Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Πλένουμε καλά το χοιρινό και το αλατοπιπερώνουμε. Ετοιμάζουμε τη μαρινάδα σε ένα μεγάλο μπολ αναμιγνύοντας καλά τον χυμό πορτοκαλιού με το μέλι, τ...
Απάντηση: Χτυπάμε στο μίξερ το Flora Soft με βούτυρο με τη ζάχαρη στη δυνατή ταχύτητα, μέχρι να αφρατέψει το μίγμα και να λιώσει η ζάχαρη. Προσθέτουμε τους κ...
Απάντηση: Αλείφουμε με λίγο Flora Soft με βούτυρο και αλευρώνουμε ελαφρά μια φόρμα του κέικ με τρύπα. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C. Ρίχνουμε στο μί...
Απάντηση: Πλένουμε το κρέας, το σκουπίζουμε με χαρτί κουζίνας και το κόβουμε σε μπουκιές. Ζεσταίνουμε το Flora Soft με βούτυρο σε βαθύ τηγάνι ή κατσαρόλα και...
Απάντηση: Αλείφουμε με λίγο Flora Soft με βούτυρο τη φόρμα, πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι και προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 °C. Στη συνέχεια, ρίχνουμ...
Απάντηση: Καρυκεύουμε τα κότσια μας με αλάτι και πιπέρι και στις 2 πλευρές και στη συνέχεια τα αλευρώνουμε. Ρίχνουμε σε ένα καλά θερμασμένο τηγάνι 1 κουταλι...
Απάντηση: Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200ο C. Τοποθετούμε 12 χάρτινες θήκες για muffin σε 12 αλουμινένια φορμάκια, τα οποία προηγουμένως έχουμε αλείψε...
Απάντηση: Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 ˚C. Ρίχνουμε στον κάδο του μίξερ το Flora Soft με βούτυρο, το ξύσμα από το πορτοκάλι, το lime, τη ζάχαρη, τη βαν...
Απάντηση: Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170 °C. Αλείφουμε με λίγο Flora Soft με βούτυρο μια φόρμα του κέικ με τρύπα και την πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι. Κ...
Απάντηση: Δές πληρ: http:// www.masterstudies.gr /Master/%CE%91%CF% 81% CF%87%CE%B9%CF%84% CE%B5%CE%BA%CF%84% CE%BF%CE%BD% CE%B9%CE%BA%CE%AE/% CE%9C%CE%B5%CE%...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

γλασο πορτοκαλιου παρλιαρος

Απάντηση: Την πιο απαλή απολέπιση υπόσχεται το πορτοκάλι!...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Μπορείτε να φυτέψετε τον αρακά σε γλάστρες. Σε...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: ΕΚΤΕΛΕΣΗ : Πλένουμε το κουνουπίδι και το κόβ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Κοσκινίζουμε το αλεύρι, τη βανίλια και το αλάτ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Είναι αειθαλές φυτό. Είναι η πιο γνωστή μανόλια...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Νομιζω οτι ο Παρλιαρος... "το καβουρδιζει...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: αργυρω λιμοντσελο http://www.argiro.gr/recipes/...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: αμα τη μαθεις τη θελω κ γω!!!
