Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Ναι. Τι?...
Απάντηση: Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε κυδωνάτες ή σε χοντρές φέτες. Τις βάζουμε σε μπολ και προσθέτουμε όλα τα υλικά εκτός από το νερό. Τις ανακα...
Απάντηση: Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά τις μπάμιες σε τρεχούμενο νερό. Στη συνέχεια τις στραγγίζουμε και τις βάζουμε σε ένα μικρό ταψάκι. Τις ραντίζουμε με...
Απάντηση: Ζεσταίνουμε 2-3 κουταλιές Flora Soft με βούτυρο σε αντικολλητικό βαθύ τηγάνι και σοτάρουμε τις πιπεριές, μέχρι να αρχίσουν να μαλακώνουν. Προσθέτου...
Απάντηση: Πλένουμε καλά τις μπριζόλες, τις στεγνώνουμε με χαρτί κουζίνας και τις βάζουμε σε μπολ. Τις περιχύνουμε με τη μπύρα, τη μία κουταλιά από το Flora...
Απάντηση: Ρίχνουμε όλα τα λαχανικά σε ένα ταψί και τα περιχύνουμε με το λιωμένο Flora Soft με βούτυρο. Καρυκεύουμε με τα μυρωδικά και στη συνέχεια ανακατ...
Απάντηση: Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε σε κυδωνάτες φέτες. Τις βράζουμε σε νερό μέχρι να μαλακώσουν αλλά προσέχουμε να μας κρατάνε λίγο. Σε ένα...
Απάντηση: Σε ένα μεγάλο και φαρδύ τηγάνι το οποίο έχουμε θερμάνει καλά, προσθέτουμε 2-3 κουταλιές της σούπας Flora. Αφήνουμε το Flora να λιώσει, καρυκεύουμε...
Απάντηση: Σε μία λεκάνη ρίχνουμε τους τρεις διαφορετικούς κιμάδες, την μισή ποσότητα Flora Soft, τη φρυγανιά, αλάτι και πιπέρι και ζυμώνουμε καλά με τα χέρια...
Απάντηση: Λιώνουμε το Flora Soft με βούτυρο σε ένα σκεύος σε δυνατή φωτιά. Στη συνέχεια αποσύρουμε το σκεύος από τη φωτιά και διατηρούμε το Flora Soft χλιαρό...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

μπαμιες στο φουρνο της αργυρως

Απάντηση: Η μπάμια είναι γενικά ετήσιο φυτό και μοιάζει μ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά : 1 κιλό κολιοί 5 σκελίδες σκόρδο κομ...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Να πάρεις τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία και να ρο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Πλένουμε καλά το κοτόπουλο, αφαιρούμε τα εντόσθ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Σε ένα βαθύ μπολ βάζουμε το κρέας και καρυκεύου...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Πλένουμε τα κολοκυθάκια τα καθαρίζουμε και τα κ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Πλένουμε πολύ καλά τις πατάτες χωρίς να τις κα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Σε ένα φαρδύ σκεύος ρίχνουμε το Flora Soft με β...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ρίχνουμε όλα τα λαχανικά σε ένα ταψί και τα πε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Βάζουμε τους κιμάδες σε βαθύ μπολ, μαζί με το σ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Πλένουμε τις ντομάτες, τις ψιλοκόβουμε, τις ανα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Για ένα αποτελεσματικό και χωρίς χημικές ουσίες...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: αναλογως ποσο ανοιχτοχερης ειναι ο μαγαζατορας
Απάντηση: γιαμ γιαμ http://www.sidagi.gr/section/gluka/co...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
