Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Μια κλασική σαλάτα από τους Έλληνες της Κωνσταντινούπολης. Συντηρείται για μέρες στο ψυγείο και σερβίρεται όποτε εσείς θέλετε. Υλικά για μια μεγάλ...
Απάντηση: αγόρασε αλεύρι για όλες τις χρήσεις, έχει πάνω οδηγίες για ΄το ζυμάρι της πίτσας...
Απάντηση: Τοποθετούμε τα φιλετάκια σε ένα βαθύ τηγάνι και γεμίζουμε με κρύο νερό ώσπου να καλυφθούν. Προσθέτουμε 2 κουταλιές της σούπας Flora Soft με βού...
Απάντηση: ΥΛΙΚΑ · 4 στήθη κοτόπουλου · 2 φρέσκα κρεμμυδάκια · ½ αγγούρι κομμένο σε κυβάκια · 1 φλιτζ. ελαιόλαδο · 2 κουτ. βούτυρο · 100 γρ. μαλακό τυρί...
Απάντηση: Υλικά: * 250 γραμμ. μακαρόνια * 8 καρύδια * 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο * 1 φλιτζ. ρόκα ψιλοκομμένη με τα κοτσάνια * 1/4 φλιτζ. φρέσκος βα...
Απάντηση: Πλένουμε τις μελιτζάνες, τις κόβουμε σε φαρδιές φέτες και τις τηγανίζουμε. Στη συνέχεια τις τοποθετούμε σε σουρωτήρι και μετά σε απορροφητικό χαρτί...
Απάντηση: η νοστιμότερη συνταγή για μπρόκολο είναι μάλλον και η πιο απλή - http:// www.sidages.gr/%CF% 83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF% 82-%CE%BC%CE%...
Απάντηση: Για τις γλώσσες: Αλατοπιπερώνουμε τις γλώσσες και στη συνέχεια τις βουλιάζουμε μία - μία στα αυγά που έχουμε χτυπήσει. Στη συνέχεια τις πανά...
Απάντηση: Αστακομακαροναδα για 2 ατομα: ΥΛΙΚΑ: 1 αστακός 800 - 1000γρ 2 ώριμες τομάτες 1 πιπεριά 1 ματσάκι μάραθος 3 κρεμμύδια μέτρια 2 σκελίδες σ...
Απάντηση: Καλαμαράκια λεμονάτα (ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ) * 2 καλαμαρια ολόκληρα καθαρισμένα * 5 μέτριες πατάτες * χυμός από ενα λεμόνι * λίγο αλάτι ...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

γαριδομακαροναδα της αργυρως μπαρμπαριγου

Απάντηση: Ορίστε: http://www.argiro.gr/Recipes :)
Απάντηση: Στην αργυρω θελει λιγο ψαξημο http://argiro.g...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Σε ένα φαρδύ σκεύος ρίχνουμε το Flora Soft με...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ΑΠΟ 25 - 60 ΕΥΡΩ ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΦΑΣ
Απάντηση: μενταγιον λαχανικα ικεα
Απάντηση: ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ Μπούτι χοιρινό σκόρδο καρότο αλ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Οπως φτιαχνεις τη γνωστη σε ολους μας ομελετα μ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: μακαρόνια πένες ή σαλιγκάρι (ένα πακέτο) 2...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: 7 φύλλα κρούστας 5 μεγάλα αυγά 200 ml κρέμα γ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Συνταγη καλαμαρακια - http://www.sidages.gr/%CF...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: που μπορω να δω την σημερινη συνταγη του ακη πε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Αναμιγνύετε όλα τα υλικά της σος μέλι-σκόρδο κα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά (για 6 άτομα) * 3 στήθη κοτόπουλο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ΥΛΙΚΑ: 700 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος 1 κρεμύδι μι...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Τι θα χρειαστείς (για 2-4 άτομα) 4 φέτες συκ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Φασόλια Παπούδα Αμυνταίου – Σαλάτα με Πιπεριές...συνέχεια απάντησης

