Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: πικρός...
Απάντηση: Η γλυκοζη εχει ημερομηνια ληξης αναγραφεται κατα απο το κουτι συσκευασιας της, αλλα και οταν ανοιξουμε το κουτι πρεπει να καταναλωθει...
Απάντηση: δεν ειμαι φαν...μονο το βυσσινο μαρεσει που ειπες.Και αυτο ομως να ειναι φτιαγμενο μονο απο συγκεκριμενα ατομα,δεν μου αρεσουν ολα ;ρ παντα ομως με...
Απάντηση: Γειά... Ο φίλος σου κάνει λάθος."Τυφλή" εμπιστοσύνη δεν έχουμε σε κανέναν.Πόσο μάλλον σε φίλους. Αν πράγματι πρόκειται για συκοφαντία,...
Απάντηση: Ειμαι κ γω Γ Λυκειου θετικη, κ το καλοκαιρι π ξεκινησα μαθηματα τα ειχα βρει μπαστουνια, ηταν η πρωτη φορα στη ζωη μ που προσπαθουσα να αποστηθισω...
Απάντηση: Bueno, ή σοκολατα και μπανανα.Αυτα ειναι τα 2 αγαπημενα μου.Αλλα γιατι δεν κανεις μονη σου? απλα βαζεις μεσα μερεντα,απο πανω σιροπι σοκολατας,και...
Απάντηση: Ολα οσα ειπώθηκαν πιό πάνω μέ βρίσκουν σύμφωνη..Σίγουρα οι γυναίκες,εχουν καί τίς δυό ιδιότητες μέσα τους,τόν τσαμπουκά αλλά καί τήν γλυκύτητα,τίς...
Απάντηση: Αχ ναί, μία μηλόπιτα μέ παγωτό είναι τό καλύτερο πού θά προτιμούσα αυτήν τήν στιγμή...
Απάντηση: Δεν ξέρω αν όντως έχεις γενέθλια σήμερα,αλλά αν Ναι,τότε επιβάλλεται να στείλεις κάνα γλυκάκι :Ρ Δεν τρώω συχνά, όχι.. :/...
Απάντηση: Συνδυάστε γεύση με ένα υγιεινό γλύκισμα και στη νηστεία. Υλικά 2 φλιτζάνια καστανή ζάχαρη 2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 φλιτζάνι...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

νηστισιμα γλυκα ψυγειου

Απάντηση: Παλιά τρελαινόμουν για όλα τα γλυκά.Τώρα θέλω ν...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Αν και τα γλυκά περιέχουν συνήθως αρκετές ποσότ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Τα γλυκά είναι ίσως η πιο πολυσυζητημένη κατηγο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Τα τεχνητά γλυκαντικά μπορεί να αλλάξουν τον με...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Κόβουμε το φιλέτο σε λεπτές φέτες. Το βάζουμε σ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ξεκινάμε με τον πουρέ. Ανοίγουμε την εστία μας...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Σαν συνταγή είναι εύκολη διότι μοιάζει με το γ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Πλένουμε καλά τις γλυκοπατάτες και τις βράζουμ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Χτυπάμε τα αυγά και τη ζάχαρη μέσα σε μια λεκάν...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Κόβουμε το εντρεκότ σε φαρδιές φέτες και στη συ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: δεν διευκρίνησες τη αλαγες ??στην φορά που ανο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Η δίπλα..δεν ξέρω αν ξέρετε εσείς τι είναι..θα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Γλυκό τού κουταλιού μέ φράουλα. 1 κιλό φράου...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
Μπορειτε εκτος απο φωτογραφια, να φτιαξετε ενα βιντεο... Εμεις ειχαμε κανειστο Μαθηματικο μας στη Β Γυμνασιου μια μπλουζα με τη φωτογραφια της ταξης μας και ο καθενας με εναν μαρκαδορο εγραγε επανω μια ευχη, κι ηταν πολυ ομορφο! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Παλιά τρελαινόμουν για όλα τα γλυκά.Τώρα θέλω να τρώω για γλυκό παγωτό χειμώνα καλοκαίρι άντε και κανένα γλυκό του κουταλιού ή κάποιο άλλο γλυκό που να μου κάνει κλικ. Α μου αρέσουν και τα ντονατ αλλά αν θες να έχεις ωραία σώμα απογορεύεται να φας..Αυτά που έχουν γέμιση μέσα.Αλλά ευτυχώς δεν αγοράζω βέβαια μια μέρα μου έφερε ένα παιδί στη δουλειά και δεν μπορούσα να πω όχι. ;p :3 χαχα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
απο φρεον η θερμοστάτη! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
κοίτα ε΄δω λεέι διάφορα ..αλλά μάλλον πρέπει να ρωτήσεις δικηγόρο γιατί είναι λίγο περίπλοκο το θέμα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Η γλυκοζη εχει ημερομηνια ληξης αναγραφεται κατα απο το κουτι συσκευασιας της, αλλα και οταν ανοιξουμε το κουτι πρεπει να καταναλωθει μεσα σε 3 μηνες. Θα ζαχαρωσει, μονον αν περασει η η ημερομηνια καταναλωσης της και δεν τηρηθουν σωστα οι κανονες ασφαλειας του προιοντως που αναγρα φονται κατω απο την συσκευασια του. Διαβάστε περισσότερα...
