Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: O λωτός ήταν γνωστός στην αρχαιότητα, στους μετέπειτα χρόνους σχεδόν λησμονήθηκε και άρχισε να γίνεται ευρύτερα γνωστός και πάλι μόλις τα τελευταία...
Απάντηση: Εξαρτάται την ποσότητα...
Απάντηση: 50 ΤΟ ΚΟΜΑΤΙ...
Απάντηση: Εγω αδερφε σουβλακοφαγος ειμαι.δεν ξερω για σενα. αν εχει καμια ταβερνιτσα να τα σερβιρουν πες μου να παω να πιω κανενα ποτυρι κρασι...
Απάντηση: εδώ λεει 2 τόνοι ανά στρέμμα http:// apofoitos.com/ index.php/newsroom/ entry/ news_751 οποτε υπολόγισε πόσα στρέμματα...
Απάντηση: Ο λωτός απαιτεί άρδευση. Όταν δεν ποτίζονται σταθερά, τότε μπορεί να υπάρξει κάποια καρπόπτωση. Το υπερβολικό πότισμα, ιδιαίτερα κατά την περίοδο τ...
Απάντηση: Σε φυτώριο...
Απάντηση: πωσ κλαδευεται ο λωτοσ...
Απάντηση: θερμιδες - 67, προτεινες - 0,5, λιπος - 0,4, υδατανθρακες - 15,3...
Απάντηση: Το χαλούμι ή χαλλούμι είναι γνωστό ευρύτερα ως κυπριακό τυρί, αν και παρασκευάζεται και παράγεται και σε άλλες περιοχές π.χ. στην Αίγυπτο. Είναι η...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

λωτος

Απάντηση: Υπάρχουν πολλά είδη και ποικιλίες αυτών, γνωστό...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: O Λωτός (επιστ. Διόσπυρος, Diospyros) είναι φρο...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: αυτο το δεντρο θελει πολυ νερο και ειδικα το κα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Δεν έχει καμία σχέση με το λωτό του καρποφόρου...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Αλήθεια, αν και όλοι σας έχετε φάει και απολαύσ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ΤΗΝ ΚΑΠΑΡΗ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ ΤΗΝ ΒΑΖΟΘΝ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΛΑΘΙ Μ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Τα 2/4 είναι το μισό . Άρα τα 3/4 είναι το μισό...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: αν εχει, καλως..αν δεν εχει τι γινεται?
Απάντηση: στα σουπερ μαρκετ
Απάντηση: βρασε ενα αυγο πολι σφυχτο καθαρισετο και βρε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Παστιτσιο.....μπορω να φαω μεχρι του σκασμου!!
Απάντηση: Λουκάνικα Παίρνετε ωμό ψαχνό χοιρινό κρέας με...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ναι μπορεις ειδικα αν εχεις καταψυξη με πολυ χα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: σοκολατα οπουδηποτε
Απάντηση: Κανένα απο τα δύο.Δεν μου αρέσει η γεύση τους.Ε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: για ζουμερα φαγητα βαζης γονιαδια ψομια και εκε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Αναμειξη του ροκφορ με βιταμ σοφτ!

