Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: ΕΚΤΕΛΕΣΗ Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια ,τα σκόρδα και τα ψιλοκόβουμε.Κατόπιν τα βάζουμε σε έναν ταβά και τα σοτάρουμε σε σιγανή φωτιά.Στη συνέχεια ,...
Απάντηση: ΝΑΙ ΕΛΕΦΡΑ ΟΜΩΣ ΙΣΑ-ΙΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΕΤΑ!...
Απάντηση: Κοίτα εδώ....... http:// www.mageirikesdiadro mes.gr/recipes/ category/kremes- pagota.html? start=70...
Απάντηση: Πλένουμε καλά τα λαχανικά και κόβουμε μια οριζόντια φέτα σαν καπάκι από την πάνω πλευρά τους. Αφαιρούμε την ψίχα τους και τα τοποθετούμε σε μεγάλο...
Απάντηση: Υλικά ½ κιλό μελιτζάνες 5 μέτριες ώριμες ντομάτες ½ φλιτζάνι τσαγιού λάδι 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες Αλάτι, πιπέρι ½ κουταλάκι του γλυκού...
Απάντηση: ειναι απο τις αγαπημενες μου μακαροναδες και ειναι πολυ ευκολη Αυτη τη συνταγη κανω εγω και μου γινονται πολυ νοστιμα πραγματικα! Για τη συνταγ...
Απάντηση: Υλικα: Για τα μπιφτέκια1 κιλό κιμάς μοσχαρίσιος2 κρεμμύδια τριμμένα2 ντομάτες τριμμένες 3 φέτες μπαγιάτικο ψωμί μουσκεμένο2 κ.σ. ξίδι2 κ.σ. ελαιόλ...
Απάντηση: Μια κλασική σαλάτα από τους Έλληνες της Κωνσταντινούπολης. Συντηρείται για μέρες στο ψυγείο και σερβίρεται όποτε εσείς θέλετε. Υλικά για μια μεγάλ...
Απάντηση: 1 κουπα αλευρι ειναι 125 γραμμαρια περιπου...
Απάντηση: Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το ανακατεύουμε με τη βανίλια, το μπέικιν πάουντερ και τη σόδα. Βάζουμε τις σταφίδες σε μπολάκι και τις μουλιάζουμε σε λ...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

κασεροκροκετες αργυρως

Απάντηση: Υλικά 500 γρ. τυρί ένταμ 1 αυγό 1 φλιτζανά...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Συνταγή για νόστιμες φακές. http://www.sidages...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Κρητικός ακούγεσαι. Όπως θα μαγείρευες χοιρινό...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Συστατικά και τρόπος παρασκευής συνταγής Βράζο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: http://www.sintagespareas.gr/sintages/ methismen...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: και παλι μπραβο για τις συνταγες σου!Θα τις δο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Συνταγή μαγειρικής για μύδια αχνιστά - http:/...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Πώς ασπρίζουμε τα αμύδγαλα Η διαδικασία λοιπό...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Χρόνος προετοιμασίας :5 λεπτά Αναλογίες – υλ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: νοστιμοτατη σαλατα! αφου κρυωσει το βρασμενο σπ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά για 6 άτομα: ½ κιλό φασόλια μπαρμπ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ειναι πολυ απλο. σε ενα βαθυ πιατο σπαζεις 2-3...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: απο ρεβίθια
Απάντηση: Η μουστάρδα φτιάχνεται κυρίως από του σπόρους τ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά 1 λάχανο μετρίου μεγέθους, κομμένο σε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά ½ κιλό μακαρόνια χοντρά. 1 κιλό κιμά μο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ΕΚΤΕΛΕΣΗ : Πλένουμε το κουνουπίδι και το κόβ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: παρα πολλες συνταγες χωρις γλουτενη υπαρχουν στ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: εύκολη συνταγή για λαγάνα - http://www.si...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
