Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Είναι γνωστό ότι το τηγανητό ψάρι έχει υψηλό θερμιδικό περιεχόμενο, περιέχοντας μεγάλες ποσότητες λίπους και trans λιπαρών. Αυτό οφείλεται στη μεγά...
Απάντηση: Οι ουσίες που περιέχονται μέσα στα φαγητά μας και οι οποίες πιθανόν να προκαλούν καρκίνο αποτελούν μια σημαντική πηγή ανησυχίας. Η αύξηση των πε...
Απάντηση: Υλικά για 4 μερίδες: 250 γραμμάρια γίγαντες-ελέφαντες Πρεσπών 2 αβγά 2 φλιτζάνια γαλέτα 1 χούφτα φρέσκο θυμάρι από 1 κου...
Απάντηση: Υλικά: 500 γραμ. πατάτες 1 μεγάλο κρεμμύδι 4 λωρίδες μπέικον αλάτι λάδι για τηγάνισμα Εκτέλεση: Καθαρίζουμε, κόβουμε τις πατάτες και τις αλα...
Απάντηση: Αναμιγνύετε όλα τα υλικά της σος μέλι-σκόρδο και κρατάτε το μίγμα στην άκρη. Ξεφλουδίζετε τις γαρίδες, αφήνοντας τις ουρίτσες στη θέση τους. Διαλύε...
Απάντηση: Βάλτε στο νερό μια χούφτα θρούμπες, ή ζουμερές ελιές Αμφίσσης, που τους έχετε βγάλει το κουκούτσι, για να ξαρμυρίσουν, και κατόπιν στραγγίστε τες κ...
Απάντηση: Υλικα: Για τα μπιφτέκια1 κιλό κιμάς μοσχαρίσιος2 κρεμμύδια τριμμένα2 ντομάτες τριμμένες 3 φέτες μπαγιάτικο ψωμί μουσκεμένο2 κ.σ. ξίδι2 κ.σ. ελαιόλ...
Απάντηση: http:// www.sintagespareas.g r/sintages/ soutzoukakia.html Τα λεγομενα σουτζουκακια...
Απάντηση: ΝΑΙ ΕΛΕΦΡΑ ΟΜΩΣ ΙΣΑ-ΙΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΕΤΑ!...
Απάντηση: βάζεις τα ψάρια μέσα σε ένα τηγάνι και τα τηγανίζεις...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

κεφτεδακια τηγανητα

Απάντηση: Τα αλμυρά εδέσματα κατέχουν μια εξαίρετη θέση σ...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Οχι! Μονο σε λειες επιφανειες χωρις σκονη μπορ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: κυμα κανει να φεαι,δε κανει ομως το υπερβολικο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Αλευρώνεις και τις ρίχνεις στο τηγάνι. Ήμαρτον...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: πλενω και στεγνωνω καλα τις μαριδες,τις αλατιζω...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ρέγκες με τηγανητές πατάτες Υλικά 4 ρέγκε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ΣΑΝ ΕΝΑ ΑΙΡΚΟΝΤΙΣΙΟΝ 12ΑΡΙ
Απάντηση: Συστατικά 1 μπανάνα 2 κ.σ. βουτυρο φυτικό 2...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Συστατικά 50γρ ριζαλευρο λιγο νερο 1 κουταλ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά: * 1 κιλό κιμά από μοσχάρι (ή ανάμ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Συστατικά 1 με 1,5 κιλό πράσα 1 μεγάλο ματσάκ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Σε μικρής επιφάνειας κάψιμο: Βάζουμε το χέρι μα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Γιατί όχι; Για να το ρωτάς πάντως μήπως έχεις τ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Αν και οι συνταγές δεν είναι το φόρτε μου, ελπί...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Απο 20 μέχρι 35 λεπτά περίπου
