Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Ετοιμάζουμε πρώτα τη ζύμη: Βάζουμε σε βαθύ μπολ ή λεκάνη το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ. Κάνουμε μια λακκούβα στο κέντρο και προσθέτουμε το Flora...
Απάντηση: Σε μία φαρδιά λεκάνη χτυπάμε με το μίξερ μας το Flora Soft με βούτυρο μαζί με τα αυγά και τη ζάχαρη Όταν η ζάχαρη λιώσει και ενσωματωθεί καλά με το...
Απάντηση: Ναι κ εγώ ως αργυρουπολιτισσα ας πούμε θα σ πω, κ δε θα πάω να τσίμπησω εγώ τη θέση :Ρ...
Απάντηση: Ωπ, Αργυρουπολη κ εσύ; :Ρ Με μέτρο το κανονικό εισιτήριο είναι 8 ευρώ (εσύ,αν δεν κάνω λάθος εισαι ανήλικη, άρα 4 ευρώ- ΑΝ ειναι για σένα), κ με λ...
Απάντηση: Γυρος ναι αλλα σπιτικος κ αυτος με μετρο... το κορμι θελει θυσιες... :p απο κρεπες μονο αλμηρες, δεν τρωω ζαχαρη κ γλυκα... Kαλοκαιρι ερχεται...
Απάντηση: Ορίστε: http:// www.argiro.gr/ Recipes :)...
Απάντηση: Συνδυάζοντας την κάθε σάλτσα σας με το κατάλληλο σχήμα ζυμαρικών, μπορείτε να κάντε πραγματικά τη διαφορά στη γεύση του πιάτου σας. Ποιος το φανταζ...
Απάντηση: Αναπόσπαστο κομμάτι της μεσογειακής διατροφής Τα μακαρόνια στις μέρες μας είναι από τα πιο διαδεδομένα κι αγαπημένα είδη διατροφής σε ολόκληρη σχε...
Απάντηση: χμ τεσσερεις λεξεις συνδεδεμενες σε μια προταση...και παλι δεν καταλαβαινω...
Απάντηση: Μπα δεν πιστευω να παθεις κατι, αλλά να ξερεις οτι τα ζυμαρικα εχουν και αυγο μεσα, υπαρχει και η σαλμονελα (παθογονα βακτηριδια) που τα βρισκουμε...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

ζυμη για κρεπες αργυρω

Απάντηση: σιροπι σοκολατας ειναι.Αλλα αν δεν εχεις μπορει...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Η αντίληψη αυτή κυκλοφορεί ευρύτατα, καθώς για...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Εκτέλεση για τις κρέπες: Σε ένα μεγάλο μπολ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: 250 γρ. Flora με βούτυρο σε αλουμινόχαρτο σε θε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: 1 μικρό κομματάκι μαγιά μπύρας περίπου 30 γρ. ή...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Γαλα αυγο,αλευρι,ζαχαρη για γλυκειες,αλατι για...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Τι χρειαζόμαστε: 2 αβγά 1 φλ. γάλα ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: • βάση της Μεσογειακής διατροφής είναι οι τροφ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: η ερώτηση ποια είναι? Που θα τις βρεις? Μοda...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ρίξε χλιαρό γάλα στα χέρια σου και ζύμωνε με απ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: αυτο που ξερω ειναι ολες οι συνταγες περιπου ιδ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο.Σοκολάτα μπανάνα είχ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: σημαινει οτι τι τα θες τα πολλα πραγματα αμα δε...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
Bueno, ή σοκολατα και μπανανα.Αυτα ειναι τα 2 αγαπημενα μου.Αλλα γιατι δεν κανεις μονη σου? απλα βαζεις μεσα μερεντα,απο πανω σιροπι σοκολατας,και κοβεις μια μπανανα (αν κανεις τον συνδιασμο σοκολατα-μπανανα) Διαβάστε περισσότερα...
η σοκολατα που βαζουν πανω στην κρεπα ειναι απλα μερεντα λιωμενη η εχει και κατι αλλο?
