Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Υλικά 1 κιλό ρεβίθια ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα ή λιωμένα 1 κουταλιά ρίγανη 2 καρότα κομμένα σε λεπτές ροδέλες Αλάτι και...
Απάντηση: κατι βραστο μπορεις να κανεις...
Απάντηση: Γρήγορη, εύκολη και πεντανόστιμη συνταγή για όσους αγαπάνε τα καυτερά. Ο χρόνος που θα χρειαστείς είναι στην ουσία, ο χρόνος μέχρι να ετοιμαστεί το...
Απάντηση: ολα τα φυτικα βουτυρα οπως το βιταμ το φλορα κλπ...
Απάντηση: Υλικά για 4 μερίδες: 1 φλιτζάνι βρασμένα ρεβίθια μικρόσπερμα Γρεβενών 1 φλιτζάνι βρασμένες φακές Καστοριάς 1 φλιτζάνι βρασμένα φασ...
Απάντηση: Τι εννοείς; Γιατί απλώς δεν το πατάς στο Google Αγριογούρουνο συνταγές, μη τα περιμένετε όλα από εμάς..εμείς σας βοηθάμε σε πολύ δύσκολα πράγματα,...
Απάντηση: ναι, για λαχανορυζο...
Απάντηση: το βιντεακι ειναι http:// www.zappit.gr/ default.php? pname=Video&cat_id=8 &item_id=2422...
Απάντηση: Ορισμένες τροφές, που τις θεωρούμε απόλυτα γκουρμέ σήμερα, συχνά ακριβές, είναι τροφές που έφτιαχναν οι παλιοί, όταν δεν είχαν τρόπο άλλο συντήρηση...
Απάντηση: αν δεν εχει λακο τρελενομαι !...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

γαριδομακαροναδα της αργυρως μπαρμπαριγου

Απάντηση: Ορίστε: http://www.argiro.gr/Recipes :)
Απάντηση: Στην αργυρω θελει λιγο ψαξημο http://argiro.g...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Σε ένα μεγάλο σκεύος ρίχνουμε το Flora Soft με...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ανάλογα με την κρέμα γάλακτος πόσα λιπαρά είναι...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Τα αποξηραμένα φρούτα είναι υγιεινά τρόφιμα και...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Φασόλια Παπούδα Αμυνταίου – Σαλάτα με Πιπεριές...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά για τη βάση Μίγμα για Βάση Πίτσας ΜΥΛΟΙ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ποσ το φτιαχνουμε
Απάντηση: Ζεσταίνουμε το Flora και σοτάρουμε πολύ ελαφρά...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Καθαρίζουμε τα ψάρια από τα εντόσθια και το κεφ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Μερίδες συνταγής: 4 Συστατικά: 160 γρ. πένες...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Βράζουμε τα λιγκουίνι αλ ντέντε, δηλαδή τόσο ώ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ΕΚΤΕΛΕΣΗ : 1. Κόβουμε το μπακαλιάρο σε μερίδες...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Συστατικά 500 γρ. μακαρόνια 500 γρ. κιμά 1...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Κάντε κλικ εδώ και γράψτε την απάντησή σας!
