Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Για ένα ταψί μεγάλο του φούρνου 33 x 40 εκ ή για 2 στρογγυλές πίτσες, για ταψιά διαμέτρου 30 εκ. Υλικά: Ζύμη για Πίτσα (Βλ...
Απάντηση: νεροβραστα ναι...
Απάντηση: Οι παρακάτω συνταγές θα σου φανούν χρήσιμες για όλη την διάρκεια της νηστείας: ΝΗΣΤΗΣΙΜΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ: Υλικά που χρειαζόμαστε: πίττες για σου...
Απάντηση: Τρόφιμα πλούσια σε βιταμίνη Β είναι η γαλοπούλα, το συκώτι, ο τόνος, οι φακές, οι μπανάνες, οι πατάτες αλλά και γαλακτοκομικά προιόντα και αυγά τα...
Απάντηση: Μπορείς να φτιάξεις μακαρονάκι κοφτό με χταπόδι Υλικά που θα χρειαστείς: • 400 γρ. μακαρονάκι κοφτό • 1 κιλό χταπόδι • 2-3 κρεμμύδια • 200 γρ. ελ...
Απάντηση: 1. Κόβουμε τις τομάτες και τα ραπανάκια σε πολύ μικρά κυβάκια. 2. Ψιλοκόβουμε μαϊντανό και βασιλικό. 3. Αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε ελαιό...
Απάντηση: τσέκαρε εδω... http:// www.sintagespareas.g r/sintages/category- recipes/me- rizi.html...
Απάντηση: θα την βράσεις πρώτα σε νερό, θα πετάξεις το ζουμί και μετά θα την βάλεις στο φούρνο...
Απάντηση: συνταγές για γίγαντες στον φούρνο με λουκάνικα - http:// www.sidages.gr/%CF% 83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF% 82-%CE%BC%CE%B1%CE% B3%CE%B5%C...
Απάντηση: Γρήγορος και εύκολος τρόπος για να φτιάξουμε δικό μας σπιτικό σαπούνι Αναλογία υλικών : 1,5 L ελαιόλαδο 0.5 L χλιαρό νερό 250 γρ. καυστική...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

ειναι το βιταμ νηστισιμο

Απάντηση χρήστη: οχι, γιατι περιέχει σκόνη βουτυρογάλακτος. Διαβάστε περισσότερα...
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΕΧΕΙ ΣΚΟΝΗ ΒΟΥΤΥΡΟΓΑΛΑΚΤΟΣ
Απάντηση: Το βιταμ είναι,γιατί είναι μαργαρίνη,με βάση το...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Μερίδες συνταγής: 4 Συστατικά:180 γρ. πένες...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: H ελιά έχει 10 φορές περισσότερα αντιοξειδωτικά...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Αποξηραμένες και ψιλοκομμένες κόκκινες πιπεριές...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ζεσταίνουμε 3-4 κουταλιές Flora σε βαθύ τηγάνι...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ξεφλουδίζουμε τα κρεμμύδια, τα κόβουμε, πρώτα σ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ΤΟ ΨΑΡΙ ΨΗΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΧΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ ΦΩΤΙΑ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Γρήγορη, εύκολη και πεντανόστιμη συνταγή για όσ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Σε μια γαστρα σκεπασμενο με μυρωδικα και μουστα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΤΟ ΤΡΩΩ... ΜΕ ΛΙΓΟ ΟΜΩΣ ΑΛΑΤΑΚΙ.. ΟΚ?
Απάντηση: μακαρονια βαβαια! ειναι νοστιμα και υγεινα! βαλ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Σουβλάκι!
