Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Το διαμάντι της γαλλικής κουζίνας, αλλά και μια εναλλακτική καλλιέργεια στην Ελλάδα αποτελεί το μανιτάρι της τρούφας. f50181Πρόκειται για ένα φυσικ...
Απάντηση: Οι τρούφες φυτρώνουν μονό σε εδάφη με ακριβή φυσικό-χημικά χαρακτηριστικά. Βασική προϋπόθεση είναι η παρουσία του ανθρακικού άλατος (CaCo3) και το...
Απάντηση: Δεν είναι όλα τα εδάφη κατάλληλα για την καλλιέργεια τρούφας. Για το λόγο αυτό πριν από τη φύτευση των φυτών είναι απολύτως απαραίτητο να πραγματοπ...
Απάντηση: ΟΙ ΤΡΟΥΦΕΣ είναι υπόγειες καρποφορίες μυκορριζικών μυκήτων που ανήκουν στα γένη Tuber και Terfezia. Όπως όλοι οι μύκητες είναι ετερότροφοι οργανισ...
Απάντηση: Η καλλιέργεια της τρούφας παρουσιάζει αρκετές ιδιαιτερότητες, σε σχέση με πρακτικές που χρησιμοποιούνται σε άλλες γεωργικές καλλιέργειες. Πρώτον...
Απάντηση: ΜΑΥΡΗ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΤΡΟΥΦΑ (Τuber melanosporum Vittad.) Διάδοση: Παράγεται και συλλέγεται σχεδόν αποκλειστικά στην Ιταλία, τη Γαλλ...
Απάντηση: Υπάρχουν διαφορετικές ράτσες και διασταυρώσεις κατάλληλες για την αναζήτηση της τρούφας και κάθε μια από αυτές έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά, είτ...
Απάντηση: ψαξε σε φυτορια!...
Απάντηση: Η κατάλληλη εποχή με μάτι για την ελιά είναι τέλι Μαρτίου με αρχές Απριλίου αρκεί βέβαια να σηκώνετε ο φλοιός και να προλάβει να βλαστίσει τούς υπό...
Απάντηση: με ένεση...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

μπολιασμα ελλιας με τρουφα

Απάντηση: Αυτό το εδώδιμο μανιτάρι ήταν γνωστό στην Αρχαί...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ενα προϊόν -εμπορικά τουλάχιστον- αντάξιο με το...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Οι τρούφες είναι υπόγειες καρποφορίες μυκορριζι...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ο ετήσιο κόστος καλλιέργειας φτάνει τα 1.000 ευ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: δεν βαζουν λιπάσματα στην καλλιέργεια τρούφας
Απάντηση: κοβουμε την αγριελια οταν εχει διαμετρο πανω απ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ΕΚΟΨΑ ΜΙΑ ΝΕΡΑΤΖΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΚΟΡΜΟΣ 50CM...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Τέλος Μαρτίου με έναν μόνο τρόπο, το μάτι.
Απάντηση: Έχουμε ήδη αναφερθεί στην προετοιμασία των κονδ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Θερμοκηπιο ντοματας
Απάντηση: Αν εννοεις στο σπιτι ειναι απλο βαζεις ενα βαμ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Όνομα ζιζανίου: Ξιφάρα (Carex spp.) Υπάρχου...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Η επιστημονική του ονομασία ειναι "μούσα&q...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Οι καρποί ωριμάζουν σε 35-55 ημέρες από την πλή...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Εξαρτάται απο την ποικιλία...για παράδειγμα σε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Καλλιέργεια αχλαδιάς Η αχλαδιά γίνεται στα μέτ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Το ιπποφαές είναι ένα φυτό το οποίο μπορεί να κ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Αναπτύσσεται σε όλα σχεδόν τα εδάφη, αλλά ευδοκ...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
