Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Τρίβουμε με τα χέρια μας το κέικ σαν ψίχουλα σε ένα μεγάλο μπολ. Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος και ρίχνουμε μέσα την τριμμένη σοκολάτα. Ανακατεύο...
Απάντηση: Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το ανακατεύουμε με τη βανίλια, το μπέικιν πάουντερ και τη σόδα. Βάζουμε τις σταφίδες σε μπολάκι και τις μουλιάζουμε σε λ...
Απάντηση: Αλείφουμε τη φόρμα με λίγο Flora Soft με βούτυρο και την πασπαλίζουμε με αλεύρι. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 °C. Ρίχνουμε τα αυγά στο μπολ...
Απάντηση: Χτυπάμε στο μίξερ το Flora Soft με βούτυρο με τη ζάχαρη στη δυνατή ταχύτητα, μέχρι να αφρατέψει το μίγμα και να λιώσει η ζάχαρη. Προσθέτουμε τους κ...
Απάντηση: Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170 ˚C. Τρίβουμε όλα τα τυριά και ψιλοκόβουμε την πιπεριά, το μαϊντανό και το κρεμμύδι. Ρίχνουμε στο μίξερ 400 γρ. F...
Απάντηση: (189°C ακριβώς; Μπράβο ακρίβεια!) Εξαρτάται, άλλο να πετάχτηκε μια σταγόνα ενώ τηγάνιζες & άλλο να σου ήρθε όλο το τηγάνι στο κεφάλι...
Απάντηση: Αν και πολλοι παιρνουν καροτεν εμενα δεν με τρελαινει σαν αντηλιακο..βεβαια εσυ θελεις να μαυρισεις .. Καταρχην εσυ ποιο αντηλιακο βαζεις? 12-4 ο...
Απάντηση: Ναι κ εγώ ως αργυρουπολιτισσα ας πούμε θα σ πω, κ δε θα πάω να τσίμπησω εγώ τη θέση :Ρ...
Απάντηση: ...
Απάντηση: Αν κάνεις άλλη μια φορά τη ίδια ερώτηση θα σου πούμε...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

κεικ με λαδι αργυρω

Απάντηση: Συνδυάστε γεύση με ένα υγιεινό γλύκισμα και στη...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C. Κοσκινί...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Βράζουμε το μπαλσάμικο ή το κρασί σε δυνατή φω...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Νομιζω δεν βγαινει... πηγαινε το σε καθαριστηρι...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΣΙΔΕΡΟ ΤΟΤΕ ΒΑΛΤΟ ΣΕ ΛΕΙΤΟ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Εγώ συνήθως τα βγάζω με μια σπατουλίτσα. Έτσι τ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ορίστε: http://www.argiro.gr/Recipes :)
Απάντηση: Άστο 3 μέρες κι αν και πάλι δεν πήξει, πέτα το...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ΒΑΖΕΙΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΡΟΥΧΟ ΤΟΠΙΚΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΛΑΔ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Σε αρχικά στάδια απαιτείται καλή υγιεινή της πε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ναι.να μην καθεσαι με τις ωρες στο ηλιο ειδικα...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
1. Σαμπουάν! Μη βάζεις σαμπουάν που είναι για χοντρή τρίχα, ή για σούπερ βαθειά ενυδάτωση ή με πολλές σιλικόνες, και γενικότερα "βαρειά" σαμπουάν γιατί βαραίνουν τα μαλλιά σου και τα κάνουν να λαδώνουν πολύ γρήγορα... Αυτό βέβαια δε σημαίνει να χρησιμοποιείς σαμπουάν με πολύ οινόπνευα για μαλλιά πολύ λιπαρά γτ αυτό θα αφαιρέσει όλα τα έλαια της τρίχας, με αποτέλεσμα το τριχωτό της κεφαλής σου να παράγει ακόμα περισσότερη λιπαρότητα. Βρες το κατάλληλο για σένα σαμπουάν. Και μια φορά ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συνδυάστε γεύση με ένα υγιεινό γλύκισμα και στη νηστεία. Υλικά 2 φλιτζάνια καστανή ζάχαρη 2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 φλιτζάνι αλεύρι ολικής άλεσης 2 φλιτζάνι χλιαρό νερό 2 κ. σούπας κονιάκ 3/4 φλιτζανιού ελαιόλαδο 7 κ. σούπας κακάο 1 κ.γ. αλάτι 4 βανίλιες 3 κ.