Απάντηση: Πες μας ποια συνταγη να σου πουμε...ολες ειναι...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Καθαρίζουμε τα ψάρια από τα εντόσθια και το κεφ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Συστατικά * 2 κ. γ. ξέρη μαγιά * 1...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Αν το φαγητό μας είναι αλμυρό, προσθέτουμε ένα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Με μπάμιες,με αρακά και καρότο ειναι πολύ ωραίο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά: 500 γρ. Φασόλια Γίγαντες Ελέφαντε...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΕΧΕΙ ΣΚΟΝΗ ΒΟΥΤΥΡΟΓΑΛΑΚΤΟΣ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το βιταμ είναι,γιατί είναι μαργαρίνη,με βάση το λάδι! Οτιδήποτε έχει ζωικο λίπος,δεν είναι νηστισιμο! Α,και το φυστικοβουτυρο είναι νηστισιμο! :D Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μερίδες συνταγής: 4 Συστατικά:180 γρ. πένες βρασμένες½ κρεμμύδι ψιλοκομμένο½ κίτρινη πιπεριά ψιλοκομμένη¼ κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη1 τομάτα ψιλοκομμένη2/3 κούπας φρέσκα ψιλοκομμένα μανιτάρια¾ κούπας low fat Italian dressing Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα:Μερίδα: ¼ συνταγήςΘερμίδες: 183 kcalΠρωτεΐνη: 5,5 γρ.Υδατάνθρακες: 38,5 γρ.Λίπος: 1 γρ.Φυτικές Ίνες: 2,4 γρ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
H ελιά έχει 10 φορές περισσότερα αντιοξειδωτικά από το ελαιόλαδο. Eίναι προτιμότερο, λοιπόν, να τρώτε τις ελιές από τη χωριάτικη σαλάτα παρά να βουτάτε στο λάδι.- Όλες οι ελιές δεν είναι ίδιες. H κάθε ποικιλία ελιάς δεν διαφέρει μόνο σε γεύση, αλλά και σε θερμίδες και θρεπτικά συστατικά (κυρίως σε ποσότητες και δράση αντιοξειδωτικών). - Oι Θρούμπες ελιές Kρήτης έχουν λιγότερη υγρασία, άρα και περισσότερο λίπος. Γενικότερα, οι ελιές δεν απαγορεύονται σε δίαιτες. Eντούτοις, αν το παρακάνετε, σα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για ένα ταψί μεγάλο του φούρνου 33 x 40 εκ ή για 2 στρογγυλές πίτσες, για ταψιά διαμέτρου 30 εκ. Υλικά: Ζύμη για Πίτσα (Βλέπετε συνταγή εδώ) Σάλτσα Μαρινάρα (Βλέπετε συνταγή εδώ) 5 μανιτάρια λευκά 2 πιπεριές τουρσί, αφού αφαιρέσουμε τα σπόρια 2 αγκινάρες, φρέσκες ή κατεψυγμένες 1 κούπα διάφορες πιπεριές γλυκές 1/2 κούπα ελιές, χωρίς το κουκούτσι 2 κολοκυθάκια ή μελιτζάνες 2 μεγάλα κρεμμύδια, ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
νεροβραστα ναι Διαβάστε περισσότερα...
Θα ήθελα μερικές καλές συνταγές νηστίσιμες για να μπορώ να τρώω όσο γίνεται νόστιμα φαγητά καθώς θα νηστεύω!
Απάντηση:
Οι παρακάτω συνταγές θα σου φανούν χρήσιμες για όλη την διάρκεια της νηστείας: ΝΗΣΤΗΣΙΜΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ: Υλικά που χρειαζόμαστε: πίττες για σουβλάκια σουπιά ή καλαμάρι ή χταπόδι μουστάρδα ντομάτα κρεμμύδι αλάτι ρίγανη Εκτέλεση: Τηγανίζουμε σε αντικολητικό τηγάνι τις πίττες προσέχοντας να μην γίνουν σκληρές (τις έχουμε αλείψει με ελάχιστο λάδι ή και καθόλου). Αν θέλουμε μπορούμε να τις ψήσουμε σε τοστιέρα. Παράλληλα βράζουμε τα θαλασσινά και όταν ετοιμαστούν τα κόβουμε σε κομμά... Διαβάστε περισσότερα...
Βιταμινη Β
Απάντηση:
Τρόφιμα πλούσια σε βιταμίνη Β είναι η γαλοπούλα, το συκώτι, ο τόνος, οι φακές, οι μπανάνες, οι πατάτες αλλά και γαλακτοκομικά προιόντα και αυγά τα οποία έχουν Β12. Τα σιτηρά επίσης έχουν βιταμίνη Β, όπως το κριθάρι. Διαβάστε περισσότερα...
