Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: O λωτός ήταν γνωστός στην αρχαιότητα, στους μετέπειτα χρόνους σχεδόν λησμονήθηκε και άρχισε να γίνεται ευρύτερα γνωστός και πάλι μόλις τα τελευταία...
Απάντηση: Εξαρτάται την ποσότητα...
Απάντηση: 50 ΤΟ ΚΟΜΑΤΙ...
Απάντηση: Εγω αδερφε σουβλακοφαγος ειμαι.δεν ξερω για σενα. αν εχει καμια ταβερνιτσα να τα σερβιρουν πες μου να παω να πιω κανενα ποτυρι κρασι...
Απάντηση: εδώ λεει 2 τόνοι ανά στρέμμα http:// apofoitos.com/ index.php/newsroom/ entry/ news_751 οποτε υπολόγισε πόσα στρέμματα...
Απάντηση: Ο λωτός απαιτεί άρδευση. Όταν δεν ποτίζονται σταθερά, τότε μπορεί να υπάρξει κάποια καρπόπτωση. Το υπερβολικό πότισμα, ιδιαίτερα κατά την περίοδο τ...
Απάντηση: Σε φυτώριο...
Απάντηση: πωσ κλαδευεται ο λωτοσ...
Απάντηση: θερμιδες - 67, προτεινες - 0,5, λιπος - 0,4, υδατανθρακες - 15,3...
Απάντηση: Ίιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιντα παθες μωρέεεεεεεεε!!!...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

λωτος

Απάντηση: Υπάρχουν πολλά είδη και ποικιλίες αυτών, γνωστό...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: O Λωτός (επιστ. Διόσπυρος, Diospyros) είναι φρο...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: αυτο το δεντρο θελει πολυ νερο και ειδικα το κα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Δεν έχει καμία σχέση με το λωτό του καρποφόρου...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: το εμα σου ινε ροζ γιατι πινις πολι νερο κ αρεοσε
Απάντηση: το καϊμάκι του γάλατος..
Απάντηση: Κυριο συστατικο της μπυρας ειναι η βυνη και το...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: εχω να φαω πρωινο.. δε θυμαμαι απο ποτε..
Απάντηση: ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΣΤΡΑΓΚΟΝ
Απάντηση: βρες ενα τσουβαλι αλατισε της ελιες με χοντρο α...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: H ισορροπημένη διατροφή είναι πολύ σημαντική γι...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ενταξη καλο ειναι το καρπουζι αλλα σαν το παγωτ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Οι χυλοπίτες είναι είδος παραδοσιακού ελληνικού...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: εξαρτάται από που θέλουμε να φύγει... Όλες ο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: στα σουπερ μαρκετ
Απάντηση: ΞΑΡΜΥΡΙΣΜΑ ΣΕ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΣΥΧΝΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
Υπάρχουν πολλά είδη και ποικιλίες αυτών, γνωστότερα των οποίων είναι. Διόσπυρος ο κακί (Diospyros kaki). Είναι ιθαγενές της Κορέας και της Ιαπωνίας και τρώγεται υπερώριμος. Στην Ελλάδα καλλιεργείται σε μικρότερη κλίμακα, ιδίως στα Επτάνησα και στην Κρήτη. Διόσπυρος ο βιργινιανός (Diospyros virginiana), ιθαγενής της Βόρειας Αμερικής. Διόσπυρος ο έβενος (Diospyrus ebenum), δασικό δέντρο, ιθαγενές της Σρι Λάνκα, το οποίο είναι ενδιαφέρον για το πολύτιμο ξύλο του, τον έβενο. Ειδικότερα στην ελ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
