Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: σε φαρμακειο πιθανως να εχει...
Απάντηση: Αυτα τα εχει κρητη έλα εδω και θα τρελαθείς...
Απάντηση: Μηπως δεν ειναι τοσο γευστικο το βοτυρο; Αν αλλαζες βουτρο; Όσο για το αλ΄΄ατι προσθεσε επιπλεον στον τελος!...
Απάντηση: Παίξτο επιθετικά και μην λυπάσαι! Το ψάρεμα του σκάρου γίνεται κατά την άποψή μου πολύ δελεαστικό με την τεχνική του match fishing. Ο σκάρος είναι...
Απάντηση: τι βουτηματα? πχ παξιμαδακια κανελας ?...
Απάντηση: και γω συμφωνω με zimer και προσθετω πως με κηνυγουν τα κουνουπια και παντα ειμαι γεματη τσιμπιματα και ξυνομαι ολη μερα και δεν μπορω να παω σε θα...
Απάντηση: Το βιταμ είναι,γιατί είναι μαργαρίνη,με βάση το λάδι! Οτιδήποτε έχει ζωικο λίπος,δεν είναι νηστισιμο! Α,και το φυστικοβουτυρο είναι νηστισιμο! :D...
Απάντηση: Νωρις ειναι για βουτιες, η θαλασσα ειναι κρυα ακομα, απο τον αλλο μηνα να παει η θερμοκρασια 25+ Και εγω το περιμενω με ανυπομονησια... ! :)...
Απάντηση: 2 φλ καστανή ζάχαρη 3 φλ κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά 100 γρ βούτυρο αγελάδος Πώς το κάνουμε: Σε μια κατσαρόλα βάζουμε όλα τα...
Απάντηση: Μηπως λες αυτήν;;; http://www.imdb.com/ title/tt0107034/...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

νικελοματα βουτα

Απάντηση: Από το προηγούμενο βράδυ πιάνουμε προζύμη, με χ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Χτυπάμε και τα δυο Flora με τη ζάχαρη, το μέλι,...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Κοσκινίζουμε το αλεύρι, τη βανίλια και το αλάτ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Λιώνουμε σε μικρό σκεύος 200 γρ. Flora Soft με...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Την θαλασσα την σιχενομαι 1. επειδη ειναι μακρι...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Τι είναι το περισσότερο αβλαβές για την καρδιά...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Οι διαφημίσεις αποτελούν τεράστια δύναμη επιρρο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Eδώ τις έχει νομίζω όλες http://www.imdb.com/na...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 20’ ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: 20 -25 σαλιγκάρια αρκετό αλεύρι ½ λίτρο έτοιµ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Η ασθένεια αυτή εκδηλώνεται μόλις εμβαπτιστούν...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Το βούτυρο προέρχεται από το γάλα. Παρασκευάζε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: 1. Η κλασσική παραδοσιακή μέθοδος είναι το &quo...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Κατι διαφορετικο..δεν το χω δοκιμασει αλλα καλο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Οι λεκέδες λιπαρών ουσιών εξαφανίζονται συνήθως...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: αδερφε μας μπερδευεις μαλλον με αλλο site.
Απάντηση: οι τιμες δεν ειναι στανταρ εξαρτατε απο τα πουλια

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
Από το προηγούμενο βράδυ πιάνουμε προζύμη, με χλιαρό γάλα και λίγο από το αλεύρι. Την επόμενη μέρα χτυπάμε στο μίξερ το Flora με το αλεύρι ή το τρίβουμε με τα δάκτυλα. προσθέτουμε σταδιακά την ζάχαρη, τα αυγά,τα μυρωδικά και το ανεβασμένο προζύμι και τόσο χλιαρό γάλα ώστε να πάρουμε μια εύπλαστη σκληρή ζύμη. Την αφήνουμε 30 λεπτά να ξεκουραστεί και μετά πλάθουμε τα κουλούρια σε βουτυρωμένη λαμαρίνα και περιμένουμε να ανέβουν(σκεπασμένα και σε ζεστό μέρος). Ψήνουμε στον αέρα σε 175 βαθμούς για... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Χτυπάμε και τα δυο Flora με τη ζάχαρη, το μέλι, μαχλέπι, αλάτι, λεμόνι ξύσμα και τη βανίλια, μέχρι το μίγμα να ασπρίσει. Ρίχνουμε ένα-ένα τα αυγά και μετά το γάλα. Προσθέτουμε το αλεύρι λίγο-λίγο, ανακατεύοντας απαλά με το χέρι. Όταν ενσωματωθεί, σκεπάζουμε το μπολ για 5 λεπτά. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 °C. Στρώνουμε λαμαρίνες με λαδόχαρτο ψησίματος. Πλάθουμε κουλουράκια στο σχήμα που θέλουμε και τα αραδιάζουμε στη σειρά στη λαμαρίνα. Τα αλείφουμε με το χτυπημένο αυγό και τα ψήνουμε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κοσκινίζουμε το αλεύρι, τη βανίλια και το αλάτι για να βγει πιο αφράτη η ζύμη. Ρίχνουμε στον κάδο της κουζινομηχανής μας Flora με βούτυρο, προσθέτουμε τη ζάχαρη και αφρατεύουμε το μίγμα μέχρι να ασπρίσει σε δυνατή ταχύτητα. Ανοίγουμε και βγάζουμε το σύρμα. Στη συνέχεια τοποθετούμε τον γάντζο, κλείνουμε, τοποθετούμε τον πολυκόφτη πάνω από την κουζινομηχανή μας και ξεκινάμε να τρίβουμε τα αμύγδαλα ρίχνοντάς τα λίγα λίγα. Προσθέτουμε το αλεύρι σιγά, σιγά. Ανακατεύουμε σε χαμηλή ταχύτητα και με ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Λιώνουμε σε μικρό σκεύος 200 γρ. Flora Soft με βούτυρο, σε χαμηλή θερμοκρασία και προσθέτουμε το χυμό και το ξύσμα λεμονιού. Αραιώνουμε το κορν φλάουρ σε 1 ½ κουτ. σούπας νερό, το προσθέτουμε στο σκεύος και συνεχίζουμε να μαγειρεύουμε για 3-5 λεπτά έως ότου δέσει η σάλτσα. Παράλληλα καθαρίζουμε τις γαρίδες από το κέλυφος και κρατάμε το κεφάλι και την ουρά τους. Χαράσουμε τη ράχη τους με μία οδοντογλυφίδα και αφαιρούμε το εντεράκι τους. Μαρινάρουμε τις καθαρισμένες γαρίδες για 10 λεπ... Διαβάστε περισσότερα...
χρειαζομαι δηλαδη μια ποσότητα αρκετη απο 300 γρ και πάνω
Απάντηση:
σε φαρμακειο πιθανως να εχει Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αυτα τα εχει κρητη έλα εδω και θα τρελαθείς Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μηπως δεν ειναι τοσο γευστικο το βοτυρο; Αν αλλαζες βουτρο; Όσο για το αλ΄΄ατι προσθεσε επιπλεον στον τελος! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Παίξτο επιθετικά και μην λυπάσαι! Το ψάρεμα του σκάρου γίνεται κατά την άποψή μου πολύ δελεαστικό με την τεχνική του match fishing. Ο σκάρος είναι ένα ψάρι με ευθυγραμμισμένη και κοφτερή οδοντοστοιχία. Τον συναντούμε σε βραχώδεις περιοχές του Νότιου και Ανατολικού Αιγαίου, καθώς και σε περιοχές του Λιβυκού πελάγους, χωρίς όμως αυτό να αποκλείει και κάποιες περιοχές της υπόλοιπης Ελλάδος. Με την τεχνική του match fishing το συναίσθημα του ψαρά είναι μοναδικό. Το εγγλέζικο ή Bolognese καλάμι μα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
τι βουτηματα? πχ παξιμαδακια κανελας ? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
και γω συμφωνω με zimer και προσθετω πως με κηνυγουν τα κουνουπια και παντα ειμαι γεματη τσιμπιματα και ξυνομαι ολη μερα και δεν μπορω να παω σε θαλασσα οποτε παλι διακοπες στο βουνο θα κανω. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το βιταμ είναι,γιατί είναι μαργαρίνη,με βάση το λάδι! Οτιδήποτε έχει ζωικο λίπος,δεν είναι νηστισιμο! Α,και το φυστικοβουτυρο είναι νηστισιμο! :D Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Νωρις ειναι για βουτιες, η θαλασσα ειναι κρυα ακομα, απο τον αλλο μηνα να παει η θερμοκρασια 25+ Και εγω το περιμενω με ανυπομονησια... ! :) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
2 φλ καστανή ζάχαρη 3 φλ κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά 100 γρ βούτυρο αγελάδος Πώς το κάνουμε: Σε μια κατσαρόλα βάζουμε όλα τα υλικά και ανακατεύμε σε μέτρια φωτια για να διαλυθεί καλά η ζάχαρη. Μόλις καταλάβουμε πως η ζάχαρη διαλύθηκε δυναμώνουμε τη φωτιά και βράζουμε μέχρι να δέσει η κρέμα (για περίπου 10 λεπτά). Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μηπως λες αυτήν;;; http://www.imdb.com/title/tt0107034/ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
καλο θα ηταν να πας σε γιατρο και μαλιστα πολυ συντομα!καλυτερα να πας και να μην εχεις τιποτα παρα να μην πας,να εχεις κατι τελικα και μετα να μετανιωνεις. Διαβάστε περισσότερα...