Αυτό το εδώδιμο μανιτάρι ήταν γνωστό στην Αρχαία Ελλάδα με την ονομασία «ύδνον». Οι τρούφες αναπτύσσονται μέσα στο έδαφος, σε βάθος 8-15 εκατοστών και «συμβιώνουν» με ρίζες δασικών δέντρων. Η καλλιέργεια τρούφας είναι ιδιόμορφη καθώς απαιτείται η φύτευση κατάλληλων ειδών δέντρων (δρυς, αριά, φουντουκιά, φλαμουριά κ.ά.) «μολυσμένων» με συγκεκριμένο είδος μύκητα. Για την Ελλάδα συστήνεται η καλλιέργεια μαύρης τρούφας, ενώ δεν ενθαρρύνεται η καλλιέργεια της λευκής, η οποία είναι απαιτητική, ελά... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ενα προϊόν -εμπορικά τουλάχιστον- αντάξιο με το χαβιάρι, αποτελεί μια νέα πρόταση για εναλλακτική αγροτική δραστηριότητα στη χώρα μας. Πρόκειται για την καλλιέργεια της λεγόμενης τρούφας, ένα είδος μανιταριού που αναπτύσσεται στο υπέδαφος, η εμπορική αξία της οποίας δύσκολα αφήνει κάποιον ασυγκίνητο, καθώς φτάνει να ξεπερνά ακόμα και τα 3.000 ευρώ ανά κιλό. Η καλλιέργεια τρούφας, αν και δεν επιδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ενωση, αποτελεί μια σύγχρονη αγροτική δραστηριότητα με εκπληκτικές απο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Οι τρούφες είναι υπόγειες καρποφορίες μυκορριζικών μυκήτων των γενών Tuber και Terfezia. Οι τρούφες αναπτύσσονται στις ρίζες δασικών δένδρων. Η καλλιέργεια επομένως πραγματοποιείται με φύτευση ειδικών δενδρυλλίων των οποίων οι ρίζες είναι μολυσμένες με τον ανάλογο μύκητα. Η τρούφα δεν αποτελεί εισαγόμενο προϊόν. Τα τελευταία χρόνια αυτοφυείς τρούφες συλλέγονται σε όλη σχεδόν τη χώρα και ιδιαίτερα στη Β. Ελλάδα. Η καλλιέργεια της τρούφας απαιτεί ιδιόμορφα κλιματεδαφικά περιβάλλοντα και ενδεί... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ο ετήσιο κόστος καλλιέργειας φτάνει τα 1.000 ευρώ το στρέμμα, ενώ η απόδοση σε βάθος 12ετίας μπορεί να φτάσει τα 3-5 κιλά το στρέμμα. Με δεδομένο ότι οι τιμές κινούνται μεταξύ 600-1.500 ευρώ, καθίσταται σαφές ότι μια οργανωμένη μικρή εκμετάλλευση μπορεί να αποδώσει ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό. Το συγκεκριμένο προϊόν είναι ανάρπαστο στο εξωτερικό και κυρίως στη Γαλλία και η προσφερόμενη ποσότητα δεν καλύπτει τη ζήτηση. Χρησιμοποιείται στη γαστριμαργική και σε συνδυασμό με άλλες τροφές προσφέ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το διαμάντι της γαλλικής κουζίνας, αλλά και μια εναλλακτική καλλιέργεια στην Ελλάδα αποτελεί το μανιτάρι της τρούφας. f50181Πρόκειται για ένα φυσικό βιολογικό προϊόν του οποίου η παρουσία στη μαγειρική έχει πάρει μυθικές διαστάσεις. Η γαλλική κουζίνα βασιζόταν ανέκαθεν στην τρούφα, αλλά τα τελευταία χρόνια όλες οι διεθνείς παραδοσιακές γεύσεις, ακόμη και η ελληνική προσαρμόζονται στη χρήση της που δημιουργεί τέλειο γευστικό αποτέλεσμα σε φαγητά και γλυκά. Το πολύτιμο αυτό υπόγειο μανιτάρι ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Οι τρούφες φυτρώνουν μονό σε εδάφη με ακριβή φυσικό-χημικά χαρακτηριστικά. Βασική προϋπόθεση είναι η παρουσία του ανθρακικού άλατος (CaCo3) και το Ph υπο-αλακαλικό η αλκαλικό (από 7,1 σε 8,5). Βέβαια προτιμότερα είναι τα όχι πολύ βαριά εδάφη και αυτά που είναι προικισμένα με καλή αποστράγγιση, χάρη σε μια φυσική κλίση ή χάρη στην παρουσία στο εσωτερικό του πετρών ή χαλικιών. Τα παραπάνω χαρακτηριστικά ευνοούν την κυκλοφορία του οξυγόνου, ζωτικό στοιχείο για την ανάπτυξη των τρουφών. Όσο περισ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν είναι όλα τα εδάφη κατάλληλα για την καλλιέργεια τρούφας. Για το λόγο αυτό πριν από τη φύτευση των φυτών είναι απολύτως απαραίτητο να πραγματοποιηθεί χημική ανάλυση του εδάφους. Πριν από κάθε παραγγελία φυτών ελέγχουμε την καταλληλότητα του εδάφους σε συνεργασία με τους υπεύθυνους γεωπόνους της Umbaflor s.r.l. και του πανεπιστημίου της Perugia και ενημερώνουμε για την καταλληλότητα του χωραφιού. Συστήνεται η ξεχωριστή ανάλυση διαφορετικών περιοχών του ίδιου χωραφιού και όχι η δημιουργία... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΟΙ ΤΡΟΥΦΕΣ είναι υπόγειες καρποφορίες μυκορριζικών μυκήτων που ανήκουν στα γένη Tuber και Terfezia. Όπως όλοι οι μύκητες είναι ετερότροφοι οργανισμοί και έτσι δεν μπορούν να συνθέσουν ουσίες απαραίτητες γις την επιβίωση τους. Για να αντιμετωπίσουν αυτή την έλλειψη προσκολλώνται σε μερικούς τύπους φυτών (δέντρα και θάμνους), δημιουργώντας μια σχέση ονομαζόμενη «μυκορριζική συμβίωση», από την οποία ωφελούνται και τα δύο μέρη. Η τρούφα στην πραγματικότητα και κυριολεκτικά ονομάζεται «καρποφόρ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η καλλιέργεια της τρούφας παρουσιάζει αρκετές ιδιαιτερότητες, σε σχέση με πρακτικές που χρησιμοποιούνται σε άλλες γεωργικές καλλιέργειες. Πρώτον, δεν μπορείς να δοκιμάσεις πως θα πάει η τρούφα στο χωράφι σου, φυτεύοντας 5-10 τρουφόδενδρα, όπως θα έκανες με μια ροδακινιά, ή μια καρυδιά, ή μια κερασιά. Εκτάσεις 2 , ή 3, ή 4 στρεμμάτων, είναι εκ προοιμίου καταδικασμένες σε αποτυχία, ιδίως εάν συνορεύουν με δασικές εκτάσεις, ή χωράφια όπου οι καλλιέργειες ψεκάζονται αφειδώς (αυτός είναι και ο ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΜΑΥΡΗ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΤΡΟΥΦΑ (Τuber melanosporum Vittad.) Διάδοση: Παράγεται και συλλέγεται σχεδόν αποκλειστικά στην Ιταλία, τη Γαλλία και την Ισπανία. Περιοχές καλλιέργειας: Υπάρχουν διάφορες περιοχές κατάλληλες για την καλλιέργειά της. Θεωρείται η πιο ενδιαφέρουσα τρούφα για τρουφοκαλλιέργεια. Εμπορική αξία:Υψηλή, χάρη στα άριστα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά και στους διάφορους τρόπους γαστρονομικών χρήσεων. Υπάρχει μια σταθερή αυξανόμενη ζήτηση στην αγορά με τη συνέχισ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υπάρχουν διαφορετικές ράτσες και διασταυρώσεις κατάλληλες για την αναζήτηση της τρούφας και κάθε μια από αυτές έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά, είτε όσο αφορά την αναζήτηση διαφορετικών ειδών τρούφας είτε για το διαφορετικό περιβάλλον ή εποχές στις οποίες πρέπει ενεργήσουν. Στην πορεία των ετών της δικής μας εκτροφής έχουν εναλλαχθεί πολλές ράτσες και διασταυρώσεις, αλλά μόνο με το Labrador Retriever και το Γκριφόν με το τραχύ τρίχωμα Korthals" αρχίσαμε μια μακροχρόνια εργασία επιλογής.... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ψαξε σε φυτορια! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η κατάλληλη εποχή με μάτι για την ελιά είναι τέλι Μαρτίου με αρχές Απριλίου αρκεί βέβαια να σηκώνετε ο φλοιός και να προλάβει να βλαστίσει τούς υπόλοιπους 2 μήνες βλαστικής περιόδου Μάιο με Ιούνιο άλλα κ Μάιο γίνετε. Ώμος υπάρχει ένα ενδεχόμενο το μάτι να βλαστίσει την επόμενη χρονιά. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
δεν βαζουν λιπάσματα στην καλλιέργεια τρούφας Διαβάστε περισσότερα...
Θέλω να μάθω πως γίνεται το μπόλιασμα της ελιάς. Όχι με λεπτομέρειες. Λίγα παράγματα.
