Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Υλικά: 500 γραμ. πατάτες 1 μεγάλο κρεμμύδι 4 λωρίδες μπέικον αλάτι λάδι για τηγάνισμα Εκτέλεση: Καθαρίζουμε, κόβουμε τις πατάτες και τις αλα...
Απάντηση: Αναμιγνύετε όλα τα υλικά της σος μέλι-σκόρδο και κρατάτε το μίγμα στην άκρη. Ξεφλουδίζετε τις γαρίδες, αφήνοντας τις ουρίτσες στη θέση τους. Διαλύε...
Απάντηση: Βάλτε στο νερό μια χούφτα θρούμπες, ή ζουμερές ελιές Αμφίσσης, που τους έχετε βγάλει το κουκούτσι, για να ξαρμυρίσουν, και κατόπιν στραγγίστε τες κ...
Απάντηση: ΤΑ ΘΡΑΨΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΣΟΥΠΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΤΕΡΟ (ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΟ ΛΙΓΟ) ΚΑΛΑΜΑΡΙ. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΒΟΛΟ. ΕΜΕΙΣ...
Απάντηση: βάζεις τα ψάρια μέσα σε ένα τηγάνι και τα τηγανίζεις...
Απάντηση: Αλευρώνεις και τις ρίχνεις στο τηγάνι. Ήμαρτον θέ μου,τι άλλο να κάνεις;...
Απάντηση: πλενω και στεγνωνω καλα τις μαριδες,τις αλατιζω, τις αλευρωνω (καλυτερα με χοντρο αλευρι) και φροντιζω να φυγει απο πανω τους το περριτο αλευρι (μπ...
Απάντηση: Ρέγκες με τηγανητές πατάτες Υλικά 4 ρέγκες 2 ώριμες ντομάτες 1 κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο Μπόλικο μαϊντανό...
Απάντηση: ΣΑΝ ΕΝΑ ΑΙΡΚΟΝΤΙΣΙΟΝ 12ΑΡΙ...
Απάντηση: Συστατικά 1 μπανάνα 2 κ.σ. βουτυρο φυτικό 2 κ.σ. λικερ της προτιμήσεως σας ή 1 κ.σ. μαυροδάφνη 2 κ.γ. ζάχαρη (προαιρετικά) Οδηγίες 1.Κόβου...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

θραψαλα τηγανητα

Απάντηση: Τα αλμυρά εδέσματα κατέχουν μια εξαίρετη θέση σ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Είναι γνωστό ότι το τηγανητό ψάρι έχει υψηλό θε...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Οι ουσίες που περιέχονται μέσα στα φαγητά μας κ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά για 4 μερίδες: 250 γραμμάρια γίγαν...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Συστατικά 50γρ ριζαλευρο λιγο νερο 1 κουταλ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά: * 1 κιλό κιμά από μοσχάρι (ή ανάμ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Σε μικρής επιφάνειας κάψιμο: Βάζουμε το χέρι μα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Γιατί όχι; Για να το ρωτάς πάντως μήπως έχεις τ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Απο 20 μέχρι 35 λεπτά περίπου
Απάντηση:
Τα αλμυρά εδέσματα κατέχουν μια εξαίρετη θέση στην Μεσογειακή διατροφή μας τα τυριά ,οι αλμυρές πίττες και ιδιαίτερα οι τηγανητές πατάτες. Έχω αδυναμία στις... τηγανητές πατάτες τι να κάνω; Πως μπορούμε να απολαύσουμε τις τηγανητές μας πατάτες ποιο υγιεινά; Ωστόσο, όσο νόστιμες κι αν είναι, οι τηγανητές πατάτες δεν θεωρούνται και από τα πιο υγιεινά εδέσματα, γιατί ο τρόπος παρασκευής τους μας επιβαρύνει με βλαβερές για την υγεία μας ουσίες που παράγονται κατά το τηγάνισμα, αλλά και με πολ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Είναι γνωστό ότι το τηγανητό ψάρι έχει υψηλό θερμιδικό περιεχόμενο, περιέχοντας μεγάλες ποσότητες λίπους και trans λιπαρών. Αυτό οφείλεται στη μεγάλη... προσρόφηση του τηγανισμένου λαδιού, από το αλεύρι που έχει χρησιμοποιηθεί στο ψάρι. Αν μάλιστα το λάδι έχει πολυτηγανιστεί, είναι ακόμη περισσότερο πλούσιο σε trans λιπαρά, τα οποία έχουν συνδεθεί με την αύξηση της κακής (LDL) χοληστερόλης και την μείωση της καλής (HDL) χοληστερόλης. Είναι