Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Η γλυκοζη εχει ημερομηνια ληξης αναγραφεται κατα απο το κουτι συσκευασιας της, αλλα και οταν ανοιξουμε το κουτι πρεπει να καταναλωθει...
Απάντηση: δεν ειμαι φαν...μονο το βυσσινο μαρεσει που ειπες.Και αυτο ομως να ειναι φτιαγμενο μονο απο συγκεκριμενα ατομα,δεν μου αρεσουν ολα ;ρ παντα ομως με...
Απάντηση: Γειά... Ο φίλος σου κάνει λάθος."Τυφλή" εμπιστοσύνη δεν έχουμε σε κανέναν.Πόσο μάλλον σε φίλους. Αν πράγματι πρόκειται για συκοφαντία,...
Απάντηση: Ειμαι κ γω Γ Λυκειου θετικη, κ το καλοκαιρι π ξεκινησα μαθηματα τα ειχα βρει μπαστουνια, ηταν η πρωτη φορα στη ζωη μ που προσπαθουσα να αποστηθισω...
Απάντηση: Bueno, ή σοκολατα και μπανανα.Αυτα ειναι τα 2 αγαπημενα μου.Αλλα γιατι δεν κανεις μονη σου? απλα βαζεις μεσα μερεντα,απο πανω σιροπι σοκολατας,και...
Απάντηση: Εκχύλισμα βανίλιας μπορείς να χρησιμοποιήσεις και χαραροπλαστικής νομίζω. :p Αν θες άλλη μυρωδιά μπορείς να βάλεις 1-2 σταγόνες απο αιθέρια έλαια...
Απάντηση: σιροπι σοκολατας ειναι.Αλλα αν δεν εχεις μπορεις να βαλεις και λιωμενη μερεντα...
Απάντηση: Αχ ναί, μία μηλόπιτα μέ παγωτό είναι τό καλύτερο πού θά προτιμούσα αυτήν τήν στιγμή...
Απάντηση: Δεν ξέρω αν όντως έχεις γενέθλια σήμερα,αλλά αν Ναι,τότε επιβάλλεται να στείλεις κάνα γλυκάκι :Ρ Δεν τρώω συχνά, όχι.. :/...
Απάντηση: Απλή και ωραία Υλικά για 4 άτομα Υλικά -1 πακέτο σπαγγέτι -4 φέτες μπέικον ή pancetta ψιλοκομμένα -4 αβγά -1 φλιτζάνι παρμεζάνα τριμμέ...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

κρεπες γλυκες συνταγη παρλιαρος

Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Παλιά τρελαινόμουν για όλα τα γλυκά.Τώρα θέλω ν...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά 1 κιλό πατάτες 1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ΕΚΤΕΛΕΣΗ Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια ,τα σκόρδα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Εκτέλεση Σε μια κατσαρόλα, βάλτε το χταπόδι...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά 1,5 κιλό αμπελόφυλλα 3,5 φλιτζάνια ρύζι...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά : 2 κρεμμύδια χοντροκομμένα 5 κουταλι...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά 400γρ. μελιτζάνες 400γρ. κολοκυθάκια 4...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Καθαρίζουμε τα ψάρια από τα εντόσθια και το κεφ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ΕΚΤΕΛΕΣΗ : Αδειάζουμε προσεκτικά τις ντομάτε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ΕΚΤΕΛΕΣΗ : Καθαρίζουμε τα φασολάκια και τα π...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Κόβουμε το φιλέτο σε λεπτές φέτες. Το βάζουμε σ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Βγάζουμε τα συκωτάκια της γαλοπούλας, τα πλένο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Χτυπάμε στο μούλτι το κρεμμύδι, το σκόρδο και τ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ξεκινάμε με τον πουρέ. Ανοίγουμε την εστία μας...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά τις μπάμιες σε τρ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Αναμιγνύουμε σε βαθύ μπολ όλα τα υλικά της γέμ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170°C. Ανακατε...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
