Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Ενυδατική προσώπου χρειάζονται ΟΛΟΙ όσο λιπαρό δέρμα κ αν έχουν! Υπάρχουν ενυδατικές κρέμες που απευθύνονται σε λιπαρά δέρματα. Προτείνω από κορρε...
Απάντηση: Σε ηλεκτρονικά φαρμακεία σίγουρα..από κει κ πέρα ψάξε γειτονικά φαρμακεία αν την έχουν...δεν είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη...
Απάντηση: Ποια συνταγή?...
Απάντηση: Λένε πως ειδικά γιαούρτι δεν πρέπει να φάει κάποιος όταν κάνει εξαγωγή δοντιού επειδή θα εισχωρήσει στην πληγή το γιαούρτι και θα αργήσει να κλείσε...
Απάντηση: Όχι, δε θα πάθεις απολύτως τίποτα :) ΙΣΩΣ να νιώθεις το δέρμα σου πιο ενυδατωμενο μετά το γαλάκτωμα, αλλά δε πειράζει.μπορείς να το χρησιμοποιήσεις...
Απάντηση: Μπορεί οι λόγοι νά είναι πολλοί καί οχι μόνον ενας!Καλό θά είναι νά ρωτήσεις τόν γυναικολόγο σου,διότι σέ αυτά θά θέματα χρειάζεται η γνώμη τού ει...
Απάντηση: Ισως ειναι πιο φρονιμο να ρωτησεις εναν δερμτολογο. Καποιες κρεμες μπορει να δημιουργησουν αλλεργιες που θα φανουν "εν καιρω."Συνισ...
Απάντηση: Για έντονο θέμα, πρώτα από όλα φρόντισε τα εξής: 1. Καλός ύπνος 2. Όχι άγχος 3. Αρκετό νερό και όχι αλάτι 4. Μην εκτίθεσαι στον ήλιο χωρίς...
Απάντηση: Τις πρωτες βδομαδες αν δεν κανω λαθος θα εχεις εντονη ακμη.. με την παροδο του χρονου ομως θα αρχισουν να υποχωρουν, αλλα θα εχεις εντονη ξηροδερμι...
Απάντηση: Μιά τέτοια συνταγή μπορώ νά σού δώσω αλλά είναι μέ γάλα καί μέλι. Συστατικά: 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι 1 ποτήρι γάλα Τρόπος παρασκευής: Η...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

μωσαικο με κουβερτουρα και κρεμα γαλακτος

Απάντηση: Πολλά καλλυντικά προΐόντα φαίνονται να διαφημίζ...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: ειχα φυτεψει πιο μικρος,καλαμποκια στον κηπο μο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Δεν νομιζω πως υπαρχει κατι τετοιο...αλλα κ να...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ΕΚΤΕΛΕΣΗ : Βράζουμε τα σκόρδα ή τα κρεμμυδάκ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Χτυπάμε το Flora, το μέλι και την ζάχαρη άχνη...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Για τη βάση: Ρίχνουμε το Flora με βούτυρο στο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Λιώνουμε το Flora Soft με βούτυρο μαζί με τις...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Σε ένα σκεύος ρίχνουμε το νερό και τη ζάχαρη μ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Αλατοπιπερώνουμε τα σνίτσελ, τα καρυκεύουμε με...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ξεφλουδίζουμε τα κρεμμύδια, τα κόβουμε, πρώτα σ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Βάζουμε το γάλα σε κατσαρόλα μαζί με τη βανίλια...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Διαλύουμε και βράζουμε ελαφρά τους 2 Σπιτικούς...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Μέσα σε ταψάκι καρυκεύουμε τα φιλέτα του σολομο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Αλατοπιπερώνουμε και αλευρώνουμε ελαφρά τα κομ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ετοιμάζουμε πρώτα τις κρέπες: Ρίχνουμε στο μπλέ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Αλατοπιπερώνουμε το κοτόπουλο, το πασπαλίζουμε...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

πότε χρησιμοποείται η μία και πότε η άλλη :Ρ
Απάντηση:
Η λοσιον σωματος ειναι πιο "υγρη"..εχει πιο λεπτορρευστη υφη κ απορροφαται γρηγοροτερα.. Ενω η κρεμα σωματος ειναι πιο "πλουσια"...ενυδατωνει μεν καλυτερα απο τη λοσιον αλλα απορροφαται πιο αργα γτ ειναι κρεμωδης... Κ ακομα πιο παχυρρευστο ειναι το body butter... Γενικα σχετικα με το καθε ποτε χρησιμοποιουμε τι, εξαρταται απο το ποση ενυδατωση χρειαζεσαι κ ποσο χρονο θες να αφιερωσεις στο δερμα σου Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πολλά καλλυντικά προΐόντα φαίνονται να διαφημίζονται για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας,αλλά επι της ουσίας δεν υπάρχουν ανάλογα αποτελέσματα επ αυτού. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ειχα φυτεψει πιο μικρος,καλαμποκια στον κηπο μου.ειχαν βγει και μεγαλωναν μια χαρα,αλλα επρεπε να φυγω,το Σεπτεμβριο(καλοκαιρι ειχα παει) και μετα μαραθηκαν αφου δεν τα ποτιζε κανεις. εχω φυτεψει ντοματες,αλλα χωρις μεγαλη επιτυχια και βασιλικο. Διαβάστε περισσότερα...