Απάντηση: Μερίδες συνταγής: 4 Συστατικά:180 γρ. πένες...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ειναι πολυ ευκολο τα πλενεις πρωτα πολυ καλλα τ...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
Τα αλμυρά εδέσματα κατέχουν μια εξαίρετη θέση στην Μεσογειακή διατροφή μας τα τυριά ,οι αλμυρές πίττες και ιδιαίτερα οι τηγανητές πατάτες. Έχω αδυναμία στις... τηγανητές πατάτες τι να κάνω; Πως μπορούμε να απολαύσουμε τις τηγανητές μας πατάτες ποιο υγιεινά; Ωστόσο, όσο νόστιμες κι αν είναι, οι τηγανητές πατάτες δεν θεωρούνται και από τα πιο υγιεινά εδέσματα, γιατί ο τρόπος παρασκευής τους μας επιβαρύνει με βλαβερές για την υγεία μας ουσίες που παράγονται κατά το τηγάνισμα, αλλά και με πολ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ασε εδω τα κεφτεδακια κ με τα υπολοιπα μπορεις να περασεις χαχα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Οχι! Μονο σε λειες επιφανειες χωρις σκονη μπορει να παρει αποτυπωματα η σημανση! Ετσι σου λεει η μαμα οταν κλεβεις τα κεφτεδακια της; !!! :) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
κυμα κανει να φεαι,δε κανει ομως το υπερβολικο αλατι κ πιπερι...γενικα απολα τρωνε αλλα προσοχη με αλατια,πιπερια,σαλτσες... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Είναι γνωστό ότι το τηγανητό ψάρι έχει υψηλό θερμιδικό περιεχόμενο, περιέχοντας μεγάλες ποσότητες λίπους και trans λιπαρών. Αυτό οφείλεται στη μεγάλη... προσρόφηση του τηγανισμένου λαδιού, από το αλεύρι που έχει χρησιμοποιηθεί στο ψάρι. Αν μάλιστα το λάδι έχει πολυτηγανιστεί, είναι ακόμη περισσότερο πλούσιο σε trans λιπαρά, τα οποία έχουν συνδεθεί με την αύξηση της κακής (LDL) χοληστερόλης και την μείωση της καλής (HDL) χοληστερόλης. Είναι τα είδη ψαριών που χρησιμοποιούν στα εστιατόρι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Οι ουσίες που περιέχονται μέσα στα φαγητά μας και οι οποίες πιθανόν να προκαλούν καρκίνο αποτελούν μια σημαντική πηγή ανησυχίας. Η αύξηση των περιστατικών καρκίνου οδηγεί σε μια έντονη αναζήτηση των παραγόντων που προκαλούν τις σοβαρές αυτές παθήσεις. Οι έρευνες για την αναζήτηση νοσηρών παραγόντων που περιέχονται μέσα στη διατροφή, έχουν εντατικοποιηθεί. Πρόσφατα μια βαρυσήμαντη ανακάλυψη, δημιούργησε ένα βαθύ προβληματισμό σε πολλές χώρες και διεθνείς οργανισμούς που μεριμνούν για ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για 4 μερίδες: 250 γραμμάρια γίγαντες-ελέφαντες Πρεσπών 2 αβγά 2 φλιτζάνια γαλέτα 1 χούφτα φρέσκο θυμάρι από 1 κουταλιά του γλυκού κύμινο και πάπρικα λάδι για τηγάνισμα αλάτι 1 λεμόνι Εκτέλεση: Μουσκεύετε τους γίγαντες από το προηγούμενο βράδυ. Την επόμενη ημέρα τους βράζετε σε νερό χωρίς αλάτι για 1 ώρα. Οταν μαλακώσουν, τους κατεβάζετε από τη φωτιά και τους στραγγίζετε. Αφήνετε να κρυώσουν πριν τους πανάρετε. Χτυπάτε τα αβγά με το θυμά... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά: 500 γραμ. πατάτες 1 μεγάλο κρεμμύδι 4 λωρίδες μπέικον αλάτι λάδι για τηγάνισμα Εκτέλεση: Καθαρίζουμε, κόβουμε τις πατάτες και τις αλατίζουμε. Κόβουμε τα κρεμμύδια και το μπέικον σε κομματάκια. Βάζουμε το λάδι σε τηγανάκι και το βάζουμε στην φωτιά. Ρίχνουμε της πατάτες στο λάδι και αφού έχουν μισοτηγανιστεί ρίχνουμε τα κρεμμύδια και το μπέικον. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αναμιγνύετε όλα τα υλικά της σος μέλι-σκόρδο και κρατάτε το μίγμα στην άκρη. Ξεφλουδίζετε τις γαρίδες, αφήνοντας τις ουρίτσες στη θέση τους. Διαλύετε το κορν φλάουερ στο νερό σε ένα μπολ και ανακατεύετε μέσα τη σόγια σος, τον κρόκο και το σησαμέλαιο. Προσθέτετε τις γαρίδες και τις ανακατεύετε καλά για να πιάσουν μίγμα πανιού. Ζεσταίνετε μπόλικο λάδι σε ένα καυτό γουόκ (ή μεγάλο βαθύ τηγάνι), βάζετε μέσα τις μισές γαρίδες, τις ψήνετε για 1 λεπτό μέχρι να κουλουριαστούν και να γίνουν ροζ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βάλτε στο νερό μια χούφτα θρούμπες, ή ζουμερές ελιές Αμφίσσης, που τους έχετε βγάλει το κουκούτσι, για να ξαρμυρίσουν, και κατόπιν στραγγίστε τες καλά. Σε τηγάνι, σοτάρετε με λάδι 1-2 κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλλες. Μόλις αρχίσουν να παίρνουν χρώμα και να "καραμελλώνουν" βάλτε στο τηγάνι και τις ελιές. Ανακατώστε για 2-3 λεπτά, να φουσκώσουν, και κατεβάστε από τη φωτιά. Προσθέστε δεντρολίβανο, θυμάρι ή ρίγανη καθώς και όσο θέλετε μαύρο ή κοκκινο πιπέρι, και ανακατώστε. Αλείψτε με ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικα: Για τα μπιφτέκια1 κιλό κιμάς μοσχαρίσιος2 κρεμμύδια τριμμένα2 ντομάτες τριμμένες 3 φέτες μπαγιάτικο ψωμί μουσκεμένο2 κ.σ. ξίδι2 κ.σ. ελαιόλαδο1 κ.σ. ρίγανη αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέριΓια τις πατάτες φούρνου8 πατάτες1 κ.σ. μουστάρδα1 κ.σ. ρίγανη2 λεμόνια (χυμός)½ φλ. τσαγιού ελαιόλαδο2 φλ. τσαγιού νερό αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι Εκτελεση: Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε κυδωνάτες ή σε χοντρές φέτες. Τις βάζουμε σε μπολ και προσθέτουμε όλα τα υλικά εκτός από το νερό. Τις αν... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.sintagespareas.gr/sintages/ soutzoukakia.html Τα λεγομενα σουτζουκακια..... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΝΑΙ ΕΛΕΦΡΑ ΟΜΩΣ ΙΣΑ-ΙΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΕΤΑ! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
βάζεις τα ψάρια μέσα σε ένα τηγάνι και τα τηγανίζεις Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αλευρώνεις και τις ρίχνεις στο τηγάνι. Ήμαρτον θέ μου,τι άλλο να κάνεις; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