Απάντηση:
σιροπι σοκολατας ειναι.Αλλα αν δεν εχεις μπορεις να βαλεις και λιωμενη μερεντα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η αντίληψη αυτή κυκλοφορεί ευρύτατα, καθώς για πολλούς τα ολικής αλέσεως ζυμαρικά είναι «καθαγιασμένα» θερμιδικά και έτσι μπορούν να καταναλώνονται ελεύθερα ή έστω σε μεγαλύτερες ποσότητες. Κάτι τέτοιο φυσικά δεν ισχύει. Μπορεί τα ολικής αλέσεως προϊόντα να έχουν μεγαλύτερο ποσό φυτικών ινών και πολλές φορές και κάποιων βιταμινών, όπως οι βιταμίνες συμπλέγματος Β. Κατά συνέπεια ίσως να μας χορταίνουν λίγο καλύτερα και να μην πεινάμε πολύ γρήγορα. Ωστόσο, σε καμία περίπτωση οι θερμίδες του... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εκτέλεση για τις κρέπες: Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε το αλεύρι, τα αυγά, το αλάτι, το πιπέρι και χτυπάμε δυνατά με το μίξερ χειρός ή με το σύρμα, έως ότου ομογενοποιηθούν. Προσθέτουμε το μισό γάλα και σιγά - σιγά το μισολιωμένο Flora Soft με βούτυρο, συνεχίζοντας το χτύπημα με το σύρμα. Τέλος, προσθέτουμε το υπόλοιπο Flora Soft με βούτυρο και το αλεύρι ανακατεύοντας μέχρι να αρχίσει το μείγμα να γίνεται παχύρρευστο και ο χυλός να πάρει γυαλιστερή υφή. Αν θέλουμε οι κρέπες μας να έχουν περ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ετοιμάζουμε πρώτα τη ζύμη: Βάζουμε σε βαθύ μπολ ή λεκάνη το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ. Κάνουμε μια λακκούβα στο κέντρο και προσθέτουμε το Flora, τη ζάχαρη και τα αυγά ή τους κρόκους. Ανακατεύουμε καλά με τα χέρια, κάνοντας γρήγορες κινήσεις. Στην αρχή θα δημιουργηθεί μια ζύμη σαν χοντρά ψίχουλα. Συνεχίζουμε για λίγο, μέχρι να πετύχουμε μια εύπλαστη ζύμη (εάν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο κρύο νερό). Χωρίζουμε τη ζύμη, πλάθουμε 2 μπάλες (η μία να είναι λίγο μεγαλύτερη) και τις τυλίγουμε με πλ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε μία φαρδιά λεκάνη χτυπάμε με το μίξερ μας το Flora Soft με βούτυρο μαζί με τα αυγά και τη ζάχαρη Όταν η ζάχαρη λιώσει και ενσωματωθεί καλά με το Flora Soft με βούτυρο προσθέτουμε το γάλα και συνεχίζουμε το χτύπημα. Προσθέτουμε σιγά σιγά το αλεύρι, το αλάτι και τη βανιλέτα και συνεχίζουμε το χτύπημα με το μίξερ μας έως ότου πάρουμε ένα σφικτό χυλό. Βάζουμε τον χυλό για λίγο στο ψυγείο για να ξεκουραστεί. Αλείφουμε με λίγο Flora Soft με βούτυρο ένα καυτό αντικολλητικό τηγάνι και ρίχνουμε ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ναι κ εγώ ως αργυρουπολιτισσα ας πούμε θα σ πω, κ δε θα πάω να τσίμπησω εγώ τη θέση :Ρ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ωπ, Αργυρουπολη κ εσύ; :Ρ Με μέτρο το κανονικό εισιτήριο είναι 8 ευρώ (εσύ,αν δεν κάνω λάθος εισαι ανήλικη, άρα 4 ευρώ- ΑΝ ειναι για σένα), κ με λεωφορείο ειναι 5 ευρώ (το μειωμένο 2.5 ευρώ) και το κοντινότερο εξπρές για αεροδρόμιο ειναι μάλλον της δάφνης (Χ97). (βέβαια για να πάρεις το εξπρές της δάφνης θα χρειαστεί να πάρεις από Αργυρουπολη το μετρό προς Δάφνη (άρα +1.4 το εισιτήριο- εκτός αν δικαιούσαι μειωμένο 0.70, οποτε συνολικά παει 6.40 ή 3.20 σε περίπτωση μειωμένου) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γυρος ναι αλλα σπιτικος κ αυτος με μετρο... το κορμι θελει θυσιες... :p απο κρεπες μονο αλμηρες, δεν τρωω ζαχαρη κ γλυκα... Kαλοκαιρι ερχεται πως θα βγουμε στην παραλια...;!!! :p Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ορίστε: http://www.argiro.gr/Recipes :) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συνδυάζοντας την κάθε σάλτσα σας με το κατάλληλο σχήμα ζυμαρικών, μπορείτε να κάντε πραγματικά τη διαφορά στη γεύση του πιάτου σας. Ποιος το φανταζόταν… Υπάρχουν αρκετά είδη ζυμαρικών για να κάνετε την καλύτερη επιλογή και οι γαστρονομικές πιθανότητες που απλώνονται μπροστά σας είναι περισσότερες απ’ όσες νομίζετε… Οι Ιταλοί είναι μακαρονάδες και δεν το κρύβουν. Για αυτό άλλωστε, έχουν δημιουργήσει και μια μεγάλη ποικιλία από ζυμαρικά, που με τη σωστή χρήση και τους κατάλληλους συνδυασμ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αναπόσπαστο κομμάτι της μεσογειακής διατροφής Τα μακαρόνια στις μέρες μας είναι από τα πιο διαδεδομένα κι αγαπημένα είδη διατροφής σε ολόκληρη σχεδόν την υφήλιο και ιδιαίτερα στις χώρες της Ευρώπης. Πρώτη στην κατανάλωση ζυμαρικών είναι η Ιταλία, με κατανάλωση 30kg ζυμαρικών ανά κάτοικο το χρόνο. Πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, εύκολα και πολύ γρήγορα στο μαγείρεμα, μπορούν να καταναλωθούν μόνα τους ή να συνδυαστούν σχεδόν με οτιδήποτε. Τα ζυμαρικά αποτελούν ένα βασικό και αναπόσπαστο κ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
χμ τεσσερεις λεξεις συνδεδεμενες σε μια προταση...και παλι δεν καταλαβαινω... Διαβάστε περισσότερα...
Απο τότε που ήμουν μικρός μου άρεσε να τρώω ωμά μακαρόνια. Υπάρχει περίπτωση να πάθω κάποιο πρόβλημα υγείας αν συνεχίσω?
Απάντηση:
Μπα δεν πιστευω να παθεις κατι, αλλά να ξερεις οτι τα ζυμαρικα εχουν και αυγο μεσα, υπαρχει και η σαλμονελα (παθογονα βακτηριδια) που τα βρισκουμε συνηθως σε ωμα αυγα! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υπάρχει και το λογοπαίγνιο με το φύλλο και το φίλο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εμφανισιακα μαρεσει πολυ! Τα τραγουδια του δεν ξερω! Δεν ακουω ελληνικα... Μπορει ομως να εχω ακουσει καποιο τραγουδι του χωρις να ξερω πως ειναι εκεινου και να μου αρεσε. :Ρ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
να δοκιμάσεις να το ψήσεις λίγο στο φούρνο πριν το βάλεις να ψηθεί με τη πίτσα.. πάντως γενικά το μπέικον είναι σκληρό όταν είναι παραψημένο... όταν είναι ωμό είναι μαλακό :P όπως και να χει, ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ, δε στέλνεις κάνα κομμάτι και από δω?? :P και άσε τα σάπια περί "άψητου μπέικον" ! :P Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ελπιζω να μην αργησα...υπαρχει πανεπιστημιακη σχολη στη Στεμνιτσα, ενα χωριο κοντα στη Τριπολη, ψαξε τη σελιδα της σχολης στο internet, κανουν καλη δουλεια νομιζω εκει, και μετα τα ι.ε.κ. mokume στην Αθηνα. Αν θες κατι πραγματικα καλο, θα πρεπει να πας εξωτερικο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
250 γρ. Flora με βούτυρο σε αλουμινόχαρτο σε θερμοκρασία δωματίου 200 γρ. ζάχαρη άχνη 1 κάψουλα βανίλια 3 μεγάλα αυγά 1 κρόκος αυγού 5 γρ. σόδα 5 γρ. μπέικιν πάουντερ 5 γρ. κανέλα 1 γρ. μοσχοκάρυδο 550 γρ. αλεύρι Για το άλειμμα 1 χτυπημένο αυγό Πώς το κάνουμε: Χτυπάμε καλά σε ένα μίξερ το Flora με τη ζάχαρη, μέχρι το μίγμα να ασπρίσει. Παράλληλα τοποθετούμε τα αυγά, τον κρόκο και τη βανίλια μέσα σε μια μπασίνα, ανακα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1 μικρό κομματάκι μαγιά μπύρας περίπου 30 γρ. ή ξερή 13 γρ. 1/3 φλυτζάνι ζάχαρη 3 3/4 φλυτζάνια τσαγιού αλεύρι 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι 1 φλυτζάνι περίπου γάλα Πώς το κάνουμε: Μέσα σε ένα μπωλ ανακατεύετε όλα τα υλικά μαζί. Ζυμώνετε να γίνει η ζύμη λεία και ελαστική, να μην κολλάει. Εάν είναι στεγνή πολύ απλά προσθέστε μία κουταλιά γάλα. Σκεπάζετε και την αφήνετε σε μέρος ζεστό να "ξεκουραστεί"... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γαλα αυγο,αλευρι,ζαχαρη για γλυκειες,αλατι για αλμυρες! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τι χρειαζόμαστε: 2 αβγά 1 φλ. γάλα 1/2 κ.γ. αλάτι 1 φλ. αλεύρι 2 κ.σ. λιωμένο βούτυρο ή μαργαρίνη ή λάδι Πώς το κάνουμε: Χτυπάμε καλά τα αβγά, προσθέτουμε το γάλα, το αλάτι, το αλεύρι και το βούτυρο. Σκεπάζουμε και αφήνουμε για 30 λεπτά. Σε αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε μια μικρή ποσότητα της ζύμης (ίσα να καλύπτει το τηγάνι), και μόλις ψηθεί από κάτω, τη γυρίζουμε. Αφήνουμε για λίγο και από την άλλη και τη βγάζουμε από το τηγάνι. Μπορούμ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
• βάση της Μεσογειακής διατροφής είναι οι τροφές πλούσιες σε Υδατάνθρακες όπως ζυμαρικά, δημητριακά και ψωμί. Δείτε τα διατροφικά συστατικά από κάποια ενδεικτικά πιάτα ζυμαρικών • Υπάρχουν 2 κατηγορίες ζυμαρικών: Τα φρέσκα (τα οποία περιέχουν αυγά) και τα ξηρά (μόνο ορισμένα είδη, ταλιατέλες και χυλοπίτες, περιέχουν αυγά). • Τα ζυμαρικά παχαίνουν. ΜΥΘΟΣ. Όλες οι τροφές παχαίνουν αλλά και όλες οι τροφές αδυνατίζουν. Αρκεί να τηρούνται οι ισορροπίες. Ανεξαρτήτως της συνολικής ημερήσια... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
η ερώτηση ποια είναι? Που θα τις βρεις? Μοda Theo αν είσαι στη Θεσσαλονίκη, Π.Μελά 33 στο κέντρο & στη Θέρμη. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ρίξε χλιαρό γάλα στα χέρια σου και ζύμωνε με απλές κινήσεις.... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αυτο που ξερω ειναι ολες οι συνταγες περιπου ιδιες...η επιτυχια οφειλεται στην προσοχη,να μην βραση πολυ και λιωσει το κυδωνι,και να το βαλεις οταν το καθαρισεις σε νερο με χυμο λεμονιου.οσο για τη ζαχαρη,1 κιλο στο 1 κιλο κυδωνι,αναλογα ποσο γλυκο το θελεις!!! εγω π.χ βαζω λιγοτερη ζαχαρη,το προτιμο ελαφρυ.εκανα σημερα με επιτυχια και με χρωμα χρυσαφι, [οχι ροζ η κοκκινο] οπως το βλεπουμε συνηθως...καλη επιτυχια ! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Από αυτά που είπες προτιμώ την πίτσα και την κρέπα..:) Το έχω βαρεθεί το έτοιμο φαγητό να σου πω την αλήθεια, είμαι και υπέρ της υγιεινής διατροφής οπότε αραιά και πού θα φάω κάτι τέτοιο..! :) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο.Σοκολάτα μπανάνα είχε μέσα .Μου αρέσει πολύ αυτός ο συνδιασμός. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
σημαινει οτι τι τα θες τα πολλα πραγματα αμα δεν ξερεις να τα χροισιμοποιεις.χαχα! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το λέμε και κολλάει σε αρκετές περιπτώσεις . Μία από αυτές είναι και αυτή που αναφέρετε πιο πάνω "Το λεμε σε καποιον οταν ζηταει κατι που δεν μπορει να το χρησιμοποιησει" . Το λέμε για κάποιον ο οποίος ενώ είναι "ντουβάρι" σε μια δουλειά η κάποια ανώτερη θέση ,παρόλα αυτά θέλει να είναι εκεί κι ας μην κάνει τίποτα σωστά (βλέπε πολιτικούς κυρίως για αυτό) και πάει λέγοντας Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 148 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.