Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Πάντως το να υπερασπίζεσαι τα ζώα(θαλάσσης,αέρος,ε δάφους) ώστε να μην τρώγονται,για εμένα έρχεται σε μεγάλη αντίθεση με το ότι δίνεις λύσεις και πρ...
Απάντηση: φιλε εισαι χορτοφαγος και μπραβο σου που τα καταφερνεις! δεν μπορεις ομως να λες στους αλλους τι να τρωνε ειναι επιλογη τους! ο ανθρωπος ειναι πανφ...
Απάντηση: Γιατί να κάνεις κάτι τέτοιο; Θέλω να πω, ρωτάς αν η χελώνα χρειάζεται κάτι παραπάνω ή αν μπορείς να ξεφορτώνεσαι τα αποφάγια του σπιτιού δίνοντάς...
Απάντηση: η γαριδα ναι τα αλλα δεν ξερω...
Απάντηση: 3-5 λεπτά μάξιμουμ σε ζωμο που πριν έχουμε βράζει 1 λίτρο νερό  50 χλ. ξίδι        10 γρ. αλάτι χοντρό    100 γρ.  καρότα   100 γρ. κρεμμύδια...
Απάντηση: Τα τελευτάια χρόνια η κατανάλωση κατεψυγμένων προϊόντων, αυξάνεται με γοργούς ρυθμούς και αυτό γιατί εξυπηρετούν πολλές απο τις ανάγκες του σύγχρον...
Απάντηση: Μερίδες συνταγής: 4 Συστατικά: 160 γρ. πένες βρασμένες ½ κίτρινη ψιλοκομμένη πιπεριά ½ κόκκινη ψιλοκομμένη πιπεριά 1 φρέσκο κρεμμύδι (πράσινο) ψ...
Απάντηση: Οι γυναίκες που υποβάλλονται σε εξωσωματική γονιμοποίηση έχουν περισσότερες πιθανότητες να βιώσουν τη μητρότητα εάν βάλουν τα έμβρυά τους στον… πάγ...
Απάντηση: Οι γυναίκες που υποβάλλονται σε εξωσωματική γονιμοποίηση έχουν περισσότερες πιθανότητες να βιώσουν τη μητρότητα εάν βάλουν τα έμβρυά τους στον… πάγ...
Απάντηση: Η ανάγκη για εύκολο και γρήγορο φαγητό έχει ωθήσει τους παραγωγούς στη δημιουργία κατεψυγμένων τροφίμων, τα οποία ενώ προσφέρουν ευκολία στην... πρ...
 
Αποτελέσματα αναζήτησης ερωτήσεων

γαριδομακαροναδα με κατεψυγμενες γαριδες

Απάντηση: Καθαρίζουμε τις γαρίδες από το κεφάλι, ουρά, πό...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Καθαρίζουμε τις γαρίδες, κρατάμε την ουρά και...συνέχεια απάντησης
Απαντήσεις σε σχετικές ερωτήσεις:
Απάντηση: Λιώνουμε σε μικρό σκεύος 200 γρ. Flora Soft με...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Όταν ένα ζευγάρι υπόκειται σε εξωσωματική γονιμ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά για 4 μερίδες: 1 φλιτζάνι φασόλια...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Για την κρέμα: 400 γρ φασόλια Πλακέ Μεγα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά για 4 άτοµα: Για την κρέμα: 400...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Τις βγάζεις από τη κατάψυξη, τις αφήνεις λίγο ν...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Αν αγοράσαμε τις γαρίδες ολόκληρες τις καθαρίζο...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Αναμιγνύετε όλα τα υλικά της σος μέλι-σκόρδο κα...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: λιγα λεπτα...σε νερο που βραζει θα αλλαξει χρωμ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: δολωνεις απο την ουρα προς το κεφαλικαι η γαριδ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: η γαρίδα έχει μέτρια προς άσχημα αποτελέσματα ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Υλικά 3 στήθη κοτόπουλο με την πέτσα τους (τ...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: Είναι προτιμότερο να του φτιάξετε μια φρουτόκρε...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: φτιάξε ! http://sintagoulis.gr/tag/%CE%B3%CE%B...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ποιος λαζαρος πουλαει γαριδες?
Απάντηση: Προετοιμασία: 20΄, Μαγείρεμα: 25΄ Υλικά (για...συνέχεια απάντησης
Απάντηση: ναι Σπαγγετι με γαριδες συνταγη τι?