Απάντηση: τι δωματιο θα ειναι;;; το πρασινο (γνωμη μου)...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
Την πιο απαλή απολέπιση υπόσχεται το πορτοκάλι! Ενυδατώνει και θρέφει την επιδερμίδα ενώ ταυτόχρονα ρυθμίζει την λιπαρότητα και καταπολεμά τα σπυράκια. Το αποτέλεσμα είναι καθαρή, λαμπερή και υγιής επιδερμίδα. Υλικά ξύσμα απο 1 πορτοκάλι 1 κ.σ. αλάτι Εκτέλεση Σε ένα μπολ ανακάτεψε το ξύσμα πορτοκαλιού και το αλάτι. Πρόσθεσε λίγο νερό, όσο να φτιάξεις μία πηχτή πάστα. Άπλωσε την μάσκα στο πρόσωπο σου και κάνε μασάζ με απαλές κυκλικές κινήσεις. Άφησε την μάσκα να δράσει για 10΄-15΄και ξέ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μπορείτε να φυτέψετε τον αρακά σε γλάστρες. Σε γλάστρες με διάμετρο 25 εκατοστά, μπορείτε να φυτέψετε από ένα φυτό αρακά. Φροντίστε να τοποθετήσετε τα ανάλογα υποστυλώματα, πάνω στα οποία θα μπορέσει να αναρριχηθεί το φυτό. Τα υποστυλώματα μπορεί να είναι απλά καλάμια ή ότι άλλο έχετε πρόχειρο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΕΚΤΕΛΕΣΗ : Πλένουμε το κουνουπίδι και το κόβουμε σε μεγάλες φούντες.Τοποθετούμε στην κατσαρόλα με την φούντα προς τα πάνω.Πλένουμε καλά το πορτοκάλι, το κόβουμε σε λεπτές οριζόντιες φέτες μαζί με τη φλούδα και το σκορπίζουμε ανάμεσα στο κουνουπίδι.Προσθέτουμε το σέλινο και το ένα καρότο κομμένο σε ροδέλες. Ετοιμάζουμε , σε μπωλ ,την σάλτσα.Ριχνουμε τον χυμό ντομάτας, την πατάτα, τα καρότα και το μήλο περασμένα απο το μπλέντερ, λάδι, αλάτι και μισό κουταλάκι ζάχαρη."Λούζουμε" το... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κοσκινίζουμε το αλεύρι, τη βανίλια και το αλάτι για να βγει πιο αφράτη η ζύμη. Ρίχνουμε στον κάδο της κουζινομηχανής μας Flora με βούτυρο, προσθέτουμε τη ζάχαρη και αφρατεύουμε το μίγμα μέχρι να ασπρίσει σε δυνατή ταχύτητα. Ανοίγουμε και βγάζουμε το σύρμα. Στη συνέχεια τοποθετούμε τον γάντζο, κλείνουμε, τοποθετούμε τον πολυκόφτη πάνω από την κουζινομηχανή μας και ξεκινάμε να τρίβουμε τα αμύγδαλα ρίχνοντάς τα λίγα λίγα. Προσθέτουμε το αλεύρι σιγά, σιγά. Ανακατεύουμε σε χαμηλή ταχύτητα και με ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πλένουμε καλά το χοιρινό και το αλατοπιπερώνουμε. Ετοιμάζουμε τη μαρινάδα σε ένα μεγάλο μπολ αναμιγνύοντας καλά τον χυμό πορτοκαλιού με το μέλι, τα κρασιά, την κανέλα, τα γαρίφαλα, το σκόρδο, το δενδρολίβανο, τη μουστάρδα, το πιπέρι. Βάζουμε το χοιρινό στη μαρινάδα, το σκεπάζουμε με διαφανή μεμβράνη και το αφήνουμε στο ψυγείο για 24 ώρες. Κατά διαστήματα το γυρίζουμε, ώστε να μαριναριστεί από όλες του τις πλευρές. Την επόμενη μέρα βγάζουμε το χοιρινό από το ψυγείο, το βάζουμε σε μεγάλο ταψ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Χτυπάμε στο μίξερ το Flora Soft με βούτυρο με τη ζάχαρη στη δυνατή ταχύτητα, μέχρι να αφρατέψει το μίγμα και να λιώσει η ζάχαρη. Προσθέτουμε τους κρόκους των αυγών έναν-έναν, το κονιάκ, τον χυμό και το ξύσμα του πορτοκαλιού και τις βανίλιες, συνεχίζοντας το χτύπημα μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Στο μεταξύ κοσκινίζουμε το αλεύρι σε λεκανίτσα και το αναμιγνύουμε με το μπέικιν πάουντερ. Χαμηλώνουμε την ταχύτητα του μίξερ και αρχίζουμε να ρίχνουμε το αλεύρι σε δόσεις και εναλλάξ με το γιαο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αλείφουμε με λίγο Flora Soft με βούτυρο και αλευρώνουμε ελαφρά μια φόρμα του κέικ με τρύπα. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C. Ρίχνουμε στο μίξερ το Flora Soft με βούτυρο, μαζί με τη ζάχαρη και τα χτυπάμε για λίγο μέχρι να λιώσει η ζάχαρη και να ασπρίσει το μίγμα. Προσθέτουμε το γάλα και τα αβγά και συνεχίζουμε για λίγα λεπτά το χτύπημα στη μεσαία ταχύτητα. Στη συνέχεια, προσθέτουμε λίγο - λίγο το αλεύρι και το κακάο (κοσκινισμένα και τα δύο) μαζί με τις βανίλιες. Xτυπάμε για λίγο όλα τα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πλένουμε το κρέας, το σκουπίζουμε με χαρτί κουζίνας και το κόβουμε σε μπουκιές. Ζεσταίνουμε το Flora Soft με βούτυρο σε βαθύ τηγάνι ή κατσαρόλα και σοτάρουμε το κοτόπουλο, μέχρι να ροδίσει καλά από όλες τις πλευρές. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, ανακατεύουμε για 1-2 λεπτά να μαλακώσει και ρίχνουμε το σκόρδο. «Σβήνουμε» το φαγητό με τον χυμό λεμονιού, τον χυμό πορτοκαλιού και το νερό ή το ζωμό. Προσθέτουμε το ξύσμα πορτοκαλιού και το θυμάρι, περιμένουμε να πάρουν μια βράση και χαμηλώνουμε τη φωτιά... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αλείφουμε με λίγο Flora Soft με βούτυρο τη φόρμα, πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι και προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 °C. Στη συνέχεια, ρίχνουμε στο μπολ του μίξερ το Flora Soft με βούτυρο και το χτυπάμε για λίγο να αφρατέψει. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και τα χτυπάμε μαζί στη δυνατή ταχύτητα, μέχρι να λιώσει καλά η ζάχαρη και να έχουμε ένα αφράτο μίγμα. Χαμηλώνουμε την ένταση του μίξερ και ρίχνουμε το ξύσμα, το χυμό πορτοκαλιού και ένα-ένα τα αυγά εναλλάξ με το αλεύρι. Συνεχίζουμε το χτύπημα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καρυκεύουμε τα κότσια μας με αλάτι και πιπέρι και στις 2 πλευρές και στη συνέχεια τα αλευρώνουμε. Ρίχνουμε σε ένα καλά θερμασμένο τηγάνι 1 κουταλιά της σούπας Flora και σοτάρουμε τα μοσχαρίσια οσομπούκο γυρίζοντάς τα προσεκτικά και από τις 2 πλευρές, μέχρι το κρέας τους να αρχίζει να θωρακίζεται. Στη συνέχεια, τα τοποθετούμε μέσα στη γάστρα. Στο ίδιο τηγάνι ρίχνουμε και τα λαχανικά μας και τα καρυκεύουμε με λίγο πιπέρι και αλάτι. Καθώς τα σοτάρουμε, προσθέτουμε λίγο ακόμα Flora για επιπλέον ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200ο C. Τοποθετούμε 12 χάρτινες θήκες για muffin σε 12 αλουμινένια φορμάκια, τα οποία προηγουμένως έχουμε αλείψει με Flora Soft με βούτυρο. Κοσκινίζουμε και τα δύο αλεύρια μαζί. Ρίχνουμε σε ένα μπολ τη ζάχαρη, τα αυγά και το Flora Soft με βούτυρο και ανακατεύουμε με το μίξερ έως ότου ομογενοποιηθούν και αφρατέψουν. Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε το καρότο, το ξύσμα και το χυμό πορτοκαλιού και το γάλα και ανακατεύουμε καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 ˚C. Ρίχνουμε στον κάδο του μίξερ το Flora Soft με βούτυρο, το ξύσμα από το πορτοκάλι, το lime, τη ζάχαρη, τη βανίλια, το αλάτι και τα χτυπάμε με το φτερό μέχρι να αφρατέψουν, για 1-2 λεπτά, σε χαμηλή ταχύτητα. Στη συνέχεια, τα χτυπάμε σε δυνατότερη ταχύτητα έως ότου ομογενοποιηθούν καλά και διογκωθούν. Προσθέτουμε τα ¾ αλεύρι με το χυμό πορτοκαλιού και του lime, τα αυγά και τα χτυπάμε όλα μαζί. Κατόπιν, ρίχνουμε τα φουντούκια και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170 °C. Αλείφουμε με λίγο Flora Soft με βούτυρο μια φόρμα του κέικ με τρύπα και την πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι. Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το αναμιγνύουμε με το μπέικιν πάουντερ. Ρίχνουμε στον κάδο του μίξερ το Flora Soft με βούτυρο με τη ζάχαρη και τα χτυπάμε για 10 λεπτά περίπου, μέχρι να λιώσει καλά η ζάχαρη και να φουσκώσει το μίγμα. Προσθέτουμε τα αυγά, τη βανίλια, το ξύσμα και τον χυμό λεμονιού και τέλος, το αλεύρι ανακατεύοντας διαρκώς στη μεσαία ταχ... Διαβάστε περισσότερα...
