Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Κοίτα πράκτορας είναι και ο προποτζής της υπηρεσίας του ΟΠΑΠ. Αν θες να ασχοληθείς με μυστικές υπηρεσίες και τζειμς μποντ καταστάσεις, θα σου πρότε...
Απάντηση: ηταν στο 12% δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι τωρα...
Απάντηση: Και γω μια φορά σε πρακτορείο που έκλεισα εισητήριο αλλά μπόρεσα να αλλάξω ημερομηνία!...
Απάντηση: γιατι να μην δικαιουνται δηλαδη?...
Απάντηση: Ακόμα & ΤΕΙ Λογιστικής μπορεί να τελειώσεις & να σε πάρουν στην ΕΥΠ. Δεν υπάρχει "σχολή πρακτόρων", υπάρχει μόνο ζήτηση εκ μέρο...
Απάντηση: που να ξερουμε ποσα χρονια σπουδαζεις...
Απάντηση: http:// www.vrisko.gr/dir/ praktoreia-montelon/ thessaloniki/ κοιτα εδω κ παρε τηλ κ ρωτα...
Απάντηση: η θεια μου την αποκαλει τριφτη:1 κουπα ζαχαρη, 1 βιταμ, 1 φαριναπ, 2 βανιλιες και μηλα οσο παρει ανακατευεις την ζαχαρη με το βιταμ και μολις αφρα...
Απάντηση: Τι χρειαζόμαστε: 1 ταψι διαμέτρου περίπου 30 εκ. ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ 5-6 μηλα 1 κούπα ζάχαρη 200 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη 1 κ...
Απάντηση: Υλικά 16 έτοιμα σφολιατάκια ή 1 δόση σφολιάτα σπιτική 1 κροκάδι αραιωμένο με λίγο νερό για τη γέμιση 1 κιλό μήλα τύπου Αμερικής 2 κο...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

νηστικοι πρακτορες μηλοπιτα με χαλβα

Απάντηση: δες εδω λεει διαφορα για την αδεια οπαπ http:/...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Σεναριογραφικό συνήθως. Ξέρεις... από αυτά που...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: εξαρταται απο που θα ξεκινησεις...
Απάντηση: Σαν τι δηλαδή, ό,τι να ναι; Για ποιόν τομέα, συ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: 11/3 φλυντζανιού σιμιγδάλι 1/2 φλυντζάνι ζ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: καλυτερα με αλευρι...ειναι πιο ωραιος.. :P
Απάντηση: ότι δυσκολα ο αλλος αν δεν εχει ανταλλαγμα θα σ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Σιμιγδαλένιος χακβάς γρήγορος και γευστικός Τη...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Καλησπερα. Εχω την ιδια απορια. Αν εχεισ βρει τ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ενα μικρο κοματι θα το ετρωγα παρακαλω!!
Απάντηση: Και τα δυο! το ενα ειναι αλμυρο και το αλλο γλυ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: απο τις 12:00 μεχρι τις 15:00
Απάντηση: 1 κιλό ταχίνι,700 γρ.ζάχαρη,100 γρ.νερό,το χυμό...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Ρωτάω επειδή ένας φίλος θέλει να ανοίξει και δεν έχει ιδέα από τέτοια
Απάντηση:
δες εδω λεει διαφορα για την αδεια οπαπ http://www.stoiximaonline.com/2013/11/apoktisi- adeia-opap-praktoreio/ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
το βίετναμ θαναι ακριβή πτήση ακόμα και για μοναχικό ταξιδιώτη..είναι πολύ μακρυά δε πας καλύτερα κίνα λέω εγώ :P Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σύμφωνα με αυτά: http://hotels.travelcompare.gr/Hotel/ Santa_Pera_Hotel.htm και http://hotels.travelcompare.gr/Hotel/ Feronya_Hotel_Istanbul.htm το δεύτερο είναι καλύτερο, αλλά και αρκετά πιο ακριβό. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σεναριογραφικό συνήθως. Ξέρεις... από αυτά που τα φτιάχνουν κάποιοι άνθρωποι στο μυαλό τους, τα γράφουν σε χαρτί και μετά τα κάνουν βιβλίο ή σειρά ή ταινία! Διαβάστε περισσότερα...
