Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Μπα δεν πιστευω να παθεις κατι, αλλά να ξερεις οτι τα ζυμαρικα εχουν και αυγο μεσα, υπαρχει και η σαλμονελα (παθογονα βακτηριδια) που τα βρισκουμε...
Απάντηση: ουφ...να σας δειξω ενα συντομο αρθο που διαβασα:Την Πρωταπριλια του 1957,ο βρετανικος τηλεοπτικος σταθμος BBC εδειξε τους Ελβετους να κοβουν μακαρο...
Απάντηση: Με κοκορα η και με κοτοπουλο κοκκινιστα, το ιδιο ειναι για εμενα αν με ρωτας!...
Απάντηση: Στον Σκλαβενιτη στην Χαλκηδονα...
Απάντηση: Συσσωρευμένη ενέργεια..τρως τρως και δε κινείσαι..και λίπος δημιουργείται έτσι και θα θέλεις πάντα να φας κάτι!Η λύση:γυμνάσου!...
Απάντηση: Μερίδες Συνταγής: 6 Συστατικά:4 κούπες βρασμένο μπρόκολο½ κούπα ψιλοκομμένο κόκκινο κρεμμύδι¼ κούπας ηλιόσποροι¼ κούπας σταφίδες1/3 κούπας θριμμ...
Απάντηση: Μερίδες συνταγής: 2Συστατικά:80 γρ. ανανάς κονσέρβας χωρίς σιρόπι1 κούπα κομμένα πράσινα λαχανικά1 κούπα κομμένο σπανάκι 1 κούπα άνθη μπρόκολου½ πρ...
Απάντηση: Ένα φάρμακο με βάση το μπρόκολο ως θεραπεία για τον καρκίνο του μαστού άρχισαν να δοκιμάζουν επιστήμονες στις ΗΠΑ και στον Καναδά. Προγενέστερες μ...
Απάντηση: Στο σκευος που θα τα ζεστανεις βαζεις λιγο νερακι περιπου να καλυφτει ο πατος του σκευους. Η μπορεις να κανεις μια σαλτσα ειτε καρμποναρα η απο ντο...
Απάντηση: Στη χώρα μας η καλλιέργεια του μπρόκολου γίνεται με σπορά δύο εποχών: Τα χειμωνιάτικα που σπέρνονται από τον Ιούλιο μέχρι και τον Οκτώβριο για να δ...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

μακαρονια ογκρατεν με μπροκολο

Απάντηση: 3 πακετα ειναι για κανονικες μεριδες.εαν παλι ε...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Συνταγή για Μακαρονάδα του Ψαρά: 750 γρ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Σε φάση απογείωσης βρίσκεται η καλλιέργεια του...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Σε σπορείο τον Ιούλιο, Άυγουστο και Σεπτέμβριο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Κανα μισαωρο
Απάντηση: εχω μια ιδεα ακου να δεις τωρα τι εμπνευση σημε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Τα μακαρόνια βρίσκονται στη βάση της διατροφική...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Πρέπει να τα ξεπλένεις για τα μακαρόνια όπως κα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Πανω στο πακετο γραφει ποση ωρα μπορεις να τα β...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Εποχή σποράς - Θερμοκρασία βλάστησης: Σπέρνουμε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Τα μπρόκολα είναι νόστιμα λαχανικά. Είναι φυσικ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Αποτελεί το βαρύ πυροβολικό του φυτικού βασιλεί...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Εποχή σποράς - Θερμοκρασία βλάστησης: Σπέρνουμε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Έχω να σου προτείνω μία Αμερικάνικη συνταγή. ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: το μπτοκολο ειναι πολυ καλο ειδικα για τα παιδι...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
3 πακετα ειναι για κανονικες μεριδες.εαν παλι ειστε φαγανοι ε τοτε βαλε και 4 για να χορτασετε καλα.γιατι ετσι κι αλλιως το μακαρονι χωνευεται γρηγορα και μετα απο 2-3 ωριτσες ξαναπεινας.αντε καλη ορεξη! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Και το σουβλάκι έχει βιταμίνη. Βιταμίνη B12 για την ακρίβεια. Απλώς στο σουβλάκι έβαλε και λίπος και τοξίνες τις οποίες δεν έβαλε στο μπρόκολο και στο κουνουπίδι. Διαβάστε περισσότερα...
