Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Για ένα ταψί μεγάλο του φούρνου 33 x 40 εκ ή για 2 στρογγυλές πίτσες, για ταψιά διαμέτρου 30 εκ. Υλικά: Ζύμη για Πίτσα (Βλ...
Απάντηση: νεροβραστα ναι...
Απάντηση: Οι παρακάτω συνταγές θα σου φανούν χρήσιμες για όλη την διάρκεια της νηστείας: ΝΗΣΤΗΣΙΜΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ: Υλικά που χρειαζόμαστε: πίττες για σου...
Απάντηση: Τρόφιμα πλούσια σε βιταμίνη Β είναι η γαλοπούλα, το συκώτι, ο τόνος, οι φακές, οι μπανάνες, οι πατάτες αλλά και γαλακτοκομικά προιόντα και αυγά τα...
Απάντηση: Μπορείς να φτιάξεις μακαρονάκι κοφτό με χταπόδι Υλικά που θα χρειαστείς: • 400 γρ. μακαρονάκι κοφτό • 1 κιλό χταπόδι • 2-3 κρεμμύδια • 200 γρ. ελ...
Απάντηση: Συνήθως 15 -20 λεπτά. http:// www.sidages.gr/%CF% 83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF% 82-%CE%BC%CE%B1%CE% B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE% BA%CE%...
Απάντηση: Διαλύουμε τους 2 Σπιτικούς Ζωμούς Λαχανικών Knorr σε 1 λίτρο ζεστό νερό, αφήνουμε να πάρει μία βράση και στη συνέχεια το αφήνουμε στην άκρη. Συνθλί...
Απάντηση: Προετοιμάζουμε το χώρο εργασίας. Καθαρίζουμε, πλένουμε τα κρεμμύδια και με ένα πολύ κοφτερό μαχαίρι λαχανικών τα κόβουμε σε λεπτές ροδέλες. Στρώνου...
Απάντηση: http:// www.sidages.gr/ συνταγές-μαγειρικής/ ελληνική-κουζίνα/ μοσχάρι-λεμονάτο...
Απάντηση: nai...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

ειναι το βιταμ νηστισιμο

Απάντηση χρήστη: οχι, γιατι περιέχει σκόνη βουτυρογάλακτος. Διαβάστε περισσότερα...
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΕΧΕΙ ΣΚΟΝΗ ΒΟΥΤΥΡΟΓΑΛΑΚΤΟΣ
Απάντηση: Το βιταμ είναι,γιατί είναι μαργαρίνη,με βάση το...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Μερίδες συνταγής: 4 Συστατικά:180 γρ. πένες...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: H ελιά έχει 10 φορές περισσότερα αντιοξειδωτικά...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: http://www.sidages.gr/συνταγές-μαγειρικής/ ελλη...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Συστατικά1 κιλό κολοκυθάκια φρυγανιά τριμμένη...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C. Πλένουμε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: για ριξε μια ματια: http://www.sintagoulis.gr/...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Μερίδες συνταγής: 4Συστατικά:4 κούπες μαρούλι ψ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: παιρνεις κατεψυγμένες πατατες απο το supermarke...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Τι εννοείς; Γιατί απλώς δεν το πατάς στο Googl...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ποιος λαζαρος πουλαει γαριδες?
