Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170ο C. Ανακατεύουμε το Flora Soft με βούτυρο με το τριμμένο τσένταρ και τα χτυπημένα αυγά έως ότου ομογενοποιηθ...
Απάντηση: Σε μία φαρδιά λεκάνη χτυπάμε με το μίξερ μας το Flora Soft με βούτυρο μαζί με τα αυγά και τη ζάχαρη Όταν η ζάχαρη λιώσει και ενσωματωθεί καλά με το...
Απάντηση: Ετοιμάζουμε πρώτα τις κρέπες: Ρίχνουμε στο μπλέντερ όλα τα υλικά και τα χτυπάμε για λίγο όλα μαζί, μέχρι να ομοιογενοποιηθούν. Αφήνουμε το μίγμα να...
Απάντηση: Ναι κ εγώ ως αργυρουπολιτισσα ας πούμε θα σ πω, κ δε θα πάω να τσίμπησω εγώ τη θέση :Ρ...
Απάντηση: Ωπ, Αργυρουπολη κ εσύ; :Ρ Με μέτρο το κανονικό εισιτήριο είναι 8 ευρώ (εσύ,αν δεν κάνω λάθος εισαι ανήλικη, άρα 4 ευρώ- ΑΝ ειναι για σένα), κ με λ...
Απάντηση: Καλά κάνεις που το σκέφτεσαι,γιατί το image ενός καταστήματος,καφετέρ ιας κ.τ.λ παίζει ρόλο για το αν θα το προτιμίσει ο κόσμος.Εκτός βέβαια απο την...
Απάντηση: Γυρος ναι αλλα σπιτικος κ αυτος με μετρο... το κορμι θελει θυσιες... :p απο κρεπες μονο αλμηρες, δεν τρωω ζαχαρη κ γλυκα... Kαλοκαιρι ερχεται...
Απάντηση: Υπάρχει και το λογοπαίγνιο με το φύλλο και το φίλο...
Απάντηση: Εμφανισιακα μαρεσει πολυ! Τα τραγουδια του δεν ξερω! Δεν ακουω ελληνικα... Μπορει ομως να εχω ακουσει καποιο τραγουδι του χωρις να ξερω πως ειναι...
Απάντηση: ελπιζω να μην αργησα...υπαρχει πανεπιστημιακη σχολη στη Στεμνιτσα, ενα χωριο κοντα στη Τριπολη, ψαξε τη σελιδα της σχολης στο internet, κανουν καλη...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

κρεπες αλμυρες αργυρω μπαρμπαριγου

Απάντηση: Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170οC και αλεί...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Αλείφουμε τη φόρμα με λίγο Flora Soft με βούτυρ...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Εκτέλεση για τις κρέπες: Σε ένα μεγάλο μπολ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ρίχνουμε στον κάδο του μίξερ το Flora Soft με β...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: 250 γρ. Flora με βούτυρο σε αλουμινόχαρτο σε θε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Γαλα αυγο,αλευρι,ζαχαρη για γλυκειες,αλατι για...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Τι χρειαζόμαστε: 2 αβγά 1 φλ. γάλα ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Η «γευστική αίσθηση» είναι μία αλληλεπίδραση με...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: η ερώτηση ποια είναι? Που θα τις βρεις? Μοda...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: αυτο που ξερω ειναι ολες οι συνταγες περιπου ιδ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο.Σοκολάτα μπανάνα είχ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: αλευρι νερο.. και προαιρετηκα αυγα και γαλα..