Εμένα μου αρέσει το μελιτζανάκι(ξέρω ξέρω μπλιάχ :p) το κεράσι και το βύσσινο με παγωτό.
Απάντηση:
δεν ειμαι φαν...μονο το βυσσινο μαρεσει που ειπες.Και αυτο ομως να ειναι φτιαγμενο μονο απο συγκεκριμενα ατομα,δεν μου αρεσουν ολα ;ρ παντα ομως με κατι αλλο,οχι σκετο. Διαβάστε περισσότερα...
ενω ειμασταν μια χαρα και μεσα στις γλυκες μπηκαν αναμεσα μας κατι φιλοι του και του ειπαν ασχημα πραγματα για μενα τα οποια δεν ισχυουν. τσακωθηκαμε. με αντιμετωπισε πολυ σκληρα, μου μιλησε ασχημα και δεν με αφησε να του εξηγισω απο τοτε δεν μου ξανα μιλησε και δεν μου απανταει στα τηλεφωνα και στα μηνυματα..χρειαζομαι την βοηθεια σας :(
Απάντηση:
Γειά... Ο φίλος σου κάνει λάθος."Τυφλή" εμπιστοσύνη δεν έχουμε σε κανέναν.Πόσο μάλλον σε φίλους. Αν πράγματι πρόκειται για συκοφαντία, δεν είναι ωραίο αυτό που έκαναν οι φίλοι του. Πως μπορούμε να σε βοηθήσουμε αν ο φίλος σου είναι ξεροκέφαλος και δεν θέλει να ακούσει και την δική σου άποψη; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ειμαι κ γω Γ Λυκειου θετικη, κ το καλοκαιρι π ξεκινησα μαθηματα τα ειχα βρει μπαστουνια, ηταν η πρωτη φορα στη ζωη μ που προσπαθουσα να αποστηθισω σωστα κατι, κ η βιολογια κατευθυνσης ειναι πολυ απαιτητικη δυστυχως, οποτε οταν εχανα λεπτομερειες, εχανα κ πολλη ουσια κ εμενα πισω.. Αλλά με τον καιρο συνηθισα, "προπονηθηκε" το μυαλο μ ας πουμε κ βρηκα εναν δικο μ τροπο κ ρυθμο να διαβαζω. Δοκιμασα να τα γραφω, να κανω πλαγιοτιτλους κλπ, αλλά τελικα με βολευει τ εξης: Αρχικα υπογραμμιζ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Bueno, ή σοκολατα και μπανανα.Αυτα ειναι τα 2 αγαπημενα μου.Αλλα γιατι δεν κανεις μονη σου? απλα βαζεις μεσα μερεντα,απο πανω σιροπι σοκολατας,και κοβεις μια μπανανα (αν κανεις τον συνδιασμο σοκολατα-μπανανα) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ολα οσα ειπώθηκαν πιό πάνω μέ βρίσκουν σύμφωνη..Σίγουρα οι γυναίκες,εχουν καί τίς δυό ιδιότητες μέσα τους,τόν τσαμπουκά αλλά καί τήν γλυκύτητα,τίς οποίες ιδιότητες αυτές, εκφράζουν κατά περίπτωση,εκεί καί οπου ο αλλος θέλει νά τίς δεί. Διαβάστε περισσότερα...
