Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: O λωτός ήταν γνωστός στην αρχαιότητα, στους μετέπειτα χρόνους σχεδόν λησμονήθηκε και άρχισε να γίνεται ευρύτερα γνωστός και πάλι μόλις τα τελευταία...
Απάντηση: Εξαρτάται την ποσότητα...
Απάντηση: 50 ΤΟ ΚΟΜΑΤΙ...
Απάντηση: Εγω αδερφε σουβλακοφαγος ειμαι.δεν ξερω για σενα. αν εχει καμια ταβερνιτσα να τα σερβιρουν πες μου να παω να πιω κανενα ποτυρι κρασι...
Απάντηση: εδώ λεει 2 τόνοι ανά στρέμμα http:// apofoitos.com/ index.php/newsroom/ entry/ news_751 οποτε υπολόγισε πόσα στρέμματα...
Απάντηση: Ο λωτός απαιτεί άρδευση. Όταν δεν ποτίζονται σταθερά, τότε μπορεί να υπάρξει κάποια καρπόπτωση. Το υπερβολικό πότισμα, ιδιαίτερα κατά την περίοδο τ...
Απάντηση: Σε φυτώριο...
Απάντηση: πωσ κλαδευεται ο λωτοσ...
Απάντηση: θερμιδες - 67, προτεινες - 0,5, λιπος - 0,4, υδατανθρακες - 15,3...
Απάντηση: Ο λαιμός του μοσχαριού καλό για κοκκινιστά και σούπες...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

λωτος

Απάντηση: Υπάρχουν πολλά είδη και ποικιλίες αυτών, γνωστό...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: O Λωτός (επιστ. Διόσπυρος, Diospyros) είναι φρο...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: αυτο το δεντρο θελει πολυ νερο και ειδικα το κα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Δεν έχει καμία σχέση με το λωτό του καρποφόρου...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: μπορει για αυτο καλυτερα πεταξε το και παρε ενα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: να το ψησεις στην σχαρα σκετο η με καποια σαλτσ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς να μαγειρέψετε νόστιμ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Όταν κόβεται ένα κρεμμύδι, απελευθερώνει ένα αέ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Γιατί όχι; Για να το ρωτάς πάντως μήπως έχεις τ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΟΣΧΑΡΙ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Εγω τον παιρνω 50 Ε απο Καλαματα + 3 Ε ο τενεκε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ο ΠΙΟ ΑΠΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΙΜΜΟΔΟΤΗΣ
Απάντηση: Τα βραστα δεν μου αρεσουν καθολου..Τα προτιμω τ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ξινιζει και κιτρινιζει
Απάντηση: απολαυστικο φαγητο!
Απάντηση: Δεν εχει ανηψιο, γιατι δεν ειχε αδερφια.
Απάντηση: ΖΑΛΙΣΤΗΚΑ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΛΑΜΔΑ
Απάντηση: Που το ειδες τι αλλο λεει ?? το ταρταρ θα μπο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Για δες στο www.listoften.com/11_1_292/faggto/S..