Υλικά 500 γρ. τυρί ένταμ 1 αυγό 1 φλιτζανάκι κεφαλοτύρι τριμμένο 1 φλιτζανάκι αλεύρι Λίγο μοσχοκάρυδο Λάδι για το τηγάνισμα Αλάτι Πιπέρι Ετοιμασία 1. Τρίβουμε το ένταμ από την χοντρή μεριά του τρίφτη, προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ζυμώνουμε καλά. 2. Πλάθουμε την ζύμη μας σε μπαστουνάκια (αν κολλάει η ζύμη στα χέρια μας βάζουμε λίγο αλεύρι) και τοποθετούμε τις κασεροκροκέτες σε μέρος που έχουμε αλευρώσει καλά. 3. Τηγανίζουμε σε δυνατή φωτιά και σερβίρουμε αμέσως. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συνταγή για νόστιμες φακές. http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CF%86%CE%B1%CE%BA%CE% AD%CF%82 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κρητικός ακούγεσαι. Όπως θα μαγείρευες χοιρινό με σέλινο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά και τρόπος παρασκευής συνταγής Βράζουμε τις φέτες κολοκύθας μαζί με το κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσουν. Πολτοποιούμε στο μούλτι και μετράμε ώστε να έχουμε 1,5 φλ. πολτό κίτρινης κολοκύθας με κρεμμύδι. Ανακατεύουμε σε ένα μεγάλο μπολ 1 κιλό από το αλεύρι μαζί με τις νιφάδες βρώμης, το αλάτι, τη ζάχαρη, τη ρίγανη και την μαγιά. Κάνουμε μια λακουβίτσα και ρίχνουμε μέσα το λάδι, το γάλα και τον πολτό. Προσθέτουμε το χλιαρό ζουμί κολοκύθας και ανακατεύουμε σιγά-σιγά αλεύρι, τόσο ώστε ν... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΕΚΤΕΛΕΣΗ Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια ,τα σκόρδα και τα ψιλοκόβουμε.Κατόπιν τα βάζουμε σε έναν ταβά και τα σοτάρουμε σε σιγανή φωτιά.Στη συνέχεια , ρίχνουμε δύο λίτρα νερό στον ταβά μας , και όταν αρχίσει να βράζει, χαμηλώνουμε τη φωτιά. Τότε ρίχνουμε το κριθαράκι και ανακατεύουμε όλα μαζί τα υλικά καλά.Μόλις πάρουν μια βράση, λιώνουμε τον τοματοπελτέ και προσθέτουμε, συν το αλάτι και το πιπέρι. Αδείαζουμε το κριθαράκι σε ένα πυρέξ και το βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο για είκοσι λεπτά,στου... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΝΑΙ ΕΛΕΦΡΑ ΟΜΩΣ ΙΣΑ-ΙΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΕΤΑ! Διαβάστε περισσότερα...
ποια ειναι η καλυτερη συνταγη για παγωτο;
Απάντηση:
Κοίτα εδώ....... http://www.mageirikesdiadromes.gr/recipes/ category/kremes-pagota.html?start=70 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πλένουμε καλά τα λαχανικά και κόβουμε μια οριζόντια φέτα σαν καπάκι από την πάνω πλευρά τους. Αφαιρούμε την ψίχα τους και τα τοποθετούμε σε μεγάλο ταψί. Πετάμε τα σποράκια από την ψίχα που έχουν οι πιπεριές και οι τομάτες (συλλέγοντας τον ζωμό τους σε μπολ). Τρίβουμε την ψίχα των λαχανικών στη χοντρή πλευρά του τρίφτη ή τα πολτοποιούμε στο μύλο των λαχανικών. Ζεσταίνουμε σε κατσαρόλα το Flora Soft με βούτυρο και σοτάρουμε τα κρεμμύδια, για λίγα λεπτά μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέτουμε τον κιμά... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά ½ κιλό μελιτζάνες 5 μέτριες ώριμες ντομάτες ½ φλιτζάνι τσαγιού λάδι 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες Αλάτι, πιπέρι ½ κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη 1 κλωναράκι βασιλικός ½ κιλό μακαρόνια Εκτέλεση Πλένουμε και κόβουμε τις μελιτζάνες σε μικρούς κύβους.Τις αλατίζουμε και τις αφήνουμε να μείνουν 1 ώρα στο τρυπητό για να ξεπικρίσουν.Τις ξεπλένουμε και τις στύβουμε. Ξεφλουδίζουμε και ψιλοκόβουμε τις ντομάτες.Ζεσταίνουμε σε βαθύ τηγάνι το λάδι με 2-3 κουταλιές νερό. Ρίχνουμε το σκόρδο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ειναι απο τις αγαπημενες μου μακαροναδες και ειναι πολυ ευκολη Αυτη τη συνταγη κανω εγω και μου γινονται πολυ νοστιμα πραγματικα! Για τη συνταγή αυτή θα χρειαστούμε... 1 πακέτο μακαρόνια No6 1 κρεμμύδι 1 κονσέρβα τόνο 1 συσκευασία ντομάτες ψιλοκομμένες 1 κουταλιά ντοματοπελτέ λίγο ψιλοκομμένο δυόσμο λίγο ψιλοκομμένο βασιλικό λίγο κόκκινο κρασί 1 κουταλάκι ζάχαρη 2 κουταλάκια αλάτι 1 κουταλάκι πιπέρι 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο Για τη σάλτσα: Ρίχνουμε το ελαιόλαδο σε ένα κατσαρο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικα: Για τα μπιφτέκια1 κιλό κιμάς μοσχαρίσιος2 κρεμμύδια τριμμένα2 ντομάτες τριμμένες 3 φέτες μπαγιάτικο ψωμί μουσκεμένο2 κ.σ. ξίδι2 κ.σ. ελαιόλαδο1 κ.σ. ρίγανη αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέριΓια τις πατάτες φούρνου8 πατάτες1 κ.σ. μουστάρδα1 κ.σ. ρίγανη2 λεμόνια (χυμός)½ φλ. τσαγιού ελαιόλαδο2 φλ. τσαγιού νερό αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι Εκτελεση: Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε κυδωνάτες ή σε χοντρές φέτες. Τις βάζουμε σε μπολ και προσθέτουμε όλα τα υλικά εκτός από το νερό. Τις αν... Διαβάστε περισσότερα...
Ποια ειναι η συνταγη για πολιτικη σαλατα;
Απάντηση:
Μια κλασική σαλάτα από τους Έλληνες της Κωνσταντινούπολης. Συντηρείται για μέρες στο ψυγείο και σερβίρεται όποτε εσείς θέλετε. Υλικά για μια μεγάλη σαλατιέρα ½ κιλό ψιλοκομμένο λάχανο 200 γραμ μοβ λάχανο ψιλοκομμένο 3 καρότα τριμμένα στον τρίφτη 4 κλαράκια σέλινο χωρίς τα φύλλα ψιλοκομμένα 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1 κόκκινη πιπεριά τουρσί (Φλωρίνης) 2 κουτ ξύδι χυμό από 1 λεμόνι αλάτι, λάδι για το σερβίρισμα Μέσα σε ένα μεγάλο μπολ βάζετε το ψιλοκομμένο λάχανο, το μοβ λάχανο, τα ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1 κουπα αλευρι ειναι 125 γραμμαρια περιπου Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το ανακατεύουμε με τη βανίλια, το μπέικιν πάουντερ και τη σόδα. Βάζουμε τις σταφίδες σε μπολάκι και τις μουλιάζουμε σε λίγο από το ποτό που θα χρησιμοποιήσουμε. Βάζουμε στο μπολ του μίξερ το Flora soft με βούτυρο με τη ζάχαρη και αφήνουμε να χτυπηθούν στη δυνατή ταχύτητα για 5 λεπτά περίπου, μέχρι να διαλυθεί καλά η ζάχαρη και να αφρατέψει το μίγμα. Στη συνέχεια ρίχνουμε τα αυγά ένα-ένα και μετά τα χτυπάμε όλα μαζί για να ενωθούν με το βούτυρο και τη ζάχαρη. Χαμηλ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.sintagespareas.gr/sintages/methismena- fasolakia-me-loukanika.html οπου λεει λουκανικα βαλε ζιγουρι Διαβάστε περισσότερα...