Απάντηση:
κοβουμε την αγριελια οταν εχει διαμετρο πανω απο 4 εκ. και την καθαριζουμε απο τα φυλλα και τα κλαδακια.κανουμε δυο τομες καθετες απο το κοψιμο διαμετρικα αντιθετες και με μηκος 2 -3 εκ.τωρα το στελεχος που θελουμε να μπολιασουμε ειναι σαν ενα σκουποξυλο με δυο χαρακιες στο πανω μερος.μετα κοβουμε ενα κλαδακι απο την ελια που θελουμε με διαμετρο 1 εκ. το κοβουμε σε μηκος 5-6 εκ και το κατω μερος το κανουμε σαν πενα .ανοιγουμε τον φλοιο στης τομες με μηκος οσο η πενα την βαζουμε μεσα στην τομη... Διαβάστε περισσότερα...
πως γινεται
Απάντηση:
ΕΚΟΨΑ ΜΙΑ ΝΕΡΑΤΖΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΚΟΡΜΟΣ 50CM ΥΨΟΣ. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΜΠΟΛΙΑΣΩ ΣΕ ΛΕΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΩΣ. Διαβάστε περισσότερα...
τροποι μπολιασματος
Απάντηση:
Τέλος Μαρτίου με έναν μόνο τρόπο, το μάτι. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πρώτα πρέπει να κάνεις ανάλυση και εκτίμηση, έχοντας στο μυαλό σου ότι η τρούφα είναι γενικά μια δύσκολη καλλιέργια. Το ότι το χωράφι έχει ελιές είναι θετικό, διότι οι ελιές σχηματίζουν μύκητες στις ρίζες τους οι οποίοι δεν ανταγωνίζονται τις εκτομυκόρριζες (τρούφες). Πέρα από αυτό, μελέτες δείχνουν ότι η τρούφα μεγαλώνει βέλτιστα σε εδάφη με ουδέτερα pH (κοντά στο 7) και με μηχανική σύσταση τέτοια ώστε να υπάρχει καλή οξυγόνωση (αερισμός). Για παράδειγμα ένα πηλώδες έδαφος "πνίγ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Έχουμε ήδη αναφερθεί στην προετοιμασία των κονδυλωμάτων οπότε δε θα τα επαναλάβουμε. Το χώμα θα πρέπει να είναι αφράτο και μαλακό. Σπέρνω πατάτες σε μπαλκόνι ή ταράτσα Στο μπαλκόνι ή την ταράτσα, τα πράγματα είναι απλά. Για κάθε πατατιά, θα πρέπει να έχετε μία σχετικά μεγάλη γλάστρα. Για χώμα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα κομποστοποιημένο οργανικό προϊόν φυτικής προέλευσης, όπως το ILI από τη Bioterr (τελευταία φορά το αγόρασα 4 Ευρώ τα 70 λίτρα). Μη χρησιμοποιήσετε απλό φυτόχωμα, δεν κά... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Θερμοκηπιο ντοματας Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αν εννοεις στο σπιτι ειναι απλο βαζεις ενα βαμβακι με νερο σε ενα μπωλ το απλωνεις και ριχνεις τις φακες απο επανω. μετα σχεπαζεις παλι ε ιδιο βαμβακι και παλι με νερο.... το αφηνεις μερικες μερες και φυτωνει ( αν φυτρωσει βεβαια !! και δεν ειναι απο κεινα που δεν φυτωνουν οπως καποτε !!! Γιατι τωρα οι νεοι σποροι που παραγονται δεν δινουν καρπους και ειδικα δευτερης γεννιας.. και αυτο γιατι ετσι σε λιγα χρονια( εχουν αρχισει ) θα εξαρτωμαστε απο αυτους αν θα μας δωσουν να φαμε... ΑΥΤΟ Τ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Όνομα ζιζανίου: Ξιφάρα (Carex spp.) Υπάρχουν μερικά είδη ξιφάρας, τα οποία μπορούν να εμφανιστούν σε αγρούς πατάτας και να προκαλέσουν μερικές φορές προβλήματα συγκομιδής στην καλλιέργεια της πατάτας. ΒιολογίΒιολογία: Η ξιφάρα είναι συνήθως ζιζάνιο της βιολογικής μορφής G1, το μέγεθός του, ο βιότοπος, η περίοδος εμφάνισης, το βάθος φυτρώματος εξαρτώνται από το είδος. Τα φυτά εμφανίζονται συνήθως ως συστάδα θάμνων. Τα φύλλα τους είναι πολύ επιμήκη, συχνά ημισωληνοειδή, σπάνια επίπεδα, ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η επιστημονική του ονομασία ειναι "μούσα" ή "παραδείσια". (του γένους μούσα,της οικογένειας των μουσιδών) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Οι καρποί ωριμάζουν σε 35-55 ημέρες από την πλήρη άνθηση, ανάλογα με την ποικιλία και το περιβάλλον. Εμπορικά, τα είδη του Cucumis melo L συλλέγονται στο στάδιο του <ημι-ώριμου> .Σ’ αυτό το στάδιο, ένα μέρος του μίσχου παραμένει ενωμένο με τον καρπό για παράδειγμα ο ιστός αποκοπής δεν έχει αναπτυχθεί πλήρως. Τα σάκχαρα και το άρωμα δεν είναι ιδανικά σ’ αυτό το στάδιο αλλά θα αυξηθούν κατά το στάδιο του <πλήρους ώριμου>. Το στάδιο είναι αυτό στο οποίο ο μίσχος διαχωρίζεται καθαρά ... Διαβάστε περισσότερα...