Απαντήσεις ερωτήσεων

Απάντηση:
Καθαρίζουμε τις γαρίδες από το κεφάλι, ουρά, πόδια και τη ράχη της -προσοχή δεν τα πετάμε, θα τα χρειαστούμε αργότερα. Με τη βοήθεια ενός μικρού μαχαιριού, χαρακώνουμε τη ράχη κάθε γαρίδας ελαφρά, με μια οδοντογλυφίδα, αφαιρούμε το εντεράκι τους και τις κρατάμε στην άκρη. Σε ένα βαθύ σκεύος ρίχνουμε τα 3/4 της ποσότητας από το Flora Soft με βούτυρο και το αφήνουμε να θερμανθεί καλά και να κάψει. Ρίχνουμε τα κεφάλια και όλα τα υπόλοιπα μέρη από τις γαρίδες που έχουμε αφαιρέσει και τα σοτάρουμ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καθαρίζουμε τις γαρίδες, κρατάμε την ουρά και το κεφάλι και απομακρύνουμε τις κεραίες τους. Στη συνέχεια καθαρίζουμε το σώμα τους. Με ένα κοφτερό μαχαίρι χαράζουμε τη ράχη τους ελαφρά και, με τη βοήθεια μίας οδοντογλυφίδας, απομακρύνουμε το έντερό τους. Μαρινάρουμε τις γαρίδες με το ξύσμα λεμονιού, λίγο εστραγκόν, πιπέρι, λίγο χυμό λεμονιού και λίγο ούζο, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι για δέκα λεπτά. Σε μπεν μαρί με θερμοκρασία χαμηλή προς μετρία στους 45 °C φτιάχνουμε τη σάλτσα ολλαντέ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Λιώνουμε σε μικρό σκεύος 200 γρ. Flora Soft με βούτυρο, σε χαμηλή θερμοκρασία και προσθέτουμε το χυμό και το ξύσμα λεμονιού. Αραιώνουμε το κορν φλάουρ σε 1 ½ κουτ. σούπας νερό, το προσθέτουμε στο σκεύος και συνεχίζουμε να μαγειρεύουμε για 3-5 λεπτά έως ότου δέσει η σάλτσα. Παράλληλα καθαρίζουμε τις γαρίδες από το κέλυφος και κρατάμε το κεφάλι και την ουρά τους. Χαράσουμε τη ράχη τους με μία οδοντογλυφίδα και αφαιρούμε το εντεράκι τους. Μαρινάρουμε τις καθαρισμένες γαρίδες για 10 λεπ... Διαβάστε περισσότερα...
δειτε τις εικονες εδω http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=28228 Μιας και οι γαριδες γλυκου νερου ειναι μια σχετικα νεα εισοδος στο χομπυ, παρακατω εμφανιζεται ενας καταλογος με τα γνωστοτερα ειδη και μορφες που ειναι διαθεσιμα -και ειναι πιθανον να συναντησουμε- για τα ενυδρεια μας: Amano shrimp: Caridina multidentata (japponica) Η πιο κοινη και πιο δημοφιλης γαριδα γλυκου νερου ! Ευπροσαρμοστη και ανεκτικη σε παραμετρους νερου και θερμοκρασιας. θα τη συναντησουμε και με την ονο...
Απάντηση:
Παρα πολυ ωραια! Διαβάστε περισσότερα...
Το αποφασισατε βλεποντας εκεινη την πανεμορφη μικρη γαριδουλα και σκεφθηκατε: "Θα στησω ενα ενυδρειο μονο για γαριδες". Να τι θα χρειαστει να γνωριζετε ωστε να στησετε ενα επιτυχημενο γαριδο-ενυδρειο χωρις απωλειες: -------------------------------------------------- ----------------- - Το ενυδρειο που θα χρειαστειτε θα πρεπει να ειναι το λιγοτερο 24 λιτρα. Οσο μεγαλυτερο τοσο το καλυτερο γιατι παρεχει πιο σταθερες συνθηκες. Αλλα αν ξεκινατε τωρα, θα ειναι πιο ευκολο ενα μικρο...