Έχει κάποιος να προτείνει κάποια συνταγή για μακαρονάδα που να έχει μέσα χταπόδι, μύδια, σολομό κλπ;
Απάντηση:
Συνταγή για Μακαρονάδα του Ψαρά: 750 γρ. γαρίδες 20 - 30 μύδια 1 μεγάλο κρεμμύδι 1 πιπεριά καυτερή 1 1/2 φλιτζάνι λάδι 2 κουτάκια τοματοπολτό 1/2 ματσάκι μαϊντανό 1 πακέτο μακαρόνια 5 κουταλιές βούτυρο 2 κ. σούπας κοφτές αλάτι 2 κ. γλυκού πιπέρι Εκτέλεση συνταγής Καθαρίζουμε τα μύδια πολύ καλά από τα "μαλλιά". Τα βάζουμε σε μία κατσαρόλα με νερό και αφήνουμε να βράσουν για 10 λεπτά. Αφού έχουνε ανοίξει χωρίζουμε τη σά... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
κοιτα εχω κι εγω πιντσερ το οποιο προσφατα αντιμετωπισε προβλημα με το συκωτι του και γενικα πληροφορηθηκα αρκετα για τη διατροφη τους. γενικα να προσεχεις τι της δινεις, μην εχει πολλα λιπαρα και μην το παρακανεις με την ποσοτητα. μπορεις να την ταισεις που και που με ορισμενα φαγητα που τρως κι εσυ (κρεας, μακαρονια, αυγο,κλπ) αλλα μην το παρκανεις. και προπαντως καθολου γλυκα. Διαβάστε περισσότερα...
Απο τότε που ήμουν μικρός μου άρεσε να τρώω ωμά μακαρόνια. Υπάρχει περίπτωση να πάθω κάποιο πρόβλημα υγείας αν συνεχίσω?
Απάντηση:
Μπα δεν πιστευω να παθεις κατι, αλλά να ξερεις οτι τα ζυμαρικα εχουν και αυγο μεσα, υπαρχει και η σαλμονελα (παθογονα βακτηριδια) που τα βρισκουμε συνηθως σε ωμα αυγα! Διαβάστε περισσότερα...
Απ ότι είδα στη Σουηδία υπάρχουν δέντρα που βγάζουν μακαρόνια τύπου Σπαγγέτι. Ξέρει κανένας που μπορώ να βρω; Ευδοκιμούν στην Ελλάδα; Σχετικό βίντεο με τα Σουηδικά μακαρονοδεντρα http://www.youtube.com/watch?v=ZdQqh9jvB6w
Απάντηση:
ουφ...να σας δειξω ενα συντομο αρθο που διαβασα:Την Πρωταπριλια του 1957,ο βρετανικος τηλεοπτικος σταθμος BBC εδειξε τους Ελβετους να κοβουν μακαρονια απο καποια δεντρα.Οι τηλεθεατες δεν καταλαβαν οτι ηταν φαρσα και εσπευσαν να τηλεφωνησουν στον σταθμο για να μαθουν που διατιθενται τα μακαρονοδεντρα! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Με κοκορα η και με κοτοπουλο κοκκινιστα, το ιδιο ειναι για εμενα αν με ρωτας! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Στον Σκλαβενιτη στην Χαλκηδονα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συσσωρευμένη ενέργεια..τρως τρως και δε κινείσαι..και λίπος δημιουργείται έτσι και θα θέλεις πάντα να φας κάτι!Η λύση:γυμνάσου! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μερίδες Συνταγής: 6 Συστατικά:4 κούπες βρασμένο μπρόκολο½ κούπα ψιλοκομμένο κόκκινο κρεμμύδι¼ κούπας ηλιόσποροι¼ κούπας σταφίδες1/3 κούπας θριμματισμένη φέτα½ κούπα γιαούρτι 0%¼ κούπας μαγιονέζα light 1½ κουταλιές σούπας καστανή ζάχαρη1 κουταλιά σούπας φρέσκος χυμός λεμόνιΑλάτι και φρέσκο τριμμένο πιπέριΔιατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα:Μερίδα: 1/3 συνταγήςΘερμίδες: 143 kcalΠρωτεΐνη: 5,2 γρ.