Εμ...λέω να κάνω η μηλόπιτα με παγωτό ή κεικ.Τι προτιμάτε; Τι θέλετε να σας φτιάξω; :p
Απάντηση:
Αχ ναί, μία μηλόπιτα μέ παγωτό είναι τό καλύτερο πού θά προτιμούσα αυτήν τήν στιγμή.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν ξέρω αν όντως έχεις γενέθλια σήμερα,αλλά αν Ναι,τότε επιβάλλεται να στείλεις κάνα γλυκάκι :Ρ Δεν τρώω συχνά, όχι.. :/ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συνδυάστε γεύση με ένα υγιεινό γλύκισμα και στη νηστεία. Υλικά 2 φλιτζάνια καστανή ζάχαρη 2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 φλιτζάνι αλεύρι ολικής άλεσης 2 φλιτζάνι χλιαρό νερό 2 κ. σούπας κονιάκ 3/4 φλιτζανιού ελαιόλαδο 7 κ. σούπας κακάο 1 κ.γ. αλάτι 4 βανίλιες 3 κ.γ. baking powder Για το γλάσο: 1 φλιτζάνι ζάχαρη άχνη 3 κ. σούπας κακάο 5 κ. γλυκού ελαιόλαδο 6 κ. σούπας νερό Εκτέλεση Σε ένα μπολ αναμιγνύετε το αλεύρι, το baking powder, το κακάο, τις βανίλιες και ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αν και τα γλυκά περιέχουν συνήθως αρκετές ποσότητες κορεσμένου λίπους και ζάχαρης, και κατά συνέπεια πολλές θερμίδες (τις λεγόμενες "κενές θερμίδες") και λίγα θρεπτικά συστατικά, παρ' όλα αυτά μπορούν να ενταχθούν με μέτρο στη διατροφή των παιδιών. Η "απαγόρευση" κάποιας τροφής συχνά δημιουργεί μεγαλύτερη επιθυμία για την τροφή αυτή, οπότε ενδείκνυται να μην "κόψετε" κανένα τρόφιμο στα παιδιά, επομένως ούτε και τα γλυκά. Κάποιες πρακτικές συμβουλές: • Π... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα γλυκά είναι ίσως η πιο πολυσυζητημένη κατηγορία τροφίμων. Έχουνφανατικούς οπαδούς χάρη στη γλυκιά τους γεύση, αλλά στη συνείδηση των περισσότερων ανθρώπων είναι μία… «αμαρτωλή» επιλογή.Μερικοί δηλώνουν ότι θα μπορούσαν να ζουν τρώγοντας μόνο γλυκά. Όταν, όμως, καταναλώσουν έστω και μία μικρή ποσότητα νιώθουν ενοχές και θεωρούν ότι θα έπρεπε να το είχαν αποφύγει. Το βασικότερο αίτιο είναι η γραμμική σχέση που θεωρείται ότιπαρουσιάζει η κατανάλωση των γλυκών με την αύξηση του βάρους. Ο συ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα τεχνητά γλυκαντικά μπορεί να αλλάξουν τον μεταβολισμό και να αυξήσουν τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα σε... μερικούς ανθρώπους με αποτέλεσμα να συμβάλουν αρνητικά στα προβλήματα, τα οποία σχεδιάστηκαν για να αντιμετωπίζουν. Σύμφωνα με μία έρευνα που δημοσιεύτηκε την Τετάρτη στο περιοδικό «Nature», παρόλο που οι ακριβείς λόγοι που οδηγούν σε αλλαγές των τιμών σακχάρου στο αίμα παραμένουν άγνωστοι, οι ερευνητές από το Ισραήλ που εκπόνησαν τη μελέτη υποπτεύονται ότι οι επιδράσεις αυτές οφείλοντα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κόβουμε το φιλέτο σε λεπτές φέτες. Το βάζουμε σε μπολ. Βάζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά στο μπλέντερ και τα χτυπάμε να γίνουν κρέμα. Περιχύνουμε τη γαλοπούλα. Αφήνουμε σκεπασμένο στο ψυγείο για 1 ώρα το λιγότερο. Όσο πιο πολύ το αφήσουμε τόσο πιο ωραίο θα γίνει. Το ψήνουμε σε γκριλιέρα για 3'- 4' από κάθε πλευρά. Εναλλακτικά ψήνουμε στο φούρνο σε ταψάκι στρωμένο με λαδόκολλα στους 200ºC για 15'. Ετοιμάζουμε την σαλάτα. Πλένουμε, στεγνώνουμε και κόβουμε τα ντοματίνια στη μέση. Σ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ξεκινάμε με τον πουρέ. Ανοίγουμε την εστία μας και ρίχνουμε τις βρασμένες πατάτες και τα βρασμένα κάστανα στην κατσαρόλα. Προσθέτουμε μισό Flora σε αλουμινόφυλλο. Στη συνέχεια με το ραβδομπλέντερ θα αρχίσουμε να λιώνουμε πολύ καλά τις πατάτες με τα