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
Ορίστε: http://www.argiro.gr/Recipes :) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Στην αργυρω θελει λιγο ψαξημο http://argiro.gr/ αλλα βρηκα και μια αλλη ιστοσελιδα http://sintagoulis.gr/tag/%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE% B4%CE%B9%CE%BA%CF%8C+%CF%80%CE%AC%CF%81%CF%84%CF% 85?stags=1&adv=1 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε ένα φαρδύ σκεύος ρίχνουμε το Flora Soft με βούτυρο και το αφήνουμε να θερμανθεί καλά. Στη συνέχεια, προσθέτουμε μέσα στο σκεύος το φρέσκο και το ξερό κρεμμυδάκι και τα σοτάρουμε ελαφρά. Συμπληρώνουμε με τις αγκινάρες, τις πατάτες, τον αρακά με τα καρότα και το μάραθο και τα σοτάρουμε όλα μαζί έως ότου μαραθούν ελαφρά και πάρουν χρώμα. Κατόπιν, ρίχνουμε μέσα στο σκεύος 2 ποτήρια καυτό νερό, τους 2 ζωμούς λαχανικών Knorr «Σπιτικός» και ανακατεύουμε ελαφρά. Κλείνουμε με καπάκι, χαμ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΑΠΟ 25 - 60 ΕΥΡΩ ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΦΑΣ Διαβάστε περισσότερα...
Ποια ειναι η συνταγη για πολιτικη σαλατα;
Απάντηση:
Μια κλασική σαλάτα από τους Έλληνες της Κωνσταντινούπολης. Συντηρείται για μέρες στο ψυγείο και σερβίρεται όποτε εσείς θέλετε. Υλικά για μια μεγάλη σαλατιέρα ½ κιλό ψιλοκομμένο λάχανο 200 γραμ μοβ λάχανο ψιλοκομμένο 3 καρότα τριμμένα στον τρίφτη 4 κλαράκια σέλινο χωρίς τα φύλλα ψιλοκομμένα 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1 κόκκινη πιπεριά τουρσί (Φλωρίνης) 2 κουτ ξύδι χυμό από 1 λεμόνι αλάτι, λάδι για το σερβίρισμα Μέσα σε ένα μεγάλο μπολ βάζετε το ψιλοκομμένο λάχανο, το μοβ λάχανο, τα ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αγόρασε αλεύρι για όλες τις χρήσεις, έχει πάνω οδηγίες για ΄το ζυμάρι της πίτσας Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τοποθετούμε τα φιλετάκια σε ένα βαθύ τηγάνι και γεμίζουμε με κρύο νερό ώσπου να καλυφθούν. Προσθέτουμε 2 κουταλιές της σούπας Flora Soft με βούτυρο, αλάτι, πιπέρι, το χυμό λεμονιού και τη φλούδα του. Ποσάρουμε για 3-8 λεπτά από τη στιγμή που θα αρχίσουν τα υλικά να βράζουν. Αποσύρουμε από τη φωτιά όταν το χρώμα του φιλέτου γίνει έντονο λευκό και μπορούμε να το τρυπήσουμε με πιρούνι. Σε ένα άλλο τηγάνι ρίχνουμε τα λαχανικά, το υπόλοιπο Flora Soft με βούτυρο, τη ζάχαρη, αλάτι και... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΥΛΙΚΑ · 4 στήθη κοτόπουλου · 2 φρέσκα κρεμμυδάκια · ½ αγγούρι κομμένο σε κυβάκια · 1 φλιτζ. ελαιόλαδο · 2 κουτ. βούτυρο · 100 γρ. μαλακό τυρί φέτα τριμμένο · 2-3 κουτ. μαϊντανόες · 2 κουτ. παπαρουνόσπορος · 2 κουτ. σουσάμι · κύμινο · 1 φλιτζ. σάλτσα ντομάτας · 16 φύλλα κρούστας ΕΚΤΕΛΕΣΗ Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο στο τηγάνι και τηγανίζετε το κοτόπουλο και τα υπόλοιπα υλικά, ψιλοκομμένα, για 4-5 λεπτά. Κόβετε σε λωρίδες τα φύλλα, τις γεμίζετε με το μίγμα κοτόπουλου και τις τυλίγετ... Διαβάστε περισσότερα...