Απάντηση: Μουσκεύουμε το ρύζι για 20 λεπτά και το σουρών...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Yλικά 10 πατάτες μικρές προς μέτριες, κομμένες...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υπάρχει ειδική συσσκευασία ρυζιού που γράφει κα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: συνταγές για γίγαντες στον φούρνο με λουκάνικα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Ομελέτα φούρνου http://www.sintagespareas.gr/s...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Διαλύουμε τον ζωμό Κότας σε πάστα σε 1½ λίτρο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Κοβετε πατατες σε στρογγυλα κομματάκια και τις...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΕΧΕΙ ΣΚΟΝΗ ΒΟΥΤΥΡΟΓΑΛΑΚΤΟΣ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το βιταμ είναι,γιατί είναι μαργαρίνη,με βάση το λάδι! Οτιδήποτε έχει ζωικο λίπος,δεν είναι νηστισιμο! Α,και το φυστικοβουτυρο είναι νηστισιμο! :D Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μερίδες συνταγής: 4 Συστατικά:180 γρ. πένες βρασμένες½ κρεμμύδι ψιλοκομμένο½ κίτρινη πιπεριά ψιλοκομμένη¼ κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη1 τομάτα ψιλοκομμένη2/3 κούπας φρέσκα ψιλοκομμένα μανιτάρια¾ κούπας low fat Italian dressing Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα:Μερίδα: ¼ συνταγήςΘερμίδες: 183 kcalΠρωτεΐνη: 5,5 γρ.Υδατάνθρακες: 38,5 γρ.Λίπος: 1 γρ.Φυτικές Ίνες: 2,4 γρ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
H ελιά έχει 10 φορές περισσότερα αντιοξειδωτικά από το ελαιόλαδο. Eίναι προτιμότερο, λοιπόν, να τρώτε τις ελιές από τη χωριάτικη σαλάτα παρά να βουτάτε στο λάδι.- Όλες οι ελιές δεν είναι ίδιες. H κάθε ποικιλία ελιάς δεν διαφέρει μόνο σε γεύση, αλλά και σε θερμίδες και θρεπτικά συστατικά (κυρίως σε ποσότητες και δράση αντιοξειδωτικών). - Oι Θρούμπες ελιές Kρήτης έχουν λιγότερη υγρασία, άρα και περισσότερο λίπος. Γενικότερα, οι ελιές δεν απαγορεύονται σε δίαιτες. Eντούτοις, αν το παρακάνετε, σα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για ένα ταψί μεγάλο του φούρνου 33 x 40 εκ ή για 2 στρογγυλές πίτσες, για ταψιά διαμέτρου 30 εκ. Υλικά: Ζύμη για Πίτσα (Βλέπετε συνταγή εδώ) Σάλτσα Μαρινάρα (Βλέπετε συνταγή εδώ) 5 μανιτάρια λευκά 2 πιπεριές τουρσί, αφού αφαιρέσουμε τα σπόρια 2 αγκινάρες, φρέσκες ή κατεψυγμένες 1 κούπα διάφορες πιπεριές γλυκές 1/2 κούπα ελιές, χωρίς το κουκούτσι 2 κολοκυθάκια ή μελιτζάνες 2 μεγάλα κρεμμύδια, ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
νεροβραστα ναι Διαβάστε περισσότερα...
Θα ήθελα μερικές καλές συνταγές νηστίσιμες για να μπορώ να τρώω όσο γίνεται νόστιμα φαγητά καθώς θα νηστεύω!
Απάντηση:
Οι παρακάτω συνταγές θα σου φανούν χρήσιμες για όλη την διάρκεια της νηστείας: ΝΗΣΤΗΣΙΜΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ: Υλικά που χρειαζόμαστε: πίττες για σουβλάκια σουπιά ή καλαμάρι ή χταπόδι μουστάρδα ντομάτα κρεμμύδι αλάτι ρίγανη Εκτέλεση: Τηγανίζουμε σε αντικολητικό τηγάνι τις πίττες προσέχοντας να μην γίνουν σκληρές (τις έχουμε αλείψει με ελάχιστο λάδι ή και καθόλου). Αν θέλουμε μπορούμε να τις ψήσουμε σε τοστιέρα. Παράλληλα βράζουμε τα θαλασσινά και όταν ετοιμαστούν τα κόβουμε σε κομμά... Διαβάστε περισσότερα...
Βιταμινη Β
Απάντηση:
Τρόφιμα πλούσια σε βιταμίνη Β είναι η γαλοπούλα, το συκώτι, ο τόνος, οι φακές, οι μπανάνες, οι πατάτες αλλά και γαλακτοκομικά προιόντα και αυγά τα οποία έχουν Β12. Τα σιτηρά επίσης έχουν βιταμίνη Β, όπως το κριθάρι. Διαβάστε περισσότερα...