Μπορειτε εκτος απο φωτογραφια, να φτιαξετε ενα βιντεο... Εμεις ειχαμε κανειστο Μαθηματικο μας στη Β Γυμνασιου μια μπλουζα με τη φωτογραφια της ταξης μας και ο καθενας με εναν μαρκαδορο εγραγε επανω μια ευχη, κι ηταν πολυ ομορφο! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1½ φλ ζάχαρη 1 λίτρο δυνατό ζεστό τσάι 1 λίτρο πορτοκαλάδα 1 φλ. χυμό λεμονιού 1 λίτρο σόδα (ή gingerale) φρέσκα φύλλα μέντας Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Παλιά τρελαινόμουν για όλα τα γλυκά.Τώρα θέλω να τρώω για γλυκό παγωτό χειμώνα καλοκαίρι άντε και κανένα γλυκό του κουταλιού ή κάποιο άλλο γλυκό που να μου κάνει κλικ. Α μου αρέσουν και τα ντονατ αλλά αν θες να έχεις ωραία σώμα απογορεύεται να φας..Αυτά που έχουν γέμιση μέσα.Αλλά ευτυχώς δεν αγοράζω βέβαια μια μέρα μου έφερε ένα παιδί στη δουλειά και δεν μπορούσα να πω όχι. ;p :3 χαχα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
γραφτα καλυτερα στις λεπτομερειες Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η γλυκοζη εχει ημερομηνια ληξης αναγραφεται κατα απο το κουτι συσκευασιας της, αλλα και οταν ανοιξουμε το κουτι πρεπει να καταναλωθει μεσα σε 3 μηνες. Θα ζαχαρωσει, μονον αν περασει η η ημερομηνια καταναλωσης της και δεν τηρηθουν σωστα οι κανονες ασφαλειας του προιοντως που αναγρα φονται κατω απο την συσκευασια του. Διαβάστε περισσότερα...
Εμένα μου αρέσει το μελιτζανάκι(ξέρω ξέρω μπλιάχ :p) το κεράσι και το βύσσινο με παγωτό.
Απάντηση:
δεν ειμαι φαν...μονο το βυσσινο μαρεσει που ειπες.Και αυτο ομως να ειναι φτιαγμενο μονο απο συγκεκριμενα ατομα,δεν μου αρεσουν ολα ;ρ παντα ομως με κατι αλλο,οχι σκετο. Διαβάστε περισσότερα...
ενω ειμασταν μια χαρα και μεσα στις γλυκες μπηκαν αναμεσα μας κατι φιλοι του και του ειπαν ασχημα πραγματα για μενα τα οποια δεν ισχυουν. τσακωθηκαμε. με αντιμετωπισε πολυ σκληρα, μου μιλησε ασχημα και δεν με αφησε να του εξηγισω απο τοτε δεν μου ξανα μιλησε και δεν μου απανταει στα τηλεφωνα και στα μηνυματα..χρειαζομαι την βοηθεια σας :(
Απάντηση:
Γειά... Ο φίλος σου κάνει λάθος."Τυφλή" εμπιστοσύνη δεν έχουμε σε κανέναν.Πόσο μάλλον σε φίλους. Αν πράγματι πρόκειται για συκοφαντία, δεν είναι ωραίο αυτό που έκαναν οι φίλοι του. Πως μπορούμε να σε βοηθήσουμε αν ο φίλος σου είναι ξεροκέφαλος και δεν θέλει να ακούσει και την δική σου άποψη; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ειμαι κ γω Γ Λυκειου θετικη, κ το καλοκαιρι π ξεκινησα μαθηματα τα ειχα βρει μπαστουνια, ηταν η πρωτη φορα στη ζωη μ που προσπαθουσα να αποστηθισω σωστα κατι, κ η βιολογια κατευθυνσης ειναι πολυ απαιτητικη δυστυχως, οποτε οταν εχανα λεπτομερειες, εχανα κ πολλη ουσια κ εμενα πισω.. Αλλά με τον καιρο συνηθισα, "προπονηθηκε" το μυαλο μ ας πουμε κ βρηκα εναν δικο μ τροπο κ ρυθμο να διαβαζω. Δοκιμασα να τα γραφω, να κανω πλαγιοτιτλους κλπ, αλλά τελικα με βολευει τ εξης: Αρχικα υπογραμμιζ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Bueno, ή σοκολατα και μπανανα.Αυτα ειναι τα 2 αγαπημενα μου.Αλλα γιατι δεν κανεις μονη σου? απλα βαζεις μεσα μερεντα,απο πανω σιροπι σοκολατας,και κοβεις μια μπανανα (αν κανεις τον συνδιασμο σοκολατα-μπανανα) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εκχύλισμα βανίλιας μπορείς να χρησιμοποιήσεις και χαραροπλαστικής νομίζω. :p Αν θες άλλη μυρωδιά μπορείς να βάλεις 1-2 σταγόνες απο αιθέρια έλαια. Διαβάστε περισσότερα...