Πως φτιάχνονται μακαρόνια με ρόκα;
Απάντηση:
Υλικά: * 250 γραμμ. μακαρόνια * 8 καρύδια * 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο * 1 φλιτζ. ρόκα ψιλοκομμένη με τα κοτσάνια * 1/4 φλιτζ. φρέσκος βασιλικός ? 1/4 φλιτζ. ελαιόλαδο * Αλάτι * Πιπέρι καγιέν * 1/3 φλιτζ. γραβιέρα Εκτέλεση: Βράζετε τα μακαρόνια. Χτυπάτε σε μπλέντερ τα καρύδια, το σκόρδο, τη ρόκα και το βασιλικό και προσθέτετε το ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και τη μισή τριμμένη γραβιέρα. Σερβίρετε τα μακαρόνια με τη σάλτσα και την υπόλοιπη γραβιέρα. Πώς δρα: Τα μακαρόνια αυξάνουν... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πλένουμε τις μελιτζάνες, τις κόβουμε σε φαρδιές φέτες και τις τηγανίζουμε. Στη συνέχεια τις τοποθετούμε σε σουρωτήρι και μετά σε απορροφητικό χαρτί Φτιάχνουμε τη σάλτσα μας ρίχνοντας τα ψιλοκομμένα πομοντόρια, το κρεμμύδι, το δυόσμο και τη μισή ποσότητα από το Flora soft με βούτυρο. Καρυκεύουμε με αλάτι και πιπέρι και σιγομαγειρεύουμε έως ότου τα υγρά της σύβρασης μας μειωθούν. Στρώνουμε στο τραπέζι μας τις τηγανισμένες φέτες της μελιτζάνας και τις πασπαλίζουμε με ζάχαρη και αλατοπίπερο. Σ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
η νοστιμότερη συνταγή για μπρόκολο είναι μάλλον και η πιο απλή - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BC%CF%80%CF%81%CF% 8C%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%BF-%CE%B2%CF%81%CE%B1%CF% 83%CF%84%CF%8C Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για τις γλώσσες: Αλατοπιπερώνουμε τις γλώσσες και στη συνέχεια τις βουλιάζουμε μία - μία στα αυγά που έχουμε χτυπήσει. Στη συνέχεια τις πανάρουμε στην τριμμένη φρυγανιά από τις δύο πλευρές, πιέζοντας καλά για να καλυφθεί όλη η επιφάνεια τους και τις κρατάμε στην άκρη για λίγο. Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε το Flora Soft με βούτυρο και περιμένουμε να λιώσει και να ζεσταθεί καλά. Τηγανίζουμε τις γλώσσες σε δυνατή θερμοκρασία και από τις δυο πλευρές μέχρι να πάρουν χρώμα και όταν είναι έτο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αστακομακαροναδα για 2 ατομα: ΥΛΙΚΑ: 1 αστακός 800 - 1000γρ 2 ώριμες τομάτες 1 πιπεριά 1 ματσάκι μάραθος 3 κρεμμύδια μέτρια 2 σκελίδες σκόρδο λίγο ελαιόλαδο 2 κουταλάκια του γλυκού αλάτι 1/2 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι μακαρόνια Νο 10 250 - 300γρ Ψιλοκόβουμε τις τομάτες, την πιπεριά και το μάραθο, λιώνουμε στο multi τα κρεμμύδια και το σκόρδο και κόβουμε τον αστακό σε 4-6 ροδέλες, ανάλογα με το μέγεθός του. Κατόπιν, βάζουμε το λάδι σε μια χαμηλή κατσαρόλα και ρίχνουμε όλα τα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καλαμαράκια λεμονάτα (ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ) * 2 καλαμαρια ολόκληρα καθαρισμένα * 5 μέτριες πατάτες * χυμός από ενα λεμόνι * λίγο αλάτι * πιπέρι * κρεμμυδάκι φρέσκο * μαιντανός * άνιθος * λαδι 1. Πλένουμε και κόβουμε τα καλαμάρια σε κομμάτια οχι απαραίτητα σε λωρίδες 2. Τσιγαρίζουμε στο λάδι, σε ρηχή κατσαρόλα, το κρεμμυδάκι, μαιντανό, άνιθο, μετα το καλαμάρι 3. Το αφήνουμε 5 λεπτά να βρασει-τσιγαριστεί και μετα προσθέτουμε λίγο νεράκι να σ... Διαβάστε περισσότερα...
