Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: χμ τεσσερεις λεξεις συνδεδεμενες σε μια προταση...και παλι δεν καταλαβαινω...
Απάντηση: Μπα δεν πιστευω να παθεις κατι, αλλά να ξερεις οτι τα ζυμαρικα εχουν και αυγο μεσα, υπαρχει και η σαλμονελα (παθογονα βακτηριδια) που τα βρισκουμε...
Απάντηση: να δοκιμάσεις να το ψήσεις λίγο στο φούρνο πριν το βάλεις να ψηθεί με τη πίτσα.. πάντως γενικά το μπέικον είναι σκληρό όταν είναι παραψημένο... ότ...
Απάντηση: 1 μικρό κομματάκι μαγιά μπύρας περίπου 30 γρ. ή ξερή 13 γρ. 1/3 φλυτζάνι ζάχαρη 3 3/4 φλυτζάνια τσαγιού αλεύρι 2 κουταλιές της σούπα...
Απάντηση: Γαλα αυγο,αλευρι,ζαχαρη για γλυκειες,αλατι για αλμυρες!...
Απάντηση: Τι χρειαζόμαστε: 2 αβγά 1 φλ. γάλα 1/2 κ.γ. αλάτι 1 φλ. αλεύρι 2 κ.σ. λιωμένο βούτυρο ή μαργαρίνη ή λάδι Πώς το κ...
Απάντηση: • βάση της Μεσογειακής διατροφής είναι οι τροφές πλούσιες σε Υδατάνθρακες όπως ζυμαρικά, δημητριακά και ψωμί. Δείτε τα διατροφικά συστατικά από κά...
Απάντηση: η ερώτηση ποια είναι? Που θα τις βρεις? Μοda Theo αν είσαι στη Θεσσαλονίκη, Π.Μελά 33 στο κέντρο & στη Θέρμη...
Απάντηση: Ρίξε χλιαρό γάλα στα χέρια σου και ζύμωνε με απλές κινήσεις...
Απάντηση: Σιμιγδαλένιος χακβάς γρήγορος και γευστικός Την συνταγή συτή την είδα από την εκπομπή του κου Μαμαλάκη. Γίνεται πάρα πολύ γρήγορα μιας και την ζάχ...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

ζυμη για κρεπες βεφα αλεξιαδου

Απάντηση: Γυρος ναι αλλα σπιτικος κ αυτος με μετρο... το...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Συνδυάζοντας την κάθε σάλτσα σας με το κατάλληλ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Αναπόσπαστο κομμάτι της μεσογειακής διατροφής ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο.Σοκολάτα μπανάνα είχ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: σημαινει οτι τι τα θες τα πολλα πραγματα αμα δε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: αλευρι νερο.. και προαιρετηκα αυγα και γαλα..
Απάντηση: 3 κουπες αλευρι μ 1 κουπα νερο λγ αλατι κ λαδι...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Δεν νομίζω να είναι ωραίες
Απάντηση: Δημητριακό.