η σοκολατα που βαζουν πανω στην κρεπα ειναι απλα μερεντα λιωμενη η εχει και κατι αλλο?
Απάντηση:
σιροπι σοκολατας ειναι.Αλλα αν δεν εχεις μπορεις να βαλεις και λιωμενη μερεντα Διαβάστε περισσότερα...
Εμ...λέω να κάνω η μηλόπιτα με παγωτό ή κεικ.Τι προτιμάτε; Τι θέλετε να σας φτιάξω; :p
Απάντηση:
Αχ ναί, μία μηλόπιτα μέ παγωτό είναι τό καλύτερο πού θά προτιμούσα αυτήν τήν στιγμή.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν ξέρω αν όντως έχεις γενέθλια σήμερα,αλλά αν Ναι,τότε επιβάλλεται να στείλεις κάνα γλυκάκι :Ρ Δεν τρώω συχνά, όχι.. :/ Διαβάστε περισσότερα...
Θα ήθελα να μου προτείνετε μία απλή, εύκολη κ με λίγα υλικά συνταγή για μία νόστιμη καρμπονάρα.
Απάντηση:
Απλή και ωραία Υλικά για 4 άτομα Υλικά -1 πακέτο σπαγγέτι -4 φέτες μπέικον ή pancetta ψιλοκομμένα -4 αβγά -1 φλιτζάνι παρμεζάνα τριμμένη -2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο -1 κουτ. σούπας βούτυρο -αλάτι, πιπέρι Eκτέλεση Bράζουμε αρκετό νερό σε κατσαρόλα και ρίχνουμε 1 κουταλάκι αλάτι. Bράζουμε το σπαγγέτι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας του. Παράλληλα, ζεσταίνουμε το βούτυρο σε τηγάνι και προσθέτουμε το μπέικον. Σοτάρουμε σε σιγανή φωτιά μέχρι να ροδίσει καλά. Ρίχνουμε ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 1 κιλό πατάτες 1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο μαϊντανό 1 κουταλιά ψιλοκομμένο δυόσμο 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη 3 κουταλιές ελαιόλαδο 200γρ. τυρί σόγιας ½ κουταλάκι μοσχοκάρυδο 1 κουταλιά χυμό λεμονιού Αλάτι και πιπέρι Αλεύρι Σπορέλαιο για το τηγάνισμα Εκτέλεση Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις βράζουμε για να μαλακώσουν. Τις στραγγίζουμε και τις πολτοποιούμε στον μύλο του πουρέ. Τις τοποθετούμε σε μεγάλο μπολ μαζί με τα υπόλοιπα υλικά (εκτός από ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΕΚΤΕΛΕΣΗ Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια ,τα σκόρδα και τα ψιλοκόβουμε.Κατόπιν τα βάζουμε σε έναν ταβά και τα σοτάρουμε σε σιγανή φωτιά.Στη συνέχεια , ρίχνουμε δύο λίτρα νερό στον ταβά μας , και όταν αρχίσει να βράζει, χαμηλώνουμε τη φωτιά. Τότε ρίχνουμε το κριθαράκι και ανακατεύουμε όλα μαζί τα υλικά καλά.Μόλις πάρουν μια βράση, λιώνουμε τον τοματοπελτέ και προσθέτουμε, συν το αλάτι και το πιπέρι. Αδείαζουμε το κριθαράκι σε ένα πυρέξ και το βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο για είκοσι λεπτά,στου... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εκτέλεση Σε μια κατσαρόλα, βάλτε το χταπόδι και το ξίδι. Ρίξτε μπόλικο νερό να το σκεπάζει και βράστε το 1 ώρα. Σε μια άλλη κατσαρόλα, βάλτε τις φακές με τα κρεμμύδια. Ρίξτε 3 κούπες νερό και βράστε 30′. Στραγγίστε το χταπόδι και αφήστε το να κρυώσει. Αφαιρέστε τη γλοιώδη πέτσα του και κόψτε το σε κομμάτια. Αδειάστε τις φακές, μαζί με το ζουμί που έβρασαν, σε πυράντοχο σκεύος. Τοποθετήστε επάνω στις φακές τα κομμάτια του χταποδιού. Ρίξτε το ρύζι, το φρέσκο κρεμμυδάκι, τη ντομάτα, τις πιπερ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 1,5 κιλό αμπελόφυλλα 3,5 φλιτζάνια ρύζι 1 φλιτζάνι λάδι 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 κουταλιά της σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο 1 κουταλιά της σούπας άνηθο ψιλοκομμένο ½ κουταλιά της σούπας δυόσμο ψιλικομμένο ½ κρασοπότηρο λεμόνι Αλάτι, πιπέρι Εκτέλεση : Ζεματάμε τα αμπελόφυλλα και τα στραγγίζουμε. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός από το λεμόνι. Τυλίγουμε ντολμαδάκια, βάζοντας λίγη γέμιση στην άκρη κάθε αμπελόφυλλου, και τα στρώνουμε σε φαρδιά κατσαρόλα. Βάζουμε απ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά : 2 κρεμμύδια χοντροκομμένα 5 κουταλιές ελαιόλαδο 2 κιλά κολοκύθα χοντροκομμένη 1 πατάτα κομμένη σε κύβους ½ κουταλάκι κύμινο Αλάτι – πιπέρι 1 ματσάκι μαϊντανό Εκτέλεση : Σε κατσαρόλα σωτάρουμε στο λάδι το κρεμμύδι και προσθέτουμε διαδοχικά την κολοκύθα, την πατάτα και το κύμινο. Προσθέτουμε ζεστό νερό ώστε να σκεπάσει τα υλικά και αλατοπιπερώνουμε. Βράζουμε τη σούπα για 20 λεπτά περίπου. Την αποσύρουμε από την φωτιά, προσθέτουμε τον μαϊντανό και την χτυπάμε στο μπλέντερ ώ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 400γρ. μελιτζάνες 400γρ. κολοκυθάκια 400γρ. πατάτες 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο 4 πιπεριές 1 κουταλιά της σούπας ντοματοπελτέ 1 κουταλιά της σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο 1 φλιτζάνι λάδι Αλάτι, πιπέρι Εκτέλεση Κόβουμε σε ροδέλες όλα τα λαχανικά. Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο στο λάδι. Προσθέτουμε τον ντοματοπελτέ διαλυμένο σε λίγο νερό, το μαϊντανό, αλάτι και πιπέρι. Απλώνουμε τα λαχανικά στο ταψί, τα περιχύνουμε με την σάλτσα και ανα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καθαρίζουμε τα ψάρια από τα εντόσθια και το κεφάλι και τα πλένουμε καλά. Τα βάζουμε σε τρυπητό, τα αλατίζουμε και αφήνουμε μία νύχτα.Tην άλλη μέρα τα βάζουμε σε μπολ και ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΕΚΤΕΛΕΣΗ : Αδειάζουμε προσεκτικά τις ντομάτες και τις πιπεριές, ρίχνουμε μέσα λίγο αλάτι και τις γυρνάμε ανάποδα για να στραγγίσουν.