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
Υπάρχουν πολλά είδη και ποικιλίες αυτών, γνωστότερα των οποίων είναι. Διόσπυρος ο κακί (Diospyros kaki). Είναι ιθαγενές της Κορέας και της Ιαπωνίας και τρώγεται υπερώριμος. Στην Ελλάδα καλλιεργείται σε μικρότερη κλίμακα, ιδίως στα Επτάνησα και στην Κρήτη. Διόσπυρος ο βιργινιανός (Diospyros virginiana), ιθαγενής της Βόρειας Αμερικής. Διόσπυρος ο έβενος (Diospyrus ebenum), δασικό δέντρο, ιθαγενές της Σρι Λάνκα, το οποίο είναι ενδιαφέρον για το πολύτιμο ξύλο του, τον έβενο. Ειδικότερα στην ελ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
O Λωτός (επιστ. Διόσπυρος, Diospyros) είναι φρούτο του ομώνυμου γένους φυτών που ανήκει στην οικογένεια των Εβενοειδών (Ebenaceae). To γένος αυτό περιλαμβάνει περί τα 200 είδη των τροπικών περιοχών, κυρίως των ανατολικών, καθώς και των εύκρατων. Ευδοκιμούν σε όλα τα εδάφη, προτιμούν όμως τα ηλιόλουστα και ζεστά μέρη. Τα περισσότερα είδη είναι διακοσμητικά με εδώδιμο καρπό και κάποια είδη εξ αυτών παρέχουν πολύτιμο ξύλο (έβενος), το οποίο είναι μαύρο και πολύ ανθεκτικό. Πρόκειται για δέντρα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αυτο το δεντρο θελει πολυ νερο και ειδικα το καλοκαιρι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν έχει καμία σχέση με το λωτό του καρποφόρου δέντρου. Η κοινή του ονομασία είναι αγριοστροφύλλι. Ιδιότητες: Πιστεύεται ότι ανοίγει την όρεξη και ότι είναι αντισπασμωδικός. Που το συναντάμε: Στην Ελλάδα ο Λωτός συναντάται αυτοφυής Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
O λωτός ήταν γνωστός στην αρχαιότητα, στους μετέπειτα χρόνους σχεδόν λησμονήθηκε και άρχισε να γίνεται ευρύτερα γνωστός και πάλι μόλις τα τελευταία χρόνια. Χάρη στη λεπτή και χαρακτηριστική γεύση του, έχαιρε μεγάλης εκτίμησης από τους αρχαίους λαούς. Είχε ονομαστεί ως η «τροφή των θεών». Πατρίδα του λωτού είναι η Κίνα, όπου ονομαζόταν «μήλο της Ανατολής». Από την Κίνα εξαπλώθηκε και στην Ιαπωνία, όπου θεωρείται εκλεκτή λιχουδιά. Το έφεραν πρώτοι στη Δύση Ισπανοί θαλασσοπόροι από την Άπω Αν... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εξαρτάται την ποσότητα.... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Εγω αδερφε σουβλακοφαγος ειμαι.δεν ξερω για σενα. αν εχει καμια ταβερνιτσα να τα σερβιρουν πες μου να παω να πιω κανενα ποτυρι κρασι. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εδώ λεει 2 τόνοι ανά στρέμμα http://apofoitos.com/index.php/newsroom/entry/ news_751 οποτε υπολόγισε πόσα στρέμματα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ο λωτός απαιτεί άρδευση. Όταν δεν ποτίζονται σταθερά, τότε μπορεί να υπάρξει κάποια καρπόπτωση. Το υπερβολικό πότισμα, ιδιαίτερα κατά την περίοδο της ωρίμανσης, προκαλεί υποβάθμιση της ποιότητας του καρπού, μειώνοντας τα σάκχαρα σε αυτόν και κάνοντας τον πιο ευπαθή στα εγκαύματα από τον ήλιο. Επίσης υπερβολική άρδευση μπορεί να προκαλέσει και σχίσιμο του καρπού. Αν τα εδάφη σου είναι αμμώδες θα έλεγα 2 φορές την εβδομάδα, αν είναι αργιλώδες 1 φορά την εβδομάδα. Διαβάστε περισσότερα...
Πως φυτευεται ο λωτος
Απάντηση:
Απάντηση:
πωσ κλαδευεται ο λωτοσ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
θερμιδες - 67, προτεινες - 0,5, λιπος - 0,4, υδατανθρακες - 15,3 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ο λαιμός του μοσχαριού καλό για κοκκινιστά και σούπες Διαβάστε περισσότερα...
έκανα μια βλακεία και έβαλα γάλα (μακράς διαρκειας, όχι συμπυκνωμένο όμως) στη κατάψηξη (το γάλα έχει κάνα 15ήμερο ακόμα μέχρι να λήξει)... τώρα το έχω βγάλει και το έχω στο ψυγείο κανονικά (ελπίζοντας πως θα ξαναγίνει υγρό, γιατί στη κατάψηξη το είχα 24 ώρες :P ). Το θέμα είναι οτι μια φίλη μου σήμερα μου είπε οτι το γάλα αυτό έχει πλέον χαλάσει και δε πρέπει να το πιώ... Ισχύει?