Απάντηση: καλησπερα τι μηχανηματα ειναι? και ποσο κανουν...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Πανεύκολη ζύμη … έτσι όπως ακριβώς πρέπει να εί...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ερχεται πρόγραμμα ενίσχυσης από 20% έως και 50%...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: (Μερίδες: 6) Χρόνος προετοιμασίας: 15 λεπτά...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Η ασθένεια αυτή εκδηλώνεται μόλις εμβαπτιστούν...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικα: 4 μεγάλα αβγά κάτι παραπάνω από 2 κούπ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: βαλτε την στο ψυγειο αφηστε την λιγες ωρες

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
Καλά κάνεις που το σκέφτεσαι,γιατί το image ενός καταστήματος,καφετέριας κ.τ.λ παίζει ρόλο για το αν θα το προτιμίσει ο κόσμος.Εκτός βέβαια απο την ποιότητα που θα έχουν αυτά που θα προσφέρεις. Eκτός απο το να προσλάβεις την Έλενα,πρόσεχε λοιπόν να είναι καθαρά και να έχουν ωραία εμφάνιση τα έπιπλα που θα βάλεις. Αυτό :p Ε για περαιτέρω λεπτομέριες ρώτα και τον αρχιτέκτονα εξωτερικών χώρων απο πάνω. :p Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γυρος ναι αλλα σπιτικος κ αυτος με μετρο... το κορμι θελει θυσιες... :p απο κρεπες μονο αλμηρες, δεν τρωω ζαχαρη κ γλυκα... Kαλοκαιρι ερχεται πως θα βγουμε στην παραλια...;!!! :p Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συνδυάζοντας την κάθε σάλτσα σας με το κατάλληλο σχήμα ζυμαρικών, μπορείτε να κάντε πραγματικά τη διαφορά στη γεύση του πιάτου σας. Ποιος το φανταζόταν… Υπάρχουν αρκετά είδη ζυμαρικών για να κάνετε την καλύτερη επιλογή και οι γαστρονομικές πιθανότητες που απλώνονται μπροστά σας είναι περισσότερες απ’ όσες νομίζετε… Οι Ιταλοί είναι μακαρονάδες και δεν το κρύβουν. Για αυτό άλλωστε, έχουν δημιουργήσει και μια μεγάλη ποικιλία από ζυμαρικά, που με τη σωστή χρήση και τους κατάλληλους συνδυασμ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αναπόσπαστο κομμάτι της μεσογειακής διατροφής Τα μακαρόνια στις μέρες μας είναι από τα πιο διαδεδομένα κι αγαπημένα είδη διατροφής σε ολόκληρη σχεδόν την υφήλιο και ιδιαίτερα στις χώρες της Ευρώπης. Πρώτη στην κατανάλωση ζυμαρικών είναι η Ιταλία, με κατανάλωση 30kg ζυμαρικών ανά κάτοικο το χρόνο. Πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, εύκολα και πολύ γρήγορα στο μαγείρεμα, μπορούν να καταναλωθούν μόνα τους ή να συνδυαστούν σχεδόν με οτιδήποτε. Τα ζυμαρικά αποτελούν ένα βασικό και αναπόσπαστο κ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
χμ τεσσερεις λεξεις συνδεδεμενες σε μια προταση...και παλι δεν καταλαβαινω... Διαβάστε περισσότερα...
Απο τότε που ήμουν μικρός μου άρεσε να τρώω ωμά μακαρόνια. Υπάρχει περίπτωση να πάθω κάποιο πρόβλημα υγείας αν συνεχίσω?
Απάντηση:
Μπα δεν πιστευω να παθεις κατι, αλλά να ξερεις οτι τα ζυμαρικα εχουν και αυγο μεσα, υπαρχει και η σαλμονελα (παθογονα βακτηριδια) που τα βρισκουμε συνηθως σε ωμα αυγα! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
να δοκιμάσεις να το ψήσεις λίγο στο φούρνο πριν το βάλεις να ψηθεί με τη πίτσα.. πάντως γενικά το μπέικον είναι σκληρό όταν είναι παραψημένο... όταν είναι ωμό είναι μαλακό :P όπως και να χει, ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ, δε στέλνεις κάνα κομμάτι και από δω?? :P και άσε τα σάπια περί "άψητου μπέικον" ! :P Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1 μικρό κομματάκι μαγιά μπύρας περίπου 30 γρ. ή ξερή 13 γρ. 1/3 φλυτζάνι ζάχαρη 3 3/4 φλυτζάνια τσαγιού αλεύρι 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι 1 φλυτζάνι περίπου γάλα Πώς το κάνουμε: Μέσα σε ένα μπωλ ανακατεύετε όλα τα υλικά μαζί. Ζυμώνετε να γίνει η ζύμη λεία και ελαστική, να μην κολλάει. Εάν είναι στεγνή πολύ απλά προσθέστε μία κουταλιά γάλα. Σκεπάζετε και την αφήνετε σε μέρος ζεστό να "ξεκουραστεί"... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γαλα αυγο,αλευρι,ζαχαρη για γλυκειες,αλατι για αλμυρες! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τι χρειαζόμαστε: 2 αβγά 1 φλ. γάλα 1/2 κ.γ. αλάτι 1 φλ. αλεύρι 2 κ.σ. λιωμένο βούτυρο ή μαργαρίνη ή λάδι Πώς το κάνουμε: Χτυπάμε καλά τα αβγά, προσθέτουμε το γάλα, το αλάτι, το αλεύρι και το βούτυρο. Σκεπάζουμε και αφήνουμε για 30 λεπτά. Σε αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε μια μικρή ποσότητα της ζύμης (ίσα να καλύπτει το τηγάνι), και μόλις ψηθεί από κάτω, τη γυρίζουμε. Αφήνουμε για λίγο και από την άλλη και τη βγάζουμε από το τηγάνι. Μπορούμ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
• βάση της Μεσογειακής διατροφής είναι οι τροφές πλούσιες σε Υδατάνθρακες όπως ζυμαρικά, δημητριακά και ψωμί. Δείτε τα διατροφικά συστατικά από κάποια ενδεικτικά πιάτα ζυμαρικών • Υπάρχουν 2 κατηγορίες ζυμαρικών: Τα φρέσκα (τα οποία περιέχουν αυγά) και τα ξηρά (μόνο ορισμένα είδη, ταλιατέλες και χυλοπίτες, περιέχουν αυγά). • Τα ζυμαρικά παχαίνουν. ΜΥΘΟΣ. Όλες οι τροφές παχαίνουν αλλά και όλες οι τροφές αδυνατίζουν. Αρκεί να τηρούνται οι ισορροπίες. Ανεξαρτήτως της συνολικής ημερήσια... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
η ερώτηση ποια είναι? Που θα τις βρεις? Μοda Theo αν είσαι στη Θεσσαλονίκη, Π.Μελά 33 στο κέντρο & στη Θέρμη. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ρίξε χλιαρό γάλα στα χέρια σου και ζύμωνε με απλές κινήσεις.... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σιμιγδαλένιος χακβάς γρήγορος και γευστικός Την συνταγή συτή την είδα από την εκπομπή του κου Μαμαλάκη. Γίνεται πάρα πολύ γρήγορα μιας και την ζάχαρη την ριχνουμε απευθείασ στην κατσαρόλα και δεν κάνουμε ξεχωριστά σιρόπι, είναι πολύ ελαφρύς και πολύ γευστικός. Δεν είναι πάρα πολύ γλυκός, οπότε αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε λίγο παραπάνω ζάχαρη... Αν δεν σας αρέσει αναζητήστε το στο google Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Από αυτά που είπες προτιμώ την πίτσα και την κρέπα..:) Το έχω βαρεθεί το έτοιμο φαγητό να σου πω την αλήθεια, είμαι και υπέρ της υγιεινής διατροφής οπότε αραιά και πού θα φάω κάτι τέτοιο..! :) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο.Σοκολάτα μπανάνα είχε μέσα .Μου αρέσει πολύ αυτός ο συνδιασμός. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
σημαινει οτι τι τα θες τα πολλα πραγματα αμα δεν ξερεις να τα χροισιμοποιεις.χαχα! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το λέμε και κολλάει σε αρκετές περιπτώσεις . Μία από αυτές είναι και αυτή που αναφέρετε πιο πάνω "Το λεμε σε καποιον οταν ζηταει κατι που δεν μπορει να το χρησιμοποιησει" . Το λέμε για κάποιον ο οποίος ενώ είναι "ντουβάρι" σε μια δουλειά η κάποια ανώτερη θέση ,παρόλα αυτά θέλει να είναι εκεί κι ας μην κάνει τίποτα σωστά (βλέπε πολιτικούς κυρίως για αυτό) και πάει λέγοντας Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αλευρι νερο.. και προαιρετηκα αυγα και γαλα.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
3 κουπες αλευρι μ 1 κουπα νερο λγ αλατι κ λαδι..μετα αν χρειαστει ριχνεις κ αλλι αλευρι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν νομίζω να είναι ωραίες Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