πλενω και στεγνωνω καλα τις μαριδες,τις αλατιζω, τις αλευρωνω (καλυτερα με χοντρο αλευρι) και φροντιζω να φυγει απο πανω τους το περριτο αλευρι (μπορουμε να το κανουμε με κοσκινο),τηγανιζω σε πολυ λαδι ,καυτο για λιγη ωρα , τις ακουμπαω σε χαρτι να φυγει το πολυ λαδι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ρέγκες με τηγανητές πατάτες Υλικά 4 ρέγκες 2 ώριμες ντομάτες 1 κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο Μπόλικο μαϊντανό ψιλοκομμένο 1 πιπεριά κομμένη σε ροδέλες Λίγο λάδι Αλάτι Πατάτες για τηγάνισμα Ετοιμασία Ρίχνουμε λίγο λάδι στην κατσαρόλα και τσιγαρίζουμε τις ρέγκες, το σκόρδο και το κρεμμύδι. Μόλις πάρουν χρώμα προσθέτουμε τις ντομάτες, την πιπεριά, τον μαϊντανό, το αλάτι και το πιπέρι και αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσει μέχρι να φύγουν τα υγρά τι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΣΑΝ ΕΝΑ ΑΙΡΚΟΝΤΙΣΙΟΝ 12ΑΡΙ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά 1 μπανάνα 2 κ.σ. βουτυρο φυτικό 2 κ.σ. λικερ της προτιμήσεως σας ή 1 κ.σ. μαυροδάφνη 2 κ.γ. ζάχαρη (προαιρετικά) Οδηγίες 1.Κόβουμε την μπανάνα σε φέτες 2 εκ. περίπου. 2.Ζεσταίνουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι το βούτυρο και ρίχνουμε τις φέτες της μπανάνας. 3.Τηγανίζουμε για 2 λεπτά περίπου την κάθε πλευρά και τις γυρίζουμε προσέχοντας να μην διαλυθούν πολύ. 4.Προσθέτουμε στο τηγάνι το λικέρ ή τη μαυροδάφνη και σερβίρουμε ή σερβίρουμε και ρίχνουμε από πάνω αν θέλουμε τ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά 50γρ ριζαλευρο λιγο νερο 1 κουταλια της σουπας ζαχαρη 1 πρεζα αλατι 30γρ ινδοκαρυδο 4 μπανανες μελι για το σερβιρισμα Στα γρήγοραΚατηγορίαΓλυκά με φρούταΜέθοδοςΤηγανιούΔυσκολίαΕύκολοΓρήγοροΠεριέχει ΦρούταΝηστίσιμαΝηστίσιμαΦτιάχνει16 κομματιαΟδηγίες 1.Ανακατευουμε το ριζαλευρο με το νερο να γινει αυτο που λεμε κουρκουτι και ριχνουμε τη ζαχαρη,το αλατι και το ινδοκαρυδο να ανμειχθουν καλα. 2.Καθαριζουμε τις μπανανες και κοβουμε σε τεσσερα ισα μερη. Ζεσταινουμε την φριτε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά: * 1 κιλό κιμά από μοσχάρι (ή ανάμεικτο μισό μοσχάρι-μισό χοιρινό) * 2 κρεμμύδια * 2 αυγά * 1 φλυτζάνι του τσαγιού λάδι * 2-3 φέτες ψωμί * μαϊντανό * βάρσαμο * αλάτι πιπέρι * κύμινο * κανέλα * σκόνη από γαρύφαλλο * 1 σκελίδα σκόρδο * 3 με 4 ντομάτες * λίγο αλεύρι Εκτέλεση: Βάζετε τον κιμά σε μια λεκάνη και προσθέτετε τα αυγά, το μαϊντανό, το βάρσαμο, το σκόρδο ψιλοκομμένα και τρίβετε το 1 κρεμμύδι στον τρίφτη.... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά 1 με 1,5 κιλό πράσα 1 μεγάλο ματσάκι σέλινο 1 ποτήρι λάδι περίπου 3 με 4 μέτριες ντομάτες ξεφλουδισμένες λίγη σάλτσα pummaro αλάτι πιπέρι (νερό όσο χρειασθεί) Για τα κεφτεδάκια: 700 γραμ. κιμά μοσχαρίσιο 300 γραμ. ψωμί μπαγιάτικο 1 αβγό 3 κουταλιές σούπας λάδι 3 κουταλιές σούπας άσπρο κρασί 3 κουταλιές σούπας γάλα φρέσκο 1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο 3 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο μανταϊνό λίγο αλάτι Οδηγίες 1. Πλένουμε καλά τα πράσα και το σέλινο και τα κόβουμε... Διαβάστε περισσότερα...
