Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: O λωτός ήταν γνωστός στην αρχαιότητα, στους μετέπειτα χρόνους σχεδόν λησμονήθηκε και άρχισε να γίνεται ευρύτερα γνωστός και πάλι μόλις τα τελευταία...
Απάντηση: Εξαρτάται την ποσότητα...
Απάντηση: 50 ΤΟ ΚΟΜΑΤΙ...
Απάντηση: Εγω αδερφε σουβλακοφαγος ειμαι.δεν ξερω για σενα. αν εχει καμια ταβερνιτσα να τα σερβιρουν πες μου να παω να πιω κανενα ποτυρι κρασι...
Απάντηση: εδώ λεει 2 τόνοι ανά στρέμμα http:// apofoitos.com/ index.php/newsroom/ entry/ news_751 οποτε υπολόγισε πόσα στρέμματα...
Απάντηση: Ο λωτός απαιτεί άρδευση. Όταν δεν ποτίζονται σταθερά, τότε μπορεί να υπάρξει κάποια καρπόπτωση. Το υπερβολικό πότισμα, ιδιαίτερα κατά την περίοδο τ...
Απάντηση: Σε φυτώριο...
Απάντηση: πωσ κλαδευεται ο λωτοσ...
Απάντηση: θερμιδες - 67, προτεινες - 0,5, λιπος - 0,4, υδατανθρακες - 15,3...
Απάντηση: ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΕΧΕΙ ΣΚΟΝΗ ΒΟΥΤΥΡΟΓΑΛΑΚΤΟΣ...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

λωτος

Απάντηση: Υπάρχουν πολλά είδη και ποικιλίες αυτών, γνωστό...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: O Λωτός (επιστ. Διόσπυρος, Diospyros) είναι φρο...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: αυτο το δεντρο θελει πολυ νερο και ειδικα το κα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Δεν έχει καμία σχέση με το λωτό του καρποφόρου...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ψησταριές για έτοιμο αρνάκι σούβλας
Απάντηση: τη σενοιαζει πως γινεται πανε απτο σουπερ και π...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Σαλατα και ψωμι. Ουτε ταραμα, ουτε χταποδι κρασ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Το μόνο που ξέρω,ειναι ότι... Ο animalia κυκλοφ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Τυρί κίτρινο με αρκετά λιπαρά. Λιώνει στο ψήσιμο.
Απάντηση: εχμ νομιζω οτι θα μπορουσες να πας σε εναν πλασ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: μπορουμε να σας στείλουμε όπου ειστε απο την Εγ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Πολύ ενδιαφέροντα όλα αυτά.Να προσθέσουμε και κ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ΥΘΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΥΘΘΘ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ντοματα το λεμε στην πολη, στα χωρια το λενε το...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: 1. Με ένα μεγάλο, κοφτερό μαχαίρι σεφ, κόψτε τη...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: θρεπτικα συστατικα γαριδασ
Απάντηση: Κυριο συστατικο της μπυρας ειναι η βυνη και το...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Το μέλι είναι ένα προϊόν του οποίου όλα τα χαρα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: απο οτι ξερω χανουν καποια θρεπτικα στοιχεια κα...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
Υπάρχουν πολλά είδη και ποικιλίες αυτών, γνωστότερα των οποίων είναι. Διόσπυρος ο κακί (Diospyros kaki). Είναι ιθαγενές της Κορέας και της Ιαπωνίας και τρώγεται υπερώριμος. Στην Ελλάδα καλλιεργείται σε μικρότερη κλίμακα, ιδίως στα Επτάνησα και στην Κρήτη. Διόσπυρος ο βιργινιανός (Diospyros virginiana), ιθαγενής της Βόρειας Αμερικής. Διόσπυρος ο έβενος (Diospyrus ebenum), δασικό δέντρο, ιθαγενές της Σρι Λάνκα, το οποίο είναι ενδιαφέρον για το πολύτιμο ξύλο του, τον έβενο. Ειδικότερα στην ελ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