Η μπάμια είναι γενικά ετήσιο φυτό και μοιάζει με το βαμβάκι. Ανήκει στην οικογένεια των Μαλαχιδών με 200 περίπου είδη και το όνομα “Μπάμια” είναι αραβικό. Έχει βαθύ ριζικό σύστημα, το φυτό της είναι ημιξυλώδες, ινώδες και φτάνει σε ύψος 0,5- 2 μέτρα. Τα φύλλα της μοιάζουν με παλάμες, στρογγυλά και μεγάλα, καλύπτονται από τρίχες ενώ τα άνθη της είναι κίτρινα με βάση πορφυρή. Ο σπόρος είναι μικρός, στρογγυλός, σκληρός με χρώμα γκρι- μαύρο. Η άνθηση πραγματοποιείται 35-60 ημέρες μετά τη βλάστηση... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά : 1 κιλό κολιοί 5 σκελίδες σκόρδο κομμένο σε ψηλά φετάκια 1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο 4 φύλλα δάφνης ¼ φλιτζανιού λάδι 1 κουταλιά της σούπας ντοματοπολτέ Αλάτι, πιπέρι Ντομάτες κομμένες ροδέλες Εκτέλεση : Καθαρίζουμε, πλένουμε και αλατίζουμε τα ψάρια. Τα απλώνουμε σε ταψί. Τσιγαρίζουμε σε λάδι και ρίχνουμε τον ντοματοπολτέ διαλυμένο σε λίγο νερό, τον μαϊντανό, τη δάφνη, αλάτι και πιπέρι. Όταν πάρει μία καλή βράση η σάλτσα την απλώνουμε πάνω στα ψάρια. Από πάνω βάζο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μπες στα site των σουπερ μάρκετ και φούρνων και στείλε βιογραφικό, μπορείς εναλλακτικά να πας στα κεντρικά και να τους το δώσεις,θα μου πεις τώρα χαίρω πολύ κάτι μας ειπες...δεν βρίσκω όμως κάτι άλλο που να μπορείς να κάνεις. Δες και στην γειτονιά σου συνήθως βάζουν αγγελίες και εξω απο καταστήματα Διαβάστε περισσότερα...
Καλησπερα σας μ τρυπησε ο φουρνος διπλα ακριβως απο την αντισταση εχει κανεις καποια ιδεα πως μπορω να την κλεισω .. ειναι μεγαλη αναγκη παρακαλω
Απάντηση:
Να πάρεις τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία και να ρους πεις τι προβλημα υπαρχει και να ρωτήσεις τι πρεπει να γίνει αν χρειαστεί να το επισκευάσουν θα σου πουν Διαβάστε περισσότερα...
Ερώτηση ή κατάφαση????.....τα φουρνάκια για νύχια με τζέλ τα βοηθούν να στεγνώσουν και να σταθεροποιηθούν!!!!
Απάντηση:
Απάντηση:
Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε κυδωνάτες ή σε χοντρές φέτες. Τις βάζουμε σε μπολ και προσθέτουμε όλα τα υλικά εκτός από το νερό. Τις ανακατεύουμε πολύ καλά να λαδωθούν παντού. Τις αδειάζουμε σε ταψί καθώς και όλα τα υγρά που υπάρχουν στο μπολ. Περιχύνουμε με το νερό και ψήνουμε στους 200°C για 1 ώρα σκεπασμένες, μέχρι να μαλακώσουν. Στο μεταξύ, ετοιμάζουμε τα μπιφτέκια. Βάζουμε τον κιμά σε μπολ, τρίβουμε τα κρεμμύδια και τις ντομάτες μέσα στον κιμά γιατί χρειαζόμαστε όλα τα υγρά ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά τις μπάμιες σε τρεχούμενο νερό. Στη συνέχεια τις στραγγίζουμε και τις βάζουμε σε ένα μικρό ταψάκι. Τις ραντίζουμε με το ξύδι και τις αφήνουμε για 10΄ να μαριναριστούν. Τις ξαναπλένουμε και τις στραγγίζουμε καλά. Στη συνέχεια σε μία φαρδιά κατσαρόλα ρίχνουμε το Flora Soft με βούτυρο και το θερμαίνουμε καλά. Ρίχνουμε τις μπάμιες στην κατσαρόλα, τις σοτάρουμε στο Flora Soft και στη συνέχεια τις ρίχνουμε στο ταψί που τις είχαμε μαρινάρει νωρίτερα. Προσθέτουμε στο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ζεσταίνουμε 2-3 κουταλιές Flora Soft με βούτυρο σε αντικολλητικό βαθύ τηγάνι και σοτάρουμε τις πιπεριές, μέχρι να αρχίσουν να μαλακώνουν. Προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια, ανακατεύουμε