Τη θάλασσα την ανακάλυψα όταν ήμουν 3-4 χρονών και μας πήγαινε ο μπαμπάς στη Βουλιαγμένη. Μόνο αμμουδιά στην αρχή και λίγο πλάτσα-πλούτσα στα ρηχά που πατώναμε. Μετά μεγαλώσαμε, μάθαμε κολύμπι κι ήταν διαφορετικά. Δεν υπάρχει καλύτερο μυοχαλαρωτικό αλλά συγχρόνως και μυαλοχαλαρωτικό από το να κάτσεις μισή-μία ωρίτσα στο νερό. Μη μείνετε στα ρηχά, πηγαίνετε λίγο πιο μέσα που είναι πιο βαθιά, πιο καθαρά και πιο δροσερά τα νερά. Αν είστε παρέα μπορείτε να πιάσετε και την κουβεντούλα επιπλέοντας...
Απάντηση:
Την θαλασσα την σιχενομαι 1. επειδη ειναι μακρια απο το χωριο μου ( 46 χιλ ) 2. Οταν ημουν μικρη ηταν κρυσταλινη τωρα πια ειναι σκέτος βόθρος και 3.Εχει κατι κολοψαρια που ετσι και μείνεις μεσα παραπανω απο ενα 15 ειναι τελιωμενος. Τωρα απο τα 9 μου κανω τα μπανια μου ενα ποταμι εκει καπου στα Τζουμερκα :D Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τι είναι το περισσότερο αβλαβές για την καρδιά μου, ρωτάει μια φίλη, το βούτυρο ή η μαργαρίνη; Η μαργαρίνη είναι η σαφής απάντηση όσον αφορά την υγεία της καρδιάς μας. Η μαργαρίνη είναι παρασκευασμένη από διάφορους τύπους φυτικών ελαίων και γι αυτό δεν περιέχει χοληστερόλη που είναι ζωικής προέλευσης. Έχει επίσης η μαργαρίνη περισσότερα «καλά» λιπαρά, δηλαδή πολυακόρεστα και μονοακόρεστα σε σύγκριση με το βούτυρο. Αυτοί οι τύποι λιπαρών βοηθούν στη μείωση της LDL της λεγόμενης και «κακής» χ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Οι διαφημίσεις αποτελούν τεράστια δύναμη επιρροής στην διαμόρφωση της κοινής γνώμης. Μέσα από τις διαφημίσεις δημιουργούνται δόγματα που είναι δύσκολο να αιτιολογηθούν με σοβαρά επιχειρήματα. Είναι χαρακτηριστική η πρόσφατη διαφήμιση γνωστής μαργαρίνης που περιέχει φυτοστερόλες. Σε αυτήν ένας κύριος γύρω στα 50 αλείφει μία φέτα λευκό ψωμί με το διαφημιζόμενο προϊόν, ενώ βρίσκεται σε ένα πανέμορφο ιστιοπλοϊκό σκάφος. Μερικές σκέψεις έρχονται αμέσως στο μυαλό μου: Είναι ασφαλές να πούμε ότι αυ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Eδώ τις έχει νομίζω όλες http://www.imdb.com/name/nm0903866/ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 20’ ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 10’ ΥΛΙΚΑ (ΓΙΑ 4 - 6 ΑΤΟΜΑ) 6 - 8 πατάτες 2 κρεµµύδια ξερά (κόκκινα), κοµµένα σε ροδέλες ή ζαράκι αλάτι, πιπέρι σπασµένο µαύρο 100 γρ. βούτυρο φρέσκο 1/4 φλ. ελαιόλαδο 1 σκελίδα σκόρδο ΕΚΤΕΛΕΣΗ Βράζουµε τις πατάτες σ’ ένα κατσαρολάκι µε νερό. Τις βγάζουµε και τις αφήνουµε να κρυώσουν. Τις ξεφλουδίζουµε και τις κόβουµε σε ροδέλες. Βάζουµε το βούτυρο µε το ελαιόλαδο σ’ ένα τηγάνι να κάψουν ελαφρά και σοτάρ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
20 -25 σαλιγκάρια αρκετό αλεύρι ½ λίτρο έτοιµος ζωµός βοδινού 60-80γρ. βούτυρο 2 σκόρδα λιωµένα 2 κ.