γ. baking powder Για το γλάσο: 1 φλιτζάνι ζάχαρη άχνη 3 κ. σούπας κακάο 5 κ. γλυκού ελαιόλαδο 6 κ. σούπας νερό Εκτέλεση Σε ένα μπολ αναμιγνύετε το αλεύρι, το baking powder, το κακάο, τις βανίλιες και ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C. Κοσκινίζουμε το αλεύρι μαζί με το baking powder ή τη σόδα. Αφρατεύουμε στο μίξερ το Flora Soft με βούτυρο με τη ζάχαρη για 3 λεπτά, προσθέτουμε το ένα αυγό και μετά από 3 λεπτά χτύπημα προσθέτουμε και το άλλο αυγό. Στη χαμηλή πλέον ταχύτητα ρίχνουμε στον κάδο μας τη βανίλια, το γιαούρτι ή το ξινόγαλο και τέλος προσθέτουμε λίγο-λίγο το αλεύρι και το baking powder ή τη σόδα. Βουτυρώνουμε μια φόρμα με Flora Soft με βούτυρο και ψήνουμε στον φούρνο στους 180... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βράζουμε το μπαλσάμικο ή το κρασί σε δυνατή φωτιά για 5 λεπτά. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τους αποξηραμένους κύβους πορτοκαλιού και τις σταφίδες. Σκεπάζουμε και αφήνουμε για 24 ώρες. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C. Κοσκινίζουμε το αλεύρι μαζί με το baking powder ή τη σόδα, προσθέτουμε τα αποξηραμένα φρούτα και ανακατεύουμε. Αφρατεύουμε στο μίξερ τo Flora Soft με βούτυρο με τη ζάχαρη για 3 λεπτά και, ανακατεύοντας ανά 3 λεπτά, προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά. Στη χαμηλή πλέον... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τρίβουμε με τα χέρια μας το κέικ σαν ψίχουλα σε ένα μεγάλο μπολ. Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος και ρίχνουμε μέσα την τριμμένη σοκολάτα. Ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει καλά. Ρίχνουμε το μίγμα στο μπολ με το κέικ. Προσθέτουμε το Flora λιωμένο, το ποτό και τους ξηρούς καρπούς. Ανακατεύουμε μέχρι να ενοποιηθούν καλά τα υλικά και να πετύχουμε ένα εύπλαστο μίγμα. Φτιάχνουμε μικρά τρουφάκια και τα απλώνουμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολα. Τα αφήνουμε στο ψυγείο για 20 περίπου λεπτά να σφίξει το μίγμα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το ανακατεύουμε με τη βανίλια, το μπέικιν πάουντερ και τη σόδα. Βάζουμε τις σταφίδες σε μπολάκι και τις μουλιάζουμε σε λίγο από το ποτό που θα χρησιμοποιήσουμε. Βάζουμε στο μπολ του μίξερ το Flora soft με βούτυρο με τη ζάχαρη και αφήνουμε να χτυπηθούν στη δυνατή ταχύτητα για 5 λεπτά περίπου, μέχρι να διαλυθεί καλά η ζάχαρη και να αφρατέψει το μίγμα. Στη συνέχεια ρίχνουμε τα αυγά ένα-ένα και μετά τα χτυπάμε όλα μαζί για να ενωθούν με το βούτυρο και τη ζάχαρη. Χαμηλ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αλείφουμε τη φόρμα με λίγο Flora Soft με βούτυρο και την πασπαλίζουμε με αλεύρι. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 °C. Ρίχνουμε τα αυγά στο μπολ του μίξερ, μαζί με το λιωμένο Flora Soft με βούτυρο και το γάλα και τα χτυπάμε για λίγο όλα μαζί, να ομοιγενοποιηθούν και να πάρουμε ένα αφράτο μίγμα. Στη συνέχεια, προσθέτουμε σιγά – σιγά το αλεύρι, που το έχουμε ενώσει με το μπέικιν πάουντερ. Τα χτυπάμε για λίγο στη χαμηλή ταχύτητα και όταν ενσωματωθεί το αλεύρι στα υπόλοιπα υλικά σταματάμε το μ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Χτυπάμε στο μίξερ το Flora Soft με βούτυρο με τη ζάχαρη στη δυνατή ταχύτητα, μέχρι να αφρατέψει το μίγμα και να λιώσει η ζάχαρη. Προσθέτουμε τους κρόκους των αυγών έναν-έναν, το κονιάκ, τον χυμό και το ξύσμα του πορτοκαλιού και τις βανίλιες, συνεχίζοντας το χτύπημα μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Στο μεταξύ κοσκινίζουμε το αλεύρι σε λεκανίτσα και το αναμιγνύουμε με το μπέικιν πάουντερ. Χαμηλώνουμε την ταχύτητα του