καλησπερα τι μηχανηματα ειναι? και ποσο κανουν στο συνολο??? ευχαριστω Δημητρης. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πανεύκολη ζύμη … έτσι όπως ακριβώς πρέπει να είναι η ζύμη για την τέλεια pizza! Τα υλικά 300 gr. αλεύρι 1 φλυτζάνι χλιαρό νερό περίπου 1 φακελάκι μαγιά 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι 3 κουταλιές της σούπας χλιαρό νερό 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο Εκτέλεση Συνταγής Ετοιμάζουμε το προζύμι. Διαλύουμε την μαγιά σε 3 κουταλιές της σούπας χλιαρό νερό και προσθέτουμε 2 κουταλιές της σούπας αλεύρι, ανακατεύουμε και αφού το σκεπάσουμε με μία πετσέτα το... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ερχεται πρόγραμμα ενίσχυσης από 20% έως και 50% για μικρομεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις στον χώρο της παραγωγής ζυμαρικών και τραχανά προκειμένου να εξάγουν τα προϊόντά τους στις διεθνείς αγορές. Στα ποσοστά αυτά μπορούν να χρηματοδοτηθούν τα επενδυτικά σχέδια εργαστηρίων ή βιοτεχνιών παραγωγής παραδοσιακών προϊόντων ζυμαρικών και αλευρωδών προϊόντων. Μικρομεσαίες αλλά και μεγάλες βιοτεχνίες που παρασκευάζουν με ντόπια υλικά χυλοπίτες, λαζάνια, μακαρόνια και τραχανά μπορούν να επιδοτηθού... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΠΟΥΛΑΩ ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ 80 ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΞΗΛΙΝΕΣ ΓΕΡΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΜΕΣ, ΛΟΓΟΥ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΕΚΛΕΙΣΑ,ΤΡΑΠΕΖΙΑ 4 ΑΝΟΞΙΔΟΤΑ, 9 ΜΕΓΑΛΑ 0,80Χ1,50. ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑΝΤΗΛΑ ΔΙΠΛΑ,ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2594041300 ΚΗΝΙΤΟ 6936339877,ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΥΔΟΚΙΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΚΑΒΑΛΑΣ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
(Μερίδες: 6) Χρόνος προετοιμασίας: 15 λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 20 λεπτά Υλικά * 8 μεγάλες σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες * 3 φλιτζάνια φρέσκια ντομάτα, χωρίς τους σπόρους, σε κομματάκια * 1 φλιτζάνι φρέσκα φύλλα βασιλικού, χοντροκομμένα * 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι (προαιρετικό) * φρεσκοτριμμένο πιπέρι * 250 γραμμάρια ζυμαρικά (όποιο είδος θέλετε) * 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο * 3 κουταλιές της σούπας παρμεζάνα τριμμένη Εκτέλεση 1) Ρίξτε λίγο λάδι σε ένα β... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η ασθένεια αυτή εκδηλώνεται μόλις εμβαπτιστούν οι ελιές στην άλμη και υπάρξουν όλες οι απαραίτητες προϋποθέσεις, όπως χαμηλή συγκέ¬ντρωση αλατιού στην άλμη, υψηλή θερμοκρασία στο χώρο συντηρήσεως του ελαιοκάρπου και αυξημένες συγκεντρώσεις ζυμώσιμων ουσιών. Γίνεται αντιληπτή με μια ταγγή και απαίσια οσμή βρώμικου και ταγγισμένου βουτύρου. Αντίθετα με τις προσβλημένες ελιές από ζαπατέρα και αεριοπάθηση, οι ελιές της βουτυρικής ζυμώσεως είναι οργανοληπτικά απαράδεκτες και απολύτως ακατάλληλες γ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικα: 4 μεγάλα αβγά κάτι παραπάνω από 2 κούπες γάλα 2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1/4 κουτ. αλάτι 6-7 κουτ. λιωμένο βούτυρο λίγο ελαιόλαδο και λίγη κρέμα γαλακτος Γέμιση: 1/2 κιλό μπανάνες 200 γραμ. φουντούκια περασμένα στο μπλέντερ 1 πακέτο πτι μπερ μπισκότα στο μπλέντερ 1 κουτάκι μερέντα λίγη καρύδα τριμμένη Εκτελεση: Χτυπάτε σε ένα μπωλ τα αβγά και 2 κούπες γάλα. Όταν χτυπηθούν καλά, προσθέτετε τμηματικά το αλεύρι και το αλάτι και ύστερα το βούτυρο. Σκεπάζετε το μπ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
βαλτε την στο ψυγειο αφηστε την λιγες ωρες Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 143 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.