πως φτιαχνεται
Απάντηση:
μενταγιον λαχανικα ικεα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ Μπούτι χοιρινό σκόρδο καρότο αλάτι πιπέρι ρίγανη ΟΔΗΓΙΕΣ Περνουμε το μπουτι το πλενουμε καλα και το βαζουμε στη γαστρα. Το πασπαλιζουμε με μπολικο πιπερι και ριγανη. Τρυπαμε το κρεας με ενα μαχαιρι παντου και σε καθε τρυπα βαζουμε καμμματια απο σκορδο και καροτο. Δε βαζουμε καθολου νερο ουτε λαδι γιατι βγαζει το ρεας τα δικατου υγρα και λυπος. Το ψηνουμε στους 180 βαθμους. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Οπως φτιαχνεις τη γνωστη σε ολους μας ομελετα με αυγα,ριξε και μελιτζανες,αφου τις εχεις τηγανισει πιο πριν.Σε μια ομελετα ριχνεις ο,τι θελεις,ντοματα,ζαμπον,τυρι,πιπερια,λουκανικο,πατατ α,κολοκυθακια,μπεικον κ.τ.λ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μακαρόνια πένες ή σαλιγκάρι (ένα πακέτο) 250 γρ. γκούντα 200 γρ. ζαμπόν 1 κουτί γάλα νουνού light συμπυκνωμένο βούτυρο Εκτέλεση: Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό. Τα βάζουμε σε βουτυρωμένο ταψί μαζί με το τυρί και το ζαμπόν (σε κομμάτια), ρίχνουμε και το γάλα και ανακατεύουμε. Βάζουμε κομματάκια βουτύρου από επάνω και ψήνουμε. Μπορούμε να βάλουμε και μανιτάρια αν θέλουμε. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
7 φύλλα κρούστας 5 μεγάλα αυγά 200 ml κρέμα γάλακτος ή γάλα ή ένα κεσεδάκι γιαούρτι 500 γρ κασέρι ή διάφορα κίτρινα τυριά που λιώνουν, τριμμένα φρεσκοτριμμένο πιπεράκι βούτυρο για το άλειμμα των φύλλων Εκτέλεση: Χτυπάμε καλά με μίξερ χειρός τα αυγά με την κρέμα γάλακτος ή το γάλα ή το γιαούρτι. Προσθέτουμε τα τυριά τριμμένα, πασπαλίζουμε με πιπεράκι και ανακατεύουμε καλά να ενωθούν τα υλικά. Βουτυρώνουμε μια φόρμα με δαχτυλίδι. Παίρνουμε ένα φύλλο κρούστας, το αλείφουμε με βούτυρο κ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συνταγη καλαμαρακια - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE% B1%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%B9%CE%B1-%CE% BA%CE%BF%CE%BA%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF% 84%CE%AC Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
που μπορω να δω την σημερινη συνταγη του ακη πετρεντζικη Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Διαλύουμε τους σπιτικούς ζωμούς Knorr βοδινό σε 1½ λίτρο ζεστό νερό και αφήνουμε να πάρει μία βράση. Τον κρατάμε στην άκρη για λίγο. Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε το εσαλότ, και κόβουμε τα φύλλα από τα μυρώνια. Πλένουμε τα μανιτάρια ελαφρά κάτω από τρεχούμενο νερό, ενώ ενυδατώνουμε τα αποξηραμένα μανιτάρια πορτσίνι σε 100 ml νερό και κόβουμε τα σκληρά κοτσάνια από τα φρέσκα μανιτάρια. κόβουμε τα μανιτάρια σε κομμάτια και τα απλώνουμε σε απορροφητικό χαρτί. Σοτάρουμε το εσαλότ σε μία κατσαρό... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Αναμιγνύετε όλα τα υλικά της σος μέλι-σκόρδο και κρατάτε το μίγμα στην άκρη. Ξεφλουδίζετε τις γαρίδες, αφήνοντας τις ουρίτσες στη θέση τους. Διαλύετε το κορν φλάουερ στο νερό σε ένα μπολ και ανακατεύετε μέσα τη σόγια σος, τον κρόκο και το σησαμέλαιο. Προσθέτετε τις γαρίδες και τις ανακατεύετε καλά για να πιάσουν μίγμα πανιού. Ζεσταίνετε μπόλικο λάδι σε ένα καυτό γουόκ (ή μεγάλο βαθύ τηγάνι), βάζετε μέσα τις μισές γαρίδες, τις ψήνετε για 1 λεπτό μέχρι να κουλουριαστούν και να γίνουν ροζ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά (για 6 άτομα) * 3 στήθη κοτόπουλο (φιλέτα) * 2 πράσα κομμένα σε ροδέλες * 2 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα (και τα φύλλα) * λίγο σέλινο ψιλοκομμένο * 250 γραμ. τυρί Philadelphia * 80 γραμ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη * ελαιόλαδο * 150 γραμ. γαλέτα * αλατοπίπερο Εκτέλεση * Σε ένα μεγάλο τηγάνι προσθέτετε το ελαιόλαδο τα πράσα, τα κρεμμυδάκια και το σέλινο και τα μαραίνετε. * Κόβετε τα φιλέτα του κοτόπουλου σε κομμάτια και τα πρόσθ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
ΥΛΙΚΑ: 700 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος 1 κρεμύδι μικρό τριμμένο 2-3 σκελίδες σκόρδο τριμμένες 1/2 κ.γ. κίμινο τριμμένο αλάτι και πιπέρι λίγο λάδι ελάχιστη φρυγανιά τριμμένη 1/2 πιπεριά πράσινη χοντροκομμένη 3-4 σταγόνες ταμπάσκο (προαιρετικά) 1 κουταλιά κέτσαπ ντομάτα φρεσκοκομμένη ή 2 κουταλιές πελτέ αραιωμένο με 1/2 ποτήρι νερό λίγο ταμπάσκο ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Ζυμώνουμε καλά τον κιμά με το κρεμύδι,σκόρδο,το κίμινο,το αλάτι-πιπέρι και το λάδι προσθέτουμε στο τέλος λίγη φρυγανιά. Ζυμώνουμε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τι θα χρειαστείς (για 2-4 άτομα) 4 φέτες συκώτι μοσχαρίσιο 3 σκελίδες σκόρδο (ψιλοκομμένο) ελαιόλαδο ξίδι μπαλσάμικο (1 σφηνοπότηρο) αλάτι πιπέρι Πώς τα φτιάχνεις 1. Τοποθέτησε το συκώτι σε ένα ταψί και αλατοπιπέρωσέ το. 2. Πρόσθεσε κατόπιν λίγο ελαιόλαδο, το μπαλσάμικο και το σκορδάκι. 3. Βάλε το συκώτι να ψηθεί (σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C) για μισή ωρίτσα στους 180°C, προσέχοντας να μην «αρπάξει». Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Φασόλια Παπούδα Αμυνταίου – Σαλάτα με Πιπεριές Φλωρίνης Υλικά για 6 άτομα: 300 γρ. φασόλια Παπούδα, ¼ φλιτζάνι ελαιόλαδο ¼ φλιτζάνι ξίδι ¼ φλιτζάνι ψιλοκομμένο μαϊντανό 2 πιπεριές Φλωρίνης 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη 1 ξερό κρεμμύδι σε ροδέλες αλάτι, πιπέρι Εκτέλεση: Αφού βράσουμε τα φασόλια τα στραγγίζουμε και τα κρατάμε στην άκρη να κρυώσουν. Ψήνουμε στο γκριλ τις πιπεριές Φλωρίνης και τις ξεφλουδίζουμε. Ψιλοκόβουμε τον μαϊντανό, τις πιπεριές Φλωρίνη... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 141 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.