O Λωτός (επιστ. Διόσπυρος, Diospyros) είναι φρούτο του ομώνυμου γένους φυτών που ανήκει στην οικογένεια των Εβενοειδών (Ebenaceae). To γένος αυτό περιλαμβάνει περί τα 200 είδη των τροπικών περιοχών, κυρίως των ανατολικών, καθώς και των εύκρατων. Ευδοκιμούν σε όλα τα εδάφη, προτιμούν όμως τα ηλιόλουστα και ζεστά μέρη. Τα περισσότερα είδη είναι διακοσμητικά με εδώδιμο καρπό και κάποια είδη εξ αυτών παρέχουν πολύτιμο ξύλο (έβενος), το οποίο είναι μαύρο και πολύ ανθεκτικό. Πρόκειται για δέντρα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αυτο το δεντρο θελει πολυ νερο και ειδικα το καλοκαιρι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν έχει καμία σχέση με το λωτό του καρποφόρου δέντρου. Η κοινή του ονομασία είναι αγριοστροφύλλι. Ιδιότητες: Πιστεύεται ότι ανοίγει την όρεξη και ότι είναι αντισπασμωδικός. Που το συναντάμε: Στην Ελλάδα ο Λωτός συναντάται αυτοφυής Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
O λωτός ήταν γνωστός στην αρχαιότητα, στους μετέπειτα χρόνους σχεδόν λησμονήθηκε και άρχισε να γίνεται ευρύτερα γνωστός και πάλι μόλις τα τελευταία χρόνια. Χάρη στη λεπτή και χαρακτηριστική γεύση του, έχαιρε μεγάλης εκτίμησης από τους αρχαίους λαούς. Είχε ονομαστεί ως η «τροφή των θεών». Πατρίδα του λωτού είναι η Κίνα, όπου ονομαζόταν «μήλο της Ανατολής». Από την Κίνα εξαπλώθηκε και στην Ιαπωνία, όπου θεωρείται εκλεκτή λιχουδιά. Το έφεραν πρώτοι στη Δύση Ισπανοί θαλασσοπόροι από την Άπω Αν... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εξαρτάται την ποσότητα.... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Εγω αδερφε σουβλακοφαγος ειμαι.δεν ξερω για σενα. αν εχει καμια ταβερνιτσα να τα σερβιρουν πες μου να παω να πιω κανενα ποτυρι κρασι. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εδώ λεει 2 τόνοι ανά στρέμμα http://apofoitos.com/index.php/newsroom/entry/ news_751 οποτε υπολόγισε πόσα στρέμματα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ο λωτός απαιτεί άρδευση. Όταν δεν ποτίζονται σταθερά, τότε μπορεί να υπάρξει κάποια καρπόπτωση. Το υπερβολικό πότισμα, ιδιαίτερα κατά την περίοδο της ωρίμανσης, προκαλεί υποβάθμιση της ποιότητας του καρπού, μειώνοντας τα σάκχαρα σε αυτόν και κάνοντας τον πιο ευπαθή στα εγκαύματα από τον ήλιο. Επίσης υπερβολική άρδευση μπορεί να προκαλέσει και σχίσιμο του καρπού. Αν τα εδάφη σου είναι αμμώδες θα έλεγα 2 φορές την εβδομάδα, αν είναι αργιλώδες 1 φορά την εβδομάδα. Διαβάστε περισσότερα...
Πως φυτευεται ο λωτος
Απάντηση:
Απάντηση:
πωσ κλαδευεται ο λωτοσ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
θερμιδες - 67, προτεινες - 0,5, λιπος - 0,4, υδατανθρακες - 15,3 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιντα παθες μωρέεεεεεεεε!!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
το εμα σου ινε ροζ γιατι πινις πολι νερο κ αρεοσε Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
το καϊμάκι του γάλατος.. Διαβάστε περισσότερα...