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
Υπάρχουν πολλά είδη και ποικιλίες αυτών, γνωστότερα των οποίων είναι. Διόσπυρος ο κακί (Diospyros kaki). Είναι ιθαγενές της Κορέας και της Ιαπωνίας και τρώγεται υπερώριμος. Στην Ελλάδα καλλιεργείται σε μικρότερη κλίμακα, ιδίως στα Επτάνησα και στην Κρήτη. Διόσπυρος ο βιργινιανός (Diospyros virginiana), ιθαγενής της Βόρειας Αμερικής. Διόσπυρος ο έβενος (Diospyrus ebenum), δασικό δέντρο, ιθαγενές της Σρι Λάνκα, το οποίο είναι ενδιαφέρον για το πολύτιμο ξύλο του, τον έβενο. Ειδικότερα στην ελ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
O Λωτός (επιστ. Διόσπυρος, Diospyros) είναι φρούτο του ομώνυμου γένους φυτών που ανήκει στην οικογένεια των Εβενοειδών (Ebenaceae). To γένος αυτό περιλαμβάνει περί τα 200 είδη των τροπικών περιοχών, κυρίως των ανατολικών, καθώς και των εύκρατων. Ευδοκιμούν σε όλα τα εδάφη, προτιμούν όμως τα ηλιόλουστα και ζεστά μέρη. Τα περισσότερα είδη είναι διακοσμητικά με εδώδιμο καρπό και κάποια είδη εξ αυτών παρέχουν πολύτιμο ξύλο (έβενος), το οποίο είναι μαύρο και πολύ ανθεκτικό. Πρόκειται για δέντρα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αυτο το δεντρο θελει πολυ νερο και ειδικα το καλοκαιρι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν έχει καμία σχέση με το λωτό του καρποφόρου δέντρου. Η κοινή του ονομασία είναι αγριοστροφύλλι. Ιδιότητες: Πιστεύεται ότι ανοίγει την όρεξη και ότι είναι αντισπασμωδικός. Που το συναντάμε: Στην Ελλάδα ο Λωτός συναντάται αυτοφυής Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
O λωτός ήταν γνωστός στην αρχαιότητα, στους μετέπειτα χρόνους σχεδόν λησμονήθηκε και άρχισε να γίνεται ευρύτερα γνωστός και πάλι μόλις τα τελευταία χρόνια. Χάρη στη λεπτή και χαρακτηριστική γεύση του, έχαιρε μεγάλης εκτίμησης από τους αρχαίους λαούς. Είχε ονομαστεί ως η «τροφή των θεών». Πατρίδα του λωτού είναι η Κίνα, όπου ονομαζόταν «μήλο της Ανατολής». Από την Κίνα εξαπλώθηκε και στην Ιαπωνία, όπου θεωρείται εκλεκτή λιχουδιά. Το έφεραν πρώτοι στη Δύση Ισπανοί θαλασσοπόροι από την Άπω Αν... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εξαρτάται την ποσότητα.... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Εγω αδερφε σουβλακοφαγος ειμαι.δεν ξερω για σενα. αν εχει καμια ταβερνιτσα να τα σερβιρουν πες μου να παω να πιω κανενα ποτυρι κρασι. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εδώ λεει 2 τόνοι ανά στρέμμα http://apofoitos.com/index.php/newsroom/entry/ news_751 οποτε υπολόγισε πόσα στρέμματα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ο λωτός απαιτεί άρδευση. Όταν δεν ποτίζονται σταθερά, τότε μπορεί να υπάρξει κάποια καρπόπτωση. Το υπερβολικό πότισμα, ιδιαίτερα κατά την περίοδο της ωρίμανσης, προκαλεί υποβάθμιση της ποιότητας του καρπού, μειώνοντας τα σάκχαρα σε αυτόν και κάνοντας τον πιο ευπαθή στα εγκαύματα από τον ήλιο. Επίσης υπερβολική άρδευση μπορεί να προκαλέσει και σχίσιμο του καρπού. Αν τα εδάφη σου είναι αμμώδες θα έλεγα 2 φορές την εβδομάδα, αν είναι αργιλώδες 1 φορά την εβδομάδα. Διαβάστε περισσότερα...