O Λωτός (επιστ. Διόσπυρος, Diospyros) είναι φρούτο του ομώνυμου γένους φυτών που ανήκει στην οικογένεια των Εβενοειδών (Ebenaceae). To γένος αυτό περιλαμβάνει περί τα 200 είδη των τροπικών περιοχών, κυρίως των ανατολικών, καθώς και των εύκρατων. Ευδοκιμούν σε όλα τα εδάφη, προτιμούν όμως τα ηλιόλουστα και ζεστά μέρη. Τα περισσότερα είδη είναι διακοσμητικά με εδώδιμο καρπό και κάποια είδη εξ αυτών παρέχουν πολύτιμο ξύλο (έβενος), το οποίο είναι μαύρο και πολύ ανθεκτικό. Πρόκειται για δέντρα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αυτο το δεντρο θελει πολυ νερο και ειδικα το καλοκαιρι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν έχει καμία σχέση με το λωτό του καρποφόρου δέντρου. Η κοινή του ονομασία είναι αγριοστροφύλλι. Ιδιότητες: Πιστεύεται ότι ανοίγει την όρεξη και ότι είναι αντισπασμωδικός. Που το συναντάμε: Στην Ελλάδα ο Λωτός συναντάται αυτοφυής Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
O λωτός ήταν γνωστός στην αρχαιότητα, στους μετέπειτα χρόνους σχεδόν λησμονήθηκε και άρχισε να γίνεται ευρύτερα γνωστός και πάλι μόλις τα τελευταία χρόνια. Χάρη στη λεπτή και χαρακτηριστική γεύση του, έχαιρε μεγάλης εκτίμησης από τους αρχαίους λαούς. Είχε ονομαστεί ως η «τροφή των θεών». Πατρίδα του λωτού είναι η Κίνα, όπου ονομαζόταν «μήλο της Ανατολής». Από την Κίνα εξαπλώθηκε και στην Ιαπωνία, όπου θεωρείται εκλεκτή λιχουδιά. Το έφεραν πρώτοι στη Δύση Ισπανοί θαλασσοπόροι από την Άπω Αν... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εξαρτάται την ποσότητα.... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Εγω αδερφε σουβλακοφαγος ειμαι.δεν ξερω για σενα. αν εχει καμια ταβερνιτσα να τα σερβιρουν πες μου να παω να πιω κανενα ποτυρι κρασι. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εδώ λεει 2 τόνοι ανά στρέμμα http://apofoitos.com/index.php/newsroom/entry/ news_751 οποτε υπολόγισε πόσα στρέμματα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ο λωτός απαιτεί άρδευση. Όταν δεν ποτίζονται σταθερά, τότε μπορεί να υπάρξει κάποια καρπόπτωση. Το υπερβολικό πότισμα, ιδιαίτερα κατά την περίοδο της ωρίμανσης, προκαλεί υποβάθμιση της ποιότητας του καρπού, μειώνοντας τα σάκχαρα σε αυτόν και κάνοντας τον πιο ευπαθή στα εγκαύματα από τον ήλιο. Επίσης υπερβολική άρδευση μπορεί να προκαλέσει και σχίσιμο του καρπού. Αν τα εδάφη σου είναι αμμώδες θα έλεγα 2 φορές την εβδομάδα, αν είναι αργιλώδες 1 φορά την εβδομάδα. Διαβάστε περισσότερα...
Πως φυτευεται ο λωτος
Απάντηση:
Απάντηση:
πωσ κλαδευεται ο λωτοσ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
θερμιδες - 67, προτεινες - 0,5, λιπος - 0,4, υδατανθρακες - 15,3 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΕΧΕΙ ΣΚΟΝΗ ΒΟΥΤΥΡΟΓΑΛΑΚΤΟΣ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ψησταριές για έτοιμο αρνάκι σούβλας Διαβάστε περισσότερα...
πωσ=ς μπορω να παρασκευασω αυτο το μηλοξυδο οχι ξυδι μηλοξυδο τι εχει
Απάντηση:
τη σενοιαζει πως γινεται πανε απτο σουπερ και παρτο ετοιμο, υπαρχει Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η κονσερβα οσο καλα και να εχει συντηρηθει εχει λιγοτερα θρεπτικα συστατικα απο ενα αντιστοιχο φρεσκο, χωρις ομως να σημαινει οτι ειναι και ανθυγιεινο. Τον τονο κονσερβα τον χρησιμοποιουν και οι αθλητες, εε κατι θα ξερουν παραπανω, σιγουρα θα εχει Ω3 λιπαρα! :) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σαλατα και ψωμι. Ουτε ταραμα, ουτε χταποδι κρασατο γτ δεν μαρεσει τιποτα απο αυτα . Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το μόνο που ξέρω,ειναι ότι... Ο animalia κυκλοφορεί και οπλοφορεί. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τυρί κίτρινο με αρκετά λιπαρά. Λιώνει στο ψήσιμο. Διαβάστε περισσότερα...
eime 18 xronon kai eime 74 kila, an kai eime arketa leptos gia to upsos mou exw megala magoula kai arketo kairo psaxnw tropo gia na ta xasw....fovame omws oti an kanw kati gia na xasw ta magoula 8a adunatiso kai genika sto upolipo swma kai pustepste me den paei allo :P xreiazome loipon mia sumvoulh ti akrivos na kanw gia na xasw ta magoula xwris na xaso kila apo to upolipo soma mou
Απάντηση:
εχμ νομιζω οτι θα μπορουσες να πας σε εναν πλαστικο χειρουργο! Διαβάστε περισσότερα...