Υδατάνθρακες: 14 γρ.Λίπος: 7,2 γρ.Φυτικές Ίνες: 2,7 γρ.ΟδηγίεςΑναμείξτε το γιαούρτι, τη μαγιονέ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μερίδες συνταγής: 2Συστατικά:80 γρ. ανανάς κονσέρβας χωρίς σιρόπι1 κούπα κομμένα πράσινα λαχανικά1 κούπα κομμένο σπανάκι 1 κούπα άνθη μπρόκολου½ πράσινη πιπεριά¼ κρεμμύδι ψιλοκομμένο140 γρ. φιλέτο γαλοπούλας ψητό1 κουταλιά σούπας ελαιόλαδο1½ κουταλιές σούπας μπαλσάμικο½ κουταλιά γλυκού καφέ ζάχαρη1 κουταλιά γλυκού μουστάρδα Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα:Μερίδα: ½ συνταγήΘερμίδες: 165 kcalΠρωτεΐνη: 14 γρ.Υδατάνθρακες: 10 γρ.Λίπος: 8 γρ.Φυτικές Ίνες: 2 γρ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ένα φάρμακο με βάση το μπρόκολο ως θεραπεία για τον καρκίνο του μαστού άρχισαν να δοκιμάζουν επιστήμονες στις ΗΠΑ και στον Καναδά. Προγενέστερες μελέτες έχουν δείξει ότι μία ουσία που απελευθερώνεται έπειτα από την κατανάλωση του συγκεκριμένου λαχανικού, μπορεί να διεγείρει προστατευτικά ένζυμα στον ιστό των μαστών. Όπως αναφέρουν τα Νέα, οι επιστήμονες συνέλεξαν την ουσία αυτή, που λέγεται σουλφοραφάνη, και έχουν αρχίσει να την χορηγούν σε ασθενείς οι οποίες προσφάτως διαγνώστηκαν με τη ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Στο σκευος που θα τα ζεστανεις βαζεις λιγο νερακι περιπου να καλυφτει ο πατος του σκευους. Η μπορεις να κανεις μια σαλτσα ειτε καρμποναρα η απο ντοματα και να τα βαλεις στο φουρνο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Στη χώρα μας η καλλιέργεια του μπρόκολου γίνεται με σπορά δύο εποχών: Τα χειμωνιάτικα που σπέρνονται από τον Ιούλιο μέχρι και τον Οκτώβριο για να δώσουν παραγωγή από το Νοέμβριο ως το τέλος Απριλίου και τα θερινά που σπέρνονται από τα μέσα Φεβρουαρίου έως τα μέσα Απριλίου και δίνουν παραγωγή την άνοιξη και νωρίς το καλοκαίρι. Για τα μπρόκολα αυτά χρησιμοποιούνται υβρίδια πρώιμα και ανθεκτικά στη ζέστη. Συνήθως οι παραγωγοί αγοράζουν έτοιμα σπορόφυτα και τα μεταφυτεύουν στις τελικές θέσεις στ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε φάση απογείωσης βρίσκεται η καλλιέργεια του μπρόκολου τα τελευταία χρόνια τόσο στη χώρα μας, όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο. Όλο και περισσότεροι καταναλωτές ανταποκρίνονται στις ωφέλιμες ιδιότητες του προϊόντος, με αποτέλεσμα να παρατηρείται σταθερή αύξηση στις καλλιεργούμενες εκτάσεις. Η στροφή αυτή, σε διεθνές επίπεδο, είχε ως αποτέλεσμα οι εκτάσεις του μπρόκολου να φτάσουν αυτές του κουνουπιδιού, βάζοντας «στόχο» αυτές του λάχανου. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με στοιχεία της ΕΕΠΕΣ, στη χ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε σπορείο τον Ιούλιο, Άυγουστο και Σεπτέμβριο ανά 15 ημέρες για συνεχή συγκομιδή. Μεταφύτευση όταν το φυτό βγάλει τέσσερα πραγματικά φύλλα και σε αποστάση φυτού από φυτό στην ίδια σειρά 40 εκ. Στις σειρές μεταξύ τους 80 εκ. Συγκομιδή περίπου 70 ημέρες μετά την μεταφύτευση και πρότου ανθίσει. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Βαλτο στο επτα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εχω μια ιδεα ακου να δεις τωρα τι εμπνευση σημερα κανε παστητσιο αλλα μεσα στον κυμα κοψε μελιτζανα και βαλε και πατατα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα μακαρόνια βρίσκονται στη βάση της διατροφικής πυραμίδας μαζί με άλλα αμυλούχα τρόφιμα που πρέπει να καταναλώνονται καθημερινά, όπως το ψωμί και το ρύζι. Είναι πλούσια σε κάλιο, το οποίο συμβάλλει στη ρύθμιση της λειτουργίας του νευρικού συστήματος και προστατεύει την καρδιά από τις αρρυθμίες, ενώ μαζί με το νάτριο διατηρεί την ισορροπία του νερού στον οργανισμό… Ακόμη είναι απαραίτητο για την έκκριση ινσουλίνης, το μεταβολισμό των υδατανθράκων και τη σύνθεση των πρωτεϊνών. Επιπλέον, ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πρέπει να τα ξεπλένεις για τα μακαρόνια όπως και το ρύζι έχουν ενα υλίκο σαν κόλλα (οχι ούχου :ρ) και μετά το βράσιμο καλό είναι να τους ρίχνεις λίγο νερό Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για 6 άτομα ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΥΆ 1 νουά γύρω στο 1,2 κιλά 1 φλιτζ του καφέ ελαιόλαδο 2 νεροπότηρο λευκό αρωματικό κρασί 1 κουτ γλυκού κόκκους από μαύρο πιπέρι 1 κλαράκι κανέλα 4-5 γαρίφαλα 1 κουτ γλυκού γλυκιά πάπρικα 2 φύλλα δάφνης 2 μικρά κρεμμυδάκια καθαρισμένα 1 μεγάλο καρότο κομμένο σε ροδέλες 1 κουτ γλυκού θυμάρι Αλάτι, πιπέρι ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΊΡΙΣΜΑ 250 γραμ χειροποίητα μακαρόνια ή χυλοπίτες 2 κουτ σούπας φρέσκο βούτυρο για τα μακαρόνια 3 κουτ σούπας ελαιόλαδο για το κρέα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για να σκοτώσεις τώρα τη μελίγκρα απ τα μακαρόνια τρύπα την με ένα πιρούνι & θα ψοφήσει. Αν μείνει καμία ζωντανή, με το βράσιμο των μακαρονιών θα ψοφήσει & αυτή. Άλλη φορά για να ξέρεις φύτευέ ολόκληρο το πακέτο με τα μακαρόνια (με τη ζελατίνα). Αν τα βάλεις σκέτα πιάνουν μελίγκρα! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πανω στο πακετο γραφει ποση ωρα μπορεις να τα βρασεις, αλλα αυτο ειναι υποκειμενικο, εγω τα βραζω λιγο μου αρεσουν αλτεντε! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εποχή σποράς - Θερμοκρασία βλάστησης: Σπέρνουμε μέσα καλοκαιριού έως αρχές φθινοπώρου (Ιούλιο-Σεπτέμβριο) ανά 15 ημέρες για συνεχή συγκομιδή όταν οι θερμοκρασίες είναι 10-30 C Προτεινόμενη εποχή σποράς για υπαίθρια καλλιέργεια: Ιούνιο-Ιούλιο-Αύγουστο Βάθος φύτευσης: 0.5 εκατοστά Ημέρες βλάστησης: 3-10 Μεταφύτευση: Ανάλογα την ποικιλία και της συνθήκες ανάπτυξης συνήθως 40 ημέρες μετά Ωρίμανση: 55-75 ημέρες μετά την μεταφύτευση ανάλογα με την ποικιλία Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα μπρόκολα είναι νόστιμα λαχανικά. Είναι φυσική πηγή βιταμίνης C και βήτα καροτίνης. Έχουν πολύ λίγες θερμίδες γι' αυτό τα συναντάμε συχνά σε δίαιτες. Άλλα Ονόματα Λατινικό Όνομα: Brassica oleraceae. Brassicaceae Family. Αγγλικό Όνομα: Broccoli Βαθμός Δυσκολίας Μεσαίο Εποχή ΣποράςIcon Εποχή Σποράς Ιούνιος, Ιούλιος, Αύγουστος, Σεπτέμβριος Εποχή ΜεταφύτευσηςIcon Εποχή Μεταφύτευσης Ιούλιος, Αύγουστος, Σεπτέμβριος, Οκτώβριος ΣυμβουλέςIcon Συμβουλές Σπέρνω μπρόκολα Μπορείτε να σπ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αποτελεί το βαρύ πυροβολικό του φυτικού βασιλείου στη μάχη κατά του καρκίνου και των λοιπών νοσημάτων φθοράς" Το μπρόκολο, είναι ετήσιο φυτό της οικογένειας των Σταυρανθών του γένους Βράσσικα (Brassica oleracea var., italica), με καταγωγή από την Ιταλία, υπάγεται κι αυτό στην οικογένεια των Cruciferae ενώ ανήκει στην ίδια οικογένεια λαχανικών με το λάχανο και το κουνουπίδι. Σύμφωνα με ιστορικές πηγές, καλλιεργήθηκε αρχικά από τους Ρωμαίους και εισήχθη στην Αγγλία στις αρχές του 16ο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εποχή σποράς - Θερμοκρασία βλάστησης: Σπέρνουμε μέσα καλοκαιριού έως αρχές φθινοπώρου (Ιούλιο-Σεπτέμβριο) ανά 15 ημέρες για συνεχή συγκομιδή όταν οι θερμοκρασίες είναι 10-30 C Προτεινόμενη εποχή σποράς για υπαίθρια καλλιέργεια: Ιούνιο-Ιούλιο-Αύγουστο Βάθος φύτευσης: 0.5 εκατοστά Ημέρες βλάστησης: 3-10 Μεταφύτευση: Ανάλογα την ποικιλία και της συνθήκες ανάπτυξης συνήθως 40 ημέρες μετά Ωρίμανση: 55-75 ημέρες μετά την μεταφύτευση ανάλογα με την ποικιλία Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Έχω να σου προτείνω μία Αμερικάνικη συνταγή. Αντέγραψε τη ιστοσελίδα που σου στέλνω κ θα την δείς σε βίντεο. http://www.megatv.com/proinomou/default.asp? catid=24399#toppage Το έχω φτιάξει κ είναι πολύ ωραίο! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
το μπτοκολο ειναι πολυ καλο ειδικα για τα παιδια! εγω στην κορη μου μαζι με το φαγητο της αν ειχα μπροκολο της εβαζα λιγο μεσα κι αυτο το εκανα πιο πολυ για να μαθει τις γευσεις. δεν κανει κακο, το αντιθετο θα ελεγα αλλα οχι πολυ συχνα! Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 150 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.