κάστανα. Μετά ρίχνουμε τη μισή κρέμα γάλακτος, συνεχίζουμε με την υπόλοιπη ποσότητα από την κρέμα γάλακτος, καρυκεύουμε με πιπέρι και λίγο αλάτι και ανακατεύουμε για μία ακόμη φορά. Κρατάμε τον πουρέ του κάστανου σε θερμό μέρος, μέχρι να το χρ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σαν συνταγή είναι εύκολη διότι μοιάζει με το γλυκό ψωμί στον τρόπο της εκτέλεση του καθώς και στην υφή του . Τοποθετούμε ένα μικρό σκεύος επάνω στην εστία σε χαμηλή θερμοκρασία και βάζουμε μέσα το γάλα, τη ζάχαρη, το μαχλέπι, τη μαγιά, το χυμό και το ξύσμα πορτοκαλιού, ανακατεύοντας μέχρι να διαλυθεί η μαγιά. Το μίγμα πρέπει να έχει χλιαρή θερμοκρασία. Κατεβάζουμε το σκεύος από την εστία και το αφήνουμε στην άκρη. Στη συνέχεια, σε 2 διαφορετικά μπολ χτυπάμε ξεχωριστά τους κρόκους και τα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πλένουμε καλά τις γλυκοπατάτες και τις βράζουμε σε κατσαρόλα με άφθονο νερό. Περιμένουμε λίγο να κρυώσουν, τις ξεφλουδίζουμε αφαιρώντας τυχόν ίνες που βρίσκονται κοντά στη φλούδα και τις αφήνουμε σε σουρωτήρι να στραγγίσουν. Τις λιώνουμε στον μύλο των λαχανικών ή με το ειδικό εργαλείο για πουρέ. Ρίχνουμε το Flora σε κατσαρόλα προσθέτουμε τον πουρέ και ανακατεύουμε συνεχώς, μέχρι να λιώσει το Flora. Προσθέτουμε το γάλα και αλατοπιπερώνουμε. Tips Μπορούμε να αντικαταστήσουμε τις μι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Χτυπάμε τα αυγά και τη ζάχαρη μέσα σε μια λεκάνη δυνατά με το σύρμα για να αφρατέψουν. Στη συνέχεια, προσθέτουμε το κακάο, τα καρύδια και τελευταία τα μπισκότα τα οποία τα έχουμε χονδροτρίψει. Με μια σπάτουλα ανακατεύουμε το μείγμα. Έπειτα, συμπληρώνουμε με το Flora Soft με βούτυρο και συνεχίζουμε το ανακάτεμα με τη σπάτουλα έως ότου ομογενοποιηθούν όλα μας τα υλικά. Τέλος, ρίχνουμε το μείγμα του κορμού στο αντικολλητικό χαρτί και το τυλίγουμε σφιχτά σε σχήμα ρολού. Το βάζουμε στην κατάψυξη ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κόβουμε το εντρεκότ σε φαρδιές φέτες και στη συνέχεια κόβουμε την κάθε φέτα σε λεπτές λωρίδες. Το καρυκεύουμε και το ψήνουμε στη σχάρα μας. Παράλληλα σε φαρδύ τηγάνι ρίχνουμε το Flora Soft με βούτυρο, το κρεμμύδι, το θυμάρι και τα μανιτάρια και τα σοτάρουμε σε δυνατή θερμοκρασία. Σβήνουμε με το κρασί, συμπληρώνουμε ½ ποτήρι νερό καυτό, σκεπάζουμε με το καπάκι και συνεχίζουμε το μαγείρεμα. Όταν τα φιλέ μινιόν από το εντρεκότ μας έχουν ψηθεί, τα βάζουμε στο τηγάνι με τα υπόλοιπα υλικά. Προσ... Διαβάστε περισσότερα...
με λίγα λόγια βλέπω οι σταγόνες της πλάτης της συντήρησης λίγο πριν φτάσουν στην οπή , όπου με ένα σωληνάκι φεύγουν στο πίσω μέρος παγώνουν και μέρα τη μέρα ο πάγος μεγαλώνει. τι να φταίει;; ευχαριστώ
Απάντηση:
Anonimos. απάντηση στη rozetaa: δυστυχώς από τον ειδικό επιστρέφω! τον κάλεσα μου άλλαξε τον θερμοστάτη , το πρόβλημα παραμένει και έκτοτε μην είδατε το Παναή !!Έχουμε κάποια πιο υπεύθυνη απάντηση; Ευχαριστώ προκαταβολικά Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δεν διευκρίνησες τη αλαγες ??στην φορά που ανοίγουν ?η αν ειναι χτυπημένη και θελη αλαγη !και στα δυο ναι γεινοντε εκτος αν δεν υπάρχουν σαν ανταλλάχτηκα ! και σε ορισμένα μοντελα που εχουν πίνακα με κουμπια επανω δεν γυρνάνε [σε λιγα μοντελα ] Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για άνοιξε & δες τη σκάφη με τα παγάκια, μάλλον κάποια έχουν κολλήσει μεταξύ τους ή/& με τα τοιχώματα & εμποδίζουν & τα άλλα να πέσουν. Διαβάστε περισσότερα...