σ. πολύ ψιλοκοµµένα µυρωδικά (άνηθος, µαϊντανός, θυµάρι) ΓΙΑ ΤΗ ΓΑΡΝΙΤΟΥΡΑ 150γρ. κριθαράκι 4-5 φέτες ψιλοκοµµένο µπέικον 2 καρότα, τριµµένα στο ρεντέ 1 πράσινη πιπεριά ψιλοκοµµένη 2 ντοµάτες κοµµένες σε κύβους (µόνο η φλούδα) 1 φρέσκο κρεµµυδάκι ψιλοκοµµένο ½ κίτρινη πιπεριά κοµµένη σε κύβους αλάτι, πιπέρι λίγο ελαιόλαδο ΕΚΤΕΛΕΣΗ Σ’ ένα µπολ ανακατεύουµε το βούτυρο, τ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η ασθένεια αυτή εκδηλώνεται μόλις εμβαπτιστούν οι ελιές στην άλμη και υπάρξουν όλες οι απαραίτητες προϋποθέσεις, όπως χαμηλή συγκέ¬ντρωση αλατιού στην άλμη, υψηλή θερμοκρασία στο χώρο συντηρήσεως του ελαιοκάρπου και αυξημένες συγκεντρώσεις ζυμώσιμων ουσιών. Γίνεται αντιληπτή με μια ταγγή και απαίσια οσμή βρώμικου και ταγγισμένου βουτύρου. Αντίθετα με τις προσβλημένες ελιές από ζαπατέρα και αεριοπάθηση, οι ελιές της βουτυρικής ζυμώσεως είναι οργανοληπτικά απαράδεκτες και απολύτως ακατάλληλες γ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το βούτυρο προέρχεται από το γάλα. Παρασκευάζεται με απόδαρση (ανατάραξη) του γάλακτος και έχει λίπος 80% και 7,3 θερμίδες/γραμ. Είδη βουτύρου που κυκλοφορούν στην αγορά: Νωπό ή φρέσκο βούτυρο: Σύστασή του: Νερό 18%, διάφορες ύλες του γάλακτος 2%, αλάτι 0,2%. Αλατισμένο νωπό βούτυρο: με μαγειρικό αλάτι μέχρι 2%. Λιωμένο βούτυρο (τετηγμένο): Λαμβάνεται με τήξη νωπού βουτύρου σε χαμηλή θερμοκρασία. Παρασκευή βουτύρου Γίνεται αρχικά φυγοκεντρικός διαχωρισμός του γάλα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1. Η κλασσική παραδοσιακή μέθοδος είναι το "κτύπημα" του φρέσκου γάλατος. Το γάλα ρίχνεται (προκειμένου για ποσότητες 5-10 κιλά) όλο μαζί σε ένα ψηλό κυλινδρικό ξύλινο δοχείο (κάδη). Με ένα ξύλινο ραβδί που στη μία άκρη έχει στερεωθεί κυκλικός ξύλινος δίσκος διάτρητος (όλη η κατασκευή θυμίζει έμβολο),"χτυπάμε" το γάλα ανεβοκατεβάζοντας αυτό το έμβολο με σταθερές κινήσεις. (Τόσο η κάδη όσο και το έμβολο μπορούν, ακόμη καλύτερα, να είναι και από ανοξείδωτο ή σωστά γαλβανισμέ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κατι διαφορετικο..δεν το χω δοκιμασει αλλα καλο φαινεται: http://www.sintagespareas.gr/sintages/ boutirolemonoskordopatatoules.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Οι λεκέδες λιπαρών ουσιών εξαφανίζονται συνήθως όταν πλένετε το ρούχο στους 60 βαθμούς και άνω. Εάν το ρούχο σας δεν ανέχεται υψηλές θερμοκρασίες, ακολουθήστε την εξής διαδικασία: Νοτίστε το λεκέ με άχρωμο απορρυπαντικό πιάτων και αφήστε το για 5-6 ώρες. Στη συνέχεια πλένετε το ρούχο στο πλυντήριο, σύμφωνα με τις οδηγίες του ρούχου σας. Διαφορετικά μπορείτε να απομακρύνετε λεκέδες από βούτυρο (και γενικά άλλες λιπαρές ουσίες) με ορυκτό νέφτι. http://lekedes.gr/%CE%92%CE%BF%CF%8D%CF%84%... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εδώ στη Νάξο είναι ένα μέρος που έχει διάφορα ύψη από 10 μέτρα μέχρι 20 και πηγαίνουμε κάθε καλοκαίρι πολλά παιδιά και βουτάμε αλλά πρέπει να πέσεις ίσια και με κλειστά τα πόδια και ποτέ με την κοιλιά γιατί θα πεθάνεις......... Καμιά φορά (σπάνια όμως) έρχεται το λιμενικό και μας λέει "Τι κάνετε ρε κολόπαιδα φύγετε από εκεί" (μη σου φανεί παράξενο εδώ σε νησί που μένω γνωρίζονται όλοι μεταξύ τους) και όταν φεύγει ξαναπάμε........... Εκεί είναι τόσο βαθιά που δε βρίσκεις ποτέ κάτω ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://asteratikouzina.blogspot.com/2010/07/blog- post_17.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αδερφε μας μπερδευεις μαλλον με αλλο site. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
οι τιμες δεν ειναι στανταρ εξαρτατε απο τα πουλια Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 38 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.