Εχω στο σπίτι μου ενα μικρό θερμοκυπιο 3Χ5 μέτρα ,δεκα πέντε τετραγονικά, αυτή την εποχή τη μου προτίνεται να φυτέψω??
Απάντηση:
Σιγα σιγα να βαλεις τα καλοκαιρινα. Ντοματα, φασολι,πιπερια,καρπουζι,πεπονι,μελιτζανα.,κολοκυθι κλπ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εξαρτάται απο την ποικιλία...για παράδειγμα σε κλίμα κορινθιακής σταφίδας χρειάζεται βραχύ κλάδεμα δηλαδή αφαιρείς την κλιματίδα κρατώντας τα μάτια κοντά στη βάση του (2-3 μάτια), ενώ στη Σουλτανίνα το κλάδεμα είναι μακρύ (αφήνεις 4-8 μάτια)ή συνδυασμός δηλαδή κρατάς σε κάθε βραχίονα του φυτού μία κοντή (με 2-3 μάτια) και μία μακριά (4-8) κλιμάτίδα. Η κοντή λέγεται καβαλάρης και η μακριά αμολυτή. ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΌ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΒΛΈΠΟΥΝ ΤΑ ΜΆΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΉ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΦΥΤΟΎ ΩΣΤΕ ΟΙ ΒΛΑΣΤΟΙ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καλλιέργεια αχλαδιάς Η αχλαδιά γίνεται στα μέτρια κλίματα, δηλαδή ούτε στα πολύ ζεστά ούτε στα πολύ ψυχρά. Προκόβει στις δροσερές θέσεις, στα παράλια και παραποτάμια μέρη, στις ανοιχτές κοιλάδες, στα χαμηλά οροπέδια και στις πλαγιές που έχουν μικρή κλίση. Με άλλα λόγια θέλει υγρό αέρα και δροσερό το καλοκαίρι. Σε θέσεις που δέρνονται από ανέμους δυνατούς, δεν πρέπει να φυτεύοντας αχλαδιές γιατί βλάπτονται. Σχετικά με το χώμα η αχλαδιά έχει απαιτήσεις. Θέλει το χωράφι να είναι ψαχνό, δυνατ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το ιπποφαές είναι ένα φυτό το οποίο μπορεί να καλλιεργηθεί και να παράγει καρπούς από το υψόμετρο του επιπέδου της θάλασσας μέχρι το υψόμετρο των 2000m. Στη Ρωσία υπάρχουν ενδημικά είδη του ιπποφαούς που καρποφορούν σε υψόμετρα μεταξύ 1200m και 2000m. Το εύρος των θερμοκρασιών μέσα στο οποίο μπορεί να καλλιεργηθεί είναι πολύ μεγάλο και ευρίσκεται μεταξύ -43ο C και 40ο C. Το ιπποφαές μπορεί να καλλιεργηθεί σε μία ποικιλία εδαφών τα οποία μπορεί να είναι γόνιμα ή λιγότερο γόνιμα ή α... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αναπτύσσεται σε όλα σχεδόν τα εδάφη, αλλά ευδοκιμεί στα ελαφρά αμμοπηλώδη και πλούσια σε θρεπτικά στοιχεία εδάφη. Η οργανική ουσία (τυρφη-φυλλόχωμα-κοπριά) βοηθά τα φυτά να αποκτήσουν πλούσιο φύλλωμα και ζωηρά άνθη. Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 134 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.