Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Τρόφιμα πλούσια σε βιταμίνη Β είναι η γαλοπούλα, το συκώτι, ο τόνος, οι φακές, οι μπανάνες, οι πατάτες αλλά και γαλακτοκομικά προιόντα και αυγά τα...
Απάντηση: κάνε μια πίτα και ρίξε γάλα μέσα...
Απάντηση: Φασόλια Παπούδα Αμυνταίου – Σαλάτα με Πιπεριές Φλωρίνης Υλικά για 6 άτομα: 300 γρ. φασόλια Παπούδα, ¼ φλιτζάνι ελαιόλαδο ¼ φλιτζάνι...
Απάντηση: όπως το φτιάχνετε συνήθως, απλά το αρνί πρέπει να είναι κλεμμένο...
Απάντηση: Υλικά • 1 συσκευασία Αρακάς με άνηθο & κρεμμύδι Μπάρμπα Στάθης 220γρ • 3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο • 1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού • 0,5 φλ...
Απάντηση: Υλικά για 4 μερίδες: 3 φλιτζάνια βρασμένα φασόλια πλακέ μεγαλόσπερμα Καστοριάς 2 σκελίδες σκόρδο 1 κουταλιά του γλυκού πάπρικα ...
Απάντηση: Υλικα: 1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε κύβους λίγο λάδι 1 ποτηράκι κρασί σάλτσα ντομάτας (1 κουτί) 1 κρεμμύδι 1 καρότο κομμένο σε ροδέλες (προαιρετ...
Απάντηση: 1 μεγάλο λαυράκι γύρω στο 1.5 κιλό 4 πατάτες 1-2 κρεμμύδια 2 καρότα 3 κλωνάρια σέλινο 1 φύλλο δάφνης ή ένα κλωνάρι μαϊντανό 2 λεμόνια 1 αυγό...
Απάντηση: Ζαχαροπλαστική, μαγειρική κάνε μια αναζήτηση - http:// www.syntagh.gr...
Απάντηση: Υλικά για 6 άτομα: 200 γρ ρεβίθια μικρόσπερμα Γρεβενών 200 γρ φασόλια πλακέ Μεγαλόσπερμα Πρεσπών ή Καστοριάς 200 γρ ξερά κουκιά (ε...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

κασεροκροκετες αργυρως

Απάντηση: Υλικά 500 γρ. τυρί ένταμ 1 αυγό 1 φλιτζανά...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Κοίτα εδώ http://www.mageirikesdiadromes.gr/re...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Εκτέλεση Αφαιρέστε από το μπακαλιάρο τα κόκα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: 6 αυγά - 150 γρ. σπανάκι το οποίο το έχουμε ζ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Αλευρώνεις και τις ρίχνεις στο τηγάνι. Ήμαρτον...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικα: 1 κιλο σπανακι ψιλοκομενο 800γρ φετα σ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ΕΚΤΕΛΕΣΗ : Σε βαθύ τηγάνι τσιγαρίζουμε το κρ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ξεκινάμε με τον πουρέ. Ανοίγουμε την εστία μας...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Κοβετε πατατες σε στρογγυλα κομματάκια και τις...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Τοποθετούμε τις κομμένες μακρόστενες φέτες κολο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Χτυπάμε στο μούλτι το κρεμμύδι, το σκόρδο και τ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Το κοτόπουλο πανέ είναι ένα φαγάκι που θα ξετρε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Χρόνος προετοιμασίας: 15 λεπτά Χρόνος Ψησίματο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: 1/2 κούπας καφέ σιναπόσποροι 1/4 κούπας κίτριν...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Μερίδες συνταγής: 4Συστατικά Σαλάτας:4 κούπες π...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Νόστιμη συνταγή για λαγάνα - http://www.sidages...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: θα πρεπει να κανεισ μια σως απο μουσταρδα λεμον...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ζεσταίνουμε το Flora Soft με βούτυρο σε φαρδιά...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