κουρευομαι καθε 2/3 βδομαδες περιπου. ακουσα για μια κρεμα που την βαζεις και αργει την επανεφμανιση της τριχας! υπαρχει/? και που πουλανε? για να μην πηγαινω για κουρεμα καθε 2 βδομαδες
Απάντηση:
Δεν νομιζω πως υπαρχει κατι τετοιο...αλλα κ να υπαρχει δε θα ειναι για καλο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ενυδατική προσώπου χρειάζονται ΟΛΟΙ όσο λιπαρό δέρμα κ αν έχουν! Υπάρχουν ενυδατικές κρέμες που απευθύνονται σε λιπαρά δέρματα. Προτείνω από κορρε την ενυδατική με άγριο τριαντάφυλλος Διαβάστε περισσότερα...
http://s48.radikal.ru/i122/0911/51/ 0ff95860d16d.jpg κατά προτίμηση στην Ελλάδα...
Απάντηση:
Σε ηλεκτρονικά φαρμακεία σίγουρα..από κει κ πέρα ψάξε γειτονικά φαρμακεία αν την έχουν...δεν είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη Διαβάστε περισσότερα...
Μποριτε να μου πείτε η να μου στείλετε την συνταγή στα ελληνικα;;;;; σας παρακαλώ το έχω αναγκη
Απάντηση:
Ξέρει κανείς για ποιό λόγο λένε να μην καταναλώνουμε γαλακτοκομικά προϊόντα μετά από εξαγωγή δοντιού;
Απάντηση:
Λένε πως ειδικά γιαούρτι δεν πρέπει να φάει κάποιος όταν κάνει εξαγωγή δοντιού επειδή θα εισχωρήσει στην πληγή το γιαούρτι και θα αργήσει να κλείσει.Όταν έκανα εξαγωγή φρονιμίτη ο οδοντίατρος δεν μου είπε πάντως τίποτα τέτοιο.Μόνο να παίρνω παυσίπονα.Σιγά μην τον άκουγα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Όχι, δε θα πάθεις απολύτως τίποτα :) ΙΣΩΣ να νιώθεις το δέρμα σου πιο ενυδατωμενο μετά το γαλάκτωμα, αλλά δε πειράζει.μπορείς να το χρησιμοποιήσεις άνετα, απλά να είσαι πιο προσεκτική στην επόμενη αγορά σου... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μπορεί οι λόγοι νά είναι πολλοί καί οχι μόνον ενας!Καλό θά είναι νά ρωτήσεις τόν γυναικολόγο σου,διότι σέ αυτά θά θέματα χρειάζεται η γνώμη τού ειδικού ιατρού. Διαβάστε περισσότερα...