μίξερ και αρχίζουμε να ρίχνουμε το αλεύρι σε δόσεις και εναλλάξ με το γιαο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170 ˚C. Τρίβουμε όλα τα τυριά και ψιλοκόβουμε την πιπεριά, το μαϊντανό και το κρεμμύδι. Ρίχνουμε στο μίξερ 400 γρ. Flora Soft με βούτυρο και προσθέτουμε τα τριμμένα τυριά, το αλάτι, το πιπέρι τις πιπεριές, το ψιλοκομμένο μαϊντανό και το κρεμμύδι. Τα χτυπάμε όλα μαζί με το φτερό του μίξερ σε χαμηλή ταχύτητα κι έπειτα σε δυνατή, έως ότου ομογενοποιηθούν και αφρατέψουν. Προσθέτουμε το μισό αλεύρι το μπέικιν πάουντερ, τη ζάχαρη και το μισό γάλα. Συνεχίζουμε το ανακά... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
(189°C ακριβώς; Μπράβο ακρίβεια!) Εξαρτάται, άλλο να πετάχτηκε μια σταγόνα ενώ τηγάνιζες & άλλο να σου ήρθε όλο το τηγάνι στο κεφάλι. Διαβάστε περισσότερα...
καλησπερα παιδια,! παω θαλασσα σχεδον καθε μερα απο της 12 εως της 5 το απογευμα.!!! καθομαι 20 λεπτα μπροστα πισω μετα μπαινω θαλασσα δεν βλεπω καποιο αποτελεσμα.!! καποιος απο εδω μουπε να παρω το λαδι της καροτεν αποτι βλεπω το περνου πολυ στην παραλια..!!! ειναι ασφαλες ?? υπαρχει περιπτωση να παθω κανενα καρκινο του δερματος στο μελλον?
Απάντηση:
Αν και πολλοι παιρνουν καροτεν εμενα δεν με τρελαινει σαν αντηλιακο..βεβαια εσυ θελεις να μαυρισεις .. Καταρχην εσυ ποιο αντηλιακο βαζεις? 12-4 ο ηλιος καιει υπερβολικα πολυ και δεν κανει να καθεσαι απο κατω πολλη ωρα υπαρχει κινδυνος.. Ωστοσο υπαρχουν αντηλιακα με υψηλη προστασια και μαυρισμα..frezyderm, avene.. Αν τα αντηλιακα ειναι καλα ο κινδυνος οσο να ναι μειωνεται.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ναι κ εγώ ως αργυρουπολιτισσα ας πούμε θα σ πω, κ δε θα πάω να τσίμπησω εγώ τη θέση :Ρ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αν κάνεις άλλη μια φορά τη ίδια ερώτηση θα σου πούμε. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Νομιζω δεν βγαινει... πηγαινε το σε καθαριστηριο, αν δεν βγει κ εκει ξεχνα το... Διαβάστε περισσότερα...
μως βγαίνει η λαδομπογια απο το σιδερο
Απάντηση:
ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΣΙΔΕΡΟ ΤΟΤΕ ΒΑΛΤΟ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΕΙ ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ Κ ΣΙΔΕΡΩΣΕΤΟ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΒΓΕΙ Ο ΛΕΚΕΣ,ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΣΙΔΕΡΟ ΤΟΤΕ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΝΕΦΤΙ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κοιτα η αλήθεια είναι οτι τα πράγματα ειναι πολύ ζορικα τοσο για τον κόσμο όσο και για τους εκπαιδευτές. Εγω προσωπικά δε λάδωσα..Κοιτα εμενα προσωπικα δε μου το πρότεινε αν και το είχε προτείνει στα αδέρφια μου τα οποια δε λαδωσαν και το πηραν με την πρωτη οπως και εγω! Αν είσαι καλος δε χρειάζεται να λαδώσεις! Αν σε κόψει πχ γιατι παραβιασες μια φορα ενα στοπ, καλα εκανε, γιατι μπορει εκεινη τη στιγμη να περναγε ενα μηχανακι και να τον εστελνες αδιαβαστο. Πολλοι λενε οτι κόβονται επειδη ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ωπ, Αργυρουπολη κ εσύ; :Ρ Με μέτρο το κανονικό εισιτήριο είναι 8 ευρώ (εσύ,αν δεν κάνω λάθος εισαι ανήλικη, άρα 4 ευρώ- ΑΝ ειναι για σένα), κ με λεωφορείο ειναι 5 ευρώ (το μειωμένο 2.5 ευρώ) και το κοντινότερο εξπρές για αεροδρόμιο ειναι μάλλον της δάφνης (Χ97). (βέβαια για να πάρεις το εξπρές της δάφνης θα χρειαστεί να πάρεις από Αργυρουπολη το μετρό προς Δάφνη (άρα +1.4 το εισιτήριο- εκτός αν δικαιούσαι μειωμένο 0.70, οποτε συνολικά παει 6.40 ή 3.20 σε περίπτωση μειωμένου) Διαβάστε περισσότερα...