Υλικά 500 γρ. τυρί ένταμ 1 αυγό 1 φλιτζανάκι κεφαλοτύρι τριμμένο 1 φλιτζανάκι αλεύρι Λίγο μοσχοκάρυδο Λάδι για το τηγάνισμα Αλάτι Πιπέρι Ετοιμασία 1. Τρίβουμε το ένταμ από την χοντρή μεριά του τρίφτη, προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ζυμώνουμε καλά. 2. Πλάθουμε την ζύμη μας σε μπαστουνάκια (αν κολλάει η ζύμη στα χέρια μας βάζουμε λίγο αλεύρι) και τοποθετούμε τις κασεροκροκέτες σε μέρος που έχουμε αλευρώσει καλά. 3. Τηγανίζουμε σε δυνατή φωτιά και σερβίρουμε αμέσως. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κοίτα εδώ http://www.mageirikesdiadromes.gr/recipes/ bruschetta-mproysketa-me-ntomata.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εκτέλεση Αφαιρέστε από το μπακαλιάρο τα κόκαλα και τα χοντρά πετσάκια και λιανίστε τον. Ζυμώστε τον με το ψωμί που έχετε μουλιάσει, το κρεμμύδι, τη ντομάτα και τα αρωματικά. Πριν τηγανίσετε τους κεφτέδες, πασπαλίστε τους με αλεύρι. ΥΛΙΚΑ : 1 κιλό φρέσκο μπακαλιάρο ψωμί μπαγιάτικο, χωρίς την κόρα 1 κρεμμύδι πολτοποιημένο 1 μεγάλη ντομάτα 1 κουταλάκι ρίγανη δυόσμος αλάτι πιπέρι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
6 αυγά - 150 γρ. σπανάκι το οποίο το έχουμε ζεματίσει - 1 κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο - άνηθο ψιλοκομμένο - 1 κούπα τυριά τριμμένα - 200 γρ. βούτυρο - Αλάτι - Πιπέρι Εκτέλεση - Καθαρίζουμε, ζεματάμε, στραγγίζουμε καλά και ψιλοκόβουμε το σπανάκι. - Σε ένα τηγάνι βάζουμε 1/2 κούπα βούτυρο και σοτάρουμε το σπανάκι. - Προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια και τον άνηθο και μόλις κλείσουμε το μάτι προσθέτουμε το τριμμένο τυρί. - Βάζουμε τα υλικά στην μισή επιφάνεια της ομελέτας και διπλώ... Διαβάστε περισσότερα...
Βιταμινη Β
Απάντηση:
Τρόφιμα πλούσια σε βιταμίνη Β είναι η γαλοπούλα, το συκώτι, ο τόνος, οι φακές, οι μπανάνες, οι πατάτες αλλά και γαλακτοκομικά προιόντα και αυγά τα οποία έχουν Β12. Τα σιτηρά επίσης έχουν βιταμίνη Β, όπως το κριθάρι. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
κάνε μια πίτα και ρίξε γάλα μέσα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Φασόλια Παπούδα Αμυνταίου – Σαλάτα με Πιπεριές Φλωρίνης Υλικά για 6 άτομα: 300 γρ. φασόλια Παπούδα, ¼ φλιτζάνι ελαιόλαδο ¼ φλιτζάνι ξίδι ¼ φλιτζάνι ψιλοκομμένο μαϊντανό 2 πιπεριές Φλωρίνης 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη 1 ξερό κρεμμύδι σε ροδέλες αλάτι, πιπέρι Εκτέλεση: Αφού βράσουμε τα φασόλια τα στραγγίζουμε και τα κρατάμε στην άκρη να κρυώσουν. Ψήνουμε στο γκριλ τις πιπεριές Φλωρίνης και τις ξεφλουδίζουμε. Ψιλοκόβουμε τον μαϊντανό, τις πιπεριές Φλωρίνη... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