Απάντηση:
μπορει για αυτο καλυτερα πεταξε το και παρε ενα καινουργιο να ειμαστε και σιγουροι Διαβάστε περισσότερα...
με τι μπορω να κανω το ψαρονεφρι?
Απάντηση:
να το ψησεις στην σχαρα σκετο η με καποια σαλτσα,γεμιστο εφοσον το εχεις ανοιξει σαν σνιτσελ με κρεμμυδι,πιπεριες,μανιταρι και κασερι.το τυλιγεις και δενεις-σφιγεις με οδοντογλιφιδες.μαγειρευεται σχαρα, φουρνο,τηγανι απλως επειδη ειναι στεγνο μην το παραψησεις. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς να μαγειρέψετε νόστιμα φαγητά χρησιμοποιώντας σκόρδο; Η δυνατή του γεύση το κάνει ιδιαίτερο και αν βάλετε πολύ, το φαγητό ή θα παραείναι πικάντικο ή πολύ απλά, θα καταστραφεί. Από την άλλη αν βάλετε πολύ λίγο, η γεύση του θα χαθεί στη συνταγή και η γεύση του φαγητού θα είναι «φτωχή». Ευτυχώς υπάρχουν μερικοί απλοί κανόνες για να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις γευστικές ιδιότητες του σκόρδου. Δώστε προσοχή στη δοσολογία Αν χρησιμοποιείτε φρέσκο σκόρδο, το μυστι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Όταν κόβεται ένα κρεμμύδι, απελευθερώνει ένα αέριο που ονομάζεται, Propanethiol S-οξείδιο. Όταν αναμειχθεί με ορισμένα ενζύμα στο κρεμμύδι, δημιουργεί ένα θείο του φυσικού αερίου. Αυτά τα αέρια, στη συνέχεια μπαινουν στη μυτη και τοτε δημιουργήται ένα ήπιο οξύ το οποίο ερεθίζει τα μάτια..(αν κλεισεις τη μυτη σου θα παρατηρησεις οτι δε θα σε ενοχλησουν ιδιαιτερα τα κρεμμυδια)γι αυτο οταν καθαριζεις κρεμμυδια να αναπνεεις απο το στομα οχι απο τη μυτη.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γιατί όχι; Για να το ρωτάς πάντως μήπως έχεις την υποψία ότι θα σε χαλάσει; Αν πιστεύεις ότι θα σε χαλάσει καλύτερα μην φας, ειδικά εάν είναι βράδυ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΟΣΧΑΡΙ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΙΔΗΡΟΣ ΣΤΟ ΑΥΓΟ ΤΑ ΟΣΠΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΑΝΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΟΣ. ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΚΡΕΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εγω τον παιρνω 50 Ε απο Καλαματα + 3 Ε ο τενεκες 53 συνολο. Διαβάστε περισσότερα...
τι τροφές πρέπει ν α τρώω
Απάντηση:
Ο ΠΙΟ ΑΠΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΙΜΜΟΔΟΤΗΣ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα βραστα δεν μου αρεσουν καθολου..Τα προτιμω τηγανιτα η ομελετα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ξινιζει και κιτρινιζει Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
απολαυστικο φαγητο! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν εχει ανηψιο, γιατι δεν ειχε αδερφια. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΖΑΛΙΣΤΗΚΑ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΛΑΜΔΑ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Που το ειδες τι αλλο λεει ?? το ταρταρ θα μπορουσε να ειναι το ταρταρικο οξυ αλλα οχι μονο !! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ο Χριστος και η μανα του. Πως στο καλο να παχυνεις αν δε φας? Βρισκεις λογιηκ σε αυτο? Ρε παιδια.Πριν κανετε μια ερωτηση,σκευτειτε λιγο λογικα.Βοηθαει. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για δες στο www.listoften.com/11_1_292/faggto/S.. Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 143 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.