Απάντηση:
Πάντως το να υπερασπίζεσαι τα ζώα(θαλάσσης,αέρος,εδάφους) ώστε να μην τρώγονται,για εμένα έρχεται σε μεγάλη αντίθεση με το ότι δίνεις λύσεις και προτείνεις διάφορα που αφορούν όμως την αιχμαλωσία τους και αυτό είναι χειρότερο! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
φιλε εισαι χορτοφαγος και μπραβο σου που τα καταφερνεις! δεν μπορεις ομως να λες στους αλλους τι να τρωνε ειναι επιλογη τους! ο ανθρωπος ειναι πανφαγος για να επιβιωσει θελει και κρεας και ψαρια και ολα δν λεω να τα καταναλωνει με λαιμεργια αλωστε παν μετρο αριστον... και στη τελικη μην σκεφτεσαι μονο τα νεκρα ζωα σκεψου και τους ανθρωπους που τους εχουν φτασει σε τετοιο σημειο ανέχειας που ενα κομματι κρεας η χταποδι στο πατιο τους το βλεπουν σαν εδεσμα οι περισσοτεροι συναθρωποι μας πλεον δ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γιατί να κάνεις κάτι τέτοιο; Θέλω να πω, ρωτάς αν η χελώνα χρειάζεται κάτι παραπάνω ή αν μπορείς να ξεφορτώνεσαι τα αποφάγια του σπιτιού δίνοντάς της τα; (Η απάντηση & στα 2 είναι "όχι" πάντως.) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
η γαριδα ναι τα αλλα δεν ξερω. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
3-5 λεπτά μάξιμουμ σε ζωμο που πριν έχουμε βράζει 1 λίτρο νερό  50 χλ. ξίδι        10 γρ. αλάτι χοντρό    100 γρ.  καρότα   100 γρ. κρεμμύδια   1  φύλλο δάφνης θυμάρι κ.π. 20 γρ. ουρές    μαϊντανού 5 τεμ. πιπέρι κόκκους Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα τελευτάια χρόνια η κατανάλωση κατεψυγμένων προϊόντων, αυξάνεται με γοργούς ρυθμούς και αυτό γιατί εξυπηρετούν πολλές απο τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου, όπως την παροχή ξεκούραστου απολαυστικού γεύματος χωρίς δαπανηρή προετοιμασία. Παρόλο που οι περισσότεροι καταναλωτές θεωρούν τα καταψυγμένα προϊόντα, τρόφιμα κατώτερης ποιότητας, οι σύγχρονες μεθόδοι κατάψυξης επιτυγχάνουν την διατήρηση των οργανοληπτικών τους ιδιοτήτων (γεύση, χρώμα, άρωμα) αλλά και των θρεπτικών τους συστατικών. ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μερίδες συνταγής: 4 Συστατικά: 160 γρ. πένες βρασμένες ½ κίτρινη ψιλοκομμένη πιπεριά ½ κόκκινη ψιλοκομμένη πιπεριά 1 φρέσκο κρεμμύδι (πράσινο) ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο 10 μαύρες ελιές 1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο 100 γρ. γαρίδες καθαρισμένες βρασμένες 1 κουταλιά γλυκού μουστάρδα ¼ κούπας low fat fish dressing 1 κουταλιά σούπας μπαλσάμικο ½ κουταλιά γλυκού καφέ ζάχαρη Αλάτι και φρέσκο πιπέρι Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα: Μερίδα: ¼ συνταγής Θερμίδες: 285 kcal Πρωτε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Οι γυναίκες που υποβάλλονται σε εξωσωματική γονιμοποίηση έχουν περισσότερες πιθανότητες να βιώσουν τη μητρότητα εάν βάλουν τα έμβρυά τους στον… πάγο. Αυτό προέκυψε από μετα-ανάλυση 11 προηγούμενων μελετών που περιελάμβαναν 37.000 περιπτώσεις εγκυμοσύνης και η οποία παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια του Βρετανικού Φεστιβάλ Επιστημών στο Αμπερντίν της Σκωτίας. Στη διαδικασία της IVF (in vitro fertilization) τα έμβρυα που πιστεύεται ότι είναι τα υγιέστερα εμφυτεύονται στη μήτρα της υποψήφιας μητ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Οι γυναίκες που υποβάλλονται σε εξωσωματική γονιμοποίηση έχουν περισσότερες πιθανότητες να βιώσουν τη μητρότητα εάν βάλουν τα έμβρυά τους στον… πάγο. Αυτό προέκυψε από μετα-ανάλυση 11 προηγούμενων μελετών που περιελάμβαναν 37.000 περιπτώσεις εγκυμοσύνης και η οποία παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια του Βρετανικού Φεστιβάλ Επιστημών στο Αμπερντίν της Σκωτίας. Στη διαδικασία της IVF (in