Έχω πάρει ένα ωραιότατο χταποδάκι και κάνω νηστεία. Καμιά καλή πρόταση για να το μαγειρέψω;
Απάντηση:
Μπορείς να φτιάξεις μακαρονάκι κοφτό με χταπόδι Υλικά που θα χρειαστείς: • 400 γρ. μακαρονάκι κοφτό • 1 κιλό χταπόδι • 2-3 κρεμμύδια • 200 γρ. ελαιόλαδο • 400 γρ. ντομάτες φρέσκες • 2 σκελίδες σκόρδο • 1 φύλλο δάφνης • 1 ξυλάκι κανέλας • 1 ποτήρι κρασί λευκό • αλάτι • πιπέρι 1. Καθαρίζετε το χταπόδι, το πλένετε, το στραγγίζετε και το βράζετε σε σιγανή φωτιά με ελάχιστο νερό 20'. 2. Το βγάζετε από την κατσαρόλα, το αφήνετε να κρυώσει και το κόβετε σε κομματάκια. 3. Στην ίδια κατσαρόλα ρ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συνήθως 15 -20 λεπτά. http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE% BF%CE%BA%CF%85%CE%B8%CE%AC%CE%BA%CE%B9%CE%B1-%CE% B2%CF%81%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AC Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Διαλύουμε τους 2 Σπιτικούς Ζωμούς Λαχανικών Knorr σε 1 λίτρο ζεστό νερό, αφήνουμε να πάρει μία βράση και στη συνέχεια το αφήνουμε στην άκρη. Συνθλίβουμε το σκόρδο, ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και τον μαϊντανό. Καθαρίζουμε τα μύδια και ξεπλένουμε τα όστρακα. Τα αχνίζουμε σε μία κατσαρόλα με λίγο λάδι και το μισό κρασί. Κρατάμε αυτά που έχουν ανοίξει. Βγάζουμε τα μύδια από το κέλυφος, κρατάμε όμως μερικά για το γαρνίρισμα. Σουρώνουμε τα υγρά από το μαγείρεμα και τα κρατάμε. Καθαρίζουμε τα καλαμάρ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προετοιμάζουμε το χώρο εργασίας. Καθαρίζουμε, πλένουμε τα κρεμμύδια και με ένα πολύ κοφτερό μαχαίρι λαχανικών τα κόβουμε σε λεπτές ροδέλες. Στρώνουμε ένα αλουμινόχαρτο στο πάγκο εργασίας, τα βάζουμε μέσα, προσθέτουμε το αλεύρι και και ανακατεύουμε καλά. Σε ένα μεγάλο τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί και προσθέτουμε το θυμάρι, το αλάτι και το πιπέρι για να πάρει άρωμα. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια και τα τσιγαρίζουμε σε δυνατή φωτιά στην αρχή και εν συνεχεία σε μέτρια, για 6-7 λεπτά. Αποσύρ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.sidages.gr/συνταγές-μαγειρικής/ ελληνική-κουζίνα/μοσχάρι-λεμονάτο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
http://www.sidages.gr/συνταγές-μαγειρικής/ ελληνική-κουζίνα/λαγάνα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά1 κιλό κολοκυθάκια φρυγανιά τριμμένη (όσο πάρει) 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 3/4 φλυτζανιού κεφαλοτύρι τριμμένο 1 αυγό αλάτι, πιπέρι, μπόλικο δυόσμο Οδηγίες 1.Πλένουμε, καθαρίζουμε και κόβουμε τις άκρες από τα κολοκύθια και τα βάζουμε στην κατσαρόλα με νερό να βράσουν 2.Αφού βράσουν αφήνουμε να στραγγίσουν τα πολλά υγρά και να κρυώσουν 3.Στο μεταξύ ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σωτάρουμε σε τηγάνι με λάδι (να μην σκουρύνει πάρα πολύ) 4.Βγάζουμε το κρεμμύδι με τρυπητό... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C. Πλένουμε το κρέας, το στεγνώνουμε και το δένουμε με σπάγκο. Το αλατοπιπέρωνουμε καλά και το βάζουμε σε ταψί ή πυρέξ. Διαλύσουμε το μέλι στο κονιάκ και αλείφουμε με το μίγμα το κρέας. Μοιράζουμε το μισό Flora Soft με βούτυρο και τα φυλλαράκια του φασκόμηλου σε διάφορα σημεία του σκεύους. Περιχύνουμε με το μισό κρασί και ψήνουμε το φαγητό μας για 1 ώρα, περιχύνοντάς το συχνά με το ζωμό του. Στη μέση περίπου του ψησίματος, προσθέτουμε λίγο νερό και το υπόλο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
κοστοσ επενδισησ ολα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
για ριξε μια ματια: http://www.sintagoulis.gr/tag/%CE%B3%CF%81%CE%B1% CE%BD%CE%AF%CF%84%CE%B1%20%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CE% BF%CE%BD%CE%B9%CE%BF%CF%8D Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μερίδες συνταγής: 4Συστατικά:4 κούπες μαρούλι ψιλοκομμένο200 γρ. καβουρόψιχα κομμένη σε κύβους1 ματσάκι σέληνο2 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα1 τομάτα ψιλοκομμένη2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο4 κουταλιές σούπας μπαλσάμικο1 κουταλιά γλυκού φρέσκος βασιλικόςΑλάτι και πιπέρι Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα:Μερίδα: ¼ συνταγήςΘερμίδες: 114 kcalΠρωτεΐνη: 8 γρ.Υδατάνθρακες: 7 γρ.Λίπος: 7 γρ.Φυτικές Ίνες: 2,9 γρ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
παιρνεις κατεψυγμένες πατατες απο το supermarket και τις βαζεις η στο φουρνο η στο τηγανι ΝΟΜΙΖΩ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ!!!!! Διαβάστε περισσότερα...