ΑΓΟΡΑ ΦΑΚΩΝ ΕΓΚΛΟΥΒΗΣ
Απάντηση:
μπορουμε να σας στείλουμε όπου ειστε απο την Εγκλουβή Λευκάδας. τηλ.6939170464 Διαβάστε περισσότερα...
Τι τρώμε? Προσοχή μαργαρίνη! Μια πλαστική ουσία! Η μαργαρίνη αρχικά κατασκευάστηκε για τη χρήση σε γαλοπούλες ως τροφή πάχυνσης. Όταν από την χρήση πέθαναν οι γαλοπούλες, οι επενδυτές που είχαν ξοδέψει αρκετά κεφάλαια για την έρευνα ήθελαν να κάνουν απόσβεση. Το προϊόν ήταν μια άσπρη ουσία χωρίς να έχει την εμφάνιση είδους φαγώσιμου. Πρόσθεσαν χρωστικό κίτρινο χρώμα και μια γευστική ουσία και το διέθεσαν στην καταναλωτική αγορά. Γνωρίζετε τη διαφορά μεταξύ βουτύρου και μαργαρίνη; Συνε...
Απάντηση:
Πολύ ενδιαφέροντα όλα αυτά.Να προσθέσουμε και κάτι ακόμα;Οτι ενώ το βούτυρο που είναι φυσικό προιόν μπορεί να το επεξεργαστεί ο ανθρώπινος οργανισμός,την μαργαρίνη δεν μπορεί να την μεταβολίσει αποτελεσματικά με αποτέλεσμα να συσσωρεύεται στις αρτηρίες μέχρι που τις αποφράσσει. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΥΘΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΥΘΘΘΘΘΘΘΘΘΘ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ντοματα το λεμε στην πολη, στα χωρια το λενε τοματα! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1. Με ένα μεγάλο, κοφτερό μαχαίρι σεφ, κόψτε την πλευρά του κρεμμυδιού με το κοτσάνι. 2. Βάλτε την κομμένη, επίπεδη πλευρά κάτω και κόψτε το κρεμμύδι κατά μήκος στη μέση. 3. Βγάλτε τα εξωτερικά ξερά στρώματα του κρεμμυδιού. 4. Βάλτε το ένα μισό του κρεμμυδιού με τη μεγάλη επίπεδη πλευρά προς τα κάτω. Κάντε μερικές οριζόντιες κοψιές από τη μια μεριά του κρεμμυδιού μέχρι την άλλη, προσέχοντας όμως να μην φτάσετε μέχρι την άκρη (τη ρίζα του κρεμμυδιού). Ανάλογα με το πόσο μεγάλα κομμάτια θέλ... Διαβάστε περισσότερα...
πως καθαριζεις γρηγορα μια γαριδα;
Απάντηση:
θρεπτικα συστατικα γαριδασ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κυριο συστατικο της μπυρας ειναι η βυνη και το νερο. Η βύνη κριθαριού είναι το αποτέλεσμα της διεργασίας βυνοποίησης κατά την οποία το αδιάλυτο άμυλο μετατρέπεται μερικώς σε απλούστερα διαλυτά ζάχαρα, μειώνονται οι σύνθετες πρωτεΐνες που μετατρέπονται σε πρωτεΐνες μικρού μοριακού βάρους και αμινοξέα, και παράγονται θρεπτικά συστατικά για την ανάπτυξη της μαγιάς και των ενζύμων. Η βύνη αποτελείται κυρίως από άμυλο 60-65%, υδατάνθρακες 7-10%,πρωτεινες 9-12%, καθώς και από μεταλλικά άλατα, βιτα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το μέλι είναι ένα προϊόν του οποίου όλα τα χαρακτηριστικά και οι ιδιότητες εξαρτώνται άμεσα από τα φυτά από τα οποία προέρχεται, τα λεγόμενα μελισσοκομικά φυτά ή μελισσοκομική χλωρίδα. Η χλωρίδα αυτή διαφοροποιείται από περιοχή σε περιοχή, και μέσα όμως στην ίδια περιοχή μεταβάλλεται από χρονιά σε χρονιά ανάλογα με τις κλιματολογικές συνθήκες. Έτσι το χρώμα η γεύση το άρωμα και όλα σχεδόν τα χαρακτηριστικά του μελιού υποτάσσονται θα λέγαμε στη μελισσοκομική χλωρίδα που υπάρχει στον περίγυρο ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
απο οτι ξερω χανουν καποια θρεπτικα στοιχεια και αυτη ειναι η διαφορα τους με τα φρεσκα οτι μπορουμε να εχουμε φρεσκο καλο ειναι να το εχουμε Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 149 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.