Έχω πάρει ένα ωραιότατο χταποδάκι και κάνω νηστεία. Καμιά καλή πρόταση για να το μαγειρέψω;
Απάντηση:
Μπορείς να φτιάξεις μακαρονάκι κοφτό με χταπόδι Υλικά που θα χρειαστείς: • 400 γρ. μακαρονάκι κοφτό • 1 κιλό χταπόδι • 2-3 κρεμμύδια • 200 γρ. ελαιόλαδο • 400 γρ. ντομάτες φρέσκες • 2 σκελίδες σκόρδο • 1 φύλλο δάφνης • 1 ξυλάκι κανέλας • 1 ποτήρι κρασί λευκό • αλάτι • πιπέρι 1. Καθαρίζετε το χταπόδι, το πλένετε, το στραγγίζετε και το βράζετε σε σιγανή φωτιά με ελάχιστο νερό 20'. 2. Το βγάζετε από την κατσαρόλα, το αφήνετε να κρυώσει και το κόβετε σε κομματάκια. 3. Στην ίδια κατσαρόλα ρ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1. Κόβουμε τις τομάτες και τα ραπανάκια σε πολύ μικρά κυβάκια. 2. Ψιλοκόβουμε μαϊντανό και βασιλικό. 3. Αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε ελαιόλαδο και ανακατεύουμε. 4. Το αφήνουμε 2-3 ώρες στο ψυγείο πριν το προσφέρουμε. 5. Σερβίρουμε σε πιατέλα ώστε το εζμέ μας να είναι ζουμερό. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
τσέκαρε εδω... http://www.sintagespareas.gr/sintages/category- recipes/me-rizi.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
θα την βράσεις πρώτα σε νερό, θα πετάξεις το ζουμί και μετά θα την βάλεις στο φούρνο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
συνταγές για γίγαντες στον φούρνο με λουκάνικα - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%B3%CE%AF%CE%B3%CE% B1%CE%BD%CF%84%CE%B5%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CE%BB%CE% BF%CF%85%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AC%CE% BA%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%86%CE% BF%CF%8D%CF%81%CE%BD%CE%BF Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γρήγορος και εύκολος τρόπος για να φτιάξουμε δικό μας σπιτικό σαπούνι Αναλογία υλικών : 1,5 L ελαιόλαδο 0.5 L χλιαρό νερό 250 γρ. καυστική σόδα (υδροξείδιο του νατρίου) ή καυστική ποτάσα (υδροξείδιο του καλίου) Εκτέλεση : - Σε ανοξείδωτο ή πλαστικό δοχείο βάζουμε πρώτα το νερό και διαλύουμε την καυστική σόδα ή ποτάσα ανακατεύοντας με μια κουτάλα. - Ρίχνουμε το λάδι λίγο-λίγο ανακατεύοντας προς τα δεξιά. Αμέσως θα δούμε τη χημική αντίδραση των υλικών σχηματίζοντας ένα κρεμώδες ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αποξηραμένες και ψιλοκομμένες κόκκινες πιπεριές. Είναι η Ελληνική εκδοχή του τσίλι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ζεσταίνουμε 3-4 κουταλιές Flora σε βαθύ τηγάνι και σοτάρουμε το κρεμμύδι, μαζί με τις αγκινάρες. Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε τον ζωμό. Αλατοπιπερώνουμε και σιγομαγειρεύουμε μέχρι να μαλακώσουν οι αγκινάρες. Λίγο πριν το τέλος προσθέτουμε τις λιαστές ντομάτες και το θυμάρι. Αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το προσούτο. Βράζουμε τα σπαγγέτι σε αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας του. Τα σουρώνουμε και, όσο είναι ακόμη ζεστά, τα αναμιγνύουμε με τη σάλτσα. Αλε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Διαλύουμε τους σπιτικούς ζωμούς Knorr βοδινό σε 1½ λίτρο ζεστό νερό και αφήνουμε να πάρει μία βράση. Τον κρατάμε στην άκρη για λίγο. Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε το εσαλότ, και κόβουμε τα φύλλα από τα μυρώνια. Πλένουμε τα μανιτάρια ελαφρά κάτω από τρεχούμενο νερό, ενώ ενυδατώνουμε τα αποξηραμένα μανιτάρια πορτσίνι σε 100 ml νερό και κόβουμε τα σκληρά κοτσάνια από τα φρέσκα μανιτάρια. κόβουμε τα μανιτάρια σε κομμάτια και τα απλώνουμε σε απορροφητικό χαρτί. Σοτάρουμε το εσαλότ σε μία κατσαρό... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ξεφλουδίζουμε τα κρεμμύδια, τα κόβουμε, πρώτα στη μέση και μετά σε λεπτές φέτες. Σε κατσαρόλα προσθέτουμε το Flora Soft με βούτυρο, το αλεύρι, τα κρεμμύδια, τους κόκκους πιπεριού, το φύλλο δάφνης και τα φυλλαράκια από το κλωναράκι θυμαριού. Μαγειρεύουμε σε δυνατή φωτιά και ανακατεύουμε για αρκετή ώρα μέχρι τα κρεμμύδια να γίνουν διάφανα και να αρχίσουν να καραμελώνουν. Σβήνουμε με το κρασί και συνεχίζουμε το ανακάτεμα για 2-3 λεπτά. Προσθέτουμε στα κρεμμύδια τους δύο ζωμούς, ανακατεύουμε ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΤΟ ΨΑΡΙ ΨΗΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΧΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ ΦΩΤΙΑ & ΜΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΥΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γρήγορη, εύκολη και πεντανόστιμη συνταγή για όσους αγαπάνε τα καυτερά. Ο χρόνος που θα χρειαστείς είναι στην ουσία, ο χρόνος μέχρι να ετοιμαστεί το σπαγγέτι, γιατί η σάλτσα είναι πιο νόστιμη αν δεν έχει παραβράσει η τομάτα. Διαδεδομένη συνταγή στην Ιταλία, είμαι σίγουρη ότι θα την λατρέψετε κι εσείς. Υλικά για 4 μερίδες 500 γρμ σπαγγέτι 1 κουτί ψιλοκομμένεςτομάτες 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες Μπούκοβο (όσο αντέχετε) 3 κουταλιές λάδι ελιάς φρέσκο βασιλικό ψιλοκομμένο 2 κουταλιές τ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε μια γαστρα σκεπασμενο με μυρωδικα και μουσταρδα η μπορεις να σκεπασεις το κρεας με λαδοκολλα και να το αργοψησεις στο φουρνο.Δες συνταγες της παρεας στο ιντερνετ εχει πολλες ιδεες. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΤΟ ΤΡΩΩ... ΜΕ ΛΙΓΟ ΟΜΩΣ ΑΛΑΤΑΚΙ.. ΟΚ? Διαβάστε περισσότερα...
Πως μπορώ να μάθω να μαγειρεύω; Εννοώ τεχνικές μαγειρικής όχι συγκεκριμένες συνταγές! Δεν ξέρω που πάνε τα τέσσερα!
Απάντηση:
μακαρονια βαβαια! ειναι νοστιμα και υγεινα! βαλε και σαλτσα για νοστιμαδα! ψηνε τα οσο πρεπει θα το λεει στην πισω ή μπροστα μερια της συσκευασιας Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Πες μας ποια συνταγη να σου πουμε...ολες ειναι δυσκολο να στις βαλω εδω,αλλιως google ,πατα και στο βγαζει αυτοματα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καθαρίζουμε τα ψάρια από τα εντόσθια και το κεφάλι και τα πλένουμε καλά. Τα βάζουμε σε τρυπητό, τα αλατίζουμε και αφήνουμε μία νύχτα.Tην άλλη μέρα τα βάζουμε σε μπολ και ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά * 2 κ. γ. ξέρη μαγιά * 1 κ.σ λάδι * μια πρέζα ζάχαρη * μια πρέζα αλάτι * 2 ½ φλ. αλεύρι * ½ κύβο knorr σκόρδο * 1 φλ. νερό Οδηγίες 1. Ανακατεύουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά μαζί. 2. Αφήνουμε τη ζύμη να φουσκώσει για 20 λεπτά. 3. Μετά την απλώνουμε σε ένα ταψάκι αφού το λαδώσουμε και ψήνουμε στους 170 για περίπου 1 ώρα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αν το φαγητό μας είναι αλμυρό, προσθέτουμε ένα κύβο ζάχαρης, ή μία πατάτα, ή μία φέτα ψωμί. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Με μπάμιες,με αρακά και καρότο ειναι πολύ ωραίο έτσι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά: 500 γρ. Φασόλια Γίγαντες Ελέφαντες 3 μέτρια ξερά κρεμμύδια 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο 1 μεγάλη ντομάτα ή 1 φλιτζάνι φρέσκιας σάλτσας ντομάτα Μαϊντανός Αλάτι, κόκκινο πιπέρι, ρίγανη Εκτέλεση: Μουλιάζουμε τα φασόλια για 10-12 ώρες. Βράζουμε τα φασόλια μέχρι να μαλακώσουν, χωρίς όμως να λιώσουν για περίπου 1 με 1 ½ ώρα . Στο τέλος φροντίζουμε να μην είναι στεγνά αλλά να κρατάνε τα υγρά τους. Παράλληλα ετοιμάζουμε τη σάλτσα. Κόβουμε τα 3 κρεμμύδια... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 133 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.