Απάντηση: μπες στο site της argiro.gr
Απάντηση: Δεν νομίζω να είναι ωραίες
Απάντηση: πρώτα αλμυρό και μετά γλυκό,αν και προσπαθώ να...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: καλησπερα τι μηχανηματα ειναι? και ποσο κανουν...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Οργανισμός που την προκαλεί: Spondylocladium at...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Αν θέλουμε! Τι υφακι είναι αυτό το να μου βρείτ...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170οC και αλείφουμε με λίγο Flora ένα στρογγυλό ταψί. Σπάμε τα αυγά και τα χτυπάμε με σύρμα. Θρυμματίζουμε τα τυριά και τα ρίχνουμε στο μπολ με τα αυγά. Προσθέτουμε το σιμιγδάλι, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε. Στρώνουμε στο ταψί 5-6 φύλλα αλειμμένα ένα – ένα με Flora. Αδειάζουμε τη γέμιση στο ταψί και την απλώνουμε με ένα κουτάλι να είναι ομοιόμορφη. Βάζουμε το φλουρί, τυλιγμένο σε λίγο αλουμινόχαρτο. Σκεπάζουμε τη γέμιση με τα υπόλοιπα φύλλα αλειμμένα ε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αλείφουμε τη φόρμα με λίγο Flora Soft με βούτυρο και την πασπαλίζουμε με αλεύρι. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 °C. Ρίχνουμε τα αυγά στο μπολ του μίξερ, μαζί με το λιωμένο Flora Soft με βούτυρο και το γάλα και τα χτυπάμε για λίγο όλα μαζί, να ομοιγενοποιηθούν και να πάρουμε ένα αφράτο μίγμα. Στη συνέχεια, προσθέτουμε σιγά – σιγά το αλεύρι, που το έχουμε ενώσει με το μπέικιν πάουντερ. Τα χτυπάμε για λίγο στη χαμηλή ταχύτητα και όταν ενσωματωθεί το αλεύρι στα υπόλοιπα υλικά σταματάμε το μ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εκτέλεση για τις κρέπες: Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε το αλεύρι, τα αυγά, το αλάτι, το πιπέρι και χτυπάμε δυνατά με το μίξερ χειρός ή με το σύρμα, έως ότου ομογενοποιηθούν. Προσθέτουμε το μισό γάλα και σιγά - σιγά το μισολιωμένο Flora Soft με βούτυρο, συνεχίζοντας το χτύπημα με το σύρμα. Τέλος, προσθέτουμε το υπόλοιπο Flora Soft με βούτυρο και το αλεύρι ανακατεύοντας μέχρι να αρχίσει το μείγμα να γίνεται παχύρρευστο και ο χυλός να πάρει γυαλιστερή υφή. Αν θέλουμε οι κρέπες μας να έχουν περ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ρίχνουμε στον κάδο του μίξερ το Flora Soft με βούτυρο, το καπνιστό τυρί Μετσόβου που μπαίνει στη ζύμη, το αλάτι, τα αυγά και τα χτυπάμε με το φτερό του μίξερ. Αρχικά σε χαμηλή ταχύτητα και μετά σε δυνατή ταχύτητα για 5΄ περίπου. Σταματάμε το μίξερ και ρίχνουμε στον κάδο του μίξερ το μισό αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, το πιπέρι και συνεχίζουμε το χτύπημα, προσθέτοντας το υπόλοιπο αλεύρι που μας έχει περισσέψει. Σιγά - σιγά συνεχίζουμε το ζύμωμα έως ότου γίνει μία μαλακή και λεία ζύμη. Εάν κολλά... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170ο C. Ανακατεύουμε το Flora Soft με βούτυρο με το τριμμένο τσένταρ και τα χτυπημένα αυγά έως ότου ομογενοποιηθούν. Κοσκινίζουμε το αλεύρι μαζί με τη μουστάρδα, την πάπρικα, το αλάτι και τα μυρωδικά και το συμπληρώνουμε στο μίγμα του Flora Soft με βούτυρο και τσένταρ. Ζυμώνουμε, πλάθουμε ένα μπαστούνι σε μέγεθος πούρου και το κόβουμε σε φέτες πάχους 1 εκ. Τοποθετούμε σε αντικολλητικό χαρτί τις φέτες πατώντας τις ελαφρά για να σχηματιστούν τα cookie... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε μία φαρδιά λεκάνη χτυπάμε με το μίξερ μας το Flora Soft με βούτυρο μαζί με τα αυγά και τη ζάχαρη Όταν η ζάχαρη λιώσει και ενσωματωθεί καλά με το Flora Soft με βούτυρο προσθέτουμε το γάλα και συνεχίζουμε το χτύπημα. Προσθέτουμε σιγά σιγά το αλεύρι, το αλάτι και τη βανιλέτα και συνεχίζουμε το χτύπημα με το μίξερ μας έως ότου πάρουμε ένα σφικτό χυλό. Βάζουμε τον χυλό για λίγο στο ψυγείο για να ξεκουραστεί. Αλείφουμε με λίγο Flora Soft με βούτυρο ένα καυτό αντικολλητικό τηγάνι και ρίχνουμε ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ετοιμάζουμε πρώτα τις κρέπες: Ρίχνουμε στο μπλέντερ όλα τα υλικά και τα χτυπάμε για λίγο όλα μαζί, μέχρι να ομοιογενοποιηθούν. Αφήνουμε το μίγμα να “ξεκουραστεί” για 1 ώρα περίπου, σε θερμοκρασία περιβάλλοντος. Αλείφουμε με λίγο Flora Soft με βούτυρο μια κρεπιέρα ή μικρό τηγάνι, τη βάζουμε στη φωτιά να ζεσταθεί και με μια μικρή κουτάλα ή φλιτζανάκι του καφέ, ρίχνουμε λίγο από το μίγμα. Γυρίζουμε ολόγυρα το σκεύος, έτσι ώστε ο χυλός να απλωθεί και να γίνει η κρέπα στρογγυλή και ισοπαχής. Περι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ναι κ εγώ ως αργυρουπολιτισσα ας πούμε θα σ πω, κ δε θα πάω να τσίμπησω εγώ τη θέση :Ρ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ωπ, Αργυρουπολη κ εσύ; :Ρ Με μέτρο το κανονικό εισιτήριο είναι 8 ευρώ (εσύ,αν δεν κάνω λάθος εισαι ανήλικη, άρα 4 ευρώ- ΑΝ ειναι για σένα), κ με λεωφορείο ειναι 5 ευρώ (το μειωμένο 2.5 ευρώ) και το κοντινότερο εξπρές για αεροδρόμιο ειναι μάλλον της δάφνης (Χ97). (βέβαια για να πάρεις το εξπρές της δάφνης θα χρειαστεί να πάρεις από Αργυρουπολη το μετρό προς Δάφνη (άρα +1.4 το εισιτήριο- εκτός αν δικαιούσαι μειωμένο 0.70, οποτε συνολικά παει 6.40 ή 3.20 σε περίπτωση μειωμένου) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καλά κάνεις που το σκέφτεσαι,γιατί το image ενός καταστήματος,καφετέριας κ.τ.λ παίζει ρόλο για το αν θα το προτιμίσει ο κόσμος.Εκτός βέβαια απο την ποιότητα που θα έχουν αυτά που θα προσφέρεις. Eκτός απο το να προσλάβεις την Έλενα,πρόσεχε λοιπόν να είναι καθαρά και να έχουν ωραία εμφάνιση τα έπιπλα που θα βάλεις. Αυτό :p Ε για περαιτέρω λεπτομέριες ρώτα και τον αρχιτέκτονα εξωτερικών χώρων απο πάνω. :p Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γυρος ναι αλλα σπιτικος κ αυτος με μετρο... το κορμι θελει θυσιες... :p απο κρεπες μονο αλμηρες, δεν τρωω ζαχαρη κ γλυκα... Kαλοκαιρι ερχεται πως θα βγουμε στην παραλια...;!!! :p Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υπάρχει και το λογοπαίγνιο με το φύλλο και το φίλο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εμφανισιακα μαρεσει πολυ! Τα τραγουδια του δεν ξερω! Δεν ακουω ελληνικα... Μπορει ομως να εχω ακουσει καποιο τραγουδι του χωρις να ξερω πως ειναι εκεινου και να μου αρεσε. :Ρ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ελπιζω να μην αργησα...υπαρχει πανεπιστημιακη σχολη στη Στεμνιτσα, ενα χωριο κοντα στη Τριπολη, ψαξε τη σελιδα της σχολης στο internet, κανουν καλη δουλεια νομιζω εκει, και μετα τα ι.ε.κ. mokume στην Αθηνα. Αν θες κατι πραγματικα καλο, θα πρεπει να πας εξωτερικο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
250 γρ. Flora με βούτυρο σε αλουμινόχαρτο σε θερμοκρασία δωματίου 200 γρ. ζάχαρη άχνη 1 κάψουλα βανίλια 3 μεγάλα αυγά 1 κρόκος αυγού 5 γρ. σόδα 5 γρ. μπέικιν πάουντερ 5 γρ. κανέλα 1 γρ. μοσχοκάρυδο 550 γρ. αλεύρι Για το άλειμμα 1 χτυπημένο αυγό Πώς το κάνουμε: Χτυπάμε καλά σε ένα μίξερ το Flora με τη ζάχαρη, μέχρι το μίγμα να ασπρίσει. Παράλληλα τοποθετούμε τα αυγά, τον κρόκο και τη βανίλια μέσα σε μια μπασίνα, ανακα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γαλα αυγο,αλευρι,ζαχαρη για γλυκειες,αλατι για αλμυρες! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τι χρειαζόμαστε: 2 αβγά 1 φλ. γάλα 1/2 κ.γ. αλάτι 1 φλ. αλεύρι 2 κ.