Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΑΣ ΕΦ ΟΣΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΨΑΡΙΚΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΤΜΟ.ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ.Η ΣΤΟ ΑΝΤΙΚΟΛΗΤΙΚΟ...
Απάντηση: Γειά σου mariza! Ο μουσακάς είναι μια αμαρτία... ευτυχώς υπάρχουν τρόποι να τον κάνουμε πιο ελαφρύ... Διάβασε την παρακάτω συνταγή που βρήκα από...
Απάντηση: Δες στς συνταγες στ σαιτ τ μεγκα...
Απάντηση: ΥΛΙΚΑ Φασόλια Πρεσπών σε πήλινο 350 γραμ. φασόλια Πρεσπών 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 ½ φλιτζάνι καρότα κομμένα σε ροδέλες 2 φλιτζάνια σέλι...
Απάντηση: Από τα must πιάτα στην περιοχή της Φλωρεντίας, ένα φαγητό παραδοσιακό, κλασικό και κυρίως πολύ νόστιμο. Η προετοιμασία του θέλει, δεν θέλει πέντε λ...
Απάντηση: Αλείφουμε τη φόρμα με λίγο Flora Soft με βούτυρο και την πασπαλίζουμε με αλεύρι. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 °C. Ρίχνουμε τα αυγά στο μπολ...
Απάντηση: Οι παρακάτω συνταγές θα σου φανούν χρήσιμες για όλη την διάρκεια της νηστείας: ΝΗΣΤΗΣΙΜΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ: Υλικά που χρειαζόμαστε: πίττες για σου...
Απάντηση: Πλένουμε το κρέας, το σκουπίζουμε με χαρτί κουζίνας και το κόβουμε σε μπουκιές. Ζεσταίνουμε το Flora Soft με βούτυρο σε βαθύ τηγάνι ή κατσαρόλα και...
Απάντηση: Κόβουμε το φιλέτο σε λεπτές φέτες. Το βάζουμε σε μπολ. Βάζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά στο μπλέντερ και τα χτυπάμε να γίνουν κρέμα. Περιχύνουμε τη γα...
Απάντηση: Συστατικά 2 λίτρα πληρες γάλα 1/4 σιμιγδάλι ψιλό 4 αυγά 1 βιτάμ 2-3 βανίλλιες 1/2 φλυτζανι τσαγιού ζάχαρη 1/2 κιλό φύλλο για πιτες Ο...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

ντουκαν προγραμμα διατροφης

Απάντηση: Η Ασία προσφέρει ποικιλία παρασκευασμάτων και γ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Αρκετές κυρίες, ζουν με την ελπίδα να χάσουν μέ...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 7ο Συνέδριο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Το ποσοστό των Αυστραλών που προσβάλλονται από...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: παιρνεις ενα ποτηρι γαλα και βαζεις μερικες κου...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: http://www.sintagespareas.gr/sintages/ soutzouk...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Διαλύουμε τον ζωμό Κότας σε πάστα σε 1½ λίτρο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Εκτέλεση Αφαιρέστε από το μπακαλιάρο τα κόκα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά : 1 κιλό ψάρια μικρά (γόπες,σαφρίδια,λ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Νόστιμη συνταγή για λαγάνα - http://www.sidages...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: 6 αυγά - 150 γρ. σπανάκι το οποίο το έχουμε ζ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ΤΟ ΨΑΡΙ ΨΗΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΧΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ ΦΩΤΙΑ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Τι πιο απλο απο ρυζι,ψιλοκομενη ντοματα και μαι...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά για 6 άτομα: ½ κιλό φασόλια Πλακέ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Μια συνταγή για κολοκυθοκευτέδες είναι αυτή: ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά (για 4 άτομα) 2 μεγάλες κόκκινες πιπεριέ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Βράζουμε τα ζυμαρικά σε μπόλικο αλατισμένο νερό...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Μερίδες 2 Χρόνος Μαγειρέματος: 20 λεπτά Υλι...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Συστατικά 1 κιλό κιμά φρέσκο 1 κρεμμύδι 4 κ...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