Aγαπητοί φίλοι χρειάζομαι την βοήθειά σας ,διότι έχω σαύρα στην κουζίνα μου και έχω κατα τρομάξει,μην γελάσετε όμως, έκανε την φωλιάτης πίσω από το τεράστιο ψυγείο μου και εγώ άκουγα θορήβους περίεργους όπως τρακ τρακ σαν να σπαγανε καρύδια όμως οι φίλες μου μου είπαν κάνει το ψυγείο απόψυξη.Όταν σήμερα άνοιξα το ψυγείο..ώ την έκπληξη βλέπω τις πατάτες σκορπισμένες και το δεικτάκι που ήταν μέσα οι πατάτες άφαντο!!!εκεί δε που ήταν η μικρή τρυπούλα που έχουν όλα τα ψυγεία μιά τρυπάρα σαν το μέ...
Απάντηση:
Ελένη αν δεν έχεις δει οτι είναι σαύρα,δεν μπορείς να είσαι σίγουρη για τίποτα..Καταρχας οι σαύρες δεν τρώνε σακούλες αλλα μικρά έντομα.Κατα δευτερον, εισαι σίγουρη οτι συτο το ζώο και έχει φωλιά? Πως μπορούσε να μπει στο σπίτι σου και φυσικά να κάνει μεγαλύτερη την τρυπα στο ψυγείο? Μια σαύρα δεν μπορεί να κάνει τρυπα :| Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η δίπλα..δεν ξέρω αν ξέρετε εσείς τι είναι..θα στείλω εικόνα, ξέρει να φτιάχνει η προγιαγιά μου και η μαμά μου. https://www.google.gr/search? newwindow=1&es_sm=122&biw=1366&bih=677&tbm=isch&sa =1&q=%CE%B4%CE%B9%CF%80%CE%BB%CE%B1+%CE%B3%CE%BB% CF%85%CE%BA%CE%BF&oq=%CE%B4%CE%B9%CF%80%CE%BB%CE% B1+%CE%B3%CE%BB%CF%85%CE%BA%CE% BF&gs_l=img.3...1122.1693.0.1990.6.6.0.0.0.0.0.0.. 0.0....0...1c.1.51.img..6.0.0.OAWOA8l_BDg#facrc=_& imgdii=_&imgrc=K8sqaRRCm0iPqM%253A... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για το αν θα ειναι δημοφιλης η οχι δε μ ενδιαφερει...ας ειναι ο,τι γουσταρει...Ειλικρινα αν δε με πρηζει και να κριτικαρει την παρεα μου θα το εκτιμουσα πολυ!Να ειναι καλη μαγειρισσα και να μη ζηλευει...γιατι κι εγω δημοφιλης ειμαι...(μουααααχαχα) Παμε τωρα στο φανταστικο της υποθεσης... Να μη προσπαθει να ανταγωνιστει οοολες τις γυναικες γυρω της... Να μη προσποιειται κατι που δεν ειναι. Να μη προσποιειται οτι γνωριζει πραγματα για τα οποια δεν εχει ιδεα... Να μη την μιανουν τα υπαρ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γλυκό τού κουταλιού μέ φράουλα. 1 κιλό φράουλες (ζυγισμένες αφού καθαριστούν) 600- 700γρ steviolina 1 μεγάλο λεμόνι (ο χυμός του) 1 φάκελο ζελατίνη (10γρ.) Παρασκευή Καθαρίζουμε και πλένουμε πολύ καλά τις φράουλες. Τις περνάμε από μπλέντερ να διαλυθούν εντελώς. Βάζουμε τη ζελατίνη να διαλυθεί σε 3 κουταλιές της σούπας νερό. Βάζουμε τον πολτό τους σε κατσαρόλα, σε χαμηλή φωτιά. Μόλις πάρει βράση, προσθέτουμε τη στέβια και το χυμό λεμονιού. Ανακατεύουμε κα... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 44 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.