Θελω να σπουδασω αρχιτεκτονικη στη Σκωτία και ψάχνω πανεπιστήμια που θα μπορούσαν να ηταν μια καλη λυση. Το πανεπιστήμιο της Γλασκόβης μου αρεσει παααρα πολυ αλλα νομιζω οτι δν μπορω να σπουδάσω αρχιτεκτονικη εκει . Γνωρίζετε αν παρέχει τελικα;ξέρετε αλλα πανεπιστήμια;
Απάντηση:
Δές πληρ: http://www.masterstudies.gr/Master/%CE%91%CF%81% CF%87%CE%B9%CF%84%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%BF%CE%BD% CE%B9%CE%BA%CE%AE/%CE%9C%CE%B5%CE%B3%CE%AC%CE%BB% CE%B7-%CE%92%CF%81%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%AF% CE%B1/%CE%A3%CE%BA%CF%89%CF%84%CE%AF%CE%B1/%CE%93% CE%BB%CE%B1%CF%83%CE%BA%CF%8E%CE%B2%CE%B7/. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υπάρχουν κάποιες τροφές που μπορούν να σε βοηθήσουν.. Αλλά μην περιμένεις καμιά μεγάλη διαφορά.. Υπάρχουν επίσης κάποια χάπια που θα δεις σίγουρα διαφορά αλλά είναι ορμόνες και καλό θα ήταν να τις αποφύγεις, δεν υπάρχει λόγος να επιβαρύνεις τον οργανισμό σου.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Λοιπον ακου τι θα κανης !Στην γλαστρα -θα φυτεψης ενα φυτο που ειναι κακτος στην ουσια λεγεται ακαθιστος υμνος και ανθιζει τον χειμωνα βγαζει μεγαλα κοκκινα λουλουδια και δεν θελει και ποτισμα-τον ηλιακο ,βαλτον στην αποθηκη μηπως τον χρειαστης για το εξοχικο σου καποια στιγμη,-το σμαρτ κατεβασε το στο γκαραζ και την -γρια αστην στο μπαλκονι μηπως ο αερας την παει σε αλλο μπαλκονι που θαναι πιο χρησιμη!... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ειναι γνωστό,οτι τό βράδυ τά φυτά απελευθερώνουν διοξείδιο τού άνθρακος καί δεσμεύουν,τό οξυγόνο. Σίγουρα δέν κινδυνεύεις απ αυτό,εκτός καί αν είσαι αλλεργική.. Αυτό ομως πού θά πρέπει νά ξέρεις ,ειναι οτι τά φυτά,δημιουργούν υγρασία στό χώρο,γι αυτό τό σπίτι θά πρέπει νά είναι ηλιόλουστο,κάτι πού βοηθά καί τήν ανάπτυξη τού φυτού σου,διότι χωρίς ηλιο ακόμη καί μέσα στό σπίτι,τό κυκλάμινο δέν μπορεί νά αναπτυχθεί.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εχει βγει μια καλη απο οτι ακουγεται... olia της garnier... δεν την εχω δοκιμασει για να σου πω σιγουρα αποτελεσματα.. ρωτα καμια γνωστη σου πρωτα που την εχει δοκιμασει και μετα παρε την πρωτοβουλια... απο οτι εχω ακουσει ομως ειναι αρκετα καλη γιατι δεν εχει πολλες χημικες ουσιες και ειναι φυσικη! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Είναι αειθαλές φυτό. Είναι η πιο γνωστή μανόλια στην χώρα μας και αυτό γιατί αντέχει πιο πολύ στην ζέστη της ελλάδας από ότι η φυλλοβόλα ποικιλία. Βέβαια υπάρχει η περίπτωση σε παγετό με μεγάλη διάρκεια να πάθει ζημιά. Έχει γυαλιστερά όμορφα πράσινα φύλλα και η κάτω επιφάνεια του φυλλώματος είναι καφέ χρώματος. Μπορεί να φτάσει και τα 20 μέτρα σε ύψος. Προτιμά ηλιόλουστα σημεία, έδαφος με χαμηλό ph (όξινο) και καλή στράγγιση. Το καλοκαίρι έχει ανάγκη από νερό. Ίσως το σημαντικότερο χαρακτηρισ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