Η Ασία προσφέρει ποικιλία παρασκευασμάτων και γαστρονομικών συνηθειών. Με έμφαση στα λαχανικά, στο ρύζι και τα noodles, η ασιατική παραδοσιακή κουζίνα είναι ιδιαίτερα νόστιμη, υγιεινή και ιδανική για όσους προσέχουν το... σωματικό τους βάρος. Ιδιαίτερα αγαπητές στην χώρα μας, είναι η κινέζικη και η ιαπωνική κουζίνα, οι οποίες διαρκώς κερδίζουν ολοένα και περισσότερους υποστηρικτές. Τα υλικά των πιάτων της ασιατικής κουζίνας, συνθέτουν ισορροπημένα διατροφικά γεύματα με έμφαση κυρίως στο ρ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αρκετές κυρίες, ζουν με την ελπίδα να χάσουν μέσω συγκεκριμένης διατροφής το πλεονάζον λίπος απο τη περιφέρεια τους, τα λεγόμενα “ψωμάκια”. Θα πρέπει να διευκρινισθεί, ότι μία τέτοιου είδους διατροφή, φυσικά και δεν υπάρχει. Διατροφή, σημαίνει να ακολουθηθεί ένα υγιεινό μοντέλο διατροφικού πλάνου, προσαρμοσμένο στις ανάγκες του εκάστοτε διαιτώμενου, όχι όμως προσαρμοσμένο στις ανάγκες του σώματος του. Δεν νοείται με μία συγκεκριμένη διατροφή, ότι θα χαθεί αποκλειστικά το σωματικό λίπος από... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 7ο Συνέδριο Κλινικής Ογκολογίας Δυτικής Ελλάδας με κύριο αντικείμενο «Διατροφή και Καρκίνος», όπου αποδείχθηκε η ουσιαστική σχέση που έχει η καθημερινής μας διατροφή με πολλούς τύπους καρκίνου (κυρίως με τους δύσκολα αντιμετωπίσιμους) που απασχολούν την καθημερινή ιατρική πρακτική. Όπως υπογραμμίζει ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, Δρ. Παναγιώτης Γκινόπουλος, τα συμπεράσματα που προκύπτουν με την ολοκλήρωση του Συνεδρίου μεταξύ άλλων, είναι τα ακόλου... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το ποσοστό των Αυστραλών που προσβάλλονται από καρκίνο του προστάτη είναι μεγαλύτερο από αυτό των Ελλήνων και αυτό πιθανότατα οφείλεται στην διατροφή τους, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύονται στο επιστημονικό έντυπο Medical Journal of Australia. Η μελέτη του Δρ Ρόμπερτ Καμινγκς καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η διατροφή, μπορεί να επηρεάζει τις πιθανότητες που έχει κάποιος να παρουσιάσει καρκίνο του προστάτη. Μάλιστα, οι Αυστραλοί παρουσιάζουν υψηλότερα ποσοστά καρκίνου του προστάτη από του... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΑΣ ΕΦ ΟΣΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΨΑΡΙΚΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΤΜΟ.ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ.Η ΣΤΟ ΑΝΤΙΚΟΛΗΤΙΚΟ...ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΑ ΑΠΟ 10 ΟΚΤΩΜΒΡΗ ΤΟΥ 13 ΚΑΙ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΣΕ 5 ΜΗΝΕΣ 25 ΚΙΛΑ...ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ... Διαβάστε περισσότερα...
έχω ακούσει πως μειώνονται πολύ οι θερμίδες του αλλά πως φτιάχνετε?
Απάντηση:
Γειά σου mariza! Ο μουσακάς είναι μια αμαρτία... ευτυχώς υπάρχουν τρόποι να τον κάνουμε πιο ελαφρύ... Διάβασε την παρακάτω συνταγή που βρήκα από το madata.gr. Την έχω κάνει και εγώ και ομολογώ ότι βγήκε υπέροχο! Μουσακάς "διαίτης" 600 γρ. κιμά μοσχαρίσιο ( από νουά) 1 κρεμμύδι ξερό τριμμένο 1 καρότο τριμμένο 1 κολοκυθάκι τριμμένο 2 ντομάτες τριμμένες 4-5 μελιτζάνες φλάσκες κομμένες σε μακριές φέτες 3 κ.σ ελαιόλαδο Μαϊντανός, κανέλα, αλάτι, πιπέρι Για... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δες στς συνταγες στ σαιτ τ μεγκα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΥΛΙΚΑ Φασόλια Πρεσπών σε πήλινο 350 γραμ. φασόλια Πρεσπών 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 ½ φλιτζάνι καρότα κομμένα σε ροδέλες 2 φλιτζάνια σέλινο ψιλοκομμένο 3 ώριμες ντομάτες ψιλοκομμένες 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο 1 φλιτζάνι ζωμό λαχανικών 1 κουταλιά της σούπας πελτέ ντομάτας 1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη 2 φύλλα δάφνης Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Αφήνετε τα φασόλια στο νερό για 4-5 ώρες το πολύ. Βράζετε για 10 λεπτά μαζί με τα φύλλα δάφνης. Αφήνετε τα φασόλια να ξεκου... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Από τα must πιάτα στην περιοχή της Φλωρεντίας, ένα φαγητό παραδοσιακό, κλασικό και κυρίως πολύ νόστιμο. Η προετοιμασία του θέλει, δεν θέλει πέντε λεπτά. Και το καλύτερο; Αρέσει πολύ στις γυναίκες, έστω κι αν υπάρχει η λέξη σκόρδο στη συνταγή. Βασικά ψημένο και ανακατεμένο με πολύ δεντρολίβανο, ακυρώνεται η έντονη μυρωδιά και δίνει μόνο γεύση. Πάμε, όμως να το δούμε στην πράξη: Ζητάτε από το χασάπη να σας δώσει άκοπες μπριζόλες χοιρινού, ένα ενιαίο πλευρό. Ζητάτε ανάλογα με τα πόσα άτομα είστ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αλείφουμε τη φόρμα με λίγο Flora Soft με βούτυρο και την πασπαλίζουμε με αλεύρι. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 °C. Ρίχνουμε τα αυγά στο μπολ του μίξερ, μαζί με το λιωμένο Flora Soft με βούτυρο και το γάλα και τα χτυπάμε για λίγο όλα μαζί, να ομοιγενοποιηθούν και να πάρουμε ένα αφράτο μίγμα. Στη συνέχεια, προσθέτουμε σιγά – σιγά το αλεύρι, που το έχουμε ενώσει με το μπέικιν πάουντερ. Τα χτυπάμε για λίγο στη χαμηλή ταχύτητα και όταν ενσωματωθεί το αλεύρι στα υπόλοιπα υλικά σταματάμε το μ... Διαβάστε περισσότερα...
Θα ήθελα μερικές καλές συνταγές νηστίσιμες για να μπορώ να τρώω όσο γίνεται νόστιμα φαγητά καθώς θα νηστεύω!
Απάντηση:
Οι παρακάτω συνταγές θα σου φανούν χρήσιμες για όλη την διάρκεια της νηστείας: ΝΗΣΤΗΣΙΜΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ: Υλικά που χρειαζόμαστε: πίττες για σουβλάκια σουπιά ή καλαμάρι ή χταπόδι μουστάρδα ντομάτα κρεμμύδι αλάτι ρίγανη Εκτέλεση: Τηγανίζουμε σε αντικολητικό τηγάνι τις πίττες προσέχοντας να μην γίνουν σκληρές (τις έχουμε αλείψει με ελάχιστο λάδι ή και καθόλου). Αν θέλουμε μπορούμε να τις ψήσουμε σε τοστιέρα. Παράλληλα βράζουμε τα θαλασσινά και όταν ετοιμαστούν τα κόβουμε σε κομμά... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πλένουμε το κρέας, το σκουπίζουμε με χαρτί κουζίνας και το κόβουμε σε μπουκιές. Ζεσταίνουμε το Flora Soft με βούτυρο σε βαθύ τηγάνι ή κατσαρόλα και σοτάρουμε το κοτόπουλο, μέχρι να ροδίσει καλά από όλες τις πλευρές. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, ανακατεύουμε για 1-2 λεπτά να μαλακώσει και ρίχνουμε το σκόρδο. «Σβήνουμε» το φαγητό με τον χυμό λεμονιού, τον χυμό πορτοκαλιού και το νερό ή το ζωμό. Προσθέτουμε το ξύσμα πορτοκαλιού και το θυμάρι, περιμένουμε να πάρουν μια βράση και χαμηλώνουμε τη φωτιά... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κόβουμε το φιλέτο σε λεπτές φέτες. Το βάζουμε σε μπολ. Βάζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά στο μπλέντερ και τα χτυπάμε να γίνουν κρέμα. Περιχύνουμε τη γαλοπούλα. Αφήνουμε σκεπασμένο στο ψυγείο για 1 ώρα το λιγότερο. Όσο πιο πολύ το αφήσουμε τόσο πιο ωραίο θα γίνει. Το ψήνουμε σε γκριλιέρα για 3'- 4' από κάθε πλευρά. Εναλλακτικά ψήνουμε στο φούρνο σε ταψάκι στρωμένο με λαδόκολλα στους 200ºC για 15'. Ετοιμάζουμε την σαλάτα. Πλένουμε, στεγνώνουμε και κόβουμε τα ντοματίνια στη μέση. Σ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά 2 λίτρα πληρες γάλα 1/4 σιμιγδάλι ψιλό 4 αυγά 1 βιτάμ 2-3 βανίλλιες 1/2 φλυτζανι τσαγιού ζάχαρη 1/2 κιλό φύλλο για πιτες Οδηγίες 1.Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το γάλα, το βιτάμ, το σιμιγδάλι και τη ζαχαρη. 2.Τοποθετουμε στο μάτι και ανακατεύουμε συνεχως μέχρι να ενοποιηθούν τα υλικά και να πάρει βράση το γάλα. Θα πρέπει να προκύψει μια αραιή κρέμα. 3.Χτυπάμε τα αυγά με τις βανίλλιες και τα προσθέτουμε στην κρέμα που έχουμε ήδη κατεβάσει απο τη φωτιά. 4.Βουτυρώνουμ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
παιρνεις ενα ποτηρι γαλα και βαζεις μερικες κουταλιες σκονης κακαο :Ρ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.sintagespareas.gr/sintages/ soutzoukakia.html Τα λεγομενα σουτζουκακια..... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Διαλύουμε τον ζωμό Κότας σε πάστα σε 1½ λίτρο ζεστό νερό και αφήνουμε να πάρει μία βράση. Μαγειρεύουμε το σπανάκι σε βραστό νερό μέχρι να ξεπαγώσει και να φύγουν τα περισσότερα υγρά του. Το αφήνουμε να κρυώσει, το λιώνουμε στο μίξερ και ανακατεύουμε καλά μέχρι να γίνει πουρές. Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε το εσαλότ, το σοτάρουμε σε μία κατσαρόλα με ελαιόλαδο και το μισό Flora. Προσθέτουμε το ρύζι και σβήνουμε με το κρασί. Αφήνουμε να μαγειρευτεί προσθέτοντας σταδιακά τον ζωμό κότας. 5 λε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εκτέλεση Αφαιρέστε από το μπακαλιάρο τα κόκαλα και τα χοντρά πετσάκια και λιανίστε τον. Ζυμώστε τον με το ψωμί που έχετε μουλιάσει, το κρεμμύδι, τη ντομάτα και τα αρωματικά. Πριν τηγανίσετε τους κεφτέδες, πασπαλίστε τους με αλεύρι. ΥΛΙΚΑ : 1 κιλό φρέσκο μπακαλιάρο ψωμί μπαγιάτικο, χωρίς την κόρα 1 κρεμμύδι πολτοποιημένο 1 μεγάλη ντομάτα 1 κουταλάκι ρίγανη δυόσμος αλάτι πιπέρι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://sintagoulis.gr/kreata/xoirino-krasato-5 ψάξε και βρες Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά : 1 κιλό ψάρια μικρά (γόπες,σαφρίδια,λιθρίνια,μπαρμπούνια, κουτσουμούρες κ.λ.π.) 1/2 ποτήρι λάδι 1/4 του ποτηριού ξίδι ή και λιγότερο αναλόγως με το πόσο αψύ είναι το ξίδι 2 μικρά φύλλα δάφνης (βάγιας) 1 κλαράκι δεντρολίβανο ( λασμάρι) 1-1 1/2 κουταλιά αλεύρι λίγο αλάτι 2 ντομάτες κόκκινες τριμμένες και λειωμένες λίγος πελτές 1/4 ποτηριού νερό 2-3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο πιπέρι μαύρο τριμμένο ή καυτερό κοκκινοπίπερο Εκτέλεση : Τηγανίζουμε τα ψάρια ως συνήθως. Τα ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Νόστιμη συνταγή για λαγάνα - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE% AC%CE%BD%CE%B1 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
6 αυγά - 150 γρ. σπανάκι το οποίο το έχουμε ζεματίσει - 1 κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο - άνηθο ψιλοκομμένο - 1 κούπα τυριά τριμμένα - 200 γρ. βούτυρο - Αλάτι - Πιπέρι Εκτέλεση - Καθαρίζουμε, ζεματάμε, στραγγίζουμε καλά και ψιλοκόβουμε το σπανάκι. - Σε ένα τηγάνι βάζουμε 1/2 κούπα βούτυρο και σοτάρουμε το σπανάκι. - Προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια και τον άνηθο και μόλις κλείσουμε το μάτι προσθέτουμε το τριμμένο τυρί. - Βάζουμε τα υλικά στην μισή επιφάνεια της ομελέτας και διπλώ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΤΟ ΨΑΡΙ ΨΗΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΧΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ ΦΩΤΙΑ & ΜΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΥΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τι πιο απλο απο ρυζι,ψιλοκομενη ντοματα και μαιντανο.