πως μπορο να φτιαξο το αγριογουρουνο
Απάντηση:
Τι εννοείς; Γιατί απλώς δεν το πατάς στο Google Αγριογούρουνο συνταγές, μη τα περιμένετε όλα από εμάς..εμείς σας βοηθάμε σε πολύ δύσκολα πράγματα, όχι σε κάτι που το βρίσκεις εύκολα.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ποιος λαζαρος πουλαει γαριδες? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μουσκεύουμε το ρύζι για 20 λεπτά και το σουρώνουμε. Βράζουμε 1 λίτρο νερό σε μια κατσαρόλα και διαλύουμε τους 2 «Σπιτικούς» ζωμούς κότας. Σε ένα μεγάλο και φαρδύ σκεύος ρίχνουμε το Flora Soft με βούτυρο και το κρεμμύδι και τα σοτάρουμε έως ότου το κρεμμύδι ξανθύνει ελαφρά. Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε το ζωμό λίγο - λίγο ανακατεύοντας διαρκώς για να μην κολλήσει. Όταν το ρύζι χυλώσει προσθέτουμε την παρμεζάνα και την κρέμα γάλακτος, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε για 5 λε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Yλικά 10 πατάτες μικρές προς μέτριες, κομμένες στα δύο 6 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 3 κλωνάρια δεντρολίβανο φρέσκο 10 σκελίδες σκόρδο ακαθάριστες αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο Eκτέλεση Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200oC. Στρώνουμε σε ένα ταψί τις πατάτες και τις ανακατεύουμε καλά με τα χέρια μαζί με όλα τα υπόλοιπα υλικά. Tις σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και τις ψήνουμε για μισή ώρα. Tις ξεσκεπάζουμε, τις ανακατεύουμε και τις ξαναβάζουμε στον φούρνο μέχρι να ροδίσουν καλά από όλες τις π... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υπάρχει ειδική συσσκευασία ρυζιού που γράφει καθαρά απέξω:ρύζι για γεμιστά Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
συνταγές για γίγαντες στον φούρνο με λουκάνικα - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%B3%CE%AF%CE%B3%CE% B1%CE%BD%CF%84%CE%B5%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CE%BB%CE% BF%CF%85%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AC%CE% BA%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%86%CE% BF%CF%8D%CF%81%CE%BD%CE%BF Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ομελέτα φούρνου http://www.sintagespareas.gr/sintages/omeleta- fournou.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Διαλύουμε τον ζωμό Κότας σε πάστα σε 1½ λίτρο ζεστό νερό και αφήνουμε να πάρει μία βράση. Μαγειρεύουμε το σπανάκι σε βραστό νερό μέχρι να ξεπαγώσει και να φύγουν τα περισσότερα υγρά του. Το αφήνουμε να κρυώσει, το λιώνουμε στο μίξερ και ανακατεύουμε καλά μέχρι να γίνει πουρές. Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε το εσαλότ, το σοτάρουμε σε μία κατσαρόλα με ελαιόλαδο και το μισό Flora. Προσθέτουμε το ρύζι και σβήνουμε με το κρασί. Αφήνουμε να μαγειρευτεί προσθέτοντας σταδιακά τον ζωμό κότας. 5 λε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κοβετε πατατες σε στρογγυλα κομματάκια και τις απλώνετε σε βουτυρωμένο πυρεξ. Σε ενα κατσαρολάκι βράζετε 2 κρέμες γάλακτος και προσθετετε στην κρεμα τσιγαρισμενο μπεικον ή σαλαμι , και όποιο είδος τυριου-ων θελετε. Κατεβαζετε απο τη φωτια και το ρίχνετε πανω στις πατατες. Προσθετετε προαιρετικα κομμενη πιπερια ή μανιταρια. Φροντιζετε οι πατατες να ειναι καλυμμενες απο την κρέμα, ειδάλλως ριχνετε λίγο γάλα (εβαπορε ή φρεσκο) . Ψηνεται στο φουρνο στους 180 βαθμους , σκεπασμενο με αλουμινόχαρ... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 141 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.