Ρολό Από Φακές Και Ξηρούς Καρπούς 07/01/2010 Filed under: Κυρίως — veganfox @ 8:56 πμ Tags: φρυγανιά, φακές, αμύγδαλα, κρεμμύδι, κάσιους, καρύδια, μανιτάρια Η συνταγή δημοσιεύθηκε στο χορτοφαγικό φόρουμ από τη Μαζικήν. Έφτιαξα το ρολό για το τραπέζι των Χριστουγέννων και είχε μεγάλη επιτυχία. Γίνεται πάρα πολύ νόστιμο και μπορείτε να κάνετε ό,τι παραλλαγές θέλετε (χρησιμοποιήστε ό,τι ξηρούς καρπούς θέλετε, διαφορετικά λαχανικά, ή νιφάδες βρώμης αντί για φρυγανιά). (φωτό: foxy vegan) ...
Απάντηση:
και παλι μπραβο για τις συνταγες σου!Θα τις δοκιμασω! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συνταγή μαγειρικής για μύδια αχνιστά - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BC%CF%8D%CE%B4%CE% B9%CE%B1-%CE%B1%CF%84%CE%BC%CE%BF%CF%8D-%CE%BC%CE% B5-%CE%AC%CF%83%CF%80%CF%81%CE%BF-%CE%BA%CF%81%CE% B1%CF%83%CE%AF Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πώς ασπρίζουμε τα αμύδγαλα Η διαδικασία λοιπόν είναι πολύ εύκολη. Βάζουμε τα αμύγδαλα σε μπρίκι ή μικρό κατσαρολάκι με νερό να τα καλύψει. Τα βάζουμε σε δυνατή φωτιά να βράσουν και μόλις κοχλάσουν είναι έτοιμα. Τα βάζουμε σε κρύο νερό ή τα αφήνουμε να κρυώσουν εάν δεν βιαζόμαστε. Τα στραγγίζουμε καλά και πιάνοντας το αμύγδαλο με τον αντίχειρα και τον δείχτη το πιέζουμε και αμέσως ξεφλουδίζονται. Πώς καβουρδίζουμε τα αμύγδαλα Για να τα καβουρδίσουμε θα τα βάλουμε σε ταψάκι και σε προ... Διαβάστε περισσότερα...
παρασκευη
Απάντηση:
Χρόνος προετοιμασίας :5 λεπτά Αναλογίες – υλικά: 2 μέρη λάδι 1 μέρος χυμός λεμονιού λίγο αλάτι λίγο πιπέρι λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο (προαιρετικά) Βάλτε όλα τα υλικά σε ένα βάζο κλείστε το καπάκι και κουνήστε το καλά μέχρις ότου ανακατευθούν καλά τα υλικά. Χρησιμοποιείστε το λαδολέμονο στις βραστές σαλάτες, βραστά λαχανικά, ψάρια ψητά και θαλασσινά Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
νοστιμοτατη σαλατα! αφου κρυωσει το βρασμενο σπανακι, το βαζεις στο ψυγειο λιγακι να δροσισει, βγαζεις την ποσοτητα που θες να φας, λαδακι, ξυδακι και καλη ορεξη!!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για 6 άτομα: ½ κιλό φασόλια μπαρμπούνια Καστοριάς ή Πρεσπών 2/3 του φλυτζανιού εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο 3 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 φλυτζάνι φρέσκια σάλτσα ντομάτας 3 σκελίδες σκόρδο 1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο αλάτι Εκτέλεση: Μουλιάζουμε τα φασόλια για 8 με 12 ώρες. Σοτάρουμε στην κατσαρόλα ελαφρώς το κρεμμύδι. Στη συνέχεια ρίχνουμε την ντομάτα, τα φασόλια, το σκόρδο και το μαϊντανό. Προσθέτουμε τα φασόλια σε αναλογία 1 φασόλια προς 2 ν... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ειναι πολυ απλο. σε ενα βαθυ πιατο σπαζεις 2-3 αυγα. ριχνεις λιγο αλατακι και λιγο πιπερι. στη συνεχεια τα χτυπας με ενα πιρουνι μεχρι να βγαλουν μικρες φουσκαλες. (τωρα αν θελεις μπορεις να προσθεσεις τριμμενο παριζακι, ελιες, τυρι φετα, λιγο σκορδο..... ή οποια υλικα αρεσουν σε εσενα..... απλα πειραματισου στην αρχη με μικρες ποσοτητες υλικων.) σε ενα τηγανι ριχνεις λαδι και το αφηνεις να ζεσταθει για να μην κολλησουν τα αβγα. τα αφηνεις λιγο να ροδισουν και μετα τα γυριζεις απο την αλλη με... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Η μουστάρδα φτιάχνεται κυρίως από του σπόρους του μαύρου σιναπιού (brassica nigra) του καφέ ή του λευκού. Οι σπόροι του μαύρου σιναπιού είναι οι πιο δυνατοί σε γεύση. Μπορείτε να βρείτε πολλές παρόμοιες συνταγές σε παλιά βιβλία μαγειρικής που υπάρχουν στην ιστοδελίδα στη βιβλιοθήκη. Συνταγή για μουστάρδα από σπόρους μαύρου σιναπιού Για να φτιάξετε τη κίτρινη πάστα που καλείται έτοιμη μουστάρδα, τοποθετήστε σε ένα τηγάνι ή ταψί αλεύρι και ζεστάνετε το, ανακατεύοντάς το κάθε τόσο μέχρι να ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 1 λάχανο μετρίου μεγέθους, κομμένο σε χοντρά κομμάτια 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι μεγάλου μεγέθους ψιλοκομμένο 1 πράσο μετρίου μεγέθους 1 κόκκινη πιπεριά 1 φλιτζάνι χυμό ντομάτας 3 ώριμες ντομάτες χοντροκομμένες 4 κουταλιές ψιλοκομμένο σέλινο 1 φλιτζάνι ξηρό κόκκινο κρασί 1/3 κουταλάκι πάπρικα 2 φλιτζάνια νερό Αλάτι και πιπέρι Εκτέλεση Βράζουμε νερό σε μεγάλη κατσαρόλα και ρίχνουμε τα κομματάκια του λάχανου να βράσουν για 10 λεπτά. Τα στραγγίζουμε. Σε άλλη κατσαρό... Διαβάστε περισσότερα...
ξερετε καμια καλη συνταγη;
Απάντηση:
Υλικά ½ κιλό μακαρόνια χοντρά. 1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο 1 κούπα κεφαλογραβιέρα τριμμένη 2 κούπες χυμό ντομάτας αλάτι, πιπέρι λίγη ζάχαρη, κανέλα, γαρύφαλλο 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο Για την μπεσαμέλ 8 κούπες γάλα 150 γρ. βούτυρο 20 κουταλιές αλεύρι αλάτι, άσπρο πιπέρι, μοσχοκάρυδο Επιπλέον ½ κούπα κεφαλογραβιέρα τριμμένη λίγη τριμμένη φρυγανιά Εκτέλεση Ζεσταίνουμε σε μεγάλο τηγάνι το ελαιόλαδο και καβουρδίζουμε τον κιμά με το κρεμμύδι. Προσθέ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΕΚΤΕΛΕΣΗ : Πλένουμε το κουνουπίδι και το κόβουμε σε μεγάλες φούντες.Τοποθετούμε στην κατσαρόλα με την φούντα προς τα πάνω.Πλένουμε καλά το πορτοκάλι, το κόβουμε σε λεπτές οριζόντιες φέτες μαζί με τη φλούδα και το σκορπίζουμε ανάμεσα στο κουνουπίδι.Προσθέτουμε το σέλινο και το ένα καρότο κομμένο σε ροδέλες. Ετοιμάζουμε , σε μπωλ ,την σάλτσα.Ριχνουμε τον χυμό ντομάτας, την πατάτα, τα καρότα και το μήλο περασμένα απο το μπλέντερ, λάδι, αλάτι και μισό κουταλάκι ζάχαρη."Λούζουμε" το... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
παρα πολλες συνταγες χωρις γλουτενη υπαρχουν στο μπλογκ http://glouteni.blogspot.com Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
εύκολη συνταγή για λαγάνα - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE% AC%CE%BD%CE%B1 Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 50 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.