Πείτε μου τα όλα από την αρχή μέχρι το τέλος των σπουδών και έπειτα πως πιάνω την δουλειά
Απάντηση:
Κοίτα πράκτορας είναι και ο προποτζής της υπηρεσίας του ΟΠΑΠ. Αν θες να ασχοληθείς με μυστικές υπηρεσίες και τζειμς μποντ καταστάσεις, θα σου πρότεινα να ασχοληθείς με τη φαντασία των ταινιών καλύτερα και όχι με την ετήσια προκήρυξη της ΕΥΠ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ηταν στο 12% δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι τωρα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Και γω μια φορά σε πρακτορείο που έκλεισα εισητήριο αλλά μπόρεσα να αλλάξω ημερομηνία! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
γιατι να μην δικαιουνται δηλαδη? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ακόμα & ΤΕΙ Λογιστικής μπορεί να τελειώσεις & να σε πάρουν στην ΕΥΠ. Δεν υπάρχει "σχολή πρακτόρων", υπάρχει μόνο ζήτηση εκ μέρους τους & τι έχεις να προσφέρεις εσύ! Δεν θέλω να σε απογοητεύσω, μακάρι να καταφέρεις αυτά που ονειρεύεσαι, αλλά για να κάνεις μια τέτοια ερώτηση & να μην μπορείς να βρεις την απάντηση μόνος σου, μάλλον δεν κάνεις για τον τομέα της Πληροφορίας... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
που να ξερουμε ποσα χρονια σπουδαζεις... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.vrisko.gr/dir/praktoreia-montelon/ thessaloniki/ κοιτα εδω κ παρε τηλ κ ρωτα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
η θεια μου την αποκαλει τριφτη:1 κουπα ζαχαρη, 1 βιταμ, 1 φαριναπ, 2 βανιλιες και μηλα οσο παρει ανακατευεις την ζαχαρη με το βιταμ και μολις αφρατεψει προσθετεις το αλευρι και τις βανιλιες και ανακατευεις. αφηνεις μεσα σε ενα μπολ με μια ζελατινη απο πανω στο ψυγειο μεχρι να σφυξει αφου το χωρησεις σε δυο μπαλες. βγαζεις και -εδω ειναι η διαφορετικοτητα-τριβεις ειτε με τα χερια ειτε με τον τριφτη για κασερι κι ετσι την μια ζυμη. κοβεις τα μηλα ή σε φετες ή σε κομματια και πασπαλιζεις με καν... Διαβάστε περισσότερα...
θα ηθελα την συνταγη για μηλοπιτα
Απάντηση:
Τι χρειαζόμαστε: 1 ταψι διαμέτρου περίπου 30 εκ. ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ 5-6 μηλα 1 κούπα ζάχαρη 200 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη 1 κ.σ. κανέλλα ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ 5 αυγά 1 κούπα ζάχαρη 3 βανίλιες 1 1/2 κούπα αλευρι που φουσκώνει μόνο του. Πώς το κάνουμε: Βουτυρώνουμε το ταψί. Πλένουμε και καθαρίζουμε τα μήλα, τα κόβομε σε φέτες και τα απλώνουμε στο ταψί έτσι ώστε να καλυφθεί όλη του η επιφάνεια. Σε ένα τηγανάκι λιώνουμε το βούτυρο, τη ζάχα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 16 έτοιμα σφολιατάκια ή 1 δόση σφολιάτα σπιτική 1 κροκάδι αραιωμένο με λίγο νερό για τη γέμιση 1 κιλό μήλα τύπου Αμερικής 2 κουταλιές χυμό λεμονιού 1/2 κούπα σταφίδα ξανθή 1/2 κούπα ζάχαρη 1/2 κουταλάκι κανέλα 1/8 κουταλάκι τριμμένο μοσχοκάρυδο 2 κουταλιές τριμμένη φρυγανιά 3 κουταλιές λωμένο βούτυρο Ατομα: Γίνονται 16 μηλόπιτες Χρόνος προετοιμασίας: 1 ώρα Χρόνος ψησίματος: 35 Εκτέλεση Καθαρίστε τα μήλα και κόψτε τα πρώτα σε όγδοα και ύστερα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εξαρταται απο που θα ξεκινησεις... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σαν τι δηλαδή, ό,τι να ναι; Για ποιόν τομέα, συσκευή, πλατφόρμα, χρήση κ.λπ.; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