Απάντηση: Εκτέλεση Αλατίζουμε το ψάρι, τουλάχιστον 2 ώ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικα: 7 κρεμμύδια μέτρια κομμένα σε ροδέλες ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά για το παστιτσιο : 500γρ. μοσχαρίσιο κιμ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά για 4-5 άτομα 1 κιλό φρέσκο αρακά 1 μεγ...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
Ορίστε: http://www.argiro.gr/Recipes :) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Στην αργυρω θελει λιγο ψαξημο http://argiro.gr/ αλλα βρηκα και μια αλλη ιστοσελιδα http://sintagoulis.gr/tag/%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE% B4%CE%B9%CE%BA%CF%8C+%CF%80%CE%AC%CF%81%CF%84%CF% 85?stags=1&adv=1 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε ένα μεγάλο σκεύος ρίχνουμε το Flora Soft με βούτυρο, το κρασί, το κρεμμύδι, το μαϊντανό και όλα τα μπαχαρικά, αλάτι και πιπέρι και σοτάρουμε ελαφρά. Πλένουμε καλά τα μύδια, βγάζουμε το εξωτερικό τους χνούδι και τα ρίχνουμε στο σκεύος με τα υπόλοιπα σοταρισμένα υλικά. Καλύπτουμε το σκεύος με καπάκι και μαγειρεύουμε όλα τα υλικά σε δυνατή θερμοκρασία για 7 έως 10 λεπτά. Αφού αφαιρέσουμε τα μύδια, μαζεύουμε τη σάλτσα, την περνάμε από σήτα και τη ρίχνουμε σε ένα άλλο μικρότερο τηγάνι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ανάλογα με την κρέμα γάλακτος πόσα λιπαρά είναι;να προσέχεις στα συστατικά να μην έχει υδρογονωμένα λιπαρά και πόσες θερμίδες-λιπαρά έχει.η μπεσαμέλ ανάλογα τι βάζεις μέσα βούτυρο-λάδι γενικά νομίζω ότι έχει λιγότερες θερμίδες.ερώτηση την μπεσαμέλ εκτός απο το παστίτσιο που άλλου την χρησιμοποιείς; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 1 κιλό ρεβίθια ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα ή λιωμένα 1 κουταλιά ρίγανη 2 καρότα κομμένα σε λεπτές ροδέλες Αλάτι και κόκκους μαύρο πιπέρι 1 ματσάκι ψιλοκομμένο σέλινο 1 φλιτζάνι χυμό λεμονιού Εκτέλεση Χρησιμοποιούμε ευρύχωρο πήλινο σκεύος ή γάστρα φούρνου. Μουλιάζουμε από το προηγούμενο βράδυ τα ρεβίθια σε αρκετό νερό. Το πρωί τα ξεπλένουμε καλά και τα βάζουμε στο πήλινο σκεύος. Ψήνουμε σε φούρνο προθερμασμένο στους 180 με 200 βαθμούς για 2 με 3 ώρες περ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
κατι βραστο μπορεις να κανεις Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γρήγορη, εύκολη και πεντανόστιμη συνταγή για όσους αγαπάνε τα καυτερά. Ο χρόνος που θα χρειαστείς είναι στην ουσία, ο χρόνος μέχρι να ετοιμαστεί το σπαγγέτι, γιατί η σάλτσα είναι πιο νόστιμη αν δεν έχει παραβράσει η τομάτα. Διαδεδομένη συνταγή στην Ιταλία, είμαι σίγουρη ότι θα την λατρέψετε κι εσείς. Υλικά για 4 μερίδες 500 γρμ σπαγγέτι 1 κουτί ψιλοκομμένεςτομάτες 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες Μπούκοβο (όσο αντέχετε) 3 κουταλιές λάδι ελιάς φρέσκο βασιλικό ψιλοκομμένο 2 κουταλιές τ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ολα τα φυτικα βουτυρα οπως το βιταμ το φλορα κλπ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για 4 μερίδες: 1 φλιτζάνι βρασμένα ρεβίθια μικρόσπερμα Γρεβενών 1 φλιτζάνι βρασμένες φακές Καστοριάς 1 φλιτζάνι βρασμένα φασόλια 1 φλιτζάνι βρασμένα φασόλια μπαρμπούνια Καστοριάς 1 ματσάκι τρυφερή ρόκα 4 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένος μαϊντανός 6 λιαστές ντομάτες σε λάδι 12 ελιές καλαμών 2 καρότα 3 φρέσκα κρεμμυδάκια 1/4 του φλιτζανιού ελαιόλαδο 2 κουταλιές της σούπας ξίδι 1 κουταλιά του γλυκού ρίγανη αλάτι ... Διαβάστε περισσότερα...
