όσο θέλετε 4 κρεμμύδια μέτρια, ψιλοκομμένα 1 κουτ. σούπας σουμάκι, και λίγο ακόμα για το τέλος 1/4 φλιτζ. κουκουνάρι καβουρδισμένο ελαφρά 2 πίτες αραβικές Φύλλα μαρούλι ή τρυφερά κλωνάρια μαϊντανό (προαιρετικά) Κόψτε το κρέας του κοτόπουλου σε μακριές λε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΥΛΙΚΑ 1. 500γρ. Φασόλια πρεσπών 2. καρώτα σε φέτες 3. δυο κλαδάκια σέλινο 4. λίγη ρίγανη και δυόσμο 5. μαύρο πιπέρι αλάτι 6. ένα κρεμμύδι σάλτσα ντομάτας 7. μπόλικο ελαιόλαδο!!!! 8. τρεις πιπεριές φλωρινης(ξεραμενες) ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ Mουσκέψτε από βραδύς τα φασόλια (κερδίζετε χρόνο βρασίματος βράστε για 10 λεπτά και πετάξτε το νερό. (αποφεύγετε το φούσκωμα) Βάλτε νερό λίγο πάνω από τα φασόλια και το ψιλοκομμένο κρε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικα: 1 κιλο σπανακι ψιλοκομενο 800γρ φετα σκληρη πικαντικη κομενη σε μικρα κυβακια 2-3 ριζες απο πρασο ψιλοκομενες 4-5 κρεμυδακια φρεσκα ψιλοκομενα 1 κουτι φυλο κρουστας ετοιμο για αλμυρες πιτες 1 αυγο αλατι μια κουταλια τησ σουπας λιγο πιπερι 1 σφηνακι ελαιολαδο 2-3 κ της σουπας αλευρι Εκτελεση: Σε ενα μπωλ βαζουμε το σπανακι, το πρασο, τα κρεμυδια, τη φετα, το αυγο, το αλατι το πιπερι, το λαδι και τα ανακατευουμε καλα. Υστερα βαζουμε και το αλευρι για να επορροφησει τα υγ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.sintagespareas.gr/sintages/magioneza- xoris-aygo.html :) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πλένουμε τις καραβίδες και χωρίζουμε τα κεφάλια από το σώμα. Ζεσταίνουμε σε κατσαρόλα 4 κουταλιές σούπας Flora Soft με βούτυρο και σοτάρουμε το κρεμμύδι, το καρότο και το σέλινο για 2-3 λεπτά περίπου. Προσθέτουμε τα κεφάλια των καραβίδων, αλάτι, πιπέρι, μία κουταλιά αλεύρι και ανακατεύουμε. Τέλος, προσθέτουμε το μισό κονιάκ και ανάβουμε με προσοχή φωτιά, να φλαμπαριστούν. Προσθέτουμε την τομάτα, λίγο νερό και βράζουμε για 15 λεπτά περίπου. Στη συνέχεια, περνάμε τη σάλτσα από λεπτή σήτα, πιέ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΣΥΝΤΑΓΗ ΠΙΤΣΑΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 40 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.