τα είδη ψαριών που χρησιμοποιούν στα εστιατόρι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Οι ουσίες που περιέχονται μέσα στα φαγητά μας και οι οποίες πιθανόν να προκαλούν καρκίνο αποτελούν μια σημαντική πηγή ανησυχίας. Η αύξηση των περιστατικών καρκίνου οδηγεί σε μια έντονη αναζήτηση των παραγόντων που προκαλούν τις σοβαρές αυτές παθήσεις. Οι έρευνες για την αναζήτηση νοσηρών παραγόντων που περιέχονται μέσα στη διατροφή, έχουν εντατικοποιηθεί. Πρόσφατα μια βαρυσήμαντη ανακάλυψη, δημιούργησε ένα βαθύ προβληματισμό σε πολλές χώρες και διεθνείς οργανισμούς που μεριμνούν για ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για 4 μερίδες: 250 γραμμάρια γίγαντες-ελέφαντες Πρεσπών 2 αβγά 2 φλιτζάνια γαλέτα 1 χούφτα φρέσκο θυμάρι από 1 κουταλιά του γλυκού κύμινο και πάπρικα λάδι για τηγάνισμα αλάτι 1 λεμόνι Εκτέλεση: Μουσκεύετε τους γίγαντες από το προηγούμενο βράδυ. Την επόμενη ημέρα τους βράζετε σε νερό χωρίς αλάτι για 1 ώρα. Οταν μαλακώσουν, τους κατεβάζετε από τη φωτιά και τους στραγγίζετε. Αφήνετε να κρυώσουν πριν τους πανάρετε. Χτυπάτε τα αβγά με το θυμά... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά: 500 γραμ. πατάτες 1 μεγάλο κρεμμύδι 4 λωρίδες μπέικον αλάτι λάδι για τηγάνισμα Εκτέλεση: Καθαρίζουμε, κόβουμε τις πατάτες και τις αλατίζουμε. Κόβουμε τα κρεμμύδια και το μπέικον σε κομματάκια. Βάζουμε το λάδι σε τηγανάκι και το βάζουμε στην φωτιά. Ρίχνουμε της πατάτες στο λάδι και αφού έχουν μισοτηγανιστεί ρίχνουμε τα κρεμμύδια και το μπέικον. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αναμιγνύετε όλα τα υλικά της σος μέλι-σκόρδο και κρατάτε το μίγμα στην άκρη. Ξεφλουδίζετε τις γαρίδες, αφήνοντας τις ουρίτσες στη θέση τους. Διαλύετε το κορν φλάουερ στο νερό σε ένα μπολ και ανακατεύετε μέσα τη σόγια σος, τον κρόκο και το σησαμέλαιο. Προσθέτετε τις γαρίδες και τις ανακατεύετε καλά για να πιάσουν μίγμα πανιού. Ζεσταίνετε μπόλικο λάδι σε ένα καυτό γουόκ (ή μεγάλο βαθύ τηγάνι), βάζετε μέσα τις μισές γαρίδες, τις ψήνετε για 1 λεπτό μέχρι να κουλουριαστούν και να γίνουν ροζ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βάλτε στο νερό μια χούφτα θρούμπες, ή ζουμερές ελιές Αμφίσσης, που τους έχετε βγάλει το κουκούτσι, για να ξαρμυρίσουν, και κατόπιν στραγγίστε τες καλά. Σε τηγάνι, σοτάρετε με λάδι 1-2 κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλλες. Μόλις αρχίσουν να παίρνουν χρώμα και να "καραμελλώνουν" βάλτε στο τηγάνι και τις ελιές. Ανακατώστε για 2-3 λεπτά, να φουσκώσουν, και κατεβάστε από τη φωτιά. Προσθέστε δεντρολίβανο, θυμάρι ή ρίγανη καθώς και όσο θέλετε μαύρο ή κοκκινο πιπέρι, και ανακατώστε. Αλείψτε με ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΤΑ ΘΡΑΨΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΣΟΥΠΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΤΕΡΟ (ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΟ ΛΙΓΟ) ΚΑΛΑΜΑΡΙ. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΒΟΛΟ. ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΛΟ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΛΟΥΣ ΤΣΙΠΟΥΡΟΜΕΖΕΔΕΣ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
βάζεις τα ψάρια μέσα σε ένα τηγάνι και τα τηγανίζεις Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αλευρώνεις και τις ρίχνεις στο τηγάνι. Ήμαρτον θέ μου,τι άλλο να κάνεις; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