Το εσωτερικό απο τις ντομάτες το περνάμε στον τρίφτη.Τσιγαρίζουμε στο λάδι το κρεμμύδι, το σκορδο, τη μελιτζάνα και τα κολυκυθάκια.Προσθέτουμε την τριμμένη ντομάτα, μισό φλυτζάνι νερό, αλάτι, πιπέρι, το μαιντανό, τον άνηθο και το ρύζι.Ανακατεύουμε και αφήνουμε να πάρουν μία μόνο βράση,για να μαλακώσει λίγο το ρύζι.Γεμίζουμε τις ντομάτες και τις πιπεριές μέχρι ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΕΚΤΕΛΕΣΗ : Καθαρίζουμε τα φασολάκια και τα πλύνουμε.Αν ειναι κατεψυγμένα τα βάζουμε στην κατσαρόλα όπως είναι.Τα τοποθετούμε στο τσικάλι με το λάδι και το κρεμμύδι και τα ανακατεύουμε λίγο,σαν τα ροδίσουμε. Ύστερα ρίχνουμε το νερό.Στα κατεψυγμένα όχι,μόνον αν δούμε ότι χρειάζονται.Πριν ψηθούν καλά ρίχνουμε το αλάτι, το πιπέρι, τη ντομάτα και τα αφήνουμε όλα τα ψηθούν αρκετά, αλλά να είναι η σάλτσα λίγο ζουμερή. Αν θέλουμε βάζουμε λίγες πατάτες, όταν ρίξουμε την ντομάτα. Υλικά : 600 ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κόβουμε το φιλέτο σε λεπτές φέτες. Το βάζουμε σε μπολ. Βάζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά στο μπλέντερ και τα χτυπάμε να γίνουν κρέμα. Περιχύνουμε τη γαλοπούλα. Αφήνουμε σκεπασμένο στο ψυγείο για 1 ώρα το λιγότερο. Όσο πιο πολύ το αφήσουμε τόσο πιο ωραίο θα γίνει. Το ψήνουμε σε γκριλιέρα για 3'- 4' από κάθε πλευρά. Εναλλακτικά ψήνουμε στο φούρνο σε ταψάκι στρωμένο με λαδόκολλα στους 200ºC για 15'. Ετοιμάζουμε την σαλάτα. Πλένουμε, στεγνώνουμε και κόβουμε τα ντοματίνια στη μέση. Σ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βγάζουμε τα συκωτάκια της γαλοπούλας, τα πλένουμε και τα κόβουμε σε καρεδάκια. Καθαρίζουμε και πλένουμε πολύ καλά τη γαλοπούλα. Εάν έχει πούπουλα, την καψαλίζουμε πρώτα και στη συνέχεια την πλένουμε καλά. Σε βαθιά κατσαρόλα βάζουμε νερό, προσθέτουμε το κρεμμύδι, το πράσο, το καρότο, το σέλινο, δάφνη, το ξύλο κανέλας, τα γαρύφαλλα, τη φλούδα του πορτοκαλιού, λίγο αλάτι, και βράζουμε για 10 λεπτά. Στη συνέχεια, βάζουμε στην κατσαρόλα τη γαλοπούλα και τη βράζουμε για μία ώρα. Στο μεταξ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Χτυπάμε στο μούλτι το κρεμμύδι, το σκόρδο και τον μαϊντανό, μαζί με το μισό ελαιόλαδο να γίνουν ένας πολτός. Μουλιάζουμε το ψωμί σε νερό, το στύβουμε πολύ καλά και το ρίχνουμε σε βαθύ μπολ μαζί με τον κιμά. Προσθέτουμε το μείγμα του κρεμμυδιού, το υπόλοιπο ελαιόλαδο, το μοσχοκάρυδο, το αλατοπίπερο και ζυμώνουμε καλά. Αφήνουμε τον κιμά στο ψυγείο για μισή ώρα. Στη συνέχεια, ανοίγουμε πάνω σε λαδόκολλα τον κιμά σε ένα χοντρό οβάλ φύλλο, πάχους ενός δαχτύλου περίπου.