11/3 φλυντζανιού σιμιγδάλι 1/2 φλυντζάνι ζάχαρη 3 κουταλιές λάδι 4 αυγά 2 κουταλάκια μπέικιν ξύσμα δύο λεμονιών 1 φλυντζάνι αμύγδαλα ασπρισμένα και κομμένα 7 κουταλιές γάλα ΣΙΡΟΠΙ 1 φλυντζάνι ζάχαρη 2 φλυντζάνια νερό χυμό ενός λεμονιού Ετοιμάζετε το σιρόπι. Βράζετε όλα τα υλικά για 5-6 λεπτά και το αφήνετε να κρυώσει. Προθερμένετε το φούρνο στους 160. Βουτηρώνετε και αλευρώνετε ένα ταψί στρογγυλό Νο. 22. Σε ένα μπώλ ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Παίζει να έχει βγει τέτοια εφαρμογή; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
καλυτερα με αλευρι...ειναι πιο ωραιος.. :P Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ότι δυσκολα ο αλλος αν δεν εχει ανταλλαγμα θα σου κανει αυτο που θες.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σιμιγδαλένιος χακβάς γρήγορος και γευστικός Την συνταγή συτή την είδα από την εκπομπή του κου Μαμαλάκη. Γίνεται πάρα πολύ γρήγορα μιας και την ζάχαρη την ριχνουμε απευθείασ στην κατσαρόλα και δεν κάνουμε ξεχωριστά σιρόπι, είναι πολύ ελαφρύς και πολύ γευστικός. Δεν είναι πάρα πολύ γλυκός, οπότε αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε λίγο παραπάνω ζάχαρη... Αν δεν σας αρέσει αναζητήστε το στο google Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καλησπερα. Εχω την ιδια απορια. Αν εχεισ βρει τις απαντησεις θα σε παρακαλουσα να με ενημερωσεις αν δεν σου ειναι κοπος. Ευχαριστω εκ των προταιρων. :) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ενα μικρο κοματι θα το ετρωγα παρακαλω!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Και τα δυο! το ενα ειναι αλμυρο και το αλλο γλυκο! οποτε πρωτα η τυροπιτα και μετα η μηλοπιτα για γλυκο! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
απο τις 12:00 μεχρι τις 15:00 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1 κιλό ταχίνι,700 γρ.ζάχαρη,100 γρ.νερό,το χυμό από μησό λεμόνι,ή 1/4 κ.γ.κιτρικό οξί.τσουγένι,ή αλλιώς ρίζα από κέθρο,1 κ.γ.βανύλια.Βράζετε το χόρτο καλά(βγάζει ένα μαύρο ζουμί πυκρό-μηροδάτο.Πέρνετε 100 γρ.από αυτό και κάνετε το σιρόπι,μέχρι να πάει στους 125 βαθμούς Κελσίου.Εν τω μεταξύ το ανακατεύετε(χτηπάτε δυνατά) πολύ για να ασπρίσει.Ζεστένετε το ταχίνι με την βανύλια στους 50 βαθμούς,και προσθέτε το σιρόπι σταδιακά,ζημώνοντας με μία μαρίζ,ή γάντι συλικόνης.Προερετικά προσθέτετε κατά τ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
4 ΜΕΤΡΙΑ ΜΗΛΑ ΤΡΙΜΜΕΝΑ 4 ΑΥΓΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ 3 ΦΛΥΤΖΑΝΙΑ ΤΟΥ ΤΣΑΓΙΟΥ ΑΛΕΥΡΙ 1,5 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΖΑΧΑΡΗ 1 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΣΠΟΡΕΛΑΙΟ 1 ΦΑΚΕΛΛΑΚΙ ΜΠΕΪΚΙΝ ΛΙΓΗ ΚΑΝΕΛΑ ΛΙΓΟ ΑΛΑΤΙ ΤΡΙΒΟΥΜΕ ΤΑ ΜΗΛΑ ΣΤΗ ΧΟΝΤΡΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΤΡΙΦΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΥΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ.ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΜΗΛΑ ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΡΑΓΓΙΣΕΙ ΚΑΛΑ.ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΤΑΨΙ Η ΣΕ ΦΟΡΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΟΥ ΚΕΪΚ. Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 110 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.