πλενω και στεγνωνω καλα τις μαριδες,τις αλατιζω, τις αλευρωνω (καλυτερα με χοντρο αλευρι) και φροντιζω να φυγει απο πανω τους το περριτο αλευρι (μπορουμε να το κανουμε με κοσκινο),τηγανιζω σε πολυ λαδι ,καυτο για λιγη ωρα , τις ακουμπαω σε χαρτι να φυγει το πολυ λαδι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ρέγκες με τηγανητές πατάτες Υλικά 4 ρέγκες 2 ώριμες ντομάτες 1 κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο Μπόλικο μαϊντανό ψιλοκομμένο 1 πιπεριά κομμένη σε ροδέλες Λίγο λάδι Αλάτι Πατάτες για τηγάνισμα Ετοιμασία Ρίχνουμε λίγο λάδι στην κατσαρόλα και τσιγαρίζουμε τις ρέγκες, το σκόρδο και το κρεμμύδι. Μόλις πάρουν χρώμα προσθέτουμε τις ντομάτες, την πιπεριά, τον μαϊντανό, το αλάτι και το πιπέρι και αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσει μέχρι να φύγουν τα υγρά τι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΣΑΝ ΕΝΑ ΑΙΡΚΟΝΤΙΣΙΟΝ 12ΑΡΙ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά 1 μπανάνα 2 κ.σ. βουτυρο φυτικό 2 κ.σ. λικερ της προτιμήσεως σας ή 1 κ.σ. μαυροδάφνη 2 κ.γ. ζάχαρη (προαιρετικά) Οδηγίες 1.Κόβουμε την μπανάνα σε φέτες 2 εκ. περίπου. 2.Ζεσταίνουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι το βούτυρο και ρίχνουμε τις φέτες της μπανάνας. 3.Τηγανίζουμε για 2 λεπτά περίπου την κάθε πλευρά και τις γυρίζουμε προσέχοντας να μην διαλυθούν πολύ. 4.Προσθέτουμε στο τηγάνι το λικέρ ή τη μαυροδάφνη και σερβίρουμε ή σερβίρουμε και ρίχνουμε από πάνω αν θέλουμε τ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά 50γρ ριζαλευρο λιγο νερο 1 κουταλια της σουπας ζαχαρη 1 πρεζα αλατι 30γρ ινδοκαρυδο 4 μπανανες μελι για το σερβιρισμα Στα γρήγοραΚατηγορίαΓλυκά με φρούταΜέθοδοςΤηγανιούΔυσκολίαΕύκολοΓρήγοροΠεριέχει ΦρούταΝηστίσιμαΝηστίσιμαΦτιάχνει16 κομματιαΟδηγίες 1.Ανακατευουμε το ριζαλευρο με το νερο να γινει αυτο που λεμε κουρκουτι και ριχνουμε τη ζαχαρη,το αλατι και το ινδοκαρυδο να ανμειχθουν καλα. 2.Καθαριζουμε τις μπανανες και κοβουμε σε τεσσερα ισα μερη. Ζεσταινουμε την φριτε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά: * 1 κιλό κιμά από μοσχάρι (ή ανάμεικτο μισό μοσχάρι-μισό χοιρινό) * 2 κρεμμύδια * 2 αυγά * 1 φλυτζάνι του τσαγιού λάδι * 2-3 φέτες ψωμί * μαϊντανό * βάρσαμο * αλάτι πιπέρι * κύμινο * κανέλα * σκόνη από γαρύφαλλο * 1 σκελίδα σκόρδο * 3 με 4 ντομάτες * λίγο αλεύρι Εκτέλεση: Βάζετε τον κιμά σε μια λεκάνη και προσθέτετε τα αυγά, το μαϊντανό, το βάρσαμο, το σκόρδο ψιλοκομμένα και τρίβετε το 1 κρεμμύδι στον τρίφτη.... Διαβάστε περισσότερα...
Πως περιποιούμαι ένα ελαφρύ κάψιμο από τηγανητό λάδι στο χέρι;
Απάντηση:
Σε μικρής επιφάνειας κάψιμο: Βάζουμε το χέρι μας γιά 10 λεπτά κάτω από τρεχούμενο κρύο νερό και στη συνέχεια σκουπίζουμε απαλά με ένα μαλακό-καθαρό πανί. Αφού στεγνώσει η περιοχή απλώνουμε αλοιφή betadine (ή το απλό υγρό betadine που λοι γνωρίζουμε). Στον ύπνο επιπλέον δένουμε απαλά με γάζα (στερεώνοντας τη). Αν δημιουργηθεί "φουσκάλα" στην περιοχή, δεν τη σπάμε. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γιατί όχι; Για να το ρωτάς πάντως μήπως έχεις την υποψία ότι θα σε χαλάσει; Αν πιστεύεις ότι θα σε χαλάσει καλύτερα μην φας, ειδικά εάν είναι βράδυ. Διαβάστε περισσότερα...
Σε πόση ώρα μπορώ να φτιάξω κολοκυθάκια τηγανητά;
Απάντηση:
Απο 20 μέχρι 35 λεπτά περίπου Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 56 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.