πως μπορο να φτιαξο το αγριογουρουνο
Απάντηση:
Τι εννοείς; Γιατί απλώς δεν το πατάς στο Google Αγριογούρουνο συνταγές, μη τα περιμένετε όλα από εμάς..εμείς σας βοηθάμε σε πολύ δύσκολα πράγματα, όχι σε κάτι που το βρίσκεις εύκολα.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ναι, για λαχανορυζο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
το βιντεακι ειναι http://www.zappit.gr/default.php? pname=Video&cat_id=8&item_id=2422 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ορισμένες τροφές, που τις θεωρούμε απόλυτα γκουρμέ σήμερα, συχνά ακριβές, είναι τροφές που έφτιαχναν οι παλιοί, όταν δεν είχαν τρόπο άλλο συντήρησης (παστά ψάρια και κρέατα, λιαστές ντομάτες κλπ). Τα τελευταία χρόνια, η λιαστή ντομάτα έχει γίνει μόδα σε πολλά πιάτα, τόσο για τη νοστιμιά της, αλλά και για την πάρα πολύ μεγάλη περιεκτικότητά της σε λυκοπένιο, αιτία που την συμπεριλαμβάνει στις υγιεινότερες μεσογειακές τροφές. Οι παλιοί λοιπόν, που δεν είχαν τρόπο να συντηρήσουν σε κατάψυξη ντομ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αν δεν εχει λακο τρελενομαι ! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα αποξηραμένα φρούτα είναι υγιεινά τρόφιμα και μια καλή επιλογή για ενέργεια (θερμίδες), φυτικές ίνες ενώ φυσικά δεν περιέχουν καθόλου λίπος. Τα αποξηραμένα φρούτα «σε βάρος» έχουν περισσότερες θερμίδες από τα αντίστοιχο φρέσκα φρούτα, και παρόλο που περιέχουν περισσότερες θερμίδες, περιέχουν επίσης και άλλες θρεπτικές ουσίες σε μεγαλύτερη ποσότητα. Για παράδειγμα αν και τα φρέσκα σταφύλια δεν είναι μια ιδιαίτερα καλή πηγή σιδήρου, οι σταφίδες, που είναι αποξηραμένα σταφύλια, είναι πλούσιες ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Φασόλια Παπούδα Αμυνταίου – Σαλάτα με Πιπεριές Φλωρίνης Υλικά για 6 άτομα: 300 γρ. φασόλια Παπούδα, ¼ φλιτζάνι ελαιόλαδο ¼ φλιτζάνι ξίδι ¼ φλιτζάνι ψιλοκομμένο μαϊντανό 2 πιπεριές Φλωρίνης 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη 1 ξερό κρεμμύδι σε ροδέλες αλάτι, πιπέρι Εκτέλεση: Αφού βράσουμε τα φασόλια τα στραγγίζουμε και τα κρατάμε στην άκρη να κρυώσουν. Ψήνουμε στο γκριλ τις πιπεριές Φλωρίνης και τις ξεφλουδίζουμε. Ψιλοκόβουμε τον μαϊντανό, τις πιπεριές Φλωρίνη... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για τη βάση Μίγμα για Βάση Πίτσας ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ: 500 γρ. (1/2 πακέτο) Νερό (χλιαρό): 290 γρ. (1 & 1/5 φλιτζανιού) Ελαιόλαδο: 35 γρ. (2 & 1/2 κουταλιές) Υλικά για το γαρνίρισμα Κρεμμύδια: 500 γρ. Μπέικον: 200 γρ. Κρέμα Γάλακτος: 200 γρ. Ελαιόλαδο: 50 γρ. Αυγά: 2 Αλάτι: 1 πρέζα Πιπέρι: 1 πρέζα Θυμάρι: λίγο Ρίγανη: λίγη Εκτέλεση Ετοιμάζουμε το ζυμάρι της πίτσας ζυμώνοντας όλα τα υλικά μαζί και αφήνοντας το για 30 λεπτά να ξεκουραστεί. Χωρίζουμε τη ζύμη στα δύο και ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ποσ το φτιαχνουμε Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Ζεσταίνουμε το Flora και σοτάρουμε πολύ ελαφρά το σκόρδο, το κρεμμύδι, την πιπεριά, το καρότο και το σέλερι, μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέτουμε το ψιλοκομμένο λουκάνικο και τον κιμά και συνεχίζουμε το σοτάρισμα ανακατεύοντας συνεχώς, για να μην σβολιάσει ο κιμάς. Σβήνουμε με το κρασί και ρίχνουμε τον πελτέ διαλυμένο σε ένα φλιτζάνι νερό, τη σόγια σος και τη ζάχαρη. Αλατοπιπερώνουμε και σιγοβράζουμε τον κιμά μέχρι να μαγειρευτεί. Προς το τέλος του μαγειρέματος ρίχνουμε τον μαϊντανό και το θυμά... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καθαρίζουμε τα ψάρια από τα εντόσθια και το κεφάλι και τα πλένουμε καλά. Τα βάζουμε σε τρυπητό, τα αλατίζουμε και αφήνουμε μία νύχτα.Tην άλλη μέρα τα βάζουμε σε μπολ και ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μερίδες συνταγής: 4 Συστατικά: 160 γρ. πένες βρασμένες ½ κίτρινη ψιλοκομμένη πιπεριά ½ κόκκινη ψιλοκομμένη πιπεριά 1 φρέσκο κρεμμύδι (πράσινο) ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο 10 μαύρες ελιές 1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο 100 γρ. γαρίδες καθαρισμένες βρασμένες 1 κουταλιά γλυκού μουστάρδα ¼ κούπας low fat fish dressing 1 κουταλιά σούπας μπαλσάμικο ½ κουταλιά γλυκού καφέ ζάχαρη Αλάτι και φρέσκο πιπέρι Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα: Μερίδα: ¼ συνταγής Θερμίδες: 285 kcal Πρωτε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βράζουμε τα λιγκουίνι αλ ντέντε, δηλαδή τόσο ώστε όταν τα δαγκώνουμε να «κρατάνε», να είναι ελαφρώς σκληρά και να μην είναι παραβρασμένα. Σε βαθύ σκεύος ρίχνουμε το Flora Soft με βούτυρο και το θερμαίνουμε καλά. Στη συνέχεια ρίχνουμε στο σκεύος αυτό τα θαλασσινά μας και τα σοτάρουμε. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και την πιπεριά και, μόλις τα υπόλοιπα υλικά μαλακώσουν, προσθέτουμε την ψιλοκομμένη τομάτα και τον μαϊντανό. Περιχύνουμε όλα μας τα υλικά με τη σάλτσα στρειδιών, προσθέτοντας μισό ποτή... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΕΚΤΕΛΕΣΗ : 1. Κόβουμε το μπακαλιάρο σε μερίδες τον ξεπλένουμε και τον αφήνουμε να στεγνώσει 2. Σε βαθύ τηγάνι σωτάρουμε σε καυτό ελαιόλαδο το ψάρι και από τις 2 πλευρές 3. Σβήνουμε με το ούζο και αφήνουμε να σιγά - σιγά να εξατμιστούν τα υγρά 4. Προσθέτουμε τη ντομάτα, τα μυρωδικά και τη ζάχαρη και σιγοβράζουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα και να μαλακώσει το ψάρι. ΥΛΙΚΑ : 750 γρ. ξαρμυρισμένος Μπακαλιάρος 3 κ. σ. ελαιόλαδο 1 σφηνάκι τσίπουρο με γλυκάνισο 400 γρ. ντομάτα ψιλοκομμένη ή ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά 500 γρ. μακαρόνια 500 γρ. κιμά 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 Pumaro 2-3 γαρύφαλλα 1 κομμάτι κανέλα 1/2 ματσάκι μαϊντανό αλάτι, πιπέρι λίγο λάδι Στα γρήγορα Κατηγορία Με κρεατικάΣερβίρει 4 Οδηγίες 1.