Πως περιποιούμαι ένα ελαφρύ κάψιμο από τηγανητό λάδι στο χέρι;
Απάντηση:
Σε μικρής επιφάνειας κάψιμο: Βάζουμε το χέρι μας γιά 10 λεπτά κάτω από τρεχούμενο κρύο νερό και στη συνέχεια σκουπίζουμε απαλά με ένα μαλακό-καθαρό πανί. Αφού στεγνώσει η περιοχή απλώνουμε αλοιφή betadine (ή το απλό υγρό betadine που λοι γνωρίζουμε). Στον ύπνο επιπλέον δένουμε απαλά με γάζα (στερεώνοντας τη). Αν δημιουργηθεί "φουσκάλα" στην περιοχή, δεν τη σπάμε. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γιατί όχι; Για να το ρωτάς πάντως μήπως έχεις την υποψία ότι θα σε χαλάσει; Αν πιστεύεις ότι θα σε χαλάσει καλύτερα μην φας, ειδικά εάν είναι βράδυ. Διαβάστε περισσότερα...
Χρειάζομαι μια νόστιμη συνταγή για χοιρινά κεφτεδάκια με πράσο
Απάντηση:
Αν και οι συνταγές δεν είναι το φόρτε μου, ελπίζω να μπορέσω να βοηθήσω... Θα χρειαστείς: 500 γρ. χοιρινός κιμάς 250 γρ. πράσα 3 αυγά πολύ φρέσκα 3 φέτες μουσκεμένο ψωμί 1 κουταλάκι αλάτι 1/2 κουταλάκι πιπέρι 1/2 κουταλάκι κυμινο Λίγη πάπρικα Φρέσκο βούτυρο γάλακτος 1 ποτήρι νερό Το χυμό ενός λεμονιού 1. Ψιλοκόβουμε τα πράσα και ετοιμάζουμε το μείγμα του κιμά μαζί με τα δύο από τα αυγά, το μουσκεμένο και καλά στυμμένο ψωμί και τα μπαχαρικά. 2. Λαδώνουμε κατά προτίμηση ... Διαβάστε περισσότερα...
Σε πόση ώρα μπορώ να φτιάξω κολοκυθάκια τηγανητά;
Απάντηση:
Απο 20 μέχρι 35 λεπτά περίπου Διαβάστε περισσότερα...
Ποιά συνταγή ακολουθείτε για κεφτεδάκια με σάλτσα από σκόρδο;
Απάντηση:
Απάντηση:
Μερίδες συνταγής: 4 Συστατικά:180 γρ. πένες βρασμένες½ κρεμμύδι ψιλοκομμένο½ κίτρινη πιπεριά ψιλοκομμένη¼ κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη1 τομάτα ψιλοκομμένη2/3 κούπας φρέσκα ψιλοκομμένα μανιτάρια¾ κούπας low fat Italian dressing Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα:Μερίδα: ¼ συνταγήςΘερμίδες: 183 kcalΠρωτεΐνη: 5,5 γρ.Υδατάνθρακες: 38,5 γρ.Λίπος: 1 γρ.Φυτικές Ίνες: 2,4 γρ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ειναι πολυ ευκολο τα πλενεις πρωτα πολυ καλλα τα βαζεις σε μια κατσαρολα με λιγο νερο. Το νερο να ειναι 3 με 4 δαχτυλα τα βραζεις σε μετρια φωτια για 15 με 20 λεπτα.ελεγχεις αν ειναι μαλακα τα σουρωνεις και τα αφηνεις να κρυωσουν μονο αν εχουν κρυωσε μπαινουν στο ψυγειο οχι ζεστα. Στη συνεχεια τα σερβηρεις με ελαιολαδο λεμονι και αλατι. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
θελει παρα πολυ να κολυμπαει μεσα και καφτο και θελουν 2-3λεπτα το πολυ μεσα Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 38 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.