με ξύλινη σπάτουλα για 2 λεπτά. Στη συνέχεια, ρίχνουμε τα μανιτάρια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα, μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά τους. Αποσύρουμε το τηγάνι από τη φωτιά και αλατοπιπερώνουμε. Σπάμε τα αυγά σε γυάλινο μπολ και τα χτυπάμε με πιρούνι, μαζί με το γάλα. Προσθέτουμε τον μαϊντανό, το τριμμένο τυρί και τέλος τ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πλένουμε καλά τις μπριζόλες, τις στεγνώνουμε με χαρτί κουζίνας και τις βάζουμε σε μπολ. Τις περιχύνουμε με τη μπύρα, τη μία κουταλιά από το Flora Soft με βούτυρο, το μέλι και τη μουστάρδα διαλυμένη στο χυμό λεμονιού. Τις πασπαλίζουμε με τη ρίγανη, το ξύσμα λεμονιού, το σκόρδο και το φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Ανακατεύουμε να πάει παντού το μίγμα, σκεπάζουμε το μπολ και αφήνουμε τις μπριζόλες στο ψυγείο να μαριναριστούν για τουλάχιστον μία ώρα. Στη συνέχεια, τοποθετούμε τις μπριζόλες σε ταψί. Κα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ρίχνουμε όλα τα λαχανικά σε ένα ταψί και τα περιχύνουμε με το λιωμένο Flora Soft με βούτυρο. Καρυκεύουμε με τα μυρωδικά και στη συνέχεια ανακατεύουμε όλα τα υλικά ελαφρά μέσα στο ταψί. Σε ένα σκεύος ρίχνουμε το καυτό νερό, τον πελτέ, το ζωμό λαχανικών Knorr «Σπιτικός» και βράζουμε ελαφρά σε χαμηλή θερμοκρασία για 10 λεπτά. Κατόπιν, απλώνουμε την ελαφριά σάλτσα που έχει δημιουργηθεί σε όλο το ταψί με τα λαχανικά και πουδράρουμε σε όλη την επιφάνεια του ταψιού την τριμμένη φέτα. Τέ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε σε κυδωνάτες φέτες. Τις βράζουμε σε νερό μέχρι να μαλακώσουν αλλά προσέχουμε να μας κρατάνε λίγο. Σε ένα φαρδύ τηγάνι ρίχνουμε το Flora Soft με βούτυρο να λιώσει και να θερμανθεί καλά και σοτάρουμε τις πατάτες με το απάκι μέχρι να πάρουν χρώμα οι πατάτες. Στη συνέχεια τις πατάτες και το απάκι σε ένα μικρό ταψάκι, πασπαλίζουμε με το τριμμένο καπνιστό τυρί και τον κόλιανδρο και ανακατεύουμε ελαφρά μαζί με το στραγγιστό γιαούρτι. Ψήνουμε σε προθερμασμέ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε ένα μεγάλο και φαρδύ τηγάνι το οποίο έχουμε θερμάνει καλά, προσθέτουμε 2-3 κουταλιές της σούπας Flora. Αφήνουμε το Flora να λιώσει, καρυκεύουμε τα κότσια με πιπέρι και αλάτι. Τα αλευρώνουμε ελαφρά και στη συνέχεια τα σοτάρουμε στο τηγάνι μας μέχρι να πάρουν χρώμα και να ροδίσουν. Κατόπιν, ανοίγουμε τις σακούλες ψησίματος και τοποθετούμε τα κότσια μέσα. Κόβουμε τα λαχανικά εκτός από τα τοματίνια τσέρι και τα ρίχνουμε στο ίδιο τηγάνι που σοτάραμε τα κότσια μας προσθέτοντας λίγο ακόμα Flora... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε μία λεκάνη ρίχνουμε τους τρεις διαφορετικούς κιμάδες, την μισή ποσότητα Flora Soft, τη φρυγανιά, αλάτι και πιπέρι και ζυμώνουμε καλά με τα χέρια μας. Πλάθουμε με τα χέρια μας σουτζουκάκια σε μέτριο μέγεθος και τα τοποθετούμε στο ταψί, το ένα δίπλα στο άλλο. Φτιάχνουμε μία σύβραση με το υπόλοιπο Flora Soft με βούτυρο, το σκόρδο, τον συμπυκνωμένο χυμό τομάτας και το νερό και σιγομαγειρεύουμε για 15΄. Στη συνέχεια περιχύνουμε τα σουτζουκάκια με την σύβραση και ανακινούμε το ταψί ελαφρά για... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Λιώνουμε το Flora Soft με βούτυρο σε ένα σκεύος σε δυνατή φωτιά. Στη συνέχεια αποσύρουμε το σκεύος από τη φωτιά και διατηρούμε το Flora Soft χλιαρό. Ρίχνουμε όλα τα υλικά πλην του καπνιστού τυριού σε μία λεκάνη και ζυμώνουμε για λίγο με τα χέρια μας. Προσθέτουμε το λιωμένο Flora Soft με βούτυρο και ζυμώνουμε ξανά έως ότου ομογενοποιηθεί η ζύμη μας. Βάζουμε τη λεκάνη με τον κιμά στο ψυγείο για 45΄ για να ξεκουραστεί η ζύμη μας. Στη συνέχεια αλείφουμε ένα ταψάκι με Flora Soft με βούτυρο και... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πλένουμε καλά το κοτόπουλο, αφαιρούμε τα εντόσθια που μπορεί να έχει και το σκουπίζουμε με απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Το αλατοπιπερώνουμε και το πασπαλίζουμε με ρίγανη και δεντρολίβανο (δεν ξεχνάμε να ρίξουμε και στην κοιλίτσα του). Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε κυδωνάτες, τις αλατοπιπερώνουμε και τις πασπαλίζουμε κι αυτές με ρίγανη και δεντρολίβανο. Βάζουμε το κοτόπουλο σε ταψί και τοποθετούμε γύρω του τις πατάτες. Περιχύνουμε με το Flora Soft με βούτυρο, με το χυμό λεμονιού και... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε ένα βαθύ μπολ βάζουμε το κρέας και καρυκεύουμε καλά με αλάτι και πιπέρι. Κατόπιν προσθέτουμε 2 κουταλιές της σούπας Flora Soft με βούτυρο, ρίχνουμε τη μαγιονέζα, το κρασί, τα μπαχαρικά και τα μυρωδικά μας και ανακατεύουμε καλά με τα χέρια μας. Αφήνουμε το μπολ σκεπασμένο με μια πετσέτα για τουλάχιστον 30 λεπτά. Θερμαίνουμε καλά ένα τηγάνι και τηγανίζουμε το χοιρινό σε μισό ποτήρι του κρασιού ελαιόλαδο μέχρι να ροδίσει και από τις 2 πλευρές. Ταυτόχρονα χτυπάμε στο μπλέντερ τα ντοματάκια... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πλένουμε τα κολοκυθάκια τα καθαρίζουμε και τα κόβουμε σε ροδέλες ή κύβους. Ζεσταίνουμε λίγο Flora και τα τσιγαρίζουμε, μέχρι να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές. Τα βγάζουμε και τα αφήνουμε στην άκρη. Κόβουμε το μπέικον και το ροδίζουμε σε αντικολλητικό σκεύος μέχρι να γίνει τραγανό. Βάζουμε τα τορτελίνια σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό και τα βράζουμε, μέχρι να μαλακώσουν, χωρίς όμως να είναι έτοιμα. Τα στραγγίζουμε και τα ανακατεύουμε με 2 κουταλιές λιωμένο Flora. Αλείφουμε με Flora ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πλένουμε πολύ καλά τις πατάτες χωρίς να τις καθαρίσουμε, τις καρυκεύουμε εξωτερικά με αλάτι, τις τυλίγουμε σε αλουμινόχαρτο και ψήνουμε στο φούρνο για 60΄. Χονδροτρίβουμε τα πιπέρια όλα μαζί, τα βάζουμε σε ένα πιάτο μεγάλο και πανάρουμε και από τις δύο πλευρές τις μπριζόλες. Λιώνουμε σε 500 ml καυτό νερό τους σπιτικούς ζωμούς και κρατάμε το ζωμό στην άκρη. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σοτάρουμε σε ένα μεγάλο τηγάνι με τη μισή ποσότητα από το Flora Soft με βούτυρο. Μόλις μαραθεί ε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε ένα φαρδύ σκεύος ρίχνουμε το Flora Soft με βούτυρο, το θερμαίνουμε καλά και σοτάρουμε σε μέτρια θερμοκρασία όλα τα λαχανικά μας, εκτός από τις ντομάτες, μέχρι να μαλακώσουν. Σβήνουμε με το μπαλσάμικο. Ρίχνουμε τα σοταρισμένα λαχανικά σε ταψάκι, καρυκεύουμε με αλατοπίπερο και τοποθετούμε τις τομάτες πάνω από τα λαχανικά μας. Τρίβουμε τη φέτα πάνω από τις τομάτες και ψήνουμε στο φούρνο στους 180° για 15-20΄. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ρίχνουμε όλα τα λαχανικά σε ένα ταψί και τα περιχύνουμε με το λιωμένο Flora Soft με βούτυρο. Καρυκεύουμε με τα μυρωδικά και στη συνέχεια ανακατεύουμε όλα τα υλικά ελαφρά μέσα στο ταψί. Σε ένα σκεύος ρίχνουμε το καυτό νερό, τον πελτέ, το ζωμό λαχανικών Knorr «Σπιτικός» και βράζουμε ελαφρά σε χαμηλή θερμοκρασία για 10 λεπτά. Κατόπιν, απλώνουμε την ελαφριά σάλτσα που έχει δημιουργηθεί σε όλο το ταψί με τα λαχανικά και πουδράρουμε σε όλη την επιφάνεια του ταψιού την τριμμένη φέτα. Τέ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βάζουμε τους κιμάδες σε βαθύ μπολ, μαζί με το στυμμένο ψωμί, τα αυγά, το 1/3 του κρασιού και τα καρυκεύματα. Στη συνέχεια, σοτάρουμε με το μισό Flora Soft με βούτυρο το κρεμμύδι και το σκόρδο. Περιμένουμε να κρυώσουν λίγο και τα ρίχνουμε κι αυτά στο μπολ. Ζυμώνουμε καλά το μίγμα και πλάθουμε σε μέτρια μπιφτέκια. Αλείφουμε με λίγο Flora Soft με βούτυρο ένα ταψί και βάζουμε τα μπιφτέκια. Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο σε δυνατή θερμοκρασία για 10 λεπτά περίπου. Στο μεταξύ σοτάρουμε για λίγ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πλένουμε τις ντομάτες, τις ψιλοκόβουμε, τις ανακατεύουμε σε ένα μπολ με το βασιλικό, το μαϊντανό, αλάτι και πιπέρι. Ρίχνουμε το μισό μίγμα σε ένα ταψί, τοποθετούμε από πάνω τις γλώσσες και έπειτα σκεπάζουμε με το υπόλοιπο μίγμα τομάτας. Περιχύνουμε τα φιλέτα μας με κρασί, προσθέτουμε το Flora Soft με Βούτυρο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δοκιμασες να την καθαρισεις?με ενα απλο προιον που καθαριζουμε την κουζινα θα το αφησεις 5 λεπτα μεσα και μετα θα το ξεβγαλης καλα πιστευων θα ξεμυρισει.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Για ένα αποτελεσματικό και χωρίς χημικές ουσίες καθαρισμό, ανακατέψτε σε ένα μπολ μαζί, σε ίσα μέρη, μαγειρική σόδα και ζεστό νερό, μέχρι να σχηματιστεί μια πηκτή πάστα. Εάν ο φούρνος σας είναι πολύ βρώμικος, προσθέστε στο μείγμα σας μια ίση ποσότητα χοντρού αλατιού, που θα κάνει το τρίψιμό σας πολύ πιο αποτελεσματικό. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε στο μείγμα σας, μερικές κουταλιές της σούπας λευκό ξύδι ή σαπούνι πιάτων. Διαβάστε περισσότερα...
θελω να μαθω ποσο παει η ωρα ,αν δουλευω πωλητρια σε φουρνο μερικες ωρες απασχολησης
Απάντηση:
αναλογως ποσο ανοιχτοχερης ειναι ο μαγαζατορας Διαβάστε περισσότερα...
Ποση ωρα ψηνουμε το ρολο κοτοπουλο στο ταψι στο φουρνο για να ειναι μαλακο;
Απάντηση:
αναλογα το φουρνο.... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
γιαμ γιαμ http://www.sidagi.gr/section/gluka/content/mila- fournou-me-kanela-kai-stafida Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Θα βάλεις λίγο απο το υγρό που χρησιμοποιήτε για το τέλος σε ενα κομμάτι χαρτί και με αυτό θα περάσεις όλα τα νύχια , έπειτα τα κάνεις μάτ με το μπάφερ , γιαλυστική λίμα και ειναι έτοιμα ! Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 131 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.