σ. λιωμένο βούτυρο ή μαργαρίνη ή λάδι Πώς το κάνουμε: Χτυπάμε καλά τα αβγά, προσθέτουμε το γάλα, το αλάτι, το αλεύρι και το βούτυρο. Σκεπάζουμε και αφήνουμε για 30 λεπτά. Σε αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε μια μικρή ποσότητα της ζύμης (ίσα να καλύπτει το τηγάνι), και μόλις ψηθεί από κάτω, τη γυρίζουμε. Αφήνουμε για λίγο και από την άλλη και τη βγάζουμε από το τηγάνι. Μπορούμ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η «γευστική αίσθηση» είναι μία αλληλεπίδραση μεταξύ των αισθήσεων της γεύσης και της όσφρησης. Η πραγματική γεύση όμως, εντοπίζεται στη γλώσσα. Ο άνθρωπος γεννιέται με 10.000 γευστικούς κάλυκες, οι οποίοι διαθέτουν κύτταρα- δέκτες της γεύσης. Έτσι, μέσω χημικών ερεθισμάτων είμαστε σε θέση να διακρίνουμε πέντε πρωταρχικές γεύσεις: γλυκό, ξινό, αλμυρό, πικρό και «umami», μία αλμυρή/πικάντικη γεύση που εντοπίζεται στα πρωτεϊνούχα τρόφιμα και στο γλουταμινικό μονονάτριο. Ο ανθρώπινος οργανισμό... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
η ερώτηση ποια είναι? Που θα τις βρεις? Μοda Theo αν είσαι στη Θεσσαλονίκη, Π.Μελά 33 στο κέντρο & στη Θέρμη. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αυτο που ξερω ειναι ολες οι συνταγες περιπου ιδιες...η επιτυχια οφειλεται στην προσοχη,να μην βραση πολυ και λιωσει το κυδωνι,και να το βαλεις οταν το καθαρισεις σε νερο με χυμο λεμονιου.οσο για τη ζαχαρη,1 κιλο στο 1 κιλο κυδωνι,αναλογα ποσο γλυκο το θελεις!!! εγω π.χ βαζω λιγοτερη ζαχαρη,το προτιμο ελαφρυ.εκανα σημερα με επιτυχια και με χρωμα χρυσαφι, [οχι ροζ η κοκκινο] οπως το βλεπουμε συνηθως...καλη επιτυχια ! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Από αυτά που είπες προτιμώ την πίτσα και την κρέπα..:) Το έχω βαρεθεί το έτοιμο φαγητό να σου πω την αλήθεια, είμαι και υπέρ της υγιεινής διατροφής οπότε αραιά και πού θα φάω κάτι τέτοιο..! :) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο.Σοκολάτα μπανάνα είχε μέσα .Μου αρέσει πολύ αυτός ο συνδιασμός. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αλευρι νερο.. και προαιρετηκα αυγα και γαλα.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μπες στο site της argiro.gr Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν νομίζω να είναι ωραίες Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
πρώτα αλμυρό και μετά γλυκό,αν και προσπαθώ να τα αποφεύγω τα γλύκα με παχαίνουν:P εσύ kristincrazy αλμυρό η γλυκό; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
καλησπερα τι μηχανηματα ειναι? και ποσο κανουν στο συνολο??? ευχαριστω Δημητρης. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΠΟΥΛΑΩ ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ 80 ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΞΗΛΙΝΕΣ ΓΕΡΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΜΕΣ, ΛΟΓΟΥ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΕΚΛΕΙΣΑ,ΤΡΑΠΕΖΙΑ 4 ΑΝΟΞΙΔΟΤΑ, 9 ΜΕΓΑΛΑ 0,80Χ1,50. ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑΝΤΗΛΑ ΔΙΠΛΑ,ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2594041300 ΚΗΝΙΤΟ 6936339877,ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΥΔΟΚΙΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΚΑΒΑΛΑΣ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Οργανισμός που την προκαλεί: Spondylocladium atrovirens Αυτός ο ατελής μύκητας βρίσκεται σε κάθε έδαφος και προκαλεί μικρές έως μεγαλύτερες ζημιές παντού, δεν είναι ασθένεια καραντίνας και δεν προκαλεί ποτέ συνολική εξασθένηση ολόκληρων των φυτειών. Εύρος ξενιστών: Πατάτα Εμφάνιση και σημασία: Ο μύκητας εμφανίζεται παντού στην Ε.Ε. και τα γύρω κράτη. Μόνο οι αγροί στους οποίους δεν έχει καλλιεργηθεί ποτέ πατάτα είναι απαλλαγμένοι από αυτόν τον μύκητα. Το παθογόνο προτιμά τα ψυχρά κ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αν θέλουμε! Τι υφακι είναι αυτό το να μου βρείτε? Α σαν πολύ θάρρος έχουμε πάρει εδώ μέσα! Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 138 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.