όπως το φτιάχνετε συνήθως, απλά το αρνί πρέπει να είναι κλεμμένο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά • 1 συσκευασία Αρακάς με άνηθο & κρεμμύδι Μπάρμπα Στάθης 220γρ • 3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο • 1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού • 0,5 φλιτζάνια νερό • αλάτι • πιπέρι Εκτέλεση Σε ένα μικρό κατσαρολάκι ζεσταίνετε το μισό ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά και σοτάρετε το περιεχόμενο της συσκευασίας για 1'-2'. Προσθέτετε αλάτι, πιπέρι, το υπόλοιπο ελαιόλαδο, το νερό και ανακατεύετε. Αφού πάρουν βράση, σκεπάζετε την κατσαρόλα, χαμηλώνετε την ένταση της εστίας στο μισό και σιγοβράζετ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για 4 μερίδες: 3 φλιτζάνια βρασμένα φασόλια πλακέ μεγαλόσπερμα Καστοριάς 2 σκελίδες σκόρδο 1 κουταλιά του γλυκού πάπρικα 1 κουταλιά του γλυκού τριμμένο ξερό δεντρολίβανο 1/4 κουταλιάς του γλυκού τριμμένο καρδάμωμο (κακουλέ) 4 κουτ. της σούπας χυμός λεμονιού 1/3 φλιτζανιού ελαιόλαδο 1 ντομάτα 1 αγγουράκι αλάτι πιπέρι Εκτέλεση: Βάζετε στο πολυμίξερ τα βρασμένα φασόλια με τις σκελίδες του σκόρδου, την πάπρικα, το δεντρολίβανο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικα: 1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε κύβους λίγο λάδι 1 ποτηράκι κρασί σάλτσα ντομάτας (1 κουτί) 1 κρεμμύδι 1 καρότο κομμένο σε ροδέλες (προαιρετικά) 1 κομμάτι κανέλας 3-4 γαρύφαλλα αλάτι, πιπέρι 1 δάφνη 1 κ.σ. καρίνο (μείγμα μπαχαρικών) (προαιρετικά) Εκτελεση: Κόβετε το κρεμμυδάκι σε λεπτές φέτες. Βάζετε σε μεγάλη κατσαρόλα λίγο λάδι και ρίχνετε το κρεμμύδι να μαραθεί λίγο. Μετά προσθέτετε τους κύβους του μοσχαριού και τους γυρίζετε να πάρουν χρώμα από παντού. Σβήνετε με το κρα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1 μεγάλο λαυράκι γύρω στο 1.5 κιλό 4 πατάτες 1-2 κρεμμύδια 2 καρότα 3 κλωνάρια σέλινο 1 φύλλο δάφνης ή ένα κλωνάρι μαϊντανό 2 λεμόνια 1 αυγό αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι 1/2 φλυτζάνι ελαιόλαδο. Εκτέλεση Καθαρίζετε το λαυράκι αφαιρώντας τα λέπια, τα εντόσθια και τα βράγχια και τα πλένετε πολύ καλά. Καθαρίζετε όλα τα είδη λαχανικών και τα βάζετε σε κατσαρόλα. Από πάνω τοποθετείτε το ψάρι. Αλατοπιπερώνετε. Προσθέτετε νερό, τόσο ώστε το ψάρι να σκεπάζεται μόλις και βάζετε το φαγη... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ζαχαροπλαστική, μαγειρική κάνε μια αναζήτηση - http://www.syntagh.gr Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για 6 άτομα: 200 γρ ρεβίθια μικρόσπερμα Γρεβενών 200 γρ φασόλια πλακέ Μεγαλόσπερμα Πρεσπών ή Καστοριάς 200 γρ ξερά κουκιά (εναλλακτικά μπορούμε να βάλουμε φασόλια μπαρμπούνια) 200 γρ σκληρό σιτάρι ή σπυριά σιτάρι 200 γρ φακές ψιλές Καστοριάς 5 λεμόνια 200 ml παρθένο ελαιόλαδο 3 σκελίδες σκόρδο 1 ματσάκι άνηθο αλάτι, πιπέρι Εκτέλεση: Τα μόνα όσπρια που βράζουν χωρίς να τα μουλιάσουμε είναι οι φακές. Και ας μη ξεχνάμε πως το νερό ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αλευρώνεις και τις ρίχνεις στο τηγάνι. Ήμαρτον θέ μου,τι άλλο να κάνεις; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικα: 1 κιλο σπανακι ψιλοκομενο 800γρ φετα σκληρη πικαντικη κομενη σε μικρα κυβακια 2-3 ριζες απο πρασο ψιλοκομενες 4-5 κρεμυδακια φρεσκα ψιλοκομενα 1 κουτι φυλο κρουστας ετοιμο για αλμυρες πιτες 1 αυγο αλατι μια κουταλια τησ σουπας λιγο πιπερι 1 σφηνακι ελαιολαδο 2-3 κ της σουπας αλευρι Εκτελεση: Σε ενα μπωλ βαζουμε το σπανακι, το πρασο, τα κρεμυδια, τη φετα, το αυγο, το αλατι το πιπερι, το λαδι και τα ανακατευουμε καλα. Υστερα βαζουμε και το αλευρι για να επορροφησει τα υγ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΕΚΤΕΛΕΣΗ : Σε βαθύ τηγάνι τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι με το ελαιόλαδο.