Να σας πω τα μόνα που θυμάμαι για αυτό το προϊόν. Ήταν κάτι σαν μπισκότα, πολύ σκληρά και δεν είχαν ιδιαίτερη γεύση.. Σε γρι συσκευασίες ήταν και είχαν σχέση με το στρατό (κάπως έτσι θυμάμαι, παίζει να είπα και καμιά βλακεια).. Α επίσης μου είχε πει ο ξάδερφος μου πως είναι πολύ θρεπτικά.Heeeelppp :-P
Απάντηση:
Διπυρίτης λέγεται Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κυριο συστατικο της μπυρας ειναι η βυνη και το νερο. Η βύνη κριθαριού είναι το αποτέλεσμα της διεργασίας βυνοποίησης κατά την οποία το αδιάλυτο άμυλο μετατρέπεται μερικώς σε απλούστερα διαλυτά ζάχαρα, μειώνονται οι σύνθετες πρωτεΐνες που μετατρέπονται σε πρωτεΐνες μικρού μοριακού βάρους και αμινοξέα, και παράγονται θρεπτικά συστατικά για την ανάπτυξη της μαγιάς και των ενζύμων. Η βύνη αποτελείται κυρίως από άμυλο 60-65%, υδατάνθρακες 7-10%,πρωτεινες 9-12%, καθώς και από μεταλλικά άλατα, βιτα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εχω να φαω πρωινο.. δε θυμαμαι απο ποτε.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΣΤΡΑΓΚΟΝ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1)diatrofi.dancenews.gr/meli.html 2)www.myself.gr/Article/.../39-4045.html 3)www.iatronet.gr/article.asp?art_id=3374 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
βρες ενα τσουβαλι αλατισε της ελιες με χοντρο αλατι και βαλτες μεσα.βαλε ενα βαρος απο επανω και μετα απο ενα χρονικο διαδτημα δοκιμασε της.οταν φυγη η πικριλα ειναι ετοιμες.εναλακτικα χρισημοποιησε πλαστικο τελαρο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
H ισορροπημένη διατροφή είναι πολύ σημαντική για τη σωστή ανάπτυξη. Tο παιδί πρέπει να λαμβάνει όλες τις βιταμίνες και τα απαραίτητα θρεπτικά στοιχεία που χρειάζεται. Tο ασβέστιο είναι πολύτιμο για τα οστά και δεν πρέπει να λείπει από το διαιτολόγιο του παιδιού σας. H κατανάλωση γαλακτοκομικών προϊόντων ευνοεί την ανάπτυξή του, όπως και οι πρωτεΐνες (κρέας, ψάρι, αυγό). Σε συνεργασία με τον παιδίατρο καταστρώστε το ιδανικό για το παιδί σας διαιτολόγιο. (vita.gr) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ενταξη καλο ειναι το καρπουζι αλλα σαν το παγωτο ΤΙΠΟΤΑ!!!!!! ^ - ^ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Και το σουβλάκι έχει βιταμίνη. Βιταμίνη B12 για την ακρίβεια. Απλώς στο σουβλάκι έβαλε και λίπος και τοξίνες τις οποίες δεν έβαλε στο μπρόκολο και στο κουνουπίδι. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Οι χυλοπίτες είναι είδος παραδοσιακού ελληνικού ζυμαρικού. Για την παρασκευή του χρησιμοποιούνται αλεύρι, αυγά, γάλα και αλάτι. Η ζύμη ανοίγεται σε λεπτό φύλλο, έπειτα κόβεται σε λωρίδες και στη συνέχεια σε πολύ μικρά τετράγωνα. Η διαδικασία αυτή στο παρελθόν γινόταν στο χέρι, ενώ σήμερα χρησιμοποιούνται ειδικές μηχανές. Οι χυλοπίτες απλώνονται για ορισμένες μέρες σε καθαρά σεντόνια, μακριά από σκόνες και έντομα για να στεγνώσουν και να ξεραθούν τελείως. Μαγειρεύονται με διάφορους τρόπους, εί... Διαβάστε περισσότερα...
θελω να κανω εξαγωγη φασολια στην γερμανια τη διαδικασια χρειαζεται να κανω
Απάντηση:
Να βρεις αγοραστή στη Γερμανία κάποιον έμπορο π.χ. μέσω Ελληνογερμανικού εμπορικού επιμελειτηρίου. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
...εξαρτάται από που θέλουμε να φύγει... Όλες οι μυρωδιές (σκόρδο, ψαρίλα κτλ) από το στόμα φεύγουν με ζάχαρη (ή πλύσικο βέβαια!), από τα χέρια με χοντρό αλάτι, και από τα ρούχα,,, νικητές! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
στα σουπερ μαρκετ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΞΑΡΜΥΡΙΣΜΑ ΣΕ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΣΥΧΝΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 145 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.