vitro fertilization) τα έμβρυα που πιστεύεται ότι είναι τα υγιέστερα εμφυτεύονται στη μήτρα της υποψήφιας μητ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η ανάγκη για εύκολο και γρήγορο φαγητό έχει ωθήσει τους παραγωγούς στη δημιουργία κατεψυγμένων τροφίμων, τα οποία ενώ προσφέρουν ευκολία στην... προετοιμασία, αμφισβητούνται συχνά ως προς την διατροφική τους αξία. Πρίν επιλέξουμε είναι σημαντικό να γνωρίζουμε την διατροφική αξία τόσο των φρέσκων όσο και των κατεψυγμένων προϊόντων. Σχετικές πληροφορίες δίνει στο www.Life2day.gr η Γεωργία Καπώλη, MSc Κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος- Επιστημονική Διευθύντρια ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, Νε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Όταν ένα ζευγάρι υπόκειται σε εξωσωματική γονιμοποίηση η γυναίκα λαμβάνει μια ποσότητα ορμονών η οποία προκαλεί ελεγχόμενη διέγερση των ωοθηκών έτσι ώστε αυτές να παράγουν περισσότερα από ένα ωάρια. Αυτός είναι ένας από τους στόχους των γιατρών γιατί ένα μόνο ωάριο δεν γονιμοποιείται πάντα και κυρίως δεν δίνει πάντα ένα καλό έμβρυο. Όσα περισσότερα ωάρια –μέχρις ενός ορίου- παραχθούν από τη γυναίκα και συλλεχθούν από τον γυναικολόγο, τόσα περισσότερα από αυτά θα είναι κατάλληλα για γονιμοποί... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για 4 μερίδες: 1 φλιτζάνι φασόλια πλακέ μεγαλόσπερμα Καστοριάς βρασμένα 1 φλιτζάνι φακές Καστοριάς βρασμένες 12 γαρίδες Νο 3 2 καρότα 1 κόκκινη πιπεριά 1 κίτρινη πιπεριά 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι 2 κουταλιές του γλυκού τριμμένος ξερός κόλιαντρος 1 κουταλιά του γλυκού ρίγανη 2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένος μαϊντανός 2 λάιμ ελαιόλαδο αλάτι Εκτέλεση: Καθαρίζετε τις γαρίδες από το κέλυφος και τις αλατίζετε. Τις σοτάρετε ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για την κρέμα: 400 γρ φασόλια Πλακέ Μεγαλόσπερμα 1 στέλεχος σέλερι ,1 καρότο 1 κρεµµύδι,1 φύλλο δάφνης 3 κ.σ. ελαιόλαδο αλάτι, λευκό πιπέρι Για τις γαρίδες και την σως 12 μεγάλες γαρίδες ½ ματσάκι μαϊντανό 1 ντομάτα ή 4 τοματίνια ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι Εκτέλεση: Μουλιάζουμε τα φασόλια σε νερό για περίπου 8 με 12 ώρες μαζί με την δάφνη, το κομμένο καρότο, το σέλερι και το κρεμμύδι κομμένο στα δύο. Βράζουμε έως ότου μαλακώσουν τα φασόλι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για 4 άτοµα: Για την κρέμα: 400 γρ φασόλια Πλακέ Μεγαλόσπερμα 1 στέλεχος σέλερι ,1 καρότο 1 κρεµµύδι,1 φύλλο δάφνης 3 κ.σ. ελαιόλαδο αλάτι, λευκό πιπέρι Για τις γαρίδες και την σως 12 μεγάλες γαρίδες ½ ματσάκι μαϊντανό 1 ντομάτα ή 4 τοματίνια ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι Εκτέλεση: Μουλιάζουμε τα φασόλια σε νερό για περίπου 8 με 12 ώρες μαζί με την δάφνη, το κομμένο καρότο, το σέλερι και το κρεμμύδι κομμένο στα δύο. Βράζουμε έως ότο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τις βγάζεις από τη κατάψυξη, τις αφήνεις λίγο να ξεπαγώσουν αν θές και τις βάζεις στο τηγάνι... Απλό!! Γράφουν και οδηγίες ούτως ή αλλως... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αν αγοράσαμε τις γαρίδες ολόκληρες τις καθαρίζουμε από το κέλυφος, το κεφάλι και με μία οδοντογλυφίδα αφαιρούμε το εντεράκι της από τη πίσω πλευρά. Τις πλένουμε και τις στραγγίζουμε. Βάζουμε τα μακαρόνια να βράσουν σε κοχλάζον αλατιχμένο νερό για 1 λεπτό λιγότερο απ΄ότι λέει το πακέτο. Βάζουμε λίγο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και σωτάρουμε τις γαρίδες για 2 λεπτά από κάθε πλευρά σε δυνατή φωτιά. Σβήνουμε με το λευκό κρασί και αφήνουμε να εξατμιστούν τα πολλά υγρά. Χαμηλώνουμε τη φωτιά, ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αναμιγνύετε όλα τα υλικά της σος μέλι-σκόρδο και κρατάτε το μίγμα στην άκρη. Ξεφλουδίζετε τις γαρίδες, αφήνοντας τις ουρίτσες στη θέση τους. Διαλύετε το κορν φλάουερ στο νερό σε ένα μπολ και ανακατεύετε μέσα τη σόγια σος, τον κρόκο και το σησαμέλαιο. Προσθέτετε τις γαρίδες και τις ανακατεύετε καλά για να πιάσουν μίγμα πανιού. Ζεσταίνετε μπόλικο λάδι σε ένα καυτό γουόκ (ή μεγάλο βαθύ τηγάνι), βάζετε μέσα τις μισές γαρίδες, τις ψήνετε για 1 λεπτό μέχρι να κουλουριαστούν και να γίνουν ροζ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
λιγα λεπτα...σε νερο που βραζει θα αλλαξει χρωμα .αν την βρασεις πολυ θα γινει σαν λαστιχο και θα μαζεψει... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δολωνεις απο την ουρα προς το κεφαλικαι η γαριδα θα κυρτωσει και θα παρει το σχημα του αγκιστριου Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
η γαρίδα έχει μέτρια προς άσχημα αποτελέσματα στα ποτάμια και λίμνες βάζεις κάτι το οποίο είναι γηγενής δηλαδή γεωσκώληκας και για να είναι καλός πρέπει να είναι μεγάλος και χοντρός δηλαδή dedrobaena http://www.isleofeco.gr/products/%CE%B4%CE%BF%CE% BB%CF%8E%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/108/skouliki- dendrobaena-indianos-detail Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 3 στήθη κοτόπουλο με την πέτσα τους (τους έχεις αφαιρέσει το κόκαλο και τα χεις χτυπήσει με το σφυράκι της κουζίνας ή ένα γουδοχέρι να πλατύνουν) εναλλακτικά 4 φιλέτα στήθος κοτόπουλο 2 κουταλιές μουστάρδα 3 ή 4 φέτες ζαμπόν 200 γρ. γραβιέρα σε κομματάκια 3 φέτες μπέηκον 1 αυγό βραστό ψιλοκομμένο ή πιπεριιές γλυκές αλατοπίπερο κατά βούληση (αν βάλεις όμως πολύ αλμυρό τυρί μετρίασε το αλάτι σου) (με όλα τα υλικά μπορείς να κάνεις αλλαγές ανάλογα τις προτιμήσεις σας) Εκτέ... Διαβάστε περισσότερα...
Πειραζει να τρωει το μωρο μου γαριδακια καθε μερα γιατι του αρεσουν;;ειναι 15 μηνον κ τα μιραντα παπαδοπουλου του αρεσουν αλα φοβαμε μην πνιχτει γιατι ειναι σκλιρα να του δωσω...
Απάντηση:
Είναι προτιμότερο να του φτιάξετε μια φρουτόκρεμα με όσα περισσότερο φρούτα μπορείτε και να του βάλετε μέσα και μπισκότα που το αρέσουν, παρά να τρώει κάθε μέρα γαριδάκια... Τα φρούτα είναι πολύ πιο υγιεινά από το να τρώει σε καθημερινή βάση τέτοια τυποποιημένα προϊόντα με υδρογονομένα λίπη που έχουν ως συνέπεια να είναι πιο ευάλωτο το παιδί σε ιώσεις κ.λπ.. Αν τρώει απο τώρα που είναι 15 μηνών τέτοια πράγματα, σκέψου τι θα γίνει αν μεγαλώσει κι άλλο... Αυτά πρέπει να αποφεύγονται απο εμάς, π... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
φτιάξε ! http://sintagoulis.gr/tag/%CE%B3%CE%B1%CF%81%CE% B9%CE%B4%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE% BF%CE%BD%CE%AC%CE%B4%CE%B1?stags=1&adv=1 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ποιος λαζαρος πουλαει γαριδες? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προετοιμασία: 20΄, Μαγείρεμα: 25΄ Υλικά (για 6 άτομα): Για το ριζότο: 300 γρ. ρύζι για ριζότο (καρολίνα ή αρμπόριο) 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 1 μέτριο ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 φλιτζ. τσαγιού γλυκό σαμιώτικο κρασί 1½ lt ζωμός ψαριού 1 κουτ. γλυκού κοφτό μείγμα μπαχαρικών ραζ ελ χανούτ (ras el hanout - στα καλά μπαχαράδικα, όπως για παράδειγμα: το Μπαχάρ, ο Αρκευθος, το Ελιξίριον) ή 1 κουτ. γλυκού από λίγο κύμινο, κόλιανδρο και μπαχάρι σε σκόνη αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι 1 φ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ναι Σπαγγετι με γαριδες συνταγη τι? Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 143 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.