σε μια εβδομαδα δεν θα εχει βγαλει? δεν ξερω απο κηπουρικη αν και στο παρελθον ειχα φυτεψει και πριν καμια εβδομαδα μια ντοματια.λογικα σε καμια εβδομαδα θα εχει βγαλει. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βγάζει καλά πορτοκάλια 3-4 χρόνια αφού φυτευτεί σε ένα σημείο. Αν βγάλει καρπούς πιο πριν καλύτερα να τους κόβεις για να ωριμάσει το δέντρο πιο γρήγορα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
καλο μαλλον υπαρχει κριση στον καλιτεχνικο χωρο και το ριξανε στο εμποριο καλης η κακης διατροφης Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εγώ θα περίμενα 1-2 εβδομάδες και θα τα περνούσα ένα καστανό αρκετά ανοιχτό και θα έκανα και πολλά φλασάκια :P αλλά είσαι σίγουρη οτι βγήκε τόσο χάλια? πολλές φορές ένα σοκ το παθαίνουμε όταν κάνουμε κάποια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά μας... δε περιμένεις λίγο καιρό μήπως και αλλάξεις γνώμη... άλλωστε το κιτρινο-πορτοκαλί φεύγει με τα πολλά λουσίματα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η καμέλια χρειάζεται ειδικό λίπασμα. Θα ήταν ορθό να ρωτήσεις σε κάποιο φυτώριο/ανθοπωλείο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εχω δοκιμασει τρεις σειρες εξισου καλες απλα διαφερουν οι τιμες..ειναι η σειρα syoss colour protect ειναι το BC της schwarzkopf κ η σειρα aussie colour mate Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Νομιζω οτι ο Παρλιαρος... "το καβουρδιζει το φιστικι", μερικες φορες "μελωνει και το παστελι", δεν εχεις δει πως "το φυσαει το αχνιστο"; χαχα! Αλλα σιγουρα "το σηκωνει το σακακι".... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αργυρω λιμοντσελο http://www.argiro.gr/recipes/limoncello Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αμα τη μαθεις τη θελω κ γω!!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
τι δωματιο θα ειναι;;; το πρασινο (γνωμη μου) θα πηγαινει πολυ σε κουζινα ή σε μπανιο κατι πιο απαλο οπως ενα πιο ανοιχτο πορτοκαλι θα πηγαινε για υπνοδωματιο κ σαλονι.. το πορτοκαλι απο μονο του ειναι εντονο χρωμα,ζωηρο κ γεμιζει το χωρο με ενεργεια, εγω το εχω στο υπνοδωματιο αλλα προσεξα να μη το φορτωσω πολυ παιζοντας με πιο σκουρο πορτοκαλι κ πιο ανοιχτο σε τοιχους κ κουρτινες...βαζοντας κατι πιο ανοιχτο ηρεμει το δωματιο,βαζοντας κανα πιο εντονο το κανεις πιο "ζωηρο"ας πουμ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σου γίνεται πορτοκαλί ή κοκκινωπή η ρίζα;Τι οξυζενέ βάζεις;Ντεκαπάζ;Ωραία χρώματα αναμιγνύεις πάντως.Για πες πως κάνεις τη διαδικασία να σου πω γτ είχα το ίδιο πρόβλημα. Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 143 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.