Με τι παραγωγή αξίζει να ασχοληθώ περισσότερο ? Λάδι,Κρασί,Μέλι,Καπνό ? ποιο θέλει να αγοράσω λιγότερα μηχανήματα για να παράγω το αγαθό ?
Απάντηση:
(Δεν έχω ασχοληθεί με καπνό οπότε τον παραλείπω.) Για το κρασί θα χρειαστείς φυσικά αποστακτήριο & για το μέλι κυψέλες. Από ΄κει & πέρα μπορείς να ασχοληθείς & με τα τρία χωρίς αγορά μηχανημάτων. Το μάζεμα των ελιών το κάνεις με το χέρι & για λάδι (& τυποποίηση αν θέλεις) τις δίνεις σε κάποιο ελαιοτριβείο. Το μάζεμα του μελιού επίσης γίνεται με το χέρι. Το κρασί γίνεται με το πόδι (:p), δεν χρειάζεσαι οπωσδήποτε μηχανικό πατητήρι. Επίσης & την εμφιάλωση μπορείς ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πάνω στην μπογιά πρέπει να γράφει πώς βγαίνει. Αν δεν γράφει δοκίμασε με νέφτι πάνω σε ένα μικρό κομμάτι που δεν εκτίθεται σε δημόσια θέα, και αν δεν χαλάσει το ύφασμα, προχώρα και με το υπόλοιπο. Αν δεν τα καταφέρεις μια λύση υπάρχει: Το στεγνοκαθαριστήριο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εγώ συνήθως τα βγάζω με μια σπατουλίτσα. Έτσι τουλάχιστον δε φεύγουν κομμάτια τοίχου. Καμιά φορά επίσης μπορείς να κάνεις πως τα σβήνεις με μια γόμα ή με ένα μεγαλύτερο κομμάτι να τα "τραβάς" από τον τοίχο. Διαβάστε περισσότερα...
α επισης τα μαλλια μου ειναι και λιγο αραια...ολα τα προβληματα σε εμενα μαζευτηκαν γαμωτο... :P
Απάντηση:
Υπαρχουν τροποι να αποφυγεις την λιπαροτητα των μαλλιων σου 1)δεν πρεπει να τα λουζης με ζεστο νερο γιατι ερεθιζει τους σμηγματογονους αδενες 2)Να μην τα λουζης συχνα και να μην τα τριβεις κοντα στις ριζες κανοντας μασσαζ ξυπνας τους σμηγματογονους αδενες 3)Να προτιμας να λουζεσαι πρωι γιατι οι σμηγματογονοι αδενες ειναι ενεργοι τις βραδυνες ωρες . 4)Να χρησιμοποιεις διαφανα σαμπουαν επειδη καθαριζουν σε βαθος και δεν εχουν μεσα τοσα πολλα ενυδατικα συστατικα οσο τα κρεμωδες σαμπουαν. 5)... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αχχ demy μου..ειναι πρόβλημα αυτό :/ Μην τα ακουμπάς καθολου με τα χέρια σου τα μαλλάκια σου! Μην βάζεις ποτέ μα ποτέ κοντισιονερ στη ρίζα, να χρησιμοποιείς καλό σαμπουάν για βαθύ καθαρισμό κ να μη βαραινεις πολύ τα μαλλάκια σου με λαδάκια- κρέμες κλπ.. Επίσης να πρόσεχεις τη διατροφή σου, να αποφεύγεις γλυκά κ λιπαρά ή τηγανιτά, ενώ να πίνεις πολύ νεράκι κ να τρως φρούτα Λ λαχανικά Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ορίστε: http://www.argiro.gr/Recipes :) Διαβάστε περισσότερα...
