Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: απο οτι γνωρίζω ειναι πιέσεως και έλξεως και τα δυο τα φοράνε αλλα πιο πολύ τα πιέσεως...
Απάντηση: Δές εκεί που σου είπανε πιο πάνω και θα κάνεις δουλεία...
Απάντηση: Την πιο απαλή απολέπιση υπόσχεται το πορτοκάλι! Ενυδατώνει και θρέφει την επιδερμίδα ενώ ταυτόχρονα ρυθμίζει την λιπαρότητα και καταπολεμά τα σπυρά...
Απάντηση: μπόρεις να βρείς κάποιο χονδρέμπορα να σε κατατοπίση...
Απάντηση: Συνήθως τα δίδακτρα ξεκινάνε απο 1800 ευρώ και ανεβαίνουν,μιλάω γενικα ,τώρα για την συγκεκριμένη ειδικότητα δεν ξέρω πρεπει να τους πάρεις τηλέφων...
Απάντηση: μπορεις να παρεις ενα τηλεφωνο στην αμιτα να σου πουνε...
Απάντηση: για συνεχεισε τ....και μετα??...
Απάντηση: Πλένουμε καλά το χοιρινό και το αλατοπιπερώνουμε. Ετοιμάζουμε τη μαρινάδα σε ένα μεγάλο μπολ αναμιγνύοντας καλά τον χυμό πορτοκαλιού με το μέλι, τ...
Απάντηση: Παίρνουμε το χοιρινό μπούτι, ρίχνουμε το πιπέρι, το αλάτι και στη συνέχεια, παίρνουμε το μαχαίρι μας και δημιουργούμε τρύπες για να βάλουμε το σκό...
Απάντηση: Πλένουμε το κρέας, το σκουπίζουμε με χαρτί κουζίνας και το κόβουμε σε μπουκιές. Ζεσταίνουμε το Flora Soft με βούτυρο σε βαθύ τηγάνι ή κατσαρόλα και...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

θωρακισμενες πορτες θεσσαλονικη μορφη

Απάντηση: Θεωρώ οτι ο εγωισμός είναι μορφή αυταρχισμού ,...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: στην αριστοτελους εριξες καμια ματια; δεν εχει...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ο εγωισμός με μέτρο βοηθάει στη δημιουργική προ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Αλείφουμε με λίγο Flora Soft με βούτυρο τη φόρ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200ο C. Τοπο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 ˚C. Ρίχνουμε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: δεν διευκρίνησες τη αλαγες ??στην φορά που ανο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Οχι...οταν ανεβαζουν τα υλικα που φτιαχνονται ο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ηλιολουστος με καυσωνα και ξαφνικες χιονοθυελλε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: μπορει ναι, μπορει και οχι, μπορει ετσι ,μπορει...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Σκασε ρε φιλε -.- μας τα πρηξες... και εμεις πο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Για να δουν αν εχει δημιουργηθει λευκη ομιχλη α...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: νομίζω ναι ψαξτο και στο google

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
Θεωρώ οτι ο εγωισμός είναι μορφή αυταρχισμού , αλλά καί η προέκταση τής παθολογίας τού "εγώ",στόν ανθρωπο,μέ πλήθος ψυχοσωματικών προβλημάτων,πού δημιουργούνται σέ αυτόν,κατά παρέκληση τής φυσιολογίας του. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
στο underground στην αγιας σοφιας η της ναβαρινου θα εχει η αλλιως σε κανα Peter sport.. Διαβάστε περισσότερα...
επειδη κανω χειμερινη κολυμβηση και εχω ξεμεινει τελειως απο μαγιο
Απάντηση:
στην αριστοτελους εριξες καμια ματια; δεν εχει πουθενα; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ο εγωισμός με μέτρο βοηθάει στη δημιουργική προσπάθεια του ανθρώπου και εκτιμάται, όταν υποστηρίζει την προσωπικότητά του. Οταν ομως είναι ακραίος,αυτός ο εγωΐσμός,προωθεί τόν ατομικισμό καί σίγουρα εχει τήν βάση του στήν παθολογική κατάσταση τού "εγώ". Αυτή η ψυχοπαθολογία τού εγωΐσμού, αφορά, τήν ασχημη ενέργεια πού εχει η λογική αυτού τού ανθρώπου,καί τήν επέκτασή της σέ ολες τής μορφές τού εγωκεντρισμού του. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
απο οτι γνωρίζω ειναι πιέσεως και έλξεως και τα δυο τα φοράνε αλλα πιο πολύ τα πιέσεως Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δές εκεί που σου είπανε πιο πάνω και θα κάνεις δουλεία Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Την πιο απαλή απολέπιση υπόσχεται το πορτοκάλι! Ενυδατώνει και θρέφει την επιδερμίδα ενώ ταυτόχρονα ρυθμίζει την λιπαρότητα και καταπολεμά τα σπυράκια. Το αποτέλεσμα είναι καθαρή, λαμπερή και υγιής επιδερμίδα. Υλικά ξύσμα απο 1 πορτοκάλι 1 κ.σ. αλάτι Εκτέλεση Σε ένα μπολ ανακάτεψε το ξύσμα πορτοκαλιού και το αλάτι. Πρόσθεσε λίγο νερό, όσο να φτιάξεις μία πηχτή πάστα. Άπλωσε την μάσκα στο πρόσωπο σου και κάνε μασάζ με απαλές κυκλικές κινήσεις. Άφησε την μάσκα να δράσει για 10΄-15΄και ξέ... Διαβάστε περισσότερα...
ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΜΠΟΡΕΥΤΩ ΑΡΩΜΑΤΑ ΣΕ ΧΥΜΑ ΜΟΡΦΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΑΩ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙΑ
Απάντηση:
μπόρεις να βρείς κάποιο χονδρέμπορα να σε κατατοπίση Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συνήθως τα δίδακτρα ξεκινάνε απο 1800 ευρώ και ανεβαίνουν,μιλάω γενικα ,τώρα για την συγκεκριμένη ειδικότητα δεν ξέρω πρεπει να τους πάρεις τηλέφωνο ή καλυτερα να πας εκεί να τους ρωτήσεις, και αν με το καλό αποφασισεις να γραφτεις να κανεις παζάρια μην σε πιάσουν κότσο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μπορεις να παρεις ενα τηλεφωνο στην αμιτα να σου πουνε Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
για συνεχεισε τ....και μετα?? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πλένουμε καλά το χοιρινό και το αλατοπιπερώνουμε. Ετοιμάζουμε τη μαρινάδα σε ένα μεγάλο μπολ αναμιγνύοντας καλά τον χυμό πορτοκαλιού με το μέλι, τα κρασιά, την κανέλα, τα γαρίφαλα, το σκόρδο, το δενδρολίβανο, τη μουστάρδα, το πιπέρι. Βάζουμε το χοιρινό στη μαρινάδα, το σκεπάζουμε με διαφανή μεμβράνη και το αφήνουμε στο ψυγείο για 24 ώρες. Κατά διαστήματα το γυρίζουμε, ώστε να μαριναριστεί από όλες του τις πλευρές. Την επόμενη μέρα βγάζουμε το χοιρινό από το ψυγείο, το βάζουμε σε μεγάλο ταψ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Παίρνουμε το χοιρινό μπούτι, ρίχνουμε το πιπέρι, το αλάτι και στη συνέχεια, παίρνουμε το μαχαίρι μας και δημιουργούμε τρύπες για να βάλουμε το σκόρδο. Το χοιρινό μπούτι πρέπει να είναι ξεκοκκαλισμένο. Βάζουμε αλάτι και πιπέρι στις τρύπες που έχουμε τοποθετήσει το σκόρδο και αλείφουμε το εσωτερικό μέρος του κρέατος με μουστάρδα για να πάρει γεύση. Στο ταψί βάζουμε το χοιρινό μπούτι, σφίγγοντας ελαφρά το κρέας προς τα μέσα για να πάρει ωραίο σχήμα και με κοφτερό μαχαίρι χαράζουμε ευθείες... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πλένουμε το κρέας, το σκουπίζουμε με χαρτί κουζίνας και το κόβουμε σε μπουκιές. Ζεσταίνουμε το Flora Soft με βούτυρο σε βαθύ τηγάνι ή κατσαρόλα και σοτάρουμε το κοτόπουλο, μέχρι να ροδίσει καλά από όλες τις πλευρές. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, ανακατεύουμε για 1-2 λεπτά να μαλακώσει και ρίχνουμε το σκόρδο. «Σβήνουμε» το φαγητό με τον χυμό λεμονιού, τον χυμό πορτοκαλιού και το νερό ή το ζωμό. Προσθέτουμε το ξύσμα πορτοκαλιού και το θυμάρι, περιμένουμε να πάρουν μια βράση και χαμηλώνουμε τη φωτιά... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αλείφουμε με λίγο Flora Soft με βούτυρο τη φόρμα, πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι και προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 °C. Στη συνέχεια, ρίχνουμε στο μπολ του μίξερ το Flora Soft με βούτυρο και το χτυπάμε για λίγο να αφρατέψει. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και τα χτυπάμε μαζί στη δυνατή ταχύτητα, μέχρι να λιώσει καλά η ζάχαρη και να έχουμε ένα αφράτο μίγμα. Χαμηλώνουμε την ένταση του μίξερ και ρίχνουμε το ξύσμα, το χυμό πορτοκαλιού και ένα-ένα τα αυγά εναλλάξ με το αλεύρι. Συνεχίζουμε το χτύπημα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καρυκεύουμε τα κότσια μας με αλάτι και πιπέρι και στις 2 πλευρές και στη συνέχεια τα αλευρώνουμε. Ρίχνουμε σε ένα καλά θερμασμένο τηγάνι 1 κουταλιά της σούπας Flora και σοτάρουμε τα μοσχαρίσια οσομπούκο γυρίζοντάς τα προσεκτικά και από τις 2 πλευρές, μέχρι το κρέας τους να αρχίζει να θωρακίζεται. Στη συνέχεια, τα τοποθετούμε μέσα στη γάστρα. Στο ίδιο τηγάνι ρίχνουμε και τα λαχανικά μας και τα καρυκεύουμε με λίγο πιπέρι και αλάτι. Καθώς τα σοτάρουμε, προσθέτουμε λίγο ακόμα Flora για επιπλέον ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200ο C. Τοποθετούμε 12 χάρτινες θήκες για muffin σε 12 αλουμινένια φορμάκια, τα οποία προηγουμένως έχουμε αλείψει με Flora Soft με βούτυρο. Κοσκινίζουμε και τα δύο αλεύρια μαζί. Ρίχνουμε σε ένα μπολ τη ζάχαρη, τα αυγά και το Flora Soft με βούτυρο και ανακατεύουμε με το μίξερ έως ότου ομογενοποιηθούν και αφρατέψουν. Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε το καρότο, το ξύσμα και το χυμό πορτοκαλιού και το γάλα και ανακατεύουμε καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 ˚C. Ρίχνουμε στον κάδο του μίξερ το Flora Soft με βούτυρο, το ξύσμα από το πορτοκάλι, το lime, τη ζάχαρη, τη βανίλια, το αλάτι και τα χτυπάμε με το φτερό μέχρι να αφρατέψουν, για 1-2 λεπτά, σε χαμηλή ταχύτητα. Στη συνέχεια, τα χτυπάμε σε δυνατότερη ταχύτητα έως ότου ομογενοποιηθούν καλά και διογκωθούν. Προσθέτουμε τα ¾ αλεύρι με το χυμό πορτοκαλιού και του lime, τα αυγά και τα χτυπάμε όλα μαζί. Κατόπιν, ρίχνουμε τα φουντούκια και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δεν διευκρίνησες τη αλαγες ??στην φορά που ανοίγουν ?η αν ειναι χτυπημένη και θελη αλαγη !και στα δυο ναι γεινοντε εκτος αν δεν υπάρχουν σαν ανταλλάχτηκα ! και σε ορισμένα μοντελα που εχουν πίνακα με κουμπια επανω δεν γυρνάνε [σε λιγα μοντελα ] Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
προβες κανουνε καλέ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
γυρω στις 3 ωρες.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Οχι...οταν ανεβαζουν τα υλικα που φτιαχνονται οι σεφταλιες στη Θεσσαλονικη αμεσως χαλανε! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Mπες στο "υετός" Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ηλιολουστος με καυσωνα και ξαφνικες χιονοθυελλες... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μπορει ναι, μπορει και οχι, μπορει ετσι ,μπορει και γιουβετσι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σκασε ρε φιλε -.- μας τα πρηξες... και εμεις που ιες να ξερουμε τι εγι ε πριν 9,8,7 και 6 χρονια;;; εδω δεν θυμομασαι τι φαγαμαι χθες -.- Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για να δουν αν εχει δημιουργηθει λευκη ομιχλη απο την αχνη που ριχνουν στα μπουγατσαδικα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
νομίζω ναι ψαξτο και στο google Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
το google δεν ξέρει; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μαλλον αναγκασμος ειναι...ριξε μια ματια στα κοινωνικης δικτυωσης!Ολοι συνδεδεμενοι μεταξυ τους αλλα ταυτοχρονα ο καθενας μονος του...Θελουν την παρεα θελουν την επαφη αλλα αντι να σηκωσουν το τηλεφωνο και να δωσουν ενα ραντεβου,κανουν log in στο facebook... Κοινως...εχει χαθει η μπαλα η κερκιδα το γηπεδο τα αποδυτηρια...ολα! Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 53 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.