Θα προτιμούσα να μην είναι Nivea γιατί δεν μου αρέσει και να είναι οικονομικη
Απάντηση:
Ισως ειναι πιο φρονιμο να ρωτησεις εναν δερμτολογο. Καποιες κρεμες μπορει να δημιουργησουν αλλεργιες που θα φανουν "εν καιρω."Συνιστω δερματολογο και παρακο λουθηση ανα διαστηματα διοτι ενα μεικτο δερμα ευ_ κολα μπορει να γινει λιπαρο η ξηρο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για έντονο θέμα, πρώτα από όλα φρόντισε τα εξής: 1. Καλός ύπνος 2. Όχι άγχος 3. Αρκετό νερό και όχι αλάτι 4. Μην εκτίθεσαι στον ήλιο χωρίς να έχεις βάλει κάποια κρέμα ματιών (ή κονσιλερ) με προστασία από τον ήλιο... 5. Να προσέχεις πολύ την ώρα του ντεμακιγιαζ να μη φέρεσαι σκληρά στη περιοχή και μη κάνεις απότομες βίαιες κινήσεις. Επίσης, θα χρειαστείς κάποιο καλό κονσιλερ για μαύρους κύκλους γιατί αφού το πρόβλημα σου είναι έντονο, ποτέ δε θα απαλλαγείς 100%... :/ και να ξέρεις π... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τις πρωτες βδομαδες αν δεν κανω λαθος θα εχεις εντονη ακμη.. με την παροδο του χρονου ομως θα αρχισουν να υποχωρουν, αλλα θα εχεις εντονη ξηροδερμια & γιαυτο θα πρεπει να χρησιμοποιεις τα προιοντα που θα σου εχει συνταγογραψει... Μην βιαζεσαι!! τα φαρμακα δεν κανουν θαυματα, θελουν το χρονο τους... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μιά τέτοια συνταγή μπορώ νά σού δώσω αλλά είναι μέ γάλα καί μέλι. Συστατικά: 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι 1 ποτήρι γάλα Τρόπος παρασκευής: Η κρέμα αυτή είναι πολύ εύκολη να γίνει. Απλά προσθέτεις 1 κουταλάκι μέλι σε ένα ποτήρι γάλα και ανακατεύεις μέχρι να λιώσει το μέλι. Κάνε μασάζ στα μαλλιά σου (χρησιμοποιώντας αυτήν την κρέμα) από την ρίζα έως τις άκρες. Αφησέ την για 15 λεπτά και ξέπλυνε μέ χλιαρό νερό και σαμπουάν Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
online?? εδω τα βουνά είναι γεμάτα απο τέτοια, αλλα ακόμα δεν έχουν ανοίξει. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΕΚΤΕΛΕΣΗ : Βράζουμε τα σκόρδα ή τα κρεμμυδάκια, αφού τα έχουμε ψιλοκοψει,στο τηγάνι με σχεδόν ένα φλυτζάνι νερό, ώστε να μαλακώσουν.Ρίχνουμε λίγο λάδι,αλάτι, μπόλικο πιπέρι και τα αυγά.Ανακατεύουμε το τηγάνι, όλο το μείγμα, μέχρι να ροδίσει. Ευλογία μαγειρείου : Την ομελέτα την αναδεικνύουν αισθητά διάφορα χορταρικά , κυρίως τα άγρια.Τα τσιγαρίζουμε λίγο στην αρχή και ύστερα τα ενώνουμε με τα αυγά. Υλικά : 2-3 αυγά 6-7 σκόρδα ή κρεμμυδάκια 2-3 κουταλιές λάδι 1 φλιτζάνι νερό αλ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Χτυπάμε το Flora, το μέλι και την ζάχαρη άχνη στο μίξερ μέχρι να γίνουν κρέμα. Προσθέτουμε τους κρόκους έναν-έναν, το αυγό και στη συνέχεια τη βανίλια και το ρούμι. Σε ένα ξεχωριστό μπολ ανακατεύουμε κορν φλάουρ, αλάτι, αλεύρι και μπέικιν πάουντερ και τα προσθέτουμε στο μίγμα με το Flora Soft με βούτυρο. Τα χτυπάμε να γίνουν ένα και βάζουμε το μπολ στο ψυγείο για 2 ώρες να παγώσει. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170 °C. Ανοίγουμε τη ζύμη σε 0,5 εκατοστά πάχος και κόβουμε με κουπ πατ για μπ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για τη βάση: Ρίχνουμε το Flora με βούτυρο στον κάδο του μίξερ, προσθέτουμε τη ζάχαρη και ξεκινάμε να χτυπάμε δυνατά μέχρι να γίνει μία αφράτη κρέμα. Με μία σπάτουλα σπρώχνουμε το μίγμα προς τα κάτω και στη συνέχεια δυναμώνουμε για λίγο, συμπληρώνουμε με το αλεύρι και ανακατεύουμε ξανά όλα τα υλικά μαζί σε χαμηλή ταχύτητα μέχρι να ομοιογενοποιηθούν. Τρίβουμε στον πολυκόφτη τα φουντούκια καλά και τα ρίχνουμε μέσα στον κάδο συνεχίζοντας το ανακάτεμα σε χαμηλή ταχύτητα. Η βάση είναι έτοιμη... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Λιώνουμε το Flora Soft με βούτυρο μαζί με τις κουβερτούρες και τις σοκολάτες σε ένα κατσαρολάκι, σε χαμηλή φωτιά. Χτυπάμε τη ζάχαρη, τα αυγά και προσθέτουμε το μείγμα της λιωμένης σοκολάτας. Στο τέλος, προσθέτουμε το αλεύρι και τις βανίλιες. Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε μια φόρμα του κέικ ή ατομικά φορμάκια και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 °C για 15’. Εάν τα βάλουμε σε ατομικά φορμάκια, ψήνουμε για 10’. Αφήνουμε το σουφλέ να παγώσει στη φόρμα. Όταν το κόψουμε, η σοκο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε ένα σκεύος ρίχνουμε το νερό και τη ζάχαρη μαζί με το λεμόνι, το ξύλο κανέλας και βράζουμε για 15-20 λεπτά ώστε να φτιάξουμε ένα σιρόπι, όχι πολύ σφικτό αλλά και ούτε πολύ αραιό. Σε ένα άλλο σκεύος ρίχνουμε το Flora Soft με βούτυρο. Tο αφήνουμε να θερμανθεί καλά και στη συνέχεια ρίχνουμε το χονδρό σιμιγδάλι και το καβουρδίζουμε. Όταν το σιμιγδάλι πάρει καστανό χρώμα, προσθέτουμε το σιρόπι και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να φουσκώσει το σιμιγδάλι και να δέσει. Το αφήνουμε να κρυώσε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αλατοπιπερώνουμε τα σνίτσελ, τα καρυκεύουμε με το φασκόμηλο και τα πουδράρουμε με το τριμμένο γκούντα. Τα αλευρώνουμε, τα περνάμε από το χτυπημένο αυγό και τα βουτάμε μέσα στην τριμμένη φρυγανιά και από τις δύο πλευρές. Σε ένα φαρδύ τηγάνι ρίχνουμε το Flora Soft με βούτυρο, το θερμαίνουμε καλά και τηγανίζουμε τα σνίτσελ, μέχρι να ροδίσει η κρούστα τους. Τα βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί για λίγο και μετά σε ένα ταψάκι. Απλώνουμε πάνω τους τις φέτες από το προσούτο και στη συνέχεια το κ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Χωρίζουμε το Flora Soft με βούτυρο στα δύο και αφήνουμε τη μισή ποσότητα να λιώσει εντελώς σε ένα σκεύος το οποίο έχουμε τοποθετήσει σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία. Στη συνέχεια ρίχνουμε όλο το Flora Soft με βούτυρο σε μια λεκάνη προσθέτουμε τα τριμμένα μπισκότα και ανακατεύουμε καλά με τα χέρια μας ή με μια σπάτουλα έως ότου το μίγμα μας γίνει μια ομοιογενής ζύμη. Με τη ζύμη του μπισκότου, στρώνουμε τον πάτο ενός ταψιού και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 ΊC για 15-20 λεπτά μέχρι η β... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ξεφλουδίζουμε τα κρεμμύδια, τα κόβουμε, πρώτα στη μέση και μετά σε λεπτές φέτες. Σε κατσαρόλα προσθέτουμε το Flora Soft με βούτυρο, το αλεύρι, τα κρεμμύδια, τους κόκκους πιπεριού, το φύλλο δάφνης και τα φυλλαράκια από το κλωναράκι θυμαριού. Μαγειρεύουμε σε δυνατή φωτιά και ανακατεύουμε για αρκετή ώρα μέχρι τα κρεμμύδια να γίνουν διάφανα και να αρχίσουν να καραμελώνουν. Σβήνουμε με το κρασί και συνεχίζουμε το ανακάτεμα για 2-3 λεπτά. Προσθέτουμε στα κρεμμύδια τους δύο ζωμούς, ανακατεύουμε ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βάζουμε το γάλα σε κατσαρόλα μαζί με τη βανίλια και τα αφήνουμε σε μέτρια φωτιά, να πάρουν βράση. Στο μεταξύ χτυπάμε στο μίξερ τα αυγά με τη ζάχαρη. Προσθέτουμε το σιμιγδάλι και ανακατεύουμε. Κατεβάζουμε την κατσαρόλα με το γάλα από τη φωτιά και ρίχνουμε λίγο βραστό γάλα στο μίγμα των αυγών. Ανακατεύουμε και ρίχνουμε το μίγμα στην κατσαρόλα. Ξαναβάζουμε την κατσαρόλα στη φωτιά και αφήνουμε την κρέμα να βράσει, ανακατεύοντας συνεχώς με ξύλινη σπάτουλα. Μόλις η κρέμα πήξει αποσύρουμε την κατσαρ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Διαλύουμε και βράζουμε ελαφρά τους 2 Σπιτικούς Ζωμούς Knorr βοδινό σε 1.700 ml νερό, μαζί με το μοσχαράκι, σουρώνουμε και φιλτράρουμε τον ζωμό και στη συνέχεια τον αφήνουμε για λίγο στην άκρη. Ξεψαχνίζουμε το βρασμένο μοσχαράκι και το αφήνουμε για λίγο στην άκρη, σε ζεστό περιβάλλον. Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε το εσαλότ. Το σοτάρουμε σε μία κατσαρόλα με ελαιόλαδο, τη μισή ποσότητα από το Flora και το 1/4 από το ξεψαχνισμένο βραστό μοσχαράκι. Προσθέτουμε το ρύζι και σβήνουμε με λευκό κρασ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μέσα σε ταψάκι καρυκεύουμε τα φιλέτα του σολομού με αλατοπίπερο, τα περιχύνουμε με τον χυμό των μοσχολέμονων και τα αφήνουμε για 10 λεπτά να μαριναριστούν. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το Flora Soft με βούτυρο μαζί με το κατίκι Δομοκού, το ξύσμα των μοσχολέμονων και το σχοινόπρασσο και δημιουργούμε μια κρέμα τυριού. Αλείφουμε την πάνω πλευρά των φιλέτων με το μίγμα της κρέμας τυριού και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° για 20-25΄. Προσέχουμε μη μας στεγνώσει το κρέας του σολομού. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ζεσταίνουμε το Flora Soft με βούτυρο σε φαρδιά κατσαρόλα και ρίχνουμε το κοτόπουλο. Το ροδίζουμε καλά από όλες τις πλευρές. Όταν είναι σχεδόν έτοιμο, προσθέτουμε το κρεμμύδι και το μαραίνουμε κι αυτό. Σβήνουμε με το κρασί και όταν εξατμιστεί περίπου το μισό, προσθέτουμε το χυμό λεμονιού, το αλατοπίπερο και το θυμάρι. Χαμηλώνουμε τη φωτιά, ώστε το φαγητό να σιγοβράζει, σκεπάζουμε την κατσαρόλα και το αφήνουμε να μαγειρευτεί. Ελέγχουμε τακτικά μήπως χρειαστεί νερό και επίσης, με προσοχή, αναπ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αλατοπιπερώνουμε και αλευρώνουμε ελαφρά τα κομμάτια από το κοτόπουλο. Τα σοτάρουμε τα με το Flora Soft με βούτυρο έως ότου πάρουν χρώμα. Σβήνουμε με το κρασί και συμπληρώνουμε με μισό ποτήρι του κρασιού χλιαρό νερό. Αφήνουμε να δέσουν λίγο τα υγρά και βγάζουμε κοτόπουλο από το τηγάνι. Ρίχνουμε στο τηγάνι το μπρόκολο που έχουμε ήδη βράσει, προσθέτουμε το τυρί και συνεχίζουμε το μαγείρεμα έως ότου δέσει και χυλώσει το μπρόκολο με το τυρί. Σερβίρουμε το κοτόπουλο, είτε ανακατεμένο με το μπ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ετοιμάζουμε πρώτα τις κρέπες: Ρίχνουμε στο μπλέντερ όλα τα υλικά και τα χτυπάμε για λίγο όλα μαζί, μέχρι να ομοιογενοποιηθούν. Αφήνουμε το μίγμα να “ξεκουραστεί” για 1 ώρα περίπου, σε θερμοκρασία περιβάλλοντος. Αλείφουμε με λίγο Flora Soft με βούτυρο μια κρεπιέρα ή μικρό τηγάνι, τη βάζουμε στη φωτιά να ζεσταθεί και με μια μικρή κουτάλα ή φλιτζανάκι του καφέ, ρίχνουμε λίγο από το μίγμα. Γυρίζουμε ολόγυρα το σκεύος, έτσι ώστε ο χυλός να απλωθεί και να γίνει η κρέπα στρογγυλή και ισοπαχής. Περι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αλατοπιπερώνουμε το κοτόπουλο, το πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι και το σοτάρουμε σε τηγάνι με 3-4 κουταλιές από το Flora soft με βούτυρο . Μόλις το κοτόπουλο πάρει χρώμα και από τις 2 πλευρές, προσθέτουμε το σκόρδο και ανακατεύουμε για 1 λεπτό περίπου. Στη συνέχεια, σβήνουμε με το κρασί, και ρίχνουμε τον Knorr σπιτικό ζωμό κότας και ανακατεύουμε έως ότου διαλυθεί και να εξατμιστεί το αλκοόλ , κατόπιν συμπληρώνουμε με νερό τόσο όσο χρειαστεί για να μισό καλύψει τα φιλέτα από το κοτόπουλο. ... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 81 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.