Πως φυτευεται ο λωτος
Απάντηση:
Απάντηση:
πωσ κλαδευεται ο λωτοσ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
θερμιδες - 67, προτεινες - 0,5, λιπος - 0,4, υδατανθρακες - 15,3 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το χαλούμι ή χαλλούμι είναι γνωστό ευρύτερα ως κυπριακό τυρί, αν και παρασκευάζεται και παράγεται και σε άλλες περιοχές π.χ. στην Αίγυπτο. Είναι ημίσκληρο τυρί, το οποίο κατασκευάζεται από μείγμα αγελαδινού και αιγοπρόβειου γάλακτος ή εξ ολοκλήρου από αιγοπρόβειο γάλα και μπορεί να ψηθεί στη σχάρα ή στο τηγάνι. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αλήθεια, αν και όλοι σας έχετε φάει και απολαύσει ποπ κορν, σκεφτήκατε ποτέ πως γίνεται αυτό το περίεργο άσπρο πραγματάκι; Όλη η δουλεια ξεκινάει από το καλαμπόκι και αυτό που περιέχει μέσα του. Το καλαμπόκι έχει ένα σκληρό φλοιό, όπου μέσα του περιέχει άμυλο ελαφρώς "υγρασιασμένο". Όταν λοιπόν ζεστάνουμε το καλαμπόκι, τότε το άμυλο μέσα βράζει και δημιουργείται τεράστεια πίεση! Σταδιακά η πίεση αυτή αυξάνεται, και όπως είναι φυσικό, ο φλοιός δεν αντέχει και σπάει ή ακόμα καλύτε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΤΗΝ ΚΑΠΑΡΗ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ ΤΗΝ ΒΑΖΟΘΝ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΛΑΘΙ ΜΕ ΧΟΝΤΡΟ ΑΛΑΤΙ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ 20ΑΡΙΑ ΜΕΡΕΣ .ΒΑΛΤΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΖΕΙ ΥΓΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΚΡΑ ΤΗΣ. ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ. ΟΤΑΝ ΞΕΠΙΚΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΦΘΟΝΟ ΝΕΡΟ ΤΗΝ ΣΤΡΑΓΓΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΓΥΑΛΙΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΕΠΑΝΩ ΜΕ ΞΥΔΙ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΣΕΤΑΙ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΝΕΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΝΟΣΤΙΜΟΤΑΤΟ ΞΥΔΙ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα 2/4 είναι το μισό . Άρα τα 3/4 είναι το μισό και το μισό του μισού μαζί Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αν εχει, καλως..αν δεν εχει τι γινεται? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
στα σουπερ μαρκετ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Απάντηση:
βρασε ενα αυγο πολι σφυχτο καθαρισετο και βρες ενα μπουκαλη με μεγαλο στομιο [απο γαλα] να ειναι στεγνω μεσα περνης 3/4 σπυρτα τα αναβης και αμεσος ταρυχνης στο μπουκαλη και ταυτοχρονα ταπονης με το αυγο [τα σπυρτα να ειναι αναμενα οταν τα ρηξηςμεσα κρατισετα ισα ισα να αναψουνεπανο στο στομιο και ρυξτα] Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Παστιτσιο.....μπορω να φαω μεχρι του σκασμου!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Λουκάνικα Παίρνετε ωμό ψαχνό χοιρινό κρέας με λίγο πάχος, το κόβετε όχι πολύ λεπτό όπως τον κιμά, το αλατίζετε καλώς και προσθέτετε πιπέρι, γαρύφαλλα, κανέλλα, κύμινο κοπανισμένα, λίγο φλοιό πορτοκαλιού ψιλοκομμένο και λίγο ξύδι. Ζυμώνετε καλώς το περίκομμα και γεμίζετε με αυτό χοιρινά έντερα καταλλήλως παρασκευασμένα, των οποίων δένεται τα 2 άκρα και μεταξύ τους. Κατόπιν τα περνάτε από μία ράβδο και τα κρεμάτε εντός της καπνοδόχου πάνω από λίγη φωτιά, δηλαδή να καπνίζει λίγο. Μένουν έτσι... Διαβάστε περισσότερα...
Μπορώ να καταψύξω ένα μαγειρεμένο φαγητό για να το φάω μετά από πολλές μέρες;
Απάντηση:
ναι μπορεις ειδικα αν εχεις καταψυξη με πολυ χαμηλους βαθμους ...το κανω συχνα το εχω στους -25 και μπορω να το φαω μετα απο μηνες !!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
σοκολατα οπουδηποτε Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κανένα απο τα δύο.Δεν μου αρέσει η γεύση τους.Εσένα? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
για ζουμερα φαγητα βαζης γονιαδια ψομια και εκεινα αποροφουν το αλατι μαζη με το ζουμη οποτε συμπλιρονης νερο και ξαλμιριζη για στεγνα δεν ξερο τιποτα μονο νομιζο λεμονη ρυχνουν για να σπαση την αλμιρα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Αναμειξη του ροκφορ με βιταμ σοφτ! Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 22 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.