Αντε και καλη ορεξη. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για 6 άτομα: ½ κιλό φασόλια Πλακέ Μεγαλόσπερμα 2/3 φλιτζανιού εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο 1 φλυτζάνι του τσαγιού φρέσκια σάλτσα ντομάτα 1 μέτριο ξερό κρεμμύδι 2 καρότα 1 μάτσο σέλινο αλάτι, κόκκινο πιπέρι Εκτέλεση: Πλένουμε καλά τα φασόλια και τα αφήνουμε να μουλιάσουνε 8 με 12 ώρες. Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα φασόλια με νερό περίπου 1 φασόλια προς 3 νερό. Ρίχνουμε το κρεμμύδι (περασμένο από τον τρίφτη), τα καρότα (κομμένα σε ροδέλες), απ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μια συνταγή για κολοκυθοκευτέδες είναι αυτή: Υλικά 1 κιλό γλυκοκολόκυθο 1 φλυτζάνι αλεύρι λάδι για το τηγάνισμα άνηθο μαϊντανό αλάτι πιπέρι Παρασκευή «Ξύνουμε γλυκοκολόκυθο και το στίβουμε. Το ανακατεύουμε με το αλεύρι, τα μυρωδικά, το αλάτι και το πιπέρι. Πλάθουμε τους κεφτέδες ή παίρνουμε κουταλιές, τους ρίχνουμε στο τηγάνι και τους τηγανίζουμε. Όταν ροδίσουν από τη μια πλευρά, τους γυρνάμε και τους τηγανίζουμε και από την άλλη». Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά (για 4 άτομα) 2 μεγάλες κόκκινες πιπεριές, κομμένες στη μέση κατά μήκος 1 μεγάλη ντομάτα, κομμένη σε 4 φέτες 1 μικρό κόκκινο κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές ροδέλες 1 μεγάλη σκελίδα σκόρδο, κομμένη κατά μήκος σε 8 λεπτές φέτες 2 φιλέτα τόνου κομμένα στη μέση (προαιρετικά) ½ κουταλάκι του γλυκού ρίγανη τριμμένη 1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι 1/8 κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο Εκτέλεση Προθερμάνετε τον φούρνο στους 200 βαθμούς Κελσίου. Καλύψ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βράζουμε τα ζυμαρικά σε μπόλικο αλατισμένο νερό, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας τους και τα στραγγίζουμε. Τα ρίχνουμε σε βαθύ μπολ και τα περιχύνουμε με 2 κουταλιές Flora Soft με βούτυρο. Τα ανακατεύουμε και τα διατηρούμε ζεστά. Ζεσταίνουμε το Flora Soft με βούτυρο και σοτάρουμε ελαφρά το σκόρδο. Προσθέτουμε τα μανιτάρια και την πιπεριά και ανακατεύουμε, μέχρι να μαραθούν και να βγάλουν τα υγρά τους. Σβήνουμε με το κρασί και σιγοβράζουμε για μερικά λεπτά, να εξατμισθεί το αλκοόλ. Πρ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μερίδες 2 Χρόνος Μαγειρέματος: 20 λεπτά Υλικά 80γρ κόκκινη πιπεριά σε πολύ λεπτές φέτες 150γρ ώριμη ντομάτα κομμένη σε κύβους 4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 1 κουταλάκι του γλυκού πιπεριά τσίλι ή πράσινη ψιλοκομμένη 1 κουταλάκι του γλυκού θυμάρι 2 κλωνάρια φρέσκο δενδρολίβανο ή 1 κουταλάκι του γλυκού ξερό 2 φιλέτα πέρκα, από 150γρ το ένα, φρέσκα ή κατεψυγμένα Εκτέλεση Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190ο C Κόβουμε 2 κομμάτια λαδόκολλας για να τυλίξουμε το κάθε φιλέτο Β... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά 1 κιλό κιμά φρέσκο 1 κρεμμύδι 4 κυβάκια σκόρδου αλάτι, πιπέρι φρυγανιά τριμμένη 1 αυγό 3 αυγά βρασμένα πατάτες δυόσμο ρίγανη Για τη σάλτσα: 1 ντομάτα 1 κρεμμύδι (κομμένο σε ροδέλες) ρίγανη Οδηγίες 1.Βάζουμε σε μια λεκάνη τον κιμά, προσθέτουμε το αυγό, το κρεμμύδι ψιλοκομμένο, τα κυβάκια κόρδου, δυόσμο, ρίγανη, το αλάτι και το πιπέρι. 2.Ζυμώνουμε αρκετά καλά τον κιμά και τον βάζουμε για 30 λεπτά στο ψυγείο. 3.Βράζουμε τα αυγά να γίνουν σφιχτά. 4.Στη συν... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 141 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.