Στρώνουμε την επιφάνειά του... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ξεκινάμε με τον πουρέ. Ανοίγουμε την εστία μας και ρίχνουμε τις βρασμένες πατάτες και τα βρασμένα κάστανα στην κατσαρόλα. Προσθέτουμε μισό Flora σε αλουμινόφυλλο. Στη συνέχεια με το ραβδομπλέντερ θα αρχίσουμε να λιώνουμε πολύ καλά τις πατάτες με τα κάστανα. Μετά ρίχνουμε τη μισή κρέμα γάλακτος, συνεχίζουμε με την υπόλοιπη ποσότητα από την κρέμα γάλακτος, καρυκεύουμε με πιπέρι και λίγο αλάτι και ανακατεύουμε για μία ακόμη φορά. Κρατάμε τον πουρέ του κάστανου σε θερμό μέρος, μέχρι να το χρ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά τις μπάμιες σε τρεχούμενο νερό. Στη συνέχεια τις στραγγίζουμε και τις βάζουμε σε ένα μικρό ταψάκι. Τις ραντίζουμε με το ξύδι και τις αφήνουμε για 10΄ να μαριναριστούν. Τις ξαναπλένουμε και τις στραγγίζουμε καλά. Στη συνέχεια σε μία φαρδιά κατσαρόλα ρίχνουμε το Flora Soft με βούτυρο και το θερμαίνουμε καλά. Ρίχνουμε τις μπάμιες στην κατσαρόλα, τις σοτάρουμε στο Flora Soft και στη συνέχεια τις ρίχνουμε στο ταψί που τις είχαμε μαρινάρει νωρίτερα. Προσθέτουμε στο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αναμιγνύουμε σε βαθύ μπολ όλα τα υλικά της γέμισης. Λιώνουμε το Flora Soft με βούτυρο και αλείφουμε ένα ταψί. Στρώνουμε μέσα τα πρώτα 4 φύλλα αλείφοντάς τα ένα-ένα με Flora Soft με βούτυρο. Στη συνέχεια, αρχίζουμε να πασπαλίζουμε με λίγη γέμιση και να στρώνουμε και να αλείφουμε με Flora Soft με βούτυρο τα φύλλα έως το 7ο φύλλο. Από το 8ο μέχρι το 11ο φύλλο, που είναι το κέντρο του μπακλαβά, πασπαλίζουμε με περισσότερη γέμιση. Από το 12ο και μέχρι το 14ο φύλλο πασπαλίζουμε το καθένα με ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170°C. Ανακατεύουμε στο μίξερ στην χαμηλή ταχύτητα όλα τα υλικά μαζί, εκτός από το ποτό και τα αμύγδαλα μέχρι να γίνει μία ομοιόμορφη ζύμη. Προσθέτουμε στο τέλος το ποτό και τα αμύγδαλα. Κάνουμε μπαλάκια στο μέγεθος που θέλουμε δίνοντας το σχήμα που θέλουμε και τα τοποθετούμε στην λαμαρίνα με την λαδόκολλα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°C για 30 λεπτά μέχρι να ροδίσουν ελαφρά. Μόλις τους βγάλουμε από τον φούρνο τους ραντίζουμε με ανθόνερο... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 138 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.