Εχω φτιάξει διάφορες συνταγές και σήμερα έφτιαξα σαπούνι μονο με ελαιόλαδο χωρις αλλα έλαια το εβαλα στις φόρμες (διάφανες) αλλα παρατήρησα αφου περασαν 6-7 ωρες οτι απο κάτω ενω φαινεται να εχει σταθεροποιηθει απο πάνω υπαρχει υγρο που δεν εχει πηξει είναι φυσιολογικό αυτο?Στις συνταγες με τα αλλα ελαια δε μου τοχε παρουσιασει αυτο πάντως.Αν κάποιος έχει φτιαξει μονο με ελαιολαδο θα ηθελα να μου πει
Απάντηση:
Άστο 3 μέρες κι αν και πάλι δεν πήξει, πέτα το και φτιάξε άλλο...δεν ξέρω...έτσι νομίζω... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΒΑΖΕΙΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΡΟΥΧΟ ΤΟΠΙΚΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΛΑΔΙ ΥΓΡΟ ΠΙΑΤΩΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΤΡΙΒΕΙΣ ΤΟΠΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ,ΕΑΝ ΘΑ ΡΙΞΕΙΣ ΝΕΡΟ ΙΣΑ ΙΣΑ ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ,ΤΟ ΤΡΙΒΕΙΣ ΚΑΛΑ,ΕΑΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ,ΞΑΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ,ΜΙΑ ΔΥΟ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΥΓΡΟ ΠΙΑΤΩΝ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΤΡΥΨΙΜΟ,ΜΟΛΙΣ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΤΕ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΡΟΥΧΟ ΓΙΑ ΠΛΥΣΙΜΟ ΣΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ Η ΤΟ ΠΛΕΝΕΙΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΑΜΠΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΛΥΝΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΓΡΟ ΠΙΑΤΩΝ!ΝΙΚΟΣ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε αρχικά στάδια απαιτείται καλή υγιεινή της περιοχής και καταπολέμηση της δυσκοιλιότητας. Κάντε λουτρά αρκετές φορές την ημέρα σε καθαρό, ζεστό (όχι καυτό) νερό για περίπου 10 λεπτά. Μπορείτε να προσθέσετε και αλάτι) Εφαρμόστε πάγο αρκετές φορές την ημέρα για 10 λεπτά κάθε φορά. Στην συνέχεια τοποθετήστε μια ζεστή κομπρέσα στην πρωκτική περιοχή για τα επόμενα 10 έως 20 λεπτά. Εφαρμογή ελαιούχου διαλύματος στην πληγείσα περιοχή, για λίγο διάστημα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ναι.να μην καθεσαι με τις ωρες στο ηλιο ειδικα απο τις 12 μεχρι της 3.να φορας αντηλιακο με υψηλο δεικτη τουλαχιστον τις πρωτες φορες που αρχιζεις να εκτιθεσαι στο ηλιο.οταν παρεις λιγο χρωματακι μπορει να μειωσεις τον δεικτη αλλα ποτε μην ξεχνα αντηλιακο.και στο σωμα και στο προσωπο. ναι μπορεις να βαλεις και λαδι βοηθαει πολυ.υπαρχουν λαδια που εχουν και ενα καποιο spf :p αλλα καλυτερα να εχεις βαλει αντηλιακο πρωτα :) ακομα μπορεις να τρως τροφες πλουσιες σε βιταμινη Α που βοηθα στην εκ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το υγρο jif (το κλασικο) και ενα καινουριο σφουγγαρακι κανουν θαυματα!Αν θες οικολογικη λυση σε ενα λεκανακι με νερο δυο κουταλιες της σουπας μαγειρικη σοδα (αυτη που ειναι σε σκονη)και καθαρισε ελαφρα με την αναποδη του σφουγγαριου (μαλακα για να μην την χαραξεις) αλλα θελει λιγο τριψιμο.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πρώτα από όλα να κόβεις τα μαλλιά σου κάθε 3-4 μήνες, ίσα ίσα τις άκρες.. Να χρησιμοποιείς το ανάλογο σαμπουάν (για μαλλιά με ψαλίδα), πάντα κοντισιονερ μετά το λουσιμο, μάσκα 1-2 φορές την εβδομάδα κ θα σου πω κ μια καλή σπιτική μάσκα για ψαλίδα: 1 κουταλιά του γλυκού μελι + 2 κουταλιές ελαιολαδο + 1 κρόκο αυγού χτυπημένο..τα ανακατεύεις, τ απλώνεις στα μαλλιά (στις άκρες) 30 λεπτά κ έπειτα λουζεσαι κανονικά... Επίσης να είσαι προσεκτική όταν βουρτσίζεις τα μαλλιά σου, να αποφεύγεις ισιωτ... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 55 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.