Προσθέτουμε το πιπέρι καγιέν, την πάπρικα και ανακατεύουμε.Στην συνέχεια προσθέτουμε το γιαούρτι και το τυρί και πάλι ανακατεύουμε. Ρίχνουμε τον ψιλοκομμένο μαιντανό και προσθέτουμε τις βρασμένες πέννες.Ανακατεύουμε ελαφρώς και το φαγητό είναι έτοιμο για σερβίρισμα. Υλικά : 500 γραμμάρια πέννες 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα μισό φλυτζάνι ελαιόλαδο 1 1/2 φλιτζάνι τριμμένο κεφαλοτύρι 2 κεσεδάκια γιαούρτι 1 κουταλάκι μαι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ξεκινάμε με τον πουρέ. Ανοίγουμε την εστία μας και ρίχνουμε τις βρασμένες πατάτες και τα βρασμένα κάστανα στην κατσαρόλα. Προσθέτουμε μισό Flora σε αλουμινόφυλλο. Στη συνέχεια με το ραβδομπλέντερ θα αρχίσουμε να λιώνουμε πολύ καλά τις πατάτες με τα κάστανα. Μετά ρίχνουμε τη μισή κρέμα γάλακτος, συνεχίζουμε με την υπόλοιπη ποσότητα από την κρέμα γάλακτος, καρυκεύουμε με πιπέρι και λίγο αλάτι και ανακατεύουμε για μία ακόμη φορά. Κρατάμε τον πουρέ του κάστανου σε θερμό μέρος, μέχρι να το χρ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κοβετε πατατες σε στρογγυλα κομματάκια και τις απλώνετε σε βουτυρωμένο πυρεξ. Σε ενα κατσαρολάκι βράζετε 2 κρέμες γάλακτος και προσθετετε στην κρεμα τσιγαρισμενο μπεικον ή σαλαμι , και όποιο είδος τυριου-ων θελετε. Κατεβαζετε απο τη φωτια και το ρίχνετε πανω στις πατατες. Προσθετετε προαιρετικα κομμενη πιπερια ή μανιταρια. Φροντιζετε οι πατατες να ειναι καλυμμενες απο την κρέμα, ειδάλλως ριχνετε λίγο γάλα (εβαπορε ή φρεσκο) . Ψηνεται στο φουρνο στους 180 βαθμους , σκεπασμενο με αλουμινόχαρ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αχ δεν ξερω δεν εχω ιδεα:(( Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τοποθετούμε τις κομμένες μακρόστενες φέτες κολοκυθιού σε ένα ξύλο μαγειρικής στο τραπέζι μας. Τις αλατοπιπερώνουμε ελαφρά και τοποθετούμε επάνω τους τις καπνιστές λωρίδες γαλοπούλας. Στη συνέχεια τοποθετούμε πάνω από την καπνιστή γαλοπούλα τα μπαστουνάκια της φορμαέλας και καρυκεύουμε με το θρούμπι. Τυλίγουμε όλα τα υλικά μαζί και κλείνουμε το ρολό μας με μία οδοντογλυφίδα. Τοποθετούμε τη σύνθεσή μας από τα γεμιστά ρολάκια από κολοκύθι και καπνιστή γαλοπούλα σε ταψάκι το οποίο έχουμε προη... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Χτυπάμε στο μούλτι το κρεμμύδι, το σκόρδο και τον μαϊντανό, μαζί με το μισό ελαιόλαδο να γίνουν ένας πολτός. Μουλιάζουμε το ψωμί σε νερό, το στύβουμε πολύ καλά και το ρίχνουμε σε βαθύ μπολ μαζί με τον κιμά. Προσθέτουμε το μείγμα του κρεμμυδιού, το υπόλοιπο ελαιόλαδο, το μοσχοκάρυδο, το αλατοπίπερο και ζυμώνουμε καλά. Αφήνουμε τον κιμά στο ψυγείο για μισή ώρα. Στη συνέχεια, ανοίγουμε πάνω σε λαδόκολλα τον κιμά σε ένα χοντρό οβάλ φύλλο, πάχους ενός δαχτύλου περίπου.Στρώνουμε την επιφάνειά του... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το κοτόπουλο πανέ είναι ένα φαγάκι που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους. H λέξη πανέ προέρχεται από το γαλλικό pain που σημαίνει ψωμί, δηλαδή περιτευλιγμένο με φρυγανιά (δηλαδή τρίμματα ψωμιού). Το φαγητό αυτό το κάνω πάρα πολλά χρόνια και στην πορεία έχω προσθέσει και κάποια άλλα μπαχαρικά που μας αρέσουν. Μπορεί να γίνει με κοτόπουλο ολόκληρο κομμένο σε μερίδες αλλά καλύτερα είναι να γίνει με στήθος κοτόπουλο φιλέτο, χωρίς την πέτσα. Κοτόπουλο Πανέ το Φούρνο με Πατάτες Χρό... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μόνο 10 με 12 λεπτά. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Χρόνος προετοιμασίας: 15 λεπτά Χρόνος Ψησίματος: 24-38 λεπτά 2 μέτρια κρεμμύδια κομμένα στη μέση 4 μεγάλες σκελίδες σκόρδο Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο 6 πίτες 1 κονσέρβα φασόλια garbanzo,πλυμένα 1 / 2 φλιτζάνι ξινόγαλα 2 κουταλιές της σούπας φρέσκο χυμό λεμονιού 2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο άνηθο 3 / 4 κουταλάκι του γλυκού κύμινο 3 / 4 κουταλάκι του γλυκού σάλτσα Worcestershire 1 / 2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι 1 / 4 κουταλάκι του γλυκού τριμμένο μαύρο πιπέρι 1 ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1/2 κούπας καφέ σιναπόσποροι 1/4 κούπας κίτρινοι σιναπόσποροι 1 κούπα νερό 1 1/4 κούπα ξίδι 1 κούπα μουστάρδα σκόνη (μουλιάζουμε για 20 λεπτά σε 1 κούπα νερό) 2 κουταλιές ζάχαρη 2 κουταλάκια αλάτι Εκτέλεση Σε ένα γυάλινο δοχείο βάζουμε τους σπόρους μουστάρδας με το νερό και το ξίδι φροντίζοντας έτσι ώστε να καλύπτονται πλήρως. Αφήνουμε για δύο μέρες να φουσκώσουν. Στη συνέχεια, μεταφέρουμε μαζί με όλα τα υπόλοιπα συστατικά σε ένα δυνατό μπλέντερ και αλέθουμε το μείγμα μέχρι να γίνει κ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μερίδες συνταγής: 4Συστατικά Σαλάτας:4 κούπες πράσινα λαχανικά½ αχλάδι κομμένο σε κύβους24 ρώγες σταφύλι χωρίς κουκούτσι1/3 κούπας φυστίκια κάσιους1 κουταλιά γλυκού σκόνη κάρυ1 κουταλιά σούπας καστανή ζάχαρηΑλάτι και φρέσκο τριμμένο πιπέρι1 κουταλιά γλυκού φρέσκο τριμμένο δενδρολίβανο Συστατικά Σως:2 κουταλιές σούπας μπαλσάμικο1 κουταλιά σούπας μουστάρδα1½ κουταλιές σούπας μέλι2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδοΑλάτι και φρέσκο τριμμένο πιπέρι Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα:Μερίδα: ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Νόστιμη συνταγή για λαγάνα - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE% AC%CE%BD%CE%B1 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
θα πρεπει να κανεισ μια σως απο μουσταρδα λεμονι λιγο μελι χυμο πορτοκαλι και λαδι να τανακατεψεισ καλα και υστερα να κανεισ επαλλειψη το κρεας αν σαρεσει το σκορδο μπορεισ να τριπησεισ το κρεασ σου και να βαλεισ μερικεσ σκελιδεσ,αλλα να ξερεισ θα χει εντονη γευση... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ζεσταίνουμε το Flora Soft με βούτυρο σε φαρδιά κατσαρόλα (κρατάμε περίπου 2 κουταλιές για τα ζυμαρικά) και τσιγαρίζουμε για λίγο το κρεμμύδι. Προσθέτουμε τον κιμά, ανακατεύοντας με ξύλινη σπάτουλα, μέχρι να αλλάξει το χρώμα του.«Σβήνουμε» με το κρασί και προσθέτουμε τις τομάτες και λίγο ζεστό νερό. Καρυκεύουμε τον κιμά, χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία και σκεπάζουμε την κατσαρόλα. Σιγοβράζουμε για 20 λεπτά περίπου. Προσθέτουμε τον μαϊντανό 10 λεπτά πριν από το τέλος του μαγειρέματος. Στο μεταξύ, ... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 149 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.