Βάζουμε σε μεγάλο και βαθύ τηγάνι το λάδι και τσιγαρίζουμε τον κιμά και το κρεμμύδι. 2.Τον ανακατεύουμε καλά για να ξεσβωλιάσει. Ρίχνουμε τη σάλτσα, τα γαρύφαλλα, την κανέλα, το μαϊντανό και το αλατοπίπερο και αφήνουμε να σιγοβράσει μέχρι να πιεί το περισσότερο ζουμί (... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κάντε κλικ εδώ και γράψτε την απάντησή σας! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εκτέλεση Αλατίζουμε το ψάρι, τουλάχιστον 2 ώρες πριν και το βάζουμε σε μια μικρή ρηχή κατσαρόλα (Δηλ. ταβάς) μόλις να χωράνε σε αυτό τα κομμάτια του. Βάζουμε κρύο νερό, τόσο ώστε να σκεπαστούν λίγο. Έπειτα βάζουμε στη φωτιά το σκεύος μας. Όταν αρχίσει να βράζει προσθέτουμε το λάδι και σε 15-20 λεπτά τη μουστάρδα, τα μπαχαρικά και τον χυμό λεμονιού. Κουνάμε καλά τον ταβά και σε 1 λεπτό το κατεβάζουμε. Είναι έτοιμο. ΥΛΙΚΑ : 600 γρ. γαλέος φέτα (κομμένος σε κομματάκια 5 επί 5 εκατοστών... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικα: 7 κρεμμύδια μέτρια κομμένα σε ροδέλες 6 φέτες μπέικον κομμένες σε κομμάτια 3 αβγά 1 χούφτα τυρί ρεγγάτο ή άλλο τυρί τριμμένο 1/2 φλυτζάνι κρέμα γάλακτος φύλλο κουρού λάδι ή φυτίνη αλάτι, πιπέρι Εκτελεση: Τσιγαρίζουμε το μπέικον και προσθέτουμε τα κρεμμύδια. Συνεχίζουμε το τσιγάρισμα ανακατεύοντας συνεχώς για περίπου 10. Αποσύρουμε από τη φωτιά και, όταν κρυώσουν λιγάκι, προσθέτουμε το τυρί και τα αβγά χτυπημένα με την κρέμα γάλακτος. Στρώνουμε το φύλλο στο ταψί, ρίχνουμ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για το παστιτσιο : 500γρ. μοσχαρίσιο κιμά 300γρ. τυρί τριμμένο (κεφαλογραβιέρα προτείνω) 1 πακέτο μακαρόνια για παστίτσιο (αυτά με την τρύπα στη μέση :-)) 1,5 λίτρο γάλα φρέσκο 5 κουταλιές κορν φλάου λίγο ξύδι 1 κουταλιά φυτίνη λίγο λάδι 2 αυγά 80 γρ. πουμαρό αλάτι Παρασκευή της συνταγής για παστίτσιο : Αρχικά βράζουμε τα μακαρόνια για παστιτσιο με λίγο αλάτι για περίπου 8 λεπτά. Αφού βράσουνε να σουρώνουμε και τα ανακατεύουμε με το ασπράδι από 2 αυγά. Φυλάμε σε ενα δοχεί... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για 4-5 άτομα 1 κιλό φρέσκο αρακά 1 μεγάλο κρεμμύδι καθαρισμένο 4 φρέσκα κρεμμυδάκια καθαρισμένα 1 φλιτζ. τσαγιού άνηθο 3 κουτ. σούπας ψιλοκομμένο δυόσμο 1 φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο 2 ντομάτες ξεφλουδισμένες και ξεσποριασμένες χυμό από 1 λεμόνι αλάτι, πιπέρι Κόβουμε το ξερό κρεμμύδι σε σπιρτόξυλα. Τα βάζουμε σε ένα μπολ. Κόβουμε το φρέσκο κρεμμυδάκι σε λεπτές ροδέλες. Κόβουμε τις ντομάτες σε μικρούς κύβους. Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το ελαιόλαδο και το ζεσταίνουμε καλά. Ρίχν... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 22 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.